GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ τον εφοπλιστή με τα ναρκωτικά στις Σπέτσες...

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο 39χρονος εφοπλιστής του ελικοπτέρου που προσγειώθηκε το Σάββατο σε παραλία με λουόμενους στις Σπέτσες έπειτα απο...



Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο 39χρονος εφοπλιστής του ελικοπτέρου που προσγειώθηκε το Σάββατο σε παραλία με λουόμενους στις Σπέτσες έπειτα απο εντολή εισαγγελέα.

Ο άνδρας είχε συλληφθεί αφού αστυνομικός τον εντόπισε να πετάει μια τσάντα με ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από τα ναρκωτικά περιείχε και προσωπικά αντικείμενα του 39χρονου εφοπλιστή που επέβαινε στο ελικόπτερο.

Την τσάντα εντόπισε αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Ο αστυνομικός ενημέρωσε άμεσα τους συναδέλφους του και από εκεί και πέρα ξεκίνησε η διαδικασία για τη συλλογή και αξιοποίηση των στοιχείων που βρέθηκαν στο σημείο.
Τι κατέθεσαν οι δύο χειριστές

Οι δύο χειριστές του ελικοπτέρου, ένας Αυστριακός και ένας Γερμανός, έδωσαν κατάθεση στις Αρχές και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ανέφεραν στις καταθέσεις τους, δεν προσγειώθηκαν στο αρχικό σημείο που αναγραφόταν στο σχέδιο πτήσης, καθώς υπήρχε εμπόδιο.

Οι δύο χειριστές υποστήριξαν ότι, βάσει του σχετικού κανονισμού, είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την προσγείωση σε κοντινό σημείο όταν υπήρχε κάποιο εμπόδιο στο προβλεπόμενο σημείο.


Οι Αρχές εξετάζουν πλέον τα δεδομένα της πτήσης και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το ελικόπτερο κατέληξε να προσγειωθεί στην παραλία της Ζωγεριάς, όπου βρίσκονταν λουόμενοι.
Αναζητείται η γυναίκα που επέβαινε στο ελικόπτερο

Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν και τη γυναίκα που επέβαινε στο ελικόπτερο μαζί με τον 39χρονο εφοπλιστή.Συμφωνα με πληροφορίες είναι μοντέλο.

Όταν εντοπιστεί, αναμένεται να κληθεί να καταθέσει προκειμένου να δώσει τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης και μετά την προσγείωση στις Σπέτσες.

Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, με τις Αρχές να εξετάζουν τόσο την υπόθεση των ναρκωτικών που βρέθηκαν στην τσάντα όσο και τις συνθήκες της προσγείωσης του ελικοπτέρου στην παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *