GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΡΕΚΟΡ για χρυσό και ασήμι με «οδηγό» τις ανησυχίες γύρω από Ιράν και Fed...

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα "σκαρφάλωσαν" ο χρυσός και το ασήμι, καθώς το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης θέτει τον Τζερόμ Πάουελ ...


Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα "σκαρφάλωσαν" ο χρυσός και το ασήμι, καθώς το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης θέτει τον Τζερόμ Πάουελ ενώπιον ποινικής έρευνας, αναζωπυρώνοντας τις ανησυχίες γύρω από την ανεξαρτησία της Fed, και καθώς οι αυξημένες γεωπολιτικές ανησυχίες - με το βλέμμα και στις διαδηλώσεις στο Ιράν - ενισχύουν τη ζήτηση για ασφαλή καταφύγια.
Ο χρυσός έσπασε το φράγμα των 4.600 δολαρίων, με την τιμή spot να γνωρίζει άλμα 1,3% στα 4.566,80 δολάρια ανά ουγγιά πλέον. Τα futures του χρυσού στις ΗΠΑ, παραδόσεως Φεβρουαρίου, διαμορφώθηκαν 1,8% υψηλότερα στις 4.579,10 δολάρια.
Η τιμή spot του ασημιού, εν τω μεταξύ, σημειώνει ράλι άνω του 4% στα 83,20 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ νωρίτερα "εκτοξεύτηκε" στα επίπεδα - ρεκόρ των 83,96 δολαρίων.
Την ίδια ώρα, η τιμή spot της πλατίνας κερδίζει 3,4% στα 2.349,59 δολάρια ανά ουγγιά, με το παλλάδιο να σημειώνει άνοδο επίσης 3,4% στα 1.877,96 δολάρια ανά ουγγιά.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Κυριακή ότι Ιρανοί ηγέτες επικοινώνησαν με την κυβέρνησή του για να "διαπραγματευτούν", μετά τις απειλές του να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση, καθώς η Ισλαμική Δημοκρατία είναι αντιμέτωπη με μαζικές κινητοποιήσεις εναντίον της κυβέρνησης.
"Οι Ιρανοί ηγέτες τηλεφώνησαν" προχθές Σάββατο, είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στο προεδρικό αεροσκάφος, προσθέτοντας ότι "βρίσκεται σε προετοιμασία συνάντηση (...) Θέλουν να διαπραγματευτούν".
Ωστόσο, διεμήνυσε πως "ίσως χρειαστεί να αναλάβουμε δράση πριν" από τυχόν συνάντηση, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες πως βρίσκεται σε εξέλιξη ή επίκειται αιματηρή καταστολή μαζικών κινητοποιήσεων.
Αυτό, καθώς το Ιράν έχει αποκοπεί από τον υπόλοιπο κόσμο λόγω της διακοπής της πρόσβασης στο διαδίκτυο, έπειτα από τις νέες μεγάλες διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης, τις σοβαρότερες έπειτα από τρία χρόνια. Σημειώνεται ακόμα ότι μέχρι στιγμής, έχουν σκοτωθεί πάνω από 500 άνθρωποι, καθώς στη χώρα σημειώνονται οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις από το 2022.

1 σχόλιο

  1. Αυτή είναι η μαρτυρία μου για το πώς τελικά εντάχθηκα στη νέα παγκόσμια τάξη, τους Illuminati, αφού προσπαθούσα να ενταχθώ για πάνω από 2 χρόνια, αλλά οι απατεώνες μου πήραν χρήματα αρκετές φορές. Έψαχνα να ενταχθώ στους Illuminati για τόσο καιρό, αλλά οι απατεώνες συνεχίζουν να παίρνουν τα χρήματά μου μέχρι που στις αρχές του έτους, όταν συναντήθηκα με τον Λόρδο Felix online, επικοινώνησα μαζί του και του εξήγησα τα πάντα και μου συνέστησε την εγγραφή που χρησιμοποιήθηκε και πλήρωσα για το μεγάλο μέλος για να ξεκινήσω και μυήθηκα στην Παγκόσμια Τάξη online και έλαβα το ποσό των 1.000.000 δολαρίων ΗΠΑ στον τραπεζικό μου λογαριασμό αμέσως μετά την online τελετή μύησης και επίσης θα κερδίζω 33.000 δολάρια ΗΠΑ μηνιαίως, είμαι πολύ χαρούμενος! Και υπόσχομαι να διαδώσω το καλό έργο του Λόρδου Felix. Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στους Illuminati της νέας παγκόσμιας τάξης σήμερα, επικοινωνήστε με τον Λόρδο Felix σήμερα αντί να δέχεστε απατεώνες να παίρνουν τα χρήματά σας, όλα στο όνομα της βοήθειας που σας δίνουν για να ενταχθείτε. Επικοινωνήστε με τον Λόρδο Felix μέσω email illuminatiofficial565@gmail.com ή WhatsApp +447353027456.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *