GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάκης Παπαδόπουλος για Άννα Βίσση: Ακούω συνέχεια ότι είναι η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια τα τελευταία 50 χρόνια, λίγο φρένο

Την άποψη που διατυπώνεται για την Άννα Βίσση , ότι είναι η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια των τελευταίων 50 ετών σχολίασε ο Λάκης Παπαδ...


























Την άποψη που διατυπώνεται για την Άννα Βίσση, ότι είναι η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια των τελευταίων 50 ετών σχολίασε ο Λάκης Παπαδόπουλος, ζητώντας να περιοριστεί η συγκεκριμένη αναφορά.

Ο τραγουδοποιός προχώρησε σε μία ανάρτηση την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας τη θέση του σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η τραγουδίστρια από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Ο Λάκης Παπαδόπουλος εστίασε τον χαρακτηρισμό που αποδίδεται στην Άννα Βίσση ως τη μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια των τελευταίων 50 ετών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως η συγκεκριμένη διατύπωση τον «ενοχλεί». Όπως έγραψε: «Βλέπω και ακούω συνέχεια από τα τηλεοπτικά προγράμματα και τις ειδήσεις ότι η Άννα Βίσση είναι η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια τα τελευταία 50 χρόνια στην Ελλάδα. Ωπα. Αυτό με ενοχλεί, λίγο φρένο παιδιά».

Δείτε την ανάρτησή του


Ιώτοι όλες τις ειδήσεις

1 σχόλιο

  1. Σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες φωνες και καλυτερες ερμηνευτριες,ακομα δε και ατομα με ισχυρη, θετικη επιρρεια στην κοινωνια,αν θελουμε να τους ονομασουμε καλλιτεχνες.Πολυ καλλυτερες απο τις αγγριοφωναρες σε μια ανουσια δηθεν οπερα ενος αλλου πυροοβολημενου,που οι ιδιοι απολιτιστοι ππαρουσιαστες,θα μας πουν για μεγαλο συνθετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *