GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικοφυλόφιλοι (Ecosex)... Νέος σεξουαλικός προσανατολισμός "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Βιώνουμε την εποχή που κάθε ψυχική ασθένεια δεν αντιμετωπίζεται επιστημονικά, αλλά ενθαρρύνεται, μετατρέπεται σ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Βιώνουμε την εποχή που κάθε ψυχική ασθένεια δεν αντιμετωπίζεται επιστημονικά,
αλλά ενθαρρύνεται, μετατρέπεται σε κυρίαρχη μόδα...

Ποιοι είναι οι οικοφυλόφιλοι;
Είναι τόσοι πολλοί και τους αρέσει να το κάνουν με τη φύση!
Εκ πρώτης όψεως μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι είναι εκείνοι που, ακόμη και σε σεξουαλικές σχέσεις, ή αυτοερωτισμό (αυνανισμό), προσπαθούν να σέβονται το περιβάλλον: Οικολογικά λιπαντικά, σεξουαλικά παιχνίδια από βιώσιμα υλικά, πράσινα προφυλακτικά και άλλα είδη ανακυκλώσιμων αξεσουάρ...
Αμ δε... το νέο "ανθρώπινο δικαίωμα" κατανοεί τη Γη ως εμπλεκόμενη σε σεξουαλικές σχέσεις. Έναν πολλαπλασιαστή ερωτισμού, σεξουαλικότητας κι ενθουσιασμού. Με λίγα λόγια, η γη είναι η πραγματική ερωμένη/εραστής.
Εκτός από τις ΗΠΑ κι ορισμένες "αναπτυγμένες και πολιτισμένες" χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για παράδειγμα, στην Αυστραλία υπάρχει μια παραλία όπου μπορείτε να διδαχθούμε την οικοσεξουαλικότητα συναντώντας άνδρες και γυναίκες που επέλεξαν αυτόν τον σεξουαλικό προσανατολισμό.


Η οικοσεξουαλικότητα είναι ένας νέος προσανατολισμός "ανθρώπινων δικαιωμάτων" και σεβασμού των "ιδιαιτεροτήτων σεξουαλικού προσανατολισμού", όπου οι άνθρωποι είναι σεξουαλικά ενθουσιασμένοι από τη φύση, συμπεριλαμβανομένων των δέντρων κι επιλέγουν τη φύση ως «σεξουαλικό σύντροφο».

Άνθρωποι υγιείς που έγινε σεβαστός ο προσανατολισμός τους και σύντομα η θεσμική κατοχύρωση γάμου με δέντρα. Παραμένει, βέβαια, το ζήτημα της τεκνοθεσίας που έχει επιλυθεί από την "πολιτισμένη" δύση με την αγορά/ενοικίαση μήτρας.
Το κουτί σχιζοφρένειας της Πανδώρας άνοιξε! Η λογική του «αλλά δεν κάνουν κακό σε κανέναν», είναι η εύκολη "απάντηση". Όπως οι ομοφυλόφιλοι, οι διεμφυλικοί, οι τρανσέξουαλ, οι ουδέτεροι, οι κτηνοβάτες και πάει λέγοντας, έτσι κι αυτοί αρνούνται ότι υπάρχουν μόνον δύο φύλα κι έχουν απόλυτα δίκαιο με βάση το νομοθετικό δίκαιο στην "πολιτισμένη" δύση.

Άραγε... θα προλάβει η κυβέρνηση ν' αναβαθμίσει φέτος τα προγράμματα επιμόρφωσης του προγράμματος “Διασφάλιση της ισότητας και των δικαιωμάτων των ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στη δημόσια διοίκηση”... ώστε να συμπεριληφθεί κι "οικοφυλοφιλία" στα μαθήματα των παιδιών μας στα δημοτικά σχολεία; Σχετικό: 9 Ιούνη 2023  Ο Μητσοτάκης κέρδισε & τους ΛΟΑΤΚΙ+, κατατρόπωσε το "κοινωνικό πλεονέκτημα" Τσίπρα!

Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα!
Στο Ελλαδιστάν εκτός από τα αμερικανικά πολιτικά κόμματα, φέτος το παρών δίνουν κι οι "επιχειρήσεις...
Τρανσέξουαλισμός! Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα!

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ενωμένο το πολιτικό σύστημα: «Γονείς άνευ όρων»! Athens Pride 2023! Μία κυβέρνηση "εθνικής ενότητας & ομοψυχίας" είναι εφικτή!

Ευρωπαϊκή Επιτροπή (18 Μάη 2024): «Με την ευκαιρία της  επετείου της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το φετινό θέμα της Διεθνούς ημέρας κατά της ομοφοβίας, της αμφιφοβίας και της τρανσφοβίας (IDAHOT) - Πάντα μαζί: Ενωμένοι στην πολυμορφία - είναι μια επίκαιρη υπενθύμιση ότι όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι, ποιους ή ποιες αγαπούν, και πώς αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους και αυτοπροσδιορίζονται...»

Γενς Στόλτενμπεργκ (18 Μάη 2024), ο σοσιαλιστής Γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ: «Το ΝΑΤΟ υπάρχει για να υπερασπιστεί 32 έθνη και το δικαίωμα των λαών μας να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά. Την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Διφοβίας και της Τρανσφοβίας και κάθε μέρα: όλη η αγάπη είναι ίση. Οι ΛΟΑΤΚΙ+ άνθρωποι αξίζουν σεβασμό και αξιοπρέπεια και είμαι περήφανος που αποκαλώ τον εαυτό μου σύμμαχό τους»... Σήμερα γιορτάζει το Έθνος... με ενωμένο εθνικό πολιτικό Μέτωπο!

Όλα αυτά όταν σήμερα συντελείται το μεγαλύτερο έγκλημα του αιώνα μας: ΒΙΝΤΕΟ (+18)! Βομβάρδισαν τις σκηνές αμάχων! Δεν υπάρχουν αθώοι εβραιοσιωνιστές στην Παλαιστίνη!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Προσέξτε μην σφηνώσει τίποτα που προεξέχει σε κανένα κορμό δέντρου με άγνωστες συνέπειες για την/τον παθούσα/παθόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση