GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! «ΒΡΕΘΗΚΕ οστό θύματος των Τεμπών στο ιδιωτικό οικόπεδο...»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το σιδηροδρομικό έγκλημα των Τεμπών καθώς βρέθηκε οστό θύματος της τραγωδίας σε ιδιωτικό οικόπεδο Λ...


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το σιδηροδρομικό έγκλημα των Τεμπών καθώς βρέθηκε οστό θύματος της τραγωδίας σε ιδιωτικό οικόπεδο Λαρισαίου ιδιοκτήτη χωματουργικών μηχανημάτων στα «Πηγάδια» του Ευαγγελισμού του Δήμου Τεμπών, όπου μεταφέρθηκαν χώματα από το σημείο της σύγκρουσης των τρένων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Λάρισας «Ελευθερία», και το τοπικό μέσο ενημέρωσης onlarissa.

Στην έκθεση της Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., που διαβιβάστηκε στον εφέτη ανακριτή, Σωτ. Μπακαΐμη, αναδεικνύεται ότι από την ανάλυση DNA προσδιορίστηκε γενετικός τύπος που ταυτίστηκε με τον γενετικό τύπο ηλικιωμένου επιβάτη θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Τα στοιχεία φαίνεται να καταρρίπτουν τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς ότι τα χώματα που μεταφέρθηκαν στο ιδιωτικό οικόπεδο (και από τον συγκεκριμένο εργολάβο, μεταξύ άλλων) προήλθαν μόνο από τη διαμόρφωση χώρου σε όμορο εγκαταλελειμμένο αγρό, προκειμένου να επιχειρήσουν γερανοί και άρα δεν προήλθαν από τον τόπο του δυστυχήματος. Υπενθυμίζεται πως έπειτα από παραγγελία της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας, η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών διενεργεί κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί ποιος υπηρεσιακός παράγοντας είναι αυτός που έδωσε εντολή, από την 1η Μαρτίου 2023, την επόμενη κιόλας ημέρα του δυστυχήματος, να μεταφερθούν με φορτηγά μεγάλες ποσότητες χωμάτινων όγκων στο ιδιωτικό οικόπεδο του Λαρισαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «E», στο πλαίσιο της έρευνας της Αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας κλήθηκαν ήδη και κατέθεσαν ως μάρτυρες αρκετοί αξιωματικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας όπως και υπηρετούντες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, όπως κατέθεσαν και στελέχη της εταιρείας με τα χωματουργικά μηχανήματα.

Η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και στο πλαίσιο αυτό, όπως ζητήθηκε από την Αντεισαγγελέα, ονομαστικοί κατάλογοι υπηρεσιών και αξιωματικών που βρέθηκαν στο τόπο του δυστυχήματος στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και της Π.Υ. έτσι ζητήθηκε ονομαστικός κατάλογος και από την Πολιτική Προστασία. Η έρευνα εκτιμάται ότι θα περαιωθεί σύντομα για να διαβιβασθεί στην παραγγέλουσα Αντεισαγγελέα Εφετών, όπου θα εξεταστεί το ενδεχόμενο τυχόν άσκησης διώξεων και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, διαβίβασής της στη συνέχεια στον Εφέτη Ανακριτή.

Βασίλης Κόκκαλης: Η Νέμεσις πλησιάζει για τους ηθικούς αυτουργούς
«Η Νέμεσις πλησιάζει για τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος των Τεμπών» τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης και μέλος της εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών.

Αναλυτικά ο κ. Κόκκαλης αναφέρει:
«Η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Ελευθερία» πως βρέθηκε οστό θύματος του εγκλήματος των Τεμπών στο χώρο όπου άρον – άρον εναπόθεσαν χώματα από τον τόπο της τραγωδίας, έρχεται να δώσει αποστομωτική απάντηση σε όσους κάνουν λόγο για θεωρίες συνομωσίας.
Επιβεβαιώνει την επιστολή της Μαρίας Καρυστιανού προς τον πρωθυπουργό, αλλά και προς τον πρόεδρο της Βουλής.
Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης οφείλει να σταματήσει την παρεμπόδιση των ερευνών για την αποκάλυψη της αλήθειας.
Το μπάζωμα και η αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων έχει πλέον εισαγγελική σφραγίδα, δεν είναι fake news. Η Νέμεσις πλησιάζει για τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος των Τεμπών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση