GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψυχραιμία, κύριε Γιάννη...

. Πληροφορίες απο δημοσιογραφικά γραφεία λένε οτι ο πατέρας της Νάντιας Γιαννακοπούλου , Γιάννης, έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να μά...

.
Πληροφορίες απο δημοσιογραφικά γραφεία λένε οτι ο πατέρας της Νάντιας Γιαννακοπούλου, Γιάννης, έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να μάθει ποιοι κρύβονται πισω απο το σαιτ... και ρωτάει συνέχεια... οπως και απειλεί με μηνύσεις...
Το μόνο σίγουρο είναι οτι στρέφεται... σε λάθος στόχους και δημιουργεί λάθος αντιπάλους...
PASOK NEWS.
Κατά τα λοιπά, διαβάστε παρακάτω...

12 σχόλια

  1. Γιαννακοπουλε κλασε μας τον μπουτζον!

    (οπως θα ελεγεν κι ο Καραϊσκακης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρ Γιάννη ..........

    αϊ .... χάσου ..... κυρ ... Γιαννάκη .......... μυρμηγκάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιός είναι αυτός ο ανύπαρκτος, ρε παιδιά; δεν τον άκουσα ποτέ επί πασοκρατίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1636227912841340239&postID=7063696646848956031


    Μα πάντα έτσι δεν ήταν η Ιμάκο;
    Απο εποχής κουέστ δηλαδή χωμένη στα χρέη και την μιζέρια.

    PS: Γιατί ρε μας χαλάτε το στέκι, εμείς χαλάμε το δικό σας;


    SNB
    bloopers

    30 Ιούλιος 2007 5:47 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σκατο πασοκε του κολου
    μουνοπανο και εσυ και η κορη σου η ξεκολιαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.15
    Μη σπαμάρεις λέμε.

    Θα ΒΡΕΞΕΙ ποστς.

    Μπορεί να μην έχω σχέση με τα παιδιά του μπλόγκ αλλά θα υπερασπιστώ αυτούς που μας φιλοξενουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρε απίθανε 7.31,

    Που τον είδες αυτόν στον οποίο μιλάς;
    Πάλι στον εαυτό σου γράφεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ???

    σε μένα μιλάτεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λάθος, έχεις δίκιο, συγγνώμη.

    7.30 εννοούσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΙΔΙΟΣ ο Κ. Καραμανλής ήταν εκείνος που εκτόξευσε τα πρώτα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα σε σχέση με τις πυρκαγιές, προβαίνοντας στη μεγαλόστομη εξαγγελία ότι θα αναδασωθεί η καταστραμμένη Πάρνηθα και παραλείποντας, φυσικά, να διευκρινίσει ότι η αναδάσωση αυτή αποτελεί υποχρέωση προβλεπόμενη από το Σύνταγμα.
    ΚΑΙ ΜΕ την ίδια ακριβώς λογική σχεδιάζει για το επόμενο 24ωρο η κυβέρνηση τη νέα, καθαρά επικοινωνιακή και πάλι, παρέμβασή της: θα εξαγγείλει μέτρα για τους πληγέντες, τα οποία θα επιχειρήσει να εμφανίσει ως δήθεν παροχές, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από αυτονόητες υποχρεώσεις της, προβλεπόμενες από ισχύοντες νόμους.
    ΑΛΛΩΣΤΕ, όσα οι δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν την κυβέρνηση έτοιμη να εξαγγείλει θα έπρεπε προ πολλού και σε πολλές περιπτώσεις να είχαν αυτομάτως δρομολογηθεί και, κυρίως, να είχαν αρχίσει να υλοποιούνται, μια και εκείνο που η εμπειρία από τη «νεοδημοκρατική» διακυβέρνηση έχει αποδείξει είναι ότι ακόμη και τα αυτονόητα δεν γίνονται.
    ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ απόδειξη η περίπτωση της Χαλκιδικής και των περσινών καταστροφών. Προκλητικότατα κάποιοι από την κυβέρνηση υποστηρίζουν ότι ο τρόπος με τον οποίο έδρασε εκεί η κυβέρνηση θα αποτελέσει μοντέλο κυβερνητικής δράσης και στις περιοχές που επλήγησαν φέτος. Και δικαιώνεται ασφαλώς ο Γ. Παπανδρέου όταν μιλάει για «έλλειψη τσίπας». Διότι ούτε οι κυβερνητικές υποσχέσεις ούτε οι προβλεπόμενες υποχρεώσεις έγιναν πράξη στον έναν χρόνο που έχει μεσολαβήσει.
    ΑΝΤΙ, λοιπόν, για μοντέλα που αποτελούν πρότυπα προς αποφυγή και αντί για δηλώσεις οι οποίες απλώς γελοιοποιούν όποιους τις εκστομίζουν, καλά θα κάνει η κυβέρνηση να εφαρμόσει απλά και μόνο τα όσα προβλέπουν οι νόμοι. Αλλά να τα εφαρμόσει και να μην καταφύγει και πάλι στο επικοινωνιακό θέατρο, που αποτελεί και τη μοναδική πρακτική όπου αποδεδειγμένα και αδιαμφισβήτητα διακρίνονται ο Κ. Καραμανλής και οι συνεργάτες του στα τριάμισι χρόνια της εξουσίας τους.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τσάτσοι και μπάτσοι ίσον bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2.25

    Στα @@ μας και μας,
    Κωστής Παλαμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση