GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εχω μια απορία..."

... Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά!!! Γράψτε κάτι για τα βαφτίσια του παιδιού του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Ρέθυμνο απο τον Βαρδή (...

...
Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά!!!
Γράψτε κάτι για τα βαφτίσια του παιδιού του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Ρέθυμνο απο τον Βαρδή (όχι τον τραγουδιστή!) αλλά τον Βαρδινογιάννη.
Πώς γίνεται κάποιος που "πολεμάει" τα συμφέροντα να δέχεται να γίνει νονός του παιδιού του ένας επιχειρηματίας τέτοιου μεγέθους;
Είναι απορίας άξιον...
grigoros

53 σχόλια

  1. Απορίας άξιον είναι επίσης το ότι
    δεν έχεις καταλάβει ακόμα,τι κουμάσι
    είναι ο απίστευτος αυτός τύπος ο
    οποίος δηλώνει ευθαρσώς ότι ψηφίζει
    ανένταχτη αριστερά !!
    Πιο πολύ απορίας άξιον δε,είναι πως
    έχει γλιτώσει ακόμα το γιαούρτωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prepei nase poli kathisterimenos gia na krinis kapoion oxi apo to ergo toy alla apo to ti psifizi.
    oso gia ton tipo poy eftiakse to post,exis dikio re file den eprepe na bali to vardinogianni eprepe na bali kana gimnnosaliaga san esena poy allo tipota sti zoi soy den exeis na kanis apo to na krinis to ergo alloy apo ton kanape soy.
    opos leei kai i frasi..kai tarxidia mas koynioyntai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5.53 Είπες το έργο του????
    Έχει επιτελέσει έργο αυτό το άθλιο υποκείμενο,που έχει καβαλήσει το καλάμι και ούτε λίγο ούτε πολύ έχει πιστέψει ότι μπορεί να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις???
    Το πόσο γελοίος είσαι φαίνεται από το ότι δεν έχεις την υπομονή να διαβάσεις σωστά ένα κείμενο που θίγει το αφεντικό σου (προφανώς)
    Δεν τον κρίνω από αυτό που ψηφίζει, αλλά από αυτό που ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι ψηφίζει...
    Σιγά,μη ψήφιζε αριστερά ο απίστευτος αυτός τυπάκος,που νομίζει ότι τρώμε όλοι κουτόχορτο.

    Για να τελειώνουμε όμως,έχεις και ένα μέρος δίκιου,όντως εγώ ένας απλός πολίτης αισθάνομαι σαν τα αρχίδια ενός πανίσχυρου ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ συστήματος που
    θέλει να ελέγχει τα πάντα,το μόνο όμως που δεν θα αφήσω να με κρίνει
    θα είναι μια τρίχα από τα αρχίδια αυτά,ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαράδεκτο!
    Συμμετείχε σε τέτοια κατακριτέα και παράνομη ενέργεια ο Μάκης;
    Κάνε του καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ αμέσως!
    Αμέσως τώρα, ακούς εκεί να πάει σε βάφτιση ο διεφθαρμένος!

    Δε μα λες ρε "grigoros", είσαι τόσο μαλάκας η απλώς τον παριστάνεις με ξεχωριστή επιτυχία;


    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re valte to kala sto myalo sa oyte o makis oyte kanenas makis apo ola ayta ta kathikia tis tileorasis den maxete gia to koino kalo alla gia tin tsepi toys kai gia ton ena kai monadiko theo (AGB) poy pisteyoyn. MARIONETES EINAI POY TOYS PY TOYS KOYNAN TA NIMATA KAI AYTOI XOREYOYN EYTIXISMENI
    KSIPNATE MALAKES APO TIN KOYNIA SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνεται δεν έχουν πάρει χαμπάρι μερικοί τι λαμογιο είναι και ο Μάκης και τον έχουν θεοποιήσει.
    Δηθεν καταγγελίες και έρευνες, αλλα έχει παρτιδες με όλα τα πολιτικά σκουπίδια που δήθεν καταγγείλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανείς δεν λέει οτι είναι άγιος αφού και να θέλεις να αγιάσεις το σύστημα δεν σε αφήνει, πόσο μάλλον που αυτός δεν θέλει.

    Είναι όμως σωστός και δίκαιος (αν και λίγο υπερόπτης) με τους συνεργάτες του και κυρίως δημοκρατικός με ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ του, πράγμα που σχεδόν όλοι οι άλλοι το κάνουν με τρόπο εμετικό.


    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολεμαει ο Μακης τα "μεγαλα συμφεροντα";

    Χα,χα!
    Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο άθλιος ρουφιάνος που ακούει στο όνομα 30φυλλόπουλος εκτός του ότι 2 φορές το έπαιξε τρελός για να μην υπηρετήσει, εκτός του ότι σκανδαλωδώς του έχουν παραχωρήσει άδεια οπλοφορίας κλπ, είναι το χειρότερο κατακάθι της δημοσιογραφίας. Πληρώνει αδρά τους ρουφιάνους του από τα άπειρα φράγκα (μαύρα ή μη) που παίρνει, για τις "αποκλειστικότητες" του. Τσαλαπατά (όχι τόσο αθώες βέβαια) συνειδήσεις χωρις αιδώ, ενώ κατ ουσίαν εκβιάζει αυτούς για τους οποίους έχει να βγάλει κάτι στη φόρα. Εάν του τα χώσουν την κάνει γαργάρα την "αποκλειστικότητα" που του ρουφιανέψανε, εάν όχι βγαίνει πομπωδώς και την ανακοινώνει. Δε με ενδιαφέρει τι ψηφίζει ο παλιο-ρουφιάνος - είτε λέει οτι ψηφίζει αριστερά είτε λάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συμβόλαια εκτελεί άρα η "δημοκρατικότητά" του στα πάνελς και το τι ψηφίζει είναι τελείως αδιάφορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον Αράπη κι αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς .... Λέει ο σοφός λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άϊ γειά σου 9:52, γιατί ασχολούνται με σκουπίδι.

    Αν κάποιος έχει παρόμοιες αρχές με τον 30φ/λο ας πάει να του ζητήσει δουλειά. Κάποιο κόκκαλο βρίσκεται για όλα τα σκυλιά.

    Αν όχι ας κλείσει την TV Ζούγκλα.

    Και μη φθονεί τη μικρή σύζυγο, την Cayenne κτλ, όλα έχουν τίμημα.

    Ο Προφήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι πράκτορας ξένης μυστικής υπηρεσίας που ελέγχει και την ΚΥΠ, ΕΥΠ.
    Μόνο έτσι μπορούν να εξηγηθούν οι παράνομες παραχωρήσεις άδειας για οπλοκατοχή (έχει χάσει το όπλο του 2 φορές!) και οι δημοσιογραφικές του "επιτυχίες" Βαβύληδες και ΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά κρασά!
    Αντε, και τουχρόνου σαμπάνιες.

    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ αργότερα και αν φυσικά εξακολουθήσει η ζωή στον Πλανήτη, η ιστορία θα γράφει για μια πολύ αρχαία χώρα, που μοιραία έφθασε στην παρακμή και εξαφανίστηκε. Θα διαβάζουν τότε οι άνθρωποι για κάτι τύπους παρακμιακούς που κατοικούσαν στην Ελλάδα και συνέτειναν με τις πράξεις τους στην σαπίλα. Ενας απ αυτούς ειναι και ο (λαικιστί)Μάκης. Αλλά να ήταν μόνο αυτός; Γι αυτό αγαπητοί σχολιαστές

    Ζούζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ BLOGGERS ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ SFERA,( η φιλιππινέζα της Κορομηλά ,του Κωστόπουλου, του Θέμου κλπ)Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ kourdistoportocali.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κουρδισμένε είσαι γλύτσα, τελευταία προειδοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα τον είδες τον μαλάκα.
    Δεν τα δίνει εδώ, περιμένει/καραδοκεί λόγω αναγνωσιμότητας του πρέςς για να ψαρέψει πελάτες ο βρωμιάρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΝ του αφήσετε σχόλιο. Το έκανα εγώ και το έκανε σπάμ στο πρέςς πολλές φορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Μακης ειναι μια χαρισματικη προσωπικοτητα που αξιζει ψυχο-κοινονικη αναλυση.

    Πολλοι παρουσιαστες εχουν την ιδια θεματολογια στις εκπομπες τους, αλλα μονο ο εν λογο παρουσιαστης καταφερνει να "τρυπαει" την σκεψη του τηλεθεατη,να περναει τις αποψεις του.

    Ποσες φορες εχει¨"χτυπησει" 40% τηλεθεαση ασχολουμενος με υποθεση διαφθορας ενος υπαλληλακου την στιγμη που την ιδια μερα εχουν υπογραφει"περιεργες" συμβασεις δισεκατομμυριων σε υπουργεια?

    Ο εν λογο κυριος μπορει να αρνηται καθε σχεση συναλλαγης με το συστημα.Εξαλλου καταγγελιες δεν υπαρχουν.

    Αυτο που δεν μπορει να αρνηθει ειναι οτι το συστημα τον "συντηρει" αφου ειναι ενας απο τους μακροβιοτερους δημοσιογραφους που επι συναπτα ετη υπηρετει την ιδιωτικη τηλεοραση. Απο οτι θυμαμαι μονο ο ¨αντικειμενικος¨ δημοσιογραφος κ. Χατζηνικολαου εχει τετοιο επιτευγμα.

    Επισης δεν μπορει να αρνηθει οτι ελαχιστες φορες ασχοληθηκε με σοβαρες υποθεσεις π.χ προμηθειων εξοπλιστικα.Ειρωνικα μιλωντας, ισως δεν το εκανε γιατι σε τετοιες συναλλαγες δεν μπορουσε να τισ αποτυπωσει σε κρυφη καμερα.

    Δεν μπορει να αρνηθει οτι παμπολες φορες σε θεματα "φωτια" τα οποια πρωτος ανοιξε κατα περιεργο τροπο μετα απο 2-3 εκμπομπες που εκανε, παρολο που υποσχεθηκε οτι θα επιστρεψει στο θεμα ποτε δεν το εκανε.Π.χ pay roll πολιτικων, στημμενα παιχνιδια στο ποδοσφαιρο. Αντιθετως η ερευνα του επιφανειακα ακουμπυσε τα θεματα και οι φακελοι που εστειλε στην δικαιοσυνη ηταν διατρετοι.

    ΤΟ κυκλωμα στην δικαιοσυνη αι η υποθεση παχτα ειναι απο τις επιτθχιες του αλλα στην πρωτη περιπτωση κανενασ επιχειρηματιας μεγαλου μεγεθους δεν αοκαλυγτηκε να δωροδοκει και η στην δευτερη οι εκλογες ηαν χαμενες για το Πασοκ πολυ πριν ξεσπασει η υποθεση Παχτα.

    Ετσι αφηνει την εντυπωσει οτι οι εκμποπες του μαλλον αποσκοπουν στον να εκβιασουν προσπα και καταστασεις.

    Τελειωνοντας δεν μπορει να αρνη8ει οτι επι σειρα ετων εχει δουλεψει στα καναλια του κουμπαρου του. Στο Star και Alter. Γιατι ως γνωστον το ALter χρηματοδοτηται απο τον Βαρδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά οι άλλοι, γνώμη τους είναι, δικαίωμά τους, αλλά να σκεφτεί κανείς οτι κάτι τέτοια κλεφτρόνια σαν τον πορδιστό κορτοκάλι συμμετέχουν στην συζήτησή μας αναφερόμενοι σε "δημοσιογραφικό αμοραλισμό"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χορός με «χρυσούς» μισθούς και μπόνους χιλιάδων ευρώ σε υψηλόβαθμα στελέχη έχει στηθεί στην ΕΡΤ, σε σημείο που η βουλευτική αποζημίωση να αποτελεί... ψίχουλα σε σύγκριση με αυτούς!
    Οι υπέρογκοι μισθοί στην κρατική τηλεόραση αποτέλεσαν το βασικό σημείο κριτικής του ΠΑΣΟΚ, το οποίο καταψήφισε την πρόταση του υπουργού Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλου για επαναδιορισμό του Χρ. Παναγόπουλου ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ.
    Ωστόσο η επιτροπή ΔΕΚΟ με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον επαναδιορισμό του, ενώ ΚΚΕ και ΣΥΝ ψήφισαν «λευκό». Εκτός από τις παχυλές αμοιβές, το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «κομματική άλωση» της ΕΡΤ με επίσημα «γαλάζια» κομματικά στελέχη που μετέχουν στο ΔΣ της επιχείρησης και εκατοντάδες νέες προσλήψεις, καθώς και για έλλειψη αντικειμενικότητας στα δελτία ειδήσεων και αποκλεισμό βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης από εκπομπές.
    Πιεστικές ερωτήσεις
    Στις πιεστικές ερωτήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ , ο πρόεδρος της ΕΡΤ επιβεβαίωσε ότι οι μηνιαίες μεικτές απολαβές του φτάνουν τις 22.000 ευρώ και των γενικών διευθυντών και εντεταλμένων συμβούλων τις 16.000 ευρώ.
    Παραδέχθηκε ακόμη ότι υπήρξε μπόνους έως και 50.000 ευρώ που έλαβε η γενική διευθύντρια εσόδων της ΕΡΤ, επειδή -όπως είπε- ανέβασε κατά 56% τα έσοδα της διαφήμισης.
    Ο κ. Παναγόπουλος δικαιολόγησε τα παραπάνω ποσά λέγοντας ότι «πρέπει να είναι ζωντανά στελέχη από την αγορά που διαχειρίζονται μεγάλα ποσά και δεν μπορούν να υποαμείβονται». Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον Φ. Πετσάλνικο, ο οποίος παρατήρησε ότι και οι υπουργοί διαχειρίζονται πολύ μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν παίρνουν πάνω από τη βουλευτική αποζημίωση (περίπου 6.500 ευρώ), ενώ έκανε λόγο για «πανηγύρι που έχει στηθεί στην ΕΡΤ». «Τα ποσά που δίδονται δεν είναι νηστεία», είπε χαρακτηριστικά.
    Σχετικά με το προσωπικό που υπηρετεί στην ΕΡΤ, ο κ. Παναγόπουλος απάντησε ότι έχουν αυξηθεί κατά 700 οι συνεργάτες (οι 470 είναι δημοσιογράφοι) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ενώ το μόνιμο προσωπικό είναι 3.840, εκ των οποίων οι 1.100 είναι δημοσιογράφοι.
    Το ΠΑΣΟΚ εστίασε την κριτική του και στο θέμα των κομματικών στελεχών που μετέχουν στο ΔΣ στην ΕΡΤ, όπως είναι ο Μεν. Δασκαλάκης, γενικός διευθυντής της ΝΔ και ο Δ. Ζακυνθινός
    «Πώς το ανέχεστε; Υπάρχει μια δεοντολογία», σχολίασε ο Τ. Χυτήρης.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. KSYPNATE REEEEEEEEEEE.

    SE LIGES HMERES AFOY OLOI TOYS OI MEGALOI (POY NOMIZOYN OTI EINAI MEGALOI} AFOY BAFTOYN MAKIGIARISTOYN, SYMFONISOYN TA LEFTA POY 8A PAROYN KAI AYTO EKSARTATE APO EMAS TOYS MALAKES POY KA8OMASTE KAI TOY BLEPOYME FORESOYN OI KYRIES TA MODELAKIA TOYS KAI OTAN 8A BGENOYN STHN TV ME KANANA 8EMA KOINONIKO ME DAKRYA
    (SIGA MHN FYGEI TO MAKE UP) PROSPA8OYN NA KANOYN NOYMERA STHN TV.

    PROSOPIKA EGO TOY EXO SIXA8EI OLOYS AYTOYS TOYS TON 06:00 KAI 20:00 PRO PANTOS TON 20:00.

    ASE DE TA MESHMERIANA AYTA EINAI GIA IQ -200. KAI OMOS TA BLEPEI O MALAKAS O ELLHNAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η περίπτωση του Τριανταφυλλόπουλου είναι πράγματι αξιοπρόσεκτη . Ο άνθρωπος πριν τον Μάρτη του 2004 πολέμησε με πρωτοφανή λύσσα το Πα.σο.κ.
    Δημοκρατία έχουμε και απόλυτο δικαίωμά του είναι .
    Το βράδυ της 07.Μάρτη.04 η τηλεόραση τον έδειξε να εορτάζει έξω από τα γραφεία της Ν.Δ. στην Ρηγίλλης .
    Και αυτό δικαίωμά του είναι .
    Πως εξηγείτε όμως την παρουσία διαφόρων Πασόκων βουλευτών σαν γλάστρες στις εκπομπές του ??
    Τους έχει αμίλητους επί ώρες να ακούν αντιπασοκικά μπινελίκια , ιδιαίτερα εναντίον του Γ.Α.Π. για να τους δώσει τον λόγο τις 2 η ώρα μετά τα μεσάνυκτα ??
    Πόσοι Πασόκοι ήταν στον γάμο του¨με πρώτον τον Βαγγέλη Βενιζέλο ??
    Έστειλα σε όλους emails επικριτικά . Πολλοί λίγοι μου απάντησαν με την ηλήθια άποψη ότι ο Μάκης ... δεν είναι Δεξιός . Τόσο τους κόβει . Κτυπάει κάποιους Δεξιούς κυβερνητικούς παράγοντες αλλά πάντα το ρεφραίν είναι το ίδιο : Τι να κάνει ο Κ.Καραμανλής , κάνει ότι μπορεί ανάμεσα σε αυτούς τους άχριστους .
    Ουσιαστικά τον εξυψώνει !!!

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11:07
    Πόσες εκπομπές έχει κάνει για παράνομες Βίλλες ;;
    Για την παρανομία του Μίνωα Κυριακού στην Αργολίδα έβγαλε τον σκασμό.
    Ο Μ.Κυριακού ''έφαγε'' 5 χρόνια φυλακή για αυτήν την παρανομία προ μηνών και το έπαιξε βαριά άρρωστος για να μην συλληφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κουτοπόνηρα τσιράκια του Ρουσόπουλου που δώσατε όλο σας το είναι για να διασκεδάσετε την σχέση ΒΑΡΔΗ-ΜΑΚΗ για άλλη μια φορά ξεφτιστήκατε.

    Ώστε ο Κόκκαλης ήταν και είναι πίσω από τον Μάκη και όχι ο Βαρδής ε!!

    Κάνετε ότι δεν βλέπετε και δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει στη χώρα, για να δικαιολογείτε τη παρουσία και το μισθό σας, αλλά σας ξεβρακώνει καθημερινά οι εικόνα και η συμπεριφορά των πατρώνων σας.

    Ναι το πολιτικό σύστημα ενισχύει το καθεστώς των νταβατζήδων διαρκώς και απροκάλυπτα και τώρα πια αναδεικνύει σε αναμφισβήτητο αρχι-νταβατζή τον Βαρδή.
    Ως προς αυτό θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στη Κυβέρνηση και το Καραμανλή.
    Ο αρχηγός της ΝΔ παίζει τέλεια το ρόλο του πλέον υποκριτή αχυράνθρωπου του Βαρδή στον οποίο έχει παραδώσει την εκμετάλλευση της χώρας και την επιχείρηση εξανδραποδισμού της ελληνικής κοινωνίας. Οι Νίκοι, οι Μάκιδες, οι Πέτροι και δεν συμμαζεύεται είναι τα ανθρωπάκια για τα θελήματα του αρχι-νταβατζή.

    Το ΠΑΣΟΚ θεμελίωσε το καθεστώς των νταβατζήδων. Η ΝΔ ήρθε για να το νομιμοποιήσει και να ξεκαθαρίσει ρόλους και ιεραρχίες στο εσωτερικό του.

    Ήθελα να ξέρω γιατί να ψηφίζουμε τα κόμματα και να μην καλούμαστε να αποφασίσουμε για τον καταλληλότερο νταβατζή!!!
    Θα ήταν απείρως πιο έντιμο, ορθολογικό και δημοκρατικό.

    Πονηρούληδες που επικαλείστε τον δήθεν κίνδυνο να προκύψει στη χώρα ένας Μπερλουσκόνι, τι στιγμή που υποστηρίζετε ένα πολιτικό καθεστώς που έβαλε τον Μπερλουσκόνι από το παράθυρο και τον νομιμοποιεί καθημερινά στο ρόλο της κοκκινοσκουφίτσας, έχετε γελοιοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. re pisinous,

    Exeis spamarei bre skatomalaka ola ta post gourouni,
    exeis sampotarei oles tis syzhthseis,
    exeis katastrepsei oles tis enwthtes,
    exeis epidw8ei se enan aney prohgoymenou monologo,
    den diabazeis oxi ta post alla oute kan to 8ema
    kai milas apopanw bre arxidi?
    Milas kiolas?

    Ante gamhsoy kwle!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητοί φίλοι,

    Πριν από πολύ καιρό επιχείρησα να αιτιολογήσω τη σοβούσα κοινωνική κρίση με την ανάδειξη εκείνων των χαρακτηριστικών του συστήματος (πολιτική-οικονομία-ΜΜΕ) που καλλιεργούσαν μια κυνική και απαξιωτική συμπεριφορά ως προς την ουσία της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής, την οποία πάσχισαν να αντικαταστήσουν με την μικροπολιτική και το lifestyle, αντίστοιχα.
    Κραύγασα, με όλες μου τις δυνάμεις, ότι το πρόβλημα είναι πολιτισμικό και συσχετίζεται άμεσα με τον έλεγχο των φορέων που νοηματοδοτούν την πραγματικότητα.
    Φώναζα ότι το πολιτικό σύστημα αναπαράγει το σύστημα κυριαρχίας των νταβάδων, οι οποίοι ουσιαστικά υπαγορεύουν τις πολιτικές.
    Οι καιροί το απέδειξαν.

    Οι νταβάδες κυριάρχησαν ( με πρώτο και καλλίτερο τον Βαρδινογιάννη), επειδή αυτοί ήλεγξαν το παιχνίδι στην παραγωγή της κουλτούρας και του πολιτικού πολιτισμού, κυρίως μέσω των ΜΜΕ που τους παραχωρήθηκαν από την πολιτεία εν λευκώ.
    Τα υπόλοιπα οικονομία, διαπλοκή και ανάδειξη πολιτικού, εκκλησιαστικού και δημοσιογραφικού προσωπικού ήταν μια απλή και αναπόδραστη διαδικασία.

    Η μεταπολίτευση χρησιμοποίησε τη δημοκρατία και το φιλελευθερισμό ως θέατρο, στου οποίου τα παρασκήνια εμπεδωνόταν το πιο ελεεινό και χυδαίο σύστημα χειραγώγησης από μια χούφτα θιασαρχών που ανάλαβαν την επιχείρηση αλλοτρίωσης της ελληνικής κοινωνίας.
    Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει, μπράβο στον Βαρδή, τον Χρήστο και τα άλλα παιδιά!
    Μπράβο σας λεβέντες τα καταφέρατε!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γειά σου ρε Αγιε, έγραψες.

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λοιπον να βγαλετε παραυτα αυτη την συφιλιδη φατσα απο το ποστ!
    ΑΜΕΣΩΣ!!

    Να μην σας γαμισω μαλακες!
    (Σορυ ,παραβιαζω την ευγενικη μου συμπεριφορα τωρα,αλλα φτου! προκαλειται!!)

    Ακους εκει το μακη!
    Αυτο το συφιλιδικο εκτρωμα!

    Βρε ουστ λεμε!
    Εχει διαγραφει απο την "μνημη".
    Οριστικως και αμετακλητως.
    Να παει να γαμηθει(ωπα,παλι με αναγκαζετε να ειμαι .."αγενης" και "χυδαιος"!) αυτη η σιχαμενη σκατοφατσα...

    Ακους εκει δημοσιογραφος ο μακης!
    Εδω καποιος παει τρια χρονια φυλακη γιατι "υπεκλεψε" τηλεφωνικες συνομιλιες! και αυτο το γατί ,μας το παιζει "αποκαλυψεις"!!! Ρε αποκαλυψεις!!! προιοντα "υποκλοπης"!!

    Και μιλαμε για κρατος..
    Αρχιδια κρατος εχουμε..
    Γιατι??

    Γιατι "εχει φακελωσει" ολα τα ανδρεικελα "δικαστικους υπαλληλους" γιαυτοοοο!!!

    Ας παει κανενα τετοιο "ανεξαρτητο και αδεκαστο" και λοιπα δικαστικο υποκειμενο να του κανει .."μαγκια" και θα δειτε !!
    Σε μηδεν χρονο θα του εχει βγαλει τα απλυτα του στη φορα!!!

    Και μιλάμε τωρα...
    20 χρονια πασοκοσκυλιας εχει διαβρωσει τα παντα!
    Μηδε της δικαστικης υπαλληλιας εξαιρουμενης..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ακόμη πιό ύπουλο και διεφθαρμένο ρόλο και απο τους πολιτικούς - λαμόγια παίζει το κύκλωμα των νεόπλουτων μεγαλοεκδοτών-μεγαλοδημοσιογράφων του lifestyle τύπου Κωστόπουλου - Θέμου - Περρή - Κόκκαλη. Γιατί αυτοί οι τελευταίοι μπορούν ακόμη να παραμυθιάζουν το λαό ενώ τους πολιτικούς-λαμόγια τους πήραμε ήδη χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Tζων

    οταν η χρυση της "κρυφης καμερας"
    αποδυκνειει εγκλημα δεν τιμωρειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1:56 μμ

    ==
    Λαθος.

    Το εγκλημα θα το "δουμε"!

    Αλλα πρωτιστως θα δουμε το εγκλημα της "υποκλοπης"...

    Αυτο λεει ο "νομος"!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ο τριανταφυλλοπουλοσ ειναι ατομο για γελια.

    ειχε παει στην ιταλια να σπουδασει και ειχε αλλαξει ολα τα τμηματα καθως δεν μπορουσε να περασει τα μαθηματα ....
    την εβγαλε και λουφα απο το στρατο ......
    μετα εβγαζε τα προς το ζην κανοντας το μοντελο !!!!!!!!

    αργοτερα εβγαλε και cd-single για καλοκαιρινους μεζεδες.......


    και ενω κατηγορουσε το κορκολη οτι γαμαει απο το κωλο ανηλικα και ο ιδιος την επεφτε και πηδαγε 35 χρονια μικροτερες πουτανιτσες.....


    εχουμε και λεμε.

    ο κορκολης ηταν 35 και πηδαγε 12χρονα.
    εχουμε 23 χρονια διαφορα.

    ο μακης ειναι 60 και η κυμ 25 χρονων.
    εχουμε 35 χρονια διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Να μας πει ο Μάκης πώς μπήκε στο gaydar και έπιασε τον ταξίαρχο με το στριγκάκι. Αυτό να μας πει. Είδε ανοιχτά και μπήκε ή μήπως έχει παιδικά απωθημένα... και κατά τύχη έπεσε στον ταξίαρχο και σου λέει ας βγάλουμε και ένα θέμα στην εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 2.41, ηρέμησε, έχεις ξεφύγει τελείως.

    Σ' αυτόν τον τόπο έχει για όλους - για να βρίσετε. Ε βρίστε τότε πρώτα αυτούς που πρέπει.

    Ανοίξτε τα μάτια. Η ενέργεια είναι λίγη, γιατί να την σπαταλάτε σε τριτεύοντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. TARZANNNNNNNNNNNNNNNN
    OI XEIROPEDES NA EINAI PRINIOTAKH................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 12:39
    Αγαπητέ μου , αναφέρεσαι σε ανθρώπους που παρόλο που είναι δισεκατομμυριούχοι δεν ντράπηκαν να ''φάνε'' την κληρονομιά των ανηψιών τους και τραβιούνται τώρα στα δικαστήρια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΤΑΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΠΕΤΑΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΓΓΑ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΤΑΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΠΕΤΑΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΓΓΑ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΤΑΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΠΕΤΑΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΓΓΑ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μεγαλύτερο φασισταριό στα Μ.Μ.Ε. από την κλίκα των εκβιαστών και των απειλών του τύπου "μη λες πολλά γιατί έχω και για σένα ράμματα για τη γούνα σου", των καθιερωτών της νοοτροπίας του ματάκια και της κάμερας-χαφιέ, της ατεκημρίωτης γκεμπελικής προπαγάνδας του "πες, πες κάτι θα μείνει" και των τηλεδικίων από αυτό στο οποίο προίσταται ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, δεν υπάρχει.
    Και το ποιός βάπτισε ποιόν είναι το λιγότερο, η κριτική πρέπει να γίνεται επί του πολιτικού και όχι του προσωπικού για να έχει αντικειμενική βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 10.12
    Ξέρεις πια είναι η αντικειμενική βάση;
    Ο Βαρδής είναι μεγαλύτερος αλήτης από τον Μάκη.
    Δίχως αυτόν και τα υποχείρια του η Ελλάδα θα ήταν καλύτερη και ασφαλώς δίχως μάκιδες, τράγκιδες και κακαουνάκιδες σε πρώτο πλάνο.
    Τόσα χρόνια μόνο όσοι ήταν μέσα στα πράγματα γνώριζαν για τη δράση του και για ποιόν δούλευε στη πραγματικότητα ο Μάκης και τόσοι άλλοι που τίποτα δεν δείχνει εξωτερικά τη βαθειά τους σχέση.
    Το ερώτημα το δικό μου είναι τι είναι αυτό που κάνει τον πρώην προσεκτικό Βαρδή να μην κρύβεται πλέον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλά ρε σεις που ζείτε;
    Μέχρι και ο Ριβάλδο ξέρει ότι το αφεντικό είναι ο Βαρδής.
    Αυτός τον κράτησε στην Ελλάδα και σε αυτόν, στη γυναικούλα του για την ακρίβεια, έδωσε μια μικρή προμήθεια – δωρεά τι λένε τώρα στην ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο ΜΗΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΤΕ, ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ" ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2005,ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ.

    ΕΚΤΟΤΕ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. MAΓΚΕΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ. Ο ΤΡΙΑΝΑΤΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΘΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ν ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ-ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑΡΖΑΝ, ΚΟΤΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ήταν ο Γιαννης Β. όχι ο Βαρδης που βάφτισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. o makis lei oti theli,to thema einai giati to lei kai ti skopo exei;exypiretei symferonta kai pia; opios exei mialo skeftete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007


    ΥΦΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ


    Κλαμα με μαυρο δακρυ στη διαπλοκη,
    στην πατσαβουρα "ΕΘΝΟΣ", στις
    κατοχικες "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ", "ΕΛΕΥΘΕΡΟ
    ΒΗΜΑ", στις απ ευθειας αναθεσεις
    "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", στο Mega ειδησεις,
    και βασικα στο ΠΑΣΟΚ.
    Πολυ κλαμα, και ακομη ο Μπουλης
    σε αυτο το θεμα δεν τους εχει παρει
    τα εσωρουχα.Π.χ. δορυφορικες
    φωτογραφιες της Πεντελης πριν και
    μετα.Στις μετα, κυκλωμενες βιλες
    στα καμενα, με ονοματα και
    διευθυνσεις και ΠΡΟΣΟΧΗ, πολυ
    φτωχα ποθεν εσχες!!!!!!
    Αμα εχουμε υφεση στη δραστηριοτητα
    των παντος ειδους ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ, τι
    φωτογραφιες θα εχουν να μοντα-
    ρουν οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ της "ΜΕΓΑΛΗΣ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ"????
    Τι θα εχει να λεει ο αγαπημενος
    ΓΑΠ, οτι δηλαδη και στο Las Palmas
    εστειλε σημειωμα η Παπακωστα στο
    Θαπατερο για να προσλαβει τον
    εποχικο εμπρηστη που εκαψε
    300.000 στρεμματα???? Η οτι στην
    Ελλαδα καηκαμε γιατι δεν πινουν
    καφε μαζι ο Φουρλας με τον Κοη!!!!!
    Μεγαλη ζημια το χειρογλυκανο και
    ειδικα οταν υπαρχουν Ελληνες και
    Ελληνιδες(στα χαρτια βεβαιως) που
    εχουν 4 και 6 χερια.


    ΠΕΝΤΕΛΗ(95000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το "τρελόχαρτο" του Μάκη!
    Πώς δεν υπηρέτησε φαντάρος...
    Σκληραίνει ο πόλεμος, με παντός είhttp://vafman.blogspot.com/2007/08δους "χτυπήματα", στο "μέτωπο Τριανταφυλλόπουλου" με αφορμή τις καταγγελίες του για το "μαύρο χρήμα". Ηδη σε βάρος του "Ταρζάν" κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το ισορικό της απαλλαγής του από το στρατό.
    Το δημοσιεύουμε ολόκληρο:
    "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.
    ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΥΠΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1954.
    27-12-1973
    ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΦΟΙΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
    17-12-1974
    ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
    21-12-1977
    ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ).
    1-1-1982 ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΤΤΕ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.
    8-4-1982
    ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
    18-11-1982
    ΕΜΗΝΥΘΗ.
    6-4-1983
    ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ 625 Τ.Π.(ΙΩΑΝΝΙΝΑ).
    6-4-1983
    ΔΙΕΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝ ΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΒΑΡΕΙΑ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΣΙΝ.
    25-3-1985
    ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ.
    ΕΚΡΙΘΗ ΙΚΑΝΟΣ Ι1 ΓΙΩΤΑ ΕΝΑ).
    13-8-1985
    ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Μ. (ΣΠΑΡΤΗ).
    13-8-1985
    ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ).
    ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 166/ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η κρατική τηλεόραση όσο πλησιάζουμε στις εκλογές παρουσιάζει όλο και περισσ΄λοτερο την Παπαρήγα πιστεύω για δύο κυρίως λόγους:
    Πρώτο για να απορροφήσει όσο γίνεται περισσότερες ψήφους απόπ το ΠΑΣΟΚ και
    Δεύτερο να κάνει πλύση εγκεφάλου με τη θεωρία της κυρίας πως το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. είναι το ίδιο και άρα ο κόσμος να μη σκεφτεί και πολύ για να δώσει την ψήφο του στη Ν.Δ.

    Πολύ καλή δουλειά και μπράβο στα παιδιά της ΝΕΤ!
    Πού χάθηκε η ντροπή για να τη βρουν;
    Την έχασε κανένας;
    Όχι βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δεύτερο να κάνει πλύση εγκεφάλου με τη θεωρία της κυρίας πως το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. είναι το ίδιο και άρα ο κόσμος να μη σκεφτεί και πολύ για να δώσει την ψήφο του στη Ν.Δ.
    η στο ΠΑΣΟΚ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση