GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προπαγάνδα μέσω ...χιούμορ!

. Αυτό το δήθεν "χιουμοριστικό" βίντεο, παίχθηκε πέρσι στον Α1, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της FYROM. Ο σταυρός τ...

.
Αυτό το δήθεν "χιουμοριστικό" βίντεο, παίχθηκε πέρσι στον Α1, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της FYROM. Ο σταυρός της ελληνικής σημαίας έχει μετατραπεί σε σβάστικα και για τους Έλληνες αναφέρεται πως έχουν ως χόμπι το να ρίχνουν βόμβες Ναπάλμ στους Σκοπιανούς! Με το πρόσχημα του "αστεϊσμού", συντηρείται εύσχημα μια πολύ καλοστημένη προπαγάνδα.
tdel
.

64 σχόλια

  1. Διαμετρικά αντίθετες ήταν οι δύο εικόνες που παρουσίασε χθες το ΠΑΣΟΚ. Μαλακία Παρτούζα και ως έναν βαθμό και μαζοχισμό στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου των πούστηδων και των πρόστυχων ιερόδουλων καθώς και την προκλητικότητα και τον σεξισμό από τους δεκάδες συγκεντρωμένους καριόληδες και κολομπαράδες έξω από τα γραφεία του μπουρδέλου (κόμματος), οι οποίοι μαλακιζόντουσαν και ενεργώντουσαν στα πεζοδρόμια και συμπεριφέρονταν ως εσμός κλακαδόρων. Αυτονόητο είναι, υποθέτουμε, ποια από τις δύο καταστάσεις θα πρέπει να διακρίνει το μπουρδέλο (ΠΑΣΟΚ) σ' αυτή τη δύσκολη φάση που διέρχεται και ποια δεν θα πρέπει να ξανακάνει την εμφάνισή της.

    Δεν είναι τόσο τα χύσια που χύθηκαν στη μάπα του Μπουχέσα που επιβάλλει την επισήμανση αυτή. Κάλλιστα αυτό που συνέβη εκεί θα μπορούσε να συμβεί από τον ίδιο ή κάποιον άλλο δράστη σ' έναν διαφορετικό χώρο. Το πραγματικά απαράδεκτο είναι η μόνιμη παρουσία τις τελευταίες μέρες έξω από τα γραφεία το ΠΑΣΟΚ μιας συγκεκριμένης ομάδας πούστηδων, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σ' ένα άθλιο θέαμα μαλακίας και χεσίματος και αποδοκιμασιών και διαμορφώνουν μια ατμόσφαιρα, που προσβάλλει κάθε πολιτισμένο άνθρωπο.

    Απολύτως φυσιολογική ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου μαλακίας και του γενικού νταβά του μπουρδέλου που έσπευσαν ν πάρουν μάτι στο γαμήσι του Μπουχέσα. Φυσιολογικότερο, όμως, θα ήταν να είχαν προνοήσει να γαμήσουν πισοκολητά τον εσμό αυτό των πούστηδων. Κι αφού δεν είχαν φροντίσει να το κάνουν ως χθες, ας ελπίσουμε ότι θα τους γαμήσουν σήμερα.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ανάγκη το μπουρδέλο από πούστηδες, αυθόρμητους ή μη, σ' αυτή τη μπουρδελοκατάσταση που βρίσκεται. Οπως δεν έχει ανάγκη και από όσους επώνυμους τσιτσιδώνονται και γαμιούνται δημοσίως και ιδιαιτέρως αυτούς που ξεκολιάζονται, που μόνο ψωλοχύματα θ αφήσουν πίσω τους.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του μπουρδέλου είναι σεξουαλικό και η επίλυσή του μόνο με πολλά γαμήσια θα επιτευχθεί. Ανωμαλίες και παρτούζες όπως αρμόζει στο μπουρδέλο της μεγάλης μαλακίας.
    Ηδη η διαδικασία αυτή δρομολογήθηκε χθες.

    ''PASOK pisιnos''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''PASOK pisιnos''

    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.... ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΤΟ πασοκ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ (ΔΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΟΚΟΙΝΟΒΙΟ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΝΟΜΟΥΝΕΣ (ΑΝΝΑ, ΒΑΣΩ, ΜΑΡΙΛΙΖΑ, ΧΡΥΣΑ, ΛΑΛΙΩΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε όταν χέζεις ανοίγεις το στόμα σου αντί για την κωλοτρυπίδα σου;

    Αντιπαρερχόμενος τον παραπάνω βρωμιάρη θα ήθελα να πω ότι ας είναι καλά ο Σόρος που τα Σκόπια από Βαρντάσκα έγιναν Μακεδονία και προπαγανδίζουν με "ιστορικά" βιβλία και κειμενα τις θέσεις τους στο εξωτερικό και στα πιο σημαίνοντα πανεπιστήμια της γηραιάς ηπέιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αει γαμήσου πασοκόσκυλο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέγοντας παραπάνω βρωμιάρης, εννοούσα την πρωτη λέρα που έγραψε.
    Αλλά ο 1:17 φυσικά είναι ισάξιος βόθρος και απόπατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαρη στους ελληναραδες φασιστες ακροδεξιους βλακες που προπαγανδιζαν τη βλακεια τους εχει καταντησει η ελλαδα περιγελως της ευρωπης .

    για ολα φταινε οι ελληναραδες που εχουν φαγωθει οτι η μακεδονια ειναι ελληνικη και αλλες τετοιες βλακειες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ελα μωρή πασοκαδερφάρα και βγάλε το δονητή σου από τον κώλο σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Pordofyrom=ForeignYugoslavianRepublicofAmerica

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αρκετες ελληνιδες ειναι μεγαλα ξεκωλα και παιρνουν και πιπες .

    το εχουν μαθει απο πρωτο χερι οι ξενοι οταν ερχονται για διακοπες γιαυτο πετανε υποννοουμενα οτι οι ελληνιδες ειναι πουταναρια.

    αυτο αληθευει ως ενα βαθμο ,αλλα τα ιδια ειναι και οι ξενες .
    πουτανακια πρωτης ταξεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ

    ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ

    ΔΕΝ ΘΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ

    ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΜΕ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1:26 η πολύ μαλακία κάνει κάνει τον εγκέφαλο πουρέ. Άνοιξε και κανα βιβλίο πριν πετάξεις τις μαλακίες σου. Και δεν εννοώ το βιβλίο της στ' δημοτικού.

    1:27 η περίπτωση σου είναι κλινική και μη αναστρέψιμη. Το πουλί σου έχει γίνει ένα και το αυτό με το χέρι σου.

    ο 1:21, 1:24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ ΣΚΥΛΕ
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ
    ΤΖΩΝ και ολη η παλαιοπαρεα της Ρηγιλλης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις του κερατα ,φανατικούς υποστηρικτές του μπουλη με το καινουργιο PLAYSTATION από το Βιετναμ και του Φρόκαλο χειρουργός-νηπιαγωγός από το Λαικο.


    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα.
    Είναι γνωστό ότι ο babis διαθέτει γοητεία και στυλ υψηλού επιπέδου και αυξημένων απαιτήσεων. Έτσι παρά τις συνεχείς κρούσεις και προκλήσεις από τα παραπάνω άτομα παραμένει ακλόνητος στις προτιμήσεις του και δεν προβαίνει σε καμιά έκπτωση από τα υψηλα στάνταρτ των απαιτήσεων του για να συνευρεθεί μαζί τους.
    Είναι γνωστό ότι τα παραπάνω άτομα έχουν χάσει κάθε ευπρέπεια και παρά του ότι πρόκειται περί ξεφωνημένων κίναιδων του κερατα, απρόκλητα και συνεχώς την έχουν πέσει και ζητούν το άνοιγμα του πάτου των από ένα εξαιρετικό γαμιά όπως είναι ο babis.
    Δεν σας δίνει κύριοι καμία προσοχή ο babis ,πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε μια σκέψη καθαρή ,ένα πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Ο babis δεν σας γαμα ότι και να λετε ότι και να κανετε. Ουστ ανωμαλα καθηκια του κερατα.!Παλιοπουσταραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ

    ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ

    ΔΕΝ ΘΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ

    ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΜΕ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχουμε ψολοχυματική περίοδο αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιο όριο στις ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ .
    Κατηγορούμε τον ΠΟΎΤΣΟ του Πολύδωρα που έκαμε γαμιστρώνα για πισινούς ΠΑΣΟΚΩΝ το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος .
    Δεν ανεχόμαστε πισοκολητά γαμήσια.
    Ο κύριος Νίκος Μεγγρέλης είναι πολύ πούστης και τον παίρνει άγρια κύριος και κάτι παλαιό-ΣκυλοΠασοκικά λαμόγια δεν μπορούν να του χύσουν ούτε στη κολοτρυπ'ιδα του.
    Την καριόλα και πουτάνα Μαρία Δαμανάκη που ξεπέταξε την μισή Αθήνα έφερε στο Κίνημα ο Πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου αφού την έπεισε πρώτα να τον γαμήσει με πλαστικό πούτσο.
    Το 2004 την είχε τοποθετήσει στο πούτσο 1580 στελεχών.
    Τι έγινε πριν είκοσι χρόνια που την είχε ξεκολιάσει η μισή Ελλάδα θα το κρίνει η Ιστορία .
    Η Μαρία Δαμανάκη είναι ικανότατη , τσιμποκογλύφτρα και το Κίνημα έχει ανάγκη από πουτάνες όχι από βούρλα (ποίους εννοώ βούρλα θα σας αναλύσω την 17.9.07, τώρα προέχει η ενότητα) .Η Δαμανάκη μαζί με τον ανήθικο κ.Βασίλειο Κουλαιδή τον κλέφτη των ευρωπαικών προγραμμάτων εξωθούσαν τις φοιτήτριες του σε εύκολη ζωή... Ο κ. Βασίλειος Κουλαιδής "προμηθευτής" φοιτητριών σε πολιτικούς και επιχειρηματίες είναι ο υπεύθυνος Παιδείας ΠΑΣΟΚ η αδελφούλα της Βαλαωρίτου. Ναπαρέμβει το Τμήμα ηθών.

    Δεν το είχα σκοπό , αλλά από αύριο ξεκινώ αγώνα για :

    ΠΟΥΤΣΟ σε Μαρία Δαμανάκη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Μίμη Ανδρουλάκη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Νίκο Μπίστη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Γιώργο Ανωμερίτη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Νίκο Μεγγρέλη

    Είναι και άλλοι βέβαια που αξίζουν τον πούτσο μας αλλά εγώ προσωπικά μόνο πέντε μπορώ να βάλω . Υπάρχουν και άλλοι όπως πχ οι ακόλουθοι που αξίζουν πολύ :
    - Πρωτόπαππας Χρήστος
    - Δημαράς Γιάννης
    - Δρέττα Αθηνά
    - Κωλέτση Αικατερίνη
    - Πασβαντίδης Χαράλαμπος
    - Σακοράφα Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ότι έγινε, καλώς έγινε!



    δεν επρεπε να αστοχησει, γμτ


    Η τούρτα θα ήταν καλύτερη...



    Η πούτσα ακόμα καλύτερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΨΩΛΑΡΑ ΣΚΥΛΕ
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ
    ΤΖΩΝ
    και προς όλους τους δεξιούς ψωλαράδες
    και λοιπές δημοκρατικές και μακρυπεούσες δυνάμεις,φανατικούς υποστηρικτές του Κ.Κ. με τηο νέα κυβέρνηση και την όμορφη σύζυγο.

    Συνολική απάντηση προς τους προηγούμενους ψωλαράδες και γαμιάδες.
    Είναι γνωστό ότι ο babis διαθέτει γοητεία και στυλ υψηλού επιπέδου και αυξημένων απαιτήσεων.
    Έτσι μετά τις συνεχείς κρούσεις και προκλήσεις από τους παραπάνω ψωλαράδες αποδέχεται να του ξεσκίσουν και πάλι τη σούφρα και να τους τσιμπουκώνει ανηλεώς
    Παραμένει πιστός στην ανώμαλη ζωή του και προβαίνει σε όλες τις ανωμαλίες που θα ικανοποιήσουν τους ανωτέρω κυρίους.
    Θα συνευρεθεί μαζί τους.
    Είναι γνωστό ότι τα παραπάνω άτομα με ευπρέπεια και ήθος του έχουν ξεσκίσει την κολάραό παρότι πρόκειται περί ξεφωνημένης πασοκοαδερφής, απρόκλητα και συνεχώς τον γαμούν και αυτός με χαρά τους παίρνει τρείς τρείς
    Το άνοιγμα του πάτου τΟΥ ΈΧΕΙ ΦΘΆΣΕΙ ΤΑ 90μμ
    babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είμαι Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    πασόκα του τσιμπουκιού και του παλουκιού (πούτσου)
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια ποτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ότι έγινε, καλώς έγινε!



    δεν επρεπε να αστοχησει, γμτ


    Η τούρτα θα ήταν καλύτερη...



    Η πούτσα ακόμα καλύτερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Oι ανθρωποι στην Βαρδαρια δεν εχουν τι να κανουν ( ακριβως την ιδια κατασταση ζουν και οι πασοκιν )
    και καταγινονται με ο,τι βρουν για να περασει η ωρα και να μην ψοφησουν απο απογοητευση και ανια.

    Ουτε που τους περναει απ το μυαλο οτι εκατονταδες χιλιαδες Ευρωπαιοι


    ξερουν τι ειναι.
    Απλως δεν εχουν καμια διαθεση να αναμειχτουν - ειναι και απο τη φυση τους καπως ψυχραιμοι και ψιλοαδιαφοροι - και να προβληματιζονται με τον καθε

    αγαθιαρη σκοπιανοφσκι.

    Το προσφατο παραδειγμα με τις γελοιογραφιες που εξηγειραν τους Μοαμεθανους, ειναι ισως μια απο τις αιτιες που οι ευρωπαιοι γελοιγραφοι αποφευγουν να γελοιοποιησουν και τους
    σκοπιανοφσκι της Βαρδαριας - Βαρνταρσκα. Αλλωστε, γιατι να ασχοληθουν με αξιολυπητα κλεφτρονια
    οταν βρισκονται ηδη σε τετοια δεινη κατασταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΗΤΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ???

    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ,ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε κύριε Διευθυντά,
    με καθυστέρηση δυστυχώς έπεσε στην αντίληψη μου το σχόλιο του συμβούλου έκδοσης της εφημερίδας σας κ. Ν. Νικολάου της 6.6.2007. Το σχόλιο αναφέρεται στις πολιτικές ηγεσίες και τις δυναστείες και εστιάζει την προσοχή του στη δύναμη των ονομάτων. Ως απόδειξη όμως της δύναμης των ονομάτων επικαλείται το ότι «ο Ευαγγ. Βενιζέλος άλλαξε το πρώτο του επίθετο με το σημερινό».

    Θα περίμενα από ένα παλιό και έμπειρο δημοσιογράφο όπως ο κ. Νικολάου μεγαλύτερη προσοχή όταν αναφέρεται σε θέματα που και ο ίδιος θεωρεί τόσο κρίσιμα για την προσωπικότητα οποιουδήποτε ανθρώπου και όχι μόνον των πολιτικών προσώπων. Η αλλαγή ενός ονόματος δείχνει είτε ανάγκη είτε σκοπιμότητα και είναι πράξη δηλωτική της προσωπικότητας.

    Ο κ. Νικολάου θα όφειλε- εφόσον θέλει να τεκμηριώνει τις απόψεις του- να ρωτήσει για να μάθει ότι αυτή η ιστορία περί δήθεν αλλαγής του επωνύμου μου που γράφτηκε κάποτε σε έντυπο μικρής κυκλοφορίας είναι απολύτως ψευδής. Συνιστά επανάληψη σχολίων που είχαν διατυπωθεί προ πολλών δεκαετιών για το επίθετο του Ελευθερίου Βενιζέλου. Όταν η «πληροφορία» αυτή επαναλήφθηκε έπαψα να την αντιμετωπίζω με χιούμορ.

    Ας μάθει λοιπόν και ο κ. Νικολάου ότι η πατρική μου οικογένεια κατάγεται από την επαρχία Καρυστίας του Νομού Ευβοίας όπου απαντάται συχνά το επίθετο. Ευτυχώς δε στην Εύβοια διατηρούνται ανέπαφα από ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους και τα μητρώα αρρένων και τα στρατολογικά μητρώα και τα κληρικολόγια (καθώς και ο παππούς μου και ο προπάππος μου ήσαν ιερείς).

    Φέρω το φυσικό μου επίθετο και χαίρομαι γιατί διαμόρφωσα με αυτό αλλά όχι χάρις σε αυτό την επιστημονική, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική μου υπόσταση".

    Φιλικά
    Ευάγγελος Βενιζέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1.24, 1.26

    Για πετάξου μέχρι τα Ίμια να σηκώσεις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία ΠΡΟΔΟΤΗ πασόκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνουμε ένα ντου στους σκοπιανούς;
    άλλωστε αφού λένε ότι είναι Μακεδονία, καλπο θα είναι να τους ενσώματώσουμε στην Μακεδονία και διοικητικά . . .

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα Ηνωμένα Κομπλεξικά Έθνη που (παρότι θεωρούν εαυτούς πιο πολιτισμένους) σφάζονταν πριν μερικές δεκαετίες, τώρα υποστηρίζουν την Πρώην Γιουγκοσλαβική Γυφτοκρατία της Αμερικής. Όποιος τα βάζει με το ελληνικό πνεύμα χαμένος θα βγει.Να τους γράψουμε στα παπάρια μας, η Μακεδονία θα ναι πάντα ελληνικά, τα κρατίδιά τους θα ναι παντα κομπλεξικα ασημαντα κατασκευασματα αμερικλανικων σκατομυαλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η λύση όπως πάντα είναι απλή...αφού τους αρέσουν τόσο πολύ οι ελληνικές λέξεις, να τους δώσουμε άλλη μία και να κάνουμε τα πάντα ώστε να ονομάζονται έτσι: Ψευδομακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ

    ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ


    ΔΕΝ ΘΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ


    ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ


    ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ


    ΜΕ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ




    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Διαμαντοπούλου θα γίνει πρόεδρος γιατί έμεινε αλώβητη από όλο αυτό το πανηγύρι των τελευταίων ημερών, είναι πολύ έξυπνη γυναίκα, είναι πολύ δημοφιλής, έχει κάλο λόγο είναι προσηνής κατανοητή, έχει τα καλά χαρακτηριστικά των Παπανδρέου και Βενιζέλου, και λίγα από τα μειονεκτήματά τους. Και στο κάτω κάτω αν το ΠΑ.ΣΟ.Κ θέλει να λέγεται ριζοσπαστικό κόμμα ας κάνει μία υπερβατική κίνηση κάνοντας γυναίκα Πρόεδρο και υποψήφια πρωθυπουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σε νεαρή ηλικία (όταν ήταν φοιτητής ή μόλις είχε τελειώσει) ο Ευάγγελος Τούρκογλου (ή Τουρκμετσόγλου κατά άλλους) αποφάσισε ότι το όνομά του ήταν βάρος για τις μελλοντικές του επιδιώξεις (που ήταν ήδη από τότε πολλές) και κατέληξε στο να το αλλάξει σε Βενιζέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. * από τη μια άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν τα sms και τα email που πληροφορούν ότι το πραγματικό όνομα του Βενιζέλου είναι "Τούρκογλου" (ε βέβαια, αν έχεις φιλοδοξία να γίνεις αρχηγός κράτους, το "Τούρκογλου" είναι ένα εμπόδιο. πάλι καλά που δεν διάλεξε το Παλαιολόγος ή το Υψηλάντης).
    * κι από την άλλη, ήρθε σήμερα με συνομωτικό ύφος ηλικιωμένος φίλος μου να μου πει για το γιο του Γιωργάκη, που τον έκανε όταν ήταν πολύ νέος και που τον έχουν κρυμμένο για κάποιο λόγο.

    ζουμε μεγάλες στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ! ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΚΟΡIΤΣΙΑ ΣΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΣΑΣ!

    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος-για όσους δεν το ξέρουν- δεν λέγεται Βενιζέλος, αλλά Τούρκογλου. Το πραγματικό του επίθετο, το οποίο και σημαίνει παιδί Τούρκου ή αλλιώς Τουρκόσπορος, μεταλλάχθηκε σε «Βενιζέλος», ακριβώς για να παραπέμπει στον μεγάλο ιστορικό ηγέτη και όχι στους Τούρκους.

    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, περίμενε ως...κοράκι την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει τον Γιώργο Παπανδρέου, για να του αρπάξει τα κλειδιά του ΠΑΣΟΚ από τα χέρια. Παραμένοντας μόνο τρισήμισι χρόνια στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου, όχι μόνο δεν είχε την βοήθεια πολλών στελεχών που πρόσκεινται στον Βενιζέλο, αλλά τού...έσκαβαν τον λάκκο, σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα. Ο ίδιος ο Βενιζέλος κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν εμφανίστηκε ποτέ στα κανάλια για να υποστηρίξει τον Παπανδρέου και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Ευχόταν την ήττα του κόμματος, αν δεν ψήφισε κιόλας τη Ν.Δ.!

    Για όσους ξέρουν καλά τον Ευάγγελο, δεν είναι διόλου παράξενα όλα αυτά. Από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης κιόλας, οι φοιτητές τον έλεγαν «δεξιό» και «φασίστα»!

    Και ο Βενιζέλος βεβαίως, καμμία σχέση δεν έχει με την αριστερά και τον κομμουνισμό. Πρώτ’ απ’όλα είναι καιροσκόπος και απόλυτα φιλόδοξος. Μπορεί και με τον διάολο να συμμαχήσει για να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Είναι ο άνθρωπος των συμφερόντων. Σύμμαχος του Μπόμπολα, Τεγόπουλου Λαμπράκη κ.λ.π. Και όλους αυτούς τους έχει μαζί του, τώρα που στοχεύει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Ήδη τα Μ.Μ.Ε.άρχισαν να μιλάνε για οργανωμένο κίνημα υπέρ Βενιζέλου, τα γκάλοπ δίνουν και παίρνουν, τα οποία βεβαίως βγάζουν τον Βενιζέλο φαβορί στο κυνήγι της διαδοχής.

    Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θέλει να πετάξει από το ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπανδρέου, παρακάμπτοντας το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ από το οποίο θα έπρεπε να ζητήσει να αποφασίσει αν θα πρέπει να εκλεγεί νέος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ.
    Ο στόχος του Βενιζέλου είναι δόλιος και απόλυτα εγωκεντρικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είναι δυνατόν να εκλεγεί ο Βενιζέλος πρόεδρος του κινήματος και κάποια στιγμή να κυβερνήσει αυτή τη χώρα; Βοήθεια!!!!!!!! Και νά'χει και τον Σημίτη βοηθό και συμβουλάτορα... Καταλάβετε τι μας περιμένει από αυτούς τους ανθρωποφάγους που τρέξαν δίπλα του απο την πρώτη ώρα... Τα παλαιο- και νεο-λαμόγια!
    Βουτηγμένος μέσα στην αλαζονεία της ρητορικής του δεινότητας και στην αυταρέσκεια της υπερπροβολής από τα γνωστά ΜΜΕ, ο Μπένυ έρχεται. Εμείς που να πάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απόσπασμα από το (νέο – νέο) βιβλίο νεοελληνικής ιστορίας του 2017

    Σύντομο βιογραφικό του ήρωα της επανάστασης του 2007
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (το πραγματικό του όνομα ήταν Βαγγέλης Τούρκογλου και το παρατσούκλι Βαγγέλας ο Τουρκόσπορος ή Αρχικλεφτόπουλο ) ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Επανάστασης του 2007.

    Τα παιδικά χρόνια
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957.
    Εγγονός ενός ντόπιου κλέφτη, είχε έφεση στη θρησκεία και σε μικρή ηλικία στάλθηκε από τους γονείς του στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου για την εκπαίδευσή του. Εκεί άλλωστε οφείλονται οι δεσμοί, τα χρέη και οι υποχρεώσεις που συνεχίζει να έχει στην εκκλησία και τον κλήρο. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών έγινε μοναχός και λόγω της αφοσίωσής του στη χριστιανική πίστη, της ιδιοσυγκρασίας του, της επιμονής του καθώς και του ύπουλου χαρακτήρα του έγινε πολύ γρήγορα διάκος, όμως επίσης πολύ γρήγορα τα παράτησε γιατί του είπανε ότι άμα θέλει να δει χαίρι στην πολιτική πρέπει να ξετακιμιάζει σιγά σιγά με τους παπάδες αφού φροντίσει όμως πρώτα να σιγουρέψει ως μελλοντικούς πελάτες. Η λαϊκή παράδοση αναφέρει πως όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν μοναχός, ένας Τούρκος πασάς πήγε στο μοναστήρι με τα στρατεύματά του και εντυπωσιάστηκε απ' την εμφάνιση του νεαρού μοναχού. Ο Διάκος προσβλήθηκε απ' τα λεγόμενα του Τούρκου και μετά από καβγά τον σκότωσε. Άλλωστε πάντοτε ο Βαγγέλης ήταν γνωστός για το αψίθυμο του χαρακτήρα του. Εξ αιτίας αυτού του περιστατικού αναγκάστηκε να φύγει στα κοντινά βουνά και να γίνει κλέφτης. Ιδιότητα την οποία διατήρησε και ανέπτυξε καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του κατορθώνοντας τελικά να εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα του είδους.
    Όμως και τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν ατάραχα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στις γειτονιές της συμπρωτεύουσας όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα και ανδρώθηκε για την μετέπειτα λαμπρή του πολιτική σταδιοδρομία, διαβάλλοντας, κατασυκοφαντώντας, ρουφιανεύοντας και καταστρέφοντας ότι έφτιαχναν τα υπόλοιπα παιδάκια με χαρακτηριστικό επεισόδιο αυτό που συνέβη όταν ήταν δώδεκα περίπου ετών οπότε και αφού έβαλε δυό-τρεις κολλητούς του να χειροδικήσουν εις βάρος συνομήλικου του, του είπε «άντε γ.. ρε μαλακισμένο, εγώ είμαι ο αρχηγός σε αυτή τη γειτονιά και γύρνα σπίτι σου μη σου γ… ολόκληρο το σόι».

    Τον Σεπτέμβριο του 1974 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως μέλος δεκάδων ενώσεων γιατί από μικρός ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν φιλόδοξος, δολοπλόκος και τεμπελάκος βάζοντας τους άλλους οπλαρχηγούς και τα μαθητευόμενα κλεφτόπουλα να τρέχουν για πάρτη του. Το 1978 αποφοίτησε από τη Νομική και ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου υπηρετώντας τους μεγαλοτσιφλικάδες του τόπου και του εξαπατώντας τον απλό και ανυπεράσπιστο λαό.

    Στην Φιλική Πασοκική Εταιρεία μυήθηκε μόλις τον Οκτώβριο του 1993 με την εκλογή του ως βουλευτή Θεσσαλονίκης, μιας και τότε του είπαν οι μεγαλοτσιφλικάδες κολλητοί του ότι άμα θέλει να ανελιχθεί γρήγορα στην πολιτική θα πρέπει να ανακατατευτεί με την συγκεκριμένη Φιλική Πασοκική Εταιρεία, να κάνει υπομονή και όταν έρθει η ώρα να την κάνει κουλουβάχατα και να την κυβερνήσει.

    Κλέφτης και αμαρτωλός
    Αρχικά κλέφτης υπό την εξουσία διαφόρων αρχι-καπετάνιων της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε σε διάφορες συγκρούσεις με τους συναγωνιστές-συνυποψηφίους του . Υπήρξε αμαρτωλός για πέντε χρόνια στο στρατό του Αλί-Μπακατσέλου Πασά, στην συνέχεια έγινε καπετάνιος μιας μονάδας αμαρτωλών στη Εύβοια, για άλλα πέντε χρόνια πρωτοπαλίκαρο μεγαλοτσιφλικάδων και μεγαλοεκδοτών της πρωτεύουσας ενώ στα χρόνια που ακολουθούν και που καταλήγουν στην Επανάσταση του 2007 είχε φτιάξει τη δική του ομάδα εκσυγχρονιστών κλεφτών και όπως πολλοί άλλοι καπεταναίοι κλεφτών και αμαρτωλών έγινε σεσημασμένο και σημαίνον μέλος της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας.
    Τον Απρίλιο του 1996 σε συνεργασία με άλλους οπλαρχηγούς και χρησιμοποιώντας την σαν ορμητήριο, επανακατέλαβε το φρούριο της Θεσσαλονίκης δίνοντας πολλές νικηφόρες μάχες, κατέλαβε την γέφυρα της Αλαμάνας, ενώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την αναβάθμιση και αναθεώρηση της πολιτιστικής, πολιτική, αθλητικής κλπ, κληρονομιάς μας κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας,
    έχτισε πέντε άχρηστες γέφυρες, τρία Ολυμπιακά στάδια, ενώ έδωσε μάχες για να αγοραστούν με κρατικά λεφτά όλες οι σαβούρες που είχαν για σπρώξιμο οι δεκάδες φίλοι του, από καλλιτέχνες και εργολάβους μέχρι απατεώνες-τυχοδιώκτες του κερατά.

    Το άδοξο τέλος
    Μετά από το ξέσπασμα των εχθροτήτων ύστερα από την βραδιά της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης και ύστερα από την βαριά ήττα της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι ένας ντόπιος καπετάνιος και φίλος ο Ανδρέας Λοβέρδος οδήγησαν ένα απόσπασμα μαχητών στο Ζάππειο με σκοπό την πραξικοπηματική κατάληψη της ηγεσίας της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας οπότε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι «διεκδικώ την αρχηγία της Εταιρίας». Την εν λόγω δήλωση έκανε αιφνιδιαστικά και ζωντανά (το ζωντανό) σε όλα τα Megaάλα τηλεοπτικά κανάλια των μεγαλοτσιφλικάδων της μικρής αυτής χώρας. Στις 19 Σεπτεμβρίου του μετά από τρεις ημέρες άγριας μάχης από σπίτι σε σπίτι, γραφείο σε γραφείο και στούντιο σε στούντιο, η ομάδα του αρχικλέφτη - πραξικοπηματία Βενιζέλου έπεσε στα χέρια του οπλαρχηγού Γιωργάκη ο οποίος αν και αγαθός και απονήρευτος άνθρωπος δεν ήταν τόσο βλακόμουτρο όσο κάποιοι ήθελαν να νομίζουν, και την είχε ψιλιαστεί την δουλειά, αλλά επειδή όπως είπαμε ήταν καλός άνθρωπος αλλά όχι και μαλάκας, άφησε τον Βενιζέλο και τα παλικάρια του να εκτεθούν, να γίνουν κατάπτυστοι και ρόμπες ξεκούμπωτες live στα μάτια του ελληνικού λαού και με αυτόν τον τρόπο να τελειώνει με δαύτους, γιατί όπως είπαμε ήταν αγαθός άνθρωπος -και φιλόζωος- και δεν του πήγαινε να βάψει τα χέρια του με αίμα (παρ’όλο που εξ αιτίας τους γινόταν εκείνος σκοπίμως ρόμπα και εμφανιζόταν μικρός στα μάτια του ελληνικού λαού)
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, βλέποντας την συντριβή και την απαξίωση να πλησιάζουν μερικά κλεφτόπουλα -κλάφτρες (αλλά πρώιμες!) της ομάδας Βενιζέλου όπως οι Κίμωνας Κουλούρης, Χρήστος Βερελής, Μιχάλης Νεονάκης, Γιάννος Παπαντωνίου και άλλοι κλεφτοπουλαίοι, πρότειναν την άτακτη υποχώρηση και φυγή από την Φιλική Πασοκική Εταιρία, όμως ήταν ήδη αργά. Ο Βενιζέλος (και προς τιμήν του) επέλεξε να μείνει και να παλέψει μαζί με 48 συμπολεμιστές- κλεφτόπουλα -κλάφτρες
    (που θέλανε και πραξικόπημα πανάθεμα τους) του σε μια απελπισμένη μάχη σώμα με σώμα και μικρόφωνο και μικρόφωνο, λίγες ώρες πριν τελικά συντρίβει.
    Στη τελική αυτή μάχη ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνελήφθη και αφού μεταφέρθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται λογοτεχνικά ότι «σουβλίστηκε» από τους οπαδούς της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας και κάηκε την ερχόμενη Ανάσταση στην πλατεία του (αναθεωρημένου) Συντάγματος.
    Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν σουβλίστηκε, αλλά αυτοκτόνησε από τις τύψεις που πήρε στο λαιμό του, εξέθεσε και άφησε άνεργους, τους συνεργάτες του στο πραξικόπημα της αποφράδας 16ης Σεπτεβρίου του 2007
    κι έχοντας την γνώση της φημολογίας που ήθελε οι μεγαλοτσιφλικάδες να τον επικηρύξει και να ορκίζονται να τον σουβλίσουν εκείνοι (αφού τον πηδήξουν πρώτα) που τους «κρέμασε» με την βιασύνη και την αλαζονεία του.

    Ο βάναυσος τρόπος του θανάτου του Βενιζέλου στα χέρια των οπαδών της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας τρομοκράτησε αρχικά το λαό της Ελλάδας, που γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρωτοστάτησε (θυσιάστηκε για την ακρίβεια) αυτός και τα παλικάρια του στην σύγχρονη ελληνική επανάσταση ενάντια στον ζυγό της Διαφθοροκρατίας και του Αλαζονισμού.

    Για τον λόγο αυτό, ενα μνημείο στέκεται τώρα κοντά στη γέφυρα της Νέας Κηφισίας, το σημείο της τελικής μάχης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ ο τόπος γεννήσεώς του, το χωριό Άνω- Κάτω Ρουφιανίτσα, μετονομάστηκε αργότερα σε «Βαγγέλης το κλεφτόπουλο» προς τιμήν του.



    Πηγές :
    Ελληνική Ιστορία τών Νεότερων Χρόνων, ΟΕΔΒ, (2007).
    The 2007 Greek War of Independence, The Overlook Press (2007). ISBN 158567172X.
    The Greeks: Their Struggle For Independence, Hellenic International Press (2007). ISBN 0959089411.
    Το Αθάνατο 2007, Αφοί Ρουφιάνογλου
    Διευκρινιστικό μέιλ που έλαβα προχτές από το γραφείο Βενιζέλου σχετικά με το σωστό(!) βιογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές ήταν βαριά και αναπάντεχη. Ήταν απολύτως φυσικό να προκαλέσει πικρία, απογοήτευση και οργή στα εκατομμύρια των πολιτών που το στήριξαν. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αναμενόμενο να ζητηθούν ευθύνες. Θα ήταν καλό αν η συζήτηση γινόταν συντεταγμένα και ήρεμα. Όμως στο ηλεκτρισμένο κλίμα των πρώτων μετεκλογικών στιγμών συνήθως δεν περισσεύει η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα.
    Η δημοκρατική παράταξη κλυδωνίζεται από μία κρίση που εκδηλώθηκε λόγω του χειρότερου εκλογικού αποτελέσματος στην πρόσφατη ιστορία της. Τα αίτια της κρίσης είναι τόσο βαθιά που, αν δεν αναλυθούν προσεκτικά κι αν δεν συζητηθούν αντικειμενικά, θα οδηγήσουν σε μαρασμό το Κίνημα. Αυτός είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος.
    Το χειρότερο είναι ότι, αντί για συζήτηση με ανταλλαγή επιχειρημάτων, άρχισε μια αντιπαράθεση με ανταλλαγή ύβρεων.
    Όχι μεταξύ των υποψηφίων, που τήρησαν υψηλά το επίπεδο της φραστικής αναμέτρησης, αλλά μεταξύ των παλαιών και όψιμων οπαδών τους. Είναι γνωστό ότι οι εμφύλιες διαμάχες είναι οι «αιματηρότερες», αλλά η ατμόσφαιρα, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες, παρέπεμπε σε παραμονές ποδοσφαιρικού ντέρμπι κι όχι μιας εσωκομματικής διαδικασίας.
    Βέβαια, εδώ πρόκειται για εκλογική ήττα από τη χειρότερη κυβέρνηση και τον πιο αόρατο πρωθυπουργό. Αλλά και πάλι οι μετασεισμοί ήταν μεγάλης έντασης.
    Η αλήθεια είναι ότι έγιναν ενέργειες που φόρτισαν χωρίς λόγο την ατμόσφαιρα. Με απλά λόγια, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, που αποδέχθηκε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογούσε. Αυτός δρομολόγησε τις διαδικασίες για την ανανέωση της εμπιστοσύνης της βάσης του κόμματος προς το πρόσωπό του. Ουσιαστικά, μισάνοιξε την πόρτα για να δει ποιος άλλος θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην κούρσα για την ηγεσία. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, σαν έτοιμος από καιρό, είδε τη χαραμάδα και όρμησε.
    Φυσικά, είχε κι αυτός, όπως και ο πρόεδρος, το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, αλλά η ΒΙΑΣΥΝΗ του δεν έκανε καθόλου καλή εντύπωση.
    Πρέπει όμως να αρχίσει ΣΥΝΤΟΜΑ η αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία. Στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που απειλεί να σαρώσει τα κεκτημένα των εργαζομένων και να πάει τη χώρα ακόμη πιο πίσω από όσο την πήγε στα τριάμισι χρόνια της «νέας διακυβέρνησης».
    Ένα δημοκρατικό κόμμα είναι υποχρεωμένο να ξεπερνάει τις κρίσεις και τις αποτυχίες του με δημοκρατικό τρόπο.
    Η ατμόσφαιρα που επικράτησε τις τελευταίες μέρες είναι θλιβερή. Ο πολιτικός χουλιγκανισμός, οι βρισιές, οι αποδοκιμασίες και μια απόπειρα συμβολικής χειροδικίας αποδοκιμάστηκαν από όλους – και σωστά. Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να βγει ψυχικά διχασμένο από αυτή τη δοκιμασία αν δεν πέσουν οι τόνοι.
    Μετά από τέτοια και τόση ένταση και αν τα πνεύματα παραμείνουν οξυμένα, ο καθένας φαντάζεται πόσο δύσκολο θα είναι να νιώσουν αύριο «σύντροφοι» οι ηττημένοι με τους νικητές.
    Ένα διχασμένο ΠΑΣΟΚ είναι ό,τι ευχόταν χρόνια τώρα η παραδοσιακή Αριστερά (που ποτέ δεν συγχώρησε τον Ανδρέα που την υπερφαλάγγισε στον προοδευτικό χώρο) και ό,τι περίμενε ανακουφισμένη η Δεξιά (που θα επιδιώξει να περάσει στη ζούλα τα αντιλαϊκά μέτρα που προγραμματίζει).
    Όσο το Κίνημα ταλαιπωρείται από την εσωστρέφεια, τόσο θα αλωνίζει ελεύθερα ο Κ. Καραμανλής και οι σταθεροί ή ευκαιριακοί σύμμαχοί του. Ποιος άλλος εκτός από το ΠΑΣΟΚ θα σταθεί απέναντί τους;
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έχουμε ψολοχυματική περίοδο αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιο όριο στις ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ κοινώς(ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ) .
    Κατηγορούμε τον ΠΟΎΤΣΟ του Παπουτσή που έκαμε γαμιστρώνα για πισινούς Νεοδημοκρατών το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος , όταν ήταν Υ.Ε.Ν..
    Δεν ανεχόμαστε πισοκολητά γαμήσια.
    Ο κύριος Κώστας Χατζηδάκης είναι πολύ αγριόπουστα και τον παίρνει άγρια και μαζοχιστικά, πάντως είναι κύριος και κάτι παλαιό-ΣκυλοΝεοδημοκρατικά λαμόγια δεν μπορούν να του χύσουν ούτε στη κολωτρυπίδα του.
    Την καριόλα και πουτάνα Ντόρα Μπακογιάννη που ξεπέταξε την μισή Αθήνα έφερε στην Ν.Δ. ο πατέρας της ο Εφιάλτης της αποστασίας .
    Το 2004 την είχε τοποθετήσει στο πούτσο 15.800 στελεχών.
    Τι έγινε πριν είκοσι χρόνια που την είχε ξεκολιάσει η μισή Ελλάδα θα το κρίνει η Ιστορία .
    Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι ικανότατη , τσιμποκογλύφτρα και η Ν.Δ. έχει ανάγκη από πουτάνες όχι από βούρλα (ποίους εννοώ βούρλα θα σας αναλύσω Παπακώστα έταιρη τσιμπουκογλύφτρα ΠΙΠΙΛΗ Φωτεινή η οποία ικανοποιήτε με 50mm ΨΩΛΕΣ ΚΛΠ).
    Η Μπακογιάννη μαζί με τον ανήθικο κ.Αργύριο Ντινόπουλο τον κλέφτη των ευρωπαικών προγραμμάτων εξωθούσαν τις φοιτήτριες του σε εύκολη ζωή... Ο κ. Ντινόπουλος "προμηθευτής" φοιτητριών σε πολιτικούς και επιχειρηματίες είναι ο υπεύθυνος Ο.Τ.Α. της Ν.Δ. η αδελφούλα της Βαλαωρίτου. Να παρέμβει το Τμήμα ηθών.
    Σημειώνεται ότι η Ντόρα ξέσκιζε τη σούφρα αυτης της αδερφάρας με τον πλαστικό της πούτσο.

    Δεν το είχα σκοπό , αλλά από αύριο ξεκινώ τα πισοκολητά για :

    ΠΟΥΤΣΟ σε ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
    ΠΟΥΤΣΟ σε Δημήτρη Αβραμόπουλο
    ΠΟΥΤΣΟ σε Γιώργο Αλογοσκούφη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Κυριάκο Μητσοτάκη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Προκόπη Παυλόπουλο
    Είναι και άλλοι βέβαια που αξίζουν τον πούτσο μας αλλά εγώ προσωπικά μόνο πέντε μπορώ να βάλω . Υπάρχουν και άλλοι όπως πχ οι ακόλουθοι που αξίζουν πολύ πούτσο :
    - Μειμαράκης Ευάγγελος
    - Γιακουμάτος Γεράσιμος
    - Κουντουρά Έλενα
    - Βουλγαράκης Γιώργος
    - Άννα Ψαρούδα Μπενάκη
    - Ράπτη Έλενα
    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απόσπασμα από το (νέο – νέο) βιβλίο νεοελληνικής ιστορίας του 2017

    Σύντομο βιογραφικό του ήρωα της επανάστασης του 2007
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (το πραγματικό του όνομα ήταν Βαγγέλης Τούρκογλου και το παρατσούκλι Βαγγέλας ο Τουρκόσπορος ή Αρχικλεφτόπουλο ) ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Επανάστασης του 2007.

    Τα παιδικά χρόνια
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957.
    Εγγονός ενός ντόπιου κλέφτη, είχε έφεση στη θρησκεία και σε μικρή ηλικία στάλθηκε από τους γονείς του στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου για την εκπαίδευσή του. Εκεί άλλωστε οφείλονται οι δεσμοί, τα χρέη και οι υποχρεώσεις που συνεχίζει να έχει στην εκκλησία και τον κλήρο. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών έγινε μοναχός και λόγω της αφοσίωσής του στη χριστιανική πίστη, της ιδιοσυγκρασίας του, της επιμονής του καθώς και του ύπουλου χαρακτήρα του έγινε πολύ γρήγορα διάκος, όμως επίσης πολύ γρήγορα τα παράτησε γιατί του είπανε ότι άμα θέλει να δει χαίρι στην πολιτική πρέπει να ξετακιμιάζει σιγά σιγά με τους παπάδες αφού φροντίσει όμως πρώτα να σιγουρέψει ως μελλοντικούς πελάτες. Η λαϊκή παράδοση αναφέρει πως όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν μοναχός, ένας Τούρκος πασάς πήγε στο μοναστήρι με τα στρατεύματά του και εντυπωσιάστηκε απ' την εμφάνιση του νεαρού μοναχού. Ο Διάκος προσβλήθηκε απ' τα λεγόμενα του Τούρκου και μετά από καβγά τον σκότωσε. Άλλωστε πάντοτε ο Βαγγέλης ήταν γνωστός για το αψίθυμο του χαρακτήρα του. Εξ αιτίας αυτού του περιστατικού αναγκάστηκε να φύγει στα κοντινά βουνά και να γίνει κλέφτης. Ιδιότητα την οποία διατήρησε και ανέπτυξε καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του κατορθώνοντας τελικά να εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα του είδους.
    Όμως και τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν ατάραχα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στις γειτονιές της συμπρωτεύουσας όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα και ανδρώθηκε για την μετέπειτα λαμπρή του πολιτική σταδιοδρομία, διαβάλλοντας, κατασυκοφαντώντας, ρουφιανεύοντας και καταστρέφοντας ότι έφτιαχναν τα υπόλοιπα παιδάκια με χαρακτηριστικό επεισόδιο αυτό που συνέβη όταν ήταν δώδεκα περίπου ετών οπότε και αφού έβαλε δυό-τρεις κολλητούς του να χειροδικήσουν εις βάρος συνομήλικου του, του είπε «άντε γ.. ρε μαλακισμένο, εγώ είμαι ο αρχηγός σε αυτή τη γειτονιά και γύρνα σπίτι σου μη σου γ… ολόκληρο το σόι».

    Τον Σεπτέμβριο του 1974 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως μέλος δεκάδων ενώσεων γιατί από μικρός ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν φιλόδοξος, δολοπλόκος και τεμπελάκος βάζοντας τους άλλους οπλαρχηγούς και τα μαθητευόμενα κλεφτόπουλα να τρέχουν για πάρτη του. Το 1978 αποφοίτησε από τη Νομική και ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου υπηρετώντας τους μεγαλοτσιφλικάδες του τόπου και του εξαπατώντας τον απλό και ανυπεράσπιστο λαό.

    Στην Φιλική Πασοκική Εταιρεία μυήθηκε μόλις τον Οκτώβριο του 1993 με την εκλογή του ως βουλευτή Θεσσαλονίκης, μιας και τότε του είπαν οι μεγαλοτσιφλικάδες κολλητοί του ότι άμα θέλει να ανελιχθεί γρήγορα στην πολιτική θα πρέπει να ανακατατευτεί με την συγκεκριμένη Φιλική Πασοκική Εταιρεία, να κάνει υπομονή και όταν έρθει η ώρα να την κάνει κουλουβάχατα και να την κυβερνήσει.

    Κλέφτης και αμαρτωλός
    Αρχικά κλέφτης υπό την εξουσία διαφόρων αρχι-καπετάνιων της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε σε διάφορες συγκρούσεις με τους συναγωνιστές-συνυποψηφίους του . Υπήρξε αμαρτωλός για πέντε χρόνια στο στρατό του Αλί-Μπακατσέλου Πασά, στην συνέχεια έγινε καπετάνιος μιας μονάδας αμαρτωλών στη Εύβοια, για άλλα πέντε χρόνια πρωτοπαλίκαρο μεγαλοτσιφλικάδων και μεγαλοεκδοτών της πρωτεύουσας ενώ στα χρόνια που ακολουθούν και που καταλήγουν στην Επανάσταση του 2007 είχε φτιάξει τη δική του ομάδα εκσυγχρονιστών κλεφτών και όπως πολλοί άλλοι καπεταναίοι κλεφτών και αμαρτωλών έγινε σεσημασμένο και σημαίνον μέλος της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας.
    Τον Απρίλιο του 1996 σε συνεργασία με άλλους οπλαρχηγούς και χρησιμοποιώντας την σαν ορμητήριο, επανακατέλαβε το φρούριο της Θεσσαλονίκης δίνοντας πολλές νικηφόρες μάχες, κατέλαβε την γέφυρα της Αλαμάνας, ενώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την αναβάθμιση και αναθεώρηση της πολιτιστικής, πολιτική, αθλητικής κλπ, κληρονομιάς μας κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας,
    έχτισε πέντε άχρηστες γέφυρες, τρία Ολυμπιακά στάδια, ενώ έδωσε μάχες για να αγοραστούν με κρατικά λεφτά όλες οι σαβούρες που είχαν για σπρώξιμο οι δεκάδες φίλοι του, από καλλιτέχνες και εργολάβους μέχρι απατεώνες-τυχοδιώκτες του κερατά.

    Το άδοξο τέλος
    Μετά από το ξέσπασμα των εχθροτήτων ύστερα από την βραδιά της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης και ύστερα από την βαριά ήττα της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι ένας ντόπιος καπετάνιος και φίλος ο Ανδρέας Λοβέρδος οδήγησαν ένα απόσπασμα μαχητών στο Ζάππειο με σκοπό την πραξικοπηματική κατάληψη της ηγεσίας της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας οπότε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι «διεκδικώ την αρχηγία της Εταιρίας». Την εν λόγω δήλωση έκανε αιφνιδιαστικά και ζωντανά (το ζωντανό) σε όλα τα Megaάλα τηλεοπτικά κανάλια των μεγαλοτσιφλικάδων της μικρής αυτής χώρας. Στις 19 Σεπτεμβρίου του μετά από τρεις ημέρες άγριας μάχης από σπίτι σε σπίτι, γραφείο σε γραφείο και στούντιο σε στούντιο, η ομάδα του αρχικλέφτη - πραξικοπηματία Βενιζέλου έπεσε στα χέρια του οπλαρχηγού Γιωργάκη ο οποίος αν και αγαθός και απονήρευτος άνθρωπος δεν ήταν τόσο βλακόμουτρο όσο κάποιοι ήθελαν να νομίζουν, και την είχε ψιλιαστεί την δουλειά, αλλά επειδή όπως είπαμε ήταν καλός άνθρωπος αλλά όχι και μαλάκας, άφησε τον Βενιζέλο και τα παλικάρια του να εκτεθούν, να γίνουν κατάπτυστοι και ρόμπες ξεκούμπωτες live στα μάτια του ελληνικού λαού και με αυτόν τον τρόπο να τελειώνει με δαύτους, γιατί όπως είπαμε ήταν αγαθός άνθρωπος -και φιλόζωος- και δεν του πήγαινε να βάψει τα χέρια του με αίμα (παρ’όλο που εξ αιτίας τους γινόταν εκείνος σκοπίμως ρόμπα και εμφανιζόταν μικρός στα μάτια του ελληνικού λαού)
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, βλέποντας την συντριβή και την απαξίωση να πλησιάζουν μερικά κλεφτόπουλα -κλάφτρες (αλλά πρώιμες!) της ομάδας Βενιζέλου όπως οι Κίμωνας Κουλούρης, Χρήστος Βερελής, Μιχάλης Νεονάκης, Γιάννος Παπαντωνίου και άλλοι κλεφτοπουλαίοι, πρότειναν την άτακτη υποχώρηση και φυγή από την Φιλική Πασοκική Εταιρία, όμως ήταν ήδη αργά. Ο Βενιζέλος (και προς τιμήν του) επέλεξε να μείνει και να παλέψει μαζί με 48 συμπολεμιστές- κλεφτόπουλα -κλάφτρες
    (που θέλανε και πραξικόπημα πανάθεμα τους) του σε μια απελπισμένη μάχη σώμα με σώμα και μικρόφωνο και μικρόφωνο, λίγες ώρες πριν τελικά συντρίβει.
    Στη τελική αυτή μάχη ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνελήφθη και αφού μεταφέρθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται λογοτεχνικά ότι «σουβλίστηκε» από τους οπαδούς της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας και κάηκε την ερχόμενη Ανάσταση στην πλατεία του (αναθεωρημένου) Συντάγματος.
    Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν σουβλίστηκε, αλλά αυτοκτόνησε από τις τύψεις που πήρε στο λαιμό του, εξέθεσε και άφησε άνεργους, τους συνεργάτες του στο πραξικόπημα της αποφράδας 16ης Σεπτεβρίου του 2007
    κι έχοντας την γνώση της φημολογίας που ήθελε οι μεγαλοτσιφλικάδες να τον επικηρύξει και να ορκίζονται να τον σουβλίσουν εκείνοι (αφού τον πηδήξουν πρώτα) που τους «κρέμασε» με την βιασύνη και την αλαζονεία του.

    Ο βάναυσος τρόπος του θανάτου του Βενιζέλου στα χέρια των οπαδών της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας τρομοκράτησε αρχικά το λαό της Ελλάδας, που γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρωτοστάτησε (θυσιάστηκε για την ακρίβεια) αυτός και τα παλικάρια του στην σύγχρονη ελληνική επανάσταση ενάντια στον ζυγό της Διαφθοροκρατίας και του Αλαζονισμού.

    Για τον λόγο αυτό, ενα μνημείο στέκεται τώρα κοντά στη γέφυρα της Νέας Κηφισίας, το σημείο της τελικής μάχης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ ο τόπος γεννήσεώς του, το χωριό Άνω- Κάτω Ρουφιανίτσα, μετονομάστηκε αργότερα σε «Βαγγέλης το κλεφτόπουλο» προς τιμήν του.



    Πηγές :
    Ελληνική Ιστορία τών Νεότερων Χρόνων, ΟΕΔΒ, (2007).
    The 2007 Greek War of Independence, The Overlook Press (2007). ISBN 158567172X.
    The Greeks: Their Struggle For Independence, Hellenic International Press (2007). ISBN 0959089411.
    Το Αθάνατο 2007, Αφοί Ρουφιάνογλου
    Διευκρινιστικό μέιλ που έλαβα προχτές από το γραφείο Βενιζέλου σχετικά με το σωστό(!) βιογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγαπητοί μου φίλοι
    Θέλω να υπενθυμίσω δυο θέματα παρακολουθώντας τον κύριο Καραμανλή στις δηλώσεις του μετά και κατά τη διαρκεια του πρώτου Υπουργικού Συμβουλίου.
    Πρώτο δεν ανέφερε ουδέν περί «σεμνά και ταπεινά» αφού είναι γνωστό ότι, όχι μόνο όσοι υπουργοί απομακρύνθηκαν αλλά και πολλοί από αυτούς που παρέμειναν στη νέα κυβέρνηση, είχαν γράψει την εντολή στα παλαιά τους υποδήματα.
    Στη συνέχεια είπε εκείνο το αμίμητο ότι «θα παρακολουθώ στενά το έργο όλων των υπουργών και θα είμαι σε τακτά διαστήματα παρών στα υπουργεία» !!!! Όλοι όσοι το άκουσαν υπομειδίασαν διότι, από κανένα δεν διαφεύγει ότι στο παρελθόν παρόμοια δήλωσή του -για συνεχή παρουσία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να δίνει μάχες για τις τιμές των αγροτικών προϊόντων- δεν επαληθεύτηκε ολωσδιόλου. Όλοι ξέρουν ότι παρά τα θεωρητικά… «παρών» με τα οποία «φοβέρισε» τους νέους υπουργούς, ήταν απελπιστικά… απών από την «ώρα του πρωθυπουργού» στη Βουλή και οι επισκέψεις του σε υπουργεία κατά τη διάρκεια ολόκληρης της κυβερνητικής θητείας του ήταν συνολικά… λιγότερες από όσες πρόλαβε να πραγματοποιήσει για επικοινωνιακούς λόγους στη δεκαήμερη προεκλογική περίοδο!
    Οι μαγικές λύσεις της προεκλογικής εξέδρας για θέματα όπως το Ασφαλιστικό, η Παιδεία, η Υγεία, η ακρίβεια, η εξωτερική πολιτική και άλλα πολλά έχουν εξατμιστεί ήδη και τα προβλήματα που περιμένουν λύση είναι άπειρα… συν ένα: Την ισχνή πλειοψηφία στη Βουλή με 2 έδρες μόνο!
    Με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. index

    Απάντηση στο:
    Τα παρακάτω είναι επίσημα εκλογικά αποτελέσματα από την ιστοσελίδα του Υπ. Εσ., και αφορούν τα ποσοστά του Κόμματος σε μερικές από τις ¨λαϊκές¨ και φτωχές περιοχές της Αθήνας, όπου ως γνωστόν διαμένει η συμπαθής τάξη των νέων των 400 ευρώ και από όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αντλεί τη μεγάλη μάζα των ψήφων:

    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ / ΜΗΝΑ

    ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,39%
    ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 9,17%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,46%
    ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,29%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,92%
    ΔΗΜΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,93%
    ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,65%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 13,81%
    ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,38%
    ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,85%


    Ασφαλώς εσύ θα μας ήθελες άνεργους, υποσιτιζόμενους, με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, αποκομμένους από γνωριμίες, χωρίς ισχύ, απελπισμένους, ευάλωτους στον αισχρό λαϊκισμό έτσι ώστε ώστε να υπάρχει απόλυτη εξάρτηση από το το πελατειακό πολιτικό σύστημα και από το κόμμα.

    Μόνο που τότε δεν θα ψηφίζαμε ΣΥΡΙΖΑ, αν είμαστε έτσι θα ψηφίζαμε ότι και εσύ, καμιά θεσούλα, κανένα επιδοματάκι, κάποια χάρη, δηλαδή Τούρκογλου και ΠΑΣΟΚ.
    Ε, λοιπόν δεν χρειάμαστε κανέναν γι αυτό σκεφτόμαστε και εκφραζόμαστε ελεύθερα. Συνέχισε το μεροκάματο της ξεφτίλας σου τώρα...

    :-)

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Aφιερωστε και λιγο χρονο για τον Ε. Μπενιζελο. Για να μαθετε το ποιον του. Που ουτε κρητικος ειναι ουτε και ελληνας.

    Αφηστε τον πασοκικο συρφετο να οδυρεται για το ποιος θα βγαλει αυτο το κομμα των κινηματιων απο τη λασπη. Αξιολυπητοι ειναι και ηταν εξ αρχης. Αν αυτοι ξαναδουν
    εξουσια, θα γινουν και τα μουλαρια αλογα.

    Ανησυχειτε μηπως για το αν η Ελληνικη Βουλη ξεμεινει απο σωστη
    αντιπολιτευση; Προσεχως εμφανιζεται νεο κομμα.

    Εκεινοι παλι που πετανε υπονοουμενα για το τσοκαρο, που προωθουσε τα αγγλικα ως επισημη γλωσσα των Ελληνων, ξερουν τι γνωμη εχουμε γι αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΨΩΛΑΡΑ ΣΚΥΛΕ
    ΨΩΛΑΡΑ ΞΙΦΟΜΑΧΕ
    ΨΩΛΑΡΑ ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ
    ΨΩΛΑΡΑ ΤΖΩΝ
    και προς όλους τους δεξιούς ψωλαράδες
    και λοιπές δημοκρατικές και μακρυπεούσες δυνάμεις,φανατικούς υποστηρικτές του Κ.Κ.

    Συνολική απάντηση προς τους προηγούμενους ψωλαράδες και γαμιάδες.
    Είναι γνωστό ότι ο babis διαθέτει γοητεία και πουστιά υψηλού επιπέδου και αυξημένων απαιτήσεων(μαστίγια καλτσοδέτες χειροπέδες κ.λ.π.
    Έτσι μετά τις συνεχείς κρούσεις και προκλήσεις από τους παραπάνω ψωλαράδες αποδέχεται και πάλι να του ξεσκίσουν σούφρα και να τους τσιμπουκώνει ανηλεώς
    Παραμένει πιστός στην ανώμαλη και πρόστυχη ζωή του και προβαίνει σε όλες τις ανωμαλίες που θα ικανοποιήσουν τους ανωτέρω κυρίους.
    Πράγματι θα συνευρεθεί μαζί τους.
    Είναι γνωστό ότι τα παραπάνω άτομα με αγριότητα και τσαμπουκά του έχουν ξεσκίσει την κολάρα παρότι πρόκειται περί ξεφωνημένης πασοκοαδερφής αυτοί όμως μέχρι σήμερα απρόκλητα και συνεχώς τον γαμούν και αυτός με χαρά τους παίρνει τρείς - τρείς
    Το άνοιγμα του πάτου του έχει φθάσει τα 65mm.
    babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Διαμετρικά αντίθετες ήταν οι δύο εικόνες που παρουσίασε χθες το ΠΑΣΟΚ. Μαλακία Παρτούζα και ως έναν βαθμό και μαζοχισμό στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου των πούστηδων και των πρόστυχων ιερόδουλων καθώς και την προκλητικότητα και τον σεξισμό από τους δεκάδες συγκεντρωμένους καριόληδες και κολομπαράδες έξω από τα γραφεία του μπουρδέλου (κόμματος), οι οποίοι μαλακιζόντουσαν και ενεργώντουσαν στα πεζοδρόμια και συμπεριφέρονταν ως εσμός κλακαδόρων. Αυτονόητο είναι, υποθέτουμε, ποια από τις δύο καταστάσεις θα πρέπει να διακρίνει το μπουρδέλο (ΠΑΣΟΚ) σ' αυτή τη δύσκολη φάση που διέρχεται και ποια δεν θα πρέπει να ξανακάνει την εμφάνισή της.

    Δεν είναι τόσο τα χύσια που χύθηκαν στη μάπα του Μπουχέσα που επιβάλλει την επισήμανση αυτή. Κάλλιστα αυτό που συνέβη εκεί θα μπορούσε να συμβεί από τον ίδιο ή κάποιον άλλο δράστη σ' έναν διαφορετικό χώρο. Το πραγματικά απαράδεκτο είναι η μόνιμη παρουσία τις τελευταίες μέρες έξω από τα γραφεία το ΠΑΣΟΚ μιας συγκεκριμένης ομάδας πούστηδων, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σ' ένα άθλιο θέαμα μαλακίας και χεσίματος και αποδοκιμασιών και διαμορφώνουν μια ατμόσφαιρα, που προσβάλλει κάθε πολιτισμένο άνθρωπο.

    Απολύτως φυσιολογική ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου μαλακίας και του γενικού νταβά του μπουρδέλου που έσπευσαν ν πάρουν μάτι στο γαμήσι του Μπουχέσα. Φυσιολογικότερο, όμως, θα ήταν να είχαν προνοήσει να γαμήσουν πισοκολητά τον εσμό αυτό των πούστηδων. Κι αφού δεν είχαν φροντίσει να το κάνουν ως χθες, ας ελπίσουμε ότι θα τους γαμήσουν σήμερα.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ανάγκη το μπουρδέλο από πούστηδες, αυθόρμητους ή μη, σ' αυτή τη μπουρδελοκατάσταση που βρίσκεται. Οπως δεν έχει ανάγκη και από όσους επώνυμους τσιτσιδώνονται και γαμιούνται δημοσίως και ιδιαιτέρως αυτούς που ξεκολιάζονται, που μόνο ψωλοχύματα θ αφήσουν πίσω τους.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του μπουρδέλου είναι σεξουαλικό και η επίλυσή του μόνο με πολλά γαμήσια θα επιτευχθεί. Ανωμαλίες και παρτούζες όπως αρμόζει στο μπουρδέλο της μεγάλης μαλακίας.
    Ηδη η διαδικασία αυτή δρομολογήθηκε χθες.

    ''PASOK pisιnos''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. φταιμε που δεν τους γαμήσαμε νωρίς...να μας φωνάζουν θείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
    Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.


    ΟΝΝΕΔ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
    Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.


    ΟΝΝΕΔ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Απόσπασμα από το (νέο – νέο) βιβλίο νεοελληνικής ιστορίας του 2017

    Σύντομο βιογραφικό του ήρωα της επανάστασης του 2007
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (το πραγματικό του όνομα ήταν Βαγγέλης Τούρκογλου και το παρατσούκλι Βαγγέλας ο Τουρκόσπορος ή Αρχικλεφτόπουλο ) ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Επανάστασης του 2007.

    Τα παιδικά χρόνια
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957.
    Εγγονός ενός ντόπιου κλέφτη, είχε έφεση στη θρησκεία και σε μικρή ηλικία στάλθηκε από τους γονείς του στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου για την εκπαίδευσή του. Εκεί άλλωστε οφείλονται οι δεσμοί, τα χρέη και οι υποχρεώσεις που συνεχίζει να έχει στην εκκλησία και τον κλήρο. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών έγινε μοναχός και λόγω της αφοσίωσής του στη χριστιανική πίστη, της ιδιοσυγκρασίας του, της επιμονής του καθώς και του ύπουλου χαρακτήρα του έγινε πολύ γρήγορα διάκος, όμως επίσης πολύ γρήγορα τα παράτησε γιατί του είπανε ότι άμα θέλει να δει χαίρι στην πολιτική πρέπει να ξετακιμιάζει σιγά σιγά με τους παπάδες αφού φροντίσει όμως πρώτα να σιγουρέψει ως μελλοντικούς πελάτες. Η λαϊκή παράδοση αναφέρει πως όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν μοναχός, ένας Τούρκος πασάς πήγε στο μοναστήρι με τα στρατεύματά του και εντυπωσιάστηκε απ' την εμφάνιση του νεαρού μοναχού. Ο Διάκος προσβλήθηκε απ' τα λεγόμενα του Τούρκου και μετά από καβγά τον σκότωσε. Άλλωστε πάντοτε ο Βαγγέλης ήταν γνωστός για το αψίθυμο του χαρακτήρα του. Εξ αιτίας αυτού του περιστατικού αναγκάστηκε να φύγει στα κοντινά βουνά και να γίνει κλέφτης. Ιδιότητα την οποία διατήρησε και ανέπτυξε καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του κατορθώνοντας τελικά να εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα του είδους.
    Όμως και τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν ατάραχα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στις γειτονιές της συμπρωτεύουσας όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα και ανδρώθηκε για την μετέπειτα λαμπρή του πολιτική σταδιοδρομία, διαβάλλοντας, κατασυκοφαντώντας, ρουφιανεύοντας και καταστρέφοντας ότι έφτιαχναν τα υπόλοιπα παιδάκια με χαρακτηριστικό επεισόδιο αυτό που συνέβη όταν ήταν δώδεκα περίπου ετών οπότε και αφού έβαλε δυό-τρεις κολλητούς του να χειροδικήσουν εις βάρος συνομήλικου του, του είπε «άντε γ.. ρε μαλακισμένο, εγώ είμαι ο αρχηγός σε αυτή τη γειτονιά και γύρνα σπίτι σου μη σου γ… ολόκληρο το σόι».

    Τον Σεπτέμβριο του 1974 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως μέλος δεκάδων ενώσεων γιατί από μικρός ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν φιλόδοξος, δολοπλόκος και τεμπελάκος βάζοντας τους άλλους οπλαρχηγούς και τα μαθητευόμενα κλεφτόπουλα να τρέχουν για πάρτη του. Το 1978 αποφοίτησε από τη Νομική και ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου υπηρετώντας τους μεγαλοτσιφλικάδες του τόπου και του εξαπατώντας τον απλό και ανυπεράσπιστο λαό.

    Στην Φιλική Πασοκική Εταιρεία μυήθηκε μόλις τον Οκτώβριο του 1993 με την εκλογή του ως βουλευτή Θεσσαλονίκης, μιας και τότε του είπαν οι μεγαλοτσιφλικάδες κολλητοί του ότι άμα θέλει να ανελιχθεί γρήγορα στην πολιτική θα πρέπει να ανακατατευτεί με την συγκεκριμένη Φιλική Πασοκική Εταιρεία, να κάνει υπομονή και όταν έρθει η ώρα να την κάνει κουλουβάχατα και να την κυβερνήσει.

    Κλέφτης και αμαρτωλός
    Αρχικά κλέφτης υπό την εξουσία διαφόρων αρχι-καπετάνιων της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε σε διάφορες συγκρούσεις με τους συναγωνιστές-συνυποψηφίους του . Υπήρξε αμαρτωλός για πέντε χρόνια στο στρατό του Αλί-Μπακατσέλου Πασά, στην συνέχεια έγινε καπετάνιος μιας μονάδας αμαρτωλών στη Εύβοια, για άλλα πέντε χρόνια πρωτοπαλίκαρο μεγαλοτσιφλικάδων και μεγαλοεκδοτών της πρωτεύουσας ενώ στα χρόνια που ακολουθούν και που καταλήγουν στην Επανάσταση του 2007 είχε φτιάξει τη δική του ομάδα εκσυγχρονιστών κλεφτών και όπως πολλοί άλλοι καπεταναίοι κλεφτών και αμαρτωλών έγινε σεσημασμένο και σημαίνον μέλος της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας.
    Τον Απρίλιο του 1996 σε συνεργασία με άλλους οπλαρχηγούς και χρησιμοποιώντας την σαν ορμητήριο, επανακατέλαβε το φρούριο της Θεσσαλονίκης δίνοντας πολλές νικηφόρες μάχες, κατέλαβε την γέφυρα της Αλαμάνας, ενώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την αναβάθμιση και αναθεώρηση της πολιτιστικής, πολιτική, αθλητικής κλπ, κληρονομιάς μας κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας,
    έχτισε πέντε άχρηστες γέφυρες, τρία Ολυμπιακά στάδια, ενώ έδωσε μάχες για να αγοραστούν με κρατικά λεφτά όλες οι σαβούρες που είχαν για σπρώξιμο οι δεκάδες φίλοι του, από καλλιτέχνες και εργολάβους μέχρι απατεώνες-τυχοδιώκτες του κερατά.

    Το άδοξο τέλος
    Μετά από το ξέσπασμα των εχθροτήτων ύστερα από την βραδιά της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης και ύστερα από την βαριά ήττα της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι ένας ντόπιος καπετάνιος και φίλος ο Ανδρέας Λοβέρδος οδήγησαν ένα απόσπασμα μαχητών στο Ζάππειο με σκοπό την πραξικοπηματική κατάληψη της ηγεσίας της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας οπότε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι «διεκδικώ την αρχηγία της Εταιρίας». Την εν λόγω δήλωση έκανε αιφνιδιαστικά και ζωντανά (το ζωντανό) σε όλα τα Megaάλα τηλεοπτικά κανάλια των μεγαλοτσιφλικάδων της μικρής αυτής χώρας. Στις 19 Σεπτεμβρίου του μετά από τρεις ημέρες άγριας μάχης από σπίτι σε σπίτι, γραφείο σε γραφείο και στούντιο σε στούντιο, η ομάδα του αρχικλέφτη - πραξικοπηματία Βενιζέλου έπεσε στα χέρια του οπλαρχηγού Γιωργάκη ο οποίος αν και αγαθός και απονήρευτος άνθρωπος δεν ήταν τόσο βλακόμουτρο όσο κάποιοι ήθελαν να νομίζουν, και την είχε ψιλιαστεί την δουλειά, αλλά επειδή όπως είπαμε ήταν καλός άνθρωπος αλλά όχι και μαλάκας, άφησε τον Βενιζέλο και τα παλικάρια του να εκτεθούν, να γίνουν κατάπτυστοι και ρόμπες ξεκούμπωτες live στα μάτια του ελληνικού λαού και με αυτόν τον τρόπο να τελειώνει με δαύτους, γιατί όπως είπαμε ήταν αγαθός άνθρωπος -και φιλόζωος- και δεν του πήγαινε να βάψει τα χέρια του με αίμα (παρ’όλο που εξ αιτίας τους γινόταν εκείνος σκοπίμως ρόμπα και εμφανιζόταν μικρός στα μάτια του ελληνικού λαού)
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, βλέποντας την συντριβή και την απαξίωση να πλησιάζουν μερικά κλεφτόπουλα -κλάφτρες (αλλά πρώιμες!) της ομάδας Βενιζέλου όπως οι Κίμωνας Κουλούρης, Χρήστος Βερελής, Μιχάλης Νεονάκης, Γιάννος Παπαντωνίου και άλλοι κλεφτοπουλαίοι, πρότειναν την άτακτη υποχώρηση και φυγή από την Φιλική Πασοκική Εταιρία, όμως ήταν ήδη αργά. Ο Βενιζέλος (και προς τιμήν του) επέλεξε να μείνει και να παλέψει μαζί με 48 συμπολεμιστές- κλεφτόπουλα -κλάφτρες
    (που θέλανε και πραξικόπημα πανάθεμα τους) του σε μια απελπισμένη μάχη σώμα με σώμα και μικρόφωνο και μικρόφωνο, λίγες ώρες πριν τελικά συντρίβει.
    Στη τελική αυτή μάχη ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνελήφθη και αφού μεταφέρθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται λογοτεχνικά ότι «σουβλίστηκε» από τους οπαδούς της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας και κάηκε την ερχόμενη Ανάσταση στην πλατεία του (αναθεωρημένου) Συντάγματος.
    Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν σουβλίστηκε, αλλά αυτοκτόνησε από τις τύψεις που πήρε στο λαιμό του, εξέθεσε και άφησε άνεργους, τους συνεργάτες του στο πραξικόπημα της αποφράδας 16ης Σεπτεβρίου του 2007
    κι έχοντας την γνώση της φημολογίας που ήθελε οι μεγαλοτσιφλικάδες να τον επικηρύξει και να ορκίζονται να τον σουβλίσουν εκείνοι (αφού τον πηδήξουν πρώτα) που τους «κρέμασε» με την βιασύνη και την αλαζονεία του.

    Ο βάναυσος τρόπος του θανάτου του Βενιζέλου στα χέρια των οπαδών της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας τρομοκράτησε αρχικά το λαό της Ελλάδας, που γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρωτοστάτησε (θυσιάστηκε για την ακρίβεια) αυτός και τα παλικάρια του στην σύγχρονη ελληνική επανάσταση ενάντια στον ζυγό της Διαφθοροκρατίας και του Αλαζονισμού.

    Για τον λόγο αυτό, ενα μνημείο στέκεται τώρα κοντά στη γέφυρα της Νέας Κηφισίας, το σημείο της τελικής μάχης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ ο τόπος γεννήσεώς του, το χωριό Άνω- Κάτω Ρουφιανίτσα, μετονομάστηκε αργότερα σε «Βαγγέλης το κλεφτόπουλο» προς τιμήν του.



    Πηγές :
    Ελληνική Ιστορία τών Νεότερων Χρόνων, ΟΕΔΒ, (2007).
    The 2007 Greek War of Independence, The Overlook Press (2007). ISBN 158567172X.
    The Greeks: Their Struggle For Independence, Hellenic International Press (2007). ISBN 0959089411.
    Το Αθάνατο 2007, Αφοί Ρουφιάνογλου
    Διευκρινιστικό μέιλ που έλαβα προχτές από το γραφείο Βενιζέλου σχετικά με το σωστό(!) βιογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πηδιούνται οι μάνες σας πασόκοι με συφιλιασμένο αράπη από την Αλαμπάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 'Μπένουμε να γράψουμε ένα σχόλιο για ένα συγκεκριμένο θέμα και ο 'PASOK pisιnos' ξερνάει άσχετες μαλακίες που προφανώς οφείλονται στην άσχημη παιδική του ηλικία, Προφανώς κάποιος ΠΑΣΟΚος του πήδηξε την μάνα ή ίσως γάμησε και τον ίδιο.
    Στο θέμα μας τώρα.
    Εμείς πόσα βιντεάκια έχουμε για τους Τούρκους για τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς. Θεωρώ αν όχι άπειρα, πάρα πολλά. Με την ίδια λογική και με το πρόσχημα του "αστεϊσμού", συντηρούμε εύσχημα μια πολύ καλοστημένη προπαγάνδα. Η Μήπως για εμάς δεν ισχύει αυτό γιατί εμείς είμαστε Ελληνες.
    Δεν ξέρω αυτή η εθνικιστική μαλακία μέχρι που μπορεί να φτάσει.
    aasima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΟΥΣΤΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΕΡΑ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΕΝΤΕΝΤΕΡΗ ΓΙΑ ΠΙΣΟΚΟΛΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Διαμετρικά αντίθετες ήταν οι δύο εικόνες που παρουσίασε χθες το ΠΑΣΟΚ. Μαλακία Παρτούζα και ως έναν βαθμό και μαζοχισμό στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου των πούστηδων και των πρόστυχων ιερόδουλων καθώς και την προκλητικότητα και τον σεξισμό από τους δεκάδες συγκεντρωμένους καριόληδες και κολομπαράδες έξω από τα γραφεία του μπουρδέλου (κόμματος), οι οποίοι μαλακιζόντουσαν και ενεργώντουσαν στα πεζοδρόμια και συμπεριφέρονταν ως εσμός κλακαδόρων. Αυτονόητο είναι, υποθέτουμε, ποια από τις δύο καταστάσεις θα πρέπει να διακρίνει το μπουρδέλο (ΠΑΣΟΚ) σ' αυτή τη δύσκολη φάση που διέρχεται και ποια δεν θα πρέπει να ξανακάνει την εμφάνισή της.

    Δεν είναι τόσο τα χύσια που χύθηκαν στη μάπα του Μπουχέσα που επιβάλλει την επισήμανση αυτή. Κάλλιστα αυτό που συνέβη εκεί θα μπορούσε να συμβεί από τον ίδιο ή κάποιον άλλο δράστη σ' έναν διαφορετικό χώρο. Το πραγματικά απαράδεκτο είναι η μόνιμη παρουσία τις τελευταίες μέρες έξω από τα γραφεία το ΠΑΣΟΚ μιας συγκεκριμένης ομάδας πούστηδων, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σ' ένα άθλιο θέαμα μαλακίας και χεσίματος και αποδοκιμασιών και διαμορφώνουν μια ατμόσφαιρα, που προσβάλλει κάθε πολιτισμένο άνθρωπο.

    Απολύτως φυσιολογική ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου μαλακίας και του γενικού νταβά του μπουρδέλου που έσπευσαν ν πάρουν μάτι στο γαμήσι του Μπουχέσα. Φυσιολογικότερο, όμως, θα ήταν να είχαν προνοήσει να γαμήσουν πισοκολητά τον εσμό αυτό των πούστηδων. Κι αφού δεν είχαν φροντίσει να το κάνουν ως χθες, ας ελπίσουμε ότι θα τους γαμήσουν σήμερα.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ανάγκη το μπουρδέλο από πούστηδες, αυθόρμητους ή μη, σ' αυτή τη μπουρδελοκατάσταση που βρίσκεται. Οπως δεν έχει ανάγκη και από όσους επώνυμους τσιτσιδώνονται και γαμιούνται δημοσίως και ιδιαιτέρως αυτούς που ξεκολιάζονται, που μόνο ψωλοχύματα θ αφήσουν πίσω τους.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του μπουρδέλου είναι σεξουαλικό και η επίλυσή του μόνο με πολλά γαμήσια θα επιτευχθεί. Ανωμαλίες και παρτούζες όπως αρμόζει στο μπουρδέλο της μεγάλης μαλακίας.
    Ηδη η διαδικασία αυτή δρομολογήθηκε χθες.

    ''PASOK pisιnos''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ

    ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ

    ΔΕΝ ΘΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ

    ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΜΕ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΤΑΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΒΛΙΑΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    Η ΜΗΠΩς ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΧΝΑ;;;;
    ΑΧΑΧΑ
    ΖΗΤΩ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Είμαι Η Μαρία Δαμανάκη
    πασόκα του τσιμπουκιού και του παλουκιού (πούτσου)
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζύ θα σας πάρω σαν τρελλή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ''PASOK pisιnos'' ΜΗΠΩςΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ
    ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΔΕΛΦΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ''PASOK pisιnos''
    ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. http://www.youporn.com/watch/64853
    ΕΔΩ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ''PASOK pisιnos''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
    ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ (ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ)
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟ
    Η ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΧΟΝΤΡΟΤΡΕΛΛΟ

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΟΥΣΤΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΕΡΑ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΕΝΤΕΝΤΕΡΗ ΓΙΑ ΠΙΣΟΚΟΛΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 11.27
    11.33

    ΕΛΑΤΕ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

    ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΩΠΑ........

    ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ......
    Σ ΑΡΕΣΕΙ Ε ΠΟΥΣΤΟΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ

    ΤΙ ΑΧ ΚΑΙ ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ......

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΗ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΒΕΝΙ ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΜΟ
    ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Είμαι Η Μαρία Δαμανάκη
    πασόκα του τσιμπουκιού και του παλουκιού (πούτσου)
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζύ θα σας πάρω σαν τρελλή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Έλεος πια με τα άσχετα, υβριστικά και δυσφημιστικά σχόλια! Αν σας τραβήξει μια μήνυση κάποιος (δείτε τους όρους χρήσης του Blogger - το ισχύον δίκαιο της έδρας του το επιτρέπει), θα φταίει;

    Πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι. Να γράφετε ελεύθερα, αλλά να μην ακολουθεί αυτός ο οχετός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΟΣΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟΣΟ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ.
    ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΤΕ.
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΜΕ..ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ...ΠΡΟΔΕΡΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΚΟΨΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
    To video αυτό δημιουργήθηκε από τον πιο γνωστό hacker του youtube, ο οποίος έχει μονίμως στόχο την Ελλάδα γιατί είναι παντρεμένος με Τουρκάλα. Είναι ο άνθρωπος που εξαιτίας των videos του, έχει κλείσει το youtube 2 φορές στην Τουρκία, και είναι ο άνθρωπος, που κλέβοντας προσωπικά δεδομένα από διάφορα sites Ελλήνων, μετά ανεβάζει εμετικά videos, υποδυόμενος τα θύματά του, και επιτιθέμενος σε ανέμελους πολίτες. Ονομάζεται Seannie Rutledge, και με απανωτές καταγγελίες στο youtube, πολλοί πατριώτες του έχουμε κλείσει τα παρακάτω προβοκατόρικα accounts:

    abZorbaTheGrik (suspended)
    AlexanderTheMacedon (suspended)
    dim0u (suspended)
    DimouIsGoingDown (suspended)
    dimousfamilyalbum (suspended)
    DimitriosXenos (suspended)
    DimouInMelbourne (suspended)
    dimousfamilyalbum (suspended)
    DrFrohlich (suspended)
    EnglishAccents (suspended)
    FatSlutXristina (suspended)
    FatherFeckinOMalley (suspended)
    GAYMAKARIOS (suspended)
    GAYREEKBASDARDS (suspended)
    greekplanetcomau (suspended)
    GrikAbzorba (suspended)
    HeIIenicBlood (suspended)
    hellenicbIood (suspended)
    HELLENICBL00D (suspended)
    HELLENICBL0OD (suspended)
    HELLENICBLO0D (suspended)
    KostasKaramanlis (suspended)
    KostasPapafloratos (suspended)
    KPapathanasopoulos (suspended)
    michaeld1mou (suspended)
    michaeldim0u (suspended)
    MichaelNonceDimou (suspended)
    MisterSeanie (suspended)
    Mister5eanie (suspended)
    MI5TERseanie (suspended)
    misterseany (suspended)
    mrseanie (suspended)
    MrSeanie (suspended)
    Mr5eanie (suspended)
    N1SIOTIS (suspended)
    NISI0TIS (suspended)
    nisiotisxI (suspended)
    Papafloratoss (suspended)
    Papafloratosser (suspended)
    ProudGayKolokotronis (suspended)
    seanruttledge (suspended)
    T0URK0SFUKTIS (suspended)
    TheMostSuspendedChap (suspended)
    TheMostSuspendedDewd (suspended)
    TheMostSuspendedDude (suspended)
    TheMostSuspendedDude Suspended)
    TheMostSuspendedGuy (suspended)
    VAS0T (suspended)
    vasoto2 (suspended)
    VASOTo2 (suspended)
    VAS0To2 (suspended)
    XristinaDimou (suspended)
    Y0UTUBEpersecutesME (suspended)
    Y0UTUBEstinks (suspended)
    YIANNISKYPRE0S (suspended)

    Δυστυχώς έχει καμια 100αριά ακόμα ανοιχτά. Οι πεπειραμένοι youtubers όμως τον ξέρουμε, όπως επίσης και οι Τούρκοι και δεν τσιμπάμε πια.

    Εχει μια εταιρία βιτρίνα, που μπορείτε να τη δείτε εδώ.

    http://www.1cl.co.uk/London_Chaufeurs.htm

    Εχει κάνει το λάθος όμως να βάλει και το κινητό του, οπότε δεν φαντάζεστε τι μπινελίκωμα τρώει σε καθημερινή βάση από όλο τον πλανήτη.Ειναι πραγματικά αδιανόητο ένας ψυχοπαθής Ιρλανδός να δημιουργεί μέχρι και διπλωματικά επεισόδεια μεταξύ χωρών, οι Υπηρεσίες Δίωξης Ψηφιακού Εγκλήματος να έχουν ειδικό data base για αυτόν, και να μην τον ξεσκίζουν γιατι λέει δεν απειλεί, απλώς κάνει την πλάκα του! (Ναι, αυτές τις πληροφορίες και αυτή την απάντηση έλαβα από την ασφάλεια όταν πήγα να τον καταγγείλω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Απόσπασμα από το (νέο – νέο) βιβλίο νεοελληνικής ιστορίας του 2017

    Σύντομο βιογραφικό του ήρωα της επανάστασης του 2007
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (το πραγματικό του όνομα ήταν Βαγγέλης Τούρκογλου και το παρατσούκλι Βαγγέλας ο Τουρκόσπορος ή Αρχικλεφτόπουλο ) ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Επανάστασης του 2007.

    Τα παιδικά χρόνια
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957.
    Εγγονός ενός ντόπιου κλέφτη, είχε έφεση στη θρησκεία και σε μικρή ηλικία στάλθηκε από τους γονείς του στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου για την εκπαίδευσή του. Εκεί άλλωστε οφείλονται οι δεσμοί, τα χρέη και οι υποχρεώσεις που συνεχίζει να έχει στην εκκλησία και τον κλήρο. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών έγινε μοναχός και λόγω της αφοσίωσής του στη χριστιανική πίστη, της ιδιοσυγκρασίας του, της επιμονής του καθώς και του ύπουλου χαρακτήρα του έγινε πολύ γρήγορα διάκος, όμως επίσης πολύ γρήγορα τα παράτησε γιατί του είπανε ότι άμα θέλει να δει χαίρι στην πολιτική πρέπει να ξετακιμιάζει σιγά σιγά με τους παπάδες αφού φροντίσει όμως πρώτα να σιγουρέψει ως μελλοντικούς πελάτες. Η λαϊκή παράδοση αναφέρει πως όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν μοναχός, ένας Τούρκος πασάς πήγε στο μοναστήρι με τα στρατεύματά του και εντυπωσιάστηκε απ' την εμφάνιση του νεαρού μοναχού. Ο Διάκος προσβλήθηκε απ' τα λεγόμενα του Τούρκου και μετά από καβγά τον σκότωσε. Άλλωστε πάντοτε ο Βαγγέλης ήταν γνωστός για το αψίθυμο του χαρακτήρα του. Εξ αιτίας αυτού του περιστατικού αναγκάστηκε να φύγει στα κοντινά βουνά και να γίνει κλέφτης. Ιδιότητα την οποία διατήρησε και ανέπτυξε καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του κατορθώνοντας τελικά να εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα του είδους.
    Όμως και τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν ατάραχα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στις γειτονιές της συμπρωτεύουσας όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα και ανδρώθηκε για την μετέπειτα λαμπρή του πολιτική σταδιοδρομία, διαβάλλοντας, κατασυκοφαντώντας, ρουφιανεύοντας και καταστρέφοντας ότι έφτιαχναν τα υπόλοιπα παιδάκια με χαρακτηριστικό επεισόδιο αυτό που συνέβη όταν ήταν δώδεκα περίπου ετών οπότε και αφού έβαλε δυό-τρεις κολλητούς του να χειροδικήσουν εις βάρος συνομήλικου του, του είπε «άντε γ.. ρε μαλακισμένο, εγώ είμαι ο αρχηγός σε αυτή τη γειτονιά και γύρνα σπίτι σου μη σου γ… ολόκληρο το σόι».

    Τον Σεπτέμβριο του 1974 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως μέλος δεκάδων ενώσεων γιατί από μικρός ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν φιλόδοξος, δολοπλόκος και τεμπελάκος βάζοντας τους άλλους οπλαρχηγούς και τα μαθητευόμενα κλεφτόπουλα να τρέχουν για πάρτη του. Το 1978 αποφοίτησε από τη Νομική και ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου υπηρετώντας τους μεγαλοτσιφλικάδες του τόπου και του εξαπατώντας τον απλό και ανυπεράσπιστο λαό.

    Στην Φιλική Πασοκική Εταιρεία μυήθηκε μόλις τον Οκτώβριο του 1993 με την εκλογή του ως βουλευτή Θεσσαλονίκης, μιας και τότε του είπαν οι μεγαλοτσιφλικάδες κολλητοί του ότι άμα θέλει να ανελιχθεί γρήγορα στην πολιτική θα πρέπει να ανακατατευτεί με την συγκεκριμένη Φιλική Πασοκική Εταιρεία, να κάνει υπομονή και όταν έρθει η ώρα να την κάνει κουλουβάχατα και να την κυβερνήσει.

    Κλέφτης και αμαρτωλός
    Αρχικά κλέφτης υπό την εξουσία διαφόρων αρχι-καπετάνιων της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε σε διάφορες συγκρούσεις με τους συναγωνιστές-συνυποψηφίους του . Υπήρξε αμαρτωλός για πέντε χρόνια στο στρατό του Αλί-Μπακατσέλου Πασά, στην συνέχεια έγινε καπετάνιος μιας μονάδας αμαρτωλών στη Εύβοια, για άλλα πέντε χρόνια πρωτοπαλίκαρο μεγαλοτσιφλικάδων και μεγαλοεκδοτών της πρωτεύουσας ενώ στα χρόνια που ακολουθούν και που καταλήγουν στην Επανάσταση του 2007 είχε φτιάξει τη δική του ομάδα εκσυγχρονιστών κλεφτών και όπως πολλοί άλλοι καπεταναίοι κλεφτών και αμαρτωλών έγινε σεσημασμένο και σημαίνον μέλος της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας.
    Τον Απρίλιο του 1996 σε συνεργασία με άλλους οπλαρχηγούς και χρησιμοποιώντας την σαν ορμητήριο, επανακατέλαβε το φρούριο της Θεσσαλονίκης δίνοντας πολλές νικηφόρες μάχες, κατέλαβε την γέφυρα της Αλαμάνας, ενώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την αναβάθμιση και αναθεώρηση της πολιτιστικής, πολιτική, αθλητικής κλπ, κληρονομιάς μας κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας,
    έχτισε πέντε άχρηστες γέφυρες, τρία Ολυμπιακά στάδια, ενώ έδωσε μάχες για να αγοραστούν με κρατικά λεφτά όλες οι σαβούρες που είχαν για σπρώξιμο οι δεκάδες φίλοι του, από καλλιτέχνες και εργολάβους μέχρι απατεώνες-τυχοδιώκτες του κερατά.

    Το άδοξο τέλος
    Μετά από το ξέσπασμα των εχθροτήτων ύστερα από την βραδιά της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης και ύστερα από την βαριά ήττα της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι ένας ντόπιος καπετάνιος και φίλος ο Ανδρέας Λοβέρδος οδήγησαν ένα απόσπασμα μαχητών στο Ζάππειο με σκοπό την πραξικοπηματική κατάληψη της ηγεσίας της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας οπότε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι «διεκδικώ την αρχηγία της Εταιρίας». Την εν λόγω δήλωση έκανε αιφνιδιαστικά και ζωντανά (το ζωντανό) σε όλα τα Megaάλα τηλεοπτικά κανάλια των μεγαλοτσιφλικάδων της μικρής αυτής χώρας. Στις 19 Σεπτεμβρίου του μετά από τρεις ημέρες άγριας μάχης από σπίτι σε σπίτι, γραφείο σε γραφείο και στούντιο σε στούντιο, η ομάδα του αρχικλέφτη - πραξικοπηματία Βενιζέλου έπεσε στα χέρια του οπλαρχηγού Γιωργάκη ο οποίος αν και αγαθός και απονήρευτος άνθρωπος δεν ήταν τόσο βλακόμουτρο όσο κάποιοι ήθελαν να νομίζουν, και την είχε ψιλιαστεί την δουλειά, αλλά επειδή όπως είπαμε ήταν καλός άνθρωπος αλλά όχι και μαλάκας, άφησε τον Βενιζέλο και τα παλικάρια του να εκτεθούν, να γίνουν κατάπτυστοι και ρόμπες ξεκούμπωτες live στα μάτια του ελληνικού λαού και με αυτόν τον τρόπο να τελειώνει με δαύτους, γιατί όπως είπαμε ήταν αγαθός άνθρωπος -και φιλόζωος- και δεν του πήγαινε να βάψει τα χέρια του με αίμα (παρ’όλο που εξ αιτίας τους γινόταν εκείνος σκοπίμως ρόμπα και εμφανιζόταν μικρός στα μάτια του ελληνικού λαού)
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, βλέποντας την συντριβή και την απαξίωση να πλησιάζουν μερικά κλεφτόπουλα -κλάφτρες (αλλά πρώιμες!) της ομάδας Βενιζέλου όπως οι Κίμωνας Κουλούρης, Χρήστος Βερελής, Μιχάλης Νεονάκης, Γιάννος Παπαντωνίου και άλλοι κλεφτοπουλαίοι, πρότειναν την άτακτη υποχώρηση και φυγή από την Φιλική Πασοκική Εταιρία, όμως ήταν ήδη αργά. Ο Βενιζέλος (και προς τιμήν του) επέλεξε να μείνει και να παλέψει μαζί με 48 συμπολεμιστές- κλεφτόπουλα -κλάφτρες
    (που θέλανε και πραξικόπημα πανάθεμα τους) του σε μια απελπισμένη μάχη σώμα με σώμα και μικρόφωνο και μικρόφωνο, λίγες ώρες πριν τελικά συντρίβει.
    Στη τελική αυτή μάχη ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνελήφθη και αφού μεταφέρθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται λογοτεχνικά ότι «σουβλίστηκε» από τους οπαδούς της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας και κάηκε την ερχόμενη Ανάσταση στην πλατεία του (αναθεωρημένου) Συντάγματος.
    Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν σουβλίστηκε, αλλά αυτοκτόνησε από τις τύψεις που πήρε στο λαιμό του, εξέθεσε και άφησε άνεργους, τους συνεργάτες του στο πραξικόπημα της αποφράδας 16ης Σεπτεβρίου του 2007
    κι έχοντας την γνώση της φημολογίας που ήθελε οι μεγαλοτσιφλικάδες να τον επικηρύξει και να ορκίζονται να τον σουβλίσουν εκείνοι (αφού τον πηδήξουν πρώτα) που τους «κρέμασε» με την βιασύνη και την αλαζονεία του.

    Ο βάναυσος τρόπος του θανάτου του Βενιζέλου στα χέρια των οπαδών της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας τρομοκράτησε αρχικά το λαό της Ελλάδας, που γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρωτοστάτησε (θυσιάστηκε για την ακρίβεια) αυτός και τα παλικάρια του στην σύγχρονη ελληνική επανάσταση ενάντια στον ζυγό της Διαφθοροκρατίας και του Αλαζονισμού.

    Για τον λόγο αυτό, ενα μνημείο στέκεται τώρα κοντά στη γέφυρα της Νέας Κηφισίας, το σημείο της τελικής μάχης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ ο τόπος γεννήσεώς του, το χωριό Άνω- Κάτω Ρουφιανίτσα, μετονομάστηκε αργότερα σε «Βαγγέλης το κλεφτόπουλο» προς τιμήν του.



    Πηγές :
    Ελληνική Ιστορία τών Νεότερων Χρόνων, ΟΕΔΒ, (2007).
    The 2007 Greek War of Independence, The Overlook Press (2007). ISBN 158567172X.
    The Greeks: Their Struggle For Independence, Hellenic International Press (2007). ISBN 0959089411.
    Το Αθάνατο 2007, Αφοί Ρουφιάνογλου
    Διευκρινιστικό μέιλ που έλαβα προχτές από το γραφείο Βενιζέλου σχετικά με το σωστό(!) βιογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Επανέρχομαι γιατι με θλίψη βλέπω οτι ένα πολύ σοβαρό θέμα που το χρησιμοποίησε μέχρι και η Τηλεόραση των Σκοπίων αγνοείται, και γράφετε μαλακιες για Βενιζέλο και πούτσες και γιαυτό δεν προκόβουμε σαν έθνος! Διαβάστε το comment που άφησα τα ξημερώματα στις 2:14. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Και αν κάποιος έχει άκρες με κανένα εισαγγελέα ας κάνει κάτι. Δεν πρόκειται για φάρσα! Ειναι αδιανόητο η Κρατική Τηλεόραση των Σκοπίων να χρησιμοποιεί videos κατά της Ελλάδας που κυκλοφορούν στο youtube κατασκευασμένα απο τον πιο ψυχωτικό hacker του πλανήτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση