Στις αποψινές εκδηλώσεις με «ελληνικό» άρωμα λίγο πριν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, θα είναι παρούσα και η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελ...

Στις αποψινές εκδηλώσεις με «ελληνικό» άρωμα λίγο πριν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, θα είναι παρούσα και η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ η οποία σιγά σιγά μπαίνει στο ελληνοαμερικανικό λόμπι.
Η Γκιλφόιλ θα είναι παρούσα σήμερα για να δικτυωθεί με τους ελληνοαμερικανούς που θα στελεχώσουν την νέα κυβέρνηση Τραμπ.
Η ίδια δηλώνει έτοιμη να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα και να φέρει εις πέρας την αποστολή που της ανέθεσε ο πλανητάρχης. Εκκρεμεί βέβαια η απόφαση του Κογκρέσου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, στην Ελλάδα την περιμένουμε περί τις αρχές του Ιουνίου. Από αύριο, που λήγει κι επισήμως η θητεία του κ. Τσούνη, αναλαμβάνει επικεφαλής το νούμερο 2 της πρεσβείας, η κυρία Όλσον.
Διπλωμάτες λένε στο Star, ότι οι σχέσεις Ελλάδος – ΗΠΑ θα παραμείνουν εξαιρετικές. H κ. Γκίλφοϊλ είναι έξυπνη και επικοινωνιακή, με ένα σημαντικό “αβαντάζ”, καθώς έχει απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Δεν υπάρχουν σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση