Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Σχετικό 👉 Από την "Ημέρα της Νίκης" στην "Ημέρα της Ευρώπης"! Ίδιος εχθρός, τότε και σήμ...
Σχετικό 👉 Από την "Ημέρα της Νίκης" στην "Ημέρα της Ευρώπης"! Ίδιος εχθρός, τότε και σήμερα: ο ναζισμός!
Σήμερα, το 2026, η Γερμανία επαναλαμβάνει το σενάριο της δεκαετίας του 1930, όταν εξοπλισμένη και χρησιμοποιούμενη από τις βρετανικές δυνάμεις, λίγο πριν εξαπολυθεί εναντίον της Ρωσίας.
Ο στόχος, όπως δήλωσε το μπάσταρδο του Χίτλερ, ο Γιοάχιμ-Φρίντριχ Μάρτιν Γιόζεφ Μερτς, είναι να έχει τον «Η Γερμανία να έχει τον ισχυρότερο ευρωπαϊκό στρατό έως το 2030».
Εν τω μεταξύ, οι Σοβιετικές και οι Ρωσικές σημαίες, όπως και τα διακριτικά της μεγάλης αντιναζιστικής Νίκης απαγορεύονται, απλώς για να μην ανακαλούν τη μνήμη στο ναζιστικό παρελθόν.
«Μετά το τέλος του πολέμου, ο Στάλιν είχε πει στην Εσθονία: "Είστε ελεύθεροι και μπορείτε να ζήσετε ανεξάρτητα.
Ωστόσο οι φρικαλεότητες ξεκίνησαν εκείνη την ημέρα, επομένως δεν μπορούμε να γιορτάσουμε την 9η Μάη ως Ημέρα Νίκης»Έτσι, σήμερα οι κάτοικοι της Εσθονίας σχηματίζουν τεράστιες ουρές και πολλές ώρες στα σύνορα με τη Ρωσία για να πάνε να γιορτάσουν την απαγορευμένη στη χώρα τους την Ημέρα της Νίκης.
Χθες, Μάη, σχηματίστηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση πολλών χιλιομέτρων στη συνοριακή διάβαση μεταξύ Ιβάνγκοροντ και Νάρβα. Οι Εσθονοί αναγκάζονται να περιμένουν τέσσερεις έως έξι ώρες για να εισέλθουν στη Ρωσία και να γιορτάσουν την Ημέρα της Νίκης, καθώς αυτή η γιορτή απαγορεύεται στην χώρα τους, που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι συνοριοφύλακες ελέγχουν προσεκτικά τους πάντες, επιθεωρούν τα εμπορεύματα που υπόκεινται σε κυρώσεις και διευκρινίζουν τον σκοπό του ταξιδιού τους.Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν, μπορούν ν' ακολουθούν... Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram ➦ ΕΔΩ

.jpg)
.jpg)


Δεν υπάρχουν σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση