GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα σατυρική εφημερίδα

. Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου -και κάθε Παρασκευή- αναμένεται να κυκλοφορήσει μια νέα εβδομαδιαία σατυρική εφημερίδα με τον τίτλο "3...

.
Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου -και κάθε Παρασκευή- αναμένεται να κυκλοφορήσει μια νέα εβδομαδιαία σατυρική εφημερίδα με τον τίτλο "300 ΑΕ". Θα είναι 88 σελίδων και η θεματολογία της θα περιλαμβάνει πολιτική, οικονομία, επικαιρότητα, πολιτισμό, αθλητικά, lifestyle καθώς και θέματα αυτοκινήτου και media. Θα κυκλοφορεί με δύο ένθετα περιοδικά, (το τηλεοπτικό ανTV ωση και το Who is Who), ενώ θα διανέμεται και με ταινίες DVD.
Εκδότης-Διευθυντής θα είναι ο Ν. Κεραμίδας, Σύμβουλος Έκδοσης ο Γρ. Ψαριανός και Αρχισυντάκτες οι Κ. Μαρδάς, Π. Καρβουνόπουλος, Θ. Κάλφας, Ν. Γουμενίδης, Τ. Τσιρτσώνης, Μπ. Ζήνας. Εμπορικός διευθυντής είναι ο Κ. Γράψας με διευθυντές Διαφήμισης τον Στ. Ιορδανίδη και τον Γ. Τζανακάκη. Θα γράφουν οι Α. Μαζαράκης, Γ. Ζουγανέλης, Γ. Ξανθούλης, Λ. Ταγματάρχης, Λ. Λαζόπουλος, Σ. Ξαρχάκος, Β. Βασιλικός, Δ. Στάμου, Γ. Αρναούτογλου, Ν. Αθανασίου κ.α.

22 σχόλια

  1. ολο το καραπουτσαριό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά ποιος τα βάζει; Η Μιμή ή ο Αρναούτογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα. εφημερίδα προεκλογι΄κή για να τσιμπήσουν φράγκα από τους 300 της βουλής που σατηρίζει ειρωνικά ο τίτλος της εφημερίδας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ που νόμιζα πως θα έχει Σάτυρους! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περί ποίου Γ.Αρναούτογλου πρόκειται; Του γνωστού τηλεοπτικού "αστέρα"; Καλά, αυτός στον ΟΑΕΔ δεν σπούδασε μηχανολογία ανελκυστήρων; Πότε έμαθε να γράφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ
    ..................................................................
    Μόνη η λαϊκοδεξιά λεβεντιά δεν αρκεί. Για να επιτευχθεί ο «στόχος» πρέπει να συνδυαστεί με μπόλικο πολιτικό χουλιγκανισμό, οργίλο λόγο, ιερή αγανάκτηση και σίγουρα πολλή... βουλευτική ασυλία. Τότε ο βουλευτής μπορεί να πει ό,τι θέλει. Να φωνάξει, να υβρίσει, να συκοφαντήσει και κατόπιν να αναδιπλωθεί, να εξηγήσει, να σταυροκοπηθεί, ακόμη και να δηλώσει παρεξηγημένος. Η περίπτωση του υφυπουργού Απασχόλησης Γεράσιμου Γιακουμάτου δεν είναι ούτε καινούργια, ούτε άγνωστη, ούτε ανεξήγητη. Είναι, ωστόσο, οδυνηρή η διαπίστωση ότι «κάθε κυβέρνηση χρειάζεται τον Γιακουμάτο της». Και ακόμη πιο οδυνηρό το γεγονός ότι σ' αυτό συμφωνεί και ο Κώστας Καραμανλής.
    Σε μια χώρα όπου συνέπειες υφίστανται μόνο όσοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ένας υπουργός μπορεί να πει σημεία και να κάνει τέρατα χωρίς να φοβάται την τιμωρία.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ
    ..............................................
    Όταν ο Γεράσιμος Γιακουμάτος κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνο για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, γνώριζε πολύ καλά τι έκανε, σε ποιους απευθυνόταν και τι επεδίωκε. Είναι, άλλωστε, εντεταλμένος να δίνει τη μάχη του πεζοδρομίου για λογαριασμό της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, επιστρατεύοντας περίσσευμα μαγκιάς και όρους «πιάτσας». Η απροκάλυπτη περιφορά της παντελούς έλλειψης μέτρου και συστολής και η περήφανη επίδειξη του θράσους και της ανεπάρκειας πλέον αποτελούν για τον κ. Γιακουμάτο πλεονεκτήματα επένδυση για τις ψήφους και τα υφυπουργεία του μέλλοντος. Τι κι αν δεν αφήσει έργο στο υπουργείο του; Τι κι αν δεν έχει πολλά να πει για την ανεργία, τις απολύσεις και το ασφαλιστικό; Έχει απαντήσεις και λύσεις για όλα τα άλλα: Την Eurovision, τους γάμους των ομοφυλοφίλων, τον Ότο Ρεχάγκελ, τους Αλβανούς διαρρήκτες... Τον ρόλο του «λαγού», που αναλαμβάνει να πει αυτό που θέλει να ακούσει ο καθαρόαιμος δεξιός ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά επ ουδενί δεν πρέπει να εκστομίσει ο πρωθυπουργός .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή επιτυχία και στούς τρακόσιους των τριακοσίων.

    Να μας προσέχετε τον "Σύμβουλο Έκδοσης τον Γρ. Ψαριανό", έχουμε αρχείο, ε;


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...και το ψωμί τριακόσιες έλεγε ο Προφήτης!

    -Τι σου κάνω μάνα μου;
    _Εφημερίδα!!!


    DF

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EIDIKA Ο ΝΑΣΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΣΑΝ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ Ο ΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΠΑΤΣΟ ΤΗΣ ΕΚΑΜ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΘΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ

    ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΓΚΑΣ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΜΠΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ Ο ΓΚΑΤΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. autos den itan pou pidouse gia ena diastima akoma kai tin Panagiotarea gia na ginei ipeuthinos reportaz? etsi legane tote.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ασχετο, αλλά να γελάμε που και που...


    ...και τους ονειρεύεται ΟΡΘΙΟΥΣ κάθε νύχτα και τους
    ΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ!



    DF

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την ώρα που ο πρωθυπουργός πασχίζει να παρουσιάσει την εικόνα μιας «σοβαρής και υπεύθυνης κυβέρνησης»,. Λάθη, παλινωδίες, και αποποίηση ευθυνών, επαναλαμβάνονται με συχνότητα . Ατράνταχτη απόδειξη των παραπάνω αποτελεί o
    ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ :
    1. Πάρνηθα
    «Την πατήσαμε»
    δδ Η πρωτοφανής οικολογική καταστροφή στην Πάρνηθα, με τα χιλιάδες καμένα στρέμματα δάσους, έφερε στο προσκήνιο με τον πλέον δραματικό τρόπο την πλήρη αδυναμία αντίδρασης του κρατικού μηχανισμού , «την πατήσαμε», όπως είπε και ο Β. Πολύδωρας.
    2. Πανελλήνιες
    Διπλό λάθος
    δδ Η αποκάλυψη για αλλοίωση των βαθμολογιών στις Πανελλήνιες με «άνωθεν» εντολή. Σαν να μην ήταν αρκετός ο θόρυβος από την κατάρρευση της αξιοπιστίας του θεσμού, το υπουργείο Παιδείας επανήλθε ... δριμύτερο στέλνοντας λίγες μέρες αργότερα στα σχολεία, λάθος καταστάσεις βαθμολογιών.
    3. Καύσωνας
    «Κάηκε» το κράτος!
    δδ Ένα κύμα καύσωνα, για το οποίο είχε εγκαίρως προειδοποιήσει η ΕΜΥ, ήταν αρκετό για να καταρρεύσει το κράτος, πολύωρες διακοπές βύθισαν στο σκοτάδι ολόκληρες συνοικίες στην Αττική και το τελικό χτύπημα ήρθε με το μπλακ - άουτ που νέκρωσε όλη τη βόρεια Ελλάδα.
    4. Βασανισμοί
    Βίντεο - ντροπή
    Με την πλάτη στον τοίχο όμως βρέθηκε η κυβέρνηση και στην περίπτωση δημοσιοποίησης των βίντεο της ντροπής με σκηνές βασανισμού αλλοδαπών μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Οι εικόνες σόκαραν το Πανελλήνιο και εξέθεσαν διεθνώς τη χώρα.
    5. Παιδεία
    Η... ζαρντινιέρα
    Καθόλου ευτυχής δεν μπορεί να αισθάνεται η κυβέρνηση και για τον τρόπο αντιμετώπισης των κινητοποιήσεων στο χώρο της Παιδείας.
    Οι χειρισμοί του Β. Πολύδωρα και της ηγεσίας της Αστυνομίας . Ως κορυφαία στιγμή βέβαια ξεχωρίζει ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, από ... μία ζαρντινιέρα!
    6. Ναυάγιο
    Μαύρη κηλίδα
    Διεθνής διασυρμός υπήρξε και με την υπόθεση του ναυαγίου του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond, μέρα μεσημέρι στον κόλπο της Καλντέρας, στη Σαντορίνη. Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και λάθη συντονισμού είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν δύο ζωές, η περιοχή να υποστεί τεράστια ρύπανση και όλα αυτά στην έναρξη της τουριστικής περιόδου.
    7. Αυθαίρετα
    Ακυρη τροπολογία
    Μελανό σημείο για μια κυβέρνηση που κατά τα άλλα διακήρυσσε την προσήλωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος ήταν και η τροπολογία Μπασιάκου για αναστολή κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις. Οι έντονες αντιδράσεις που ξεσήκωσε αλλά κυρίως η παρέμβαση Σουφλιά που διαχώρισε τη θέση του, οδήγησαν στην απόσυρσή της. Ωστόσο οι δικαιολογίες ότι αυτό έγινε γιατί δεν υπήρξε συναίνεση δεν ήταν επαρκείς...
    8. Ομόλογα
    Οι «ανίδεοι» των ταμείων
    δΑνεπανόρθωτο πλήγμα αποτελούν και οι ατυχείς χειρισμοί στο σκάνδαλο των ομολόγων. Οι αρχικές δηλώσεις Αλογοσκούφη περί «άπληστων χρηματιστών που εκμεταλλεύονταν ανίδεες διοικήσεις ταμείων», αλλά και η καθυστερημένη αποπομπή Τσιτουρίδη για έναν φαινομενικά άσχετο λόγο, δεν έπεισαν τηνκοινή γνώμη και δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για ένα θέμα που έπληξε χιλιάδες ασφαλισμένους.
    9. Αρειος Πάγος
    Ατυχής κάλυψη
    Ο τομέας, το κύρος του οποίου επλήγη περισσότερο από κάθε άλλο, ήταν σίγουρα η ικαιοσύνη.
    Πρόσωπο κλειδί σε κάθε περίπτωση, ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρωμύλος Κεδίκογλου, ο οποίος συχνά βρέθηκε στο στόχαστρο σκληρής κριτικής, τόσο σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις του σε κρίσιμες υποθέσεις - όπως αυτή των συμβασιούχων - όσο και για τις δοσοληψίες του γιου του. Η στάση του Μαξίμου ωστόσο, να του παράσχει απόλυτη κάλυψη, δημιούργησε έντονα ερωτήματα και προκάλεσε αναταραχή στους κόλπους της δικαιοσύνης, πλήττοντας ακόμη περισσότερο το κύρος της.
    10. Πατριαρχείο
    «Ξέχασε» τα φλέγοντα
    Αλλά και σε ζητήματα εθνικής σημασίας, όπως αυτό του Οικουμενικού Πατριαρχείου, οι κυβερνητικοί χειρισμοί δεν μπορούν να θεωρηθούν ως επιτυχείς. Κατά την τελευταία συνάντησή του με τον Τ. Ερντογάν, ο Κ. Καραμανλής προτίμησε να «ξεχάσει» τα φλέγοντα ζητήματα που του είχε θέσει λίγο νωρίτερα ο κ. Βαρθολομαίος, όπως την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Προτίμησε μάλλον να εστιάσει περισσότερο στην προεκλογική στήριξη στον Τούρκο πρωθυπουργό .

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στις 1:35...

    έγινε posted ένα μοναδικό δείγμα πολιτικής αυτοϊκανοποίησης,
    δηλαδή πολιτικού αυνανισμού,
    δηλαδή ασύστολης πολιτικής μαλακίας.

    Περισσότερες πληροφορίες αποπάνω!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραία εφημερίδα πάνε να στήσουν, Αρναούτογλου, Γουμενίδης, Ζουγανέλης. Και απο όλους αυτούς ποιος θα γράφει;; Θα έχουν απίστευτο γέλιο τα βαθυστόχαστα κείμενα του Αρναούτογλου με αποκλειστικά ρεπορτάζ για την Κλάρα. Όσο για το Γουμενίδη τι να πει κανείς, την Νατέλα λυπάμαι θα μιλάει πάλι για τον Άλεξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ROTISTE TON MAKI TRIANTAFILOPOULO NA SAS PEI GIA TON GOUMENIDI...ITAN IPEUTHINOS KALESMENON STIN EKPOMPI TOU...OMOS MIA MERA XAFNIKA..APOXORISE.
    GIA PERISSOTERES LEPTOMEREIS EPIKOINONISE ME TO TEAM TOU MAKI..AUTOI XEROUN.

    OSO GIA TON MAKI...STAZEI MELI GIA TON PROIN SINERGATI TOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ola ta lefta einai to grapto tou goumenidi...oi ilatszides tis espresso xeroun apo proto xeri...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάτω τα χέρια από τον κ. Ν. Γουμενίδη! Το έναν και μοναδικό αρχισυντάκτη-παρουσιαστή-γαμπρό-μάγειρα-γόη και wannabe Γρηγόρη στη θέση του Αρναούτογλου, Νάσο.
    Ευτυχώς, σε απάντηση όλων εκείνων, υπάρχει (ακόμα) το αρχείο της Espresso, όπου ο κ. Ν. Γουμενίδης κατέθεσε -επί σειρά ετών- δείγμα γραφής, υπό την καθοδήγηση του μέντορά του κ. Π. Δημητριάδη.
    Ενα (ορθογραφικό) λάθος έκανε όλα εκείνα τα χρόνια ο Νάσος στην Espresso... Και τι έγινε δηλαδή, που έγραψε το όνομα του αφεντικού στον τοίχο με ένα π;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oi tote ilatzides tis Espresso den iparxoyn pia, tous patise to treno tis allagis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γραψτε και καμια καλη κουβεντα για τη νεα εφημεριδα.Τι κομπλεξ ειναι αυτο;Π.Χ. ο Μαρδας ειναι εξαιρετικος δημοσιογραφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣάτΙρα

    ΣατΙρική


    ΑΛΛΟ ο Σάτυρος, άλλο η σάτΙρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδιά κάτω τα χέρια από τον εξαίρετο δημοσιογράφο-διασκεδαστή, Νάσο Γουμενίδη, τη μοναδική ευχάριστη νότα στα πρωινά μας. Και τι δεν έκανε το παιδί για να γελάσουμε…Έπαιζε μουσικές καρέκλες, φλερτάριζε την μαγείρισσα που δεν του καθόταν, ενώ μπορούσε ταυτόχρονα να σχολιάσει δυο θέματα διαφορετικού τύπου. Όχι πείτε μου ποιος θα μπορούσε τη μια στιγμή να αναφέρεται στον Άλεξ και την επόμενη να δίνει συμβουλές μαγειρικής. Τέλος πάντων ..περασμένα ξεχασμένα. Αυτο όμως που δύσκολα χωνεύεται είναι η «δράση» του ως υπεύθυνος (ο Θεός να τον κάνει) ρεπορτάζ στην Espresso. Τι τράβηξαν και εκείνες οι δύστυχες οι συντάκτριες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση