Θανάσης Αυγερινός Πήρε φωτιά σήμερα το Κολωνάκι...
Πήρε φωτιά σήμερα το Κολωνάκι...Πολίτες με διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές καταβολές προσήλθαν στην έναρξη της διαδικασίας συλλογής υπογραφών για την Ιδρυτική Διακήρυξη του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών με επικεφαλής τη @mkaristianou.
Η γνωστή δικηγόρος Μαρία Γρατσία, υποψήφια άπαξ της «Νίκης» 20 ημέρες πριν από τις εκλογές του 2023, οπότε και αποσύρθηκε από την πολιτική, έχει δίπλα της τον επίσης γνωστό δικηγόρο Γιάννη Χατζηαντωνίου, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, πρώην μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο το 2015, οπότε και αποχώρησε όταν ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανέτρεψε τη λαϊκή ετυμηγορία του Δημοψηφίσματος και υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο.
Ενωμένη όσο ποτέ η Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση