GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελιγιορίδου: συνασπισμός, συριζα, πασοκ κιναλ... πάντα σιωνίστρια!

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος Η Ολυμπία Τελιγιορίδου από από το 1998 έως το 2024 ήταν αρχικά στον Συνασπισμό και...

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος
Η Ολυμπία Τελιγιορίδου από από το 1998 έως το 2024 ήταν αρχικά στον Συνασπισμό και... μετά στο ΣΥΡΙΖΑ. Τον Αύγουστο του 2018 έως τον Ιούλιο του 2019 ήταν υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ενώ σήμερα έχει πάει στο ΠΑΣΟΚ. 
Την περίοδο περίοδο 2019–2023 ήταν μέλος και μάλιστα γραμματέας της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας–Ισραήλ κατά την κοινοβουλευτική περίοδο 2019–2023, όταν ήταν βουλευτής Καστοριάς με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι έλεγε ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ισραήλ το 2020, ειδικά στο σημείο που αναφέρεται στον Αγωγό East Med και την μεγάλη σημασία που θα έχει (για τον   Σιωνισμό) η δημιουργία του.
Έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί δείχνει τον λόγο που μέχρι σήμερα δεν μιλάει κανένας για το υπέρτατο έγκλημα που λέγεται East Med παρά μόνο κάποιοι "γραφικοί ψεκασμένοι". 
Ειδικά αυτοί οι πολύ σπουδαίοι με τις παλαιστινιακές σημαίες, που ήταν εξαφανισμένοι την περίοδο που ήταν το ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση και επανεμφανίστηκαν μόλις έγινε κυβέρνηση η ΝΔ (χωρίς εννοείται να μιλάνε για τον East Med).
Επίσης έχει πολύ ενδιαφέρον το να παρακολουθήσει κάποιος όλη την εκδήλωση που δείχνει το πόσο ωραίο κλίμα και αδερφική διάθεση υπάρχει ανάμεσα σε όλους όσους συμμετείχαν:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *