GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

2,5 χρόνια στον "πράσινο" του ΕΟΜΜΕΧ...

Και τα "έπιανε", και συνελήφθη και καταδικάστηκε... Το Press-gr αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αναμάτερος, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομ...

Και τα "έπιανε", και συνελήφθη και καταδικάστηκε...
Το Press-gr αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αναμάτερος, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΟΜΜΕΧ και στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ενώ τα «έπιανε» από επιχειρηματία (διαβάστε εδώ), αλλά η είδηση θάφτηκε. Τώρα, από την ειδησεογραφία μαθαίνουμε ότι καταδικάστηκε από το αυτόφωρο σε 2,5 χρόνια φυλακή (πατήστε εδώ).

17 σχόλια

  1. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ Η ΚΑΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε για να γράψει τη μητέρα του σε πανεπιστήμιο
    "…Τι γύρευε στο Λονδίνο, όπου πετάχτηκε ξαφνικά, ο Γιώργος Παπανδρέου; Είναι δυνατόν να αληθεύει ότι πήγε για να γράψει τη μητέρα του σε πανεπιστήμιο;".

    (Από το "Παρόν")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε μαλακα Κουρη,που καταντησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντώντας στην δικαιολογημένη επίθεση που δέχτηκε από τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    Διετέλεσα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Αυτοκινητοδρόμων με το διακριτικό τίτλο Τ.Ε.Ο. Α.Ε. από το Μαϊο 2003 μέχρι τον Οκτώβριο 2004.
    Με δική μου πρωτοβουλία και εισήγηση ελέγχθηκαν από την εταιρεία οικονομικών ελεγκτών KPMG οι αγοροπωλησίες ομολόγων (εκτός ορισμένων) του Δημοσίου σταθερής απόδοσης.
    Οι ίδιες πράξεις ελέγχθηκαν και από τους λογιστές του Σώματος Ορκωτών Λογιστών.
    Μετά την αποχώρηση μου διορίσθηκε στη θέση μου ο κ. Δελημήτσος, πρώην υφυπουργός Οικονομικών της ΝΔ.
    Τα πορίσματα των ελέγχων τέθηκαν υπόψη των εποπτευόντων υπουργών Π. Δούκα και Γ. Σουφλιά.
    Στην Γ.Σ. που επακολούθησε 30/06/05 εγκρίθηκαν ο Ισολογισμός και οι οικονομικές καταστάσεις μαζί με τις παρατηρήσεις. Αποφασίστηκε η έγκριση των διαχειριστικών πράξεων, και μετα από ορισμένες παράνομες οικονομικές συναλλαγές, η απαλλαγή από κάθε ευθύνη δεδομένου ότι τα σχόλια ήταν θετικά και η καταγραφή της αξίας των ομολόγων κερδοφόρα και οι μίζα ήταν μεγάλη.
    Είναι επομένως απολύτως ορατή η πολιτική σκοπιμότητα της επίθεσης για μια "διαυγή" υπόθεση καθ´ ομολογίαν των ιδίων.
    Για αυτό και προσφεύγω σήμερα στην Δικαιοσύνη ζητώντας την άμεση σύλληψή μου, την διερεύνηση του θέματος ως στοιχειώδες χρέος προστασίας της αλήθειας, του δημοσίου συμφέροντος που δολίως έβλαψα καθώς και της προσωπικής και πολιτικής μου τιμής, οση ελάχιστη και αν έχει απομείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.59

    Εκτιμω την ειλικρινεια σου νεοδημοκρατη,αλλα να μην μιλας ετσι για τον αρχηγο σου,θα σου βαλω πιπερι.Ακου βλακας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντώντας στην δικαιολογημένη επίθεση που δέχτηκε από τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    Διετέλεσα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Αυτοκινητοδρόμων με το διακριτικό τίτλο Τ.Ε.Ο. Α.Ε. από το Μαϊο 2003 μέχρι τον Οκτώβριο 2004.
    Με δική μου πρωτοβουλία και εισήγηση "ελέγχθηκαν" από την εταιρεία οικονομικών ελεγκτών KPMG οι αγοροπωλησίες ομολόγων (εκτός ορισμένων ένοχων) του Δημοσίου σταθερής απόδοσης.
    Οι ίδιες πράξεις ελέγχθηκαν και από τους λογιστές του Σώματος Ορκωτών Λογιστών.
    Μετά την αποχώρηση μου διορίσθηκε στη θέση μου ο κ. Δελημήτσος, πρώην υφυπουργός Οικονομικών της ΝΔ.
    Τα πορίσματα των ελέγχων τέθηκαν υπόψη των εποπτευόντων υπουργών Π. Δούκα και Γ. Σουφλιά.
    Στην Γ.Σ. που επακολούθησε 30/06/05 εγκρίθηκαν ο Ισολογισμός και οι οικονομικές καταστάσεις μαζί με τις παρατηρήσεις. Αποφασίστηκε η έγκριση των διαχειριστικών πράξεων, και μετα από ορισμένες παράνομες οικονομικές συναλλαγές, η απαλλαγή από κάθε ευθύνη δεδομένου ότι τα σχόλια ήταν θετικά και η καταγραφή της αξίας των ομολόγων κερδοφόρα και η μίζα ήταν μεγάλη.
    Είναι επομένως απολύτως ορατή η πολιτική σκοπιμότητα της επίθεσης για μια "διαυγή" υπόθεση καθ´ ομολογίαν των ιδίων.
    Για αυτό και προσφεύγω σήμερα στην Δικαιοσύνη ζητώντας την άμεση σύλληψή μου, την διερεύνηση του θέματος ως στοιχειώδες χρέος προστασίας της αλήθειας, του δημοσίου συμφέροντος που δολίως έβλαψα καθώς και της προσωπικής και πολιτικής μου τιμής, όσo ελάχιστη και αν είναι αυτή που μου έχει απομείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Diladi re malakismena Roussopoulakia ti thelete na peite ?? Oloi oi polites kapou anikoun . Oloi oi Ellines pou einai ston Korydallo einai apo kentro kai aristera ???
    Eipame oti i dexia malakia prepei na ehei kai kapoia oria .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9.17 όπως και η πράσινη κλεψιά. Καλά σαράντα. Έρχεται η σειρά και άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SKYLE klp klp 10:02
    Είναι πολύ καλός πράγματι ο Καραμανλής , γιαυτό διόρισε όλες τις κόρες των αρχιδικαστών στην Βουλή , εκτός ΑΣΕΠ , για να χειραγωγήσει την ΄΄τυφλή ‘’ δικαιοσύνη . Τακτοποίησε με διορισμό την κόρη του ‘’αδέκαστου ‘’ κ.Ζορμπά , τώρα θα του τακτοποιήσει και αυτός όλες τις υποθέσεις του ‘’καταλληλότερου ‘’. Τακτοποίησε διορίζοντας στην Βουλή τις κόρες των κυρίων Κολιοκώστα και Σιδέρη . Θα αποδώσουν Δικαιοσύνη για την Δεξιά του Κυρίου .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:48
    To arhilamogio o Makis Kouris pou ton ekanan oi malakes oi Pasokoi plousio , twra egine deksios kai mas poulaei kai mouri o hontros sapokilias .
    Mehri voulfti stin B Athinas ton eihan vgalei oi paliomalakes .
    Aytos kai o adelfos toy gia to hrima poulan kai ta kokkala tis manas toys an paroyn kali timi .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. poisonous


    βολική μνήμη έχεις

    το πρωτάθλημα των διορισμών το έχει κερδίσει το πασοκ χρόνια τώρα
    με διαφορά

    όποιος είχε χαρτί κλαδικής (πιστοποιητικό νομιμοφροσύνης δηλαδή, όπως σε όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα), διοριζόταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε συντροφοι του πασοκ,
    εγω σας αγαπαω..
    γνωριζω και εχω στοιχεια οτι
    εισαστε αδισταχτα κλεφτρονια,αλλα
    παρ ολα αυτα σας συμπαθω,δεν θελω
    να σας βαλω φυλακη.
    εσεις ομως εισαστε θρασυτατοι,
    προκαλειται βρε παιδια.
    μη τα παρω μαλακες γιατι θα σαπισετε
    στην φυλακη.

    τοσους μηνες τωρα κανω τον μαλακα.
    με βριζετε και σφυριζω αδιαφορα.
    με προκαλειτε και κανω το κοροιδο.
    εχετε περαση προ πολλου τα ορια.
    ηρεμηστε και απολαυστε τα κλεμενα..
    αλλιως θα σας γαμησω.

    καραμανλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. συντροφοι
    πρεπει να σαμποταρουμε το συνεδριο
    της δεξιας.
    βαλτε φωτιες παντου,καψτε την
    ελλαδα.

    καχριμακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ....Σε λίγες μέρες στην ύπαιθρο θα κυκλοφορούν ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ,κάνε καμμια μαλακία και θα έχουμε μετά αναπαράσταση το τέλος του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ,(κοινώς θα σε ξεκωλιάσουνε)εκτος αν το τραβαει ο οργανισμος σου,οποτε να το δηλώσεις ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με την ευκαιρία της πρόσφατης ΄΄Ευρωπαικής΄΄,σε στύλ ΝΟΝΟΥ Μάρλον Μπράντο, εμφάνησης του Κ.Καραμανλή στην Βουλή , αλλά και της επανάληψης συζητήσεων περί ‘’κακού παρελθόντος ‘’ πολιτικών ανδρών θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση