GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ έναν κλέφτη στον πιο κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου...

Nicos Hassapopoulos Η σύλληψη ενός κλέφτη από μια παλιά αθλήτρια Ενώ περπατούσαμε με την Ελλη στο Χαλάνδρι, στον πιο κεντρικό του δρόμο, στη...


Nicos Hassapopoulos
Η σύλληψη ενός κλέφτη από μια παλιά αθλήτρια
Ενώ περπατούσαμε με την Ελλη στο Χαλάνδρι, στον πιο κεντρικό του δρόμο, στην οδό Ανδρέα Παπαπανδρέου, σταματά ένα ταξί βγαίνει έξω ο ταξιτζής και λέει στην Ελλη με φωνή γεμάτη οργη: «Κυρία, κυρία, αυτός σας έκλεψε το κινητό από την τσάντα σας». Και δείχνει έναν που απομακρυνόταν τρέχοντας.
Η Ελλη δεν έχασε χρόνο, πήρε κατόπιν τον κλέφτη, φωνάζοντας στους δρόμους του Χαλανδρίου, «κλέφτης, κλέφτης, πιάστε τον».
Ο κλέφτης με το χαβανέζικο πουκάμισο, γύρω στα 35, δεν ήξερε με ποια είχε να κάνει. Η Ελλη παλιά αθλήτρια, βαλκανιονίκης,έκανε ένα εκπληκτικό 500άρι ( που θα το ζήλευαν οι αθλητές), τρέχοντας με εκπληκτική ταχύτητα στους δρόμους του Χαλανδρίου, μαζί με άλλους που έσπευσαν να βοηθήσουν.
Και τότε συνεβη το απίστευτο, πρόλαβε και τσάκωσε τον κλέφτη. Τον άρπαξε από τον γιακά και του είπε «κάτσε εδώ αλήτη να έρθει η Αστυνομία» και ο κλεφτης χεσμενος πάνω του απο τον φόβο του, της έδωσε το κινητό, λέγοντας έντρομος «παρτο, παρτο».
Κυνηγούσαμε επί αρκετή ώρα έναν κλεφτη στον κεντρικότερο δρόμο του Χαλανδρίου, να φωνάζουν πολλοί «κλεφτης- κλεφτης» και να μην παρουσιάζεται κανείς αστυνομικός. Τηλεφώνησα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να τους ενημερώσω και αυτοί το μόνον που είπαν ήταν να δώσω τα εύσημα στην Έλλη και ότι αυτό που έκανε ήταν πολύ επικίνδυνο γιατί μπορούσε ο κλεφτης να κρατούσε μαχαίρι.
Πολλές ευχαριστίες στον άγνωστο ταξιτζή,που εντόπισε τον κλεφτη και σε όλους όσους έτρεξαν να τον πιάσουν, μέρα-μεσημέρι με θερμοκρασίες καύσωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση