GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ...τριμελής επιτροπή, το "γαλάζιο παράθυρο"...

...για το διορισμό των δικηγόρων στην Αγροτική Τράπεζα! Για το θέμα του διορισμού της υποψήφιας βουλευτή Νάντιας Γιαννακοπούλου από το ...πα...

...για το διορισμό των δικηγόρων στην Αγροτική Τράπεζα!

Για το θέμα του διορισμού της υποψήφιας βουλευτή Νάντιας Γιαννακοπούλου από το ...παράθυρο, για το οποίο σιωπά και το ΠΑΣΟΚ και η Αγροτική Τράπεζα(!!!), διαβάστε και την προκήρυξη με την οποία έγινε η "πρόσληψη των δικηγόρων με πάγια αντιμισθία".
Για να καταλάβετε πόσο ...αξιοκρατικά γίνονται αυτές οι επιλογές, προσέξτε την παράγραφο που ορίζει ποιος θα κάνει την επιλογή:
"Η επιλογή θα γίνει από τριμελή Επιτροπή της Τράπεζας που θα ορισθεί με απόφαση της Διοίκησης".
Χρειάζεται να ...εξηγήσουμε κάτι περισσότερο;
Απλώς, ξαναρωτάμε: Ποιος υψηλόβαθμος νεοδημοκράτης μεσολάβησε για τον διορισμό; Και τι λέει ο Γ. Παπανδρέου;
---------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ
Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.,
προκηρύσσει την πλήρωση δεκαπέντε (15) κενών οργανικών θέσεων Δικηγόρων με πάγια μηνιαία αντιμισθία και πλήρη απασχόληση, για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών.Οι υποψήφιοι δικηγόροι, μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς, πρέπει να πληρούν, απαραιτήτως τις ακόλουθες προϋποθέσεις :
1.Να έχουν πτυχίο Νομικού Τμήματος Σχολής Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο Νομικού Τμήματος Πανεπιστημιακής Σχολής του Εξωτερικού, νόμιμα αναγνωρισμένο.
2. Να μην έχουν κώλυμα διορισμού, από ποινική καταδίκη ή υποδικία ή απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
3.Να έχουν συμπληρώσει μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης τουλάχιστον δύο (2) ετών αποδεδειγμένη πραγματική δικηγορία, από της εγγραφής τους στο Δικηγορικό Σύλλογο.
4. Να έχουν άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, αποδεικνυόμενη από πτυχίο τουλάχιστον PROFICIENCY (CAMBRIDGE, MICHIGAN ή άλλων ισοτίμων Πανεπιστημίων ή Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου Γ2 του ν. 2740/1999) και να είναι σε θέση να συντάσσουν νομικά κείμενα στη γλώσσα αυτή. Η γνώση και άλλων ξένων γλωσσών, αποδεικνυόμενη από αντίστοιχο τίτλο, θεωρείται επί πλέον προσόν.
5. Να χρησιμοποιούν άριστα ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το διαδίκτυο (θα αποδεικνύεται με πιστοποιητικά Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ που εκδίδονται από φορείς που πιστοποιούνται από τον ΟΕΕΚ ή σχετική υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86).
6. Να έχουν (οι άνδρες) εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα και οριστικά απαλλαγεί από αυτές, εκτός αν η απαλλαγή τους εχώρησε για λόγους υγείας.
7. Για τις δύο (2) θέσεις οι υποψήφιοι να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία ή εξειδίκευση στην κατάρτιση και σύναψη συμβάσεων ομολογιακών και κοινοπρακτικών δανείων καθώς και συμβάσεων εξαγορών συγχωνεύσεων κλπ. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Το αντικείμενο απασχόλησης των δικηγόρων που θα προσληφθούν, συνίσταται ενδεικτικά στο χειρισμό νομικών υποθέσεων, στην παράσταση και εκπροσώπηση της ΑΤΕ ενώπιον όλων των Δικαστηρίων, κάθε βαθμού και δικαιοδοσίας, στους ελέγχους τίτλων, στη σύνταξη και θεώρηση συμβάσεων δανείων και κάθε άλλης μορφής συμβάσεων, σε γνωμοδοτήσεις και στην παροχή κάθε είδους νομικών υπηρεσιών, για την εξυπηρέτηση των αναγκών και υπηρεσιών της ΑΤΕ, καθώς και των Κατ/των της περιφέρειας λεκανοπεδίου Αττικής. Ένας εκ των άνω δικηγόρων θα απασχολείται, αποκλειστικά στο Κατάστημα ΑΤΕ Πειραιά, για το οποίο προσλαμβάνεται.Κατά την αξιολόγηση θα ληφθούν υπόψη και θα συνεκτιμηθούν η εμπειρία, η τυχόν προϋπηρεσία σε θέματα που ενδιαφέρουν την Τράπεζα, ο προσδοκώμενος χρόνος παραμονής στην Τράπεζα και η προσωπικότητα των υποψηφίων.
Οι όροι της αμοιβής, υπηρεσιακής εξέλιξης και ασφάλισης τους ρυθμίζονται από τις διατάξεις του Οργανισμού της ΑΤΕ και συμπληρωματικά από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε κλειστό φάκελλο που απευθύνεται στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού, Τμήμα Απασχόλησης Προσωπικού, Πανεπιστημίου 23, 5ος όροφος, Αθήνα, Τ.Κ. 10221, (πληρ. κ. Ν. Ιωάννου τηλ. 3298473).
Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι πέντε (25) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της προκήρυξης και συνοδεύεται από:
α) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο) ή ληξιαρχική πράξη γέννησης.
β) Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών, του τίτλου ξένης γλώσσας και της γνώσης χειρισμού Η/Υ.
γ) Πρόσφατο πιστοποιητικό του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου από το οποίο να προκύπτει ότι έχουν παρέλθει δύο (2) έτη από της εγγραφής τους μέχρι την ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης και ότι δεν έχουν τιμωρηθεί πειθαρχικά, καθώς και ότι δεν κατέχουν άλλη έμμισθη θέση.
δ) Δικόγραφα και αποφάσεις που να αποδεικνύουν την πραγματική άσκηση δικηγορίας για δύο (2) έτη καθώς και την εμπειρία τους στα θέματα που απαιτούνται. ε) Πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α' (για τους άνδρες).
στ) Αντίγραφο ποινικού μητρώου.
ζ) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν παρέχουν τις υπηρεσίες τους αποκλειστικά ή συστηματικά με αμοιβή κατά υπόθεση, σε άλλο νομικό πρόσωπο του ευρύτερου δημόσιου τομέα και ότι θα παραιτηθούν από την προηγούμενη θέση τους σε περίπτωση που προσληφθούν στην ΑΤΕ.η) Βιογραφικό σημείωμα με τα στοιχεία της επιστημονικής και επαγγελματικής τους δραστηριότητας, καθώς και με στοιχεία της οικογενειακής και οικονομικής τους κατάστασης και
θ) Ειδικά οι ενδιαφερόμενοι για την αποκλειστική εξυπηρέτηση του Καταστήματος ΑΤΕ Πειραιά, πρέπει να υποβάλουν και σχετική υπεύθυνη δήλωση.
Η επιλογή θα γίνει από τριμελή Επιτροπή της Τράπεζας που θα ορισθεί με απόφαση της Διοίκησης.
Οι δικηγόροι, που τελικά θα επιλεγούν, πρέπει να υποβάλουν σύμφωνα με τον Οργανισμό της Τράπεζας, εντός μηνός από την έκδοση των αποφάσεων της Επιτροπής επιλογής, τα απαραίτητα για το διορισμό δικαιολογητικά. Διαφορετικά χάνουν το δικαίωμα διορισμού τους.Αιτήσεις που υποβλήθηκαν πριν από την προκήρυξη αυτή δεν θα ληφθούν υπόψη. Η συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία επιλογής, προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της προκήρυξης.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΤΕ

35 σχόλια

  1. Μόνο στους διορισμούς αυτούς υπάρχει τριμελής επιτροπή; Γιατί δε λέτε και για τις άλλες επιτροπές που υπάρχουν για άλλες προσλήψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Βόλο γίνανε προσλήψεις στο Δήμο Βόλου 10 μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, αν και ο σχετικός νόμος το απαγορεύει ρητώς και κατηγορηματικώς... Και δεν χρειαζόταν καν επιτροπή... Μόνο ο Θανασάκης, ο υφυπουργός εσωτερικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε τι πάθαμε με την κοπέλα! Βγαίνοντας ο ανθρακορύχος από τη στοά είδε λίγη σκόνη στο κάθισμα του περιπτέρου και αρνήθηκε να καθήσει κατηγορώντας τον καφετζή για έλλειψη καθαριότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Να έχουν (οι άνδρες) εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα και οριστικά απαλλαγεί από αυτές, εκτός αν η απαλλαγή τους εχώρησε για λόγους υγείας."

    Δηλαδή για ποιόν άλλον λόγο (εκτός υγείας) μπορεί να έχει πάρει κάποιος απαλλαγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    "Η επιλογή θα γίνει από τριμελή Επιτροπή της Τράπεζας που θα ορισθεί με απόφαση της Διοίκησης."

    ΠΟΙΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΛΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε φιλοι μας εχετε πρηξει τ αρχιδια με την κοπελλα.
    Φτανει πια,λες και ειναι το θεμα με παγκοσμια ανησυχια και ενδιαφερον.
    Το ιδιο κανετε και με τον αλογοσκουφη.Αυτο σημαινει οτι καποιος εκει μεσα εχει προηγουμενα και με τους δυο.
    Ετσι χανετε την σοβαροτητα σας.Εαν δεν σας ενδιαφερει αυτο τοτε ειστε χειροτεροι και απο καραγκιοζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Press-gr:

    Θα ειχε ενδιαφερον να ψαξετε
    αν η κ.Γιαννακοπουλου εχει και
    ολα τα τυπικα προσοντα που αναφερει
    η προκηρυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ;

    Η

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ;


    ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ_ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΡΙΑ ΑΥΤι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Αγροτική είναι δημόσια η ιδιωτική; Ρωτάω, γιατί αν είναι δημόσια, τότε είναι θέμα τι ορίζει η νομοθεσία για τις επιτροπές που κάνουν τις προσλήψεις, αν είναι ιδιωτική δεν τίθεται κανένα θέμα. Μπορούν να προσλάβουν όποιον θέλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πράγματι, όλο για Αλογοσκούφη και Γιανακοπούλου διαβάζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Αγροτικη ειναι (ακομη) δημοσια τραπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαι λεω "ακομη" γιατι:

    "Σήμερα το ποσοστό συμμετοχής του Δημοσίου στην Αγροτική ανέρχεται σε 77% και σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς θα μειωθεί σταδιακά ως το 33%, ποσοστό το οποίο διασφαλίζει στο Δημόσιο τον έλεγχο της καταστατικής μειοψηφίας"- TO BHMA 8/7/2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χορός με «χρυσούς» μισθούς και μπόνους χιλιάδων ευρώ σε υψηλόβαθμα στελέχη έχει στηθεί στην ΕΡΤ, σε σημείο που η βουλευτική αποζημίωση να αποτελεί... ψίχουλα σε σύγκριση με αυτούς!
    Οι υπέρογκοι μισθοί στην κρατική τηλεόραση αποτέλεσαν το βασικό σημείο κριτικής του ΠΑΣΟΚ, το οποίο καταψήφισε την πρόταση του υπουργού Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλου για επαναδιορισμό του Χρ. Παναγόπουλου ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ.
    Ωστόσο η επιτροπή ΔΕΚΟ με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον επαναδιορισμό του, ενώ ΚΚΕ και ΣΥΝ ψήφισαν «λευκό». Εκτός από τις παχυλές αμοιβές, το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «κομματική άλωση» της ΕΡΤ με επίσημα «γαλάζια» κομματικά στελέχη που μετέχουν στο ΔΣ της επιχείρησης και εκατοντάδες νέες προσλήψεις, καθώς και για έλλειψη αντικειμενικότητας στα δελτία ειδήσεων και αποκλεισμό βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης από εκπομπές.
    Πιεστικές ερωτήσεις
    Στις πιεστικές ερωτήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ , ο πρόεδρος της ΕΡΤ επιβεβαίωσε ότι οι μηνιαίες μεικτές απολαβές του φτάνουν τις 22.000 ευρώ και των γενικών διευθυντών και εντεταλμένων συμβούλων τις 16.000 ευρώ.
    Παραδέχθηκε ακόμη ότι υπήρξε μπόνους έως και 50.000 ευρώ που έλαβε η γενική διευθύντρια εσόδων της ΕΡΤ, επειδή -όπως είπε- ανέβασε κατά 56% τα έσοδα της διαφήμισης.
    Ο κ. Παναγόπουλος δικαιολόγησε τα παραπάνω ποσά λέγοντας ότι «πρέπει να είναι ζωντανά στελέχη από την αγορά που διαχειρίζονται μεγάλα ποσά και δεν μπορούν να υποαμείβονται». Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον Φ. Πετσάλνικο, ο οποίος παρατήρησε ότι και οι υπουργοί διαχειρίζονται πολύ μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν παίρνουν πάνω από τη βουλευτική αποζημίωση (περίπου 6.500 ευρώ), ενώ έκανε λόγο για «πανηγύρι που έχει στηθεί στην ΕΡΤ». «Τα ποσά που δίδονται δεν είναι νηστεία», είπε χαρακτηριστικά.
    Σχετικά με το προσωπικό που υπηρετεί στην ΕΡΤ, ο κ. Παναγόπουλος απάντησε ότι έχουν αυξηθεί κατά 700 οι συνεργάτες (οι 470 είναι δημοσιογράφοι) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ενώ το μόνιμο προσωπικό είναι 3.840, εκ των οποίων οι 1.100 είναι δημοσιογράφοι.
    Το ΠΑΣΟΚ εστίασε την κριτική του και στο θέμα των κομματικών στελεχών που μετέχουν στο ΔΣ στην ΕΡΤ, όπως είναι ο Μεν. Δασκαλάκης, γενικός διευθυντής της ΝΔ και ο Δ. Ζακυνθινός
    «Πώς το ανέχεστε; Υπάρχει μια δεοντολογία», σχολίασε ο Τ. Χυτήρης.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τους υπόλοιπους που διορίστηκαν μαζί της δεν έχετε όρεξη να πείτε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑΣ ΤΟΥ BLOG :
    ........................
    Λυπάμαι αλλά αν επιτρέπετε να εμφανίζονται κείμενα όπως το παρακάτω υποβιβάζετε το επίπεδό σας :
    QUOTE
    Τελικά η μαλακία μου στοιχίζει ακριβά στον ελληνικό λαό.
    Είχα προειδοποιηθεί ότι η πατσαβούρα και η πούτσα που θα φάω θα καταλήξει σε εξέταση αμυγδαλών. Δυστυχώς και πάλι μυαλό δεν έβαλα γιαυτό με γαμάνε και θα πληρώσει τα «σπασμένα» η μάνα μου, θα πληρώσει το λογαριασμό για τα «έργα και τις ημέρες» μου στον κόσμο αυτό. Τη διαρκή μαλακία που με δέρνει και την απαξίωση της μεγαλύτερης δημόσιας χρήσεως κωλοτρυπίδας της χώρας.
    Το γαμίσι που μου ρίχνουν επιβαρύνει κυρίως την ελαστικότητα του κωλου μου, το σύνολο των πόρων μου με τη χαμηλότερη επανατατικότητα. Και φυσικά θα υπάρξουν συνέπειες στη ζωή μου καθώς, με αφορμή τις αυξήσεις του αριθμού αυτών που με γαμάνε, θα ακολουθήσουν νέες αυξήσεις σε όλους σχεδόν τους τομείς της υγείας μου, πνευματικής και σωματικής.

    Το πουστρόλ σας,
    ‘’PASOK poisonous’’

    8:34 μμ

    Δεν κάνω κανένα σχόλιο , μόνο λέω ότι λυπάμαι πολύ που υπάρχουν Έλληνες το 2007 που θεωρούν τα τις ανωτέρω βωμολοχίες σαν ''εξυπνάδες''.

    Κάποιος που ενοχλεί ορισμένους ...
    ο γνήσιος

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. re pisinous,

    Exeis spamarei bre skatomalaka ola ta post gourouni,
    exeis sampotarei oles tis syzhthseis,
    exeis katastrepsei oles tis enwthtes,
    exeis epidw8ei se enan aney prohgoymenou monologo,
    den diabazeis oxi ta post alla oute kan to 8ema
    kai milas apopanw bre arxidi?
    Milas kiolas?

    Ante gamhsoy kwle!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=724455#top_page
    Athens IMC FORUM

    ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ-ΜΕΡΟΣ Α)


    ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ)

    Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν ανήκω στον συγκεκριμένο(ους) ιδεο-πολιτικό χώρο που αντιπροσωπεύει η ιστοσελίδα αυτή. Ανήκω σε ένα δικό μου φανταστικό και ανύπαρκτο ιδεο-πολιτικό χώρο που είναι ένας αχταρμάς πολιτικών και μη ιδεολογιών που ακόμη και εγώ ως κατασκευαστής του πάντα χάνω τον μπούσουλα.

    Με όση ειλικρίνεια μου έχει απομείνει μπορώ να πω ότι με μερικές απόψεις και πρακτικές του εδώ χώρου συμφωνώ. Αλλά ο σκοπός μου δεν είναι να αναρτήσω στην ιστοσελίδα αυτή και στον ευγενώς παραχωρηθέντα χώρο ένα κείμενο μέσω του οποίο να γνωστοποιώ και να κοινοποιώ τις αυστηρά δικές μου ιδεο-πολιτικές σκέψεις και απόψεις.

    Χρησιμοποιώ τον εδώ χώρο για να αποκαλύψω με στοιχεία πλέον, τις απατεωνιές του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Χρησιμοποιώ δε αυτή την ιστοσελίδα γιατί κατά καιρούς έχω δει και έχω διαβάσει εδώ μέσα αρκετά αναγνώσματα για αυτούς τους ΄΄κυρίους΄΄.

    Αυτό το πολυδιαφημισμένο (από τα Μ.Μ.Ε ), τμήμα ΄΄κατασκευής΄΄ ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα τμήμα που δυστυχώς στην πλειοψηφία του αποτελείται από άσχετους, αποτυχημένους και για να το πω πιο μαλακά άσχετους με το internet ανθρώπους.

    Σίγουρα θα θυμάστε μια από τις μεγαλύτερες ΄΄επιτυχίες΄΄ αυτού του τμήματος, που ήταν η σύλληψη για πορνογραφία ανηλίκων ενός 72χρονου από τα Β.Προάστεια. Επί αρκετές ημέρες όλα τα δελτία ειδήσεων σε όλα τα κανάλια αφιέρωναν αρκετά πολύτιμα λεπτά για να ενημερώσουν τον λαό τους ότι συνελήφθη ένας από τους μεγαλύτερους ανά τον κόσμο, παιδόφιλος-πορνογράφος, ο οποίος ήταν και ο ιδρυτής-ιδιοκτήτης ενός εκ των μεγαλυτέρων και σκληρότερων σε περιεχόμενο site, παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα έλεγαν και χαρακτήριζαν το διαμέρισμα του εις τα Β.Προάστεια ως άντρο της παιδικής πορνείας και ότι σε αυτό το διαμέρισμα υπήρχε ειδικός διαμορφωμένος χώρος όπου βιάζονταν κτηνωδώς ανήλικα και ο βιασμός τους μεταδιδόταν ζωντανός στο internet μέσω του site του 72χρονου. Δεκάδες τα θύματα του ανά τον κόσμο. Μέχρι και βρέφη ολίγων μηνών βίαζε, φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε το τέρας! Βρέθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες ανηλίκων, βιντεοκασέτες, cd, dvd, λεφτά, βιβλιάρια καταθέσεων, κτλ. Μέλος διεθνούς κυκλώματος, το FBI τον έψαχνε, εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη του. Αυτά και πολλά άλλα φρικιαστικά λεγόντουσαν τότε στα τηλεοπτικά κανάλια και στις εφημερίδες. Ακόμη και τα πρωινά ΄΄κατιναριά΄΄ επί ημέρες ασχολιόντουσαν με αυτό το θέμα. Επί ημέρες γινόντουσαν συζητήσεις επί συζητήσεων και άσχετοι με το internet εντός νυκτός έγιναν ειδήμονες. Και οι νοικοκυρούλες αναθεμάτιζαν το τέρας και το internet, ενώ άναβαν λαμπάδες και προσεύχονταν για να έχει ο Θεός καλά αυτόν τον Άγιο άνθρωπο τον Σφακιανάκη που έπιασε το τέρας. Και ο Σφακιανάκης λαϊκός ήρωας. Δεν άφησε ο άτιμος κανάλι για κανάλι και εκπομπή για εκπομπή που να μην μιλήσει! Το δε τμήμα του best of the best! Αυτά τον Φεβρουάριο του 2005.

    Η συνέχεια αναμενόμενη. Ο 72χρονος όπως ήταν φυσικό προφυλακίζεται. Μάταια φώναζε ότι όλα για τα οποία των κατηγορούν είναι ψεύτικα και κατασκευασμένα. Όλες του οι αιτήσεις για αποφυλάκιση μέχρι την δίκη, απορρίπτονται, χωρίς καν να διαβαστούν. Του είχε φτιάξει καλό ΄΄πακέτο΄΄ ο Σφακιανάκης. Μάλλον έτσι νόμιζε ο μεγάλος διώκτης του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Και έτσι ένας άνθρωπος 72 ετών με σοβαρότατα προβλήματα υγείας παρέμεινε προφυλακισμένος, αρχικά στο Ναύπλιο και μετέπειτα στον Κορυδαλλό, επί 17 μήνες αναμένοντας την δίκη του, κατηγορούμενος για πλημμελήματα και για κακούργημα (348Α, 1&2&3 Π.Κ) που το ελάχιστο της ποινής όπως προβλέπει ο νόμος για το συγκεκριμένο κακούργημα είναι τα δέκα χρόνια!

    Και την 6η Ιουνίου 2006 γίνεται η δίκη του στο μικτό ορκωτό δικαστήριο Χαλκίδας.

    Επειδή δεν γίνεται να αναφέρω εδώ ολόκληρο το κατηγορητήριο και όλα τα πρακτικά της δίκης θα σταθώ, τηλεγραφικά μόνο στα βασικά και ουσιώδη.

    Τον κατηγορούσαν ότι, είτε βίαζε είτε έπειθε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να φωτογραφηθούν και να βιντεοσκοπηθούν σε άσεμνες και ερωτικού περιεχομένου στάσεις, είτε μόνα τους είτε με άλλα ενήλικα άτομα και το υλικό αυτό το διοχέτευε σε site που είχε στήσει στις Η.Π.Α μαζί με έναν Αμερικανό. Το site αυτό είχε χιλιάδες συνδρομητές και τα κονομούσε χοντρά! Τον συνέλαβαν μετά από πληροφόρηση που είχαν από το FBI, το οποίο και συνέλαβε τον συνεταίρο-συνεργό του στην Αμερική και το FBI τους έδωσε και τα στοιχεία του 72χρονου. Στο σπίτι του βρήκαν και κατέσχεσαν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο με ανήλικα, ακόμη και βρέφη, πιστωτικές κάρτες, βιβλιάρια καταθέσεων, διαβατήριο, βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές, υπολογιστές, σκληρούς δίσκους, κτλ. Με δυο λόγια έλεγαν ότι με τις φωτογραφικές μηχανές και τις βιντεοκάμερες που βρήκαν, φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τα ανήλικα σε χώρους τους σπιτιού του! Ότι επισκεπτόταν τακτικά την Αμερική και διάφορα άλλα. Το κατηγορητήριο το στήριζαν σε έγγραφο του FBI που τους ενημέρωνε για την δραστηριότητα του 72χρονου και τα στοιχεία του. Αυτά και αρκετά ακόμη έγραφε το κατηγορητήριο από το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Όλα τα παραπάνω κατέθετε και βεβαίωνε 23χρονος αστυνομικός του συγκεκριμένου τμήματος.

    Στην δίκη μάρτυρας κατηγορίας ο 23χρονος αστυνομικός. Το κατηγορητήριο σε ελάχιστα λεπτά καταρρέει το ίδιο και ο αστυνομικός. Συγκεκριμένα, οι φωτογραφικές μηχανές και οι βιντεοκάμερες σύμφωνα με το εγκληματολογικό εργαστήριο περιείχαν οικογενειακά βίντεο και φωτογραφίες. Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης στον αστυνομικό γιατί στην κατάθεση του έλεγε ότι στις κάμερες και στις φωτογραφικές μηχανές υπήρχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, η απάντηση του η απάντηση ήταν, πίστευα ότι θα υπήρχε! Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης στον αστυνομικό γιατί στην κατάθεση του έλεγε ότι στο σπίτι γινόντουσαν όργια, η απάντηση ήταν έτσι μου είπαν! Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης στον αστυνομικό γιατί στην κατάθεση του έλεγε ότι ο 72χρονος επισκεπτόταν συνεχώς την Αμερική, ενώ στο διαβατήριο του τελευταία επίσκεψη ήταν το 1998, η απάντηση ήταν έτσι μου είπαν οι πράκτορες του FBI! Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης στον αστυνομικό γιατί στην κατάθεση του έλεγε ότι ο 72χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, ενώ από τα επίσημα έγγραφα (του FBI) που είχε στα χέρια του το τμήμα φαινόταν ότι ήταν απλός συνδρομητής, η απάντηση ήταν έτσι μου είπαν οι πράκτορες! Για να γίνω πιο κατανοητός και να μην μακρηγορώ, το FBI έστειλε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έγγραφο με το οποίο την ενημέρωνε ότι στην Αμερική συνελήφθη Αμερικάνος πολίτης που είχε κατασκευάσει συνδρομιτική σελίδα με πορνογραφία ανήλικων. Στην βάση δεδομένων της σελίδας βρήκαν τα ονόματα όλων των συνδρομητών. Χιλιάδες συνδρομητές από όλες της χώρες. Ανάμεσα τους και ο 72χρονος. Μάλιστα είχαν βρει και το πόσες φορές είχε κάνει login ο κάθε συνδρομητής. Ο συγκεκριμένος είχε κάνει login μόνο μια φορά. Ο σκοπός για τον οποίο είχαν στείλει αυτό το έγγραφο οι Αμερικανοί ήταν να ενημερώσουν της αρμόδιες ελληνικές αρχές ότι υπήρχε έλληνας συνδρομητής στην σελίδα, όπως έκαναν και για τους συνδρομητές των άλλων χωρών. Και σε ερώτηση στον αστυνομικό γιατί άλλα λέει το έγγραφο του FBI και άλλα αυτός, η απάντηση του αστυνομικού ήταν λάθος μετάφραση!!! Επίσης προσκόμισαν έγγραφο από υπόθεση χρηματιστηρίου, στο οποίο αναγράφονταν τεράστια ποσά και προσπάθησαν να πουν ότι αυτά τα ποσά εισέπραξε ο 72χρονος. Το συγκεκριμένο έγγραφο ήταν από άλλη υπόθεση εντελώς άσχετη με τον 72χρονο και την υπόθεση του και ο δε ορκωτός λογιστής που το υπέγραφε .ήταν καταπέλτης. Καμία σχέση το έγγραφο με την συγκεκριμένη υπόθεση και απορούσε πως βρέθηκε μέσα στην δικογραφία! Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης στον αστυνομικό, πως βρέθηκε αυτό το έγγραφο που αφορούσε εντελώς άσχετη υπόθεση μέσα στην δικογραφία η απάντηση του αστυνομικού ήταν, δεν ξέρω, μάλλον θα παράπεσε!!!

    Το αποτέλεσμα ήταν ομόφωνη αθωωτική απόφαση για τον 72χρονο!!! Και μάλιστα από ορκωτό δικαστήριο!!!

    Αλλά υπάρχει και συνέχεια. Ο μάρτυρας αστυνομικός τώρα είναι κατηγορούμενος για πολλά και σοβαρά αδικήματα και κινδυνεύει με απόλυση εάν καταδικαστεί με φυλάκιση πάνω από 6 μήνες. Πράγμα σίγουρο!!! Τουλάχιστον 2 χρόνια θα φάει!!! Και ας συμβουλευθεί, όχι έναν αλλά 10 δικηγόρους. Και όχι μόνο θα απολυθεί, αλλά θα πληρώσει και αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στον 72χρονο!!! Γιατί ο 72χρονος τώρα ζητάει τα άντερα του και καλά κάνει. Και που θα τα βρει ο μπάτσος; Και επειδή ξέρω ότι τα ΄΄σαΐνια΄΄ από την δίωξη καθημερινά επισκέπτονται και διαβάζουν με αφοσίωση αυτή την σελίδα, ας ενημερώσουν τον αστυφύλακα ότι ο μόνος τρόπος για να την γλιτώσει στο δικαστήριο, είναι να πει την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι εκτελούσε εντολές ανωτέρων του. Σφακιανάκης-Βασιλάκης δηλαδή! Γιατί ο Σφακιανάκης ως γάτα με πέταλα ΄΄έβγαλε και έστησε΄΄ υπόθεση βάζοντας άλλον μπροστινό! Και τι μπροστινό! Πιτσιρικά, νεοσύλλεκτο, άσχετο με το internet τότε! Τώρα πάει να μάθει κάτι, αλλά είναι αργά! Το έφαγε το κεφάλι του! Και να παρακαλάει να μην πέσει σε κάνα υπέρ-έντιμο δικαστή και εξαντλήσει την αυστηρότητα και τον στείλει για κάνα χρόνο μέσα, γιατί τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται είναι πολλά και σοβαρά!!!

    Η δίκη του κατηγορούμενου πλέον αστυνομικού ήταν αρχές Ιουνίου, αλλά ανεβλήθη λόγο πινακίου. Μεγάλο νούμερο δηλαδή.

    Προς το παρόν και για λίγους μήνες την γλίτωσε το μπατσάκι.

    Αλλά υπάρχει και άλλη συνέχεια.

    Την 27 Μαρτίου του 2007 εκδικάστηκε η αποζημίωση που ζητούσε από το ελληνικό δημόσιο ο 72χρονος, για την άδικη προφυλάκιση του και την πήρε!!! Αρκετές χιλιάδες ευρώ ήταν η αποζημίωση του! Και η συνέχεια θα δοθεί στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια όπου έχει προσφύγει ο 72χρονος!!! Άλλη μια σίγουρη καταδίκη για την ελλάδα!

    Και για όσους δεν γνωρίζουν το 95% των υποθέσεων που έχει ΄΄βγάλει΄΄ το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι στημένες υποθέσεις, με ψευδή, στημένα και ανυπόστατα κατηγορητήρια.

    Και οι αποδείξεις υπάρχουν!!!

    Είναι θέμα χρόνου η πραγματική απονομή δικαιοσύνης! Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι να οδηγείς έναν αθώο άνθρωπο στην φυλακή ή να τον σύρεις στα δικαστήρια με κατασκευασμένα κατηγορητήρια, μόνο και μόνο για να δείξεις έργο, να πάρεις μια εύφημη μνεία στον φάκελο σου και να καλύψεις την αποτυχία σου και την ανικανότητα σου. ΄΄Κύριε΄΄ Σφακιανάκη εάν διαθέτετε ακόμη κάποιο ανθρώπινο συναίσθημα θα πρέπει να παραιτηθείτε. Δεν γίνεστε αρχηγός αστυνομίας, ούτε παίρνετε σοβαρή προαγωγή με κατασκευασμένα κατηγορητήρια! Θα ήμουν ο πρώτος που θα σε χειροκροτούσε αν έκανες σωστά την δουλειά σου! Για αυτό ΄΄Κύριε΄΄ Σφακιανάκη παραιτηθείτε τώρα γιατί η πτώση σας θα είναι θεαματική! Είστε σε ψηλό όροφο και όταν θα πέσετε από εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να σταθείτε όρθιος! Και θα συμπαρασύρετε και πολλούς στην πτώση σας, πολλούς που τους έχετε βάλει μπροστινούς! Και άλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη και άλλος στο σπίτι κάθετε! Κατανοητός;

    Και να θυμόσαστε ότι οι δημοσιογράφοι, οι ΄΄δικοί΄΄ σας, αυτούς που τροφοδοτείται με ΄΄υλικό΄΄, αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα σας πετροβολήσουν, γιατί γνωρίζουν και απλά περιμένουν. Με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Έτσι δεν είναι;

    Αναμένω αρκετές και ενδιαφέρουσες δίκες, όπου θα πάθετε μεγάλη ήττα!

    Όπως του δημοσιογράφου της ΓΣΕΕ, του blog και αρκετών ακόμη!

    Και για να προλάβω τυχών κακοπροαίρετα σχόλια σχετικά με τον 72χρονο, μπορεί να είναι κατακριτέο το να βλέπεις να βιάζονται και να κακοποιούνται ανήλικα, αλλά να τον παραπέμψεις στην δικαιοσύνη για αυτό που πραγματικά έκανε, αν τιμωρείται αυτό. Γιατί στην ελλάδα την περίοδο εκείνη η κατοχή και μόνο πορνογραφικού υλικού ανηλίκων δεν ήταν αδίκημα, παρά μόνον εάν υπάρχει κερδοσκοπία. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως ισχυρίζεται και όπως αποδείχτηκε και στην δίκη του, ο 72χρονος μια φορά μπήκε και αυτό από περιέργεια.

    Και δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του, αντίθετα αμφισβητώ εσάς ΄΄Κύριε΄΄ Σφακιανάκη και την υπηρεσία στην οποία προΐστασθε, γιατί αποδεδειγμένα έχετε στήσει πάρα πολλές υποθέσεις!

    Για όσους αμφισβητούν τα ανωτέρω, ή τα χρειάζονται για παρόμοια νομική τους υπόθεση τα πλήρη πρακτικά θα τα βρουν με τον αριθμό:

    97-98/2006, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

    Και κάτι τελευταίο. Το υλικό που κατάσχει η υπηρεσία τι γίνεται; Μήπως κατά τύχη, κατά τύχη-λέω βγήκε τίποτα προς τα έξω και παίζει σε κάνα site στο internet, σε κάνα βιντεοκλάμπ ή έχουν βγει τίποτα πριβέ κόπιες;

    Και τι έχει παιχτεί και παίζετε με τα date site, άλλα είναι παράνομα και διώκονται και άλλα τυγχάνουν ασυλίας;

    Το videochat πως πάει; Καμιά καλή γκόμενα, τώρα τελευταία;

    Καμιά γνώμη, πληροφορία, διάψευση, συμπλήρωμα για κάτι από τα παραπάνω;



    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ SFA ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ



    Υ. Γ. Ρίχτε καμιά ματιά στο youtube και σε πολλά άλλα παρόμοια site να δείτε πως πήραν οι Τούρκοι τα βιντεάκια με τους δικούς μας τους μπάτσους και πως τα έχουν φτιάξει και τι προπαγάνδα περνάνε μέσα από αυτά.

    Καλά να πάθουν!



    Ο SCOOTERAKIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. re pisinous,

    Exeis spamarei bre skatomalaka ola ta post gourouni,
    exeis sampotarei oles tis syzhthseis,
    exeis katastrepsei oles tis enwthtes,
    exeis epidw8ei se enan aney prohgoymenou monologo,
    den diabazeis oxi ta post alla oute kan to 8ema
    kai milas apopanw bre arxidi?
    Milas kiolas?

    Ante gamhsoy kwle!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11.38

    Σκυλε,

    Εξακολουθεις να εχεις την φωτο του Τζων φατσα καρτα,οπου μας δειχνει την...αποψη του.
    Το να μας δειχνεις τι κανεις ΕΣΥ
    με τις αλλες αδελφες,εε αυτο ειναι
    προκλητικο και θα σε ελεγξει το κομμα.Ασε που στο ξαναπα οτι εκει ειστε ολες του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. NA BALOYME KAI KANENAN AGROFYLAKA STHN FEITONIA MOY NEA FILADELFEIA STO ALSOS OPOS EPISHS KAI STA ENAPOMINONTA PARKA STIS GEITONIES KAI PROS 8EOY STON E8NIKO KHPO EKEI 8A MPOYN OI PERISSOTEROI LOGO MEGALYTEOY POLITIKOY MESOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΙΑΒΑΣΤΕ στο kourdistoportocali.blogspot.com γιατί ο Κωστάκης κι ο Γιωργάκης είναι χανουμάκια του Κόκκαλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ε! μαλακες.
    Βαλτε καινουργιο "ποστ".
    Εχω .."νεα".
    Δεν το βαζω εδω να μην αρχισουν κατι πασοκοσκυλαιικα σκυλια και βριζουν και παρ ολη την ευγενεια που με διακρινει (Οπως ασφαλως εχετε διαπιστωσει), τους απανταω στην γλωσσα τους και μεγαλωσει το "θρεντ" και διαφημιζουμε τζαμπα αυτην την κουνελα..

    Πως ειναι ετσι ρε γαμωτο?!?!
    Σας πασοκο-σκυλα μοιαζει..
    Λεμε ουστ σε καθε πασοκοσκυλο,πασοκοσκυλαια.
    Δεν μας ενδιαφερει .
    Στην ΑΤΕ,διοριζεται οποιος εχει βυσμα.
    Και ειδικα νομικος συμβουλος,κανενα κωλυμα.
    Εχεις βυσμα περνας.
    Παλιοτερα ,επι πασοκοσκυλιας ,ισχυε το να εισαι πασοκοσκυλο,τωρα επι Ν.Δ κατι τετοιο δεν ισχυει.
    Γιατι γνωριζετε οτι η πασοκοσκυλια ,δεν εξαντλειται σε κατι μαλακοκαυληδες τζωρτζ και τα συναφη υποκειμενα...
    Ειναι βαθυ το κρατος της πασοκοσκυλιας!
    Εχουν αλωσει τα παντα αυτοι βρωμιαρηδες της συμμοριας "ΝΤΟΝ ο εθνικος ανεξαρτητος"

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 12.19 καλώς τον εμμονικό μαλάκα

    θα ζητήσουμε από το πασόκ να δώσει χρήματα από τα κλεμμένα στο σκύλο να σε γαμίσει να ηρεμήσεις.


    εγώ επειδή είμαι φιλάνθρωπος θα σε γαμάω τζάμπα μέχρι να σου περάσει η καύλα του κώλου σου (δηλαδή ποτέ)


    Και μια χρηστική πληροφορία για σένα: επειδή τρως πολλές πούτσες, βάζε ταμπελάκια έτσι ώστε όταν τις τρως να μη τις μπερδεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. aυτή ειναι η ανανέωση του γιώργακη απο το γιώργο αλλάξε τα αλλα..στο γιώργο άφησε τα ετσι οπως ειναι..ο ελληνικός λαός ειναι αρκετά μαλακάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ .

    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΠΡΩΤΗ. ΚΟΛΠΙΚΟ,ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ,ΠΡΩΚΤΙΚΟ ,ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ,ΜΑΣΤΙΓΙΑ ,ΠΙΠΕΣ ,ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΕΣ ΑΛΟΙΦΕΣ, ΚΑΡΕΚΛΑΤΟ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 6.01

    Από αυτό το σκιάχτρο πάντως, εγώ προτιμώ να πηδήξω τον πίσινους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. AKAKIEEEEEEEEEEEEEEEE
    OI XEIROPEDES NA EINAI PRINIOTAKH................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 3.32

    Σκυλε,
    Ρημαδιασμενη και συφοριασμενη αδελφη.
    Σου στελνω χαιρετισματα.
    Κοντα ειναι οι εκλογες.Ετοιμασε την κωλαρα σου,την κωλαρα της >Στελλας και την κωλαρα της Ελενας.
    Προβλεπω μεγαλη ζητηση για σας.

    Και ετοιμασε και τον μεγαλο γι αυτα που θα του ερθουν γιατι και εξαφανισμενο τον βλεπω και ανημπορο να αντιδρασει.
    Και παλι συγχαρητηρια για την φωτο σου.Εχεις μεγαλη ...κωλογενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΤΑΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΠΕΤΑΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΓΓΑ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΤΑΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΠΕΤΑΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΓΓΑ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

    Η τραγωδια ειναι οτι υπαρχουν συ-
    μπολιτες οπως οι 5.35μμ, 5.37μμ &
    "PASOK Poisonous", που οταν κρατανε
    στη μασχαλη τις κατοχικες "ΕΛΕΥΘΕΡΟ
    ΒΗΜΑ", "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ" και τη πατσα-
    βουρα του εργολαβου το "ΕΘΝΟΣ",νο-
    μιζουν οτι υπηρετουν την δημοκρατια
    και την ενημερωση.Οι ιδιοι πολιτες οταν βλεπουν ειδησεις στο Mega (ιδιοκτησιας του αυτου εργολαβου),
    πιστευουν οτι αυτη ειναι η αληθεια.
    Το προβλημα, δεν ειναι καθαρα προσωπικο, π.χ.ειναι καποιος gay του κερατα και πιστευει και υποστηριζει οτι ετσι ειναι οι ανδρες, το θεμα ειναι προσωπικο και μικρης επικοινωνιακης
    εμβελειας.Οταν ομως εχουμε τετοια
    δημοσια πλαστοτητα το προβλημα
    ειναι μεγαλο.Ειναι θεμα που πρεπει
    να παρει στα χερια του ο ιδιος ο
    Λαος.Αυτο το μονταζ ειναι η κορυφη
    του παγοβουνου.Οταν εισαι τοσο
    τελειος κλωνος του Γκαιμπελς για
    να μονταρεις φωτογραφια απο τις
    καταστροφικες πυρκαγιες της Αχαιας,
    οπου υπηρξαν πολλες πραγματικες
    εικονες μεγαλης καταστροφης,ο κα-
    θενας απο μας ευκολα καταλαβαινει
    πως μας πλασαρουν οι εν λογω λεγε-
    ωναριοι της παραπληροφορησης ολα
    τα θεματα.Λοιπον ειναι θεμα του
    ΛΑΟΥ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑ ΜΙΑ, ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ(εκδιδει την
    πατσαβουρα ΕΘΝΟΣ) και στο χωρο
    που καταλαμβανει να φτιαξουμε το
    παρκο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Ο λαος λεει ουδεν κακο αμιγες καλου
    Στη περιπτωση μας το καλο ειναι οτι
    παρα πολλοι συμπολιτες αντιληφθηκα-
    νε το ρολο της διαπλοκης στο μανι-
    πουλαρισμα της κοινης γνωμης και
    επιτελους χωνεψανε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ
    ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.
    Φετος οι καιρικες συνθηκες τους
    δωσανε την ευκαιρεια να κανουν
    μεγαλη ζημια.
    Πιστευω οτι οι "αγανακτισμενοι 20
    πολιτες" του Αιγιου, δεν διαβαζουν
    τιποτα αλλο εκτος απο τη ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.
    Ειναι αξιοπεριεργο το γεγονος οτι
    δεν ειχαν να πουν μια κουβεντα
    αγανακτησης ουτε για το νεαρο
    εμπρηστη που εβαλε την πρωτη φωτια
    στα Κουνινα(25 Ιουνιου) ουτε για
    για την υπερηλικη εμπρηστια της
    δευτερης και καταστροφικης φωτιας.
    Γενικα η γραμμη της διαπλοκης αλλα
    και του ΠΑΣΟΚ, ειναι στα μαλακα
    οι φυσικοι αυτουργοι εμπρηστες,ει-
    ναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΙ-
    ΜΟΤΗΤΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ. Κουνια που τους κουναγε ομως
    Ο Λαος το παιζει μαλακας, δεν
    ειναι ομως.Αποδειξη αυτου που λεω
    ειναι η λυσσα με την οποια χειριζο-
    νται επικοινωνιακα το θεμα, μεχρι
    σημειου που να ξεφτιλιζονται. Ο πανικος τους ειναι περαν απο
    καθε αμφιβολια.Μετρανε τη γνωμη
    του Λαου και οσο βλεπουν οτι την
    ρουφανε ολη μεχρι τη ριζα, τοσο
    σχιζουν τα string τους.
    Κλεινοντας ρωταω υπαρχει πολιτης
    αυτης της χωρας που να μην πιστευει
    απολυτα οτι οι 5.35μμ και 5.37μμ
    ειναι ετοιμοι να πανε να βαλουν
    φωτια να καψουν ολη την Ελλαδα,
    μπας και γινει πρωθυπουργος ο ΓΑΠ?
    (Προσοχη στο διαδυκτιο κυκλοφορει
    μια τραβεστι μαιμου που πλαστο-
    γραφει την υπογραφη μου και
    υπογραφει και αυτος ως CAPTAIN,
    κανει μπαμ ομως απο μακρυα γιατι
    μονιμα κυκλοφορει πανω σε γοβες
    στιλετο).




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 8.37 εμμονικέ μαλάκα, στερητικό έχεις πάθει

    μη στενοχωριέσαι, να μου έρχεσαι συχνά να σε γαμάω να διασκεδάζω κι εγώ να σου περνάει κι εσένα κάπως η κωλοφαγούρα σου

    η καλή σου τύχη σε έστειλε να μου κάνεις το γιουσουφάκι κι η κακή σου που δε σε γαμάει άλλος

    θα σε γλεντήσω καλά τυχερή ψωλοπιπέτα - μη ξεχάσεις τα ταμπελάκια γιατί μόλις σε ξεκωλιάσω θα γυαλίσεις και σε άλλους και θα επανέλθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πρώτη φορά έλαβα γνώση της δημοσιοποίησης του σκανδάλου, γιατί έλειπα στο εξωτερικό, και βρίσκω την ευκαιρία να σας εξηγήσω, γιατί η όλη διαδικασία πρόσληψης δικηγόρων στην ΑΤΕ ήταν προκλητική για τους δικηγόρους, που συμμετείχαμε.
    Οι συνεντεύξεις έγιναν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2006: Μπαίναμε ένας- ένας στην αίθουσα της τριμελούς επιτροπής, και αφού ξεφύλλιζαν τα βιογραφικά μας και μας έκαναν μία- δύο ερωτήσεις επί αυτού, του τύπου "σε ποιο γραφείο δουλευεις","είναι ακόμα εκεί ο τάδε...", "δώσε χαιρετίσματα", σε έβγαζαν κακήν κακώς. Άκρως μειωτική δαιδικασία για δικηγόρους, αφού προηγουμένως περιμέναμε απέξω, στον διάδρομο, όρθιοι, δεκάδες συνάδελφοι. Το ανέκδοτο ήταν ότι η ερώτηση στον επόμενο θα ήταν : "πόσα σκαλιά έχει ανάμεσα στον πέμπτο και τον τέταρτο όροφο του κτιρίου?".
    Ο δικηγορικός κόσμος είχε εξεγερθεί, καθω΄ς ήταν πλήθος οι ενδαιφερόμενοι, και "η συνέντευξη" προκλητικότατη. Πρέπει να σημειωθεί ότι πέραν των επιστημονικών τίτλων, είχε ζητηθεί και να προσκομίσουμε δικόγραφά μας, για να αποδείξουμε την εμπειρία μας, γεγονός που ουδόλως ελήφθη υπόψη, αφού και στην "συνέντευξη" δεν έκαναν τεχνικού τύπου ερωτήσεις.
    Προκλητικότατο ήταν το γεγονός ότι τα ονόματα των 15- επισήμως- επιλεγέντων αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα στις 2/1/2007!Φυσικά δεν υπήρχε πίνακας για τους υολοίπους, ούτε για τυχόν επιλαχόντες!
    Λες και ήταν σίγουρο ότι και οι 15 επιλεχθέντες δεν είχαν κανένα κώλυμα και θα αποδέχονταν την επιλογή...
    Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι η λίστα με τα ονόματα πολύ γρήγορα εξαφανίστηκε από το site, ενώ η προκήρυξη συνέχιζε να είναι αναρτημένη...
    Αυτά και για την φίλη και συμπατριώτισσα Νάντια, που είχε την ατυχία να συμμετάσχει σε έναν τόσο προκλητικό για τον μέσο δικηγόρο διαγωνισμό.

    Υ.Γ. Περιττό να αναφερθώ σε φίλο με διδακτορικό, πετυχημένο δικηγόρο, που με απορία είδε το όνομα του να μην είναι στην λίστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση