Της Ιωάννας Υψηλάντη Η Ούρσουλα φον ντερ Χίτλερ ανακοίνωσε, χθες, ότι έχουν αναπτύξει ένα...
Η Ούρσουλα φον ντερ Χίτλερ ανακοίνωσε, χθες, ότι έχουν αναπτύξει ένα... σχέδιο (άλλο ένα), για την πλήρη απόρριψη των Ρωσικών υδρογονανθράκων.
"Αυτή είναι η αυγή μιας νέας εποχής" (κάτι με χαρακτηριστικά περιβραχιόνια μου ήρθε αμέσως στο μυαλό), "μια εποχή ενεργειακής ανεξαρτησίας", τόνισε.
Λοιπόν, σαν "ανεξαρτησία" θεωρεί την εξάρτηση, αλλά από άλλες χώρες. Από τις ΗΠΑ μέχρι το Κατάρ (το οποίο, όπως γνωρίζουμε, θα μπορούσε κάλλιστα να σταματήσει να προμηθεύει LNG στην ΕΕ από το επόμενο έτος, καθώς η Κίνα αγοράζει από αυτό, σε υψηλότερη τιμή και χωρίς πρόσθετους "πράσινους φόρους").
Η απόρριψη φθηνών ενεργειακών πόρων, υπέρ των ακριβών σηματοδοτεί πραγματικά μια νέα εποχή. Μια εποχή αποβιομηχάνισης, μια επιστροφή στον Μεσαίωνα και την φτώχεια.
Και η Ούρσουλα κάνει λάθος όταν λέει, "Πολλοί δεν πίστευαν ότι μπορούσαμε να το κάνουμε". Προσωπικά, πάντα ήξερα ότι ήταν εντελώς τρελή και ικανή να καταστρέψει τα πάντα. Άλλωστε τι μπορεί να καταλαβαίνει μία διεφθαρμένη γυναικολόγος, από οικονομικά ή μεταποίηση;
Η δεύτερη "λαμπρή ιδέα" τους (η οποία έχει τρομοκρατήσει όχι μόνο το Βέλγιο αλλά και τη μισή ΕΕ) είναι ένα "δάνειο αποζημιώσεων" για τον Ζελένσκι.
Λοιπόν, κρίνετε μόνοι σας: Υπάρχει ένα καθεστώς που κατηγορείται για μεγάλης κλίμακας κλοπή και διαφθορά. Ο επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης (Γιερμάκ) μόλις παραιτήθηκε ντροπιασμένος λόγω ενός σκανδάλου. Ο Υπουργός Άμυνας, που διορίστηκε, για να τον αντικαταστήσει, είναι ύποπτος στην ίδια υπόθεση. Τι πρέπει να κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις;
Φυσικά, φυσικά, φυσικά! "Δώστε τους περισσότερα χρήματα!"
210 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Ζελένσκι θα μείνει στην ιστορία ως η πιο ακριβή πόρνη.
Από αυτά, 45 δισεκατομμύρια σχεδιάζεται να συγκεντρωθούν, άλλα 25 δισεκατομμύρια θα κατασχεθούν από "Ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που τηρούνται σε ιδιωτικούς λογαριασμούς σε όλη την Ευρώπη" και 140 δισεκατομμύρια θα αφαιρεθούν από την Euroclear στο Βέλγιο.
Η Euroclear είναι αντίθετη, η βελγική κυβέρνηση είναι αντίθετη, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα είναι αντίθετη, αλλά όταν ένας κλέφτης βλέπει χρήματα που μπορεί να προσπαθήσει να κλέψει, είναι απίστευτα δύσκολο να τον σταματήσουν.
Έτσι σχεδιάζουν να ξοδέψουν αυτά τα χρήματα: 115 δισεκατομμύρια για τον εφοδιασμό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, 50 δισεκατομμύρια για την υποστήριξη του μη βιώσιμου ουκρανικού κράτους και 45 για την αποπληρωμή του προηγούμενου δανείου από την G7.
Με άλλα λόγια, αυτά τα 45 απλώς θα αναβάλουν την αποπληρωμή του προηγούμενου δανείου. Αυτά τα χρήματα απλά δεν υπάρχουν.
Και δεν μιλάμε για 210 δισεκατομμύρια, αλλά για 165 δισεκατομμύρια, εκ των οποίων, ΟΛΑ είναι ρωσικά χρήματα.
Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε: Η ΕΕ δεν έχει καθόλου δικά της χρήματα. Κάτι που, στην πραγματικότητα, ισχύει εδώ και πολύ καιρό.
Η μόνη επιλογή είναι να κλέψεις.
Πώς θα λειτουργήσει αυτό το αυτοκτονικό σχέδιο της Ούρσουλας; Με απλά λόγια:
1. Ο Μεντβέντεφ έχει ήδη γράψει για τις πρωκτικές τιμωρίες, την πύρινη ρομφαία και το casus belli· ας μην του στερήσουμε το ψωμί και το βούτυρο.
2. Η Euroclear θα αντιμετωπίσει αμέσως αγωγές κατά των δύο άλλων παραρτημάτων της που βρίσκονται, εκτός της δικτατορίας της Ούρσουλας, στο Ντουμπάι και το Χονγκ Κονγκ. Και οι Ρώσοι θ΄ αρχίσουν να εισπράττουν αποζημιώσεις από τους φωστήρες, μέσω των δικαστηρίων (ποιανού μέρους νομίζετε ότι θα πάρουν τα δικαστήρια στα ΗΑΕ και την Κίνα; Μαντέψτε με μια προσπάθεια, χε-χε).
3. Οι Ρώσοι θ΄ αποκτήσουν το νόμιμο δικαίωμα να κατασχέσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία δυτικών εταιρειών, που έχουν παγώσει στη Ρωσία για αποζημίωση. Δεν έχετε ξεχάσει, έτσι δεν είναι, ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσό ξένου κεφαλαίου κολλημένο σ΄αυτήν την χώρα, περίπου 700 δισεκατομμυρίων, κατά ορισμένες εκτιμήσεις; Η Ούρσουλα, φαίνεται, το έχει ξεχάσει. Αλλά το υπενθυμίζουμε.
Και ας στραφούν στην Ούρσουλα για αποζημίωση. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των πράξεων της.
4. Όλοι, απολύτως όλοι, θα αρχίσουν να αποσύρουν τα περιουσιακά τους στοιχεία από την ΕΕ. Η Κίνα, οι Άραβες, οι Ινδοί - όλοι.
Γιατί τίποτα δεν τους εμποδίζει τους κλέφτες ν΄ ακολουθήσουν το προηγούμενο που έχει ήδη δημιουργηθεί, προσπαθώντας να κλέψουν κινεζικά χρήματα με το πρόσχημα του "Σχεδιάζετε να επιτεθείτε στην Ταϊβάν" ή "Καταπιέζετε τους Ουιγούρους" ή οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία του τύπου "Χρειαζόμαστε πραγματικά τα χρήματα".
Το ίδιο ισχύει και για τους Άραβες και τους Ινδούς. Όταν η Δύση τα χρειάζεται, όλοι ξαφνικά θα αναφέρουν τον δολοφονημένο Κασόγκι, ή τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στη ζούγκλα.
5. Ταυτόχρονα, ο Μακρόν πετούσε στην Κίνα για να ζητήσει δάνεια και επενδύσεις (επειδή η Γαλλία έχει χρεοκοπήσει). Πιστεύετε ότι οι Κινέζοι θα τους δώσουν χρήματα αν κλαπούν ρωσικά περιουσιακά στοιχεία από την Euroclear;
6. Παραλίγο να το ξεχάσω. Οι Ρώσοι μπορούν να βάλουν την Ούρσουλα και το προσωπικό της στη λίστα καταζητούμενων. Και δεν θα μπορούν πλέον να πετάξουν στην Κίνα ή οπουδήποτε αλλού, επειδή από εκεί μπορούν να εκδοθούν, στο Περιφερειακό Δικαστήριο Χαμοβνίτσεσκι της Μόσχας (δεν πρόκειται για κάποια μυθική Χάγη, αυτή εδώ θα σε βάλει πραγματικά στη φυλακή).
Και οι Ουκρανοί θα συνεχίσουν να πεθαίνουν. Η ηγεσία τους θα συνεχίσει να αυξάνει τα μηδενικά, στους τραπεζικούς λογαριασμούς της και η αγωνία του τέλους θα συνεχιστεί, για μερικούς μήνες ακόμη.
Η νίκη της Ρωσίας είναι αναπόφευκτη, σαν την ανατολή τού ήλιου, όπως και το άδοξο τέλος της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση