GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρωπος της οικογένειας Καραμανλή...

...ο νέος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Άλλη μια επιβεβαίωση για τον δικαστικό ρεπόρτερ του Press-gr . Από τις 11 Μαϊου (πατήστε εδώ) είχε γρ...

...ο νέος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου

Άλλη μια επιβεβαίωση για τον δικαστικό ρεπόρτερ του Press-gr. Από τις 11 Μαϊου (πατήστε εδώ) είχε γράψει ότι ο επικρατέστερος διάδοχος του Ρωμύλου Κεδίκογλου για τη θέση του προέδρου του Αρείου Πάγου είναι ο νεότερος αντιπρόεδρος Βασίλης Νικόπουλος.
Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό του;
Είναι παλαιός γνωστός της οικογένειας Καραμανλή από τη Θεσσαλονίκη.

24 σχόλια

  1. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝ-Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΒΕΝΙΑΜΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 51%ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγια αυτη η οικογενεια -τι τους χρειάζεται τους Αρειπαγίτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Κλουζώ του διαδικτύου, ο Καρχιμάκης και ο Αδόλφος Χίτλερ.
    Πριν λίγες μέρες, αποκαλύφθηκε ότι έγινε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του διευθυντή του γραφείου του κ. Αλογοσκούφη, του κ. Νικολαρόπουλου. Η έρευνα διετάχθη έπειτα από ανώνυμη επιστολή προς τον κ. Σανιδά που συσχέτιζε τον κ. Νικολαρόπουλο (χωρίς να τον κατονομάζει!) με το σκάνδαλο των ομολόγων και η οποία φυσικά δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Τέτοιο πράγμα έγινε πρώτη φορά στην Ελλάδα!


    Κατά τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαμε δηλαδή να στείλουμε ανώνυμες επιστολές, στον Εισαγγελέα, χωρίς να έχουμε κανένα στοιχείο, που να αφορούν όπλα στο σπίτι του Καραμανλή, ναρκωτικά στο σπίτι του Παπανδρέου, παιδεραστία στο σπίτι του Αλαβάνου και ο δολοφόνος με το τσεκούρι στο σπίτι της Αλέκας…..ωραίος κόσμος!

    Έτσι λειτουργούσαν και οι προπαγανδιστές του Χίτλερ. Χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο έστηναν ολόκληρους μηχανισμούς προπαγάνδας με στόχο να εξαφανίσουν από το προσκήνιο ανθρώπους που απλά δεν γούσταραν πολιτικά ή για να υποβοηθήσουν τα πολιτικά τους σχέδια. Τότε έστηναν στις τελευταίες σελίδες των χιτλερικών εντύπων τα εκτελεστικά αποσπάσματα της εκκαθάρισης της κοινωνίας. Όποιος ήταν εμπόδιο στα εξουσιαστικά τους σχέδια «λερώνονταν», «κατηγορούνταν» χωρίς κανένα στοιχείο και οι περιφερόμενοι οπαδοί, τα μπουλούκια του εθνικοσοσιαλισμού έπιαναν το μήνυμα. Έκαναν τη δουλειά τους με επιτόπια λαϊκά δικαστήρια στο όνομα του Αδόλφου! Καθάριζαν την κοινωνία από τα αντιναζιστικά «καθάρματα» και από τα «μιάσματα»!

    Στην περίπτωσή μας το σκηνικό είναι διαφορετικό αλλά η ουσία παραμένει η ίδια. Επειδή δε σε γουστάρω ρε Αλογοσκούφη εσύ και όποιος έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί σου είναι αρχικλέφτης, αρχιλαμόγιο, Ρεγκούζας, απατεώνας, κακούργος, νονός, Σικελός, σπείρα, βουτηγμένος στα σκάνδαλα, σκανδαλιάρης, σκανδαλοποιός, τραβεστί Πάολα…..θα δεις ρε αλήτη τι σου ετοιμάζουμε, θα το πάρεις το δώρο σου….Ένα δώρο αύριο στο Γ. Αλογοσκούφη! Ακριβώς η ίδια λογική και φρασεολογία με τις τελευταίες σελίδες των χιτλερικών «εκτελεστικών» εντύπων!

    Ο «ανώνυμος» εθελοντής στόχευε ακριβώς στη σπέκουλα και τη χειραγώγηση της είδησης. Και το χειρότερο ο ίδιος ο Παπανδρέου είχε προαναγγείλει τις ευθύνες στενού συνεργάτη του Αλογοσκούφη που σύντομα θα αποκαλυφθούν ενώ ήξερε πολύ καλά ότι ο συγκεκριμένος συνεργάτης δεν είχε καμία ευθύνη με ότι του «κατασκεύασε» ο Καρχιμάκης!
    Έγινε όμως η ντόμινο σπέκουλα από τον Καρχιμάκη, τους Κλουζώ του Καρχιμάκη, τους εθελοντές του διαδικτύου και τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ που κατά τον Παπανδρέου ελέγχονται από την Κυβέρνηση! Έγινε σπέκουλα σε ένα γεγονός που η έρευνα είχε ήδη αποδείξει ότι δε στέκει και ότι ο άνθρωπος που «κατηγορείται» δεν έχει καμία σχέση με σκάνδαλο!
    Για την κατάντια της πολιτικής μας εξαιτίας της Καρχιμακικής αλητείας έχει τεράστιες ευθύνες ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου. Αυτός άφησε αμολυτό το «σαΐνι», τον «Κλουζώ», τον «Σέρλοκ Χολμς» να σπέρνει παντού ζιζάνια λάσπης και βρωμιές ασαφών καταγγελιών μέσω της τελετουργίας εκατοντάδων επερωτήσεων που σχεδόν όλες έχουν διαψευστεί πανηγυρικά αλλά εντωμεταξύ έχουν επιτελέσει την εθνικοσοσιαλιστική τους ωφελιμότητα.


    Και ο Καρχιμάκης από τον εθνικοσοσιαλισμό κράτησε μόνο το "σοσιαλισμό" αλλά στη μεθοδολογία και πρακτική παρέμεινε ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν σημαίνει τίποτα το ότι είναι γνωστός της οικογένειας Καραμανλή. Τέτοια "συμπεράσματα" είναι προκατειλημμένα. Μπορεί να είναι άξιος. Όπως δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποκλείονται από οποιεσδήποτε θέσεις γνωστοί ή συγγενείς πολιτικών, μόνο και μόνο διότι είναι γνωστοί ή συγγενείς πολιτικών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:58

    έλα τώρα, ξέρεις πολύ καλά τι έχει γίνει όπως ξέρουμε όλοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο νέος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου μετά την καθοδό του απο τη Θεσσαλονίκη πριν απο δύο μήνες,αγόρασε σπίτι δίπλα στου πρωθυπουργού στη Ραφήνα...Είναι βαθειά θρηκευόμενος άνθρωπος, άρα συντηρητικός οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι ρε γαμώτο... πάλι δεν διόρισαν ΠΑΣΟΚο... Που θα πάει αυτό το πράγμα... Δικαιοσύνη δεν υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7. 58

    Πλάκα΄κάνεις;

    Ξέρεις ότι στην επετηρίδα υπήρχαν πολλοί πιο άξιοι και ανεξάρτητοι δικαστές οι οποίοι παρεκάμφθησαν;

    Ή δικαιοσύνη χειραγωγείται συστηματικά από αυτή την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί είστε, και στα θέματα της δικαιοσύνης τους καραβλάχους τους δεξιούς να βάζετε!!! Λες και δεν υπήρχαν άλλα αξιόλογα στελέχη να καλύψουν τη θέση, ιδιαίτερα τη στιψμή που σε θέματα αρχαιότητας προηγούνταν...Αλλά το πασοκ φταίει και για αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και μετα σου λενε να εχεις εμπιστοσυνη στη διακιοσυνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9:13 μμ
    ==
    Δηλαδη για ναχουμε καλο ρωτημα:
    Η Ν.Δ πρεπει να συμβουλευθει την πασοκοσκυλια ποιον θα βαλει προεδρο του Αρειου Παγου??

    Ρε καθιστε φρονιμα ,ρεε καθιστε φρονιμα ,ξεφτιλισμενοι ..
    Εχετε που εχετε διαβρωσει το σωμα των δικαστων 20 χρονια πασοκοσκυλιας,θελετε και τα ρεστα?

    Βρε ουστ

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γι αυτό λοιπόν θα ψηφίσουμε όλοι ΠΑΣΟΚ γιατί κατά την διάρκεια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δεν κάηκε ούτε ΕΝΑ πεύκο.

    Ναι όλοι με το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές γιατί έχει πρόγραμμα και το βλέπουμε καθημερινά.

    Με το ΠΑΣΟΚ δεν χάθηκε ούτε ΜΙΑ δραχμή από τα ταμία. Γι αυτό όλοι ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που έρχονται.

    Γιατί τα στελέχη του καθημερινά προβάλλουν το πρόγραμμα του κόμματος και δεν προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την κάθε κατάσταση.

    ΝΑΙ γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει πρόγραμμα. ΓΙΑΤΙ με το ΠΑΣΟΚ φάγαμε ψωμί. ΧΤΙΣΤΗΚΕ η χώρα.

    Ηγέτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέτοιοι είστε ρε, δεξιοί μια ζωή!!!Να βρωμίζεται το κράτος με την παρουσία σας!!! Από το 1940 έχετε κυβέρνηση, με εξαίρεση τα χρόνια του Γεωργίου Παπανδρέου, αλλά τα πάντα σε αυτή τη χώρα το ΠΑΣΟΚ τα δημιούργησε, αλλά δε φταίτε εσείς, απλά ανδρείκελα της προπαγάνδας του Καραμανλή είστε. Οι μαλάκες οι καθηγητές σε όλες τις βαθμίδες φταίνε που δε διδάσκουν ιστορία από την κατοχή και μετά, να καταλάβει ο κόσμος τι σαπιμένη παράταξη είστε και να σας φτίσει, λαμόγια της χούντας και του κατεστημένου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν επεσε σε χερια αλλοδαπου το Πρωτο Θεμα, μην του ριξετε ουτε μια ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ .ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ(ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΙΣΟΒΙΑ.

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σκεφτομουν να σας πω για τις εκλογες σε 10 μερες που θα φυγω για διακοπες αλλα Αποφασισα να σας πω τωρα.Κατα 99%(παντα υπαρχει το 1% λογω καποιου ξαφνικου κ πολυ σημαντικου εθνικου γεγονοτος)εκλογες Σεπτεμβρη-Οκτωβρη δεν θα γινουν.Το νωριτερο που μπορει να γινουν ειναι τελος Νοεμβρη η αρχες Δεκεμβρη κ η τελικη αποφαση θα παρθει οταν ο Καραμανλης γυρισει απο Κινα.Αν δεν γινουν τοτε παμε για το τελος της τετραετιας. Αυτη την περιοδο οι δυο αυτες σκεψεις ειναι 50-50.Το σιγουρο ειναι οτι ο Γιωργος θα λαχανιασει οπως ειχε πει κ ο προεδρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΘΕΣΠΙΣΗ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ) ,ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ (ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ) , ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,
    ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,
    ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΤΑ 80% ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ .
    ΕΠΙΣΗΣ , ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ 3. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΘΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. PRESS-GR Αγαπητοί μου μάλλον αδιάβαστοι πιαστήκατε μιας και ταμπέλες κολλούσαν πριν κάμποσα χρόνια αυτοί που πάτε εσείς σήμερα να τους την κολλήσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρε παιδιά πότε μπήκαν οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι στο Ελλαδιστάν ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ -ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ - ΕΝΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το παραδικαστικό στήθηκε με κυβέρνηση ΣΗΜΙΤΗ - όλα τα άλλα είναι αέρας στη διπλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ανώνυμο 8:06 μμ

    Δεν ξέρω τίποτα, αν δεν τον δω στην πράξη. ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάτι που ίσως δεν ξέρουμε γιατί το αποκρύπτει ο κ. Νικολόπουλος είναι οτι προέρχεται από τις τάξεις της χωροφυλακής, οτι κι αν σημαίνει αυτό περί δεξιάς και φασίζουσας νοοτροπίας. Για παράδειγμα, τα τσιγάρα που καπνίζει τα βγάζει ένα ένα από το πουκάμισσο του σαν γκεσταπίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΑΝΤΟΥ


    Κιλκις , Φαρσαλα, Μουζακι, Παλαμας,
    Καρδιτσα, Καλαμπακα , Τρικαλα και
    βαλε.

    Καπακι και Silicon Valley στη
    Θεσσαλονικη.

    Τσατσοι της ΣΚΠ (Σπειρα Κρατικοδι-
    αιτης Πλουτοκρατιας) βαλτε και
    καμια ειδηση της προκοπης.



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση