GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ! Ο ΛΥΤΡΑΣ έκανε μήνυση (για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση) στη σύζυγό του...

Μήνυση κατά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, κατέθεσε ο Απόστολος Λύτρας. Η κυρία Πο...


Μήνυση κατά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, κατέθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

Η κυρία Πολυζωγοπούλου συνελήφθη μετά τη μήνυση, αλλά με προφορική εντολή εισαγγελέα αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη. Ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος παραδόθηκε το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης, μεταφέρθηκε μετά τις 22.00 το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της Νεας Φιλαδέλφιας, όπου θα περάσει το βράδυ στα κρατητήρια. Το πρωί της Πέμπτης θα παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα.

«Ενστικτωδώς και παρορμητικό το χτύπημα στο πρόσωπο της συζύγου μου»
Ιδέα της συζύγου του ήταν ο ισχυρισμός ότι χτύπησε πέφτοντας από τη σκάλα, τα ξημερώματα της Κυριακής, για να προστατευτούν τα παιδιά τους. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να είπε απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας.
Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του, την περασμένη Δευτέρα, ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι από την πρώτη στιγμή ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών του, ενώ σημείωσε ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο βρίσκονταν σε διάσταση για κάποιους μήνες, αλλά συνέχισαν να είναι μαζί.
Ο Απόστολος Λύτρας έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το επίμαχο βράδυ, επιμένοντας πως όλα ξεκίνησαν από μια σκηνή ζηλοτυπίας. Μάλιστα, ανέφερε πως ενώ οδηγούσε, τη χτύπησε με το δεξί του χέρι: «Προφανώς στο πρόσωπο, χωρίς να γνωρίζω το σημείο και χωρίς να έχω την παραμικρή πρόθεση να της προκαλέσω την οποιαδήποτε βλάβη».
«Θέλω να επισημάνω ότι το χτύπημα στο πρόσωπο της συζύγου μου ουσιαστικά έγινε από το τέντωμα του δεξιού μου χεριού ενστικτωδώς και παρορμητικά, γιατί βρισκόμαστε σε απόσταση 40 εκατοστών περίπου. Υπολογίζω ότι τα χτυπήματα με το δεξί μου χέρι ήταν δύο ή τρία», φέρεται να ανέφερε στην απολογία του.

«Ζήλεψα»
Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκαν με παρέα σε ένα εστιατόριο στη Βουλιαγμένη. «Σε όλη τη διαδρομή ήμασταν μια χαρά και συζητούσαμε για οικογενειακά θέματα. Στο εστιατόριο, όμως, σηκώθηκα να πάω προς το μέρος της και είδα ότι έστελνε κάπου μηνύματα. Της πήρα το κινητό και της ζήτησα να μου δώσει τον κωδικό, για να μάθω πού έστελνε τα μηνύματα αυτά, γιατί ζήλεψα. Μου αρνήθηκε και της ζήτησα να φύγουμε.
Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο, αρχίσαμε να λογομαχούμε και καθόσον οδηγούσα με το δεξί μου χέρι τη χτύπησα, προφανώς στο πρόσωπο, χωρίς να γνωρίζω το σημείο και χωρίς να έχω την παραμικρή πρόθεση να της προκαλέσω την οποιαδήποτε βλάβη», είπε και συνέχισε: «Λίγα μέτρα πιο κάτω είχε ένα άνοιγμα ο δρόμος, όπου σταμάτησα να συζητήσουμε. Πίσω ήρθε ένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι συνέχισα να οδηγώ, ενώ συνεχιζόταν ο λεκτικός διαπληκτισμός. Τη χτύπησα με το δεξί μου χέρι από τη θέση του οδηγού κι αυτή στη θέση του συνοδηγού, χωρίς να έχω πρόθεση να της προκαλέσω την οποιαδήποτε βλάβη. Και η ίδια γνωρίζει ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. Πήγαμε προς το σπίτι και είπαμε και οι δυο να πάμε σε νοσοκομείο προληπτικά».

«Δεν πρόκειται να πω τίποτα για το τι έγινε»
Ο κατηγορούμενος δικηγόρος περιέγραψε ότι όταν πήγαν στο σπίτι τους εξακολουθούσαν και οι δυο να είναι σε μεγάλη ένταση.
«Παραμείναμε για 10 λεπτά, έκανε ντους και την πήγα με δική μου πρωτοβουλία στην Ευρωκλινική. Όταν φύγαμε από το σπίτι, μου είπε: «Δεν πρόκειται να πω τίποτα για το τι έγινε» και εγώ της είπα ότι θα αναλάβω την ευθύνη. Όταν φτάσαμε στην Ευρωκλινική, η σύζυγός μου στο δωμάτιο που βρισκόταν -και ήμουν μαζί της- μού είπε να πούμε ότι έπεσε από τη σκάλα. Μάλιστα, πρώτα κατέθεσε η σύζυγός μου και εγώ μετά από δυόμιση ώρες περίπου. Σ’ αυτό το διάστημα μου είπε στο τηλέφωνο ότι κατέθεσε ότι έπεσε απ’ τις σκάλες και ότι εγώ δεν ήμουν παρών», ανέφερε και στη συνέχεια επεσήμανε ότι «το χτύπημα στο πρόσωπο της συζύγου μου ουσιαστικά έγινε από το τέντωμα του δεξιού μου χεριού ενστικτωδώς και παρορμητικά, γιατί βρισκόμαστε σε απόσταση 40 εκατοστών περίπου. Υπολογίζω ότι τα χτυπήματα με το δεξί μου χέρι ήταν δύο ή τρία».
Ο κ. Λύτρας, σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωσε πως όταν η σύζυγός του έδωσε την κατάθεσή της ο ίδιος βρισκόταν ήδη στο τμήμα κρατούμενος.
«Συνεπώς δεν υπήρχε λόγος να φοβηθεί κάτι. Μάλιστα, στο τηλέφωνο μου ανέφερε ότι την ρωτήσανε αστυνομικοί αν θέλει κουμπί πανικού και απλά κούνησε το κεφάλι της και θεωρήθηκε από τους αστυνομικούς ότι θέλει το κουμπί πανικού. Καθ’ όλη τη διάρκεια που με κρατούν, βρίσκομαι σε διαρκή επικοινωνία με τη σύζυγό μου τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω μηνυμάτων», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος, ο οποίος υποστήριξε ότι ενημερώθηκε για την αλλαγή της κατάθεσης της συζύγου του από την ίδια την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 17.00 το απόγευμα.
«Μου ανέφερε δύο λόγους. Πρώτον ότι στο διαδίκτυο γράφουν παντού ότι «με καλύπτει» και δεύτερον μου ανέφερε ότι το κάνει για τις τρεις κόρες μας», ανέφερε στην απολογία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση