GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ! "Ταυτοποιήθηκε η εμπορική αμαξοστοιχία χωρίς να πιστοποιείται η γνησιότητα των βίντεο..."

Με οπτική ταυτοποίηση οι δύο δικαστικοί πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από τον εφέτη ανακριτή διαπίστωσαν ότι το εμπορικό τρένο που συγκρούσ...


Με οπτική ταυτοποίηση οι δύο δικαστικοί πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από τον εφέτη ανακριτή διαπίστωσαν ότι το εμπορικό τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη είναι η αμαξοστοιχία που εμφανίζουν τα τρία νέα βίντεο που παραδόθηκαν στον ανακριτή δύο χρόνια μετά.
Στις εκθέσεις τους μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι στο εμπορικό τρένο δεν φαίνεται να εικονίζεται άλλο φορτίο πλην του δηλωθέντος. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι «σε καμιά από τις φορτάμαξες τόσο αυτές που είναι έμφορτες με λαμαρίνες όσο και σε αυτές που είναι έμφορτες με container, δεν φαίνεται να είναι τοποθετημένα άλλα δοχεία ή βυτία, πέραν του επίσημου φορτίου που είναι οι λαμαρίνες και τα container».
Στη σημερινή τους έκθεση, μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι στο εμπορικό τρένο δεν εικονίζεται άλλο φορτίο πλην των δηλωθέντων, κατά συνέπεια αποκλείουν την ύπαρξη ύποπτου φορτίου.

Ωστόσο, οι δύο πραγματογνώμονες υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά στα συμπεράσματα του πορίσματος ότι δεν εξέτασαν την γνησιότητα των βίντεο αφού ουσιαστικά προέβησαν σε φωτογραφική αντιπαραβολή των αναγνωριστικών που είχαν η αμαξοστοιχία και τα κοντέινερς συγκρίνοντας το υλικό των βίντεο με τις φωτογραφίες του ανακριτικού υλικού που είχε λάβει η Αστυνομία μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.
Αναφέρουν συγκεκριμένα «Από την παραπάνω ανάλυση του δοθέντος βιντεοληπτικού υλικού, προκύπτει ότι σε αυτό εμφανίζεται η διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία 63503 που συμμετείχε στο δυστύχημα της 28-2-2023, στο σύνολο της σύνθεσής της και κατά το χρόνο διέλευσής της, έμφορτη μόνο με όσα αναγράφονται στη επίσημη λίστα φορτίου, χωρίς να διακρίνεται οποιοδήποτε άλλο φορτίο επί των φορταμαξών. Η παρούσα έκθεση αφορά την ταυτοποίηση του εικονιζόμενου συρμού με την εμπορική αμαξοστοιχία 63503 χωρίς να πιστοποιεί την γνησιότητα του βιντεοληπτικού υλικού».
Για να πιστοποιηθεί η γνησιότητα των βίντεο απαιτούνται άλλες έρευνες σε ειδικά εργαστήρια που διαθέτει η ελληνική Αστυνομία ώστε να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα.

Όπως διευκρινίζεται και στο τέλος της έκθεσης για την διερεύνηση βιντεοσκοπικού υλικού διέλευσης της εμπορικής αμαξοστοιχίας από τις σήραγγες Πλαταμώνα και Ραψάνης, «αφορά την ταυτοποίηση του εικονιζόμενου συρμού με την εμπορική αμαξοστοιχία 63503 χωρίς να πιστοποιεί την γνησιότητα του βιντεοληπτικού υλικού»

1 σχόλιο

  1. Η αλιτεια στο μεγαλειο της.Παναθλια και αμορφωτα βοθροπηγματα,που θεωρησαν τα ελαια σιλικονης(ψυκτικο αφλεκτο υγρο) των ματασχηματιστων που ΔΕΝ ΕΞΕΡΡΑΓΗΣΑΝ,ως εκρηκτικη υλη,τωρα,με το ματι,αρκεστηκαν στην ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ χρονομετρηση,που ειναι ασυγχρονη,να πουν οτι αυτο που βλεπουμε ειναι η εν λογω εμπορικη,ασχετα που οι πραγματικες φωτογραφιες ειναι διαφερετικες.Ενταξει,πεταξαν και το "δεν πιστοποιειται"Και φυσικα,ολα τα ανωμαλα αμνοεριφια που,λογω αμβλυνοιας,υποστηριζουν την μαφια,θα χαρουν,ασχετα αν η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη,ασχετα αν υπηρξαν αποδεδειγμενα διαλυτες και οι μεταλλικες δεξαμενες στον τοπο του εγκληματος.Και προσεξτε:Μεσα σε λιγες ωρες,χωρις εξοπλισμο,χωρις γνωση εβγαλαν τα πορνοσπερματα πορισμα,ενω,το αυταποδεικτο της ακαιας των ελαιων(αυτη ειναι η προδιαγραφη τους),το αλλο τομαρι του ΕΜΠ,μας εχει σπασει τα νευρα,εδω και καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *