GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΟΣ! ΞΥΛΟ και φωτιά μεταξύ οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λυών...

Η οπαδική βία είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα στη Γαλλία όπως έχει φανεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια και ακόμη μία απόδειξη έρχεται από τα...


Η οπαδική βία είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα στη Γαλλία όπως έχει φανεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια και ακόμη μία απόδειξη έρχεται από τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λυών πριν τον τελικό του κυπέλλου.
Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν το ματς, οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν στα διόδια ενός αυτοκινητόδρομου και έγινε το… έλα να δεις, με την κατάσταση να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.
Οι οπαδοί της Λυών, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, έριξαν πέτρες σε πούλμαν οπαδών της Παρί, οι οποίοι απάντησαν… βάζοντας φωτιά με φωτοβολίδες σε αυτό των αντιπάλων τους. Και σαν να μην έφταναν αυτά, στη συνέχεια αποφάσισαν να έρθουν στα χέρια και να παίξουν ξύλο στον δρόμο, με την κατάσταση να ηρεμεί έπειτα από ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση