GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΗΣΥΧΟΙ οι κάτοικοι! Φίδια «γέμισε» η νότια Εύβοια...

Μια ανησυχητική αύξηση φαίνεται να παρατηρείται στον πληθυσμό των φιδιών στη νότια Εύβοια, με τους κατοίκους των περιοχών να τα συναντούν όλ...


Μια ανησυχητική αύξηση φαίνεται να παρατηρείται στον πληθυσμό των φιδιών στη νότια Εύβοια, με τους κατοίκους των περιοχών να τα συναντούν όλο και συχνότερα στο διάβα τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στο evima.gr, ολόκληρη η περιοχή φέρεται να έχει γεμίσει από διαφόρων ειδών φίδια, τα οποία απαντώνται ακόμη και σε κεντρικούς δρόμους.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η περίπτωση παραθεριστή από την Αθήνα, ο οποίος τις προάλλες ήρθε αντιμέτωπος με μια οχιά, η οποία είχε σκαρφαλώσει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, ένας ντόπιος εντόπισε ένα φίδι κουλουριασμένο μέσα στον κουβά που χρησιμοποιούσε για τις γεωργικές του εργασίες.

Το θέμα είναι πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσα από αυτά τα φίδια είναι πραγματικά επικίνδυνα για τον άνθρωπο, γεγονός από μόνο του αρκετό για να σκορπίσει των πανικό στους κατοίκους.

*πηγή φωτό: evima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση