GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια από τραμπούκους της νύχτας...

...στην παραλία Ελληνικού. "Μαζέψτε τους!" . Της Μάγδας Λιώρα . Συνέχεια στην αυθαίρετη και παράνομη δράση των ανθρώπων των νυχτε...

...στην παραλία Ελληνικού. "Μαζέψτε τους!"
.
Της Μάγδας Λιώρα
.
Συνέχεια στην αυθαίρετη και παράνομη δράση των ανθρώπων των νυχτερινών κέντρων στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Χθες τη νύχτα ξανακτύπησαν. Αυτή τη φορά ομάδα υπαλλήλων της επιχείρησης που εκμεταλλευόταν μέχρι πρότινος τον χώρο απείλησαν το φύλακα της πλαζ. Συγκεκριμένα τον απείλησαν ότι αν δεν απομακρυνθεί από την πλαζ θα τον χτυπήσουν και θα του κάψουν το αυτοκίνητο!

Μετά από αυτό αφαίρεσαν ένα τεράστιο πανώ που είχε τοποθετήσει ο δήμος και έγραφε: «Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ – ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ». Απ’ ότι φαίνεται τους ενοχλούσε που τόσο καιρό η παραλία είναι ανοικτή και ελεύθερη σε όλους μετά από τον αγώνα του δημάρχου και χιλιάδων πολιτών και που τώρα δεν τους ανήκει. Γι’ αυτούς η παραλία θεωρείται το τσιφλίκι τους, καθώς μηνύουν τους πάντες για «διατάραξη οικιακής ειρήνης»! Ο Δήμος Ελληνικού διαμηνύει προς όλες τις κατευθύνσεις πως όσες απειλές κι αν δεχτεί και όσες αυθαιρεσίες κι αν γίνουν δε θα σταματήσει τον αγώνα για ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και αναρωτιέται πότε επιτέλους η κυβέρνηση θα παρέμβει, για να δώσει λύση. Τι άλλο πρέπει να γίνει, για να καταλάβουν η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία πως η ανάπτυξη νυχτερινών κέντρων στην παραλία που είναι προορισμένη μόνο για αθλητικές δραστηριότητες είναι εντελώς παράνομη και πως πρέπει να προστατευθεί από κάθε είδους δράση των κυκλωμάτων της νύχτας; Τα γεγονότα στην παραλία του Αγίου Κοσμά μεσούντος του θέρους δεν είναι τυχαία.
Από τις 30 Ιουλίου που ο δήμος σφράγισε τα τρία νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, καθημερινά οι άνθρωποι της επιχείρησης προκαλούν με τις πράξεις τους δημοτική αρχή και λουομένους. Προχθές το απόγευμα άλλες τέσσερις μηνύσεις για «διατάραξη οικιακής ειρήνης» ήρθαν να προστεθούν στο παιχνίδι "κλέφτες και αστυνόμοι".
Συγκεκριμένα στις 6 μ.μ. το απόγευμα περιπολικό της αστυνομίας έφθασε στην ελεύθερη πλαζ με σκοπό να συλλάβει τον απογευματινό φύλακα μετά από καταγγελία της ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΕΤΡΟΚΛΑΜΠ Ε.Π.Ε. Στο χώρο έφτασαν αμέσως η δημοτική αρχή και κάτοικοι που απέτρεψαν τη σύλληψη του φύλακα και την επανάληψη του ίδιας προχθεσινοβραδινής παράλογης ιστορίας.
Ωστόσο ο εκπρόσωπος της επιχείρησης Σ. Γιαννόπουλος μήνυσε τον αντιδήμαρχο Ν. Ντάλλα, δύο υπαλλήλους του δήμου και μια κάτοικο για «διατάραξη οικιακής ειρήνης», αφού όπως ισχυρίζεται η παραλία ανήκει στον ιδιοκτήτη των νυχτερινών κέντρων. Οι προκλήσεις όμως δεν σταμάτησαν εδώ. Το βράδυ περιπολικό της αστυνομίας διαπίστωσε κατά τον έλεγχο που διενεργούσε πως τα κέντρα διασκέδασης είχαν αποσφραγιστεί και είχαν ανοίξει, για να υποδεχθούν την πελατεία τους! Αμέσως μετά η δημοτική αρχή μαζί με δεκάδες κατοίκους συγκεντρώθηκαν μπροστά από το νυχτερινό κέντρο ENVY και απαίτησαν το κλείσιμό του σύμφωνα με την απόφαση που έχει λάβει το δημοτικό συμβούλιο στις 4 Ιουλίου. Παρουσία αστυνομικών δυνάμεων τα κέντρα σφραγίστηκαν ξανά, ενώ δεν έλειψαν οι διαπληκτισμοί και η προκλητική στάση υπαλλήλων της επιχείρησης.
Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην παραλία του Αγίου Κοσμά παίχτηκε μια ακόμη παράσταση από το Θέατρο του Παραλόγου. Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα η αστυνομία συνέλαβε τον φύλακα του δήμου που κάθε βράδυ προσέχει τον χώρο κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε εκπρόσωπος της ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΕΤΡΟΚΛΑΜΠ Ε.Π.Ε. για «διατάραξη οικιακής ειρήνης». Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ελληνικού, όπου κρατήθηκε όλη τη νύχτα καθώς δεν βρισκόταν εισαγγελέας.
Αμέσως μετά ο δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης μαζί με δημοτικούς συμβούλους και πολίτες έκαναν παρέμβαση, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος. Στο μεταξύ υπάλληλοι της επιχείρησης βρήκαν την ευκαιρία και αφαίρεσαν την πινακίδα που είχε τοποθετήσει ο δήμος στην είσοδο της πλαζ και προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο και στο τεράστιο πανώ που πληροφορούσε τον κόσμο ότι «Η Παραλία κερδήθηκε με αγώνα – Την Προσέχουμε σαν το σπίτι μας». Μετά από αυτό ο δήμος μαζί με πολίτες που είχαν κατέβει στην πλαζ τοποθέτησαν ξανά ταμπέλα στην είσοδο της ελεύθερης πλαζ και έμειναν στον χώρο όλη τη νύχτα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ελεύθερη πρόσβαση στην πλαζ.
Τα γεγονότα αυτά διαδραματίστηκαν μία μέρα μετά τη σφράγιση που έκανε ο Δήμος Ελληνικού στα κέντρα διασκέδασης ENVY Club, Dekko κ.λπ. που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο στις 4 Ιουλίου 2007 είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία την ανάκληση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας των τριών εν λόγω κέντρων. Μετά τη σφράγιση που έγινε το πρωί, υπάλληλοι της επιχείρησης που μέχρι τις 10 Ιουνίου εκμεταλλευόταν την ελεύθερη πια πλαζ του Αγίου Κοσμά απαίτησαν από τους λουόμενους να πληρώσουν εισιτήριο 3 ευρώ προκειμένου να παραμείνουν στην παραλία! Κάτοικοι του δήμου που κάνουν το μπάνιο τους κάθε μέρα κατήγγειλαν ότι οι υπάλληλοι επέμειναν για αρκετή ώρα να τους καταβληθεί το ποσό, χωρίς να δίνουν καμία απάντηση σε ερωτήσεις των λουομένων για το ποιοι είναι και ποιον εκπροσωπούν παρά μόνο πως πρέπει να φύγουν, αν δεν πληρώσουν. Οι πιο πολλοί εναντιώθηκαν καθώς ήταν ενημερωμένοι από το δήμο πως η παραλία είναι ελεύθερη και δεν ανήκει σε κανέναν ιδιώτη. Ωστόσο υπήρξαν και δύο περιπτώσεις που κάποιες γυναίκες πλήρωσαν και πήραν απόδειξη από την επιχείρηση ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΕΤΡΟΚΛΑΜΠ Ε.Π.Ε. Αμέσως μόλις ενημερώθηκε ο δήμος παρενέβη για να σταματήσει αυτή τη νέα αυθαιρεσία της επιχείρησης.
Με εντολή του εισαγγελέα νωρίς το πρωί αφέθηκε ελεύθερος ο δημοτικός φύλακας της πλαζ Ελληνικού. Ο Δήμος Ελληνικού δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για να παραμείνει ελεύθερη η πλαζ Αγίου Κοσμά και καλεί την κυβέρνηση να δώσει εδώ και τώρα λύση ακυρώνοντας τις παράνομες συμβάσεις και αποδίδοντας άμεσα το χώρο που παράνομα καταλαμβάνουν τα νυκτερινά κέντρα στο Δήμο Ελληνικού.

13 σχόλια

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007


    ΥΦΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

    Κλαμα με μαυρο δακρυ στη διαπλοκη,
    στην πατσαβουρα "ΧΩΡΑ", στις
    κατοχικες "ΒΡΑΔΥΝΗ", "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ",
    στις απ ευθειας αναθεσεις
    "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ", στο Alpha ειδήσεις,
    με την κυβερνητική εκπρόσωπο Μάρα Ζαχαρέα
    και βασικα στη Νέα Δημοκρατία .
    Πολυ κλαμα, και ακομη ο Μπουλης
    ‘’καταλληλότερος’’ ΝΟΝΟΣ
    δεν φοράει λένε εσωρουχα αλλά string .
    Δεν ασχολείται με δορυφορικες
    φωτογραφιες της Πεντελης πριν και
    μετα διότι παίζει συνέχεια playstation3 .
    Στις μετα, κυκλωμενες βιλες των Δεξιών
    Καταπατητών
    στα καμενα, με ονοματα και
    διευθυνσεις και ΠΡΟΣΟΧΗ, πολυ
    φτωχα ποθεν εσχες!!!!!!
    Αμα εχουμε υφεση στη δραστηριοτητα
    των παντος ειδους ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ, τι
    φωτογραφιες θα εχουν να μοντα-
    ρουν οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ της "ΜΕΓΑΛΗΣ
    ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΟΣ "????
    Τι θα εχει να λεει ο αγαπημενος
    Κωστάκης , οτι δηλαδη και στο Las Palmas
    εστειλε σημειωμα η Παπακωστα στο
    Θαπατερο για να προσλαβει τον
    εποχικο εμπρηστη που εκαψε
    300.000 στρεμματα???? Η οτι στην
    Ελλαδα καηκαμε γιατι δεν πινουν
    καφε μαζι ο Φουρλας με τον Κοη!!!!!
    Μεγαλη ζημια το χειρογλυκανο και
    ειδικα οταν υπαρχουν Ελληνες και
    Ελληνιδες(στα χαρτια βεβαιως) που
    εχουν 4 και 6 χερια.


    ΠΕΝΤΕΛΗ(95000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του Βύρωνα Πολύδωρα .

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νομαρχία πρέπει να επέμβει υπέρ του Δημάσχου καθώς και το Υπουργείο Εσωτερικών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Νομαρχία πρέπει να επέμβει υπέρ του Δημάσχου καθώς και το Υπουργείο Εσωτερικών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. maro pane na kaneis kanena banaki..mwro mou kai ase tis epanastikotites..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Νομαρχία πρέπει να επέμβει υπέρ του Δημάρχου καθώς και το Υπουργείο Εσωτερικών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H PLAZ EINAI DIKIA MAS KOUFALES
    O FYLAKAS KALA THA KANEI NA FYLAKSEI T'AMAKSI KAI TH GYNAIKA TOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο πούτσο μας όλα εμείς στο ΠΑΣΟΚ, στ' αρχίδια μας όποιο και αν είναι το θέμα, εγώ θα σας πω τα δικά μου, το ποιημά μου το οποίο πάει ως εξής:

    Τίποτα δεν διδάχτηκε η κυβέρνηση Καραμανλή από την τραγική υπόθεση των συμβασιούχων, τους οποίους εξαπάτησε προεκλογικά, το 2004, και έτσι παρά την κατακραυγή προσπαθεί να τους θέσει και πάλι υπό ομηρία, υποτιμώντας την νοημοσύνη και την αξιοπρέπειά τους.
    Το πελατειακό προεκλογικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, το πιθανότερο είναι να μην προλάβει να ψηφιστεί και σε κάθε περίπτωση τα θέματα αυτά θα ρυθμιστούν από την επόμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8ESEIS ERGASIAS
    ---------------

    LOIPON EXOYME KAI LEME:

    SYMFONA ME TIS FYLADES EFHMERIDES THS SYMPOLITEYSHS EPEIDH EPI KA8HMERIKHS BASHS EXOYN KAI APO 3000 - 4000 8ESEIS ERGASIAS AYTO MAS KANEI EPI ENA ETOS 1.095.OOO - 1.460.000 8ESEIS ERGASIAS.

    GIATI FONAZOYME OTI STHN ELLADA EXOYME ANERGIA ??????

    OLA OMORFA KAI ORAIA TRA LA LA -TRA LA LA.

    A MHN KSEXASOYN NA BALOYN KAI KANENA AGROGYLA STON E8NIKO KHPO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε συνέντευξή του ο ΜΕΓΑΣ επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης πριν μερικές μέρες εξήγησε το ''μυστήριο'' των δημοσκοπήσεων.
    Είπε ότι ''η Ν.Δ. το 2004 δεν πείρε 100% , πείρε μόνο 45% . Αυτοί οι ταλαίπωροι που είναι κάτω από τα όρια τις φτώχειας , οι διάφοροι βρωμάριδες εργάτες και οι απαίσιοι χαμηλοσυνταξιούχοι είναι οι πιό πολλοί μέσα στο 55% που μας καταψήφησε . Οπωσδήποτε είναι και κάποιοι από τους προηγούμενους αντιπαθείς μέσα στο δικό μας 45% . Αυτοί όμως είναι τόσο φανατισμένοι - μαλακισμένοι Δεξιοί που πάλι θα μας ξαναψηφίσουν ΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όση απόσταση χωρίζει τους 33.000 συμβασιούχους που σήμερα η κυβέρνηση καυχάται ότι μονιμοποίησε, από τους 250.000 συμβασιούχους για τους οποίους ο κ. Καραμανλής δήλωνε προεκλογικά ότι θα μονιμοποιήσει, τόση απόσταση χωρίζει και την κυβέρνησή του από την αξιοπιστία, την συνέπεια και την σοβαρότητα.
    Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε συνέντευξή του ο ΜΕΓΑΣ επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης πριν μερικές μέρες εξήγησε το ''μυστήριο'' των δημοσκοπήσεων.
    Είπε ότι ''η Ν.Δ. το 2004 δεν πείρε 100% , πείρε μόνο 45% . Αυτοί οι ταλαίπωροι που είναι κάτω από τα όρια τις φτώχειας , οι διάφοροι βρωμάριδες εργάτες και οι απαίσιοι χαμηλοσυνταξιούχοι είναι οι πιό πολλοί μέσα στο 55% που μας καταψήφησε . Οπωσδήποτε είναι και κάποιοι από τους προηγούμενους αντιπαθείς μέσα στο δικό μας 45% . Αυτοί όμως είναι τόσο φανατισμένοι - μαλακισμένοι Δεξιοί που πάλι θα μας ξαναψηφίσουν ΄΄.


    XAXAXAXAXA!!!! SOSTOSSS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διανοητικά παχύσαρκος και εγκεφαλικά πλατύπους ’Έλληνας βολευτής, στην προσπάθειά του να παραπλανήσει - κατά το ειωθότα - μας έκανε ένα μνημειώδες μάθημα γραμματικής σε τηλεοπτικό κανάλι.

    Η Ζωζώ της Ζωζώς κύριε βολευτά, η Φωφώ της Φωφώς, όσο όμως και να μπιστάς κάτω, πάντα θα είναι η Σαπφώ της Σαπφούς και η Διδώ της Διδούς.

    Βέβαια στα Πολιτιστικά Ιδρύματα του Γιαννόπουλου που σύχναζες δεν περιμέναμε καλύτερα Ελληνικά από εσένα αλλά τουλάχιστον όμως μην μας κάνεις υποδείξεις.

    Δεν σου έφτανε η Ιστορία που ξαναγράψαμε για να καλύψουμε την προδοσία του προδότη φιλότουρκου παππού σου και το αίσχος του μαυραγορίτη καταδότη πατέρα σου, να ξαναγράψουμε και την Γραμματική για να καλύψουμε την αγραμματοσύνη σου;

    Τώρα μπίστα όσο θες!
    Μπίστης εσύ, Μπήχτες εμείς!

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. SNB
    bloopers 8:19 μμ

    Για πες περισσοτερα για τον
    παππου και τον πατερα του Μπιστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση