Ο κύβος ερρίφθη και ανοίγει ο δρόμος για αυτό που επιθυμούσε η κυβέρνηση εδώ και δύο χρόνια, να προχωρήσει σε απευθείας αναθέσεων μεγάλων έρ...

Ο κύβος ερρίφθη και ανοίγει ο δρόμος για αυτό που επιθυμούσε η κυβέρνηση εδώ και δύο χρόνια, να προχωρήσει σε απευθείας αναθέσεων μεγάλων έργων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.
Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, μετά από πιέσεις και χωρίς επίσημες ανακοινώσεις, έδωσε θετική γνωμοδότηση προκειμένου να κηρυχθεί η Αττική σε καθεστώς εκτάκτου ανάγκης, όπως συνέβη και στις περιπτώσεις της Λέρου και της Πάτμου.
Πρακτικά, η γνωμοδότηση της ΡΑΑΕΥ, έρχεται να ανοίξει τον δρόμο στην κυβέρνηση για να επικαλεστεί την έκτακτη ανάγκη προκειμένου να μοιράσει χρήμα με fast track διαδικασίες για την πραγματοποίηση έργων, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση για την Αττική με τα μειωμένα αποθέματα στους ταμιευτήρες έχει καταγραφεί εδώ και καιρό. Παράλληλα, δίνει στην κυβέρνηση και το επιχείρημα πως θα πραγματοποιηθούν έργα άμεσα προκειμένου να μην υπάρξουν περιοριστικά μέτρα ή αύξηση των τιμών.
Το σχέδιο «Εύρυτος»
Όσον αφορά στο σχέδιο αντιμετώπισης, αυτό φέρει την ονομασία «Εύρυτος» που είχε ήδη αποκαλυφθεί τον περασμένο μήνα στην φιέστα για τα 100 χρόνια της ΕΥΔΑΠ.
Ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνει μεταφορά νερού από τους ποταμούς Κρικελιώτη και Καρπενησιώτη, ενώ για την υλοποίηση του έργου θα κατασκευαστούν δύο σήραγγες 20 χιλιομέτρων η μία για τη μεταφορά του νερού στον Εύηνο και όχι στη λίμνη των Κρεμαστών που καταλήγει τώρα. Ο προϋπολογισμός του έργου ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια ευρώ.
Οι περιπτώσεις της Λέρου και της Πάτμου
Η γνωμοδότηση ακολουθεί τις αντίστοιχες που έγιναν για τα νησιά της Λέρου και της Πάτμου που είναι αντιμέτωπα με σοβαρό πρόβλημα λειψυδρίας.
Για το συγκεκριμένο θέμα, εξάλλου, είχε τοποθετηθεί, χθες, μέσω του ΑΠΕ -ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας φυσικού περιβάλλοντος και υδάτινων πόρων του ΥΠΕΝ, Πέτρος Βαρελίδης. Όπως εξήγησε αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δίνεται η δυνατότητα στους δήμους των δύο νησιών να αποδεσμεύσουν άμεσα κονδύλια από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για να προχωρήσουν σε έργα ενίσχυσης των υδατικών αποθεμάτων μέσω αφαλατώσεως και άλλων αναγκαίων δράσεων και έργων.
Αυτή είναι η μαρτυρία μου για το πώς τελικά εντάχθηκα στη Νέα Παγκόσμια Τάξη, τους Illuminati, μετά από περισσότερα από δύο χρόνια προσπαθειών, αλλά οι απατεώνες συνέχιζαν να παίρνουν τα χρήματά μου. Ήθελα να ενταχθώ στους Illuminati για πολύ καιρό, αλλά οι απατεώνες συνέχιζαν να παίρνουν τα χρήματά μου μέχρι νωρίτερα φέτος, όταν γνώρισα τον Λόρδο Felix Morgan στο διαδίκτυο. Επικοινώνησα μαζί του και του εξήγησα τα πάντα. Μου συνέστησε να εγγραφώ και πλήρωσα την υψηλή συνδρομή για να ξεκινήσω. Έγινα δεκτός στη Νέα Παγκόσμια Τάξη και έλαβα 1.000.000 δολάρια κατά την εισαγωγή. Είμαι τόσο χαρούμενος! Και υπόσχομαι να διαδώσω τα νέα για το καλό έργο του Λόρδου Felix Morgan. Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στους Illuminati της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σήμερα, επικοινωνήστε με τον Λόρδο Felix Morgan σήμερα. Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία σας να αποκτήσετε την ιδιότητα μέλους των Illuminati που πάντα θέλατε. Επικοινωνήστε με τον Λόρδο Felix Morgan στο WhatsApp: {+447353027456}
ΑπάντησηΔιαγραφή