GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δημοσιογραφική ...εχεμύθεια!

... Αν κατάλαβα καλά , κάποιος από τους δημοσιογράφους (ποιος;) που πήρε από την Τσέκου το ροζ βιντεο, το πήγε ....σφαίρα στον Καραμανλή ...

...
Αν κατάλαβα καλά, κάποιος από τους δημοσιογράφους (ποιος;) που πήρε από την Τσέκου το ροζ βιντεο, το πήγε ....σφαίρα στον Καραμανλή. Και χωρίς να το πει στην ίδια, αφού αυτή αρνείται ακομα και τώρα την ύπαρξή του.
Αυτή είναι λοιπόν η δημοσιογραφική εχεμύθεια;
Ετσι οι δημοσιογράφοι μεταχειρίζονται αυτά που τους εμπιστεύονται οι πηγές τους;
Ο Διαπορών

42 σχόλια

  1. Υπερυπουργός ο Ζαχόπουλος;


    Οι ρόμπες της παραπληροφόρησης επιδίδονται σε έναν αγώνα απεριόριστης διαστρέβλωσης για να μας πείσουν ότι ο Ζαχόπουλος ήταν υπερυπουργός και μάλλον υπερπρωθυπουργός της Ελλάδας. Όλες οι κρυφές εξουσίες της χώρας περνούσαν από το ραδιούργο Αδάμ γκόμενο της Εύης.
    Είχε τεράστια ισχύ, απόλυτη παντοδυναμία και παντός είδους υπερεξουσίες. Ήταν καραδεσπότης του ελληνικού πολιτισμού και εκπροσωπούσε όλο το αρχαίο κακό, διαχειριζόμενος εν λευκώ τα δις της Ευρώπης.
    Αλλά….υπάρχει ένα τεράστιο αλλά:
    1ον Δε μπορούσε να διορίσει τη γκόμενα στο δημόσιο, ενώ είχε διορίσει δεκάδες χιλιάδες γαλάζια παιδιά και
    2ον Δεν είχε 200 χιλιάρικα να της δώσει, να βγάλει το σκασμό, ενώ είχε ξεφύγει τελείως στις μίζες και στο φαγοπότι του δημόσιου χρήματος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. File 3:30 πμ Ma den to xereis oti .." Mwrainei o kyrios,on vouletai apolesei??"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, Ωραία!

    Πλάκωσε και η Νεολαία του Χίτλερ βλέπω, "ναξιώτης" και λοιποί Χίτες "Συριζόγουατσοι"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και χωρίς να το πει στην ίδια, αφού αυτή αρνείται ακομα και τώρα την ύπαρξή του.
    ==
    Μηπως χρειαζεται καμμια "οριστικη λυση" με αυτα τα σκατοπραματα?

    Δηλαδη λεμε "πλασσαρουν" μια βιντεο ,εγω αρνουμαι οτι ειναι αυθεντικη,αυτοι σταρχιδια τους την εχουν "πουλησει"...

    Μηπως εγω που την αρνουμαι ρε πουστη μου,(δεν ειμαι εγω εκει μεσα ρε!),ειναι φωτομονταζ "video maker product"..λεω μηπως εγω μπορω να "καθαρισω αυτα τα σκατα και να τα πεταξω στην θαλασσα" χωρις συνεπειες??

    Λεω μηπως...
    (Εγω πιστευω αυτο θα ηταν ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ,ΔΙΚΑΙΩΤΑΤΟ").
    Αυτος κανει την δουλεια του"συμφωνα με τον ..νομο" να κανω και εγω "την δουλεια μου" συμφωνα με τον ..νομο!.

    Νομιζω??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. prostheto ston naxioti

    afou itan toso pantodinamos kai leftas apo tis mizes pou ipotithete eperne, den mporouse na vrei kaliteri g@mena kai na tis parei kai ena spitaki ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς Ναξιώτη μου η λογική δεν έχει καμμία θέση στην αντικυβερνητική προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί μου φίλοι


    Σοβαρές εξελίξεις υπάρχουν στο μέτωπο των ομολόγων από την οποία συνάγετε ότι η παρέα του Μπουλη και της Τασίας που μας κυβερνά εκτός από το καθεστώς της ανείπωτης διαφθοράς που αντικειμενικά και αβίαστα συνάγετε από την υπόθεση του Ζαχοπουλου που είναι σε εξέλιξη ,ένα ατελείωτο φαγοπότι του δημοσίου ταμείου με στοιχεία συντελείτε κάθε μέρα…
    «Φύλλο και φτερό έχουν κάνει οι ελληνικές και ξένες υπηρεσίες δίωξης οικονομικού εγκλήματος τους λογαριασμούς των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο του ομολόγου που αγόρασε το Ταμείο των δημοσιογράφων, ΤΣΠΕΑΘ. Σήμερα, ο Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει τις έντεκα κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών ενός εκ των φερομένων ως σημαντικότερων κρίκων στην υπόθεση.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, κατά πληροφορίες, στο πόρισμα του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, κ. Γ. Ζορμπά, κατά το διάστημα σχεδόν ενός έτους, από τις 17 Ιουλίου 2006 έως τις 31 Μαΐου 2007, σε λογαριασμούς που ανήκουν σε τέσσερα φυσικά πρόσωπα και σε δύο εταιρίες, το πιθανότερο οφσόρ, διακινήθηκαν 7.762.000 ευρώ. Συνολικά εκτιμάται ότι έχουν «αποκρυπτογραφηθεί» οι διαδρομές ποσών 13.650.000 ευρώ, που φέρονται να καταβλήθηκαν ως μίζες για το ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ.

    Ενώ όμως αναμένονται εξελίξεις στο «μέτωπο των ομολόγων» μετά τις εορτές, πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό (η πληροφορία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Παρόν») ότι ο υπουργός Πολιτισμού, κ. Μιχάλης Λιάπης, διόρισε τον κ. Δημήτρη Καπράνο -ο οποίος ήταν πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ όταν αγοράστηκε το «αμαρτωλό» ομόλογο- στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Ο κ. Καπράνος, βέβαια, ήταν στο Δ.Σ. του Μουσείου ήδη από το 2004. Η θητεία του έληγε φέτος το Νοέμβριο και, ως όλα δείχνουν, ο κ. Λιάπης την ανανέωσε (!). Συνολικά, πάντως, ο κ. Καπράνος εμφανίζεται να είναι διορισμένος σε τουλάχιστον επτά φορείς, γεγονός που δείχνει ότι έχει την απόλυτη στήριξη της κυβέρνησης.

    Στο μεταξύ, πρόσφατα ο πρώην εισαγγελέας κ. Γιώργος Ζορμπάς παρέδωσε το πόρισμά του για το σκάνδαλο στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κ. Παναγιώτη Πούλιο. Στον παχύ φάκελο παρατίθενται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πολλά και σοβαρά στοιχεία, με τα οποία είναι δυνατόν, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαγγελθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Πάντως, οι έρευνες δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν βάσιμες πληροφορίες για εμπλοκή στο σκάνδαλο και άλλων κύκλων πολιτικών προσώπων και ατόμων που δραστηριοποιούνται στο «επικοινωνιακό τοπίο», στην Ελλάδα και την Κύπρο.

    Να σημειωθεί πως η Αρχή Ζορμπά έχει «ακτινογραφήσει» λογαριασμούς τουλάχιστον εννέα προσώπων, καθώς και λογαριασμούς 14 εταιριών, οι οποίες εδρεύουν στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Επτά εξ αυτών έχουν έδρα στα νησιά Βίρτζιν, πασίγνωστα διεθνώς ως «φορολογικοί παράδεισοι» και βάση οφσόρ εταιριών για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

    Εκτός των σημαντικών στοιχείων που έχουν προκύψει από τις διαδρομές μεγάλων ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς, εξίσου σοβαρά στοιχεία έχουν κατατεθεί για μεταφορές «πακέτων» με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην Ελλάδα, ακόμη και με νταλίκες. Στην αποκάλυψη αυτής της υπόθεσης καθοριστική ήταν η βοήθεια που έδωσαν οι ελβετικές Αρχές.

    Οι Ελβετοί αστυνομικοί, από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης του σκανδάλου στην Ελλάδα, τους πρώτους μήνες του 2007, παρακολουθούσαν έναν οδηγό φορτηγού, ο οποίος τυγχάνει να γνωρίζεται πολλά χρόνια πριν με άμεσα εμπλεκόμενο πρόσωπο στην «υπόθεση ΤΣΠΕΑΘ». Οι αστυνομικοί, λοιπόν, τον είδαν να παίρνει από ένα βενζινάδικο πακέτο με 200.000 ευρώ. Οταν τον σταμάτησαν -δήθεν για τυπικό έλεγχο- στα σύνορα Ελβετίας – Ιταλίας, ανακάλυψαν κρυμμένο και συσκευασμένο σε πακέτο το συγκεκριμένο χρηματικό ποσόν.
    «Βιβλία»
    Του ζήτησαν διευκρινίσεις, αλλά ο οδηγός (τα στοιχεία του οποίου γνωρίζει ο ΕΤ) απάντησε ότι νόμιζε πως μετέφερε βιβλία και όχι χρήματα. Είπε ακόμη ότι το «πακέτο» παρέλαβε από κάποιον «κύριο Νίκο», για τον οποίο φέρεται να είπε ότι το μόνο που ήξερε ήταν ότι έχει κάποια δημόσια θέση στην Ελλάδα. Οταν, τέλος, ρωτήθηκε ποιος θα ήταν ο παραλήπτης των χρημάτων, απάντησε -πάλι γενικά και αφηρημένα- λέγοντας πως θα του τηλεφωνούσε κάποιος και θα του έλεγε πού να το πάει στον Πειραιά.

    Το ΤΣΠΕΑΘ αγόρασε δομημένο ομόλογο στην τιμή των 130 εκατ. ευρώ, αφού προηγουμένως, στις 10 Ιουλίου 2006, το Ελληνικό Δημόσιο είχε εκδώσει, με ανάδοχο την Εμπορική Τράπεζα. Στη συνέχεια, ανάδοχος μπήκε η Calyon, θυγατρική της γαλλικής τράπεζας Credit Agricole. Κατόπιν το αγόρασε η μικρή ελληνική τράπεζα Proton Bank, που το πούλησε στην ελληνοκυπριακή χρηματιστηριακή εταιρία Τρωύλος και τη γερμανική HypoVereinsBank. Το ομόλογο πουλήθηκε στο ΤΣΠΕΑΘ από την Τρωύλος. Το Ταμείο, όμως, το αγόρασε κατά 10,5% ακριβότερο. Η υπέρογκη προμήθεια που δόθηκε εκτιμάται ότι έφτανε στο 12,50%.
    ( Από τον σημερινό Ελεύθερο Τύπο)

    Ο Αλαβάνος μίλησε για Μαφία. και για Νονούς μήπως ήταν επιεικής?
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γαμω το Μπουρδελο της Νου Δου και ολα

    τα Λαμογια της τους Κατσικοκλεφτες




    Μπηχτης ο Καμπουροπουτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΘΑ ΗΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ
    ΑΠΟΚΑΛΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    www.youtube,com/nemesisrellos
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
    ΧΡΩΜΑΤΑ
    ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ
    ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΣΑΣ
    ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΥΜΩΣΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ Κ....
    ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  11. ΜΑΚΗΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ


    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ


    ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ



    Η ΕΥΠ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ

    ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ


    ΡΙΧΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ



    ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ



    ΤΟΥΣ ΖΩΝΙΑΝΟΤΕΣ


    ΠΟΥΛΑΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ


    ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γαμάτε γιατί χανόμαστε...

    Νέα Διακυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η διαπραγμάτευση με πολιτικούς όρους ενός ερωτικού δράματος επιβεβαιώνει εκείνο που ενδόμυχα όλοι γνωρίζουμε:
    Στη μάχη εναντίον του Καραμανλή η παρασκηνιακά ακόμη κυβερνώσα διαπλοκή δεν πτοείται από το αίμα αλλά πιθανότατα απαιτεί ανθρωποθυσίες.
    Από την άποψη αυτή η μυστικότητα και η παραπλάνηση εκ μέρους του επιτελείου Καραμανλή είναι όχι μόνο θεμιτή αλλά και επιβεβλημένη. Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.
    Και στον πόλεμο εναντίον των ελληνικής υπηκοοότητας νταβατζήδων η παραλλαγή είναι σχεδόν υποχρεωτική αν θέλεις να επιβιώσεις, όπως (έπρεπε να) γνωρίζει ο Μητσοτάκης.
    Γι' αυτό με τον ερχομό του νέου έτους θα έχουμε εκπλήξεις. Οχι απαραιτήτως videa.
    ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ

    Ο ΠΕΡΑ-ΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ DVD ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ή
    είναι σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων;;;

    ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ;

    ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η διαπραγμάτευση με πολιτικούς όρους ενός ερωτικού δράματος επιβεβαιώνει εκείνο που ενδόμυχα όλοι γνωρίζουμε:
    Στη μάχη εναντίον του Καραμανλή η παρασκηνιακά ακόμη κυβερνώσα διαπλοκή δεν πτοείται από το αίμα αλλά πιθανότατα απαιτεί ανθρωποθυσίες.
    Από την άποψη αυτή η μυστικότητα και η παραπλάνηση εκ μέρους του επιτελείου Καραμανλή είναι όχι μόνο θεμιτή αλλά και επιβεβλημένη. Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.
    Και στον πόλεμο εναντίον των ελληνικής υπηκοοότητας νταβατζήδων η παραλλαγή είναι σχεδόν υποχρεωτική αν θέλεις να επιβιώσεις, όπως (έπρεπε να) γνωρίζει ο Μητσοτάκης.
    Γι' αυτό με τον ερχομό του νέου έτους θα έχουμε εκπλήξεις. Οχι απαραιτήτως videa.
    ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ

    Ο ΠΕΡΑ-ΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α Ι Μ Α

    και

    Σ Π Ε Ρ Μ Α

    Στην αυλή των θαυμάτων

    Τ-ζώ(ο)ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΕΥΝΟΟΥΝ ΜΟΝΟ ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταρρέουν οι καναλαρχικές σκεωρίες για τους αποχαρακτηρισμούς Ζαχόπουλου


    Έχουν ήδη καταρρεύσει πάρα πολλά από τα ψέματα που λέγονται στα κανάλια της διαπλοκής, γύρω από το θέμα Ζαχόπουλου και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο(ΚΑΣ). Οι νταβατζήδες όμως δεν κάνουν ποτέ λάθος, άρα και το άρθρο αυτό ανήκει στη σφαίρα της Χαλιμάς.
    Ο Ζαχόπουλος ήταν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και άρα πρόεδρος του ΚΑΣ, όπως ακόμα βλέπετε στο Υπουργείο Πολιτισμού.
    Το ΚΑΣ όμως δεν είναι μια παιδική χαρά που την κάνει κουμάντο ένας προεδράκος, έστω και με διπλή ψήφο. Είναι μια σύνθεση από 34 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη , με πλήρη επιστημονική καταξίωση και επάρκεια και με δεδομένες τις διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους που προσεγγίζουν τους χαρακτηρισμούς και αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστημονικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες και άρα ο «έλεγχός» τους, όπως αφήνουν τα καλοπληρωμένα «πλην τίμια», τσαχπινιάρικα γιουσουφάκια των καναλιών να εννοηθεί, είναι αδύνατος. Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του χαρακτήριζε, αποχαρακτήριζε, έχοντας γραμμένους τους επιστήμονες του ΚΑΣ ή είχε μετατρέψει σε άβουλα πιόνια ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό γνωμοδοτικό συμβούλιο, που σχεδόν πάντοτε (απειροελάχιστες εξαιρέσεις), ο εκάστοτε ΥπΠο υπογράφει τις γνωμοδοτήσεις του.
    Έπειτα, αν πιάσουμε όλες τις περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί σχετικά με τις δραστηριότητες Ζαχόπουλου, οδηγούμαστε στον οχετό της διαπλοκής και τα καναλαρχίας. Ορίστε ορισμένα στοιχεία που αναφέρθηκαν ως αποκλειστικότητες σε όλα τα κανάλια:
    Η ανέγερση του οκταώροφου κτηρίου του γερμανικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη(επί Λεωφόρου Νίκης)…..εδώ έδωσε τα ρέστα του, ο Ευαγγελάτος, υπονόησε κλοπή δημοσίου χρήματος, εκβιασμούς, υπερεξουσίες, υπερυπουργίες και εν γένει έδωσε την εντύπωση ότι ο Ζαχόπουλος διέβρωσε τα πάντα για να υπογραφεί η απόφαση για την ανέγερση του συγκεκριμένου κτηρίου: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΤΟ 1999, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Το ενοίκιο της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο πρώην Παλλάς είναι έργο Ζαχόπουλου και ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό του1 εκ. € μηνιαίως, εξυπηρετώντας γαλάζιους φίλους (εδώ βρισκόμαστε στην αποκορύφωση του δράματος που συνοδεύεται με τους ανάλογους ειρωνικούς και απαξιωτικούς μορφασμούς): ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 144.000€.
    Η υποβάθμιση των αρχαίων της Πλατείας Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη, για την οποία κλαίει και παραμιλεί η κακομοίρα η Τρέμη του Τόμπολα. Έτσι μας κατάντησαν. Ιππότισα της «αρχαίας στρογγυλής Τραπέζης» μας, η Τρέμη. Φτου κακά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΒΓΑΔΩΝ.
    Αν ασχοληθούμε με όλα τα τεράστια ψέματα της παραπληροφόρησης, θα χρειαστούμε σελίδες και σε αυτό το θέμα. Αυτό που θα ήθελα να σας επισημάνω είναι η περίεργη αναμετάδοση των ίδιων «αποκαλύψεων» αλλά με διαφορετική δραματοποίηση και διαφορετική σκηνοθετική προσέγγιση. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ύπαρξη «Κέντρου Ειδήσεων» στα γραφεία των διαπλεκομένων-νταβατζίδικων συμφερόντων που κατευθύνει τη «ροή των γεγονότων». Με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμα και η νομική υποστήριξη του θιγομένου, Ζαχόπουλος εδώ, να καθίσταται αδύνατη. Σε όλα τα κανάλια θα κάμεις μήνυση; Δε γίνεται! Πές μου γίνεται;
    Φυσικά, ούτε λόγος για αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. babis
    9:57 πμ

    Μόνος σου τα γράφεις ή είναι από αυτά που ζωγραφίζουν άλλοι για λογαριασμό σου. Να ξέρουμε προς τα πού να μουτζώσουμε, γίγαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 4.28..ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΑΤΕΩΣ,ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    1. Γ.Γ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ DVD ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
    2. ΤΟ DVD ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
    3. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ Γ.Γ
    4. Ο Γ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.
    5. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ DVD ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    2. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
    3. Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΘΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ , ΤΩΝ ΜΜΕ ,
    ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.


    ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ .ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ AΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ?
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
    ΛΟΓΙΚΟ..
    ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΣΤΟΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ..
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.


    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ "ΜΑΛΑΚΑ" ΝΑ
    ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ..
    ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.


    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΑΦΙΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ
    ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ
    ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
    Η ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ..ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΝ
    ΔΙΩΞΕΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ..
    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ?
    ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?

    ΧΙΧΙΧΙ
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"..

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ..
    ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    ΛΙΑΠΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ..
    ΑΛΛΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ..

    ΨΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ..

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ


    ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
    ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ..
    ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ
    ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ..ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΑΤΕΩΣ,ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ, Η ΜΑΡΙΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΛΓΑ. ΕΙΧΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΝΕΣ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΣΤΑΝΟ ΜΩΡΟ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΒΛΩΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟ. ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΡΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΩΓΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΚΑΒΑΛΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕ ΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ.
    Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ Η ΟΛΓΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ. ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΘΕΑΜΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ, ΟΤΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΛΕΠΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.
    ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ, ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ: ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ. ΑΦΟΥ ΗΠΙΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ, ΕΓΩ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΠΙΣΩ ΣΙΓΟΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ. ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ «ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΨΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ».ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ «ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΡΑ» ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.
    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΓΚΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΤΣΟ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΘΩ.
    -«ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ;» ΡΩΤΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑ
    -«ΕΧΩ ΚΑΕΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ», ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΑ -«ΑΑΑΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ!» ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ Η ΟΛΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΑΠΛΩΣΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ. ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΟ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΑΛΙ.
    ΑΦΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΩ (ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ) ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΑΝ Η ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΓΟΡΓΟΝΑ. Ο ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΨΕΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ. ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΨΕΙ ΜΕ ΛΑΔΙ -«ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΕ; ΑΝΤΕ,ΑΝΤΕ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!» Η ΟΛΓΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΝΤΡΟΠΑΛΗ.
    ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΕΙΦΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ Ο ΗΛΙΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ.
    Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ.
    -«ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!» ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ.
    ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ!
    ΗΜΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΟΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ -«ΑΝΤΕ! ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ! ΜΕ ΕΚΑΨΕ Ο ΗΛΙΟΣ!» ΗΤΑΝ Η ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
    Η ΟΛΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΙΡΒΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ. ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΚΙΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑΜΕ ΠΟΝΗΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ. -«ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΕ!», ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΒΛΑΣ.
    ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΙΒΩ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΩ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ. -«ΠΑΡΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ. ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΣΩ. ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ! ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΑΘΟΡΥΒΑ ΕΝΩ Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΟΛΓΑ.
    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ..ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΑΤΕΩΣ,ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..
    Αφού σας έδειξα πόσο σας φροντίζω δίνοντάς σας μερικές συμβουλές για την τέχνη μου,συνεχίζω.....
    στοματικος ερωτας : το απλο γλυψιμο με ενα χερι βοηθεια λιγη γλωσσα λιγο σαλιο λιγη ωρα πολυ απλα πραγματα το αρχικο σταδιο μιας σχεσης λεγεται αλλιως και πεοθυλασμος.
    τσιμπουκι : λιγο παραπανω γλυψιμο λιγο παραπανω απο ολα το επομενο σταδιο σε μια σχεση λεγεται και χαρμανιασμα η τωρα μαθαινω.
    πιπα : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα @ρχιδι@ γλυψιμο κατω απο τα @ρχιδι@ λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα
    θανατος της πουτσ@ς : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε λεγεται και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει και οτι αλλο θελετε εσεις

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. BABIS kopse malakia, ektos ki an prepei, gia na zisi apo lefta ISNOGOOD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νέα για την υγεία Ζαχόπουλου έχει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. TA SEX SHOPS ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

    Τώρα που ο Χρηστάρας είναι στην
    εντατική και η Εύη στη στενή, θα
    κλείσουν ΟΛΑ τα SEX SHOPS !!!
    Aυτά τα απο 20ετίας εκατοντάδες
    μαγαζιά ανα την επικράτεια, τα
    συντηρούσε όλα ο Χρηστάρας ο
    Ζαχόπουλος , γιατί πατριώτες μόνο
    ο διεφθαρμένος τέως Γ.Γ. του ΥΠΠΟ
    χρησιμοποιούσε μαστίγια, φίμωτρα,
    μουτσούνες, dildos ,vaibrators, etc
    Αυτός ο γαλάζιος έκφυλος εισήγαγε
    την ανωμαλία σε τούτη τη πατρίδα!!!
    Εμείς οι υπόλοιποι, ως γνήσιοι
    υποκριτές, δεν τα θέλουμε αυτά,
    εμείς βάζουμε στο κώλο μας μόνο
    ζωντανό κρέας.
    Έλεος πατριώτες ,μην τους αφήσουμε
    να μας κάνουν σαν τα μούτρα τους,
    δηλαδή ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ !!
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!
    Θα μου πείτε ότι τους έχουμε δώσει
    το δικαίωμα. Εμείς δεν είμαστε ο
    Λαός που λάτρεψε ένα ηγέτη που δεν
    σεβότανε τίποτα?? Που γαμούσε άνετα
    τίς γυναίκες των πιο καλών του
    φίλων, ανδρών που είχαν αγωνιστεί
    για λογαριασμό του ?
    Εμείς δέν είμαστε που σηκώναμε στα
    χέρια τον γαμιά των γυναικών μας?
    Θα μου πείτε δεν είμαστε όλοι κε- ρατάδες απο κούνια, τέτοιοι απο- δειχθήκανε οι πράσινοι μόνο.
    Αυτό είναι αλήθεια , αλλά και αυτό
    ως ποσοστό ικανό να χαρακτηρίσει
    ένα λαό.

    SEX AIDS IMPORTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γράφει ο Σχολιαστή (Χρίστος Βαρδάκας) στο δικό του blog:

    Εάν η οικογένεια του Χρ. Ζαχόπουλου συγκεντρώσει όλα όσα αυτές τις ημέρες χωρίς στοιχεία (ακόμη τουλάχιστον) λέγονται και γράφονται στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα, στον Τύπο, στις κομματικές ανακοινώσεις για οικονομικές του ατασθαλίες στην διαχείριση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

    Εάν ο δικηγόρος που θα χειρισθεί για λογαριασμό τους την υπόθεση δεν υπολογίζει, ούτε και έχει λόγο να υπολογίζει, τα ΜΜΕ και τα κόμματα. Τότε η οικογένεια Ζαχοπούλου θα γίνει από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδος..

    Εκτός εάν οι εναγόμενοι (Μ.Μ.Ε., δημοσιογράφοι, κόμματα) μπορέσουν να αποδείξουν (όπως τους υποχρεώνει ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας) πλήρως τους περί διαφθοράς του ισχυρισμούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ
    ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ
    ΤΙΜΩΝ..ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ
    ΙΣΩΣ ΧΑΟΣ ΤΟ 2008.
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΤΙΜΩΝ
    ΟΙ ΚΑΡΤΕΛΑΤΖΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ
    "ΔΕΞΙΑ".
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
    "ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ" ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?
    ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ 99 ΤΑ ΣΑΠΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ
    ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΠΟ
    ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ,ΣΕ ΤΙΜΕΣ 99?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. η τΡΕΜΗ ΜΑς ΕΛΕΓΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑς ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ,ΣΑΝ ΘΕΟΥΣΑ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ''ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.

    αΠΟ που λοιπον εβγαλε τα συμπερασματα της ? Πως ?

    Μας δουλευουνε ολους με την ηλιθια δημοσιογραφικη δεοντολογια και το απορρητο.αει σιχτιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ

    ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΣΕΤΑ.
    ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝ ΑΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    Η ΚΑΣΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΤΑΖ.

    Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΕΚΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΧΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ. ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΩ.
    ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ, ΘΑ ΜΠΩ ΦΥΛΑΚΗ;
    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.
    Η ΤΣΕΚΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. Η ΤΣΕΚΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΣΤΟ ΘΕΜΟ... ΣΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ.
    ΕΜ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ........
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. για ποια εχεμυθεια μιλατε? εχεμυθεια υπαρχει μεταξυ τιμιων ανθρωπων. ειναι τετοιοι οι δημοσιογραφοι? δεν νομιζω. ειναι ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, κοιτανε να βρουν κανενα σκανδαλο , να εκβιασουν, να παρουν λεφτα, και μετα να το βγαλουν. τους ρωτησατε ποσο 'πουλαει΄ η τσεκου? πανω απο 3000 ευρω εχει οποιος δημοσιογραφισκος της παρη συνεντευξη, βρη στοιχεια κτλ... νομιζω η μαφια εχει περισσοτερη αξιοπρεπεια απο την αντιστοιχη ελληνικη ενωση δημοσιογραφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΨΑ".
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΕ
    ΘΑΝΑΤΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ?

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ
    ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ?
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΑΛΗΤΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗΣ.

    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. index

    Η αναγκαστική παραίτηση Ζαχόπουλου παραμένει κατά το βάθος της υπόθεσης ανεξήγητη στους γνωρίζοντες τις παραδόσεις του κόμματος.

    Αν και λέγεται ότι ζητήθηκε η παραίτηση του Ζαχόπουλου από τον Καραμανλή όταν ο πρώτος διαπίστωσε ότι ο ΓΓ του ΥΠΠΟ αναφερόταν στο όνομα του σε στιγμές αυνανισμού, ένα ανεξήγητο γεγονός παραμένει στην υπόθεση καθώς και ο ίδιος ο Καραμανλής, σε κάποια στιγμή αυνανισμού του ανέθεσε καθήκοντα ΓΓ αναφέροντας το όνομα του καθηγητού με διατριβή στους βυζαντινούς μπιντέδες.

    Ασχέτως πάντως της πορείας αυτής της υπόθεσης, και λαμβάνοντας υπ' όψη τις ομιλίες Καραμανλή, δημιουργείται ένα προηγούμενο με την μορφή δεδικασμένου.

    Συγκεκριμένα, αν ο αναφερόμενος υπό άλλου, σε στιγμή αυνανισμού του δευτέρου επικαλείται το όνομα του πρώτου, τότε, ο πρώτος δικαιούται και ίσως υποχρεούται - πάντως δε νομιμοποιείται - να ζητήσει την παραίτηση του επικαλουμένου το όνομά του.

    Με βάση αυτό, και έχοντες ακούσει τον Καραμανλή κατά τις ομιλίες του στη Βουλή ή αλλού, θεωρούμε ότι σε στιγμές αυνανισμού του, επικαλέστηκε το όνομα του Ελληνικού λαού.

    "Δια ταύτα αιτούμεθα την παραίτηση του εναγομένου, την οικονομική αποζημίωση για την ηθική ή άλλη βλάβη που υπέστημεν και την υποχρέωση του στην καταβολή των δικαστικών εξόδων".

    Ο Ενάγων Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Oi ellhnes dhmosiografoi den exoun aksioprepeia.
    Einai ekviastikes katines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Λάβετε θέσεις. Ο Πρωθυπουργός ετοιμάζει το πρωτοχρονιάτικο διάγγελμά του προς το έθνος. Το βλέμμα του ταύρου θα μας καρφώσει πάλι στον καναπέ. Την παράσταση ενδεχομένως να παρακολουθήσει από το κρεβάτι του Ευαγγελισμού και ο Χρήστος Ζαχόπουλος, αν έχει εν τω μεταξύ αποσωληνωθεί. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι ευχές του Πρωθυπουργού δεν έχουν φτάσει στον τέως γενικό γραμματέα.
    Κατά τις πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός θα υπαινιχθεί φαινόμενα διαφθοράς. Όμως, σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, το ζήτημα θα τεθεί θετικά, με αντιστικτική αναφορά στην αξιοκρατία. Ο Πρωθυπουργός έχει πρόχειρα παραδείγματα για όσα μπορεί να καταφέρει κάποιος (ή κάποια) με την προσωπική του αξία στη χώρα των ευκαιριών την οποία κυβερνά: Μπορεί να ξεκινήσει νηπιαγωγός και να καταλήξει χειρουργός ιατρός. Αν εκτός από αστέρι είναι και τυχερός (ή τυχερή) μπορεί τα χρόνια του αγροτικού να συνυπολογιστούν στην ειδικότητά του (της) με νυκτερινή τροπολογία στη Βουλή. Οι άνθρωποι που θα συναντήσει στο αξιοθαύμαστο ταξίδι της μόρφωσης μπορεί να γίνουν γενικοί γραμματείς υπουργείων και διοικητές κρατικών οργανισμών. Μπορεί μάλιστα να αποκτήσουν πρωτόγνωρη ισχύ που απορρέει κατευθείαν από την κορυφή της εξουσίας.
    Όλα μπορεί να συμβούν, αρκεί στον δρόμο να μη χαθεί η ταπεινότητα και η σεμνότητα. Να μην απασφαλίσει κάποιος απ΄ αυτούς και να αρχίσει να σχετίζεται ανάρμοστα με μέλη της δουλοπαροικίας των συμβασιούχων. Να μην επιχειρήσει στη συνέχεια να διορθώσει το λάθος με λάθος. Να μη φτάσει στο σημείο να ζητεί από τον ομοϊδεάτη πολιτευτή και σκηνοθέτη της μεγάλης επιτυχίας «Ο βιασμός της μοναχής» να κλείσει όπως όπως την υπόθεση με τους κολλητούς διοικούντες το Δημόσιο, στους οποίους ο πνευματικός αυτός άνθρωπος έχει προνομιακή πρόσβαση. Να μην προσλαμβάνει δικηγόρους του λυκόφωτος που μπορεί να τον καταστήσουν ακόμα περισσότερο ευάλωτο.
    Ο Χρήστος Ζαχόπουλος στραβοπάτησε. Ο Πρωθυπουργός βιάστηκε να υπογράψει τον πολιτικό του θάνατο. Αλλά η ζωή συνεχίζεται. Και ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να επιμείνει στον αγώνα για την αξιοκρατία. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, θα το επιβεβαιώσει σε ζωντανή μετάδοση, κοιτάζοντάς μας με αυστηρότητα στα μάτια.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κάνεις λάθος Εξάκτινε. Δεν παραλαμβάνει το Μαξίμου τέτοια πράγματα απο όποιον - όποιον. Την πήγε γνωστός τους δημοσιογράφος.Που παριστάνει τον αυτόνομο και περιπετειώδη, αλλά λειτουργεί ως Πέμπτη Φάλαγγα. Ποίου; Σκέψου το λιγακι. Ποιον εξυπηρετούσαν όλες αυτές οι “αποκαλύψεις” για την εκκλησία,τις υποκλοπές κλπ; Κάποτε ο CARLOS, το “τσακάλι” είπε οτι όταν ο θείος Καραμανλής είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, στο …μισό αεροπλάνο ήταν μέλη της 17Ν. Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάιθηκαν όπως φαίνεται απο κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά


    Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάιθηκαν όπως φαίνεται απο κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά






    Γράφεις: Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάθηκαν όπως φαίνεται από κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά
    Και συμφωνώ. Το έχω γράψει άλλωστε εδώ αλλά διαφορετικά.

    Όσο για το δημοσιογράφο που μέμφεσαι ήταν πολύ σοβαρό το θέμα για να το βγάλει χωρίς να ξέρει κανείς τίποτε. Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γανικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω τι θα γίνει θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει. Επίσης δε νομίζω ότι την έπαιξε στον άλλον γιατί δεν τη διόρισε. Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε. Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε. Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο. Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχου θεσμοί και κανόνες. Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.


    Α ναι και μια παρομοίωση. Παλιά καταλύαμε το πολίτευμα με τάνκς τώρα με εκβιασμούς και κωλοφυλλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στο κελί 23, μέσα στον Κορυδαλλό, μετρά ψέματα η Εύη
    μπας και βρει λίγο μυαλό

    Τελικά στα χέρια του ανακριτή η περίφημη ροζ κασέτα. Η ίδια η Ευούλα είχε αρνηθεί την ύπαρξή της…τελικά παίζει με τις μέρες και τα ψέματα. Μάλιστα εμφανίστηκαν θεωρίες του τύπου:εφόσον δεν υπάρχει υλικό εκβιασμού, τότε δεν υφίσταται εκβιασμός, άρα είναι θύμα η κυρία και ο Ζαχόπουλος προσπάθησε απλώς να κατασκευάσει άλλοθι!
    Η κυρία εκβίαζε υποκινούμενη από τη σπείρα των δικηγόρων. Γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι καταδικασμένη. Έτσι και ξυπνήσει ο Ζαχόπουλος, τότε είναι που κάηκε τελείως γιατί αυτός, τώρα πια, δεν έχει κανένα λόγο να πει οποιοδήποτε ψέμα….θα πει όλη την αλήθεια και η κυρία θα μείνει ξεκρέμαστη, στο κελί 23, να μετρά γραμμές από ψέματα στους τοίχους της εγκληματικής της ηλιθιότητας….
    Η Εύη ελέγχει τα ρεύματα της επικαιρότητας και κινείται ανάλογα.
    Την κατάλληλη στιγμή θα καταλάβει ότι η σπείρα των δικηγόρων την «έκαψε», αρκεί τότε να μην είναι αργά γι’ αυτήν. Ψέμα το ψέμα, άνθρωπος δεν θα την πιστεύει! Πίσω όμως από τη σπείρα των δικηγόρων βρίσκονται βαρύγδουπα ονόματα της οικονομικής ζωής του τόπου. Εδώ η δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει όλους όσους επωφελήθηκαν των «εκβιαστικών» αποχαρακτηρισμών και όσους ευνοήθηκαν από «εκβιαστικές διευκολύνσεις» Ζαχόπουλου.
    Αν φτάσει μέχρι εκεί το μαχαίρι θα εκπλαγούμε. Αλλά μάλλον θα καταλήξει πάλι σε ένα μελοδραματικό σήριαλ στα δελτία των οχτώ για να μην φτάσουν οι έρευνες σε οικονομικούς παράγοντες!
    Η Εύη λέει αλήθεια ότι δεν είχε «ερωτική σχέση» με τον Ζαχόπουλο.
    Πραγματικά ποτέ δεν τον ερωτεύτηκε. Ήταν η γυναίκα παγίδα μιας τεράστιας σπείρας που είχε μέλη δικηγόρους, τεχνικούς, πολιτική και οικονομική στήριξη. Η Ευούλα έχωσε στην κρεβατοκάμαρα τον ξελιγωμένο προϊστάμενό της και από την κλειδαρότρυπα έβλεπε ολόκληρη σπείρα δικηγόρων. Στην πραγματικότητα και οι δύο ήταν θύματα μιας τεράστιας οικονομικής πλεκτάνης

    1:38 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σημειολογικές παρατηρήσεις

    Το πολιτικό μέρος για την «επιχείρηση» ενός δεύτερο ʼ89 το αναπτύσσει ο «Παλαίμαχος» στο πρώτο κείμενο.
    Εδώ θα προβώ σε κάποιες άλλες σημειολογικές παρατηρήσεις σχετικά με κάποια πρωταγωνιστικά πρόσωπα του 1989 και σήμερα. Παρατηρήσεις για περαιτέρω έρευνα και ανάλυση.

    Παρατήρηση πρώτη: Αυτοί που πρωταγωνιστούν σήμερα, κάποιοι, από τους φανερούς, εμφανίζονται και ΤΟΤΕ. ΟΛΟΙ «κοσκωτάνθρωποι», των μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ και άνθρωποι του Γιωργάκη, ΤΟΤΕ και σήμερα…
    Παρατήρηση δεύτερη: Ο Καλούδης ήταν το δεξί χέρι του Κοσκωτά και η πρώην γυναίκα του, η Όλγα Τρέμη, στέλεχος του Κοσκωτά. Το ίδιο και ο Ματζουράνης (ο δικηγόρος που υπερασπίζεται τους «κολλητούς» του Πολυζωγόπουλου), ήταν της παρέας!
    Παρατήρηση τρίτη: Μετά το γκρέμισμα του Κοσκωτά, αφού είχε επιτευχθεί πρώτα το γκρέμισμα του Ανδρέα, ο Καλούδης και η παρέα του επάνδρωσαν τον εκδοτικό μηχανισμό του «άσπονδου εχθρού»: Του Μπόμπολα!!!
    Παρατήρηση τέταρτη: Ο Ματζουράνης ήταν «κολλητός» δικηγόρος του μακαρίτη Ευάγγελου Γιαννόπουλου, γνωστός για τους «παρακρατικούς» του μηχανισμούς!!!
    Παρατήρηση πέμπτη: Η γυναίκα του «σκανδάλου» θήτευσε στους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ.
    Παρατήρηση έκτη: Και οι δύο δικηγόροι της «σπείρας» της, των ίδιων μηχανισμών είναι: κολλητοί του Πολυζωγόπουλου!!!

    Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Στηριχτείτε στην ανάλυση του «Παλαίμαχου», συνθέστε το παζλ, ερευνήστε το «σκάνδαλο Κοσκωτά», ποιος ήταν ο άνθρωπος και από πού εστάλη, τα πολιτικά του στηρίγματα τότε και θα ξετυλίξετε το μίτο της Αριάδνης…

    Ένα νέο ʼ89; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν η Ν.Δ. δεν φοβηθεί τις ατασθαλίες του Ζαχόπουλου, να εξελιχτεί η υπόθεση σε φάρσα. Μια φάρσα που θα αποκαλύψει το ρόλο των Νταβατζήδων, του πράσινου παρακράτους και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
    ΦΥΣΙΚΑ, εγώ δεν ελπίζω. Οι γαλάζιοι και οι πράσινοι μηχανισμοί θα «διαπραγματευτούν» για να κουκουλώσουν τα άπλυτα. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Εκτός και αν η σύγκρουση γίνει ανεξέλεγκτη…

    _________________
    Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
    προσκυνημένους, αλλά και στους
    πράκτορες και προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση