GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια σημαντική δίκη στη Λευκωσία...

...για το πραξικόπημα και την ΕΟΚΑ Β' Στη Λευκωσία διεξάγεται από σήμερα, Δευτέρα, και για πέντε ημέρες μια σημαντική δίκη. Κατηγορούμε...

...για το πραξικόπημα και την ΕΟΚΑ Β'
Στη Λευκωσία διεξάγεται από σήμερα, Δευτέρα, και για πέντε ημέρες μια σημαντική δίκη. Κατηγορούμενοι είναι ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, και οι δημοσιογράφοι Μιχάλης Ιγνατίου (φωτογραφία) του Mega και Κώστας Βενιζέλος του "Φιλελεύθερου".
Μηνυτής είναι ο Σωκράτης Ηλιαδης, ο πλεον στενός συνεργάτης του αρχηγού της ΕΟΚΑ Β' Γεωργιου Γρίβα (μικρή φωτογραφία δεξιά). Ο Λιβάνης και οι δυο δημοσιογράφοι, που κατηγορούνται για όσα αφορούν, σε βιβλίο τους, γεγονότα εκείνης της περιόδου, υποστηρίζουν ότι έχουν ατράντακτα ντοκουμέντα που θα "διαλύσουν" τον Ηλιάδη και τους "ιωαννιδικούς". Δικηγόρος τους ειναι ο Αντώνης Βγόντζας.
Ο Σ. Ηλιάδης κέρδισε όμως πρόσφατα δίκη από τον ανταποκριτή της "Ελευθεροτυπίας" Μακάριο Δρουσιώτη ο οποιος δυστυχώς αναγκάστηκε να απολογηθεί στον συνεργάτη του αρχηγού της ΕΟΚΑ Β' και να αφαιρέσει τρεις σελίδες από το βιβλίο του.
Αν κερδίσει και αυτή τη δίκη ο Ηλιάδης δημιουργείται μεγάλο θέμα γιατί θα δικαιωθεί η προδοτική ΕΟΚΑ Β' και ο "αόρατος δικτάτορας" Δ. Ιωαννίδης.

14 σχόλια

  1. Βλάσφημη η απόδοση τιμών στον Γρίβα - Οι Αντιστασιακοί επιρρίπτουν ευθύνες στην Κυπριακή Εκκλησία

    Πέρα από τις ειλικρινείς φιλοφρονήσεις, η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου στη Λεμεσό πυροδότησε χθες και τις έντονες διαμαρτυρίες των δημοκρατικών πολιτών όταν ο Αρχιεπίσκοπος παρέστη σε τρισάγιο και κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του ιδρυτή και Αρχηγού της ΕΟΚΑ Β Γεώργιου Γρίβα. Ο κόσμος της Λεμεσού διερωτάτo χθες γιατί οι ιθύνοντες καταρτισμού του προγράμματος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου επέλεξαν με αυτόν τον τρόπο να προσβάλουν τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης, των Ηρώων της Αντίστασης.

    Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών με ανακοίνωσή του, αφού εκφράζει τα αισθήματα βαθιάς εκτίμησης προς τον Αρχιεπίσκοπο Ελλάδας, εκφράζει ταυτόχρονα και αισθήματα πικρίας, απογοήτευσης και αποτροπιασμού για αυτή την ενέργεια, που προσβάλλει τη μνήμη των ηρώων μας που αγωνίστηκαν και έπεσαν υπερασπιζόμενοι τον αείμνηστο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Εθνάρχη Μακάριο. Προσβάλλει ακόμα, προσθέτουν, τη νομιμότητα, την ίδια την Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη. Η κατάθεση στεφάνου στον τάφο του Γρίβα, τονίζει ο Σύνδεσμος, αφήνει εκτεθειμένο όχι μόνο την Α.Μ. Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο, αλλά και ολόκληρο το Χριστεπώνυμο Εκκλησιαστικό Προσωπικό της Κύπρου, που δεν θεώρησαν υποχρέωσή τους την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων Αντιστασιακών, που απέχει μόνο μερικά μέτρα από το Μνημείο του ολετήρα της Κύπρου Γρίβα. Ο Σύνδεσμος καταδικάζει αυτές τις παράνομες, προκλητικές και προσβλητικές ενέργειες που συνιστούν, όπως αναφέρει, παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας και ηρωοποιούν ουσιαστικά τη συνωμοσία και το προδοτικό πραξικόπημα που έγινε εναντίον του εκλελεγμένου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Αρχιεπισκόπου Μακάριου εναντίον της ίδιας της πατρίδας και του λαού της. Ο Γρίβας, τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος, εκτός από αρχηγός της ΕΟΚΑ, ήταν και ιδρυτής και αρχηγός της ΕΟΚΑ Β που πολέμησε και κατέλυσε τη Δημοκρατία και άνοιξε τις κερκόπορτες στον Τούρκο εισβολέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι όλα αυτά γιατί ο "εθνάρχης" Κ. Καραμανλής ο πρεσβύτερος, γνωστός και ως Κινγκινάτος της Πολιτείας, αρνήθηκε να ανοίξει ο Φάκελος της Κύπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως με την τελευταία πρόταση πάτε να προκαταλάβετε την Κυπριακή Δικαίοσύνη... Λέω μήπως????

    Εύκολα ξεχνούν οι Κύπριοι την προσφορά του Γρίβα το '55.
    Όσο για τα λαμόγια τους δημοσιογράφους της φυλλάδας Ελευθεροτυπίας, αν ο μάγκας ο Δρουσιώτης είχε ακλόνητα στοιχεία δεν θα τα κατάπινε και αφαιρούσε τις σελίδες του βιβλίου του... Για να δούμε λοιπόν και τα δικά τους "ατράνταχτα ντοκουμέντα"....

    Εννοείται ότι ο Χριστόδουλος επραξε άριστα και απέδωσε τιμές στον Γρίβα στην πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ..
    ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΟΧΕΣ,ΕΤΑΙΡΙΚΑ,ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ.
    ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΛΩΝΑΤΕΞ,ΔΟΛ, ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..

    11:24 πμ


    Ανώνυμο said...
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ...ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ..
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 3.5 ΔΙΣ
    ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ...ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και παλιότερα Εθνικοί Ήρωες στη Ελλάδα φυλακίστηκαν σαν προδότες... Τα επόμενα 30 - 40 χρόνια κανείς δεν ήθελε να ακούσει γι αυτούς... Αργότερα τιμήθηκαν, στεφανώθηκαν, γίνανε μνημεία γι αυτούς και σύμβολα ηρωισμού... Οπότε, έχουμε ακόμη χρόνο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους Κύπριους Αγωνιστές...
    Ο δε Ιωαννίδης, το '62 πρέπει να ήταν και χασισέμπορος (η κάτι τέτοιο...). Σα συνταγματάρχης τότε σε πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, δολοφόνησε (με φριχτό κι όλας τρόπο) κάποιους φαντάρους επειδή είχαν εντοπίσει κάποιοες ύποπτες συναλλαγές (αυτό που συμβαίνει ακόμη και τώρα στον Έβρο...)... Οι συνεργάτες του τώρα, ζουν ακόμη και βασιλεύουν στην περιοχή.
    Παραδόξος, πολλοί που γνώριζαν η συμμετείχαν στο γεγονός (δήθεν απλοί φαντάροι που έπερναν διαταγές), φοβούνται ακόμη και τώρα να μιλήσουν! Κι ο ίδιος βέβαια δε βγάζει μιλιά για τέτοια θέματα... Τα ονόματα υπάρχουν, τα γεγονότα υπάρχουν, οι άνθρωποι αυτοί ακόμη ζουν αλλά η δικαιοσύνη (η έστω η αλήθεια) άφαντη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
    ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ..
    ΑΠΟΦΕΥΤΕΤΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ..ΟΜΟΛΟΓΟ.

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ.
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ..ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ.

    ΜΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

    ΜΗ ΟΔΗΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..
    γαλαζιοι επικινδυνοι.

    ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..
    μην δεχεστε να πληρωθειτε με γαλαζια και επικινδυνα ευρω.

    γενικα μην ελθετε στην ελλαδα.
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    ελληνες εγκαταλειψτε την χωρα.
    πηγαινετε στην κολομβια ειναι καλυτερα.

    φιλικα.
    δημοσιογραφοι που υπηρετουμε και θεωρουμε πατριδα μας,
    THN MIZA THS MEGALHS PARAGAS.

    2:35 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. wntas ena a8lio skouliki pou diabazei eley8erotypia, prokalw tous mh-trampoukous ths kybernhshs, poy den apeiloun kai den lene malakies mesa apo ta anw8i ypogegramena sobara ar8ra tous na er8oun, na me broun kai na me baloun sth 8esh tous


    PISW FASISTES!
    EMPROS SYNTROFOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απάντηση της ATEbank σε δημοσιεύματα

    Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα»Ενημέρωση»Δελτία Τύπου»2007»Απάντηση της ATEbank σε δημοσιεύματα


    Ημ/νία ανάρτησης : 05/05/2007


    Για μια ακόμη φορά η Τράπεζα γίνεται στόχος άδικης και αδικαιολόγητης επίθεσης με την ενορχηστρωμένη προσπάθεια εμπλοκής της στην υπόθεση των ομολόγων από μερίδα του κυριακάτικου τύπου, που αναπαράγει, χωρίς να τηρεί τη στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία, ακρίτως όλα όσα προαναγγέλλονται σε συγκεκριμένο δικτυακό τόπο συνδικαλιστικής παράταξης. Για τα δημοσιεύματα αυτά η ΑΤΕbank ανακοινώνει τα εξής:



    1. Η ΑΤΕbank, βγαίνοντας από μια μεγάλη περίοδο απαξίωσης και έχοντας μεγάλη ρευστότητα διαθεσίμων και πάντα στο πλαίσιο της επενδυτικής πολιτικής με εισηγήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών της και ομόφωνες αποφάσεις της Επενδυτικής Επιτροπής και μέσα στα όρια της ALCO (Επιτροπή Διαχείρισης Στοιχείων Ενεργητικού – Παθητικού), έχει τοποθετήσει 120 εκατ. ευρώ σε τρία ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου. Τα ομόλογα αυτά έχουν αγοραστεί απευθείας από δύο μεγάλες ελληνικές Τράπεζες και μία διεθνή, βασικούς διαπραγματευτές (primary dealers) των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου.



    2. Τα τρία αυτά ομόλογα αγοράστηκαν σημαντικά κάτω του αρτίου. Η ΑΤΕbank δεν χρησιμοποίησε κατά πάγια τακτική της μεσάζοντες για αυτές τις τοποθετήσεις και δεν πλήρωσε καμία προμήθεια είτε στις Τράπεζες αυτές είτε σε οποιονδήποτε τρίτο.



    3. Τα τρία ομόλογα συμπεριλαμβάνονται στο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της ΑΤΕbank στην κατηγορία «διακράτηση μέχρι τη λήξη» (held to maturity) και δεν υπόκεινται σε αποτίμηση. Είναι απολύτως αναληθές, παραπλανητικό και κακόπιστο το πρωτοσέλιδο σχόλιο κυριακάτικης εφημερίδας ότι οι «τρεις τίτλοι...χάνουν έως 30%».



    4. Τα ομόλογα αυτά είναι εγγυημένου κεφαλαίου, με εγγυημένο σωρευτικό κουπόνι γύρω στο 45-50%. Το αρχικό κουπόνι ανέρχεται μεταξύ 6-8%, ενώ μετά τα πρώτα έτη, και στη δυσμενέστερη περίπτωση, το κουπόνι κυμαίνεται μεταξύ 2 - 2,5%.



    5. Η ρευστότητα της ΑΤΕbank, ιδίως τα τελευταία χρόνια, παραμένει σε υψηλότατα επίπεδα, μεταξύ των υψηλοτέρων στο Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα. Η ΑΤΕbank, όχι απλώς δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα ρευστότητας αλλά αντίθετα ήταν και παραμένει ένας από τους λίγους και σημαντικότερους δανειστές στην ελληνική διατραπεζική αγορά.



    6. Η αναφορά για δήθεν δανεισμό των 500 εκατ. € από ξένη μεγάλη Τράπεζα είναι ανακριβής και παραπλανητική. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για repos μεταξύ δύο Τραπεζών, που είναι ένα σύνηθες εργαλείο διαχείρισης διαθεσίμων των Τραπεζών παγκοσμίως.



    Επισημαίνεται ότι όλες οι επενδύσεις της ΑΤΕbank αντικατοπτρίζονται πλήρως στις εκάστοτε δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις της Τράπεζας που ελέγχονται από τους Ορκωτούς λογιστές.

    H Διοίκηση της Τράπεζας είναι αποφασισμένη να προστατεύσει με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντα της ΑΤΕbank, των μετόχων και των εργαζομένων της από άδικες και συκοφαντικές επιθέσεις και μάλιστα επαναλαμβανόμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λαλήσατε μωρέ! Ο Γρίβας ίδρυσε την ΕΟΚΑ Α'. Την Β' δεν πρόλαβε να τη δεί. Εκεί αφεντικό ήταν ο Σαμψών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kamia kitrinia tha ekaane o koumparos o ignatiou . apo dikes kai livellous allo pragma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο ονομα της αληθειας και της εντιμοτητας ας μου επιτραπεί γι αυτό το πολύπαθο κομμάτι του Ελληνισμού την ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ να αφιερώσω λίγες γραμμές από τον ιστορικό λόγο κηρύξεως του ένοπλου αγώνα από τον μέγα ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΙΒΑ τον Μάρτιο του 1955 :

    ''Με την βοήθεια του Θεού, με πιστιν εις τον τιμιον αγώνα μας, με την συμπαράσταση ολοκλήρου του Ελληνισμού και με την βοήθεια των Κύπριων ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΙΝ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ, με σύνθημα εκείνο που μας κατέλειπαν οι προγονοί μας ως ιεραν παρακαταθήκη ''Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ''.
    Από τα βάθη των αιώνων μας ατενίζουν όλοι εκείνοι οι οποίοι ελαμπρυναν την Ελληνική ιστορία δια την διατήρηση της ελευθερίας των, οι Σαλαμινομαχοι, οι τριακόσιοι και ο Λεωνίδας, οι νεώτεροι του Αλβανικού έπους.
    Μας ατενίζουν οι αγωνιστές του 1821 οι οποίοι μας διδάξαν ότι η απελευθέρωση από τον ζυγό δυναστου , αποκτάται πάντοτε με ΑΙΜΑ.
    Μας ατενίζει ακόμη σύμπας ο Ελληνισμός ο οποίος μας παρακολουθεί με αγωνία αλλά και ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.
    Ας απαντήσουμε λοιπόν με έργα ότι θα γίνουμε 'ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΟΝΕΣ'' τούτων.
    Είναι καιρός να δείξουμε εις τον κόσμο ότι εάν η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ είναι ΑΔΙΚΟΣ και εν πολλοίς ΑΝΑΝΔΡΟΣ , η Κυπριακή ψυχή είναι γενναία. Εάν οι δυνάστες μας δεν θέλουν να αποδώσουν την λευτεριά μας , μπορούμε να την διεκδικήσουμε με τα ίδια μας τα χέρια και το αίμα μας.
    Ας δείξουμε εις τον κόσμο ακόμη μια φορά ότι και του σημερινού του Έλληνος 'ο τράχηλος ζυγον δεν υπομένει'.
    Ο ΑΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ. Ο δυνάστης διαθέτει τα μέσα και τον αριθμόν. ΗΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ. Έχουμε το ΔΙΚΑΙΟΝ με το μέρος μας. Γιαυτο θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
    ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑΙ, Ατενίσαμε το έργο σας. Είναι αίσχος στον εικοστό αιώνα οι λαοί να χύνουν το αίμα τους για να αποκτήσουν την λευτεριά τους, το Θείον αυτό δώρο για το οποίο και εμείς πολεμήσαμε παρά το πλευρόν των λαών σας και για το οποίο εσείς, τουλάχιστον, διατείνεσθε ότι πολεμήσατε εναντίον του ναζισμού και του φασισμού.

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣΘΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ :
    EΜΠΡΟΣ ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ .

    ΕΟΚΑ
    Ο Αρχηγός ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ)
    Δις παρασημορφορηθεις από συσωμο την Ελληνικη βουλη ως ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ Της ΠΑΤΡΙΔΑΣ
    ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΤΟΦΙΟΣ και όχι ερζατς… ξεφτυλισε μια αυτοκρατορια και δεν εξαργυρωσε ποτε τον αγωνα του με βιλλες σε εκαλες, με αξιωματα και χλιδη… πιστος στον απλο Ελληνα,
    κομματι από το πιο πολυτιμο ζωντανο μεταλΛο του πλανητη ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΔΙΓΕΝΗ

    ----
    Έτσι ξεκίνησαν και ΝΙΚΗΣΑΝ , το κείμενο αυτό το αφιερώνω -μέρες που είναι-ολόψυχα στον κάθε ανανιζομενο, στους γιωργακηδες, και στους κωστακηδες, σε μπους, σε μπλερ και
    μητσοτακηδες, σε αλβανο-αλαβανους ,σε παπαρηγες και παπαρηγοπουλα ,σε ντορες και κατηφορες, καθώς και σ'ολους εκείνους που για μια ακόμη φορά όχι μόνον δεν θα είναι μαζι μας αλλά θα μας έχουνε προδώσει πάλι, γι αυτό λοιπόν ΟΛΟΙ εμείς ας τους χαλάσουμε το κέφι και ας βροντοφωνάξουμε Ο Χ Ι ΣΤΟΥΣ ΜΗΔΙΣΑΝΤΕΣ , ΟΧΙ στους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ να σειστεί η γη, να μας ακούσουν οι νεκροί μας και να αγαλλιάσει η Αγια ψυχούλα τους ,Ο Χ Ι , Χ Ι Λ Ι Α Ο Χ Ι, Ο Χ Ι μωρέ ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε ραγιάδες.

    Συμπατριώτες ,γεμίστε ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ με αληθεια και ΓΝΩΣΗ με γαλαζιο και ασπρο,ΜΕ Φως , το χρωστάμε όχι μόνο στους νεκρούς μας αλλά και στα παιδιά μας.

    Με αγάπη,
    ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Irthe i ora na ginoune kai iroes oi kiprioi pou o monos polemos pou kanoune 33xronia tora einai o louloudopolemos sta bouzoukia sto londino kai stin athina.Timi kai doksa ston iroiko anonimo kiprio agonisti tou city tou londinou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Zito o Arxigos Digenis!
    Zito i EOKA!
    Zito kai i X!
    (allou tous troei kai allou xinonte - gia tin X, den 3elane na to doune, kai gia tin eoka B ton katigoroune! Ntropi sas re - ANANDROI!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση