GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εταιρίες τεχνολογίας & τεχνητής νοημοσύνης... εκκενώστε γραφεία, εγκαταστάσεις!

Οι Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) του Ιράν προειδοποίησαν περισσότερες από 15...

Οι Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) του Ιράν προειδοποίησαν περισσότερες από 15... αμερικανικές και πολυεθνικές εταιρείες που συνεργάζονται με επιχειρήσεις που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ, δηλώνοντας ότι οι εταιρίες τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης που εμπλέκονται σε στοχευμένες στοχοποιήσεις και δολοφονίες θα αντιμετωπίζονται ως νόμιμοι στόχοι.
Οι Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης διέταξαν τους υπαλλήλους αυτών των εταιρειών και τους κατοίκους κοντά στα γραφεία τους να εκκενώσουν τους νόμιμους στόχους, προειδοποιώντας ότι αυτές οι εταιρείες θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ως αντίποινα για συνενοχή σε εγκλήματα που διαπράττονται στο Ιράν μετά τις 8:00 μ.μ. ώρα Τεχεράνης σήμερα.
Οι εταιρίες είναι: Cisco, HP, Intel, Oracle, Microsoft, Apple, Google, Meta, IBM, Dell, Plantier, Nvidia, J.P. Morgan, Tesla, GE, Spire Solution, G42 και Boeing.

Νίκος Κλειτσίκας

"Συνασπισμός Έπστιν"... 👉 Οδηγός αναγνώρισης μισθοδοτούμενων από Μοσάντ/Cia...

Νίκη στα όπλα του Ιράν, χωρίς ναι μεν αλλά!

«Αν θέλετε να καταστρέψετε τον ιμπεριαλισμό
πρέπει να προσδιοριστεί το κεφάλι του: οι ΗΠΑ!
»
Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν, μπορούν ν' ακολουθούν... Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *