Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Να που είναι χρήσιμη η λεγόμενη "Ευρωπαϊκή Ένωση", αλλά για 67.000 μόνιμους υπαλλήλους της & συντ...
Να που είναι χρήσιμη η λεγόμενη "Ευρωπαϊκή Ένωση",
αλλά για 67.000 μόνιμους υπαλλήλους της & συνταξιούχους...
8η Προσαρμογή Μισθών τα τελευταία τρία χρόνια!
35.800 ευρώπουλα το μήνα η γυναικολόγος (εκτός τις μίζες και το χρήμα των λόμπι)! Χρήματα των Ευρωπαίων κι Ελλήνων πολιτών για να τα μετατρέπουν σε χρυσές τουαλέτες για τους ουκροναζί!
Υπερπληρωμένοι για να καταστρέψουν την οικονομία μας!
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (το ευρωκοινοβούλιο δεν έχει ΚΑΜΙΑ αποφασιστική αρμοδιότητα, πέρα από τα χωρίς καμία ισχύ ψηφίσματα... Οι λεγόμενοι "ευρωβουλευτές"; Αρκούνται στα 35.000 το μήνα, χωρίς τα "έξτρα" και μούγκα στη στρούγκα. Άλλωστε και να διαφωνήσουν στα λόγια, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!)! Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Είναι μια Ψυχιατρική πτέρυγα που κατοικείται από μαζοχιστές.
Οι παλιότεροι θα θυμούνται την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ), που εγκαθίδρυσε ο κακός Ανδρέας Παπανδρέου το 1982 και δέχθηκε τόσες επιθέσεις από το εγχώριο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και κυρίως από την τότε ΕΟΚ:
«Αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή (ΑΤΑ) μισθών και ημερομισθίων, συντάξεων ανά τετράμηνο ίση με τον πληθωρισμό του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος»
Υπάρχει σήμερα πολιτικό κόμμα ρήξης με το 4ο Ράιχ (ΕΕ), που θα τολμήσει έστω υποκριτικά να υποσχεθεί Αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή, για μισθούς-συντάξεις ανάλογες αυτών που αποφάσισαν τ' αφεντικά τους για την πάρτη τους;
Οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν λάβει οκτώ (8) αυξήσεις μισθών τα τελευταία τρία χρόνια!
Τα τελευταία τρία χρόνια, το προσωπικό των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων έχει επωφεληθεί από μια συνεχή σειρά αυξήσεων μισθών: έχουν χορηγηθεί οκτώ προσαρμογές από το 2022 έως σήμερα.
Το τελευταίο μέτρο, με αναδρομική ισχύ από την 1η Ιούλη 2025 (sic!), προβλέπει αύξηση 3% και το καυτό χρήμα τσεπώνουν 67.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των 30.000 συνταξιούχων. Το συνολικό εκτιμώμενο κόστος για τους μ@αλάκες Ευρωπαίους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ψωροκώσταινας αποικίας 'Ελλάδα', είναι ένα εκατομμύριο ευρώ (1.000.000) την ημέρα, που ισοδυναμεί με 365.000.000 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Υ.Γ. Χρήζει σχολίων η "Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή" για την κλίκα των δουλικών της Ε.Ε.; Οι ελληνόφωνοι Μενουμευρωπαίοι πολιτικοί μας θα πανηγυρίσουν;




Δεν υπάρχουν σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση