GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα εκδώσει γραμματόσημα το Άγιον Ορος...

. Του Δημήτρη Περδίκη , Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία υπέγραψαν τον περασμέ νο Οκτώβριο συμφωνία με την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους για την κ...

.
Του Δημήτρη Περδίκη
,
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία υπέγραψαν τον περασμένο Οκτώβριο συμφωνία με την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους για την κυκλοφορία ιδιαίτερων γραμματοσήμων Αγίου Όρους, ως αυτοδιοίκητης περιοχής, αντί των κανονικών ελληνικών γραμματοσήμων που κυκλοφορούν εκεί μέχρι σήμερα. Η πρώτη έκδοση των γραμματοσήμων αυτών αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάρτιο. Τα ΕΛΤΑ δηλώνουν ότι έχουν λάβει την θετική γνώμη του Οικουμενικού Πατριάρχη καθώς και την συγκατάθεση του Υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο είναι και η προϊστάμενη αρχή της Ιεράς Κοινότητας. Η κίνηση αυτή γίνεται για καθαρά εισπρακτικούς λόγους (οι χίλιοι περίπου μοναχοί δεν χρειάζονται κάτι τέτοιο). Υπάρχουν όμως υπαρκτοί εθνικοί κίνδυνοι από μία τέτοια ενέργεια. Το 1977 είχε ξαναγίνει μία τέτοια προσπάθεια η οποία είχε αποτραπεί τότε για εθνικούς κυρίως λόγους.
Κάποιες άλλες χώρες έχουν αποδεχθεί την έκδοση γραμματοσήμων διαφορετικών για κάποιες περιοχές τους. Η Πορτογαλία, για παράδειγμα εκδίδει ιδιαίτερα γραμματόσημα για τα νησιά της Αζόρες και Μαδέιρα. Όμως η Πορτογαλία δεν έχει προβλήματα αμφισβήτησης της υφαλοκρηπίδας της, ή του θαλάσσιου χώρου της από γείτονες της. Ούτε είχε ποτέ στο παρελθόν αμφισβητηθεί η εθνική κυριαρχία της εκεί, από άλλες χώρες.
Στο Άγιο Όρος υπάρχουν και μονές αλλοεθνείς. Στο παρελθόν δε μεγάλη χώρα είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει πληθυσμιακή πλειοψηφία στον Άθω αποστέλλοντας εκεί «μοναχούς» κατά χιλιάδες, επιδιώκοντας να μεταβάλει το Άγιο Όρος σε μεγάλη ναυτική της βάση στο Αιγαίο. Ακόμα η πνευματική δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριάρχη επί του Αγίου Όρους δημιουργεί ερωτηματικά κατά πόσο αυτό δεν θα τύχει εκμετάλλευσης από την τουρκική πλευρά η οποία θεωρεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο ένα απλώς τουρκικό ίδρυμα.

Το θέμα αυτό έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλες αντιδράσεις στους φιλοτελικούς κύκλους της χώρας μας.

97 σχόλια

  1. Αργά το σκέφτηκαν. Τώρα που φθίνουν οι ταχυδρομικές αποστολές λόγω των couriers, της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και της διαδεδομένης τηλεφωνίας, αυτοί θυμήθηκαν τα γραμματόσημα... Να φτιάξουν κανένα ασύρματο δίκτυο Wi-Fi σκέφτηκαν? Να σερφάρουν οι μοναχοί με τους φορητούς από τα κελιά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουλεύετε; ή πάει για Βατικανό ή Σαν Μαρίνο και το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙΠΕ:

    "Η πρόσφατη επίσκεψις του Πάπα Βενεδίκτου ΙΣΤ΄ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο επί τη θρονική εορτή του Αγίου Ανδρέου (30ή Νοεμβρίου 2006) και κατόπιν η επίσκεψις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Χριστοδούλου στο Βατικανό (14η Δεκεμ¬βρίου 2006) προεκάλεσαν ποικίλες εντυπώσεις, εκτιμήσεις και αντιδράσεις. Παρερχόμεθα όσα ο εκκοσμικευμένος Τύπος αξιολόγησε ως θετικά ή αρνητικά, για να επιμείνωμε σε όσα αφορούν την σωτηρία μας, χάριν της οποίας εξήλθαμε από τον κόσμο στην ερημία του Αγίου Όρους.

    Ως Αγιορείται Μοναχοί σεβόμεθα το Οικουμενικό Πατριαρχείο, υπό την κανονική δικαιοδοσία του οποίου υπαγόμεθα. Τιμώμεν και ευλαβούμεθα τον Παναγιώτατο Οικου¬μενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και χαιρόμεθα για όσα θεοφιλώς και με πολλούς κόπους εργάζεται υπέρ της Εκκλησίας. Μνημονεύομε ιδιαιτέρως την εν μέσω αντιξόων συνθηκών στερρά και ακατάβλητη υπεράσπισι των απαραγράπτων δικαίων του Οικουμε¬νικού Πατριαρχείου, την στήριξι των εμπεριστάτων Ορθοδόξων τοπικών Εκκλησιών και την μέριμνα για την προβολή του μηνύματος της Ορθοδόξου Εκκλησίας ανά τον κόσμο. Επίσης οι Αγιορείται Μοναχοί τιμώμεν την Αγιωτάτη Εκκλησία της Ελλάδος, από την οποία οι περισσότεροι προερχόμεθα, και σεβόμεθα τον Μακαριώτατο Προκαθήμενό της.

    Εντούτοις τα διατρέξαντα κατά τις πρόσφατες επισκέψεις του Πάπα στο Φανάρι και του Μακ. Αρχιεπισκόπου στο Βατικανό προεκάλεσαν στις καρδιές μας βαθυτάτη λύπη.

    Επιθυμούμε και αγωνιζόμεθα δια βίου να φυλάξωμε την παρακαταθήκη των Αγίων Πατέρων, την οποία μας εκληροδότησαν οι άγιοι Κτίτορες των ιερών Μονών μας και οι προ ημών αοίδιμοι πατέρες. Ζούμε όσον ημπορούμε το μυστήριο της Εκκλησίας και την αμώμητο Ορθόδοξο Πίστι σύμφωνα με όσα καθημερινώς διδασκόμεθα από τις ιερές Ακο¬λουθίες, τα ιερά αναγνώσματα και την εν γένει διδασκαλία των Αγίων Πατέρων που είναι διατυπωμένη στα συγγράμματά τους και στις αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων. Περιφρουρούμε ως κόρην οφθαλμού την δογματική μας συνείδησι, την οποία οικοδομεί η εντρύφησις στους φιλοθέους αγώνες και τα κατά των ποικιλωνύμων αιρέσεων κατορθώ¬ματα των αγίων Ομολογητών Πατέρων, ιδίως εν προκειμένω του εν αγίοις πατρός ημών Γρηγορίου του Παλαμά, των Αγιορειτών Οσιομαρτύρων και του αγίου Οσιομάρτυρος Κοσμά του Πρώτου, του οποίου τα ιερά λείψανα παντίμως ασπαζόμεθα και την ιερά μνήμη πανηγυρίζομε. Φοβούμεθα να σιωπήσωμε, οσάκις τίθενται ζητήματα που αφορούν στην παρακαταθήκη των Πατέρων. Αισθανόμεθα βαρεία την ευθύνη μας έναντι των ευλαβε¬στάτων πατέρων και αδελφών της παναγιορειτικής Αδελφότητος και έναντι του ευσεβούς λαού της Εκκλησίας, ο οποίος προσβλέπει στον αθωνικό Μοναχισμό ωσάν σε αδιαπρα¬γμάτευτο φύλακα των ιερών Παραδόσεων.

    Οι επισκέψεις του μεν Πάπα στο Φανάρι του δε Αρχιεπισκόπου Αθηνών στο Βατι¬κανό απέδωσαν ίσως κάποιες ωφέλειες κοσμικής σημασίας, όμως κατ'αυτές έλαβαν χώραν εκδηλώσεις ασύμφωνες προς τα θέσμια της Ορθοδόξου εκκλησιολογίας ή συμφω¬νήθηκαν δεσμεύσεις που δεν θα ωφελήσουν ούτε την Ορθόδοξο Εκκλησία ούτε τους ετεροδόξους Χριστιανούς.

    Καταρχήν η υποδοχή του Πάπα έγινε ωσάν να επρόκειτο περί κανονικού επισκό¬που Ρώμης. Κατά την τελετή ο Πάπας φορούσε ωμόφορο, προσφωνήθηκε από τον Οικου¬μενικό Πατριάρχη με το «ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου» ωσάν να πρόκει¬ται περί χριστού Κυρίου, ευλόγησε το εκκλησίασμα και πολυχρονίσθηκε ως αγιώτατος και μακαριώτατος επίσκοπος Ρώμης. Επίσης η χοροστασία του Πάπα στην Ορθόδοξο θεία Λειτουργία με ωμόφορο, η απαγγελία του «Πάτερ ημών», ο λειτουργικός ασπασμός με τον Πατριάρχη, είναι εκδηλώσεις που ξεπερνούν τις απλές συμπροσευχές. Και όλα αυτά ενόσω ο παπικός θεσμός δεν υποχώρησε καθόλου από τις αιρετικές του διδασκαλίες και την πολιτική του, αντίθετα μάλιστα στην πράξη αποδεδειγμένα προωθεί και προσπαθεί να ενισχύσει την Ουνία και τα περί πρωτείου και αλαθήτου δόγματα και προχωρεί περισσό¬τερο με τις διαθρησκειακές συμπροσευχές και τον διαφαινόμενο σε αυτές πανθρησκειακό ηγεμονισμό του Πάπα της Ρώμης.

    Εν σχέσει με την υποδοχή του Πάπα στο Φανάρι μας λυπεί ιδιαιτέρως και το γεγονός ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως επανελάμβαναν την εσφαλμένη πληροφορία ότι τά, ως μη ώφελε, ψαλέντα τότε τροπάρια συνετάχθησαν από αγιορείτη ή αγιορείτες μοναχούς. Δραττόμεθα της ευκαιρίας να πληροφορήσουμε υπευθύνως τους ευλαβείς Χριστιανούς ότι συντάκτης τους δεν είναι, και δεν μπορούσε να είναι, αγιορείτης μοναχός.

    Έπειτα η επιδίωξις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών να συνάψη σχέ¬σεις με το Βατικανό επί κοινωνικών, πολιτιστικών και βιοηθικών ζητημάτων, καθώς και η στόχευσις στην από κοινού υπεράσπισι των χριστιανικών ριζών της Ευρώπης (θέσεις οι οποίες συναντώνται και στην Κοινή Διακήρυξι Πάπα και Πατριάρχου στο Φανάρι), κατ' αρχήν μπορούν να θεωρηθούν ανώδυνες ή και θετικές, εφόσον στοχεύουν στην καλλιέργεια ειρηνικών ανθρωπίνων σχέσεων. Ωστόσον παραλλήλως είναι σημαντικόν αυτά να μη δίδουν την εντύπωση ότι και σήμερα η Δύση και η Ορθοδοξία στηρίζονται στις ίδιες βάσεις και να μη οδηγούν στο να λησμονήται η απόστασις που χωρίζει την Ορθόδοξη Παράδοση από αυτό που συνήθως παρουσιάζεται ως δήθεν «ευρωπαϊκό πνεύμα». Η (Δυτική) Ευρώπη είναι χρεωμένη με μία σειρά αντιχριστιανικών θεσμών και ενεργειών, όπως οι σταυροφορίες, η Ιερά Εξέτασις, το δουλεμπόριο, η αποικιοκρατία· βαρύνεται με την τραγική διαίρεσί της με το σχίσμα του Προτεσταντισμού, τους ολεθρίους παγκοσμίους πολέμους, τον ανθρωποκεντρικό ουμανισμό και την αθεΐα της. Όλα αυτά είναι συνέπειες των θεολογικών παρεκκλίσεων της Ρώμης από την Ορθοδοξία. Η μία μετά την άλλη οι παπικές και οι προτεσταντικές αιρέσεις απεμάκρυναν από τον Δυτικό κόσμο τον ταπεινό Χριστό της Ορθοδοξίας και στην θέσι του εγκατέστησαν τον υπερήφανο άνθρωπο. Ο άγιος επίσκοπος Νικόλαος Αχρίδος και Ζίτσης έγραφε από το Νταχάου: «Τί είναι λοιπόν η Ευρώπη; Ο Πάπας και ο Λούθηρος ... Τούτο είναι η Ευρώπη εις τον πυρήνα της, οντολο¬γικώς και ιστορικώς». Ο δε αγιασμένος Γέροντας Ιουστίνος Πόποβιτς συμπλη¬ρώνει: «Η Β΄ Σύνοδος του Βατικανού αποτελεί αναγέννησιν όλων των ευρωπαϊκών ουμα¬νισμών... διότι η Σύνοδος ενέμεινεν επιμόνως εις το δόγμα περί του αλαθήτου του πάπα» και συμπεραίνει: «Αναμφιβόλως αι αρχαί και αι δυνάμεις της (δυτικο)ευρωπαϊκής κουλτούρας και του πολιτισμού είναι Χριστομάχοι». Δια τούτο έχει σημασία να προβάλλεται το ταπεινό ήθος της Ορθοδοξίας και να υποστηρίζονται οι πραγματικά χριστιανικές ρίζες της Ενωμένης Ευρώπης, αυτές που η Ευρώπη είχε κατά τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες, την εποχή των κατακομβών και των επτά αγίων Οικουμενικών Συνόδων. Σκόπιμον είναι η Ορθοδοξία να μη χρεώνεται αμαρτίες αλλότριες και επιπλέον να μη δίδεται η εντύπωσις στους εξ αντιδράσεως προς τις εκτροπές του Δυτικού Χριστιανισμού αποχριστιανισθέντες Ευρωπαίους ότι η Ορθοδοξία ταυτίζεται με αυτόν, αποτυγχάνοντας να μαρτυρείται ως η μόνη αυθεντική Πίστις στον Χριστό και ως η ελπίδα των λαών της Ευρώπης.

    Είναι προφανεστάτη η αδυναμία των Ρωμαιοκαθολικών να αποδεσμευθούν από τις αποφάσεις των μεταγενεστέρων (κατ' αυτούς οικουμενικών) Συνόδων των, οι οποίες εθέσπισαν το Φιλιόκβε, το Πρωτείον, το Αλάθητον, την κοσμική εξουσία του Ρωμαίου Ποντίφηκος, την κτιστή Χάρι, την άσπιλο σύλληψι της Θεοτόκου, την Ουνία. Παρά ταύτα οι Ορθόδοξοι συνεχίζομε τις εθιμοτυπικές λεγόμενες επισκέψεις αποδίδοντας τιμές Ορθοδόξου επισκόπου στον Πάπα και αθετώντας σειρά Ιερών Κανόνων που απαγο¬ρεύουν τις συμπροσευχές, ενώ ο θεολογικός διάλογος επανειλημμένως ναυαγεί και ανα¬συρόμενος από τον βυθόν πάλι καταποντίζεται.

    Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το Βατικανό δεν προσανατολίζεται στην αποβολή των αιρετικών διδασκαλιών αλλά σε επανερμηνεία τους, δηλαδή σε συγκάλυψί τους.

    Η ρωμαιοκαθολική εκκλησιολογία αλλάζει από την μία εγκύκλιο στην άλλη, από την ανοικτή λεγομένη εκκλησιολογία της Εγκυκλίου «Ut Unum Sint» στην εκκλησιολογική αποκλειστικότητα της Εγκυκλίου «Dominus Jesus». Σημειωτέον ότι και οι δύο αυτές ρωμαιοκαθολικές απόψεις είναι αντίθετες προς την Ορθόδοξο Εκκλησιολογία. Η αυτο¬συνειδησία της αγίας Ορθοδόξου Εκκλησίας, ως της μόνης Μιάς Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, δεν αναγνωρίζει τις ετερόδοξες εκκλησίες και Ομολογίες ως «αδελφές εκκλησίες». Αδελφές Εκκλησίες είναι μόνο οι ομόδοξες Ορθόδοξες Τοπικές Εκκλησίες. Καμμία καθ' ομωνυμίαν αναφορά σε αδελφές εκκλησίες πέραν των Ορθο¬δόξων είναι θεολογικώς επιτρεπτή.

    Το Φιλιόκβε προβάλλεται από την ρωμαιοκαθολική πλευρά σαν μία άλλη νόμιμη έκφρασις της διδασκαλίας περί εκπορεύσεως του Αγίου Πνεύματος, ισότιμη θεολογικώς προς την Ορθόδοξο διδασκαλία περί της «εκ μόνου του Πατρός» εκπορεύσεως. Άποψι, την οποία δυστυχώς υποστηρίζουν και ωρισμένοι ημέτεροι θεολόγοι.

    Το παπικό άλλωστε Πρωτείον ο Ποντίφηκας το κρατεί ως απαρασάλευτο προνόμιο, όπως φαίνεται από την πρόσφατη απάλειψι του τίτλου του Πατριάρχου της Δύσεως από τον νυν Πάπα Βενέδικτο τον ΙΣΤ΄, από την αναφορά στην παγκόσμια διακονία του Αποστόλου Πέτρου και των διαδόχων του κατά την ομιλία του στον Πατριαρχικό Ναό, καθώς και από πρόσφατο επίσης λόγο του που διαλαμβάνει τα ακόλουθα: «μέσα στην κοινωνία με τους Διαδόχους των Αποστόλων, των οποίων την ορατή ενότητα την εγγυάται ο Διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου, η Ουκρανική Καθολική Κοινότητα [σ.σ. ουνιτική] κατόρθωσε να διατηρήσει ζωντανή την Ιερή Παράδοση στην ακεραιότητά της» (Εφημ. Καθολική, αριθμ. φύλ. 3046/18-4-2006).

    Η Ουνία πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως ενισχύεται και επιβεβαιώνεται, παρά τις κατά καιρούς περί του αντιθέτου εξαγγελίες του Πάπα. Η ανειλικρινής αυτή στάσις μαρτυρείται πλην των άλλων περιπτώσεων και από την προκλητική παρέμβασι του προηγουμένου Πάπα Ιωάννου-Παύλου Β΄, η οποία ωδήγησε σε ναυάγιο τον Ορθοδοξο-ρωμαιοκαθολικό διάλογο στην Βαλτιμόρη, καθώς και από την επιστολή του νυν Πάπα προς τον Καρδινάλιο Λιουμπομίρ Χούζαρ, τον ουνίτη Αρχιεπίσκοπο της Ουκρανίας. Στην εν λόγω επιστολή (22/2/2006) σημειώνεται με έμφασι: «Επιβάλλεται να εξασφαλίσουμε την παρουσία και των δύο μεγάλων φορέων της μοναδικής Παραδόσεως (τού λατινικού και του ανατολικού) ... Διπλή είναι η αποστολή, που έχει ανατεθεί στην Ελληνοκαθολική Εκκλησία, που βρίσκεται σε πλήρη κοινωνία με τον Διάδοχο του Αποστόλου Πέτρου: από τη μια πλευρά να διατηρήσει ορατή μέσα στην Καθολική Εκκλησία την ανατολική Παράδοση· από την άλλη πλευρά, να ευνοήσει τη σύγκλιση των δύο παραδόσεων, μαρτυρώντας ότι αυτές όχι μόνο συνδυάζονται μεταξύ τους, αλλά και αποτελούν μια βαθειά ενότητα μέσα στην ποικιλία τους» (ένθ' ανωτ.).
    Υπό την έννοια αυτή οι φιλόφρονες εκδηλώσεις, όπως αυτές των επισκέψεων του Πάπα στο Φανάρι και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών στο Βατικανό, χωρίς την προϋπόθεσι της ενότητος στην Πίστι, επιτυγχάνουν αφ' ενός μεν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις ενότητος και να απομακρύνουν τον ετερόδοξο κόσμο από του να προσβλέπη στην Ορθο¬δοξία ως προς την αληθινή Εκκλησία, και αφ' ετέρου να αμβλύνουν το δογματικό αισθητή¬ριο πολλών Ορθοδόξων· επί πλέον δε να εξωθήσουν μερικούς από τους πιστούς και ευλα¬βείς Ορθοδόξους, που ανησυχούν για όσα ακαίρως και παρά τους Ιερούς Κανόνες γίνον¬ται, σε αποκοπή τους από το σώμα της Εκκλησίας και την δημιουργία νέων σχισμάτων.

    Γι' αυτό από αγάπη για την Ορθοδοξία μας, με πόνο δε για την ενότητα της Εκκλησίας και αποβλέποντας στην διατήρησι ακαινοτομήτου της Ορθοδόξου Πίστεως, διακηρύσσουμε προς κάθε κατεύθυνσι όσα στις 9/22 Απριλίου 1980 διακήρυξε η Έκτα¬κτος Διπλή Ιερά Σύναξις της καθ' ημάς Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους:
    «Πιστεύομεν ότι η Αγία Ορθόδοξος Εκκλησία μας είναι η Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού, έχουσα το πλήρωμα της Χάριτος και της Αληθείας και δι' αυτό αδιάκοπον την Αποστολικήν Διαδοχήν.

    »Αντιθέτως αι "εκκλησίαι" και "ομολογίαι" της Δύσεως έχουσαι εις πολλά σημεία διαστρέψει την πίστιν του Ευαγγελίου, των Αποστόλων και των Πατέρων, στερούνται της αγιαστικής Χάριτος, των αληθών Μυστηρίων και της Αποστολικής Διαδοχής ...
    »Ο μετά των ετεροδόξων διάλογος, εφ' όσον αποβλέπει να πληροφορήση αυτούς περί της Ορθοδόξου Πίστεως, ώστε όταν ούτοι καταστούν δεκτικοί του θείου φωτισμού και διανοιχθούν οι οφθαλμοί των να επανέλθουν εις την Ορθόδοξον Πίστιν, δεν είναι καταδικαστέος.

    »Ο θεολογικός διάλογος ουδόλως δέον να συνοδεύεται από συμπροσευχάς, συμ¬μετοχάς εις τας λειτουργικάς και λατρευτικάς συνάξεις εκατέρων και λοιπάς ενεργείας, αι οποίαι ενδέχεται να δώσουν την εντύπωσιν ότι η ημετέρα Ορθόδοξος Εκκλησία δέχεται τους Ρωμαιοκαθολικούς ως πλήρη Εκκλησίαν και τον Πάπαν ως κανονικόν Επίσκοπον Ρώμης. Τοιαύται ενέργειαι παραπλανούν και το Ορθόδοξον πλήρωμα και τους Ρωμαιο¬καθολικούς, δίδοντες εις αυτούς την εσφαλμένην εντύπωσιν περί του τί φρονεί περί αυτών η Ορθοδοξία ...
    »Το Άγιον Όρος χάριτι Θεού μένει πιστόν, ως και ο Ορθόδοξος του Κυρίου λαός, εις την Πίστιν των Αγίων Αποστόλων και των Αγίων Πατέρων, εξ αγάπης και προς τους ετεροδόξους, οι οποίοι ουσιαστικώς βοηθούνται όταν οι Ορθόδοξοι δια συνεπούς Ορθο¬δόξου στάσεως τους υποδεικνύουν το μέγεθος της πνευματικής ασθενείας των και τον τρόπον της θεραπείας αυτών.

    »Αι αποτυχούσαι απόπειραι του παρελθόντος δι' ένωσιν διδάσκουν ότι δια μίαν μόνιμον και κατά το θέλημα του Θεού ένωσιν εν τη Αληθεία της Εκκλησίας προϋποτίθεται διάφορος προετοιμασία και οδός εκείνων, αι οποίαι ηκολουθήθησαν εις το παρελθόν και φαίνεται να ακολουθώνται σήμερον».

    Άπαντες οι εν τη κοινή Συνάξει Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι τών είκοσιν Ιερών Μονών του Αγίου Όρους Άθω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι συμμετέχοντες της εκλογικής διαδικασίας
    απαιτουν και σεβασμό του εκλογικού αποτελέσματος!

    Διαφορετικα ...
    ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ
    ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΕΦΟΔΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ,ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ
    ΕΠΙΔΡΟΜΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ
    ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ..ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..ΕΙΣΑΙ..ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
    ΕΚΔΟΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΚΤΛ.

    1.ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ.
    2.ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ

    ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΥΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oι νταβάδες και τα βιλαέτια τους μαζί και οι κάθε είδους κολλητοί τους μεγαλοδημοσιοκάφροι κλάσαν μέντες γιατί χάνουν το παιχνίδι των αφεντικών και της χειραγώγησης του λαού.Eχουν χάσει τον ύπνο τους.
    Σε λίγο καιρό δεν θα έχουν πελάτες και προπαγάνδα.
    Βγάζουν ξέκωλα για τηλεθέαση.
    Βγαζουν τοιούτους για πρότυπα.
    Δίνουν παράδες στα τηλεπαιγνίδια τους για εκμαυλισμό .
    Δεν θέλουμε τέτοια τηλεόραση για τα παιδιά μας, ρε ρουφ της κάθε εξουσίας,να πάτε αλλού να εκπέμπετε τα σκατά σας. Η Ελλάδα τώρα έχει το ιντερνετ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ.
    Δίνουν dvd με τις φυλλάδες τους.
    Το διαδύκτιο θα τους τελειώσει, δεν θα μπορούν να στήνουν κυβερνήσεις.
    Δε θα μπορούν να κάνουν τα πλούσια γκαλά τους και να επιδεικνύουν τις φιλανθρωπίες τους.
    Όταν χάνουν τη νεολαία τελειώνουν και αυτοί.
    Θα στήσουν και θα κάνουν τα πάντα να φιμώσουν τους μπλόγκερς.
    Αλλά την πάτησαν.
    ΆΚΟΥ ΈΧΑΣΕ ΤΟ ΦΏς ΑΠΟ ΤΟ ''ΕΝΑ ΜΑΤΙ'' ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΌΓΚΣ
    Σε κάφρους απευθύνεται ο ΑΝΤΕΝΑ.
    Τέλος Εποχής κύριοι .
    Πάτε να πουλάτε πατάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΕGA


    Λίγο παλιό το σκηνικό, αλλά αξίζει να αναφερθούμε σ' αυτό, επειδή τότε όλοι είχαν πάρει το μέρος του Καμπουράκη και καλά τι καλό παιδί που είναι και τι ανήθικος ο Χίος που τον υπέκλεψε και τα σχετικά.

    Ο κατά τ' αλλά γραφικότατος και συμπαθής Καμπουράκης ως είδηση και ως δημοσιογραφικές πληροφορίες μετέφερε στον Χίο όσα ακούστηκαν στον περίφημο διάλογο μεταξύ τους. Ο Χίος πολύ καλά έκανε και τα έβγαλε προς τα έξω για να μην μας δουλεύουν οι απατεωνίσκοι του ΜΕΓΚΑ ότι και καλά δεν είχαν δει το dvd. Όταν δηλαδή ο Μάκης μαγνητοφωνεί τις διάφορες συνομιλίες του είναι κύριος, ενώ ο Χίος είναι απατεώνας; Μπράβο και στον Παπαγιάννη που έπαιξε τη συνομιλία αν μη τι άλλο.

    Αν έχουν άντερα να βγουν προς τα εξώ και να το πουν. Ναι κύριοι, είδαμε το dvd γιατί ο οποιοσδήποτε θα το έβλεπε αν το είχε μπροστά του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το αντιγράψαμε και δεν το πήγαμε στο Μαξίμου.

    Θα μας πουλήσουν τώρα παραμύθι η... Τρέμη, ο Πρετεντέρης, ο Λιάρος κι ο Κάψης; Ίσα ρε λινάτσες του κερατά. Τόσα χρόνια δουλεύετε τον κόσμο και πουλάτε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5:13 μμ
    Η ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙΠΕ:

    To μώλυ μπορεί να κάνει μαι περίληψη, ή έστω το ρεζουμέ?
    Μ' αυτό το σεντόνι σκεπάζουμε ΚΑΙ τη Σιθωνια όχι μόνο το Άγιο Όρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...πριν ξεκινήσει ο πόλεμος,
    πριν χωριστούμε σε στρατόπεδα,
    πριν αρχίσουμε να βαράμε,
    πριν αλληλοσπαραχτούμε,
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εκσο ι κσαινη

    Ρε μαγκα εχω να γελασω τοσο πολυ χρονια!
    Το'πιασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο απω πάνω
    Δηλαδή για να δούμε αν μπήκα. Δε γουστάρουμε τον Βαρθολομαίο γιατί τράταρε καφέ στον ποντίφικα?
    Αν μπήκα άσε να βγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι




    Και οι απρεπείς σχολιασμοί έχουν τα όριά τους...



    Η χώρα το τελευταίο τετράμηνο, εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή, βιώνει μια σοβαρή κρίση του συστήματος διακυβέρνησης.

    Κρίση θεσμών, κρίση δημοκρατίας, κρίση αξιών.

    Μια κρίση που απαξιώνει την πολιτική και τους πολιτικούς.

    Μια κρίση που έχει πολλαπλές εκφράσεις.

    Μια από τις οποίες αφορά τον τρόπο και την ποιότητα ενημέρωσης των πολιτών.

    Αφορά, εντέλει, και τον ρόλο και την λειτουργία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.



    Το τελευταίο διάστημα με αγανάκτηση παρακολουθούμε μια συστηματική προσπάθεια από συνεργάτες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και μάλιστα, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, να απαξιώνουν τον ρόλο, την λειτουργία και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου.

    Μια προσπάθεια που ορισμένες φορές αγγίζει τα όρια της πολιτικής και προσωπικής εμπάθειας αλλά και της ειρωνείας.



    Αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας αποτελέσαν δυο χαρακτηριστικά περιστατικά, σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας.

    Το πρώτο, αφορά την υποβάθμιση, ακόμη και με απαξιώτικους χαρακτηρισμούς, των προτάσεων που παρουσίασε η αντιπολίτευση για το ασφαλιστικό, στην πρόσφατη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή, με εκφράσεις του τύπου «γενικολογίες», «να πάνε και στο καφενείο απέναντι να κάτσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το ασφαλιστικό», ακόμη και «ελαφρώς αρλούμπες». (Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ έχουν τεθεί ήδη στην διάθεση του τηλεοπτικού σταθμού προς αξιοποίηση)

    Το δεύτερο, αφορά ένα ευαίσθητο εθνικό θέμα, το Σκοπιανό.

    Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να εμφανίζεται από συνεργάτη του βραδινού δελτίου ειδήσεων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Γιώργος Α. Παπανδρέου, να μην «καταλαβαίνει» γιατί «ίσως να μην έχει απόλυτη γνώση των γεγονότων» στο θέμα των Σκοπίων. Και μάλιστα, να σχολιάζονται οι θέσεις του Κινήματος και του Προέδρου του, με ύφος «χιλίων καθηγητών». Είναι βέβαιο δε, ότι ιδιαιτέρως ο συγκεκριμένος συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού, σκοπίμως παριστάνει ότι αγνοεί ποιος προώθησε και διαπραγματεύτηκε επί κυβερνήσεων Σημίτη, μεταξύ πολλών άλλων, την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε., ποιος οικοδόμησε την αποκλιμάκωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ποιος εργάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ποιος διαμόρφωσε μια ολοκληρωμένη Βαλκανική πολιτική.



    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρόσφατα, ανέλαβε πρωτοβουλία, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και κατέθεσε πλαίσιο προτάσεων για την υπέρβαση της κρίσης απαξίωσης της πολιτικής, την ενίσχυση της αυτονομίας της πολιτικής απέναντι σε εξωθεσμικά κέντρα και συμφέροντα και της κατοχύρωσης της αυτονομίας της Δικαιοσύνης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από κυβερνητικές παρεμβάσεις.



    Αυτή την περίοδο της κρίσης της Δημοκρατίας και του Πολιτικού Συστήματος όλοι κρινόμαστε.

    Κρίνονται οι πολιτικές δυνάμεις και οι πολιτικοί από την βούληση και την ικανότητα τους να προασπίσουν τους δημοκρατικούς θεσμούς.

    Κρίνονται τα ΜΜΕ και οι λειτουργοί τους από την θέληση τους να προασπίσουν την δημοκρατική κατάκτηση της ουσιαστικής ενημέρωσης και της αυτονομίας τους από επιχειρηματικά, μικροπολιτικά και μικροκομματικά συμφέροντα.



    Τελικά όλοι κρινόμαστε ακόμη και οι ακόπως και τηλεοπτικώς κρίνοντες.

    Όλους μας κρίνει ο Ελληνικός Λαός.



    Σε κάθε περίπτωση όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να μην δεχθούμε στο εξής καμία απόπειρα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας - και από οποιονδήποτε.


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5:30 μμ

    Αστο τώρα. Έχει κι άλλος σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΟ PRESS-GR
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

    ΤΟ PRESS-GR,OI ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ BLOGS,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ (+ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ)
    , posted by ΠΡΕΖΑ TV at 12:02 πμ
    Δεν γινεται να κανεις ελευθερη,
    ανεξαρτητη και αποκαλυπτικη δημοσιογραφια,
    εαν δεν εισαι μελος του ολου συστηματος,
    το οποιο,απ'οπου και να το πιασεις ειναι σαπιο...
    Δεν γινεται να φτανουν στα χερια σου
    εγγραφα,στοιχεια και κατευθυνομενες πληροφοριες,
    εαν δεν εισαι το τσιρακι καποιου εκδοτη
    ή το παιδι για ολες τις δουλειες,
    μεσα στα δημοσιογραφικα γραφεια...
    Και συμφωνα με βρωμα που εχει βγει,εδω και λιγες ωρες...
    οι δημοσιογραφοι
    Ανδρέας Καψαμπέλης απο τον Κοσμο του Επενδυτη,
    ο Γιαννης Παπαγιαννης απο το extra3
    και ο Χρηστος Ραπτης απο το Πρωτο Θεμα...
    ειναι βουτηγμενοι στα σκατα της δημοσιογραφιας,
    καθως χρησημοποιησαν τα blogs,
    για προσωπικο τους οφελος,
    καταπαντοντας,
    μαζι με τα υπολοιπα μεγαλα κεφαλια της δημοσιογραφιας,
    καθε εννοια δεοντολογιας
    και αντικειμενικης ενημερωσης.
    Συγνωμη,αλλα τετοιοι ανθρωποι,
    δεν νομιζω οτι μπορουν να ανοικουν
    στη μεγαλη οικογενεια,
    που ονομαζεται Ελληνικη blogoσφαιρα.
    Τα σχολια και τα συμπερασματα δικα σας...

    ΠΡΕΖΑ TV
    23-2-2008

    http://prezatv.blogspot.com/2008/02/press-groi-blogs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ααααα, ωστε για αυτο ερχονται οι Ρωσοι τα τελευταια χρονια στην Χαλκιδικη κατα χιλιαδες...
    Ψαχνουν οικοπεδακια για να φτιαξουν βαση εεε..?
    Για να δουμε αν θα βρεθει ενας νεος Μητσοτακουλας οπως τοτε με την Σουδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΙΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΟΧΙ ΑΛΛΟ! ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex .com ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. GRSex .com

    /////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. AS MAS APANTISEI O K GEORGIOU
    GIA TIS IPO9ESEIS TOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AS AGONISTOUME OLOI ENANTION TIS LERAS TIS EXOUSIAS POU 8ELEI NA KA8ILOSEI TIS ELEU9ERES FONES ME TIS IPERBOLES TIS !!!!!!!!!!!

    AKOMA KAI TIS EFIMERIDES TIS KALIS KIRIAS AGGELOPOULOU

    EIDATE TO PROBOKATORIKO TIS EROTIMA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. από το κουρδιστο πορτοκαλι για την υπόθεση press-gr (ισχυει γενικώς για την κυβερνηση)

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

    (ΥΓ Αυτό τώρα που έγραψα , λες να είναι συκοφαντία? ΛΕΣ????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Ελλαδα πρεπει να εκδιωξει καθε ξενο που εχει κανει καταληψη εθνικου ελληνικου εδαφους στο τριτο ποδι Χαλκιδικης.

    Το ΥΠΕΞ και το ΥΠΕΣ να παψουν παραυτα να επιτρεπουν σε αλλοδαπους να εισβαλλουν στο Ελληνικο Εδαφος με το προσχημα οτι ειναι πιστα στον ιουδαϊσμο ορτοντοξ κουμασια, χρησιμοποιοντας ως διαβατηριο ενα απλο ρασο. Σιγα σιγα θα μπουν εκει μεσα οι μισοι Βουλγαροι, Σερβοι και Ροσσοι, Αρμενιοι και Γεωργιανοι, επικαλουμενοι απλως οτι ειναι ιουδαιοι στο θρησκευμα!

    Οι Ελληνες δεν εχουν δωσει την συγκαταθεση τους σε καμια κυβερνηση
    να υποθαλπει εγκληματιες και απατεωνες σε κανενα τμημα αυτης της Χωρας. Οσοι γουσταρουν τον ιουδαϊσμο, μπορουν να το δειχνουν παραμενοντας στις χωρες τους.

    Η Αλητεια πρεπει να σταματησει, και μια Ελληνικη Κυβερνηση εχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΗΘΗ ΤΟΥΣ.

    Οι εβραιοκαλογεροι οποιασδηποτε προελευσης οφειλουν να εγκαταλειψουν την Ελλαδα πριν προκαλεσουν την απελαση τους.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΤΩΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ


    Λουτράδη, οικογένεια είστε ή όλα αυτά είναι βαφτιστικά ονόματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι μοναχοί έχουν δικαίωμα στην κωλοτρυπίδα και ΟΧΙ στην υφαλοκρηπίδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 6.06
    Σε βαλαμε στο ματι.
    Ν.Δ. Blogbusters

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι νταβάδες ξαναχτύπησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κοιτάξτε και αυτό το μπλογκ. Αξίζει τον κόπο. Τα μπλογκς δέχονται επίθεση, γιατί είναι ανεξάρτητα και δεν ποδηγετούνται εύκολα. Το εν λόγω μπλογκ αξίζει να μπει στα αγαπημένα σας, έτσι μήπως προσφέρει κάτι ελάχιστο στη γενικότερη προβληματική μας. http://piratesofpress.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θα εκδώσει γραμματόσημα το Άγιον Ορος...

    α στο διαολο!!!! Σοβαρα?????? τσ, τσ τσ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν φιλοξενείς κανένα μαλάκα 4:57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 639
    στα αρ@@ια μου

    www.ΝΔbusters

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ !!

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

    ο σωβρακάκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ehoume diafora oras apo to agio Oros kai an tous paro tora tha tous xypniso? eho kati pnevmatikes anazitiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κάτω τα χέρια από τα σώβρακα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γελοιότητες. Όλοι οι μοναχοί του Αγίου Όρους, οποιασδήποτε εθνικότητας και αν είναι, λαμβάνουν αυτόματα την ελληνική υπηκοότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανοιχτή επιστολή προς

    Babis.

    600.000 λιγότεροι ψήφισαν σε σχέση με τον Νοέμβριο

    Στη Θεσσαλονίκη έστησαν διπλές κάλπες

    Στην Πάτρα οι νεολαίοι σήκωσαν πlάνο διαμαρτυρίας επειδή δε συμμετέχουν στις εκλογές
    Αλλού όσοι προσηλθαν να ψηφίσουν ήταν ελάχιστοι, έκαναν εικονικές εκλογές.

    Τα ποσοστά πέφτουν.

    Πως σκέφτεστε να το αντιμετωπίσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανοιχτή επιστολή προς

    Babis.

    600.000 λιγότεροι ψήφισαν σε σχέση με τον Νοέμβριο

    Στη Θεσσαλονίκη έστησαν διπλές κάλπες

    Στην Πάτρα οι νεολαίοι σήκωσαν πlάνο διαμαρτυρίας επειδή δε συμμετέχουν στις εκλογές
    Αλλού όσοι προσηλθαν να ψηφίσουν ήταν ελάχιστοι, έκαναν εικονικές εκλογές.

    Τα ποσοστά πέφτουν.

    Πως σκέφτεστε να το αντιμετωπίσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ..και το σώβρακο ΑΥΤΟΥ επί πίνακι..

    Η ΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΗΡΩΔΙΑΣ




    ..και το σώβρακο ΑΥΤΟΥ επί πίνακι..

    Η ΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΗΡΩΔΙΑΣ




    ..και το σώβρακο ΑΥΤΟΥ επί πίνακι..

    Η ΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΗΡΩΔΙΑΣ




    ..και το σώβρακο ΑΥΤΟΥ επί πίνακι..

    Η ΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΗΡΩΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μπείτε εδώ και δείτε κάτι διαφορετικό. Υποτιθέμενες αποκαλύψεις και υπανιγμοί δεν μας αγγίζουν. Το παρακάτω μπλογκ αξίζει την προσοχή σας. http://piratesofpress.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. babis,


    δε σε γαμάνε κι έχεις λυσσάξει από την καύλα.

    Περίμενε, ο Μπέννυ σου μπαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αυτή τη στιγμη στο μεγκα μια απιστευτη επίθεση της πρετεντερως του οικονομέα και του χιωτη στον καψαμπέλη με απίστευτο μένος και σκόπιμη παραπληροφόρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.



    MEGAμήστε τους!

    Κλείστε τη σαβουροτηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. prosexte ti grafete sta sxolia o oikonomeas me ton prenteteri tha sas kanoun nta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μπειτε στο μεγκα και φτυστε το ειναι ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. εχει κανεις τα μαιηλ του μεγκα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ε...ετσι είναι καψαμπελη, ειδες τι καλα ειναι να γινεσαι εσύ ο "επώνυμος"; εγώ στα λεγα, πάντως...κόψε τις μαλακίες..
    τελικά μόλις ολοκληρώθηκε η εμφάνιση του στο ΜΕΓΚΑ. Ο άνθρωπος ειναι απλα βλάκας και γραφικός...κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΒΑΒΙΣ ΒΑΒΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΒΙΣ
    ΒΑΒΙΣ ΒΑΒΙΣ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ
    ΒΑΒΙΣ ΒΑΒΙΣ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΩ
    ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ
    ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ.

    ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΒΑΒΙΔΕΣ,ΤΖΩΝΝΥΔΕΣ,ΚΩΛΟΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΞΥΝΟΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ,
    ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ , ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πρετεντέρη άντε να πετάξεις κανένα μπουκάλι σε αγώνα παλιόμουνο που θα κάνεις και επίθεση στον ήρωα Καψαμπέλη..που έβγαζε τις ειδήσεις ένα μήνα νωρίτερα από εσάς που τις βγάζατε μόνο όταν δεν μπορούσατε να τις καλύψετε άλλο παλιο-γλειφτρόνια των πολλών εκατομμυρίων ευρώ...καλύτερα ανώνυμος και περήφανος χαμένος μέσα στο πλήθος παρά επώνυμος ρουφιάνος και γλείφτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 854
    συμφωνω
    αυτό ειναι όμως το ένα συμπερασμα
    το αλλο ειναι οτι η κουστωδία των μεγαλοδημοσιογράφων ξεκινησε μια εκστρατια εναντια στην πληροφόρηση που δεν ελεγχουν και αυτό ειναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
    αν ο Καψαμπέλης ειναι λίγος ή οχι ειναι δευτερο
    τρεις μεγαλοσχημοι ασχημονούσαν και παραπληροφορούσαν ανερυθριαστα από το μεγαλυτερο καναλι της χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ;;; ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΤΙ ΔΙΩΚΕΤΕ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. και μια και μιλάμε για μαλάκες, πότε θα συλληφθεί το ΖΩΟ που έκανε τη σελίδα xristodoulos.com και τη xristodoulos.org ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ;
    Σφακιανάκη ακούς; άσε τα ενημερωτικά μπλόγκς και πιάσε τα ΖΩΑ για προσβολή μνήμης νεκρού.

    Κάφρε που έβγαλες τα εσώψυχά σου με το ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ έρχεται η ώρα σου.
    Δε σε βλέπω τώρα να γράφεις τις μαλακίες όμως, κότα!

    Δεν θα ησυχάσω αν δεν αποκαλυφθείς κι εσύ. Ξέρω ότι είσαι εδώ, το μυρίζουμε. Μύρισαν τα σκατά που έχεις στην ψυχή σου.
    kato ta xeria, apo ta blogs, psakste tous vlammenous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παιδια ανεβάστε απο το δελτίο του Mega στο YouTube την κουβέντα για τα Blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. newsline@megatv.com
    το μαιηλ της διευθυνσης ειδήσεων του μεγκα
    γραψτε τη γνωμη σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Που ειναι τα ζωα, που μας έπρηξαν τ αρχίδια με το ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ. Τα κείμενα και οι ip τους μένουν!
    Σκατόψυχε που είσαι; που πήγε η μαγκιά σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΤΕ :

    να πα να γαμηθει ο χριστοδουλος και ολοι οι αλλοι τραγοπαπες

    να σαπισουν απο καρκινους ειτζ,ηπατιτιδες,
    συφιλη,λεπρα,πρωκτικο καρκινο
    # posted by Ανώνυμος : 9 Ιανουάριος 2008 11:07 μμ
    Ο Χριστόδουλος έζησε τόσο έντονα και με τέτοια χλιδή τη ζωή του που εμείς οι άλλοι ούτε το ένα δέκατο απο αυτά δεν πρόκειται να ζήσουμε.

    Ας πάει λοιπόν στο Δημιουργό του.
    Και να μην ξεχάσει να αφήσει πίσω του όλα τα μπιχλιμπίδια που φόραγε όταν στολιζόταν σαν παγώνι.
    # posted by Ανώνυμος : 9 Ιανουάριος 2008 11:12 μμ
    να πα να γαμηθει ο χριστοδουλος και ολοι οι αλλοι τραγοπαπες

    να σαπισουν απο καρκινους ειτζ,ηπατιτιδες,
    συφιλη,λεπρα,πρωκτικο καρκινο
    # posted by Ανώνυμος : 9 Ιανουάριος 2008 11:22 μμ
    Tα μπιζού του θα του τα βάλουνε στον τάφο του Χουντόδουλου;
    # posted by Ανώνυμος : 9 Ιανουάριος 2008 11:25 μμ
    αντε να 'φυγει' να τελειωνουμε..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟ..
    αναδρο ειναι που 'διαβαζε' οταν η χουντα σκοτωνε τα αδελφια μας..
    ας παει στην κόλαση..
    # posted by laplace78 : 9 Ιανουάριος 2008 11:25 μμ
    Ποιός θα παίξει τον ρόλο της χήρας στην κηδεία η Θεόκλητος ή η Κωλοσούζας;
    # posted by Ανώνυμος : 9 Ιανουάριος 2008 11:26 μμ
    Πως περνά την ώρα του ο Κοιλιόδουλος; Βλέπει τις ροζ κασέτες που του φέρνει ο Επιφάνειος από την πλατεία Κουμουνδούρου.
    # posted by Ανώνυμος : 9 Ιανουάριος 2008 11:27 μμ
    να πα να γαμηθει ο χριστοδουλος και ολοι οι αλλοι τραγοπαπες

    να σαπισουν απο καρκινους ειτζ,ηπατιτιδες,
    συφιλη,λεπρα,πρωκτικο καρκινο
    # posted by Ανώνυμος : 9 Ιανουάριος 2008 11:30 μμ
    να πα να γαμηθει ο χριστοδουλος και ολοι οι αλλοι τραγοπαπες

    να σαπισουν απο καρκινους ειτζ,ηπατιτιδες,
    συφιλη,λεπρα,πρωκτικο καρκινο
    # posted by Ανώνυμος : 9 Ιανουάριος 2008 11:38 μμ
    Μέχρι προσωπικό άρωμα με ειδική παραγγελία αγόραζε ο Φαρισαίος απο ειδικό "κατάστημα" του Κολωνακίου που ειδικεύεται σε δημιουργία "προσωπικών" αρωμάτων για πολύ φραγκάτους πελάτες!!! Βλέπετε, ήθελε πάντα να είναι exclusive ο "υπηρέτης του Θεού"...
    # posted by Ανώνυμος : 9 Ιανουάριος 2008 11:40 μμ
    να πα να γαμηθει ο χριστοδουλος και ολοι οι αλλοι τραγοπαπες

    να σαπισουν απο καρκινους ειτζ,ηπατιτιδες,
    συφιλη,λεπρα,πρωκτικο καρκινο
    # posted by Ανώνυμος : 9 Ιανουάριος 2008 11:40 μμ
    ανανδρος ,πουστης και ομοφυλοφιλος ειναι ο ιδιος ο χριστοδουλος.
    # posted by Ανώνυμος : 9 Ιανουάριος 2008 11:41 μμ
    διαδοχοι του πουστοδουλου θα ειναι ο πουστανθιμος ή ο θηβων πρωκτονυμος
    # posted by Ανώνυμος : 9 Ιανουάριος 2008 11:48 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΝΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ PRESS-GR, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ.

    ο πουστοδουλος την ηπατιτιτδα τη κολλησε απο ομοφυλοφιλικο πρωκτικο σεξ χωρις καποτα.

    διαφορετικα, την κολλησε απο χρηση ενδοφλεβιων ναρκωτικων .εξαλλου ,τα χερια
    του δεν τα εχουμε δει ποτε με τα ρουχα που φοραει. μπορει να εχει χαρακιες και τρυπες απο τη χρηση ηρωινης (η μορφινης ?) που κανει.
    επισης ,μπορει να βαραει τις ενεσεις στα ποδια του οποτε παλι δεν θα φαινονται.

    τελος,μπορει να εκανε κανα τατουαζακι στο κωλαρακι .μπορει ,τα συνεργα του τατουαζ να ηταν μολυσμενα ......
    # posted by Ανώνυμος : 2 Ιανουάριος 2008 1:35 μμ

    ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΖΩΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟ ΛΙΓΟ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΨΙΑΜΠΕΛΗΣ;

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ xristodoulos.com kai xristodouls.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 9. What protections do I have against intrusions by the government into my use of Google services?


    Google does comply with valid legal process, such as search warrants, court orders, or subpoenas seeking personal information. These same processes apply to all law-abiding companies. As has always been the case, the primary protections you have against intrusions by the government are the laws that apply to where you live.


    ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΒLOOPERS ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE THS GOOGLE!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ:

    Domain ID:D150662221-LROR
    Domain Name:XRISTODOULOS.ORG
    Created On:16-Jan-2008 13:57:22 UTC
    Last Updated On:16-Jan-2008 13:57:23 UTC
    Expiration Date:16-Jan-2009 13:57:22 UTC
    Sponsoring Registrar:Directi Internet Solutions d/b/a PublicDomainRegistry.Com (R27-LROR)
    Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED
    Status:TRANSFER PROHIBITED
    Registrant ID:PP-SP-001
    Registrant Name:Domain Admin
    Registrant Organization:PrivacyProtect.org
    Registrant Street1:P.O. Box 97
    Registrant Street2:All Postal Mails Rejected, visit Privacyprotect.org
    Registrant Street3:
    Registrant City:Moergestel
    Registrant State/Province:
    Registrant Postal Code:5066 ZH
    Registrant Country:NL
    Registrant Phone:+45.36946676

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τρια σκυλια, και μια σκυλα, στο Μεγκα εκαναν κυκλωτικη κινηση και επετεθηκαν στον Ανδρεα Καψαμπελη.

    Ο τελευταιος, εξοργισμενος κυριως απο τον Β. Χιωτη, ενα κοινο μουνοπανο που φεροταν ως εισαγγελεας χωρις να του εχει δωσει κανεις την αδεια, [εθετε ερωτησεις ο Χιωτης βροχηδον σε εναν πολιτη αυτης της χωρας, ερωτησεις που ουτε και το πιο χοντροκομμενο βοδι δεν θα τολμουσε να απευθυνει, υποκαθιστωντας τον ρολο της επισημης ανακριτικης Αρχης ], αφησε να τον ανακρινουν χωρις να τον υποχρεωνει κανεις.
    Μπηκε στο στομα του λυκου, οπως θα ελεγε κανεις, απο δικη του πρωτοβουλια. Σφαλμα!

    Ο Οικονομεας, που μεχρι χτες ειχε την συμπαθεια μου, παυει απο αυτη τη στιγμη να θεωρειται σοβαρο ατομο. Εχασε την αισθηση του μετρου.
    Αυτο ειναι κατι φυσικο, αφου με οποιον κοιμηθεις τετοιος θα ξυπνησεις! Μεγκαλως κοιμηθηκες, ορνεο θα ξυπνησεις.
    Ο Καψαμπελης ωρυομενος για την ομαδικη επιθεση των σκυλιων και της σκυλας, στο τελος, απηυθηνε κι αυτος μια ερωτηση με νοημα στον Οικονομεα: "ΑΝΤΙεξουσιαστη", ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!

    Λιγο πριν ειχε αναφερει ο ιδιος οτι μονο στο ΙΡΑΝ απαγορευεται η εκφραση της αποψης - πουθενα αλλου!

    Ο Οικονομεας, στριμωγμενος προς στιγμην, απαντησε τελικα, 'Δεν μ' αρεσουν οι κακοποιοι και οι αλητες'

    Ουτε και σε μας αρεσουν τα κακοποια στοιχεια και οι αλητες, Οικονομεα. Γι' αυτο γραφουμε στα ιστολογια.

    Η βαθυτερη αιτια για το αγωνιωδες ουρλιαχτο των σκυλιων, ειναι ο τρομος οτι ο κοσμος θα παψει να αγοραζει την δικη τους πραματεια-πληροφορια, και θα προτιμησει αλλες πηγες πληροφορησης. Οτι το μαγαζι τους θα χασει το πολυτιμοτερο τμημα της πελατειας τους, τους νεους!
    Διοτι οι νεοι ειναι ως γνωστον το ευαπαθεστερο κομματι της Ελληνικης Κοινωνιας. Ευαλωτοι, ευπιστοι, ανιδεοι, ανικανοι ακομα να κρινουν για το ποια κουμασια ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια για να τους ταϊζουν με προϊοντα ληγμενα και παρακατιανα.

    Κινδυνευει το μαγαζι τους. Να, γιατι ουρλιαζαν σημερα εναντιον Καψαμπελη.

    Εφτασε η ωρα να αποσυρθουν τα τηλεβοθρολυμματα και οι υπαλληλοι τους. Ο Ηλιος της Παραπληροφορησης ΕΔΥΣΕ!

    ΕΡΜΟΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΥΤΟ ΕΡΜΟΔΙΚΕ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΝΩΜΗΣ"; ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ

    ο πουστοδουλος την ηπατιτιτδα τη κολλησε απο ομοφυλοφιλικο πρωκτικο σεξ χωρις καποτα.

    διαφορετικα, την κολλησε απο χρηση ενδοφλεβιων ναρκωτικων .εξαλλου ,τα χερια
    του δεν τα εχουμε δει ποτε με τα ρουχα που φοραει. μπορει να εχει χαρακιες και τρυπες απο τη χρηση ηρωινης (η μορφινης ?) που κανει.
    επισης ,μπορει να βαραει τις ενεσεις στα ποδια του οποτε παλι δεν θα φαινονται.

    τελος,μπορει να εκανε κανα τατουαζακι στο κωλαρακι .μπορει ,τα συνεργα του τατουαζ να ηταν μολυσμενα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. η ξεφτιλα συνεχιζεται στο ΝΕΤ Ειναι ενορχηστρωμενο. Οι καριοληδες συναγωνιζονται σε παραπληροφόρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΡΕΣΣ-ΓΡ.

    ο πουστοδουλος την ηπατιτιτδα τη κολλησε απο ομοφυλοφιλικο πρωκτικο σεξ χωρις καποτα.

    διαφορετικα, την κολλησε απο χρηση ενδοφλεβιων ναρκωτικων .εξαλλου ,τα χερια
    του δεν τα εχουμε δει ποτε με τα ρουχα που φοραει. μπορει να εχει χαρακιες και τρυπες απο τη χρηση ηρωινης (η μορφινης ?) που κανει.
    επισης ,μπορει να βαραει τις ενεσεις στα ποδια του οποτε παλι δεν θα φαινονται.

    τελος,μπορει να εκανε κανα τατουαζακι στο κωλαρακι .μπορει ,τα συνεργα του τατουαζ να ηταν μολυσμενα ......

    25 Φεβρουάριος 2008 9:29 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ


    Ο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑΣ

    -------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. για τις βρωμιες που γραφονται στα σχόλια υπευθυνοι είναι αυτοί που τα γράφουν. Μεγαλα παιδια ειμαστε και εχουμε κρίση. Αν δεν μας αρεσει κατι αντιδρούμε. δεν το εξαφανιζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εάν όντως έγινε εκβιασμός τότε οι αυτό είναι κατάπτυστο και οι υπεύθυνοι να πάνε φυλακή.

    Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    Μη φοβάσαι Καψαμπέλη εάν για αυτό το οποίο ευθύνεσαι είναι να αρθρογραφείς και να σχολιάζεις.

    Το press-gr έγινε αυτό που έγινε λόγω του ότι γράφει αυτά που γράφει και ο καθένας εκφράζεται όπως εκφράζεται.Δεν μου αρέσουν όλα όσα γράφονται αλλά επιστρέφω να δω κάτι που θα μου αρέσει και θα το σχολιάσω.

    Κάθε άλλη προσπάθεια τροποποίησης της συνταγής θα ρίξει το press-gr στα αζήτητα.

    Κάτι τελευταίο.. Εάν ελληνικός ISP δέχτηκε να παρακολουθήσει τις κινήσεις πελατών του με μόνη κατηγορία τη συκοφαντία τούτο είναι κατάπτιστο και ανήθικο όσο και ένας υποτιθέμενος εκβιασμός. Βέβαια η δουλεία μπορεί να μην έγινε με συμβολή των νέων τεχνολογιών και έπεσε κάρφωμα από μέσα. Ολα είναι πιθανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ:

    Οπως έλεγα και προχθές στον ηλιθιο που έστησε το xristodoulos.com, το θέμα πήρε μεγάλη δημοσιότητα, έφτασε και στην τηλεόραση (alter ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ κ.λ.π.) και φυσικά η cretaforce αναγκάστηκε να το κατεβάσει. Πέρα από αυτό η εταιρεία ΕΧΕΙ τα στοιχεία του και ΦΥΣΙΚΑ θα τα δώσει στις ανακριτικές αρχές, οι οποίες θα την επισκεφθούν.

    Καμία σχέση με την ελευθερία δεν έχει το ηλίθιο, υβριστικότατο σάιτ.

    Αν δηλαδή ο admin του αποκτήσει αύριο καρκίνο (όπως φυσικά και του εύχομαι και νομίζω κάθε υγιής άνθρωπος κάνει) και κάνω εγώ ένα σάιτ με ανάλογο στοίχημα, τι θα πείτε;

    Τελος πάντων, καταπιεσμένοι ανώμαλοι θα υπάρχουν πάντα.
    Εκείνο, που σοκάρει είναι η αδράνεια των ταγών της κοινωνίας π.χ. δικαστών, υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κ.λ.π. μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις.

    Όταν κάθε μαλάκας (όπως και εσείς φίλοι του press-gr) δίνει χώρο σε κάθε ανώμαλο να λέει αυτά που λέει ο παραπάνω, δεν το κάνει επειδή είναι υπέρ της ελευθερίας του τύπου, αλλά επειδή θέλει να εκδικηθεί κάποιον ή είναι άρρωστος ψυχικά.

    Πέρα, από τον κόσμο του διαδικτύου (τους 30,40 χιλιάδες, που σερφάρουν εδώ ή σε άλλα παραπολιτικά), υπάρχουν και άλλα 11 εκατομμύρια, που μόλις πάρουν χαμπάρι (από την τηλεόραση), τι μαλακία απύθμενη δέρνει τον κόσμο του διαδικτύου (που προσωπικά υπήρξα πρωτεργάτης της εξάπλωσής του στην Ελλάδα), θα πιέσει όπως είναι φυσικό, να αποκαλυφθεί, ΄
    ποιός είναι ο ηλίθιος που έστησε το xristodoulos.com και επίσης,

    ποιός είναι ο διαχειριστής του press-gr, που επιτρέπει χωρίς μετριασμό σχολίου, να σκυλεύεται ένας καρκινοπαθής (όποιος κι αν είναι αυτός)
    και να αναγράφόνται χιλιάδες φορές, από έναν επισκέπτη (προφανώς τον ίδιο που έστησε τη σελίδα)σχόλια του τύπου πουστόδουλος, καρκινόδουλος κ.λ.π. ή παρόμοια για τον πρωθυπουργό της χώρας, που σε χιλιάδες σχόλια αποκαλείτε "πούστη" "αδερφή" κ.λ.π. (επίσης, όποιος κι είναι).
    Αυτό δεν είναι ούτε δημοκρατία, ούτε ελευθερία.

    Έτσι, όλο το ενδιαφέρον θα είναι όταν πάψει η ανωνυμία και μαθευτούν τα ονόματά σας. Τότε θα γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος, εν τη απουσία σας βέβαια, μιας και θα σαπίζετε στη φυλακή.
    # posted by Ανώνυμος : 15 Ιανουάριος 2008 8:45 πμ
    ανωνυμε 8:45 πμ

    ωπα ρε καραγκιοζη που θα μας στειλεις και φυλακη!!!!!!!!! τωρα πραγματικα φοβηθηκα!!! χαχαααχαχαχαχ

    αμα δεν σου αρεσουν τα σχολια που διαβαζεις κατα χριστοδουλου μην τα διαβαζεις καθολου.δεν σε υποχρεωνει κανενας.
    Eιναι απόλυτο δικαιωμα μας να εκφραζομαστε οπως θελουμε.
    τις απειλες εκει που σε παιρνουν.

    τερμα στη λογοκρισια!!!!!!
    # posted by Ανώνυμος : 15 Ιανουάριος 2008 1:37 μμ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣΟΥΣΕΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΟΣΟΥΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΚΑΨΙΑΜΠΕΛΗ, ΦΕΞΗ Κ.Λ.Π.
    ΘΑ ΓΕΜΙΖΩ ΜΕ COPY-PASTE ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΡΩΚΤΟΔΟΥΛΟ".

    ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ.
    ΕΝΑΝ ΤΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΑΤΕ.
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ;
    ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ IP;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΓΡΑΦΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;

    ειτε το κλεισετε ειτε δεν το κλεισετε το site ο παρασκευαρχιδης θα ψωφισει και θα σαπισει.

    θα του ξεσκισουν τα εντερα απο τους ογκους
    και τα σαπισμενα εντοσθια του θα εκραγουν και μιγμα αιματος και σπερματος θα αναβλυζει απο το πρωκτο του.

    ελεος πια με τους θεοκρατικους βλακες σε αυτη τη κωλο χωρα.

    ειμαστε μια μεσαιωνικη χωρα.

    οι πολιτικοι γαμοι νομιμοποιηθηκαν το 84' και ο νομος κατα της μοιχειας ακυρωθηκε το 82' .

    ελεος!!!!!!!!!!!

    με τους φασιστες νεοδημοκρατες παμε πισω αιωνες.
    # posted by Ανώνυμος : 14 Ιανουάριος 2008 5:27 μμ
    θανατος στο πουστοδουλο !!!!!!!

    θανατος στην εκλησσια και σε ολες τις γαμημενες τις θρησκειες!!!!!!
    # posted by Ανώνυμος : 14 Ιανουάριος 2008 5:30 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Oι νταβάδες και τα βιλαέτια τους μαζί και οι κάθε είδους κολλητοί τους μεγαλοδημοσιοκάφροι κλάσαν μέντες γιατί χάνουν το παιχνίδι των αφεντικών και της χειραγώγησης του λαού.Eχουν χάσει τον ύπνο τους.
    Σε λίγο καιρό δεν θα έχουν πελάτες και προπαγάνδα.
    Βγάζουν ξέκωλα για τηλεθέαση.
    Βγαζουν τοιούτους για πρότυπα.
    Δίνουν παράδες στα τηλεπαιγνίδια τους για εκμαυλισμό .
    Δεν θέλουμε τέτοια τηλεόραση για τα παιδιά μας, ρε ρουφ της κάθε εξουσίας,να πάτε αλλού να εκπέμπετε τα σκατά σας. Η Ελλάδα τώρα έχει το ιντερνετ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ.
    Δίνουν dvd με τις φυλλάδες τους.
    Το διαδύκτιο θα τους τελειώσει, δεν θα μπορούν να στήνουν κυβερνήσεις.
    Δε θα μπορούν να κάνουν τα πλούσια γκαλά τους και να επιδεικνύουν τις φιλανθρωπίες τους.
    Όταν χάνουν τη νεολαία τελειώνουν και αυτοί.
    Θα στήσουν και θα κάνουν τα πάντα να φιμώσουν τους μπλόγκερς.
    Αλλά την πάτησαν.
    ΆΚΟΥ ΈΧΑΣΕ ΤΟ ΦΏς ΑΠΟ ΤΟ ''ΕΝΑ ΜΑΤΙ'' ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΌΓΚΣ
    Σε κάφρους απευθύνεται ο ΑΝΤΕΝΑ.
    Τέλος Εποχής κύριοι .
    Πάτε να πουλάτε πατάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  69. Το ΑΛΤΕΡ αυτή την ώρα κάνει αυτό για το οποίο κατηγορούνται τα blogs.

    Παρέχει το μέσο στον Χιώτη για συκοφαντική δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων

    Αυτό ακριβώς είναι και η κατηγορία που απευθύνουν στα blogs για τα comments.

    ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΓΡΑΦΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;

    ειτε το κλεισετε ειτε δεν το κλεισετε το site ο παρασκευαρχιδης θα ψωφισει και θα σαπισει.

    θα του ξεσκισουν τα εντερα απο τους ογκους
    και τα σαπισμενα εντοσθια του θα εκραγουν και μιγμα αιματος και σπερματος θα αναβλυζει απο το πρωκτο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,
    ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ..
    Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ..

    ΜΕΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΓΡΑΦΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;
    bloopers ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΑΤΕ!

    ειτε το κλεισετε ειτε δεν το κλεισετε το site ο παρασκευαρχιδης θα ψωφισει και θα σαπισει.

    θα του ξεσκισουν τα εντερα απο τους ογκους
    και τα σαπισμενα εντοσθια του θα εκραγουν και μιγμα αιματος και σπερματος θα αναβλυζει απο το πρωκτο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η αξιοπιστία του press-gr είναι ότι κι ο babis


    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. PRESS-GR.blogspot.com: Πώς βρήκε τόσο γρήγορα μόσχευμα;Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ(70 ΧΡΟΝΩΝ) ,ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΗΠΑΡ ΚΑΙ ΕΝΤΕΡΟ . ..... Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ...
    press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_7503.html - 120k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    PRESS-GR.blogspot.com: Περι Αμερικανοεβραίων, Τζάκη και ...Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ. ... Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ. ...
    press-gr.blogspot.com/2007/08/blog-post_1917.html - 95k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    PRESS-GR.blogspot.com: Αύριο, το πρώτο "παράνομο" γκάλοπ του Press-gr!ο ΜΑΣΚΑΡΙΟΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΤΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΔΟΥΛΟΣ-ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ εστειλε δεκα κοντεινερ με στρινγκ,τανγκα,καποτες ,αποκριατικες στολες, γυναικεια μαγιο(ολωσωμα και ...
    press-gr.blogspot.com/2007/08/press-gr_31.html - 108k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    PRESS-GR.blogspot.com: Παίζει το παιχνίδι του ιατρικού ...ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ . ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ...
    press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_5361.html - 60k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    PRESS-GR.blogspot.com: Οι εκλογές και ο Χριστόδουλος...Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΑΝΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΣΑ ΤΟΥ. # posted by Anonymous Ανώνυμος : 11:20 μμ. Παπάς από τα ιεροσόλυμα (χωρίς ράσο) "ψώνιζε" ...
    press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_6114.html - 60k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    PRESS-GR.blogspot.com: Γιατί να πληρώσω την νοσηλεία του ...Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ. ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΦΤΩΧΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ,ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΟΣΧΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ...
    press-gr.blogspot.com/2007/08/blog-post_7726.html - 63k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    PRESS-GR.blogspot.com: Ο Άνθιμος στην ΔΕΘ "ανταπέδωσε"...Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΣΟΝΙ. Η ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ...
    press-gr.blogspot.com/2007/09/blog-post_1763.html - 250k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    AYTO EINAI TO PRESS-GR!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αγαπητοί μου φίλοι,

    Δεν αντέχω άλλο.

    Ολοι κάνουν επίθεση στον ΓΑΠ ενώ είναι ο πλέον κατάλληλος για πρωθυπουργός.

    Είναι ο μόνος ανοικτά υπέρ της ομοφυλοφιλίας ενώ ο Καραμανλής είναι στη ντουλάπα.

    Κωστάκη δεύρο έξω!

    ΥΓ Περάστε απο το blog μου για να αφήσετε μήνυμα στον ΓΑΠ.

    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ο χιωτης μου φερνει εμετο
    τωρα τον σκίζει ο Παπαγιαννης στο αλτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. MAKH
    ΞΕΣΚΙΣΕ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ...ΔΕΞΙΑ.

    ΓΙΑ ΤΑ..ΑΡΙΣΤΕΡΑ.. ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..
    ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ


    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

    22 Φεβρουάριος 2008 6:14 μμ






    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ
    ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ...ΕΔΩΣΑ..ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ?

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ
    ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

    ΙΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ..


    ΜΑΚΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ-ΚΟΥΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Όλα καλά και όλα ωραία αλλά μην βρίζουμε και νεκρούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι,

    o 10.12 έχει δίκιο.

    Μη με ξεχνάτε.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ


    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ


    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΥΝΑΝΕΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  82. Το ΑΛΤΕΡ απόψε έκανε αυτό για το οποίο κατηγορούνται τα blogs στο ζήτημα των σχολίων για τα οποία υποτίθεται (κατ' αυτούς) ότι έχει ευθύνη ο blogger.

    Παρείχε το μέσο στον Χιώτη για συκοφαντική δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    Αυτό ακριβώς είναι και η κατηγορία που απευθύνουν στα blogs για τα comments.

    Σε τηλεφωνική επικοινωνία συνεργάτου μας με το κανάλι και συγκεκριμένα την εκπομπή, στη ερώτησή μας γιατί συκοφαντούν και διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις απάντησαν ότι "δεν υιοθετούμε τις απόψεις, απλώς παρέχουμε βήμα να ακουστούν".

    Γιατί ρε "τσακμάκια", εμείς δηλαδή τι κάνουμε; Το πρεςς τι έκανε; Κάθε άλλος blogger τι κάνει;

    ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. τι την τραβολογουν αυτη την ερμη την 35 για να μην μιλησει αισχος.και τα αλλα τα μεγαλοδημοσιαγραφακια που γλειφουν την εξουσια εναντιωνονται στα μπλογκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. τα γραμματοσημα ειναι προς εκδοση οι ανθρωποι δεν πρεπει να εκδιδονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. bioober δεν βγαινει το σχετικο με την μανταμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ρε, ο ειδικός και στα μπλογκ, Μάκης δήλωσε ότι «στην Αγγλία μόλις γίνει κάποιο υβριστικό σχόλιο το κλείνουν ή τον πιάνουν». Επίσης ότι οι «δημοσιογράφοι δεν έχουν δικαίωμα να δημιουργούν μπλογκς γιατί δεν είναι απλοί πολίτες, μόνο απλοί πολίτες μπορούν να φτιάξουν μπλογκς». Και το καλύτερο: ότι του τηλεφωνούν τώρα «άνθρωποι που κοιμούνται στο δρόμο γιατί διάβασαν στα μπλογκ ότι θα γίνει σεισμός 7.5 Ρίχτερ» και τους καθησυχάζει ότι τα μπλογκ γράφουν αηδίες, να πάνε να κοιμηθούν ήσυχοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Εγώ λέω να συνεννοούνται οι μονές μεταξύ τους με σήματα καπνού όπως έκαναν οι Ινδιάνοι και για τις μετακινήσεις τους να χρησιμοποιούν πελαργούς και χαλιά πέρσικα.

    ρε ήμαρτον!!! εδώ ο κόσμος καίγεται και εμείς ασχολούμαστε αν θα εκδόσουν γραμματόσημα οι μονές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ales malakies den exoume na kanoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Το ευχάριστο είναι ότι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης βρήκε επιτέλους όνομα για την πΓΔΜ: «State of Skopia» ή «Βαρδαρία»... Το δυσάρεστο είναι ότι ουδείς στα Σκόπια δείχνει τη διάθεση να αποδεχτεί το όνομα που τους έδωσε ο Μητροπολίτης. Και το ακόμη πιο δυσάρεστο είναι ότι κανείς στο διεθνές στερέωμα δεν φαίνεται να έχει εκχωρήσει στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης την αρμοδιότητα να βαφτίζει χώρες. Με άλλα βαφτίσια υποτίθεται ότι ασχολούνται οι δεσποτάδες.

    Τα πράγματα, όμως, είναι ακόμη χειρότερα: διότι όπως πληροφορούμαστε αρμοδίως από τη Νέα Υόρκη, ούτε στον νομάρχη Θεσσαλονίκης φαίνεται να αναγνωρίζει ο ΟΗΕ το δικαίωμα της διεθνούς ονοματοδοσίας. Αποτελεί ενδεχομένως παράλειψη της Χάρτας του Αγίου Φραγκίσκου, ακόμη και ανθελληνική ενέργεια, αλλά, καλώς ή κακώς, δεν προβλέπεται διαδικασία με την οποία να αποφασίζει η Νομαρχία Θεσσαλονίκης πώς θα λέγεται η μία χώρα και πώς δεν θα λέγεται η άλλη. Δεν θέλω να αμφισβητήσω το εύλογο ενδιαφέρον πολλών για το όνομα των Σκοπίων. Ούτε, προφανώς, να αμφισβητήσω το δικαίωμα όλων να έχουν τη γνώμη τους για όλα τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, σε δημοκρατία ζούμε. Απλώς αναρωτιέμαι αν έχουμε όλοι την αίσθηση του μέτρου και των μέτρων μας. Και αν αντιλαμβανόμαστε ότι οι απαντήσεις είναι πάντα χρήσιμες, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι καταλαβαίνει κανείς το ερώτημα.

    Oμολογώ, λοιπόν, ότι ο θόρυβος με ξάφνιασε. Διότι, απ΄ όπου κι αν το δει κανείς, δεν έχουμε μπροστά μας παρά δύο επιλογές:

    * Εναν συμβιβασμό. Πράγμα που σημαίνει ότι και εμείς και τα Σκόπια πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας.

    * Μια παράταση της σημερινής κατάστασης. Πράγμα που σημαίνει ότι, ακόμη κι αν δεν μπουν στο ΝΑΤΟ ή στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τα Σκόπια δημιουργούν μια ντε φάκτο κατάσταση η οποία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να ανατραπεί.

    Τρίτη λύση δεν υπάρχει. Και αντί να τσακωνόμαστε για τα αυτονόητα και τα δευτερεύοντα, θα ήταν πρωτίστως χρήσιμο να συμφωνήσουμε ποιο θα μπορούσε να είναι το πλαίσιο ενός συμβιβασμού και πώς θα μπορούσαμε να τον πετύχουμε.

    Eνδεχομένως ένας τέτοιος συμβιβασμός να είναι ανέφικτος - προσωπικά άλλωστε δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος... Αλλά κάπως έτσι κάνουν οι σοβαρές χώρες εξωτερική πολιτική.

    Με το πρόσωπο στραμμένο προς το πρόβλημα, όχι προς τις κάμερες της τηλεόρασης. Και κάπως έτσι οι σοβαρές χώρες καταγράφουν στην εξωτερική πολιτική τους άλλοτε επιτυχίες και άλλοτε αποτυχίες. Αλλά ποτέ εξευτελισμούς.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Το ξεχωριστό γραμματόσημο ισχύει εδώ και αιώνες στο Άγιον Όρος.
    Γραμματόσημα είναι οι κώλοι των πουστοκαλογέρων που τους γλείφουνε από πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ξέρετε γιατί ενώ είναι αντίθετος στις Στρατιωτικές Παρελάσεις ο ΤΣΥΡΙΖΑ, δεν λέει όχι στις Πούστηκες ή αλλιώς Gay Parades?
    Γιατί έχει δυναμικό! Έχει τον Γιωργάκη τον Βούγια ή αλλιώς Ζωζέτ, έχει την κόρη Δραγασάκη, έχει τον ληστή Δημητράκη και γενικά όλα τα αναρχοάπλυτα τα οποία τους έχουν ξεσκίσει την κωλοτρυπίδα οι ποινικοί.
    Τι θα κάνουνε τα παιδιά στην κοινωνία? Διαδηλώσεις? Μπα! Δεν νομίζω! Θα τους πετάνε στριγκάκια οι Χρυσαυγήτες!!!
    Τις Απόκριες θα βάζουν ένα κλομπ στον κώλο τους και θα παριστάνουν τους μεζέδες!!!
    Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο στην αρχή Τσυρίζα-νε λίγο αλλά τώρα τους αρέσει και έχουν γίνει και οι πρώτες "κυρίες". Κάνουν νοικοκυριό, πλένουν, καθαρίζουν και στον ελεύθερο χρόνο τους γαμιώντε κιόλας.
    Μπουλουκηδών και με κουκούλες είναι μεγάλα αντράκια, μέσα όμως ένας, ένας ανακάλυψαν τον θυληκό τους εαυτό! Και τους αρέσει κιόλας!!!
    Άντε και νυφούλες βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

    Ο GAY ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΙ ΗΡΘΑΝ Ο ΝΟΥΡΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΙ Ο ΑΡΜΠΕΝ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΡΕΛΑ!
    ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΝΣ ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

    Υ.Γ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ LA MIRAGE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. 9:13 Στον μαλακα που εχει κολλησει με την σελιδα xristodoulos.org ,
    ρε ξεκολλα! Μηπως εισαι η Λουκα , η κολλητη του Μακη ή σπαζεσαι που δεν κερδισες τα 1000 εουρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Να καταργηθεί το ειδικό καθεστώς του Αγίου Όρους το οποίο υπονομεύει την εθνική κυριαρχία της χώρας σε τμήμα της επικράτειας της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. γιατι να καταργηθει το ειδικο καθεστως?αφου ιδιοκτησια τους ειναι το μερος, κατοχυρωμενη..
    εδω ο κοκκαλης εχει την μιση μυκονο..μας χαλανε οι μοναχοι με μια παραδοση χιλιετιας και βαλε.
    ολα ο ανθρωπος θελει να τα βαλει χερι!παλι καλα που υπαρχει και το αγιο ορος και υπαρχει και ενα φοβερο δασος στην χωρα!
    αλλιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση