GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα...

, . Όλοι έξω από την Βουλή, στην Αθήνα και στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη . Απαίτησε την αναδάσωση όλων των καμμένων εκτάσεων μακ...

,

.
Όλοι έξω από την Βουλή, στην Αθήνα και στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.
Απαίτησε την αναδάσωση όλων των καμμένων εκτάσεων μακρυά από πολιτικές σκοπιμότητες. Απαίτησε να σταματήσει το κακό μια για πάντα.
Μην μείνεις άπραγος αυτή τη φορά, στην επόμενη φωτιά μπορεί να καείς ΕΣΥ.
Προώθησε το μήνυμα σε όσο πιο πολλούς μπορείς και κατέβα στους δρόμουςστην πιο μαζική συγκέντρωση για το περιβάλλον, για τη ζωή μας.

19 σχόλια

  1. Τα ΠΑΣΟΚια είναι σαν να μας λένε ότι σ' ένα πόλεμο με την Αμερική υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουμε...

    Είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί τέτοια καταστροφή. Είναι αδύνατον να έχεις και από ένα πυροσβέστη κάθε 100 μέτρα. Ακόμα και έτσι να ήταν πάλι δεν θα προλάβαιναν με τέτοιους ανέμους.

    Έχουμε τα περισσότερα αεροπλάνα από πολλές άλλες χώρες της περιοχής. Κανείς όμως δεν μπορεί να κάνει πολλά σε μια τέτοια τεράστια καταστροφή. Με αυτές τις συνθήκες είναι πέρα από τις δυνατότητες.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Αυτό που κάνουν τα ΜΜΕ και το ΠΑΣΟΚ είναι να κάνουν πολιτική σε αυτές τις δραματικές στιγμές.

    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ.

    ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΥΧΑΙΕΣ.

    Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος οπλίζει το χέρι των εμπρηστών;

    Ποιος σιωπά και δεν τους καταγγέλλει;

    Ποιος ελπίζει να βγει κερδισμένος από αυτή την τραγωδία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε κουτσή στραβή στον Άγιο Παντελεήμονα!!

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΜΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΜΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πυρκαγιές που κάψανε και καίνε την Ελλάδα δεν είναι τυχαίες. Για δεκαετίες δεν γνώρισε η χώρα παρόμοια γεγονότα, κι αναφερόμαστε από τις αρχές του περασμένου αιώνα. Πρόκειται για πυρκαγιές που δείχνουν να οφείλονται σε κάποια μορφή σχεδίου. Το παράδειγμα του Σαββάτου που όταν όλα τα πυροσβεστικά μέσα, εναέρια και επίγεια εστάλησαν για βοήθεια στην Πελοπόννησου, εννέα εστίες φωτιάς στη Ροδόπη, την ίδια ώρα, έδειξαν πως τίποτε δεν έγινε τυχαία. Η παρέμβαση του πρωθυπουργού ήταν ορθή. Η κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» δίνει τη δυνατότητα ελευθερίας κινήσεων, στο κράτος. Να κινητοποιήσει όποιες δυνάμεις υπάρχουν. Γιατί είναι βέβαιο πως στην περίπτωση αυτή, το κράτος αμύνεται. Στη μάχη αυτή πρέπει να στηρίξουμε όλοι την πολιτική ηγεσία. Γιατί η επίθεση έγινε στην Ελλάδα. Το ερώτημα όλων είναι «ποιός έχει κέρδος» από τις πυρκαγιές. Από την ίδια την πυρκαγιά, κανείς. Από τα αποτελέσματά της όμως, ενδεχομένως πολλοί. Φυσικά, δεν μιλάμε για πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης. Αναφερόμαστε σε εκείνους που παρακολουθούν τον τελευταίο χρόνο τα σχέδιά τους στην περιοχή να ανατρέπονται ή να θεωρούν ότι ανατρέπονται, από την πολιτικήτου Κ. Καραμανλή.
    Το ότι η σημερινή κυβέρνηση διατήρησε σαν προτεραιότητα της την ανάπτυξη της χώρας και την αναβάθμισή της στην περιφέρεια, είναι προφανές ότι προκάλεσε αντιδράσεις. Η επιμονή του Κ. Καραμανλή να μεταβάλει την Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο [παρά τις όποιες αντιδράσεις στο εσωτερικό κυρίως όμως στο εξωτερικό], η απόφασή του για τριάμισυ χρόνια τώρα να στηρίζει τον κύπριο πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο και την καταδίκη του «Σχεδίου Ανάν», άφησε εμβρόντητους περισσότερους. Η άρνηση της κυβέρνησης να στείλει στρατό σε Ιράκ και Αφγανιστάν, δεν έχει προκαλέσει λιγώτερες αντιδράσεις.
    Το ότι κάποιοι επιθυμούν να βάλουν την Ελλάδα πίσω, στην παλιά γνωστή γραμμή της υπακοής, είναι γνωστό. Το ότι κάποιοι στο εσωτερικό συμφωνούν μαζί τους, είναι επίσης γνωστό. Κι αυτοί έχουν τη δική τους ευθύνη. Γιατί, αν δεν υπήρχαν έτοιμοι να αναδειχθούν μέσα από τη φωτιά και την καταστροφή, το όλο πλάνο δεν θα είχε αξία.
    Οι πυρκαγιές έφεραν τη χώρα πίσω. Ποιά κυβέρνηση [ασχέτως ποιας πολιτικής δύναμης] θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ενεργά, την κοικωνική, οικονομική και οικολογική καταστροφή; Γιατί εκεί οδήγησαν τη χώρα και την κυβέρνηση: να μην μπορεί να αντιδράσει, να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Όταν αυτό το έργο ολοκληρωθεί θα έρθουν ως σωτήρες για να επιβάλουν την άποψή τους.
    Αυτό το σενάριο, αν έτσι αποδειχθούν τα πράγματα, δεν πρέπει να περάσει. Θα πρέπει να πάρει μια απάντηση ηχηρή. Κι αυτό θα το πετύχουμε με ενότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί για ανώδυνες διαμαρτυρίες (για τους κυβερνώντες) να κάνουμε κάτι με τις επερχόμενες εκλογές. Να πείσουμε όσους μπορούμε να ενισχύσουν την πολυφωνία στη βουλή. Να ψηφίσουμε οποιοδήποτε μικρό κόμμα. Οποιοδήποτε, όλοι είναι χρήσιμοι. Να πάψει πια αυτό το πινγ πογκ μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων. Πιστεύω ακράδαντα ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι είναι η αρχή για ένα καλύτερο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΔΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ

    Το σύνταγμα ορίζει σαφώς (Αρ.24):
    « Η προστασία αποτελεί υποχρέωση του Κράτους και δικαίωμα του καθενός.
    Για τη διαφύλαξη του το Κράτος έχει υποχρέωση να παίρνει ιδιαίτερα προληπτικά ή κατασταλτικά μέτρα στο πλαίσιο της αρχής αειφορίας.
    [ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΒΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΘΟΣΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;]

    Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων.
    [ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;]

    Η σύνταξη δασολογικού συνιστά υποχρέωση του κράτους.
    [ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΛΟΓΙΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ;]

    Απαγορεύεται η μεταβολή του προορισμού των δασών και δασικών εκτάσεων, εκτός και αν προέχει για την Εθνική Οικονομία ‘η αγροτική εκμετάλλευση ‘η άλλη τους χρήση, που να επιβάλλει το δημόσιο συμφέρον.
    [ΠΟΣΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΆΘΛΙΟΙ;]

    Ήταν εμπόδιο ακόμη και αυτό το σύνταγμα στις ορέξεις των άπληστων πελατών της ΝΔ και όχι μόνο και αφού δεν το εφάρμοσαν θέλουν και να το καταργήσουν.
    Έδωσαν το αναμμένο δαδί στο χέρι του κάθε άθλιου εμπρηστή-καταπατητή και τώρα αναζητούν τον πράκτορα που έβαλε τις φωτιές…
    Η απειλή δεν είναι ασύμμετρη, είναι συμμετρικότατη.
    Αρκεί να θέλει κάποιος να δει τις συμμετρίες!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΓΙΟΣ

    9:49 πμ

    ==
    Μηπως σε γαμησα στο Αννοβερο?
    Γνωστος μου φαινεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ

    Όσους πολιτικούς, δημοσιογράφους και ΜΜΕ επισείουν την απειλή εσωτερικού ή εξωτερικού εχθρού που δήθεν επιβουλεύεται το σύστημα και δήθεν αποσταθεροποιεί την χώρα, ως κοινούς φασίστες.
    Ακολουθούν το χιλιοπαιγμένο σενάριο που έφερε στην εξουσία εκατοντάδες δικτάτορες εθνικιστές και αριστερούς από τον Ναπολέοντα, τον Χίτλερ, τον Στάλιν, έως το Παπαδόπουλο και τούς χουντικούς της Αφρικής και της Ν. Αμερικής.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ..
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..
    bomb*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ..
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..
    bomb*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ρε αρρωστημένα υποκείμενα!!! Θλιβερά ανθρωπάκια, άβουλα όντα, εγκλωβισμένα σε αναχρονιστικές απόψεις και πρακτικές μιας πεινασμένης (δικαιολογημένα) γενιάς. Ξεκαρφώστε τη ταμπέλα από το ΚΟΥΤΕΛΟ σας. Τόσο πολύ εξαρτημένοι είστε λοιπόν από το άρρωστο πολιτικο-κοινωνικό μας σύστημα που δεν μπορείτε να συμφωνήσετε ακόμα και μετά από μία καταστροφή τέτοιου μεγέθους? Αυτές τις ημέρες πεθάναμε όλοι χαζοκούτια. ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΜΠΛΕ, ΚΟΚΚΙΝΟΙ, ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ. Φτάνει πια. Αφήστε λίγο στην άκρη του μυαλού σας τους ινστρούκτορες των "πολιτικών παρατάξεων" που σας έχουν σφραγίσει στα κωλομέρια. Φτάνει. Ο κόσμος πονάει. Αλλά τί λέω...!! Εσείς που μιλάτε έτσι ποιοι είστε? Δεν είσαστε κομμάτι αυτού του κόσμου? Δεν πονάτε. Μάλλον δε κάηκε το δικό σας σπίτι. Το δικό σας χωράφι. Το δικός σας παιδί. Δεν μας έκαψε ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτες η ΝΔ ούτε οποιοδήποτε άλλο τυχοδιωκτικό σωματείο απατεώνων (τώρα το ξέρω ότι ίσως αδικώ κάποιους ευσυνείδητους ανθρώπους του πολιτικού χώρου). Η αλήθεια που βλέπω εγώ είναι ότι μας έκαψε όλο αυτό το αρρωστημένο σύστημα συγκινωνούντων δοχείων που γεμίζει περιστασιακά και για προσωπικό συμφέρον τα έδρανα του κοινοβουλίου. Και εσείς μικρά κουτάβια βγάλτε για λίγο τα χρωματιστά κολάρα που σας πέρασαν από τα γεννοφάσκια σας (καταλαβαίνω τη δυσκολία να το κάνετε αυτό αφού κι εγώ ο ίδιος δυσκολεύομαι ιδιαίτερα) και ελάτε να δούμε πως θα διορθώσουμε αυτά που επιτρέψαμε να μας κάνουν. Να μιλήσουμε, να οργανωθούμε, να συννενοηθούμε μήπως τελικά σώσουμε κάτι από την καμμένη μας ζωή. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ. ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Συμβουλή: Ελάτε να φυτέψουμε κανένα δέντρο αντί να μοιράζεται πολυδάπανα, ιλουστρασιόν, προεκλογικά φυλλάδια ακόμα και στο πιο απόκριμνο ελληνικό χωριό. Νομίζω ότι οι δαπάνες για την προεκλογική εκστρατεία κάθε παράταξης θα έφταναν για να αναδασώσουμε τρεις ΕΛΛΑΔΕΣ. (Σημείωση: ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανεπαρκείς, φοβισμένοι, ανεύθυνοι, χωρίς σχέδιο και λίγοι... Αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί που δίνουν οι πολίτες που έζησαν τον όλεθρο τις τρεις ημέρες που πέρασαν , στα μέλη της κυβέρνησης της ΝΔ.
    Με οργή, με δάκρυα στα μάτια, αλλά κυρίως με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, οι πολίτες της Πελοποννήσου, της Εύβοιας -και κατ επέκταση ολόκληρης της χώρας- προσπερνούν με ειρωνικά σχόλια τα επικοινωνιακά τρικ της κυβέρνησης, τις θεωρίες περί συνωμοσίας που εφηύρε ο κ. Θ. Ρουσόπουλος, τα περί «ασύμμετρης απειλής» που ανέφερε χθες ο κ. Πολύδωρας και τα οποία ερμηνεύονται από βουλευτές της ΝΔ ως προετοιμασία ακόμη και αναβολής των εκλογών .
    Θα γελούσαν, ίσως, εάν η κατάσταση δεν ήταν τόσο δραματική και τραγική...
    H εθνική τραγωδία που γράφτηκε σχεδόν σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, στην Εύβοια και σε άλλες περιοχές της χώρας, με αποκορύφωμα την καταστροφή της Αρχαίας Ολυμπίας, πιστοποιούν απόλυτα την πλήρη διάλυση του κρατικού μηχανισμού, την έλλειψη συντονισμού μεταξύ των υπουργών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την καταστροφή και την πλήρη αδυναμία του ίδιου του κ. Κ. Καραμανλή να διαχειριστεί (πολιτικά και ουσιαστικά) μία από τις πιο σοβαρές κρίσεις στην ιστορία της χώρας.
    Η κυβέρνηση, όπως φάνηκε από την πρώτη στιγμή, περιορίστηκε σε επικοινωνιακού χαρακτήρα κινήσεις. Σε συσκέψεις χωρίς ουσία, σε περιοδείες χωρίς σχέδιο και σε αποφάσεις που έμειναν στα χαρτιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωθυπουργός μετέβη την Παρασκευή το βράδυ στη Ζαχάρω, έδωσε εντολή από την επομένη το πρωί να πετάξουν τα αεροπλάνα, κάτι που ουδέποτε συνέβη.
    Ο κ. Καραμανλής δεν μπόρεσε ούτε να συντονίσει τις προσπάθειες μεταξύ της πυροσβεστικής και του στρατού, με αποτέλεσμα τα μέσα που διαθέτουν οι ένοπλες δυνάμεις να μην αξιοποιούνται.
    Ο πρωθυπουργός, για λόγους... πολιτικού εγωισμού, άφησε χωρίς απάντηση τις προτάσεις που έγιναν από τον κ. Γ. Παπανδρέου και από τον κ. Αλ. Αλαβάνο για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Αγνόησε τους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης και μόλις άκουσε κριτική, τότε έβαλε υπουργούς να απαντήσουν για λογαριασμό του.
    Ολες όμως οι κινήσεις της κυβέρνησης, τη στιγμή της μεγάλης κρίσης, υπαγορεύθηκαν από τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα και ο φόβος όλων ήταν και είναι να περιοριστεί -όσο αυτό είναι δυνατόν- η επίδραση της καταστροφής στην εκλογική συμπεριφορά των Ελλήνων. Όσοι δε αποτόλμησαν να βρεθούν στις πληγείσες περιοχές (όπως ο κ. Γ. Βουλγαράκης, ο οποίος μετέβη χθες στην Αρχαία Ολυμπία), ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή των πολιτών. Αλλωστε και ο ίδιος ο κ. Καραμανλής την πρώτη ημέρα της κρίσης που πήγε στη Ζαχάρω εισέπραξε το αρνητικό κλίμα.
    Η επόμενη μέρα για την κυβέρνηση δεν έχει έρθει ακόμη, ούτε καν η ώρα του απολογισμού, με δεδομένο ότι η τραγωδία συνεχίζεται .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  13. Οι εμπρησμοί σανίδα σωτηρίας του πασοκ.

    Τα συμπεράσματα δικά σας.....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάει και ο Άγιος,τον χάσαμε και αυτόν,παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια λύσσας.Μα που πήγε η πραότητα,η επίδειξη γνώσεων και ήθους,ο ευγενής διάλογος;Αφρίζεις Αγιε,αφρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν μου καις το δάσος που αναπνέω, το σπίτι που ζω και τους δημοκρατικούς θεσμούς για τους οποίους ζω… αφρίζω!
    Όταν μου καις και τη κοινή λογική, δαγκώνω…με πραότητα!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. .
    Η τρίτη περίοδος της Ελληνικής Δημοκρατίας τέλειωσε πριν καλά-καλά αρχίσει.

    Πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά γίνεται διακοπή της περιόδου κατά την διάρκεια της εξέλιξής της.

    Βιαστής της είναι η Νέα Δημοκρατία που επιχειρεί να υποδυθεί την άλλη, την παλιά και γνωστή, την γνήσια Δημοκρατία.

    Διακόψτε την κύηση της alien "ν-δημοκρατίας" οσο ακόμα τα ρουσοπουλοειδή και τα πολυδωρώματα δεν απαγορεύουν τις εκλογές.

    Κάτω η Χούντα της ΝΔ!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!

    ΚΑΨΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ & ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΑΟΥΖΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ (1) ΕΥΡΩ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΠΟ ΤΟ 2000??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α.ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ *ΘΑΝΑΝΑΤΟΣ
    ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Β.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΓΛΕΙΦΟΥΝ,ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
    ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Γ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ Παρ.(Β).

    * Αν κριθει αναγκαιο και εκτελεση
    επι τοπου.Λαε στα οπλα.



    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση