GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σκιάχτρο» Μπολιβαριανής Επανάστασης, προσβολή για τον Σιμόν Μπολιβάρ και τον Ούγκο Τσάβες...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Οι Γιάνκηδες (Yankees) στρατιώτες που μόλις πριν από λίγους μήνες βομβάρδισαν το Καράκας, σκότωσαν 32 Κουβανούς...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Οι Γιάνκηδες (Yankees) στρατιώτες που μόλις πριν από λίγους μήνες βομβάρδισαν το Καράκας,
σκότωσαν 32 Κουβανούς και απήγαγαν τον Πρόεδρο Μαδούρο...

περιφέρονται στο έδαφος της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας σαν αφέντες,
κοινές στρατιωτικές ασκήσεις έχοντας δίπλα τους στρατιώτες της Ντέλσι Ροντρίγκες,
που φωτογραφίζονται με τους φονιάδες Stars and Stripes (εναλλακτική ονομασία της αμερικανικής σημαίας)...

Η λέξη «Ομοίωμα» που χρησιμοποιείται από την αναίσχυντη συμμορία των συνεργατών της Ντέλσι Ροντρίγκες για να δώσει το πράσινο φως στις αμερικανικές στρατιωτικές ασκήσεις σε έδαφος της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας είναι ιδιαίτερα συμβολική.
Είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται μεταφορικά για να ορίσει μια κενή εμφάνιση, μια τεχνητή ομοιότητα που δεν αντιστοιχεί πλέον στην πραγματικότητα: το «Ομοίωμα» της Μπολιβαριανής Επανάστασης.
Μια προσβολή για τον Σιμόν Μπολιβάρ και τον Ούγκο Τσάβες, μια ταπείνωση για όλους όσους έχουν υποστηρίξει πιστά τον Μπολιβαριανό σοσιαλισμό όλα αυτά τα χρόνια.
Αυθόρμητες διαδηλώσεις και πράξεις αποκήρυξης κατά των ΗΠΑ και των μαριονετών τους, της "Φυλής προδοτών" Ροντρίγκεζ καταγράφονται σ' όλη τη Βενεζουέλα.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ο Τραμπ επέλεξε μια κυβέρνηση μαριονέτα με επικεφαλής την Ντέλσι Ροντρίγκεζ αντί να την παραδώσει απευθείας στα πιόνια του, το σούργελο Γκουαϊδό ή στην νεοφασίστρια Μαρία Κορίνα Ματσάδο (Νόμπελ ειρήνης 2025... γελάνε κι οι πέτρες).
Η απάντηση είναι πολύ απλή: Για τις ΗΠΑ, είναι χίλιες φορές καλύτερο να έχουν ένα υπάκουο σκυλάκι Ντέλσι Ροντρίγκεζ με λουρί, που εκτελεί τέλεια τις εντολές της CIA διατηρώντας παράλληλα τη βάση ευτυχισμένη και τη χώρα σε ειρήνη, παρά να έχουν μια Κορίνα Ματσάδο στην κυβέρνηση που θα εξαπολύσει κοινωνική σύγκρουση μεταξύ της βάσης των Τσαβιστών και θα αποκαλύψει όλες τις αντιφάσεις μιας κατοχής.
Τα αφεντικά ξέρουν πάντα σε ποια άλογα να στοιχηματίσουν, και το Πεντάγωνο έχει στοιχηματίσει τα πάντα στην κλίκα της "Φυλής προδοτών" Ροντρίγκεζ.
Θα τους ξεφορτωθεί όταν τελειώσουν να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για τον Λευκό Οίκο
.

Σημ. Έτσι δεν συνέβη και στην αποικία 'Ελλάδα'; Δεν αρκούσαν τα μνημόνια κι η προσφυγή στο ΔΝΤ (δεξιά, πασοκ/κιναλ, Καρατζαφέρης, ΔΗΜΑΡ) αλλά χρειαζόταν μια Νατοϊκή "αριστερή" κυβέρνηση για να υποθηκεύσει, να παραδώσει την Ελλάδα σε αφαίρεση κάθε κυριαρχίας για 99 ολόκληρα χρόνια «χωρίς ν' ανοίξει μύτη». Έτσι ξεπουλήθηκε η χώρα (προσοχή ο όρος "πατρίδα" είναι εθνικισμός) ομαλά, ειρηνικά και αναίμακτα, χωρίς εντάσεις, συγκρούσεις ή καταστροφές...

Ο Τραμπ επαναλαμβάνει συνεχώς: «Η Ντέλσι κάνει φανταστική δουλειά»!
Πρόσφατα η Ντέλσι παρέδωσε στις ΗΠΑ τον Άλεξ Σάαμπ.
Η ίδια απεριποίητη γενειάδα, οι ίδιες χειροπέδες, η ίδια τρομοκρατημένη έκφραση που είδαμε κατά την απαγωγή του Νικολάς Μαδούρο.
Ακόμα και η γκρι μπλούζα που φορούσε ο Άλεξ Σάαμπ όταν παραδόθηκε στις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ έμοιαζε μ' αυτή του πρώην προέδρου της Βενεζουέλας.
Οι εικόνες τον δείχνουν να κουνάει επανειλημμένα το κεφάλι του με δυσπιστία. Ο πρώην Υπουργός Λαϊκής Εξουσίας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας για τη Βιομηχανία και την Εθνική Παραγωγή εξακολουθεί να μην μπορεί να πιστέψει ότι οι πρώην σύντροφοί του τον παρέδωσαν στον εχθρό και ξεσπά την οργή του σε έναν πράκτορα της DEA που δεν μπορεί να τον παρηγορήσει.
Τώρα η αλήθεια βγαίνει στο φως σ' όλη της τη μικροπρέπεια: συνελήφθη κατόπιν αιτήματος της CIA στις 3 Φλεβάρη, ακριβώς ένα μήνα μετά την απαγωγή του Μαδούρο, και πέρασε τους τελευταίους μήνες στις φυλακές στο Ελ Ελικόιντε στο Καράκας.΄Ενώ δήλωναν πως τον έχουν κρύψει για να τον προστατεύσουν από φόβο λαϊκών εξεγέρσεων στη βάση των Τσαβιστών
Κατόπιν η συμμορία της Ντέλσι Ροντρίγκεζ τον μετέφεραν στο αμερικανικό αεροσκάφος Gulfstream που τον μετέφερε σιδηρόδεσμιο στο Μαϊάμι.
Αυτή η συμμορία των προδοτών καταλαμβάνουν δόλια τις θέσεις του Τσάβες και του Μαδούρο, ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες των ΗΠΑ για να διαλύσουν την παλιά φρουρά του Τσαβισμού.
Αλλά η πραγματική ουσία του ζητήματος αφορά τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο Άλεξ Σάαμπ ενώπιον του αμερικανικού δικαστικού συστήματος.
Οι Αμερικανοί εισαγγελείς δεν έχουν τίποτα εναντίον του Μαδούρο. Η υπόθεσή του βασίζεται σε ένα μπαράζ από εύκολα απομυθοποιήσιμα υπονοούμενα. Ο Άλεξ Σάαμπ, με αντάλλαγμα την ασυλία, θα μπορούσε να είναι ο «Υπερμάρτυρας» που χρειάζεται απεγνωσμένα ο Τραμπ για να επισημοποιήσει ένα κατηγορητήριο εναντίον του επαναστάτη ηγέτη.
Η κλίκα της Ντέλσι Ροντρίγκεζ, αφού κατέληξε σε συμφωνία με το Πεντάγωνο και πούλησε τον Μαδούρο στα χέρια των εκτελεστών του, τώρα του παρέχει έναν βασικό μάρτυρα κατηγορίας για να τον κλείσει σε αμερικανική φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Το πιο επαναστατικό πράγμα που μπορεί κανείς να κάνει,
είναι να διακηρύττει φωναχτά τι συμβαίνει!
»
Ρόζα Λούξεμπουργκ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν, μπορούν ν' ακολουθούν... Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Popular Posts

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *