GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Μελάνι των Μαρτύρων... Σημαίες, πορείες, διαμαρτυρίες, κυρώσεις δεν επαρκούν πλέον...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η σιωπή σκοτώνει δύο φορές... 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η σιωπή σκοτώνει δύο φορές... 

269 Παλαιστίνιοι δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν από ισραηλινές βόμβες.
Το Μελάνι των Μαρτύρων...»
Rocco Cantautore

...και το σχόλιο του:

«Το Μελάνι των Μαρτύρων
Επίσης, υπεύθυνοι για τα όπλα αξίας άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ που έστειλε η ιταλική κυβέρνηση στο Ισραήλ μόνο τα τελευταία δύο χρόνια.
Η σιωπή σκοτώνει δύο φορές.
»

Rocco Cantautore (Ρόκο ο τραγουδοποιός)
Ένας απ' αυτούς που δεν εξαγοράστηκαν κι αξίζει ο "λόγος" του  30 Οκτώβρη 2023: Η Παιδική Ζωή! "Καλλιτέχνες" της αρπαχτής & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ που αντιστάθηκαν στα αργύρια των σιωναζί!

Δείξε στον κόσμο τι σημαίνει να είσαι Παλαιστίνιος δημοσιογράφος! Ο νέος ανταποκριτής του Al Jazzera στη Γάζα "Ραγίζει καρδιές"...

Η Αλήθεια είναι μόνον μία: Η Εθνοκάθαρση βαπτίστηκε «εκκένωση»!

Η Γάζα σβήνεται σιωπηλά... Η Εθνοκάθαρση, η Γενοκτονία, το πραγματικό κι όχι κατασκευασμένο Ολοκαύτωμα γίνεται "ουδέτερη είδηση" από την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία (αριστερή ή δεξιά δεν έχει καμία σημασία, καθόσον υπό σιωνιστικό έλεγχο). Επικεφαλής η επίσημη φωνή του εβραιοναζισμού στην σιωνιστική αποικία 'Ελλάδα', το κρατικό δήθεν ειδησιογραφικό πρακτορείο (όνομα και πράμα) προπαγάνδας που πληρώνει αδρά ο χειμαζόμενος Έλληνας πολίτης: ΑΠΕ ΜΠΕ!
Η Εθνοκάθαρση βαπτίστηκε «εκκένωση»! Λες κι υπάρχει πόλεμος με δύο στρατούς που πολεμούν.
Αυτό που είναι πιο εντυπωσιακό στις ειδήσεις των τελευταίων τριών μηνών είναι ο τρόπος με τον οποίο τα λεγόμενα μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει το ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ.
Κανένας αγανακτισμένος τόνος, καμία καταγγελία: απλώς μια ψυχρή δήλωση και μια άκριτη προσήλωση στις δηλώσεις της κυβέρνησης των σιωναζί.
Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να ορίζουν μια αναγκαστική εκτόπιση, στην πραγματικότητα Εθνοκάθαρση της Παλαιστίνης ως «εκκένωση»!

Οι Παλαιστίνιοι γίνονται και "πειραματόζωα", πεδίο δοκιμών για τη βιομηχανία όπλων της εβραιοναζιστικής κατοχής.
Στη Γάζα, οι γιατροί αναφέρουν τραυματισμούς που κανένα ιατρικό εγχειρίδιο δεν μπορεί να εξηγήσει: κύβοι βολφραμίου από πυραύλους Spike σχεδιασμένους να διαλύουν (εξαϋλώνουν) σώματα.
Αυτά τα απαγορευμένα όπλα από όλες τις διεθνείς συνθήκες δεν σκοτώνουν απλώς: ακρωτηριάζουν και δηλητηριάζουν τους επιζώντες, αφήνοντάς τους με καρκίνους, στειρότητα και τραύματα μιας ζωής.

Η χθεσινή νύχτα στη Γάζα...

Ενώ οι κάτοικοι της Γάζας επωμίζονται το κόστος αυτών των πειραμάτων, οι εταιρίες των εβραίων σιωνιστών τρομοκρατών προωθούν το οπλοστάσιό τους στο εξωτερικό ως «δοκιμασμένο οπλοστάσιο σε μάχη» (όπου "μάχη" διαβάζουμε βομβαρδισμούς αμάχων).

Στη Δυτική Όχθη η κοπή περισσότερων από 8.000 ελαιόδεντρων τις τελευταίες 48 ώρες αποτελεί απτή και σκληρή απόδειξη ότι τα κατεχόμενα εδάφη είναι σφετερισμένα κλεμμένα και ποτέ δικά τους: όσοι αγαπούν μια γη, όσοι τη γνωρίζουν και τρέφονται από αυτήν, την προστατεύουν και δεν την καταστρέφουν "E1"... Το παλαιστινιακό κράτος διαγράφεται όχι με συνθήματα, αλλά με πράξεις!
Οι σατανάδες εβραιοναζί δεν έχουν σύγκριση στην παγκόσμια Ιστορία. Όπως δεν υπάρχει σύγκριση με την παγκόσμια εγκληματική σιωπή!

Όταν η ελληνόφωνη σιωνιστική λογοκρισία αφαιρέσει τα βίντεο, μπορούμε να τα δούμε ΕΔΩ

Μπροστά στο Ολοκαύτωμα η στάση της "πολιτισμένης" Ευρώπης εναρμονισμένη με την δημοσιογραφική πορνεία είναι σοκαριστικά εντυπωσιακή. Σε Διατεταγμένη Υπηρεσία έχουν υιοθετήσει τη "διαδικασία εξολόθρευσης" που δεν τόλμησε ποτέ ο Χίτλερ και της άρνησης του εγκλήματος που διενεργείται στη Γάζα.

«Πρέπει να περάσουμε από τα όπλα της κριτικής στην κριτική των όπλων, για να παραθέσω μια διάσημη μαρξιστική φράση, αν θέλουμε να βοηθήσουμε τον Παλαιστινιακό λαό να συνεχίσει τον αγώνα του για Απελευθέρωση από τον Γενοκτόνο καταπιεστή/εισβολέα του.
Η ιστορία δεν θα μας απαλλάξει αν παραμείνουμε αδρανείς, ίσως με αλληλεγγύη και κλάματα, αλλά αδρανείς.
Σημαίες, πορείες, διαμαρτυρίες, ακόμη και κυρώσεις δεν επαρκούν πλέον.
Η βία πρέπει να χρησιμοποιηθεί ενάντια στη βία.
Αν ο ΟΗΕ έχει κάποια σημασία, πρέπει να επέμβει, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ενάντια στο Ισραήλ. Τώρα!
»

Καθηγητής Angelo d'Orsi, 23 Αυγούστου 2025
Καθηγητής "Ιστορίας της Πολιτικής Σκέψης" στο Πανεπιστήμιο του Τορίνο. Φιλόσοφος, συγγραφέας, Διευθυντής των περιοδικών "Historia Magistra. Περιοδικό Κριτικής Ιστορίας" (Historia Magistra. Rivista di storia critica) και "Gramsciana. Διεθνές περιοδικό σπουδών για τον Αντόνιο Γκράμσι" (Rivista internazionale di studi su Antonio Gramsci) Ποιοτικό άλμα! Φτάνει πια μ' αυτή την «αλληλεγγύη» στην Παλαιστίνη!

«Το πιο επαναστατικό πράγμα που μπορεί κανείς να κάνει,
είναι να διακηρύττει φωναχτά τι συμβαίνει!
»
Ρόζα Λούξεμπουργκ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν, μπορούν ν' ακολουθούν... Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *