GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζιουγκάνοφ: Καταλάβαμε το Βερολίνο τρεις φορές και, αν χρειαστεί, θα το πάρουμε και τέταρτη φορά!

Θερσίτης Η πιο εύστοχη απάντηση!

Θερσίτης
Η πιο εύστοχη απάντηση!

Για να πω την αλήθεια, το καλύτερο σχόλιο που άκουσα σχετικά με τις “δηλώσεις” του Γερμανού Υπουργού Άμυνας Πιστόριους ότι “το καλοκαίρι του 2025 ήταν ίσως το τελευταίο ειρηνικό στην Ευρώπη, κι ένας πόλεμος με τη Ρωσία θα ξεσπάσει πριν το 2029”, ήταν απ’ το Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ) Γκενάντι Ζιουγκάνοφ:
“Καταλάβαμε το Βερολίνο τρεις φορές και, αν χρειαστεί, θα το πάρουμε και τέταρτη φορά. 
Είμαι ειρηνικός άνθρωπος, είμαι υπέρμαχος της ειρήνης αλλά δεν μπορώ να ακούσω ανοησίες…” είπε με νόημα ο Ζιουγκάνοφ.

* Οι τρεις προηγούμενες φορές στις οποίες αναφέρθηκε ο Ζιουγκάνοφ ήταν το 1760, το 1813 και φυσικά το 1945.
Πιο συγκεκριμένα η πρώτη ιστορική περίπτωση κατάληψης του Βερολίνου ήταν το 1760 κατά τη διάρκεια του Επταετούς Πολέμου, όταν οι ρωσικές δυνάμεις υπό τον Στρατηγό Τσερνίσεφ κατέλαβαν την πόλη.
Η δεύτερη περίπτωση συνέβη το 1813 κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων Πολέμων, όταν τα Ρωσικά στρατεύματα, εισήλθαν στο Βερολίνο στις 4 Μαρτίου μετά την συντριβή  του τελευταίου στην εκστρατεία κατά της Ρωσίας.
Η τρίτη φορά ήταν τον |Απρίλιο-Μάιο του 1945, με την Αντιφασιστική Νίκη!
 

Το ΚΚΡΟ ολοκλήρωσε αυτές τις μέρες την ειδική Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του, με θέμα “Ολοκληρωμένη Πρόταση για το Πρόγραμμα της ΝΙΚΗΣ” και στόχο όχι μόνο την νέα αντιφασιστική νίκη στην Ουκρανία και εναντίον της Δύσης, αλλά για μια νέα, δίκαιη, αναγεννημένη Ρωσία απαλλαγμένη από την ολιγαρχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *