GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ ...κρατικοποιεί το κόμμα χωρίς ντροπή!

Τι δείχνει η περίπτωση Δασκαλάκη Κάποτε η ΝΔ ως αντιπολίτευση φώναζε, και πολύ σωστά, ότι "το ΠΑΣΟΚ κομματικοποιεί το κράτος". Κα...

Τι δείχνει η περίπτωση Δασκαλάκη
Κάποτε η ΝΔ ως αντιπολίτευση φώναζε, και πολύ σωστά, ότι "το ΠΑΣΟΚ κομματικοποιεί το κράτος". Και υποσχέθηκε να το αλλάξει. Τελικά άλλαξε μόνο το ...χρώμα του κράτους.
Αυτό αποδεικνύει περίτρανα η περίπτωση του Μενέλαου Δασκαλάκη. Του οικονομολόγου κι εκλεκτού του κ. Ρουσσόπουλου, ο οποίος τοποθετήθηκε γενικός διευθυντής του κόμματος της ΝΔ. Ενώ όμως περίμεναμε να παραιτηθεί από το ΔΣ της ΕΡΤ, βλέπουμε ότι θα παραμείνει κι εκεί...
Από το κόμμα κατευθείαν η "γραμμή" στην κρατική ραδιοτηλεόραση. Χωρίς προσχήματα. Ο ομφάλιος λώρος ποτέ δεν θα κοπεί τελικά.
Κρίμα, κ. Ρουσσόπουλε!

4 σχόλια

  1. Πάλι καλά. Θα μπορούσε να είχαν προσλάβει τον γνωστό ρουφιάνο Κοττάκη με το 2% τηλεθέαση. Τουλάχιστον αυτός ως γνήσιος αργόμισθος τακτοποίησε την γυναίκα του στον ΟΔΔΥ. 1600 γαλάζια Ευρώ είναι αυτά... "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοττάκης, ο μέγας γλύφτης. Έφθασε στο σημείο στον Ελεύθερο Τύπο να γράψει ότι στον επόμενο ανασχηματισμό ο Ρουσόπουλος θα αναλάβει υπερυπουργός με την συγχώνευση τριών υπουργείων! Άξιος ο μισθός συνάδελφε κουκουλοφόρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως πάει και για βουλευτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δασκαλάκης, Ζακυνθηνός ή άλλως "Αρτέμης Μάτσας", Δημητρίου, ο μουσικοσυνθέτης, Τροχαλίτου, ο καθηγητής Ποταμιάνος-έφυγε νωρίς-οι εκλεκτοί του Ρουσόπουλου στο Δ.Σ της ΕΡΤ. Αν έχουν τσίπα οι της Ν.Δ, ας αντιπαραβάλουν αυτά τα ονόματα με τους αντίστοιχους τους επί ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση