GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χέρι - χέρι...

...φαρισαϊσμός και καρατζαφέρης! . ... Από τον politis-gr http://politis-gr.blogspot.com . Δευτέρα πρωί, όλα τ α τηλεοπτικά κανάλια έχουν...

...φαρισαϊσμός και καρατζαφέρης!
. ...
Από τον politis-gr
.
Δευτέρα πρωί, όλα τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν συνδέσεις και αφιερώματα στον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ο οποίος εκοιμήθη προ ολίγων ωρών. όλα εκτός του τηλε-αστυ , συμφερόντων του κ. Καρατζαφέρη, προέδρου του ΛΑΟΣ, κανάλι το οποίο χρησιμοποιεί κατά βούληση ο ....πρόεδρος για την προβολή του, την προπαγάνδα του και την χρησιμοποίηση του θρησκευτικού συναισθήματος των πολιτών για ίδιον όφελος. Αυτό συνεχίζει το ....πρόγραμμα του κανονικά με εκπομπές τηλεμάρκετινγκ, προωθώντας κορσέδες αδυνατίσματος και άλλα παρεμφερή είδη.
Την ίδια ώρα ο κ. Καρατζαφέρης με ύφος πένθιμο κάνει δηλώσεις στα μμε. "εμείς οι ταγοί πολιτικοί ας παραδειγματιστούμε από τον μακαριότατο", το ύφος του δίνει την εντύπωση ανθρώπου στα όρια της κατάρρευσης. Η θλίψη του δείχνει να ξεχειλίζει σαν βουβό τσουνάμι έτοιμο να τον πνίξει.
Περί το μεσημέρι το κανάλι διακόπτει το τηλεμάρκετινγκ και ανεβάζει εκπομπή με τίτλο "εκοιμήθη ο αρχιεπίσκοπος". Ο,τι αποσπασματικό video της τελευταίας 10ετιας, με συνεντεύξεις, χειραψίες και ασπασμούς μεταξύ του ....προέδρου και του μακαριστού υπήρχε, αρχίζει να παρελαύνει στις οθόνες μας, προσπαθώντας να ευλογήσουν τα γένια τους ακόμα και αυτήν την τόσο τραγική στιγμή.
Η καπηλεία σε όλο της το μεγαλείο. Μετά από μία ώρα περίπου το πρόγραμμα του ...καναλιού συνεχίστηκε κανονικά προωθώντας κουβέρτες, μασαζοκαλτόν και κοσμήματα.
Το χρήμα πάνω απ' όλα. Καπηλεία και απληστία χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη.

57 σχόλια

  1. o karatzaferis einai megalh mousitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείξτε λίγη κατανόηση, ο άνθρωπος με τα σακάκια Karalis άρχισε τη σταδιοδρομία του στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!

    ή δε θυμάμαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε άνθρωπε το κανάλι είναι της πλάκας.. Για να κόψει το τελεμαρκετινγ που ειναι κονσερβα και βγαλει έκτακτο πρόγραμμα πρέπει κάποιος να το κάνει.. και φυσικά να ξέρει να το κάνει..
    Από την ασχετοσύνη σου για την λειτουργεία ενός τηλ. σταθμού βγάζεις κάτι απίστευτα συμπεράσματα που αγγίζουν τα όρια της μαλακίας.

    Ο Καρατζαφέρης καραγκιόζης είναι.. τόσο και τόσα κάνει και λέει κάθε μέρα. αυτή τη μαλακία βρήκες για να του κάνεις κριτική?? έλεοος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην πολιτική όλα ανάποδα είναι. Θυμάστε τον του θείο Κ. Καραμανλή και την «αποχουντοποίηση» που πήρε επάνω του; Η ακροδεξιά δεν συγχώρησε ποτέ την ΝΔ από αυτό που θεωρούσε «στίγμα» και την ξεπληρώνει τώρα με το ΛΑΟΣ. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την «βαβυλιάδα». Εξοργισμένο το χριστεπώνυμο πλήθος από την χαλαρή στάση του Καραμανλή απέναντι στον Χριστόδουλο (δεν μπορούσε όμως να κάνει αλλιώς) κατευθύνθηκε στις τελευταίες εκλογές προς το ΛΑΟΣ. Θα ήταν αφελής λοιπόν όποιος πιστεύει ότι η «βαβυλιάδα» ξεκίνησε από το δημοσιογραφικό δαιμόνιο κάποιων.

    Πότε συνέβησαν όλα εκείνα με τον Βαβύλη και την Εκκλησία; Αμέσως μετά την δοκιμαστική ανταλλαγή πυρών με την διαπλοκή με αφορμή το νόμο για το βασικό μέτοχο. Τι ακολούθησε; Μετα την εκκλησία, έβαλαν στο χέρι και τη δικαιοσύνη. Ποιος τα προκάλεσε, ποτέ δεν το μάθαμε; Ποιός να ήταν; Ο Εωσφόρος; Η Μοσσάντ; Η CIA; Ο Μητσοτάκης; Η πλούσια κυρία; Η συνωμοσία του σύμπαντος; Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η αρχή των επιθέσεων εναντίον της εκκλησίας ήταν τυχαία, όπως και η απόπειρα Ζαχόπουλου. Στη συνέχεια όμως μπήκαν στο παιχνίδι «πολλές ατζέντες»: Η κόντρα Πατριαρχείου – Χριστόδουλου, η κόντρα Σαρόν – σκληροπυρηνικών Εβραίων για την αναγνώριση του Ειρηναίου, η σταθερή επιδίωξη της Ουάσιγκτον να μειώσει την αυξανόμενη επιρροή του Πατριάρχη Μόσχας Αλέξιου και να αποτρέψει την περαιτέρω σύσφιξη της συμμαχία του με τον Χριστόδουλο. Ο ρόλος του ενορχηστρωτή είχε αφεθεί όμως σε εκείνους τους εγχώριους που χρησιμοποίησαν την κρίση για να αποσταθεροποιήσουν το εσωτερικό πολιτικό κλίμα, να αποσαθρώσουν κι άλλο τη δομή της ΝΔ και να αποδυναμώσουν την κυβέρνηση Καραμανλή. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται και σήμερα;
    www.blog.anti.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Μάνδρου για ποιό κανάλι δουλεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο τύπος είναι απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου. Αυτός εκμεταλλεύεται και εμπορεύεται το φρόνημα του κόσμου για να τα κονομάει. Οι μισοί βουλευτές του είναι φυγόστρατοι. Δεν φταίνε αυτοί. Τα ζώα τα αμόρφωτα που τσιμπάνε και τους ακούνε φταίνε. Αστε ρε φίλε! Εδώ είναι μπανανία!. Ο Καρατζαφέρης πολιτικός αρχηγός. Τι να σου κάνει μετά αυτή η κακομοίρα η χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τουλάχιστον ο πρόεδρας είχε πραγματική σχέση με τον Χριστόδουλα, όχι όπως ο Γιωργάκης ή άλλοι που κάνουν τους θλιμμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 1.33: Ο Καρατζαφέρης σε πειράζει περισσότερο από το ότι ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου είναι πολιτικοί αρχηγοί? Ή ο Τσίπρας, ή η Παπαρήγα? Την Ελλάδα την έχει φέρει σ' αυτό το χάλι ο Καρατζαφέρης ή κάποιοι άλλοι? Μην βλέπεις το δέντρο, δες το δάσος. (όχι ότι ο πρόεδρας είναι τίποτα καλύτερος, αλλά τουλάχιστον έχει πλάκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχει απόλυτο δίκιο ο politis-gr.
    Δεν μπορείς απο την μία να μας το παίζεις θρησκόληπτος και απο την αλλη πως θα τα κονομήσουμε .
    Αν είχαν λίγο μυαλό θα σταμάταγαν τα τηλεμάρκετινγκ κονσέρβα . θα έστελναν 5-6 ανθρώπους να μιλήσουν για τον μακαριστό ή στο φινάλε εάν ήμουν καρατζαφέρης θα έβγαζα μια φωτο του μακαριστού αρχιεπισκόπου και πένθιμη μουσική τιμώντας τον . Δυστηχώς δεν έκανε τίποτε απο αυτά και κοιταγε ακόμη και αυτή την ώρα να τα τσεπώσει ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βγάλτε ρε το Ο από το ΛΑΟΣ .ΔΕΝ το αξίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ακροδεξιά δεν συγχώρησε ποτέ την ΝΔ από αυτό που θεωρούσε «στίγμα» και την ξεπληρώνει τώρα με το ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εξω το Ορδόδοξος απο το ΛΑΟΣ
    Αισχος ρε , τέτοια μέρα δεν σεβαστήκατε ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οι άλλοι δεν έχουν πρόγραμμα και διαφημίσεις? τις κόψανε?
    αν έκανε ολονυκτία θα τον για κατηγορούσες για καπηλεία, ναι ή όχι?
    politis-gr μήπως είσαι ηλίθιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού όλοι τα αρπάζουν από παντού...Ας τα αρπάξουμε και εμείς!!!

    Ρίξτε μια ματιά φίλοι μου, αξίζει…Γιατί στις δύσκολες εποχές που ζούμε λεφτά δύσκολα βγάζεις με παραδοσιακούς τρόπους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για φαντάσου τον Βαρδινιγιάννη , τιν Μπομπολα , τον Λαμπράκη κ.α να είχαν βγάλει ηλίθιε 2.45 video με τους ασπασμούς που είχανε όσο ζούσε ο μακαριστός , δεν θα λέγαμε πανηλίθιε 2.45 ότι καπιλεύονται τον νεκρό . ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2.45 Koita αδελφέ . ΑΝ σου απαντήσει ο politis-gr τότε είναι ηλίθιος . Ρε αντε παραπέρα να παίξεις με τα κουβαδάκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε άνθρωπε το κανάλι είναι της πλάκας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2.45 to ΕΚΑΒ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    Εχει δίκιο ο πολιτης τζι αρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφού όλοι τα αρπάζουν από παντού...Ας τα αρπάξουμε και εμείς!!!

    Ρίξτε μια ματιά φίλοι μου, αξίζει…Γιατί στις δύσκολες εποχές που ζούμε λεφτά δύσκολα βγάζεις με παραδοσιακούς τρόπους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οι γνωστές μαλακίες του politis-gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Καρατζαφέρης αμοιβάδα της ανυπαρξίας και της κουτοπονηριάς, με τον Αρχιεπίσκοπο γνωρίζονται απο το 70! Και όταν όλοι τα έιχαν βάλει με τον Χριστόδουλο επειδή τόλμησε και γαργάλησε το ακροαριστερό κατεστημένο και τα λαμόγια του τόπου, και συγχίστηκαν οι Αμερικανοί και τα τσιράκια τους, ήταν ο μόνος που τον στήριξε!

    Και τώρα όλα τα ΣΙΧΑΜΑΤΑ δημοσιογραφίσκοι της πούτσας και κωλοπολιτικοί κάνουν οτι κλαίνε!

    Κουτοπόνηρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. THLEASTY--->episis einai to monadiko kanali pou to sabatokyriako exei 12 ores ekpompes gia to stoixhma!!!to exei kanei o giokas koumartzo-kanalo ..se ligo tha paizoun zaria!!!!ase poy diafhmizoun kseni etaireia stoixhmatos!!!
    einai fainetai sta nea metra toy LAOS gia thn katapolemisi tou ethismou ston tzogo??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έχετε πλάκα οι εβραιοχριστιανοί... Ειδικά όταν... αγαπιέστε... μεταξύ σας!

    Έρε λιοντάρια που χρειαζόμαστε για να καθαρίσουμε τον τόπο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα σας .
    Το είπαμε από χθές :
    Ο Θεός να συγχωρέσει τον Χριστόδουλο και να τον αναπαύσει .
    Αλλά όλοι οι δήθεν φανατικοί Χριστιανοί και μεγάλοι Θεομπαίχτες
    να αφήσουν τις υπερβολές διότι έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα από
    τους ρασοφόρους αφορολόγητους τεμπέληδες της Ιεράς Συνόδου .
    Προβλήματα που έχουν σχέση με την διατροφή των οικογενειών μας .
    Τους ρασοφόρους υποκριτές τους θρέφουμε οι Έλληνες φορολογούμενοι και δεν πληρώνουν φόρους . Παίρνουν μισθό στρατηγού (μη χέσω).
    Το Βατικανό πληρώνει τους καρδιναλίους του και όχι ο Ιταλικός Λαός .
    Άντε , ηρεμήστε Χριστοδουλάκια και Ρουσσοπουλάκια γιατί διαφορετικά
    θα αρχίσω να σας διαβάζω Νίκο Καζαντζάκη .

    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμε 8.02 γιατί bolb γράμματα.;;;;
    Θέλεις να δείξεις στα αφεντiκά σου ότι κάνεις δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμε 8.02 γιατί bolb γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμε 8.02
    Μάλλον είσαι στην απέξω στο ΛΑΟΣ και θέλεις να βρείς και εσύ μια πορτίτσα ανοικτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Aisxos re LAOS kai pali; AISXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. K. Καρατζαφέρη αίσχος , αν και βλέπω πως σήμερα διορθώθηκαν λίγο τα πράγματα .
    Βλέπετε ότι το κράξιμο του politis-gr έπειασε τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τό `κραξιμό ` πάντα διορθώνει κάποια πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εξω το Ορδόδοξος απο το ΛΑΟΣ
    Αισχος ρε , τέτοια μέρα δεν σεβαστήκατε ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βγάλτε ρε το Ο από το ΛΑΟΣ .ΔΕΝ το αξίζετε
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ανώνυμε 8.02 εγκάθετε καο τσιράκι του Καρατζαφέρη .
    Σας πήραμε χαμπάρι ρε .
    Καλά κάνει το politis-gr και σας την λέει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. aparedkto blog

    anousia thematologia

    29 Ιανουάριος 2008 2:36 πμ


    Ο/Η προβοκάτωρας είπε...
    aparedkto blog

    anousia thematologia

    29 Ιανουάριος 2008 2:49 πμ


    Ο/Η εγκάθετος είπε...
    aparedkto blog

    anousia thematologia

    29 Ιανουάριος 2008 2:50 πμ


    Ο/Η απατεώνας είπε...
    aparedkto blog

    anousia thematologia

    29 Ιανουάριος 2008 2:51 πμ


    Ο/Η οπαδός λαος είπε...
    aparedkto blog

    anousia thematologia

    29 Ιανουάριος 2008 2:53 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Kαρατζαφέρη βούρ στον πατσά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χέρι - χέρι να βάλουμε το δάκτυλο στο μέλι με τον Καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. xέρι - χέρι θα πάμε στον πάτο με τον Καρατζαφέρη .
    Αααααα Καλό εεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πρίν 2-3 χρόνια το Τηλεάστυ, μετά την εκπομπή του Προέδρου όπου έχει και την εικόνα του Αγίου Γεωργίου πίσω του, μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, έβαζε και ρόζ τηλεδιαφημίσεις για 090.. άν θυμάσται καλά. Τώρα βέβαια το κόψανε δεν λέω...και το γυρίσανε στο τηλεμάρκετινγκ! Κατά τα άλλα Ορθοδοξία-Ελληνισμός ή θάνατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. χέρι- χέρι στον χορό του ζαλόγγου με τον Καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Xερι- χέρι να ντήσουμε με μαυρο την Ελλάδα μα τον Καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. χερι ---χέρι βορίδης και καρατζαφέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε πόδι-πόδι την κλοτσιά μας στον καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε πόδι-πόδι την κλοτσιά μας στον καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κύριοι αυτοί στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ και το ΛΑΟΣ δεν βάζουν μυαλό με τίποτα . Ωρα 13.20 περίπου και ο παρουσιαστής εκπομπής μας αναγγέλει ότι στην συνέχεια θα παρακολουθείσουμε δηλώσεις για τον Μακαριστό απο ΠΟΛΙΤΙΚΑ πρόσωπα . Και ανάμεσα στους διάφορους πολιτικούς και υπουργούς όλων των κομμάτων του Κοινοβουλίου μας ....τσουπ δηλώσεις του τέως βασιλιά .
    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ που θέλετε και παρουσία στην Βουλή όταν με αυτά την υποσκάπτετε .
    Καταλάβετε το Το πολιτειακό στην Ελλάδα έχει κριθεί εδώ και πολλά χρόνια με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε σας το ξαναλέω , πόδι-πόδι την κλοτσιά μας στον καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δείξτε λίγη κατανόηση, ο άνθρωπος με τα σακάκια Karalis άρχισε τη σταδιοδρομία του στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.


    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.


    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. A great poem by a fat gay KK
    …………………………………

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η Κωστάρα
    εχω και φωνη εχω και κωλαρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η Κωστάρα και
    τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα ρε παπαρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι το Κωστάκι
    και τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα Μεξικανάκι .

    Αχ ναμουν Η Μπιγιονσε
    αγορι μου Χρηστάκι
    και θα γινοταν
    της νεας πίπας
    το καυτο Κωστάκι

    Αχ ναμουν η Μπιγιονσε
    γλυκα μου Χρηστάκη
    και θα βλεπες φωνη
    κωλαρα του Κωστάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν στο http://jungle-report.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σε ολες τις κοινωνίες και τα κρατοι, όσοι εξυμνούν τον Υπερπατριωτισμό, έχουν αποδεδειγμένα δόλιες προθέσεις.
    Μα γιατί? Γιατί απλούστατα φίλοι και φίλες, η καπιλευση του πιο αγνού αισθήματος, εκείνου της φιλοπατρίας, δεν έχει καμία σχέση με την Πολιτική.
    Ψηφίστε με γιατί είμαι αγνός πατριώτης(αλλά όχι γιατί έχω αποδεδειγμένα ηγετικές ικανότητες), Ψηφίστε με γιατί εγω έχω το Copyright του τίμιου-αγνού και σεμνού που ξέρει τί πρέπει να κάνει για να σώσει τη χώρα(ενώ όλοι οι άλλοι είναι "πουλημένοι"). Όλα αυτά είναι επικίνδυνες υπεραπλουστεύσεις που "σερβίρονται" χωρίς πολύ πολύ κόπο και σκέψη. Αλλοίμονο άν γίνουν πιστευτά! Εν τέλοι, ας μην ξεχνάμε οτι και ο Χίτλερ που με τόσο ζήλο μιλούσε για την Αρεία Φυλή, όταν λιγο πριν εισβάλλουν τα συμμαχικά στρατεύματα, κάποιος απο τους στρατηγούς του τον ρώτησε "και τώρα τι θα γίνει με τον Γερμανικό λαό?", εκείνος απάντησε "έπαθε ότι του άξιζε". Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Όλα μα όλα έχουν ένα χρώμα και αυτό δεν είναι άλλο απο εκείνο του χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Και για να δείτε πόσο μεγάλη είναι η υποκρισία, τελευταίες ειδήσεις φέρουν έναν από τους βουλευτές του ΛΑΟΣ, να μην έχει υπηρετήσει(παράνομα) στο στράτευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ευκαιρίας δοθείσης, θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή στο Τηλεάστυ, να είναι πιό προσεκτικό στην μεταχείρηση εθνικών ομάδων που ζούν και εργάζονται στην χώρα μας, γιατί αυτά που άκουσα μια μέρα κάνοντας ζάπινγκ, δεν λέγονται ρε παιδιά. Έλεος! Τόση αμετροέπεια πιά!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Σε συνέχεια των προηγούμενων..
    Τόσος ερασιτεχνισμός πιά? Καλά μα δεν καταλαβαίνετε οτι ζημιώνετε τη χώρα και το λαό, όταν υβρίζετε ένα λαό του οποίου ζούν και εργάζονται(φορολογούνται-αγοράζουν-πληρώνουν ενοίκιο κλπ) τόσες χιλιάδες στην Ελλάδα? Ποιός λαμπρός και φέρελπυς νούς δίνει την άδεια σε πρακτικά αγράμματους, επικίνδυνους και λαοπλάνους, να γίνονται τιμητές των πάντων και άθλιοι υβριστές ολόκληρων λαών, επειδή έχουν μπροστά τους μια κάμερα και ενα μικρόφωνο? Και πώς θέλετε κατόπιν να μιλάμε για ειρήνη και Βαλκανική συμφιλίωση, όταν αμφισβητείτε τα εθνικά σύνορα, μειώνετε την εθνική υπερηφάνεια ενός λαού επειδή είχαν την ατυχία να μην είναι Έλληνες(λές και εμείς είμαστε άγγελοι-δες επικαιρότητα). Πώς δηλαδή θέλετε να μην μας υβρίζουν οι "ξένοι" όταν εσείς υβρίζετε πρώτοι αυτούς? Πώς δηλαδή θέλετε να είναι τίμοιοι και ευαγείς όταν ακούν τις προκλήσεις σας δια τηλεοράσεως?
    Και εν πάσει περιπτώσει αφού ευαγγελίζεστε τα αθάνατα Ελληνικά και χριστιανικά ιδεώδη, για πείτε μου πού γράφει οτι ένα έθνος είναι καλύτερο απο το άλλο, επειδή "έτσι γουστάρω να πούμε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση