GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με "τακτικισμούς" θα νικήσει τη ΝΔ....

...ο Ε. Βενιζέλος, δηλώνει κυβερνητικός επικοινωνιολόγος για να τον προβοκάρει! .. Οσο πλησιάζει η 11η Νοεμβρίου, δεν κρύβεται η προτίμηση...

...ο Ε. Βενιζέλος, δηλώνει κυβερνητικός επικοινωνιολόγος για να τον προβοκάρει!
..
Οσο πλησιάζει η 11η Νοεμβρίου, δεν κρύβεται η προτίμηση της κυβερνητικής πλευράς στον Γ. Παπανδρέου. Το έδειξε και ο επικοινωνιολόγος Αντώνης Λιβάνιος που έκανε δηλώσεις για να ερμηνεύσει το γιατί ενώ στα γκάλοπ οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν για πρόεδρο τον Γ. Παπανδρέου πιστεύουν ταυτόχρονα ότι ο Ε. Βενιζέλος είναι αυτός που κερδίζει τη ΝΔ. Η εξήγηση που έδωσε, απαξιωτικά για τον Ε. Βενιζέλο, ήταν ότι έχει περάσει η εντύπωση στη βάση του ΠΑΣΟΚ ότι μια τέτοια εκλογική νίκη επί της ΝΔ θα είναι αποτέλεσμα "τακτικισμών" από πλευράς του Ε. Βενιζέλου αν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αν και όχι ευρύτερα γνωστός, ο Αντ. Λιβάνιος ανήκει στους "γαλάζιους" επικοινωνιολόγους που η εταιρεία του συνεργάζεται με το Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση γενικότερα. Γι' αυτό έχει σημασία αυτό που είπε και αυτό που υπαινισσόταν...

21 σχόλια

  1. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ :

    Ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει σήμερα στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο του Σπόρτιγκ και την άλλη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, σε συγκέντρωση στον Πειραιά, ενώ στις 8 Νοεμβρίου θα μιλήσει στο γήπεδο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη.
    Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος προγραμματίζει σειρά παρεμβάσεων σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και επισκέψεων σε χώρους δουλειάς, αρχής γενομένης με την επίσημη σήμερα το πρωί στα γραφεία, τα αμαξοστάσια και την επισκευαστική ζώνη της ΕΘΕΛ, στου Ρέντη.
    Πέραν αυτών έχει προγραμματιστεί αυξημένη οργανωτική παρουσία στο Λεκανοπέδιο, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή, από την οποία πιθανότατα θα προέλθει έως και το ένα τρίτο των ψηφοφόρων της 11ης Νοεμβρίου, θεωρείται ως η «αδύνατη πλευρά» του Θεσσαλονικέως υποψηφίου.
    Ο κ. Βενιζέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει καταστρώσει στρατηγική 15 ημερών, η οποία περιλαμβάνει τρεις βασικές συνιστώσες:
    Πρώτη η εμμονή για δεσμεύσεις και των τριών υποψηφίων για την ενότητα την επομένη της 11ης Νοεμβρίου. Ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος θα εγγυηθεί, αν εκλεγεί, τον σεβασμό της γνώμης της άλλης πλευράς και της θεσμικής λειτουργίας του κόμματος, καθώς και τη συνύπαρξη με τους άλλους δύο υποψηφίους.
    Δεύτερη η ανάδειξη της εγρήγορσης που πρέπει να υπάρχει, καθώς εκτιμά πως θα υπάρξει επιτάχυνση των εξελίξεων, με τις εκλογές να αποτελούν πλέον ανάγκη και όχι επιλογή για την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή.
    Και τρίτη η παρουσίαση των δεσμεύσεών του για τη χώρα, με πρώτες αυτές για την οικονομία - θέσεις που προγραμματίζει να παρουσιάσει αύριο.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Ψ Ω Μ Ι Α Δ Η .ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Μ Η Τ Σ Ο Τ Α Κ Η ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ ΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το ότι μπορεί να κερδίσει ο Βενιζέλος τη ΝΔ εγώ απλά πιστεύω ότι μπορεί απλά ο κόσμος δεν θέλει μια νίκη με τα διαπλεκόμενα από πίσω. Γι' αυτό προτιμά Παπανδρέου. Τον θεωρούν πιο έντιμο...
    ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παραδοξο του ΠΑΣΟΚ.

    Θελουν τον Γιωργο αρχηγο παρολο που ξερουν οτι τις εθνικες εκλογες μονο ο Βαγγελης μπορει να τις κερδισει.
    Ο συντροφιμος Μιμης Ανδρουλακης αντιτεινει στο παραπανω μαθηματα λογικης(?)λεγοντας οτι εφοσον ο Γιωργος κερδισει τον Βαγγελη που κερδιζει τον Κωστακη τοτε τον Κωστακη ο Γιωργακης θα τον εχει για μπρεκφαστ, δεν υπαρχει παραδοξο!!!!!

    Η αληθεια οπως παντα βρισκεται αλλου.
    Το παραδοξο το δημιουργουν οι ψηφοφοροι του Γιωργου οι οποιοι χωριζοντε σε δυο κατηγοριες.
    Στους καργα καψουρα, οπως παραπανω ο Μιμης που εχουν ξεφυγει για τα καλα και στους καψουροκαμμενους που μπορουν να δουν λογικα αλλα δεν μπορουν να υπηρετησουν ακομα την λογικη τους.Οι δευτεροι ψηφιζουν Γιωργο γνωριζοντας την ανικανοτητα του και την ακαταλληλοτητα του για την θεση του Πρωθυπουργου.

    Ο Βαγγελης θα χασει(εκτος και αν την τελευταια στιγμη αντιληφθει την αληθεια και πραξει αναλογα) γιατι στα νιατα του ηταν ευσωμος με ολιγον τι σπυρακια και το μονο μεληματα του ηταν τα μαθηματα.

    Ο Γιωργος θα κερδισει η κερδιζει εως τωρα τις εσωκομματικες εκλογες για τον απλο λογο οτι στα νιατα του ηταν μουνακιας(απιστευτο μου φαινεται) η τελος παντων γνωριζει απο ερωτικες σχεσεις περισσοτερα απο τον Βαγγελη, μην ξεχναμε οτι ηταν συγκατοικος και με τον Αντωνη.

    Ο Γιωργος ηταν καποτε καψουρα.Ξερει να την παλεβει,εχει συλλαβει τον παραλογισμο που κρυβει μεσα της η καψουρα,σε αντιθεση με τον Βαγγελη που ποτε δεν ηταν καψουρης κατι που θα πληρωσει τωρα(δεν υπαρχει μαλακια που θα κανει καποιος και δεν θα την πληρωσει καποτε...και ειναι μαλακια να μην εισαι τουλαχιστον μια φορα καψουρης στην ζωη σου).

    Το "μωρο"που ερωτευτηκε ο Γιωργος και τον εσερνε απο την μυτι στα νιατα του, στην σεξουαλικη απελευθερωση της εποχης γουσταρε οικοδομους,τζιν φαγωμενα στην αριστερη μερια των ορχεων και καλογυμνασμενα μπετατζιδικα χερια που στιβαν πετρες.Ξερει το λοιπον ο Γιωργος τι εστι καψουρα.Το τι σκαλοπατια πολυκατοικιων και τι γραφεια σφουγγαρισε,τι γυμναστηρια εχει επισκευτει και ποσους καβγαδες εκανε με τον πατερα του που τον εβλεπε να κυκλοφορει χαμενος στο διαστημα,δεν λεγετε.

    Η καψουρα βρισκετε περα απο τα ορια της λογικης.Ο Γιωργος το εμπαιδωσε και σημερα το εκμεταλευεται δεοντος.

    Ο Βαγγελης το μονο που πρεπει να κανει ειναι να μην δεχτει την διγαμικη σχεση "απο δω η γυναικα μου και απο εκει το αισθημα μου" που τον προτεινουν οι καψουροκομμενοι.Με εκβιασtικο τροπο η με ψηφιζετε η την 12η Ν δεν θα με ξαναδειτε παρα μονο αν περασετε στο Πανεπιστημιο να ξεκαθαρισει την θεση του...εκτος και αν θελει να συνεχισει να ειναι "νεροκουβαλητης" οπως ηταν στα νιατα του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ.

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΛΑΚΑΜΑΣ. ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΓΑΠ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. π.χ.

    -Ρε συ ΓΑΠ τα 'μαθες τα νεα?
    -Οχι ρε ΓΑΠ.
    -Καλα εισαι και πολυ ΓΑΠ να πουμε.
    -Γιατι ρε χοντροΓΑΠ με λες ΓΑΠ?
    -Γιατι αφου δεν εμαθες οτι ο ΓΑΠ μπορει να κερδισει το ΠΑΣΟΚ, παραεισαι ΓΑΠ αδερφακι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΗΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, εδώ και 3,5 χρόνια, βρίσκεται σε πρωτοφανή πολιτική αμηχανία, αδυνατώντας να ερμηνεύσει τα όσα συμβαίνουν τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή πολιτική πραγματικότητα.

    Αντί να αναγνωρίζει αυτοκριτικά την αδυναμία της να εκφράσει το καινούργιο, εκείνη ερμηνεύει την ήττα στις εκλογές, κατασκευάζοντας θεωρίες συνωμοσίας. Αντί, δηλαδή, να προσπαθεί να βελτιώσει την πολιτική εικόνα του κόμματος, εκείνη επιτίθεται στον... φωτογράφο που αποτυπώνει την αλήθεια. Αντί να αναζητεί έναν γνήσια προοδευτικό τρόπο να εκφράσει τη νέα εποχή, εκείνη απαξιώνει την προηγούμενη και κατά γενική ομολογία επιτυχή κυβερνητική θητεία του ΠΑΣΟΚ. Και αντί να αναγνωρίζει την αξία του εκσυγχρονιστικού πειράματος, ως μιας επιτυχούς κατά γενική ομολογία προσπάθειας σύγκλισης της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας με την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, εκείνη δικαιώνει τη δεξιά ρητορεία, επιτιθέμενη αυτοκαταστροφικά στις προηγούμενες ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ. Αντί να προσπαθεί να πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε η κυβέρνηση Σημίτη αναζητώντας ένα καινούργιο πολιτικό όραμα - εξέλιξη του εκσυγχρονιστικού, εκείνη αποκηρύσσει τον εκσυγχρονισμό ως... δεξιό. Και επιμένει να θεωρεί «αριστερή» πολιτική την εκλογική συνεργασία με τους ακραιφνείς εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού, όσο και την ταύτιση της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ με εκείνη της Δεξιάς στο ζήτημα της αναθεώρησης του άρθρου 16.

    Και ύστερα κάποιοι απορούν γιατί μόνον 1 στους 4 Ελληνες ψηφοφόρους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ εκφράζει κάτι διαφορετικό από τη ΝΔ...

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με γαμάγανε και τσίριζα
    και απ'τον πόνο σφύριζα
    μου κόψανε τ'αρχίδια σύριζα
    και τελικά ψήφισα ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ
    ΚΕΡΔΙΖΕΙ
    1) ΜΙΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
    2) ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ
    3) 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΘΡΑΚΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ)
    4) ΕΝΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1922

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
    ΣΤΟ Press-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 48% ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΡΙΚΝΩΣΩ ΣΤΟ 38%, ΜΕΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 30% ΜΕ 35%, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ Η ΕΓΩ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Η ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, PERIOD!
    ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ, ΠΑΤΕΡΑ! ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΛΟΙΩΔΗ ΤΥΠΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΕΣ
    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ...
    ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΣΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ" ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε ''PASOK poisonous'' γιατι
    δεν λες οτι αυτα που γραφεις ειναι
    αποσπασματα απο αρθρα στο ΒΗΜΑ και στο ΕΘΝΟΣ;

    Πασοκακια!
    Μαθημενα στην κλοπη και την απατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    29/10/07
    Χ.Α.Α. 5.289,22 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πισω, με τόκο και εύ-
    λογο κέρδος, ότι μας αρπάξανε με
    αδελφίστικο τρόπο τα πράσινα λαμό-για.

    Σημ. Το ΠΑΣΟΚ αν δέν πέσει στά γό-
    νατα ,να αναλάβει τις ευθύνες του,
    (και όχι σαν πουστράκι να λέει ξέ-
    ρετε ήσαν και δεξιοί μέσα,εμ βέβαια
    και δεξιοί ήσαν, και πασοκοι, και
    συνασπισμίτες, και κουκουεδες, και
    το μουνί της μάνας τους),και να
    ζητήσει συγνώμην, τον Αβραάμ Πάπα
    να βάλει αρχηγο, θα αργήσει πάρα
    πολύ να ξανακυβερνήσει.
    Το παραπάνω το έστειλα σήμερα το
    πρωί SMS, στη Πρώτη Γραμμή στη ΝΕΤ
    πού είχανε τον Βενιζέλο, αλλά τον
    προστατέψανε και δεν το διαβάσανε.

    Ο Μαλάκας ( που τώρα όμως πίνει
    πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Quiz για Πασόκους και όχι μόνο

    Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Γιώργο Παπανδρέου;
    1.Το αυτιστικό
    2.Άσκαστο βλήμα
    3.Αινστάιν
    4.Ο μογγόλος

    Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Βαγγέλη Βενιζέλο;
    1.Πόρκυ
    2.Ε-zwan-γγελος
    3.Πορτοφολάς
    4.Τσιχλόφουσκας

    Τι κατά την γνώμη σας χρειάζεται το Πασόκ για να ανασυνταχθεί πολιτικά;
    1.Να διαλυθεί
    2.Να ανατινάξει την Χαριλάου Τρικούπη με δυναμίτη
    3.Να επιδοθούν οι σύντροφοι σε ομοφυλοφιλικά όργια
    4.Να εκθέσει σε μουσείο την κοιλιά του βενιζέλου

    Πως θα ψηφίσουν οι σύντροφοι στις εσωκομματικές εκλογές του Πασόκ της 11ης Νοεμβρίου 2007;
    1.Με τον κώλο
    2.Θα ρίχνει ο καθένας 10 ψηφοδέλτια σε 10 διαφορετικές κάλπες
    3.Αρπάζοντας την κάλπη και τρέχοντας
    4.Θα πυροβολούν ο ένας τον άλλο

    Εσείς τι θα κάνετε στις εσωκομματικές εκλογές του Πασόκ της 11ης Νοεμβρίου 2007;
    1.Θα κατουρηθώ στα γέλια και μετά θα κάνω μπάνιο
    2.Θα πάω να χέσω στην κάλπη της γειτονιάς μου
    3.Θα φύγω απ'την Ελλάδα γιατί βρωμάνε οι μετανάστες που θα ψηφίσουν
    4.Θα ψηφίσω σύριζα γιατί απ'τον κώλο σφύριζα

    Με ποιό κόμμα θεωρείτε ότι συγγενεύει το Πασόκ περισσότερο και γιατί;
    1.Με τον Σύριζα γιατί είναι το ίδιο αδελφές
    2.Με την ΝΔ γιατί είναι και οι δύο τους πορτοφολάδες
    3.Με το ΚΚΕ γιατί είναι και οι δυό τους απερίγραπτοι
    4.Με τον ΛΑΟΣ γιατί είναι και οι δύο για τον πούτσο καβάλα

    Εσείς τι είσαστε τελικά;
    1.Ολυμπιακός
    2.Αδελφή
    3.Οπαδός του τσίριζα
    4.Κότα

    Ποιός πιστεύετε ότι θα εκλεγεί τελικά πρόεδρος του Πασόκ;
    1.Ο Βεργής
    2.Ο Λεβέντης
    3.Ο Χριστόδουλος γιατί έχει aids
    4.Ο Νεονάκης μέσα απ'τον Κορυδαλλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Βαγγέλη Βενιζέλο;
    1.Πόρκυ
    2.Μπετονιέρα
    3.Μπετατζής
    4.Πάγκαλος
    5.Μπουχέσας
    6.Ντέμης Ρούσσος
    7.Μπιφτέκιman
    8.Κ.Χάμπουργκερ
    9.Τσιχλόφουσκας
    10.Πατσαβούρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ spyrosmicha!
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΗ??
    ΑΛΛΑ ΝΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση