Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007

  Για όλα φταίνε οι γκόμενες...

  .
  ...οι πρώην και οι επόμενες! Οι δύο πραγματικοί εχθροί του Παπανδρέου και του Βενιζέλου
  .
  Του Χρήστου Λουτράδη
  .
  Ζούμε σε ενα ενοχικό πολιτικό σύστημα, ενοχικό όχι ομως για να προβαίνει σε διαδικασίες αυτο-κάθαρσης και συνειδητοποίσης των δικών του λαθών αλλά στο να βρίσκει εξιλαστήρια θύματα και να εξυφαίνει θεωρίες συνωμοσίας που στις περισσότερες φορές στο μόνο που συντελούν ειναι στην διαιώνιση των φαύλων καταστάσεων που οδήγησαν στα προηγούμενα λάθη.
  Αναφέρομαι στον Γιώργο Παπανδρέου που φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί οτι για την ήττα μπορεί να ευθύνεται και ο ίδιος σε κάποιο βάθμο, αλλά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο που αν γνώριζε ή αν έβλεπε γιατί δεν έκρουε τον κώδικα του κίνδυνου τόσο καιρο; Γιατι δεν απευθυνθηκε στα αρμόδια όργανα για να εκφράσει τις αντιρρήσεις του - αν το έκανε έπρεπε να το είχε δημοσιοποίησει, αν δεν το έκανε είναι ήδη αργά.
  Κατά την γνώμη μου το κυριότερο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ ειναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου απέτυχε στο να καταφέρει να του προσδώσει ενα σαφη ιδεολογικό στιγμα, ο μέσος πολίτης δεν έχει λόγους να το διαχωρίσει απο την Νέα Δημοκράτια γιατι απλά ο Γιώργος Παπανδρέου δεν του έδωσε την δυνατότητα να το κάνει.
  Παράλληλα, ενώ ήταν θιασώτης της ανανέωσης δεν το έκανε στη πράξη διατηρώντας την δομή αλλά και τον παρακμιακό τρόπο λειτουργίας των Τοπικών Οργανώσεων. Και να τον υπονόμευαν οπως αφήνει να εννοηθεί, αυτός κρίνεται για την αποτελεσματικότητα του υπό κάθε μορφής συνθήκες. Ο δε κ. Βενιζέλος, και ολοι οι άλλοι επίδοξοι δελφίνοι του κινήματος, κρίνονται στο αν υπονόμευαν τον Παπανδρέου. Κρίνονται επίσης και για την απουσία ιδεολογικού στίγματος για το ΠΑΣΟΚ, γιατί το περίφημο πρόγραμμα αποτελούσε προϊόν συλλογικής εργασίας που είτε δεν επικοινωνηθηκε στον κόσμο είτε επικοινωνήθηκε και δεν άρεσε.
  Και οι δυο επίδοξοι ηγέτες του ΠΑΣΟΚ χρειάζεται να αντιληφθούν ότι ο μεγαλύτερος εχθρός τους ειναι η αλαζονεια και η αίσθηση του μόνιμου που τους διακατέχει. Αν αντιμετώπιζαν αυτούς τους δύο εχθρούς, οι θεωρίες συνωμοσίας θα γυρίσουν εκεί που τους αξιζουν, στα άρλεκιν, και όχι στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των 8... Γιατί αν δεχθουμε οτι υπάρχει τώρα συνωμοσία εναντίον του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η υπερπροβολή του Παπανδρέου απο τα ΜΜΕ της παράταξης ήταν και αυτό συνωμοσία ή μέρος της ευρύτερης λειτουργίας των μέσων; Και επειδή το προσφιλέστερο hobby των Ελλήνων ειναι να διχάζονται και να συσσωματωνονται γύρω απο ομάδες εξουσίας, μια παράκληση προς όλους μας... Ειναι καιρός πια η πολιτική ζωή του τόπου μας να ξεφύγει απο το σύνδρομο του Ολυμπιακου - Παναθηναϊκού και να συγκρουόμαστε στην αρένα των ιδεών και των αξιών που διέπουν τον καθέναν απο εμάς.
  Δεν με ενδιαφέρει αν τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα τον λένε Παπανδρέου ή Βενιζέλο, ούτε αν τον επόμενο πρόεδρο της Ν.Δ. Καραμανλή, Μπακογιάννη ή Αβραμόπουλο. Με ενδιαφέρουν πολιτικοί σχηματισμοί με συγκεκριμένες αξίες, στόχους που θα διαπρέπουν στον αρένα της πολιτικής αντιπαραθεσης και όχι στην μικροπολιτική... Και σε αυτήν την αρένα κάποιος απέτυχε και το έδειξαν οι πρόσφατες εκλογές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  63 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 1:51:00 π.μ.

  www.pasokneaallagi.blogspot.com

  Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.

  Για την θωράκιση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα.

  Για τη Νέα Αλλαγή μαζί με τον ηγέτη της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης Γιώργο Α. Παπανδρέου.

  Για την ανατροπή των σχεδίων διάβρωσης του κινήματος από την Δεξιά.

  Για τον Σοσιαλισμό

  Για τη Λαϊκή Κυριαρχία

  Για την Εθνική Ανεξαρτησία


  Μια ανοικτή πρόσκληση στα μέλη και τους φίλους του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, προκειμένου να συνδιαμορφωθεί η ιδεολογική πλατφόρμα του ΠΑΣΟΚ.

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 1:58:00 π.μ.

  ΔΕΝ  ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


  ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ


  ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ  ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚ

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 2:01:00 π.μ.

  www.pasokneaallagi.blogspot.com

  Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.

  Για την θωράκιση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα.

  Για τη Νέα Αλλαγή μαζί με τον ηγέτη της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης Γιώργο Α. Παπανδρέου.

  Για την ανατροπή των σχεδίων διάβρωσης του κινήματος από την Δεξιά.

  Για τον Σοσιαλισμό

  Για τη Λαϊκή Κυριαρχία

  Για την Εθνική Ανεξαρτησία


  Μια ανοικτή πρόσκληση στα μέλη και τους φίλους του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, προκειμένου να συνδιαμορφωθεί η ιδεολογική πλατφόρμα του ΠΑΣΟΚ.

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 2:11:00 π.μ.

  index

  Αν βρείτε έμμεσες παραπομπές στις πομπές του Τούρκογλου σε αυτό το τραγουδάκι, οι ομοιότητες δεν είναι τελείως συμπτωματικές.

  "Ο πρεζάκιας για καριέρα, του μεγάρου η καμαριέρα από αναρρόφηση χολής..."

  bloopers

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 2:50:00 π.μ.

  Άντε ρε πασόκοι διαλυθήτε να ξεμπερδέβουμε. Δεν ντρέπεστε ρε μαλάκες να υπάρχουν στελέχη σας που στηρίζουν το Βενιζέλο; Ντροπή ρε αριστεροί του κώλου. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Αντρέα ρε λαμόγια, καπότες του Λαμπράκη και του Μπόμπολα καταντήσατε.

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 3:08:00 π.μ.

  "ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ..." ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 20 Τ0Υ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ...

  ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ;;;

  ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ Η ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ;;;


  "ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ -ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ -ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ Η "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ" ΤΟΥ ΜΑΡΞ-ΚΑΟΥΤΣΚΥ- ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΕ ΖΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ - ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΛΒΑΤΟΡ ΑΛΛΙΕΝΤΕ

  Και βέβαια δεν μπορούμε να χρεώσουμε σε μια προσωπικότητα ( εάν δεν είμαστε φασίστες , οπαδοί της "συλλογικής οικογενειακής ευθύνης") τις αμαρτίες η τις πολιτικές προτιμήσεις των γονιών τους.

  Δεν φταίει ο "Ευάγγελος" για το γεγονός ότι ο πατέρας του άλλαξε το κακόηχο επώνυμο του από "ΤΟΥΡΚΟΖΟΓΛΟΥ" ΣΕ "ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" . Ορισμένοι λένε μάλιστα πως αιτία της αλλαγής του επώνυμου δεν ήταν μόνο το κακόηχο και οι συνειρμοί με την "τουρκογένεια" , αλλά το γεγονός ότι ο πατέρας του είχε διαγραφεί από τον δικηγορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης για κάποιες καταδίκες που αφορούσαν "οικονομικά αδικήματα" ( κάποιος επισκέπτης στο φόρουμ αναφέρει πως ήταν συνεργάτης των Γερμανών στην κατοχή , προσωπικά δεν πιστεύω την εκδοχή αυτή ). Βέβαια υπάρχει μία σκέψη για τον γενικότερο οπορτουνισμό να αλλάξεις το ονομάσου και να το μετατρέψεις από τουρκογενές σε "Βενιζέλος" ...Εάν ήσουν σωστός θα μπορούσες να διαλέξεις ένα οποιοδήποτε άλλο. Έτσι θα είχαμε απαλλαγεί σήμερα από τις προπαγανδιστικές αναφορές που κάνουν τα γιουσουφάκια του ΔΟΛ ( Λάμψιας-Κακαουνάκης ) για "Κίνημα Βενιζέλου" από την Θεσσαλονίκη...( "της Αμύνης τα παιδιά διώξανε τον Βασιλιά..." ! ).
  Εμένα με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το γεγονός ο καλός του γάμος με την κόρη του Μπακατσέλου και η προέκταση των υπόγειων διαδρομών και με την οικογένεια Μητσοτάκη. Με ενδιαφέρει η διαπλοκή με την "παραγωγική τάξη" των επιχειρηματιών ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΠΟ.
  Με ενδιαφέρει επίσης εάν είναι σοσιαλιστής , και εάν ναι εάν είναι δεξιός η αριστερός σοσιαλδημοκράτης. Εάν είναι φουνταμελιστής οπαδός της απόλυτης κυριαρχίας της "ελεύθερης αγοράς" και του καπιταλισμού πάνω στον κόσμο της εργασίας . Εάν υπερασπίζει τον δημόσιο χαρακτήρα και ιδιοκτησία στις βασικές δομές ενός κράτους , όπως στην ενέργεια , τις συγκοινωνίες , την ύδρευση , του φυσικού περιβάλλοντος ( δάση- βουνά-και παραλίες ) των αιθέρων και των ΜΜΕ , της παιδείας και της πολιτιστικής κληρονομιάς. Εάν υπερασπίζει όχι μόνο τον δημόσιο "χαρακτήρα" , αλλά την ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ πάνω στα παραπάνω αναφερόμενα αγαθά , και όχι βέβαια υπερασπιστής κάποιων "νόμων" που εξασφαλίζουν το "πλαίσιο" πάνω στο οποίο θα κινηθεί η "ιδιωτική πρωτοβουλία" ( ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ) στους βασικούς τομείς ζωής και επιβίωσης του κοινωνικού συνόλου. Με ενδιαφέρει εάν ο Βαγγέλης και ο γιός της Μαργαρίτας , όπως και κάθε δελφίνος ( μετά απο 20 χρονια Εξουσίας βέβαια ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΣ ) του ΠΑΣΟΚ αντιλαμβάνονται το κράτος σαν δημόσια περιουσία και θεματοφύλακα του δημόσιου συμφέροντος ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ "ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ " ανάμεσα στις λεγόμενες παραγωγικές ΤΑΞΕΙΣ " ...

  Με ενδιαφέρει να μάθω εάν υπάρχει Πανελλήνιο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ Κίνημα και όχι εάν υπάρχει μια "μεγάλη δημοκρατική παράταξη" . Απλά στη "μεγάλη δημοκρατική παράταξη" , δηλαδή στους οπαδούς του πολυκομματικού κοινοβουλευτικού τρόπου διακυβέρνησης , βρίσκεται και ΝΔ , αλλά και η "θεσμική" Αριστερά. Εγώ θέλω να ανήκω στη μεγάλη ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ . Θα μπορέσουν να μας απαντήσουν σε αυτά ο κ. Βενιζέλος , η κυρία Διαμαντοπούλου , ο κ. Σημίτης , ο κ. Λοβέρδος ( βρε Λοβέρδο και Ευθυμίου είναι αλήθεια η καταγγελίες ότι στα πλαίσια της σοσιαλιστικής αλληλεγγύης προσφέρατε νομική και ηθική υποστήριξη στην αμερικανική φασιστική παρα-θρησκευτική οργάνωση της ¨Σαϊντελογίας ;¨ ) και ο κ. Σκανδαλίδης ;
  Τον Γιώργο Παπανδρέου δεν τον ρωτώ , αυτός ήθελε να εντάξει το "Δημοκρατικό" Κόμμα των ΗΠΑ στη "Σοσιαλιστική Διεθνή" ( Θα μου πεις γιατί όχι ; -, εφόσον μπορούν να είναι μέλη τα πολεμοκάπηλα "σοσιαλιστικά" κόμματα του Ισραήλ, της Τουρκίας και της Αγγλίας...).Ας μας απαντήσει το ΠΑ-¨ΣΟ¨-Κ το τι ασπάζεται από τις αρχές της Σοσιαλιστικής Διεθνούς του Μπέρνσταϊν και του Καούτσκυ. Πόσο αποδέχονται το πρόγραμμα του "Μπαντ Γκόντεσμπεργκ" του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος , και τον παραπέρα σοσιαλιστικό εκφυλισμό από τον Βίλυ Μπράντ ). Να θυμίσω πως το 1976 ο Ανδρέας Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο ¨Σπήγκελ¨ είχε χαρακτηρίσει την ¨Σοσιαλιστική Διεθνή¨ ¨πρακτορείο¨ των ΗΠΑ ! Τι ισχύει σήμερα ; Θα μας απαντήσουν ο Δ. Τσάτσος ( ο πατέρας του σαν υπουργός δικαιοσύνης είχε υποστηρίξει την αμνήστευση των γερμανών εγκληματιών πολέμου στην Ελλάδα ) και

  Τα άλλα μέλη της Νεογερμανικής ¨5ης Φάλαγγας¨ ( αδελφοί Σημίτη , Δ. Χαραλάμπης κ.α. ). Τι θέλει ο κ. Βενιζέλος να είναι "Σρέντερ" η "Λαφονταίν". Ας μας απαντήσουν το "οροματικά" παιδιά της αντιχουντικής αντίστασης (Ευθυμίου , Λαλιώτης , Τσουμάκας , αλλά και ο πολυγραφότατος από το "Βήμα" Ψυχογιός" ) τι άποψη έχουν για τα "σοσιαλιστικά πειράματα" ( σίγουρα όχι Τριτοδιεθνιστικά -κομμουνιστικά ) του Τσάβες στη Βενεζουέλα και του "Κομαντάντε Ζέρο" στο Μεξικό. Βρε Πέτρο , βραβευμένο παιδί, μέσω του ΔΟΛ , της Ακαδημίας Αθηνών , το 1981 προσέφερες μόνο ¨κριτική υποστήριξη¨ στο ¨σοσιαλμανιακό¨ πρόγραμμα του Αντρέα ( σου φαινόταν πολύ λίγο …) , αργότερα πως κατάφερες να προσφέρεις ΟΛΙΚΗ υποστήριξη στον Σημίτη και τον Γιώργο ;;; Είσαι οπαδός των γεννητικά μεταλλαγμένων προϊόντων ;;;
  Και εσύ βρε Κώστα Λαλιώτη , θυσιασμένη ¨Ιφιγένια¨ που σε έκοψε ο Σημίτης από την ΝΕΤ την ώρα που μιλούσες στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ , γιατί δεν μιλάς ;;; και υπηρετείς απλά ¨το κόμμα¨ ( ζηλεύεις το ¨αναλλοίωτο¨ και το ¨σφριγηλό¨ μηχανισμό του ΚΚΕ ; , αυτά κατάλαβες μόνο από τον Λένιν ;;; ) . Ας μας απαντήσουν όλοι που είχε τα λάθη του ο Ανδρέας Παπανδρέου στη "Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη" . Όχι απλά με τα λογάκια "τώρα πια βρισκόμαστε στο 2007" και ο "κύκλος της μεταπολίτευσης έκλεισε" , ¨πρέπει¨ να προσαρμοστούμε στην εποχή της παγκοσμιοποίησης ( όπως κατά καιρούς φαφλατιάζουν η Διαμαντοπούλου και Βάσω Παπανδρέου ). Να μας πουν συγκεκριμένα ότι από την "Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη" υλοποιήθηκε αυτό και κάποια άλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ , οπότε τα καταργούμε ...
  Τα ερωτήματα αυτά δεν τα θέτω στον πρόεδρο της σημερινής "Σοσιαλιστικής Διεθνούς" , ούτε στους συνεργάτες του Παμπούκη και Ρόντος , ούτε στις κυρίες Γκερέκου, Καϊλή και Βίκυ Λέαντρος...
  Γιώργο ( αμερικανική παραλλαγή του Γερμανικού "εκσυγχρονισμού" του Σημίτη ) προχώρα , άκου τη Μαμά σου ,και διάλυσετα όλα ! Η Νέα Αστική Τάξη , τα ¨Νέα Τζάκια¨ που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ στα 20 χρόνια και τα Πετρο-Κωστοπουλαιϊκα μαλακιστήρια ( τα πνευματικά παιδιά του Κ. Λαλιώτη ) ουρλιάζουν και απαιτούν !

  Στο Ελλάντα λέμε "γαμ...μάνα μου" , εσύ όμως προτίμησες να πεις ΓΑΜ...ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ !!! ( μη στεναχωριέσαι πρόκειται για το γνωστό φροϋδικό αντιπατριαρχικό σύνδρομο-θα στο εξηγήσει ο Λίποβατς ) Εμπρός για τις Ηνωμένες Πολιτείες των ΛΑΩΝ της Ελλάδας... με τον Λίποβατς , τον Μουζέλη και τον Τσουκαλά και με τη Θάλεια τη Δραγώνα !
  Αυτό με την Γεννηματά τι ήτανε πάλι ; Δεν σου είπανε πως τις προσωπικές μας "επιθυμίες" δεν τις μεταφέρουμε στην πολιτική ; Τα ίδια έκανε και ο μπαμπά σου με τι Μιμή και τελικά εκτός από την ίδια γαμ...σε όλη την Ελλάδα ( και τον σοσιαλισμό ! ).

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΑΛΙ ;;;

  ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ-ΕΚΔΟΤΩΝ (ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ) ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ - ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 2004 ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ" ;;;

  Δεν είστε καλά !

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 5:18:00 π.μ.

  ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Αφού αρχίζουν να βγαίνουν τα άπλυτα του ΠΑΣΟΚ στη φόρα, μήπως ήρθε η ώρα να βγει στη φόρα και το μεγάλο κόλπο Βενιζέλου με τα πετρέλαια της Θάσου; Θυμάται κανείς τι έγινε όταν, επί Βενιζέλου στο υπ. Ανάπτυξης, εγκατέλειψε η καναδική Denisson τα πετρέλαια του Πρίνου; Θυμάται κανείς πώς μετά τους Καναδούς ο Βενιζέλος έδωσε δια νόμου την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων στην Kavala Oil, μια ανύπαρκτη ως τότε εταιρεία, την οποία κατά διαβολική σύμπτωση διαχειρίζονταν δυο καλοί του φίλοι (Λούτσιγκας-Σιδηρόπουλος). Ξέρει κανείς να μας πει πόσα έβγαλαν τα δυο καρντάσια μέχρι να εξαφανισθούν, πουλώντας τα μερίδιά τους στο γνωστό Φρανκ –Δράκουλα- Τίμις; Πόσα έβγαλες ξεπουλώντας την εθνική περιουσία Βαγγέλη, με τις ευλογίες του Σημίτη και των διεθνών πετρελαϊκών εταιρειών;

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 5:26:00 π.μ.

  ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ!!!!!!! Δεν ήλθε η ώρα να μάθουμε και την καταγωγή του ψευτο-Βενιζέλου; Τι έκανε στον πόλεμο ο μπαμπάς, Βαγγέλη; Τι έγινε στο Τραχήλι Ευβοίας; Πόσοι αντάρτες έπεσαν στα χέρια των Γερμανών από τον μπαμπά; Και γιατί την κοπάνησε η οικογένεια για Θεσσαλονίκη, μήπως και ξεχαστούν τα αίσχη; Μάλλον η προδοσία είναι στο DNA...

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 5:54:00 π.μ.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ: ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
  ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ.

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 6:37:00 π.μ.

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 6:38:00 π.μ.

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
  ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΣΟ.
  ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 6:51:00 π.μ.

  Επί παντός επιστητού ο Λουτράδης. Μπράβο, φίλε μου, που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει!

  Έτσι δουλεύετε από την αρχή που για αν αποδομείτε τον αντίπαλο προσποιείστε τους ουδέτερους , ενώ είσατε πάπαγαλάκια του κερατά. Άσε μας καημένε με τις Κατινίστικες αμπελοσοφίες σου! Άσε τον κόσμο στο πρόβλημά του που του φορτώσανε πάλι τους κρυφοφασίστες και βαλθήκανε να σπρώχνονται για να ξυλευτούνε! Δεν έπεσε η δρυς, φίλε μου. Έχει βαθειές τις ρίζες της που βρίσκονται στις λαϊκές καρδιές και μην περιμένετε να ζεστάνετε τα ξερόμυαλά σας. Άδικος κόπος. Κοιτάχτε να δειτε και να μετρήσετε τις μέρες της ομάδας που άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιίως. Η δεξιά δεν μπορεί για πολύ να σταθεί και το γνωρίζει και η γάτα μου. Τώρα θα βολέψει και τους συγγενείς των καινούργιων και θα προσπαθήσει να καλύψει τις κλεψιές και τις αρπαχτές των κουμπάρων, αφού δεν τόλμησε ο κατάλληλος να κουνήσει από το πόστο του το βοηθό του στις καλές υπηρεσίες προς το έθνος!

  YAMAMA

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 8:32:00 π.μ.

  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ
  Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

  ΣΟΝΟΡΑΣ

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 8:46:00 π.μ.

  Συγχαρητήρια για το άρθρο, αλλά κυρίως για την κατακλείδα :"Και σε αυτήν την αρένα κάποιος απέτυχε και το έδειξαν οι πρόσφατες εκλογές"
  Η πολιτική θέλει δύο πράγματα :κοινό νου και αρετή
  Η συνωμοσιολογία γελοιοποιεί αυτούς που την επικαλούνται.
  Και επειδή ζω από μέσα το ΠΑΣΟΚ σας πληροφορώ ότι η πολιτική λειτουργία μέσα στο κόμμα μηδενίστηκε με την ηγεσία του ΓΑΠ. Η επίκληση της ανανέωσης, της συμμετοχικής δημοκρατίας, του ανοιχτού κόμματος, συνοδεύτηκαν με κυνήγι μαγισσών, με διάλυση, με μετριοκρατία, με προσωπολατρία και οικογενειοκρατία και με πολιτική αναποτελεσματικότητα.
  Η συμπεριφορά και η στάση της ηγεσίας διαπνέεται από αυτοκρατορική ιδεολογία και δεν έχει καμιά σχέση με σοσιαλισμό και δημοκρατία.
  Επιβεβαίωση αυτών που ισχυρίζομαι η στάση του Γιώργου Α.Παπανδρέου στην παρούσα κρίση:
  1. Επικαλείται τον πατέρα και του παππού του.
  2. Ενώ έχει την ευθύνη της ήττας προσπαθεί να την αποποιηθεί με σενάρια συνωμοσίας.
  3. Ενώ εμφανίσθηκε να αποδέχεται ευθύνη και να θέτει θέμα ηγεσίας, δεν το εννοεί και με διάφορα τερτίπια προσπαθεί να μείνει γαντζωμένος στην ηγεσία.
  4. Δημιουργεί συνθήκες διάσπασης του ΠΑΣΟΚ. Δεν δεσμεύεται ότι θα σεβαστεί το αποτέλεσμα.
  5. Ομιλεί για προσπάθεια άλωσης του ΠΑΣΟΚ.
  6. Παλινωδεί έως γελιοποίησης στο οργανωτικό σχέδιο επίλυσης της κρίσης. Από «το γρήγορα κάλπες» του Αθανασάκη τώρα μιλάει για μερικούς μήνες, ενώ παράλληλα το alter ego του ο Πετσάλνικος άρχισε να περνάει στα κανάλια την άποψη «έχουμε πρόεδρο, έχουμε πρόγραμμα και θα αντιπολιτευθούμε τον Καραμανλή».
  Είναι πιά σίγουρο ότι οι άνθρωποι του προέδρου ζούσαν στο δικό τους κόσμο (αυλή). Νόμιζαν ότι η επιβεβαίωση της ηγεσίας του αυτοκράτορα του ενός εκατομμυρίου ψήφων θα είναι περίπατος. Τώρα βλέπουν ότι είναι δύσκολη έως αδύνατη και δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.
  Πασόκος από το 1974

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 9:56:00 π.μ.

  Ένας νέος άφθαρτος (εξαιρείτε ο σαιεντολόγος Λοβέρδος) για Αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ ούτε ο Γιωργάκης ούτε ο Μπένι...

  vetdino είπε... 20 Σεπ 2007, 10:09:00 π.μ.

  ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!!

  ΣΤΗΡΙΖΩ-ΨΗΦΙΖΩ ΕΥΑ!!

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 10:10:00 π.μ.

  Η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ φέρει τη σφραγίδα του αείμνηστου Γιάννου Κρανιδιώτη. Ο ΓΑΠ βρήκε έτοιμο έδαφος.

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 10:32:00 π.μ.

  ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΜΩΜΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ

  ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΦΑΣ

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 10:32:00 π.μ.

  http://demasamere.blogspot.com/2007/09/blog-b.html

  judgewithoutprejudice είπε... 20 Σεπ 2007, 10:33:00 π.μ.

  ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!
  Δεν ξέρω τι γίνεται με το μυαλό μου. Μετά την Κυριακή των εκλογών μου παίζει περίεργα παιχνίδια. Υπάρχουν μικρές φρασούλες που επαναλαμβάνονται αδυσώπητα ξανά και ξανά στο κεφάλι μου και ειδικότερα όταν παρακολουθώ το συγκρότημα – βλέπε Πρετεντέρη (ναι αυτού του χούλιγκαν που τον συνέλαβε ο φακός να πετάει μπουκάλια στον διαιτητή σε αγώνα της ομάδας του και που τώρα του 'χει κάτσει να γίνει ο ρυθμιστής των πραγμάτων για το ΠΑΣΟΚ, γιατί άραγε;).
  Ας πάρω να αναλύσω την πρώτη φράση “...η πίκρα σήμερα δεν έχει σύνορα” την οποία ακούω στο μυαλό μου τραγουδιστά. Πέρα από το ότι είναι ένα λαϊκό άσμα που από κοριτσάκι που το άκουγα με έκανε να σκέφτομαι πόσο πίκρα βγάζει, μετά την Κυριακή των εκλογών βλέπω να παίζεται στην τηλεόρασή μου το σχετικό έργο. Με πρωταγωνιστές όλους τους απεγνωσμένους να τους πω; πικραμένους να τους πω; απογοητευμένους να τους πω; και σε ρόλο χορού οι δημοσιογράφοι των συγκροτημάτων να σιγοντάρουν. Όλοι οι πρωταγωνιστές μας, έχουν μαζευτεί στο από 'δώ στρατόπεδο και τσαλαπαντώντας ο ένας τον άλλο – αν χρειασθεί – σπρώχνονται να πάρουν θέση, τη θέση που έχει “κατσικωθεί” στο μυαλό τους και σώνει και καλά την διεκδικούν και την ΘΕΛΟΥΝ την ΘΕΛΟΥΝ την ΘΕΛΟΥΝ (το φωνάζουν χτυπώντας με μανία την πατουσίτσα τους στο πάτωμα). Α ρε Βενιζέλο τι τραβάς στον δρόμο για την ευόδωση των φιλοδοξιών σου, τι συμβιβασμούς είσαι αναγκασμένος να κάνεις γιατί πως να το κάνουμε το να συνδιαλέγεσαι με Κουλούρη, Παπαδόπουλο, Παπαντωνίου και λοιπούς πικραμένους του ΠΑΣΟΚ φαντάζομαι για άνθρωπο του δικού σου διαμετρήματος δεν είναι και το καλύτερο. Α ρε Βενιζέλο δεν ξέρεις πόσο “πόνταρα” πάνω σου για τη συνέχεια του ΠΑΣΟΚ!! (μια συνέχεια που δεν έπρεπε να γίνει τόσο γρήγορα, τόσο άκομψα, τόσο χοντροκομμένα) και πόσο με απογοητεύεις με αυτά που κάνεις. Αλήθεια αυτές τις κινήσεις τακτικής σου τις λένε ή σου βγαίνουν από μόνες τους γιατί στην μεν πρώτη περίπτωση με κάνεις να σκέφτομαι ότι σε λίγο θα γίνεις το “βούτυρο στο ψωμί τους” στην δε δεύτερη με κάνεις να αμφιβάλλω για την εικόνα που είχα πλάσει για σένα.
  Για να προσπαθήσω να αναλύσω την δεύτερη φράση τώρα. “Να η ευκαιρία” ναι συνέχεια θυμάμαι αυτό το τηλεπαιχνίδι – αν και πολύ μικρή όταν το έβλεπα – απ' όπου πέρασε η Γλυκερία αλλά και ο Φλωρινιώτης (αν δεν απατώμαι). Λοιπόν σύντροφοι τη φράση αυτή μπορώ να τη δω με τρεις τρόπους : α) ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!! Κίνημα σε τιμή ευκαιρίας. Περάστε σύντροφοί και διεκδικήστε και εσείς μια ευκαιρία. “Πετάξτε” τις φιλοδοξίες σας στα μούτρα των ανθρώπων του Κινήματος και σθεναρά με σφρίγος και παρρησία διεκδικήστε να γίνετε ο ΑΡΧΗΓΟΣ ο ΗΓΕΤΗΣ αυτός που θα παλέψει (από δω και πέρα!!) για να γίνουμε κυβέρνηση, αυτός που ποντάρει στα πληγωμένα σας συναισθήματα (αυτά που γεννώνται στον Έλληνα όταν χάνει η ομάδα του στο ποδόσφαιρο) και φαντάζει στα μάτια σας ως η μοναδική ευκαιρία για να γίνουμε κυβέρνηση και να μπούμε στο μάτι του γείτονα που είναι δεξιός!! Αμ δε!! ηγέτες σε περιόδους σαν τη δική μας δεν αναδεικνύονται πάρτε το χαμπάρι β) ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!! τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε το κοινωνικό μας στίγμα. Στο χέρι μας είναι να πάμε ακόμα πιο αριστερά και να δώσουμε στο ΠΑΣΟΚ το χαμένο όραμά του. Στο χέρι μας είναι να ξεπεράσουμε την κρίση και να πάμε μπροστά. γ) ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ξεπεράσουμε το πονηρό σενάριο του δεξιόστροφου Σημίτη (“αφού “πέθανα” τον κόσμο με την νεοφιλελεύθερη πολιτική μου, βάζω τον Παπανδρέου να χάσει και διασφαλίζω έτσι τη διάδοχη κατάσταση όπου την καίρια στιγμή θα έρθει ο επόμενος που θα συνεχίσει αυτή την καλή νεοφιλελεύθερη πολιτική, και έτσι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και ο κόσμος συνεχίζει τον ύπνο του). ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ σύντροφοι Παπανδρέου και Βενιζέλο, να κλεισθείτε σε ένα γραφείο και να μην βγείτε από κει μέσα αν δεν τα βρείτε και αν δεν πάτε ενωμένοι στις διαδιακασίες. Αλήθεια γιατί δεν συμφωνείτε ο ένας (λέω εγώ τώρα Βενιζέλος) να γίνει ο αυριανός πρωθυπουργός και ο άλλος (ας πούμε Παπανδρέου) να γίνει ο εγγυητής - παραμένοντας ως πρόεδρος του Κινήματος – της κοινωνικής αριστερής στροφής του ΠΑΣΟΚ ή και το ανάποδο, δεν ξέρω κάτι σαν ένα διευθυντήριο ας πούμε, άλλο το κόμμα άλλο η κυβέρνηση. Δεν ξέρω μια πρόταση είναι.....

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 10:44:00 π.μ.

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝιΑ, Ο ΚΑΤΑΧΘΩΝΙΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ Ο ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΙ Η ΣΙΜΙΤΗΣ!
  ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΜΙΤΟΜΑΖΕΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ Η ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΕΤΑΙΡΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΣ, ΣΥΝΟΜΟΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ,ΣΕ ΣΥΝΧΟΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΧΟΛΟΥΣ! ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!
  ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΙΜΙΤΗ!
  ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΔΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΙΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.....
  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ 4ο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!
  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!
  ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ!!!!!!

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 10:46:00 π.μ.

  Συνέλληνες...
  Μην μασάτε!
  Αν είστε (ελάχιστα) σκεπτόμενοι, αυτή η διαδικασία που περνάει τώρα το ΠΑΣΟΚ κανονικά θα έπρεπε να σας χαροποιεί και όχι να σας στρέφει τον έναν εναντίον του άλλου...
  Εμείς οι πολίτες δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας...
  Αφήστε να καθαρίσει η λίγδα!
  Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία!!!
  Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι αυτοί που μας προτείνονται σαν αυτόκλητοι σωτήρες, δεν έχουν έρθει ποτέ αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας και της πείνας!
  Τις καρέκλες τους τις έχουν (έτσι κι΄αλλιώς) εξασφαλισμένες!
  Δεν θα πεινάσει κανείς τους!!!
  Ακόμη και να διαλυθούν (δεν το πιστεύω) έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους ακόμη και των παιδιών τους.
  Το πρόβλημα το έχουμε όλοι εμείς...
  Είναι μοναδική ευκαιρία να βγεί όλο το πύον, τώρα που έσπασε το απόστημα...
  Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη.
  Είτε ο "Μπένι" (όπως λέτε) ανακυρηχθεί αρχηγός, είτε ο "Γιωργάκης" είτε ο... ή ο... (ή όποιοι άλλοι αυτόκλητοι σωτήρες) εσείς αύριο θα εξακολουθείτε να πρέπει να δουλέψετε, να σκυψετε το καφάλι στο αφεντικό (όσοι έχουν έχουν την ...τύχη να έχουν αφεντικά και δουλεύουν) να παλέψουν με την ακρίβεια και με τις αντίξοες συνθήκες για το μέλλον των παιδιών σας, κόντρα στην αβεβαιότητα...
  Γιατί καννιβαλίζετε ο ένας τον άλλον; Οι πολίτες, το μόνο που έχουν να κερδίσουν είναι η διαφάνεια στην πολιτική και όχι η κουτάλα των πολιτικών...

  Κώστας

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 10:48:00 π.μ.

  ρε πασόκοι τόσο δημοκράτες ήσασταν ολα αυτά τα χρόνια και οποιος έχει αντίθετη γνώμη απο εσάς τον γαμάτε?
  πω πω..αρχιζω οχι απλα να μην ψηφίζω πασοκ οπως έκανα αλλά να γίνομαι και αντι-πασόκος

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 10:52:00 π.μ.

  Έλα ρε ο χατζηνικόλαου χθες στο Αλτερ το έθεσε σωστά όταν λες οτι θες ανοίξες τις διαδικασίες κατα βάθως δεν θες?

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 10:52:00 π.μ.

  αυτη ειναι η δημοκρατία του ΓΑΠ?

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 10:55:00 π.μ.

  ΕΠΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ),ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΟΧΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΑΛΛΑ Η SHEMALE ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ Μ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΙΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ(Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΗΟΥΔΟΥΝΑ) ΠΟΡΝΟΤΡΕΜΗ!
  ΠΙΣΩ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΘΑΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΞΕΦΩΝΙΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΕΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΡΗΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
  ΤΟ 4ο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΕΙΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ!
  ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΜΕΝΟ ΣΙΜΙΤΙΚΟ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
  ΚΑΤΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!
  ΟΥΣΤ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 11:00:00 π.μ.

  έχει πλάκα η μανία εναντίον του Λουτράδη οχι μονο γιατι ολοι γνωρίζουμε απο που προέρχετΑΙ οχι μονο γιατι ενώ και καλά προσπαθεί να βοηθήσει τον ΓΑΠ του κάνει πολυ μα πολύ κακό..αλλα και γιατι ολa τα ip των υβριστών υπάρχουν ..
  και θέλετε την μεγαλύτερη πλάκα όλα προέρχονται απο εναν υπολογιστη..
  θα έχει γελιό..

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 11:24:00 π.μ.

  πότε θα γίνει Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο βενιζέλος δεν ειναι το πρόβλημα
  αλλά ποτε θα μιλήσουμε για τα πραγματικά αιτια της ήττας

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 11:30:00 π.μ.

  index

  Φέρτε μου Τούρκογλου να... Γαμήσωγλου!!!

  bloopers

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 11:38:00 π.μ.

  πως ταυτίζεται τον λουτράδη με τον Βενιζέλο ?
  ειστε με τακαλά σας?
  αφου ειναι καθαρά ισορροπιστικό κείμενο..

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 11:59:00 π.μ.

  index

  Γειά σου ρε Χρήστο, σε παραδεχόμαστε για την ψυχραιμία σου!

  bloopers

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 12:09:00 μ.μ.

  LOYTRADI
  O LEFAS TA GRAFEI

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 12:24:00 μ.μ.

  na kai ta prwta mpougela sto mpouxo!

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 12:36:00 μ.μ.

  index

  Καλά ρε πασόκοι,

  από τα τόσα σοβαρά άτομα που υποτίθεται ότι έχετε, τον Τούρκογλου βρήκατε για "υποψηφιότητα";
  Δηλαδή στηρίζετε τον "σοβαρό" πρεζάκια για καριέρα - του μεγάρου καμαριέρα;;;

  Τούρκογλου for president? Ασε ρε...

  bloopers

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 12:40:00 μ.μ.

  ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ είναι απλά και αδιαμφισβήτητα: την περασμένη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ υπέστη μια οδυνηρή ήττα και εισήλθε στη μεγαλύτερη κρίση της 33χρονης διαδρομής του. Αυτονόητο είναι, κατά συνέπεια, ότι από την κρίση αυτή θα πρέπει να εξέλθει το ταχύτερο δυνατό, έχοντας διασφαλίσει την ενότητά του και διαμορφώνοντας τις πολιτικές εκείνες προϋποθέσεις που θα του επιτρέψουν και στον θεσμικό του ρόλο ν ανταποκριθεί αποτελεσματικά και τις προϋποθέσεις επανάκτησης της κυρίαρχης θέσης στην πολιτική ζωή της χώρας να εξασφαλίσει.
  Ο ΙΔΙΟΣ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε από την Κυριακή το βράδυ ως βασική προϋπόθεση αυτής της νέας πορείας την εκκαθάριση του θέματος της ηγεσίας. Και εξίσου αυτονόητο είναι ότι η εκκαθάριση του συγκεκριμένου ζητήματος θα πρέπει να γίνει μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με την καταστατική διαδικασία, η οποία προβλέπει την εκλογή του αρχηγού από τα μέλη και τους ψηφοφόρους του κόμματος.
  ΠΕΡΑ απ αυτά τα οποία θεωρούμε ότι είναι γενικά αποδεκτά και δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις και παρερμηνείες για όσους θέλουν να προστατευτεί η ενότητα της παράταξης και να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις ανάκαμψης του ΠΑΣΟΚ, τα όργανα του κόμματος και μόνο εκείνα είναι που θα καθορίσουν κυρίαρχα και αποκλειστικά μέσα από ποια διαδικασία θα γίνει η ανάδειξη της νέας ηγεσίας.
  ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ οι λύσεις που προσφέρονται. Πρώτον, να προηγηθεί η εκλογή του νέου προέδρου και ν ακολουθήσει συνέδριο και, δεύτερον, να δοθεί η δυνατότητα στους δύο υποψηφίους ν αναπτύξουν τις θέσεις τους και το όραμά τους για το κόμμα σ' ένα συνέδριο ή σ' άλλα κομματικά όργανα και μετά να κληθούν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος ν αποφανθούν με την ψήφο τους ποιον επιλέγουν.
  ΠΟΙΑ από τις δύο λύσεις θα επιλεγεί, μόνο τα θεσμικά όργανα του Κινήματος είναι αρμόδια ν αποφασίσουν. Κι αυτό, επίσης, δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις και παρερμηνείες.

  ’’PASOK poisonous’’

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 12:44:00 μ.μ.

  index

  Καλά ρε πασόκοι,

  από τα τόσα σοβαρά άτομα που υποτίθεται ότι έχετε, τον Τούρκογλου βρήκατε για "υποψηφιότητα";
  Δηλαδή στηρίζετε τον "σοβαρό" πρεζάκια για καριέρα - του μεγάρου καμαριέρα;;;

  Τούρκογλου for president?
  Ασε ρε...

  bloopers

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 12:53:00 μ.μ.

  Ένα ποτήρι καφέ που πέταξε παριστάμενος στον Ευ.Βενιζέλο προκάλεσε ένταση κατά την προσέλευση στην Χαρ.Τρικούπη για το κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο.

  Ο Ευ.Βενιζέλος σε έντονο ύφος σχολίασε ότι «καταλαβαίνω ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή... Ορισμένοι καταστρέφουν το πολιτικό κεφάλαιο της δημοκρατικής παράταξης. Εγώ ως μελλοντικός ηγέτης όλης της παράταξης συγχωρώ τους ταλαίπωρους ανθρώπους, συγχωρώ τους επαγγελματίες που γίνονται καθοδηγούμενα όργανα σε μία αθλιότητα... υπονομεύουν την παράταξη, έχουν ευθύνες αυτές που καθοδηγούν και υποθάλπουν αυτή την αντιαισθητική κατάσταση».

  Αμέσως μετά ωστόσο ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ιω.Ραγκούσης λειτούργησε πυροσβεστικά και είπε στους παριστάμενους δημοσιογράφους ότι το περιστατικό δεν έπληξε τον κ.Βενιζέλο αλλά το σύνολο του κόμματος «και έτσι το εισπράτουμε».

  «Ψυχικά άρρωστος»

  «Θεωρώ ότι πρόκειται για άρρωστο άνθρωπο, ο οποίος κατά συρροή ενεργεί με αυτό τον τρόπο, δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος σχολιάζοντας το επεισόδιο κατά την άφιξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.

  Ο κ. Πολυζωγόπουλος πρόσθεσε ότι ο ηλικιωμένος άντρας που πέταξε ένα ποτήρι με καφέ στον Ευάγγελο Βενιζέλο είχε επιτεθεί στο παρελθόν με μπογιά και κατά του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.

  Αποφασίζουν χρονοδιάγραμμα

  Η προσέλευση στελεχών στη Χαρ.Τρικούπη συνεχίζεται, με το θερμόμετρο να είναι πλέον στα ύψη, προκειμένου να τεθούν τα χρονοδιαγράμματα που θα ακολουθήσει το κόμμα.

  Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Παπανδρέου προτείνει εκλογή προέδρου αρχές Δεκεμβρίου και συνέδριο τον Φεβρουάριο, ενώ ο Ευ. Βενιζέλος επιδιώκει πολύ ταχύτερες διαδικασίες, με εκλογή συνέδρων στις 7 Οκτωβρίου και στις 14 Οκτωβρίου η εκλογή του προέδρου.
  CAPTAIN

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 1:04:00 μ.μ.

  http://neallagi.blogspot.com/

  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ. ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.
  ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 1:05:00 μ.μ.

  Το "ιδεολογικό στίγμα" είναι προφανώς σαφές και όχι σαφή.Τι περιμένετε από έναν αμόρφωτο. Που σε ρε Άππιε γλωσσολόγε...Μήπως το κατάπιες επειδή το γράφει ο κολλητός σου ή μήπως Άππιος και Λουτράδης είναι το ίδιο πρόσωπο.Αν κρίνω από την μαλακία, τίποτα δεν αποκλείεται.

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 1:16:00 μ.μ.

  Το μουνάκι του λουτράδη το γαμάει ο βενιζέλος πουτσαράς

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 1:45:00 μ.μ.

  Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙ.

  Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ.ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΧΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 1:57:00 μ.μ.

  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
  http://neallagi.blogspot.com/

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 2:18:00 μ.μ.

  έχει πλάκα αλλά ειναι και ψυχιατρική αυτή η μονομάνια εναντίον του Λουτράδη ο οποιος τον αποκαλείται αδελφή αλλα ειναι ο μονος που υπογράφει σε σχέση με σας που κάνετε τις κότε
  ποιος ειναι μεγαλύτερη αδελφή λοιπον?
  Γιωργος Καραδήμος

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 2:31:00 μ.μ.

  index

  Όχι ρε Γιώργο,

  αυτά δεν προαναγγέλλονται, διαπραγματεύονται αρμοδίως προετοιμάζονται και γίνονται!

  Προαναγγελία συνεργασίας σε ζητήματα αρχών με την ευρύτερη Αριστερά και περίμενες να μείνει έτσι αναπάντητη από τους νταβατζήδες;

  Να χάσουν το κρατικό παντεσπάνι ρε Γιώργο οι μεγαλοεκδότες εργολάβοι;

  Να μην τους χαρίζεται πακτωλός χρημάτων σε φόρους εισφορές και επιδοτήσεις; Να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και έργα προδιαγραφών;

  Να μην εκμεταλλεύονται οι ίδιοι οι εργολάβοι αυτά που πληρώνει κατά το ήμισυ ο Πολίτης με τους φόρους του;

  Να μην φάνε γη που θα τους παραχωρηθεί «προσωρινά προς εκμετάλλευση» για τα επόμενα 3000 χρόνια με μια πιθανή αναθεώρηση του άρθρου 24;

  Να αυξηθεί στο 5% του ΑΕΠ η χρηματοδότηση για την παιδεία και με την αναβάθμισή της να μην μπορούν πλέον να κάνουν σχολές βοοειδών που ονομάζουν Πανεπιστήμια;

  Να αναγκαστούν δηλαδή να επενδύσουν; Ε ΟΧΙ, ποτέ! Αυτοί θέλουν με πορδές να βάφουν αυγά και να αυξάνουν την «απόδοση», δηλαδή «λίγα βάζω πολλά παίρνω»!

  Να λειτουργήσουν επιτέλους όλα αυτά τα κωμικά όπως Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Επιτροπή Ανταγωνισμού, ΕΣΡ κλπ προς όφελος όχι του νταβά αλλά του Πολίτη; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, δεν θα το επέτρεπαν ποτέ, θα έκαναν πραξικόπημα! Μήπως το έκαναν κιόλας;

  Να συμφωνηθούν και να γίνουν βήματα μαζί με την Αριστερά για το Περιβάλλον; Μετά που θα πετάνε τα σκουπίδια τους; Γιατί να αγοράσουν την γη αφού έμαθαν τόσα χρόνια να τους την χαρίζουν;

  Να ελεγχθεί επιτέλους δηλαδή το θέμα της αδειοδότησης των σταθμών, να θεσμοθετηθούν τα LPFM και να χάσουν όσα τόσα χρόνια τους χαρίζουν; Επιτρέπεται αυτό; Να έχουν όλοι λόγο δηλαδή με ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ειδήσεων; Να μην υπάρχει δηλαδή το παράδοξο των "090" όπου η δημόσια περιουσία (οι συχνότητες) παραχωρείται δωρεάν στον νταβατζή για να μας «μιλάει», αλλά για να του μιλήσεις (διαμαρτυρία πχ) να πληρώνεις 090;

  Να γίνει μια προσαρμογή της οικονομίας που να μην θυμίζει Αφρική όπου όσο πιο πολλά βγάζεις τόσο λιγότερο φορολογείσαι και το κράτος ζει με δανεικά υποχείριο των τραπεζών και μεγάλων δυνάμεων;

  Χίλια δυό πράγματα που δεν χωράνε εδώ να αναφερθούν είναι απειλές για τους νταβατζήδες που έφτιαξε ο Σημίτης και εκτρέφει ο Καραμανλής Γιώργο, δεν μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα.
  Ο προδότης αν δεν υπήρχε, θα κατασκευαζόταν Γιώργο γιατί «είναι πολλά τα λεφτά»!
  Την άλλη φορά λοιπόν που θα σκεφτείς όποια συνεργασία με την Αριστερά, όσο μικρής έκτασης κι αν είναι, ΜΗΝ την προαναγγείλεις, μόνο πράξε!

  Για να θυμηθούμε και κανένα αξίωμα «οι υποτιμήσεις οι ανασχηματισμοί και οι... συνεργασίες με την Αριστερά, δεν προαναγγέλλονται, απλώς γίνονται.»

  …όπως και τα πραξικοπήματα Γιώργο, «όποιος προλάβει» θα είναι την επόμενη φορά.

  bloopers

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 2:55:00 μ.μ.

  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΗΝΥΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟ


  ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.

  ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

  ΜΠΑΤΣΟΚ

  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΕΛΛΟ  ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 3:14:00 μ.μ.

  Να συμφωνηθούν και να γίνουν βήματα μαζί με την Αριστερά για το Περιβάλλον;
  ~~~~~~~~~~~~~~~~

  Δλδ, ποιά είναι αυτή η Αριστερά...
  μήπως η ξαδέρφη τών Δέντρων;

  Πότε θα βάλoυν αυτοί μυαλό;
  Όταν θα μάθει κι ο Λουτράδης ελληνικά;

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 4:22:00 μ.μ.

  Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


  ΛΑΙΤ


  ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙΛΑ


  ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ

  ΧΑΜΕΝΟ

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 4:31:00 μ.μ.

  ρε 3.14 διάβασα ολο το αρθρο του λουτράδη και δεν υπάρχει πουθενά αυτο που γράφεις ως πότε με πρόφαση την ελευθερία της έκφρασης θα γινεστε κοπλεξικοι?

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 5:01:00 μ.μ.

  Να συμφωνηθούν και να γίνουν βήματα μαζί με την Αριστερά για το Περιβάλλον; Μετά που θα πετάνε τα σκουπίδια τους; Γιατί να αγοράσουν την γη αφού έμαθαν τόσα χρόνια να τους την χαρίζουν;
  ----

  Το παραπανω ειναι απο βλοορερς

  Τα 'ελληνικα' ειναι στο κυριο αρθρο`
  δεν κρυβονται με τιποτα.

  --
  Σε βρισκω λιγο νυσταγμενο. Να επιτεινεις την προσοχη σου.

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 5:18:00 μ.μ.

  εχεις αρχιδιά εκτός απο κενή κριτική?
  ΥΠΕΓΡΑΨΕ..

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 5:27:00 μ.μ.

  Το ακούσαμε κι αυτό.Ο ΓΑΠ σοσιαλιστής?

  Με Μάνο και Ανδριανόπουλο,τους χειρότερους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού που ακόμα και η ΝΔ τους έκανε πέρα.

  ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

  Ναί στο σχέδιο Ανάν και ρήξη με τους Κυπρίους.Ξέχασε το ρηθέν από τον Ανδρέα "Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάς συμπαρίσταται"

  ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

  Ναί στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και σύμπνευση με την ΝΔ.Αποτράπηκε τελευταία στιγμή χάρις στους δεξιούς και διαπλεκόμενους Βενιζέλο και Λοβέρδο που υπερασπίστηκαν με σθένος την δημόσια εκπαίδευση.

  ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

  Υποψηφιότητες Ματσούκα,Καραχασάν,Λιάγκα,Φον Ρούφιν,Πατουλίδου,Γεννηματά.Δίχασαν τον κόσμο,τον δυσαρέστηασαν,τον έκαναν να απορεί.

  ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ?????/

  Ειναι αναρίθμητα τα παραδείγματα Κύριοι.

  Ο άνθρωπος είναι τελείως επικίνδυνος,είτε από πρόθεση,είτε από απύθμενη βλακεία.

  Ενα πράγμα μόνο να ξέρετε.Ο ΓΑΠ κατάφερε να πετύχει ότι δεν πέτυχαν οι πολιτικοί της δεξιάς σε δεκαετίες.Να συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο βαθμό,ώστε να απειλείται η ίδια η ύπαρξη του.

  Ηθελε να αλλάξει το όνομα και το σήμα μας.

  Δεν κατάλαβε όμως ότι πιο εύκολα αλλάζεις προπονητή,παρά ολόκληρη την ομάδα.

  Το ΠΑΣΟΚ έφτασε στον πάτο.
  Από εδώ κάτω δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο παρά μόνο η άνοδος.

  Είτε το θέλετε είτε όχι,αυτό θα γίνει και πολύ σύντομότερα απ'όσο πολλοί πιστεύετε.

  Οποιος σταθεί εμπόδιο θα συντριβεί.

  Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος εγγυάται την επαναφορά του κινήματος,σε νικηφόρα τροχιά.

  Ο ΓΑΠ δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρει,θα είναι να τον θυμούνται οι μελλοντικοί ιστορικοί,ως τον μόνο πολιτικό που κέρδισε τις εκλογές μία και μοναδική φορά.

  Οταν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

  Κρίμα για το ιστορικό όνομα των Παπανδρέου

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 5:27:00 μ.μ.

  Το ακούσαμε κι αυτό.Ο ΓΑΠ σοσιαλιστής?

  Με Μάνο και Ανδριανόπουλο,τους χειρότερους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού που ακόμα και η ΝΔ τους έκανε πέρα.

  ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

  Ναί στο σχέδιο Ανάν και ρήξη με τους Κυπρίους.Ξέχασε το ρηθέν από τον Ανδρέα "Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάς συμπαρίσταται"

  ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

  Ναί στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και σύμπνευση με την ΝΔ.Αποτράπηκε τελευταία στιγμή χάρις στους δεξιούς και διαπλεκόμενους Βενιζέλο και Λοβέρδο που υπερασπίστηκαν με σθένος την δημόσια εκπαίδευση.

  ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

  Υποψηφιότητες Ματσούκα,Καραχασάν,Λιάγκα,Φον Ρούφιν,Πατουλίδου,Γεννηματά.Δίχασαν τον κόσμο,τον δυσαρέστηασαν,τον έκαναν να απορεί.

  ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ?????/

  Ειναι αναρίθμητα τα παραδείγματα Κύριοι.

  Ο άνθρωπος είναι τελείως επικίνδυνος,είτε από πρόθεση,είτε από απύθμενη βλακεία.

  Ενα πράγμα μόνο να ξέρετε.Ο ΓΑΠ κατάφερε να πετύχει ότι δεν πέτυχαν οι πολιτικοί της δεξιάς σε δεκαετίες.Να συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο βαθμό,ώστε να απειλείται η ίδια η ύπαρξη του.

  Ηθελε να αλλάξει το όνομα και το σήμα μας.

  Δεν κατάλαβε όμως ότι πιο εύκολα αλλάζεις προπονητή,παρά ολόκληρη την ομάδα.

  Το ΠΑΣΟΚ έφτασε στον πάτο.
  Από εδώ κάτω δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο παρά μόνο η άνοδος.

  Είτε το θέλετε είτε όχι,αυτό θα γίνει και πολύ σύντομότερα απ'όσο πολλοί πιστεύετε.

  Οποιος σταθεί εμπόδιο θα συντριβεί.

  Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος εγγυάται την επαναφορά του κινήματος,σε νικηφόρα τροχιά.

  Ο ΓΑΠ δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρει,θα είναι να τον θυμούνται οι μελλοντικοί ιστορικοί,ως τον μόνο πολιτικό που κέρδισε τις εκλογές μία και μοναδική φορά.

  Οταν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

  Κρίμα για το ιστορικό όνομα των Παπανδρέου

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 5:30:00 μ.μ.

  pw pw pw..

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 5:38:00 μ.μ.

  GIWRGO GERA XANAGKALIASE TA SIMFERONTA GIA NA SE VGALOUN XANA PROEDRO

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 5:47:00 μ.μ.

  ο γιώργος είχε και καλές ιδεες και πολύ καλές προοπτικές για να γίνει ενασ καλός πρωθυπουργός...
  απλά άργησε..

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 5:54:00 μ.μ.

  argise kai fovi8ike
  auta itan ta dio tou la8h

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 6:26:00 μ.μ.

  ma re paidia analiete analiete..
  ti sto diaolo perimenate apo auton?

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 6:57:00 μ.μ.

  καλά τα λεει ο λουτράδης τόσο σας ενοχλεί?

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 7:44:00 μ.μ.

  odysseas korakidis

  o neos arxigos toy pasok

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 8:12:00 μ.μ.

  11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
  ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
  ΟΣΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟΣΟ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ.
  ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ.
  ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

  ΚΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΤΕ.
  ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
  ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΜΕ..ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ...ΠΡΟΔΕΡΜ.

  Ανώνυμος είπε... 20 Σεπ 2007, 9:45:00 μ.μ.

  ΕΠΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ),ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΟΧΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΑΛΛΑ Η SHEMALE ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ Μ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΙΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ(Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΗΟΥΔΟΥΝΑ) ΠΟΡΝΟΤΡΕΜΗ!
  ΠΙΣΩ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΘΑΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΞΕΦΩΝΙΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΕΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΡΗΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
  ΤΟ 4ο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΕΙΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ!
  ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΜΕΝΟ ΣΙΜΙΤΙΚΟ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
  ΚΑΤΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!
  ΟΥΣΤ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!

  Ανώνυμος είπε... 21 Σεπ 2007, 12:20:00 μ.μ.

  http://www.greece-salonika.blogspot.com/

  Ανώνυμος είπε... 21 Σεπ 2007, 12:21:00 μ.μ.

  http://www.greece-salonika.blogspot.com/

  Item Reviewed: Για όλα φταίνε οι γκόμενες... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr