GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περι Αμερικανοεβραίων, Τζάκη και Χριστόδουλου...

. Του Θωμά Ακρωτηριανάκη Στο δημοσίευμά μου της 28ης Ιουλίου 2007 (δείτε εδώ) έγραφα για τους πιο ακραίους κύκλους του αμερικάνικου ιατρικο...

.
Του Θωμά Ακρωτηριανάκη

Στο δημοσίευμά μου της 28ης Ιουλίου 2007 (δείτε εδώ) έγραφα για τους πιο ακραίους κύκλους του αμερικάνικου ιατρικού κατεστημένου, που το παιχνίδι τους παίζει ο Α.Τζάκης με τη μεταμόσχευση του Μακαριότατου. Προσθέτω και διευκρινίζω ότι οί κύκλοι αυτοί είναι ανεξάρτητοι από εθνική καταγωγή. Πρέπει να απορριφθούν και να καταδικαστούν με τον πιο έντονο τρόπο αντισημίτικες απόψεις που "θέλουν" οι κύκλοι αυτοί να ηγούνται από Αμερικανοεβραίους μεγαλοϊατρούς, απόψεις που "κολλάνε" και σε ανούσιες συμπτώσεις, όπως το ότι ο Α. Τζάκης δεν έγινε δεκτός το 1992 στο Αρεταίειο της Αθήνας (και σωστά, διότι τότε ακόμα δεν είχε διδακτορικό), έκανε μετά μετεκπαίδευση και έλαβε διδακτορικό στη Νέα Υόρκη από το Ιατρικό Κέντρο "Όρος Σινά" και μόλις 2 χρόνια μετά,το 1994, έγινε στέλεχος του Νοσοκομείου του Μαϊάμι, με ιστορικό επικεφαλής τον Αμερικανοεβραίο Joshua Miller. Ο αντισημιτισμός είναι χείριστος ρατσισμός, φασισμός. Μάλιστα,θεωρώ αντισημίτικα δύο χωρία, που κακώς υπάρχουν ακόμα στο επίσημο κείμενο της Καινής Διαθήκης,τα εξής: "...και πάσιν ανθρώποις εναντίων", δηλαδή,"και εχθρεύονται (οι Ιουδαίοι) όλους τους ανθρώπους"(Α' Θεσ. β' 15), και το "και αποκριθείς πας ο λαός είπε: "Tο αίμα αυτού (του Χριστού) εφ' ημάς και επί τα τέκνα ημών"(Ματθ. κζ' 25).

32 σχόλια

  1. Το αν ο Τζάκης σωστά δεν έγινε δεκτός δεν το κρίνεις εσύ αλλά η πορεία του...

    Και τα υπόλοιπα που γράφεις είναι εμμονές χωρίς νόημα. Μήπως θέλεις να αλλάξουν και την Καινή Διαθήκη επειδή εσένα δε σου αρέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μάλιστα,θεωρώ αντισημίτικα δύο χωρία, που κακώς υπάρχουν ακόμα στο επίσημο κείμενο της Καινής Διαθήκης,τα εξής: ..."

    Γιαυτό στενοχωριέσαι Θωμά μου?
    Να την αλλάξουμε αμέσως την Καινή
    Διαθήκη Θωμά μου,αλίμονο Θωμά μου,
    αρκεί να το προστάξεις ΕΣΥ Θωμά μου, και πες πως έγινε.
    Τίποτα άλλο Θωμά μου?
    Μήπως να αλλάζαμε και λίγο την
    Παλαιά? Μήπως κάποιο Ευαγγέλιο?
    Άνθρωποι ήταν και αυτοί οι φουκαράδες μπορεί κάτι να μη το έγραψαν και τόσο σωστά Θωμά μου.
    Μήπως κάτι άλλο που να χρίζει διόρθωσης Θωμά μου? Τίποτα ο Εθνικός Ύμνος ,το Σύνταγμά μας η οτιδήποτε άλλο ? Μη τυχόν
    και ντραπείς να το πεις Θωμά μου.
    Ο γιατρός έχει πει να σου λέμε πάντα ναι Θωμά μου.
    Επίσης ελπίζαμε όλοι μας ότι με την μείωση της θερμοκρασίας θα βελτιωνόταν η κατάστασή σου,αλλά εσύ μας διέψευσες όλους Θωμά μου.
    Γιαυτό ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ Θωμά μου,
    Γελάσαμε στην αρχή αλλά στη συνέχεια μας τα έκανες τα νεύρα κρόσσια ΘΩΜΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αντελαβετο Ισραήλ παιδός αυτού, μνησθήναι ελέους, καθώς ελάλησε προς τους πατέρας ημών:τω Αβραάμ και τω σπέρματι αυτού έως αιώνος" το ακούμε σε κάθε γιορτή και Κυριακή να ψέλνεται στους ελληνικούς ναούς της ορθοδοξίας! Το πόσο ο Αβραάμ και οι απόγονοί του είναι πατέρες ημών, ειλικρινά αδυνατώ να δεχτώ. Πατέρας ημών να δεχτώ τους αρχαίους ημών προγόνους μπορεί, αλλά τους Ισραηλίτες πώς;
    Τι έχεις να απαντήσεις 5:21 με τοΝ χυδαίο θρησκευτικό σου λόγο;
    Γνωρίζεις το ίδιο καλά την ιστορία της πατρίδας σου όσο και την ιστορία των Εβραίων; Αν απαντήσεις ναι, δε θα είναι αλήθεια. Αν απαντήσεις όχι, δε νομίζεις πως είναι καιρός να απαλλαγούμε από τη διδασκαλία στα σχολεία της Παλαιάς Διαθήκης; Μερικά στοιχεία και έξω από την πόρτα. Υπάρχουν τόσα από την ιστορία μας που δε μαθαίνουμε για να καταλήξουμε στο απίθανο:τα παιδιά μας να μπερδεύουν τον Μέγα Αλέξανδρο με τον Κολοκοτρώνη!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε κανε κανενα μπανακι στη θάλασσα που ηρθες να γλυψεις τους κωλοεβραιους απο΄δω μεσα...
    Γαμω το ταλμουδ και τη κωλοφάρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5.21

    Εισαι ΩΡΑΙΟΣ μεγαλεεεεεε.
    Ταπες οπως επρεπε,ν αγιασει το στομα σου.

    χαχαχαχαχαχα.
    Παρελειψες να προτεινεις λοβοτομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδη για να καταλαβω κ.Ακρωτηριανακη:

    Kατηγορειτε τους (Εβραιους) Αποστολους Παυλο και Ματθαιο
    για ...αντισημιτισμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
    ΞΕΧΝΑΣ ΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ, ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΛΥΦΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙΑ ΤΙ Θ' ΑΛΛΑΞΕΙ, ΠΟΥ! ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά πλάκα κάνουμε; Τα εβραϊκά θρησκευτικά βιβλία βρίθουν ανθελληνικών αλλά και γενικώτερα απαξιωτικών προς τα άλλα έθνη αναφορών, περιγραφών κλπ και τώρα βρήκαμε και αντισημιτικά αποσπάσματα στο ευαγγέλιο. Επίσης να παρατηρήσω ότι πολλές συμπτώσεις αναφέρονται στο κείμενο (όρος Σινά, αμερικανοεβραίοι κλπ). Εγώ δεν ξέρω σχετικά, λέω για την σπουδή που επιδεικνύει ο γράφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως δέχονται οι Έλληνες (και βέβαια και οι άλλοι χριστιανοί, απανταχού του πλανήτη) να καθορίζει τη ζωή τους ένα εβραϊκό θρησκευτικό βιβλίο.
    Τι μας νοιάζει τι πιστεύουν οι εβραίοι;
    Ας είχαμε κάποιο θρησκευτικό βιβλίο των Εσκιμώων ή των Μογγόλων ή δεν ξέρω ποιών άλλων - έτσι για το ξεκάρφωμα μην τυχόν και μας κατηγορήσουν κάποιοι "ευαίσθητοι" για αντισημιτισμό, ρατσισμό και λοιπές βλακειούλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κε Ακρωτηριανάκη
    Η όψιμη επίδειξη φιλοεβραϊσμού θυμίζει εξετάσεις Δημοτικού, από τις οποίες θα λάβετε τον τίτλο "καλό παιδί".
    Φοβάσθε μην χαρακτηρισθείτε "αντισημίτης" ; Από ποιον ; Από δολοφόνους μικρών παιδιών ;

    Όσον αφορά τα του Τζάκη, της επιστημονικής του πορείας, της ανέλιξής του και των επαφών του, δεν έχω εικόνα - άρα και γνώμη.

    Όσον αφορά όμως όχι το εβραϊκό στοιχείο στις ΗΠΑ (που μεγάλο τμήμα του είναι προοδευτικό) αλλά το φασιστικό υποτμήμα του,
    το σιωνιστικό λόμπυ, και την τρομοκρατία του "αντισημιτισμού" που επιβάλλει σε όσους τού ασκούν κριτική, σας συστήνω να διαβάσετε το δοκίμιο των καθηγητών
    John Mearsheimer και Stephen Walt
    "The Israel Lobby".

    Δημοσιεύθηκε
    - στο London Review of Books , issue March 2006 και
    - στο ΑΡΔΗΝ, τ. 59 Μαϊου-Ιουνίου 2006.
    Κυκλοφορεί και σε βιβλίο με τίτλο "Το Ισραηλινό Λόμπι και η Πολιτική των ΗΠΑ", εκδ. ΘΥΡΑΘΕΝ. 10 € κάνει , αγοράστε το.

    Το Ισραηλινό Λόμπυ απαγόρευσε να δημοσιευθεί στην Αμερική.

    Ο Προφήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χορός με «χρυσούς» μισθούς και μπόνους χιλιάδων ευρώ σε υψηλόβαθμα στελέχη έχει στηθεί στην ΕΡΤ, σε σημείο που η βουλευτική αποζημίωση να αποτελεί... ψίχουλα σε σύγκριση με αυτούς!
    Οι υπέρογκοι μισθοί στην κρατική τηλεόραση αποτέλεσαν το βασικό σημείο κριτικής του ΠΑΣΟΚ, το οποίο καταψήφισε την πρόταση του υπουργού Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλου για επαναδιορισμό του Χρ. Παναγόπουλου ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ.
    Ωστόσο η επιτροπή ΔΕΚΟ με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον επαναδιορισμό του, ενώ ΚΚΕ και ΣΥΝ ψήφισαν «λευκό». Εκτός από τις παχυλές αμοιβές, το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «κομματική άλωση» της ΕΡΤ με επίσημα «γαλάζια» κομματικά στελέχη που μετέχουν στο ΔΣ της επιχείρησης και εκατοντάδες νέες προσλήψεις, καθώς και για έλλειψη αντικειμενικότητας στα δελτία ειδήσεων και αποκλεισμό βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης από εκπομπές.
    Πιεστικές ερωτήσεις
    Στις πιεστικές ερωτήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ , ο πρόεδρος της ΕΡΤ επιβεβαίωσε ότι οι μηνιαίες μεικτές απολαβές του φτάνουν τις 22.000 ευρώ και των γενικών διευθυντών και εντεταλμένων συμβούλων τις 16.000 ευρώ.
    Παραδέχθηκε ακόμη ότι υπήρξε μπόνους έως και 50.000 ευρώ που έλαβε η γενική διευθύντρια εσόδων της ΕΡΤ, επειδή -όπως είπε- ανέβασε κατά 56% τα έσοδα της διαφήμισης.
    Ο κ. Παναγόπουλος δικαιολόγησε τα παραπάνω ποσά λέγοντας ότι «πρέπει να είναι ζωντανά στελέχη από την αγορά που διαχειρίζονται μεγάλα ποσά και δεν μπορούν να υποαμείβονται». Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον Φ. Πετσάλνικο, ο οποίος παρατήρησε ότι και οι υπουργοί διαχειρίζονται πολύ μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν παίρνουν πάνω από τη βουλευτική αποζημίωση (περίπου 6.500 ευρώ), ενώ έκανε λόγο για «πανηγύρι που έχει στηθεί στην ΕΡΤ». «Τα ποσά που δίδονται δεν είναι νηστεία», είπε χαρακτηριστικά.
    Σχετικά με το προσωπικό που υπηρετεί στην ΕΡΤ, ο κ. Παναγόπουλος απάντησε ότι έχουν αυξηθεί κατά 700 οι συνεργάτες (οι 470 είναι δημοσιογράφοι) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ενώ το μόνιμο προσωπικό είναι 3.840, εκ των οποίων οι 1.100 είναι δημοσιογράφοι.
    Το ΠΑΣΟΚ εστίασε την κριτική του και στο θέμα των κομματικών στελεχών που μετέχουν στο ΔΣ στην ΕΡΤ, όπως είναι ο Μεν. Δασκαλάκης, γενικός διευθυντής της ΝΔ και ο Δ. Ζακυνθινός
    «Πώς το ανέχεστε; Υπάρχει μια δεοντολογία», σχολίασε ο Τ. Χυτήρης.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,
    ΟΤΙ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΑΚΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΚΟΠΙΜΑ
    ΑΝΑΠΟΔΟ,ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΓΙΑ ΝΑ
    ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΕΥΘΥ,ΘΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΗ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ,ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΪΑΤΡΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ JOSHUA MILLER. ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο
    Α. ΤΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ Ή ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ.ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ
    ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.
    ΕΓΚΑΙΡΩΣ,ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ,ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ Α. ΤΖΑΚΗ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ
    ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ,ΑΦΗΝΟΥΝ
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ,ΜΙΑ
    ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ,
    ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΣΤΗΝ
    ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΟΣ
    ΙΑΤΡΟΥ.
    Ο ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ
    "ΚΩΔΙΚΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΑΚΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θωμά, είσαι τρίβλακας. Η έννοια του "διδακτορικού" υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Είναι ισοδύναμη με δημοσιευμένη εργασία. Τέτοιες είχε πολλές ο Τζάκης και μάλιστα δημοσιευμένες σε περιοδικά υψηλού γοήτρου. Αν πάλι εξομοιώνεις το "διδακτορικό" με το Ph.D., για ρώτα να μάθεις πόσοι από τους καθηγητάδες μας έχουν Ph.D. Nα σε πω εγώ, αγράμματε δημοσιογραφίσκε: κανένας. Μην ασχολείσαι με θέματα που δεν κατέχεις, γιατί γίνεσαι γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Esy profiti apo pio lobby ta perneis gia na diadidis araviki progaganda?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Περι Αμερικανοεβραίων, Τζάκη και Χριστόδουλου...
    .
    Του Θωμά Ακρωτηριανάκη

    Στο δημοσίευμά μου της 28ης Ιουλίου 2007"

    __

    Μέχρι εκεί κατάφερα να διαβάσω.

    Σειρά πρώτη:
    -έχω κι άλλα κολλήματα, οχι μόνο με τον Χριστόδουλο.

    Σειρά δεύτερη:
    -είμαι ο γνωστός μαλάκας που συχνά-πυκνα ακρωτηριάζω την λογική προφασιζόμενος οτι δήθεν έχω κάτι σημαντικό να πω.

    Σειρά τρίτη:
    -έχω γράψει κι άλλες μαλακίες μεγιστοποιώντας οτι δεν υπάρχει(!) που εγώ νομίζω οτι είναι κατόρθωμα, να δείτε και δοξάστε με.

    ---
    Παρακάτω δεν γίνεται, δεν αντέχεται...

    οπότε...
    Καζανάκι!


    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η αναγωγή της πορδής σε επιστήμη!

    by: Akrotirianakis Promotions inc.


    xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν εχουμε πει ρε ακρωτηριασμενε βλαμμενε να πας να γαμηθεις??

    Δεν ειπαμε??

    Τι θελεις τωρα και επιμενεις?

    Ρε γαμισου απο δω ανισορροπε!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για να συνεισφέρω στη συζήτηση περί Τζάκη, επιτρέψτε μου να αντλήσω επιχειρήματα από σχετική έρευνα της γυναίκας μου.

    Η γυναίκα μου, λοιπόν, πριν από κάμποσα χρόνια, ψάχνοντας το θέμα των μεταμοσχεύσεων έπεσε πάνω σε έναν ερευνητή με αξιόλογο έργο στο τομέα των πολλαπλών μεταμοσχεύσεων.
    Ήταν ο Έλληνας γιατρός Α. Τζάκης.
    Μίλησε μαζί του και έκανε για τη δουλεία του ένα εκτενές ρεπορτάζ σε κάποια εφημερίδα. Αργότερα τον επισκέφθηκε στις ΗΠΑ και του πήρε συνέντευξη για λογαριασμό ενός ξένου περιοδικού.
    Η γνώμη που αποκόμισε, ήταν ότι πρόκειται για έναν σοβαρό ερευνητή, διωκόμενο από το ιατρικό κατεστημένο στην Ελλάδα.
    Πράγματι, η ίδια τότε δέχθηκε κάποια απαξιωτικά για το πρόσωπο του Τζάκη τηλεφωνήματα από Έλληνες συναδέλφους του, που αισθάνθηκαν ενοχλημένοι για τη προβολή του και δεν το έκρυψαν.
    Εκεί λοιπόν που είχαμε συμπαθήσει τον άνθρωπο - μίλησα και εγώ μια μέρα τηλεφωνικά μαζί του και «πολύ μου πήγαινε» ως προσωπικότητα – ξαφνικά τηλεφωνεί στη γυναίκα μου πολιτικός παράγοντας από το χώρο της ΝΔ και της ζητά να προβάλλει «κατά παραγγελία» τον Τζάκη!
    Αφού εκείνη του εξήγησε ότι δεν κάνει αυτή τη δουλειά, έψαξε να μάθει από πού πήγαζε αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιστήμονα, που έχαιρε παγκοσμίου κύρους.
    Έμαθε λοιπόν για ένα ολόκληρο κύκλωμα που εμπορευόταν τις μεταμοσχεύσεις, με κεντρικό φορέα πανεπιστημιακές κλινικές, και για ένα άλλο, εν δυνάμει κύκλωμα, που επεδίωκε να περιορίσει το πρώτο για να προωθήσει τα δικά του ιδιαίτερα συμφέροντα . Τον Τζάκη τον ήθελε, ως σύμβολο, το δεύτερο.

    Δεν ξέρω εάν και κατά πόσο ο ερευνητής αυτός είναι μπλεγμένος σε κυκλώματα και άλλα συμφέροντα – από τη συνομιλία που είχαμε μου έδωσε την εντύπωση ότι τα αποστρέφεται – το βέβαιο όμως είναι ότι κάποιοι βρήκαν με την υπόθεση Χριστόδουλου ευκαιρία να συμβιβάσουν τα αντιτιθέμενα συμφέροντα για να ειρηνεύσει ο χώρος της εκμετάλλευσης των μεταμοσχεύσεων και να αυγατίσει η επιχείρηση.
    Η προσωπικότητα και διαδρομή του Τζάκη ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διασκεδαστούν οι όποιες αρνητικές εντυπώσεις και να εξαγνιστεί η «φάμπρικα» των μεταμοσχεύσεων.
    Για το παιχνίδι αυτό δεν φταίει κατ’ανάγκη ο επιστήμονας, ούτε η τεχνική του.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο πουστοδουλος μονο που ξερει ειναι να τον παιρνει χοντρα.
    οσο για το τζακη το μονο που ξερει ειναι να τα παιρνει χοντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΙΣΜΟΥ.

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
    ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ .ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 2:39 μμ
    ==
    Η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε...


    Για να συνεισφέρω στη συζήτηση περί Τζάκη, επιτρέψτε μου να αντλήσω επιχειρήματα από σχετική έρευνα της γυναίκας μου.

    Η γυναίκα μου, λοιπόν, πριν από κάμποσα χρόνια, ψάχνοντας το θέμα των μεταμοσχεύσεων έπεσε πάνω σε έναν ερευνητή με αξιόλογο έργο στο τομέα των πολλαπλών μεταμοσχεύσεων.
    Ήταν ο Έλληνας γιατρός Α. Τζάκης.
    Μίλησε μαζί του και έκανε για τη δουλεία του ένα εκτενές ρεπορτάζ σε κάποια εφημερίδα. Αργότερα τον επισκέφθηκε στις ΗΠΑ και του πήρε συνέντευξη για λογαριασμό ενός ξένου περιοδικού.
    Η γνώμη που αποκόμισε, ήταν ότι πρόκειται για έναν σοβαρό ερευνητή, διωκόμενο από το ιατρικό κατεστημένο στην Ελλάδα.
    Πράγματι, η ίδια τότε δέχθηκε κάποια απαξιωτικά για το πρόσωπο του Τζάκη τηλεφωνήματα από Έλληνες συναδέλφους του, που αισθάνθηκαν ενοχλημένοι για τη προβολή του και δεν το έκρυψαν.
    =
    Καποια τετοια τηλεφωνα!,θα βοηθουσαν στην αξιοπιστια της "συζυγου σας"
    Κατα συμπτωση τα ιδια μου ελεγε και η γυναικα μου..

    Εκεί λοιπόν που είχαμε συμπαθήσει τον άνθρωπο - μίλησα και εγώ μια μέρα τηλεφωνικά μαζί του και «πολύ μου πήγαινε» ως προσωπικότητα – ξαφνικά τηλεφωνεί στη γυναίκα μου πολιτικός παράγοντας από το χώρο της ΝΔ και της ζητά να προβάλλει «κατά παραγγελία» τον Τζάκη!
    ==
    Φτου! η γυναικα μου, μου ειπε τα ακριβως αντιθετα!!
    Παοσοκοι μου λεει! ερπετα μου λεει!
    Σιχαμενοι μπαμπουινοι! μου λεει!!
    Μαλλον σε λαθος "σπιουνους" επεσε!!

    Αφού εκείνη του εξήγησε ότι δεν κάνει αυτή τη δουλειά, έψαξε να μάθει από πού πήγαζε αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιστήμονα, που έχαιρε παγκοσμίου κύρους.
    Έμαθε λοιπόν για ένα ολόκληρο κύκλωμα που εμπορευόταν τις μεταμοσχεύσεις, με κεντρικό φορέα πανεπιστημιακές κλινικές, και για ένα άλλο, εν δυνάμει κύκλωμα, που επεδίωκε να περιορίσει το πρώτο για να προωθήσει τα δικά του ιδιαίτερα συμφέροντα . Τον Τζάκη τον ήθελε, ως σύμβολο, το δεύτερο.
    ==
    Κυκλωμα??
    Κυκλωμα?? ρε πουστη "ΑΓΙΟΣ" γαμω την φυλη σου πρεπει να καλεσουμε αστυνομια τωρα και .."εισαγγελεα" λεμε!!!


    Δεν ξέρω εάν και κατά πόσο ο ερευνητής αυτός είναι μπλεγμένος σε κυκλώματα και άλλα συμφέροντα – από τη συνομιλία που είχαμε μου έδωσε την εντύπωση ότι τα αποστρέφεται –
    ==
    Τα "αποστρεφεται"??
    Ποια?? ποια "συμφεροντα"??

    το βέβαιο όμως είναι ότι κάποιοι βρήκαν με την υπόθεση Χριστόδουλου ευκαιρία να συμβιβάσουν τα αντιτιθέμενα συμφέροντα για να ειρηνεύσει ο χώρος της εκμετάλλευσης των μεταμοσχεύσεων
    ==
    Παιδια! δεν καταλαβαινω τιποτα!!
    Σταληθεια το λεω!!
    Παιδια ! καταλαβαινει κανεις τον "ΑΓΙΟ"???

    και να αυγατίσει η επιχείρηση.
    Η προσωπικότητα και διαδρομή του Τζάκη ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διασκεδαστούν οι όποιες αρνητικές εντυπώσεις και να εξαγνιστεί η «φάμπρικα» των μεταμοσχεύσεων.
    ==
    Παιδια και παλι δεν καταλαβαινω!!
    Πληζ ,μεταφραση!!!!

    Για το παιχνίδι αυτό δεν φταίει κατ’ανάγκη ο επιστήμονας, ούτε η τεχνική του.
    ==
    Παιδια !!!
    Ελεος!!!
    Κουφαθηκα...
    (αυτο παθαινει κανεις αμα καθεται και διαβαζει ανισορροπους μπαμπουινους)

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Tζων μια απο τις λιγες φορες
    που συμφωνω μαζι σου!

    Αγιε σπαστα και ξαναριχτα
    λιγο πιο καθαρα αν θες.

    Ειμαι δωρητης οργανων και με
    ενδιαφερει το θεμα "φαμπρικα"
    μεταμοσχευσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ελάτε καλέ, κύριε Τζων, που δεν καταλαβαίνετε πως λειτουργεί το κύκλωμα ( καλύτερα κυκλώματα) των μεταμοσχεύσεων!
    Σας εύχομαι να μη σας τύχει να αποκτήσετε προσωπική εμπειρία και αναγκασθείτε να καταφύγετε στο πολιτικό ρουσφέτι, τον χρηματισμό ή στο περιβάλλον της αρχιεπισκοπής για μια τελευταία ελπίδα.

    Ελάτε που θέλετε να επέμβει εισαγγελέας!
    Να εξετάσει τι και πώς, που επί χρόνια το ΠΑΣΟΚ άφησε νομοθετικά αρρύθμιστο το χώρο για να τον νέμονται τα κυκλώματα που ενθυλακώνονται στο ΕΣΥ, τις πανεπιστημιακές κλινικές και το ΙΚΑ. Τα ίδια κυκλώματα λειτουργούν και τώρα με την ενίσχυση και την υψηλή μέριμνα νεοδημοκρατών, η κυβέρνηση των οποίων συνεχίζει να αφήνει νομοθετικά ακάλυπτο τον κρίσιμο αυτό τομέα υγείας.

    Τον Τζάκη «ανακάλυψαν» οι νεοδημοκράτες λίγο πριν από τις εκλογές και του την «έπεσαν» πιστεύοντας ότι θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν για την ίδρυση ενός κέντρου μεταμοσχεύσεων, ως ΝΠΙΔ που, θα ελεγχότανε από δικούς τους.
    Τον άνθρωπο το τρέλαναν με υποσχέσεις και σχέδια επί σχεδίων τα οποία ήταν τόσο γελοία, όσο και οι εμπνευστές τους.

    Ελάτε που δεν έχετε ξανακούσει κάποιον πρωτοπόρο ερευνητή να τον εκμεταλλεύονται συμβολικά ή/και πρακτικά πολιτικά, οικονομικά ή συντεχνιακά συμφέροντα, πολλές φορές ερήμην του ή παρά τη θέλησή του!

    Ελάτε που δεν καταλαβαίνεται ότι η ΝΔ έχει ανάγκη και αυτή (ξανά) με τη σειρά της να προσεταιρισθεί κάποιες επιστημονικές αυθεντίες για να ενισχύσει το κύρος της σε χώρους όπου το σύστημα ελέγχεται ακόμη σε σημαντικό βαθμό από χρεωμένους στο ΠΑΣΟΚ – εκεί τουλάχιστον που δεν τα έχουν βρει απολύτως οι μεν με τους δε!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η μοναδική φορά που κανείς δεν τόλμησε να επικολλήσει σεντόνια άσχετα με το θέμα.

    Έχει όμως αναρωτηθεί κανείς γιατί τέτοιο αστρονομικό ποσό ανά ημέρα στην Τάδε ή Δείνα κλινική;

    Tο μεγαλύτερο ποσοστό από την αμοιβή για μια τέτοια επέμβαση θα έπρεπε φυσιολογικά να πηγαίνει στα χέρια τών συγγενών που δίνουν την άδεια για την μεταμόσχευση τού οργάνου τού δότη. Χωρίς όργανο, καμιά επέμβαση. Χωρίς όργανο, οι γιατροί ανήμποροι.

    Πιθανολογώ ότι οι αμερικανοί απέχουν από τού να δίνουν τον Όρκο τού Ιπποκράτη. Εξ ου και το Μη-πρόβλημά τους με το Ηθικό μέρος επεμβάσεων έναντι αστρονομικών αμοιβών. Άλλωστε, πρόκειται απλώς για την αναμονή και όχι για την επέμβαση την ίδια.

    Αυτό πάλι μας αναγκάζει να συνδέσουμε την αμοιβή με τον χρόνο αναμονής - παραμονής στην κλινική που μπορεί ανεξέλεγκτα να παραταθεί ώστε το συνολικό ποσό να κυμαίνετε από υπέρογκο έως αστρονομικό.

    Επομένως, αυτή και παρόμοιες κλινικές είναι καθαρόαιμες επιχειρήσεις μεγάλου "βεληνεκούς" με πελάτες-στόχο μόνο τούς μεγιστάνες τού πλούτου. Με όργανα τών φτωχών!

    Αυτό με τη σειρά του οδηγεί στη σκέψη ότι έχουμε μπροστά μας ένα νεοεκκολαφθέν εμπόριο οργάνων - στο οποίο μάλιστα οι γιατροί και οι διοικητικοί-ιδιοκτήτες κλινικάρχες αποκομίζουν τεράστια ποσά, χωρίς την συνείδηση τού αποθανόντος δότη, ούτε για τα ποσά ούτε για τον δέκτη*.

    * Δεν είναι καθόλου βέβαιο ποιά θα ήταν η γνώμη ενός δότη για το ποιό κάθαρμα θα σωζόταν με την προσφορά τού οργάνου του.

    ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ.

    ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ:
    (1) ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ
    (2) ΑΠΑΓΑΓΟΝΤΑΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ

    Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....


    ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΑΜΟΣΚΥΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΓΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μια επισήμανση μόνον:

    Στο χριστιανισμό ο πιστός θεωρείται ΔΟΥΛΟΣ του θεού (με ότι αυτο συνεπάγεται)

    Στην πατροπαράδοτη αρχαία θρησκεία των Ελλήνων ο πιστός ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (γιατί οι θεοι του είχαν όλα τα νθρώπινα χαρακτηριστικά)

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΣΑ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, και μάλιστα με τη "θέλησή" τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. η διαθηκη δεν θελει διορθωση γιατι ειναι ΚΕΝΗ
    οπως και τα μυαλα των δουλων του ΓΙΑΧΒΕ !! και συγχρονως προβατων η γιδιων των αγιων ποιμενων
    Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ- ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ
    ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ΠΟΥ
    ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟ "ΕΘΝΟΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ
    ΑΛΛΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ "MEGA" ΕΙΔΗΣΕΙΣ


    ΠΕΝΤΕΛΗ(95000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΩΛΟ ΜΕ ΓΚΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση