Δημήτρης Μπελαντής Μπορεί η Γάζα να τεθεί υπό πλήρη στρατιωτικό έλεγχο του...
Μπορεί η Γάζα να τεθεί υπό πλήρη στρατιωτικό έλεγχο του... Ισραήλ χωρίς πρόσθετα μεγάλα λουτρά αίματος, αφού οι ηρωικοί Παλαιστίνιοι με την ηγεσία της Χαμάς παλεύουν μέχρις εσχάτων;
Η απάντηση είναι προφανώς όχι. Είναι δήλωση εκ μέρους της σιωνιστικής ηγεσίας πρόθεσης ολοκλήρωσης της γενοκτονίας και μετατροπής όσων επιζήσουν σε δούλους η σε εθνοκαθαρμένους και εξανδραποδισμένους σε ξένες χώρες.
Όταν θες να εξοντώσεις την ηγεσία ενός λαού, τελικό θύμα σου είναι ο ίδιος ο λαός. Είναι δήλωση ωμής δολοφονίας παιδιών, άμαχων και οικογενειών.
Η Δύση με τον υπέροχο υποκριτικό "πολιτισμό" της που τρέμει μήπως φωτογραφηθεί ένα παιδί και γίνει στόχος διαπόμπευσης, δεν έχει κανένα πρόβλημα να γεμίσει η Γάζα εκατοντάδες χιλιάδες νεκρά παιδιά κομματιασμένα από βόμβες, νεκρά από ασιτία η αρρώστιες.
Σε αυτόν τον διεθνή "πολιτισμό" ζούμε. Είμαστε αταλάντευτα υπέρ της διεθνούς ειρήνης, αλλά αν υπήρχε ένας στρατός που θα ξερίζωνε αμείλικτα αυτό το καθεστώς -όχι τους Εβραίους γενικώς- από την περιοχή, θα προσέφερε τεράστια υπηρεσία στην ανθρωπότητα.
Οι λαοί που δεν θέλουν να είναι δούλοι πεθαίνουν με το όπλο στο χέρι.
Όσοι δέχονται να είναι δούλοι αξιολογούν τους πάντες με τα δικά τους ποταπά κριτήρια.
Με την Παλαιστίνη, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και χωρίς δηλώσεις μετάνοιας.
Απομόνωση των σιωνιστών παντού ωσότου νοιώσουν το ηθικό στίγμα πάνω τους. Το στίγμα του φασίστα δολοφόνου, όχι το στίγμα του Εβραίου.
Ο φασισμός δεν έχει ούτε εθνικότητα, ούτε θρησκεία, ούτε πολιτιστική ταυτότητα, ούτε νομιμοποιητικές ρίζες.. Έχει μόνο ένα άδικο και βάναυσο εγκληματικό παρόν.
Σχετικό: Νετανιάχου: Ολη η Γάζα θα τεθεί υπό ισραηλινό έλεγχο
Δεν υπάρχουν σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση