GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από αουτσάιντερ, φαβορί ο Φ. Κουβέλης...

. Αλλάζουν τα δεδομένα -και σίγουρα οι ισορροπίες- τις τελευταίες ημέρες στον Συνασπισμό. Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Φώτη Κ...

.
Αλλάζουν τα δεδομένα -και σίγουρα οι ισορροπίες- τις τελευταίες ημέρες στον Συνασπισμό.
Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό στέλεχος, πολλά στελέχη του ΣΥΝ στρέφονται προς τον γνωστό δικηγόρο, επειδή διαφωνούν με τον τρόπο που ο Αλέκος Αλαβάνος προωθεί τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο Α. Τσίπρας, άλλωστε κατηγορείται στο εσωτερικό του κόμματος για "αλλαζονία αλλά και για βασική έλλειψη πολιτικής κατάρτισης", κάτι που σημαίνει ότι θα δυσκολευτεί να κερδίσει παρά την γραμμή που προσπαθεί να περάσει ο πρόεδρος του ΣΥΝ.
Για να δούμε τι θα δούμε...

82 σχόλια

  1. index

    Οχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό αφού ο Κουβελης δεν είναι τόσο κάθετος σε συνεργασίες.


    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου φαγες ολα τα δαχτυλιδια
    και κοιμαμαι τωρα στα σανιδια...

    Αντε ρε Αλαβανε ζηλεψες κι εσυ την δαχτυλιδοιστορια ?

    Εχει ρευμα ο μικρος και γουσταρεις να αρχηγευεις απο τα παρασκηνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από Τσιπραλαβάνους ο Κουβέλης 10 φορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. index

    7.46

    Δεν πρόκειται να ψηλώσεις ποτέ, κυρίως ΟΧΙ κόβοντας τα πόδια των άλλων.

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από Τσιπραλαβάνους ο Κουβέλης 100 φορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν συμφωνώ. Νομίζω πως ο πράγματι πολύ σοβαρός, έντιμος και καλλιεργημένος Κουβέλης αντιπροσωπεύει ένα ανεπίστρεπτο χτες. Ο Τσίπρας συμβολίζει το ριζοσπαστικό, κινηματικό, νεανικό αύριο του ΣΥΝ και του Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΕΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
    ΣΤΟ www.youtube.com/nemesisrellos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα σου έλεγα τι συμβολίζει ο Τσίπρας αλλά άσε καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8.02

    Α όλα κι όλα!

    Το καλό αστείο να λέγεται!

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι με το Κουβέλη γιατί ο Τσίπρας είναι trendy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Τσίπρας θα ανεβάσει τον Σύριζα σε πάνω από 10% στις ευρωεκλογές. Θα βοηθήσει και η αφασία του Γιωργάκη. Έχουν μετρηθεί οι δυό τους στις δημοτικές της Αθήνας. Κουβέλης (2002) 5,5 και ο άγνωστος τότε Τσίπρας (2006) 11%. Αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8.17

    Δηλαδή;
    Οπως λέμε "Locomondo - Tρέντυ Λίτσα";

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Κουβέλης είναι σοβαρό στέλεχος και σε μιαν άλλη περίοδο θα ήταν κατάλληλος. Τώρα όμως, το εξαιρετικά ήπιο και δικηγορικό του ύφος, αποκλίνει από το αναμενόμενο μιας περιόδου, που χαρακτηρίζεται από ένα πιο ριζοσπαστικό νεολαιίστικο κίνημα και μια υπαρκτή τάση εμφάνισης νέων προσώπων. Οπως και νάχει το πράγμα, ο Φώτης έρχεται από παλιά. Κουβαλάει τα φορτία της περιόδου το 1989, κουβαλάει την κούραση της παλιάς και μίζερης περιόδου του ΣΥΝ, που κανείς δεν θέλει να την ξαναζήσει.
    Ο Αλ. Τσίπρας πράγματι έχει έλλειμμα εμπειρίας, αλλά το πρώτο διάστημα με τον Αλαβάνο δίπλα θα δμιουργήσει έδαφος για ένα γόνιμο ξεκίνημα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν είναι υπερτιμημένος, φέρνει μια φρεσκάδα, που όλοι την θέλουν κατά βάθος. Οποια και αν είναι η κατάληξη, ο ΣΥΝ πάει για καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ!
    ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ...!!!!!!!!!!!

    Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ!
    ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ...!!!!!!!!!!!

    Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στον Τσίπρα επιτίθενται όλοι αυτοί που επετίθεντο και στον Αλ. Αλαβάνο. Ο λόγος είναι προφανής. Είναι φορείς μιας πολιτικής, που αναπτύσσει το κόμμα τους, άρα δεν τους θέλουν οι Πασόκοι και οι δεξιοί. Ο Κουβέλης θυμίζει αυτό το πλαδαρό της περιόδου Κύρκου.. Απαπαπαπά;!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο τελος να το θυμηθειτε με τον αλαβανο θα μεινει μονο ο αγιος,
    Ακομη και ο τσιπρακος με τoν κουβελη θα παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΉς ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και με σιλικόνη αναπτύσσεται το στήθος, αλλά τα κόμματα δεν αρκεί να αναπτύσσονται, πρέπει να μπορούν και να συμμετέχουν σε κυβερνήσεις. Η σιλικόνη ενδεχομένως βοηθάει να φθάσεις στην κυβέρνηση, αλλά για να κυβερνήσεις χρειάζεται κάτι περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με αρχηγό τον Κουβέλη ο ΣΥΝ είναι καμμένο χαρτί - και γι αυτό τον προτιμούν οι Πασόκοι.

    Ο Τσίπρας είναι άπειρος αλλά καθόλου ανεπαρκής πολιτικά. Μην ξεχνάτε ότι έχει περάσει από το μεγάλο σχολείο της ΚΝΕ και αυτό σημαίνει πολλά.

    Βέβαια είναι κίνηση υψηλού ρίσκου αλλά με τη στήριξη του Αλαβάνου και του Αριστερού Ρεύματος ο ΣΥΝ μπορεί να ολοκληρώσει τη μετεξέλιξή του σε σοβαρό αριστερό κόμμα (όσο κι αν αυτό δεν αρέσει στους Πασόκους)

    VIVA ZAPATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε σεις μολις μου κατεβηκε μια πονηρη σκεψη μηπως ο αγιος ετρεξε να εκδηλωθει υπερ του τσιπρα για να γινει κουβελης στη θεση του κουβελη κατι σε κουβελη του τσιπρα να πουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνώ απόλυτα με τον VIVA ZAPATA. Αρκει να ξεκολλήσουν αυτοί του Αριστερού Ρεύματος από τη λογική του ακτιβισμού και να αρχίσουν να αρθρώνουν και λίγο προγραμματικό λόγο. Οι ρεαλιστικές προτάσεις ειδικά στην οικονομία, δεν ακυρώνουν το όνειρο. Αντίθετα, εμποτίζουν με αξιοπιστία μια αριστερή πολιτική και δημιουργούν όρους προοπτικής για αλλαγές στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ... Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ, ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ηλικιακός ραστσισμός είναι νόμισμα με δυό όψεις. ΟΚ, να μην είμαστε ρατσιστές με τους 60άρηδες, σωστό. Αλλά όχι εν ονόματι αυτού, να γίνουμε ρατσιστές με τους 35άρηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΝΙΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟ-ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρατηρώ, ότι όπου απουσιάζουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ, ακούγονται και καναδυό σοβαρές κουβέντες, χωρίς μπινελίκια και βρισιές και πίπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ε, δεν είναι και πιστοποιητικό αξιοπιστίας το ότι πέρασε από την ΚΝΕ... Ετσι παιδιά; Δαμανάκη, Μπίστης, Ανδρουλάκης και λοιποί συγγενείς, από το σχολείο αυτό περάσανε και είδαμε τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 8:25 πάρε και 3% από μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. eimai 27 psifisa syn se aytes tis ekloges.

    an bgaloun ton arnaoutoglou ths politikhs sto syn, tha rixw aleka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οτι ενα αριστερο κομμα μπορει να ειναι σοβαρο, δεν ειναι η πρωτη φορα που λανσαρεται μια τετοια προπαγανδιστικη μπαρουφα.

    Ααφαλως θα εννοουν οτι " να! επιτελους θα αποκτησουμε σοβαρο αρχηγο για τις ληστρικες μας επιδιωξεις. Εναν που εχει την απαραιτητη φωτογενεια που να μπορει να συγκαλυπτει τους κρυφιους στοχους μας. Εναν, που θα αργησει ο ανιδεος νεαροκοσμος να τον παρει πρεφα. Που θα μπορει να απασχολει τον κοσμακη ωστε εμεις να προλαβουμε να βαλουμε χερι σε θεσεις κλειδια, για ικανο χρονο απαρατηρητοι"

    Ειναι τοσο αργοστροφοι και ανικανοι, ωστε να μην μπορουν ακομα να πιστεψουν οτι τους εχουμε παρει ειδηση, τους μαρκσοβιους αριστεροαλητες ανθελληνες.

    Αλλα φταιμε κι εμεις. Που αφηνουμε ακομα τα βιβλια ιστοριας να τους χαϊδευουν αντι να τους σφαλιαρισουν οπως θα τους επρεπε.

    Εξω απο δω, ανθελληνικα απολιθωματα! Ακομα κι αν βαλετε τις γυναικες σας να βγαινουν με στρινγκ στους δρομους, παλι φτυσιμο θα φατε στις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλά και η Αλέκα ετοιμάζει άλλον Αρναούτογλου και επίσης εκπαιδεύει τη Λίλα Καφαντάρη για να έχουν μούρη ελκτική. Μην βάζεις τέτοιους αφορισμούς φίλες γιατί αποδεικνύεται πολλές φορές, ότι τα πράγμτα αλλοιώς τα περιμένουμε και αλλοιώς βγαίνουν. Πρέπει δηλαδή κάποιος να είναι οπωσδήποτε άσχημος και καοκμούτσουνος για να είναι αριστερός; Τι σόι αποκλεισμοί και προκαταλήψεις έιναι πάλι αυτό; Το ζήτημα είναι αν πολιτικά είναι συγκροτημένος, αν είναι οργανωτικά αποτελεσματικός, ιδεολογικά μορφωμένος και βέβαια να μπορεί να είναι και συμπαθής στον κόσμο (επικοινωνιακός). Αφού αυτά μετράνε. Από πού κι ως πού Αρναούτογλου ρε φιλάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βγήκανε τα φασισταριά παγανιά; Αργήσανε. Σας τσούζει έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. brikes kai sy re megale na skefteis psifo stin Aleka. Aftoi einai gia gelia kai gia klamata. Kathismenoi sti gonia na paizoyn 90 xronia me tis koukles tous. Arnaoutoglou den einai aftos me tis agelades; Ti sxesi exei me tous neolaious tis aristeras den katalavainoume. An ennoeis Tsipra, eina astoxo kai adiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. καλυτερα ο κουβελης, παρα το βρομοσκυλο και αεργο 30ρη τσιπρα(πως διαολο λεγεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΤΟΝ ΕΚΑΨΕ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγώ που είμαι Gay στηρίζω Τσίπρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ποιά διαπλοκή; Εχετε παλαβώσει τελείως; Πού τη βρήκε ο Τσίπρας τη διαπλοκή; Ο΄,τι θέλετε λέτε, μάλλον έχετε μπερδέψει το έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εσύ που είσαι γκέι, στήριξε ότι σε βολεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τότε 9:46 τόπο στα νιάτα... λευτεριά στην βόρεια Μύκονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πάντως γουστάρω Τσίπρα με 1000 θα πέσει πολύ γέλιο σας λέω... φανταστείτε Κωστάκη, Γιωργάκη, Τρίπρακη, Αλέκα και Χέρι-χερι.

    Δεν θα είναι χάρμα? Και μετά όλοι μαζί θα φουντάρουμε ένας ένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το δαχτυλίδι του Αλαβάνου το πήρε ο Τσίπρας ή ακόμα δεν έγινε η παράδοση παραλαβή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. index

    Τόσοι άνθρωποι συζητούν ο παπάρας με τις τσόντες μας έλειπε.
    Παίρνω το λόγο μόνο για να σας πω ότι είναι η ίδια ΙΡ με αυτή που έριξε τα τσοντοκείμενα προηγουμένως.

    Αυτά.

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο Αράπης θέλει τις κάμερες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο Αράπης που ψάχνει τις ΙP μπορεί να χρεωθεί ως προϋπηρεσία για μελλοντική καριέρα σε Ασφάλεια και ΕΥΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. index

    Ο αράπης θέλει κάμερες μπροστά στα στα PC των πιθήκων που ποστάρουν τσοντοκείμενα με σκοπό να αποτρέψουν από την ανάγνωση και να σκεπάσουν τους άλλους.

    Να σου ρίξω και το βιντεάκι σου "διαλεγόμενε μαλάκα";

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αχ00το μωλέ ένα ασφαλιτόπουλο εκκολάπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε παστουρμά Αράπη αν ήθελα η άλλαζα IP ή έμπαινα από Proxy ge ge?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 10.16

    Τσούζει Σούζη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Οχι, της Σούζι τσούζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. secure channel (https) απο public proxy ΔΕΝ περνάει!

    γκεγκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. index

    Γεια σου ρε VG μεγάλε!
    Γκεγκε!

    χαχαχα

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Απόψε, χαίρομαι ιδιαίτερα για την προσπάθεια που επιχειρείτε να ανταλλάξετε απόψεις, γνώμες και εικόνες σχετικά με την νέα ηγεσία του ΣΥΝ.

    Δεν έχω πρόθεση να μακρηγορήσω αναλύοντας τα υπέρ και τα καρά της υποψηφιότητας Κουβέλη.
    Ίσως να το κάνω σε άλλη ευκαιρία.

    Θέλω μόνο να επισημάνω ότι όλες οι πρόσφατες έρευνες γνώμης αναδεικνύουν την αναντιστοιχία στην διάρθρωση και εκπροσώπηση του πολιτικού συστήματος με την ελεύθερα εκφραζόμενη βούληση του εκλογικού σώματος.
    Η κοινωνία είναι πιο μπροστά από τα κόμματα και την ηγεσία τους.
    Το ίδιο συμβαίνει σε μικρότερο μεν βαθμό και στον ΣΥΝ – αλλά συμβαίνει.

    Η νέα γενιά των 700 ευρώ που τόσο συκοφαντήθηκε σαν απολιτική από εμάς της δήθεν πολιτικοποιημένης γενιάς του πολυτεχνείου, έχει δικαίωμα να αρθρώσει όχι μόνο τον πολιτικό της λόγο, αλλά και να δώσει το δικό της πολιτικό στίγμα.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ φαντάζει, με τα έως τώρα δεδομένα, ως ο ιδανικός πολιτικός τόπος για να λάβει χώρα μια τέτοια έκφραση.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ..
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ
    ΔΙΣΕΛΙΔΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ
    ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ,ΒΗΜΑ,ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,
    ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ,ΕΘΝΟΣ ΚΤΛ.ΚΤΛ...

    ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΩ..

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΣΟΥΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΓΙΕ
    ΕΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ
    ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ..ΦΟΒΑΜΑΙ..

    ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ
    ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. index

    @naxios.blogspot.com (Γρατσαγρούτσα)

    Αφού σε πειράζει η σάτιρα και το χιούμορ εμείς με σκοπό να σε δικαιώσουμε για τις ύβρεις που μας απευθύνεις σου κάναμε "ειδική παραγωγή".
    Έλα αγόρι μου, ειδικά για σένα το κάναμε αυτό... με ύφος ανάλογο με το δικό σου και τονικά σαν εσένα, από λα φαλτσόρε.

    Πάρτα να 'χεις!
    Ξέρουμε κι εμείς βλέπεις να βρίζουμε όποιον μας ενοχλεί.

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. index

    Είδες που ξέρουμε;

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ρε παιδιά σεγνώμη για την ασχετοσύνη, αλλά, επειδή περάσαμε και δύσκολες εποχές,

    τι γίνεται, μπορεί κανείς να μας εντοπίσει εύκολα στο διαδίκτυο;

    Αυτή η IP δεν αλλάζει σε κάθε αποσύνδεση και επανασύνδεση;

    Τελικά δεν μπορούμε να βρίσουμε κάποια λαμόγια επειδή μπορούν να βάλουν κάποιους εξπέρ και να μας εντοπίσουν;

    Φωτίστε μας.

    Νάστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο Αράπης ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. index

    11.03

    Κανε ότι καταλαβαίνεις, μόνο ένα μην κάνεις για να μην είμαστε σε διαμάχη.

    ΟΧΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ για να εμποδίσεις το διάλογο.

    Πάντως ανωνυμία στο Ιντερνετ ΔΕΝ υπάρχει, με αρκετή υπολογιστική ισχύ, εύρος ζώνης και τεχνογνωσία όλα είναι δυνατά.

    Για τα τεχνικά αρμόδιος εδώ είναι ο VG ο "πληροφορικάριος" μας αλλά σχόλασε στις 11.
    Αύριο αν θες ρώτα, ευχαρίστως να σου πούμε.

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ηρέμησε. Το είδαμε, μάπα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ρε παιδιά, τι μαλακίες λέει ο Αράπης στην πρώτη πρώτη παρέμβαση (7:38 μμ); Επικοινωνεί ο μαλάκας ή γράφει λέξεις στην τύχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. index

    Σε έβρισα εγώ ρε αρχίδι;

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ζήτησα, ομορφα, νομίζω, πληροφορίες,

    κάποιος μου απάντησε με το βίντεο "χασάπης".

    Πρόκειτα περί ιδιαζούσης μαλακίας φυσιογνωμία...

    όποιος και νάναι....

    α.... και...

    τέτοιο χιούμορ να το βάλει εκεί που ξέρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. index

    11.19
    Πήρες απάντηση στις 11.13.

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αν είσαι περιορισμένης ευθύνης δεν σου φταίει κανείς :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις 11.13 και τις 11.21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 11.22:


    Το γεγονός πως έχεις αποκτήσει κάποια ειδίκευση και κουβαλάς κάποιε γνώσεις ή τεχνικές, δεν σου δίνει το δικαίωμα να αποκαλεςίς τον κάθε επισκέπτη υποτιμητικά " περιωρισμένης ευθύνης" όσο άσχετος και νάναι...

    Εκτός αν σε βρίσει.

    Φαντάσου τι θάλεγε για σένα κάποιος περισσότερο ειδήμων από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Απάντησα για το 11:19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @11:17 μμ
    Αράπη, μπορεί να μη με είχες υβρίσει προσωπικά, μας έχεις πρήξει όμως τα @@ με τις μαλακίες σου. Κάποτε θα τα άκουγες. Τώρα μπορείς να μας εξηγήσεις τις λες στην πρώτη πρώτη παρέμβασή σου; Στα @@ μου δηλαδή ό,τι και να λες. Η ερώτησή μου είναι μόνο για να γίνει σαφές πως ούτε εσύ καταλαβαίνεις τι τσαμπουνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Έμπαινε Τσίπρα, πάρε από τον χάνο Γιωργάκη και τον μπούλη Κωστάκη και τα σώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. η τσουπρα φοραει στρινγκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Κοίτα να δεις που σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μπήκαν - εκτός από τους συνήθεις ηλίθιους Πασόκους - και οι πληροφορικάριοι για να ανταλάξουν μπινελίκια.

    Εντάξει, ελεύθερος διάλογος, αλλά είστε εκτός θέματος.

    Όσο για το πέρασμα του Τσίπρα από τη ΚΝΕ έχει μεγαλύτερη αξία γιατί έγινε στα τέλη της δεκαετίας του 80, μια εποχή που δεν ήταν καθόλου της μόδας να είσαι κνίτης (μιλάω εκ πείρας).

    Οι μπιστοανδρουλακοδαμανάκηδες ήταν κνίτες όταν σχεδόν όλος ο πολιτικοποιημένος κόσμος ήταν στην ΚΝΕ, δηλαδή ακολούθησαν ένα ρεύμα (trendy θα το λέγαμε σήμερα)

    Όσο για τα περί κυβερνήσεων συνεργασίας κλπ. πρέπει επιτέλους να καταλάβουν τα λιγούρια του ΠΑΣΟΚ ότι σκοπός ύπαρξης του ΣΥΝ δεν είναι να τους ξαναφέρει στην εξουσία. Τελεία και παύλα, τα αλισβερίσια με τα πράσινα λαμόγια τελείωσαν.

    Ο Κουβέλης δεν είναι ο πλέον κατάλληλος για να το εξασφαλίσει αυτό...

    VIVA ZAPATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Τελεία και παύλα, τα αλισβερίσια με τα πράσινα λαμόγια τελείωσαν.

    ΖΑΠΑΤΑ..ΗΡΕΜΗΣΕ..ΤΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ
    ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΝ
    ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..
    Π.Χ
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΑΜΕΙΑ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ,ΓΙΑ
    ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ...ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Καλό ακούγεται για τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ το νέο. Γιατί με Τσίπρα, το ΠΑΣΟΚ χάνει χαλαρά άλλα 5 ποντάκια ... Προσωπικά, ο Τσίπρας δε μου λέει τίποτα. Ένας γεννημένος συνδικαλιστής του κερατά είναι, με πέραση στα γκομενάκια. Αμφιβάλλω, αν έχει κερδίσει 5 δραχμές ... με τον ιδρώτα του. Αλλά τι να κάνεις, έχει ρεύμα ... το παιδί λένε. Και μάλλον έχει, στην Ελλάδα είμαστε ... και ψηφίζουν κατά βάση Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ο Τσίπρας έχει ένα μόνο χαρακτηριστικό που αντικειμενικά τον καθιστά διαφορετικό από τα υπόλοιπα κλασικά κομματικά στελέχη -όλων των κομμάτων.

    Το νεαρό της ηλικίας του.

    Κατά τα άλλα παραμένει ένας επαγγελματίας της πολιτικής με ό,τι αυτό συνεπαγεται: βασίζεται σε "μηχανισμούς" και στα ΜΜΕ τα οποία του ανταποδίδουν γιατί περνάει καλά το image του. Και σίγουρα το ότι αποτελεί πουλέν του Αλαβάνου είναι μεγαλύτερη "σχολή" από την ΚΝΕ των early 90's.

    Προσωπικά νομίζω ότι ο Κουβέλης θα μπορούσε να δώσει περισσότερη "ουσία" στον πολιτικό λόγο και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

    Όμως ζούμε σε μία εποχή όπου στην πολιτική οι εντυπώσεις μετράνε πολύ περισσότερο από τον αρθρωμένο λόγο και τις ολοκληρωμένες απόψεις. Αυτό το αντιλήφθηκε καλά ο Αλαβάνος και γι'αυτό πηγαίνει π.χ. κάθε τόσο να δει τον άρρωστο Χριστόδουλο να του ευχηθεί, μία κίνηση που πρέπει να προκαλεί εγκεφαλικό στο 80% των παραδοσιακών ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Και εδώ αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο Τσίπρας γιατί θα είναι άξιος συνεχιστής τέτοιων κινήσεων ενώ ο Κουβέλης χλωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΓΑΜΩ ΤΗ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ!!!!!!!!!

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Παπαγιαννακης για προεδρος ρεεεεε!

    Εχει απο τη σοβαροτητα του Κουβελη
    και απο το νεανικο δυναμισμο του Τσιπρα.

    Κουβελης και Τσιπρα ομως απο μονοι
    τους δεν φτανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ο τσίπρας μπορεί να είναι ο γαμπρός που ονειρεύονται οι μανάδες για τις κόρες τους, αλλά έτσι ακριβώς είναι και ο πρωινατζής του μεγκα...


    ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝ!!!

    Τουλάχιστον δεν έχει τόσο ξύλινο λόγο σαν τον κουλαλεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 1:05 π.μ.

    Πάρτο περισσότερο σαν ευχή και λιγότερο σα διαπίστωση...

    VIVA ZAPATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση