GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παπούλιας του είπε να μην πάει...

. ...σε πρόωρες εκλογές! Το Press-gr αποκαλύπτει... . Δ εν θα γίνουν εκλογές , λέει ο Κ. Καραμανλής και η κυβέρνηση. Αυτό είπε ο Κ. Καραμαν...

.
...σε πρόωρες εκλογές!
Το Press-gr αποκαλύπτει...
.
Δεν θα γίνουν εκλογές, λέει ο Κ. Καραμανλής και η κυβέρνηση. Αυτό είπε ο Κ. Καραμανλής και μετά τη συνάντησή που είχε με τον Κ. Παπούλια.
Το Press-gr όμως έμαθε, μέσα στο Σαββατοκύριακο, ότι οι Κ. Καραμανλής και Κ. Παπούλιας συζήτησαν το θέμα των εκλογών στη συνάντησή τους.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε τη γνώμη του Προέδρου της Δημοκρατίας. Κι εκείνος του πρότεινε να μην πάει σε εκλογές αλλά να προσπαθήσει να βρει άλλους τρόπους να συμμαζέψει την κατάσταση.
Αυτά, μην περιμένετε βέβαια να βγουν να τα πουν δημοσίως ότι τα συζήτησαν.

123 σχόλια

  1. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ, Π.Χ. ΣΤΟ GRSex .com ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΕ ΘΕΙΑ ΚΑΛΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΝΕΔ - ΜΑΤ - ΔΑΠ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι ειλικρινά για τη δημοσίευση αυτή.Πρόκειται για ρεπορτάζ των 10 ευρώ που κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει.Πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια κάποιων ανθρώπων που παρασυρμένοι από την απρόσμενη επιτυχία τους , νιώθουν πλέον παράγοντες.
    Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαν να τα λες καλα 5.42.συμφωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. parapolitiki.blogspot.com

    Δείχνει να είναι καλή προσπάθεια.
    Καινούριο στο χώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai fisika ayto sto eipe o papoulias xthes to mesimeri pou trogate sto vizantino

    papagalakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Ελλάδα του 2008 έχει αφήσει τον κόσμο στο Έλεος του Θεού , ο καθένας κάνει ότι και όπως γουστάρει και το κατ' επίφασην Δημοκρατικό μας Πολίτευμα έχει μετουσιωθεί σε μια ιδιότυπη Άναρχη Δημοκρατία που μεν για την άρχουσα τάξη λειτουργεί ως υπηρέτης της, για δε τους πολίτες λειτουργεί ως το χειρότερο τους σενάριο.

    Λογικευτείτε όλοι και ο κόσμος μην επαναπαύετε και ας επαγρυπνεί .

    Η Δημοκρατία στην Ελλάδα του 2008 εξαντλείται
    στους αναξιοπαθούντες , στους ανθρώπους του μεροκάματου , στους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε όλα τα επιστημονικά πεδία για να περνάμε εμείς καλά .

    Όταν όμως σε αυτή τη χώρα περνάμε εμείς καλά ή κάποιοι εργάζονται για να το επιτύχουν τότε το κράτος είναι ΤΙΜΩΡΟΣ και εθελοτυφλεί μπροστά στα καθημερινά και μεγάλα προβλήματα της χώρας και των πολιτών που ζούν σε αυτή.

    Και κάτι για το MEGA CHANNEL .
    Γνωρίζω πολύ καλά ότι διαβάζετε μετά μανίας το PRESS-GR.BLOGSPOT.

    Ας επικεντρωθείτε επιτέλους τουλάχιστον σε αυτό το Δημοκρατικό(ακόμα) κανάλι , στα καθημερινά προβλήματα του κράτους και των πολιτών και σταματείστε να έχετε για 3/4 της ώρας και απο τις 20:00 που αρχίζουν οι ειδήσεις σας στο κεντρικό δελτίο μέχρι δεκαπέντε λεπτά πριν τις εννέα , το ίδιο θέμα. Κουράστηκε ο κόσμος άσχετα με τα μηχανάκια της AGB και το τι σας δείχνουν.

    Μας έχετε κουράσει όλοι , μας έχει κουράσει η πολιτική , η ποίηση ,η εκκλησία, οι αναρχικοί , οι δεξιοί , οι αριστεροί , οι κεντρώοι , οι ακροδεξιοί , οι Βασιλικοί ,τα αυτοκίνητα , η αναισθησία του κόσμου , η υποκουλτούρα , η ζωή , όλα μας έχουν κουράσει σε αυτή τη χώρα.

    Θέλετε όλοι ένα γενικό ρεκτιφιέ , καινούργιες βάσεις πάνω στις οποίες επιτέλους θα οικοδομήσουμε όλοι μας μια πιο ανθρώπινη κοινωνία .
    Τολμήστε το και δεν θα χάσει κανείς.

    Δεν θα το κάνετε όμως γιατί είμαι 40 ετών και ότι βλέπω και ακούω το έβλεπα και στα 10 και στα 20 και στα 30 μου χρόνια .
    Τίποτα δεν αλλάζει και το μόνο που αλλάζει είναι η βλακεία που χρόνο με το χρόνο γίνεται και μεγαλύτερη.

    Έτσι θα ζούμε , έτσι θα ζήσουμε και έτσι θα πεθάνουμε και όχι μόνο εμείς αλλά και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

    Είναι στο DNA μας καταγεγραμμένο να καταστρέφουμε ότι καλό έχουν φτιάξει κάποιοι από εμάς , στα σπίτια μας, στις πολυκατοικίες μας, στις γειτονιές μας, στις πόλεις μας, στη χώρα μας.

    Αυτοί είμαστε και είμαστε ότι αξίζουμε .

    Σας ευχαριστώ και συγνώμη εαν σας κούρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιανουάριος 2007 :
    Επίθεση κουκουλοφόρων με 30 μολότοφ σε διμοιρία ΜΑΤ στα Εξάρχεια!
    Μάρτιος 2007:
    Επίθεση 50 κουκουλοφόρων με μολότοφ σε διμοιρία ΜΑΤ στα Εξάρχεια! Οι αστυνομικοί απάντησαν μες δακρυγόνα, αλλά οι αναρχικοί κατέστρεψαν ασπίδες και έκλεψαν δυο απίδες και μια μάσκα!
    Απρίλιος 2007:
    1) Επίθεση νεαρών αναρχικών κουκουλοφόρων σε διμοιρία ΜΑΤ στα Εξάρχεια! Κατέστρεψαν περιπολικά και μοτοσικλέτες αστυνομικών και πολιτών!
    2) Επίθεση αναρχικών με μολότοφ στα ΜΑΤ Γουδί.
    3) Επίθεση αναρχικών στην πανεπιστημιούπολη και στο ΜΑΤ Ζωγράφου!
    4) Επίθεση αναρχικών με χειροβομβίδα και ΜΡ3 στο Β΄ΑΤΜ Ιωνίας
    Ιούνιος 2007:
    Κουκουλοφόροι επιτίθενται και ξυλοκοπούν τον υποδιοικητή των ΜΑΤ στον Κεραμικό!
    Ιανουάριος 2008 :
    25 Ιανουαρίου 2007 :
    Επίθεση κουκουλοφόρων στο ΑΤΜ Πεύκης!

    Εδώ που κολλάει η Χρυσή αυγή, αφού φαίνεται ότι μάλλον για γυμνάσια των κουκουλοφόρων και των αστυνομικών της Νέας Τάξης, για την υποδούλωση των Ελλήνων φαίνεται να γίνονται! Οι φασίστες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με τους φασίστες των ΜΜΕ σε συνεργεία, ρίχνουν το βλέμμα των πολιτών στα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ των αναρχικών και περνούν άνετα αντισυνταγματικά εκλογικά νομοθετήματα με την βοήθεια των ανθελλήνων αναρχικών του εβραίου αρχικαπιταληστή Ζ. Σόρος! Φιλόλαος 4/2/08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ με 5:42 ... "πληροφορίες" άνευ ιδιαίτερης σημασίας που ποτέ δεν πρόκειται να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντικειμενικα και με νηφαλιοτητα ηρθε η ωρα του Γιωργου Παπανδρεου. Η μοναδικη μας πλεον ελπιδα.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βλεποντας σημερα στα πρωιναδικα κατι φατσες "αναρχικων" "αντι-εξουσιαστων" με το περιβλημα (και την προστασια βεβαια) του ΣΥΝ του κωλου ,να κανουν διαγγελματα (περιπου) και απο την αλλη κατι χρυσαυγιτες ,μαλλον συμπαθησα τους χρυσαυγιτες..

    Τελικα τι εγινε?
    Η χρυση αυγη νομιμα ζητησε και πηρε την αδεια για καποια συγκεντρωση ..

    Τα αναρχιδα αναρχο-απλυτα ομως διαφωνησαν!
    Ε! και ? ποιος τα ρωτησε αν συμφωνουν η οχι??

    Οχι λενε αυτα τα αναρχο-απλυτα του ΣΥΝ (ο "πνευματικος" τους πατερας??).
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κανετε συγκεντρωση!

    Και κανουν την "αντισυγκεντρωση"!
    Και καινε και σπανε και μαχαιρωνονται μεταξυ τους, μαστουρωμενα οπως ειναι και τα καναλια να δειχνουν σκηνες χρυσαυγιτες να "καλυπτονται" απο την αστυνομια κλπ..

    Χτες μαλιστα λυπηθηκα ενα αστυνομικο "πρωταρη" στη τηλεοραση οπως καταλαβα και προφανως μη γνωριζοντας την τεχνη του αυριανισμου, να τον εχουν καλεσει να κανει ..διαλογο με το στρατουλης του ΣΥΝ του κωλου!
    Φτου!
    Αυτο δεν ηταν διαλογος αλλα ενας μονοτονος μονολογος του στρατουληθ.
    Φτου! και ειναι και αντιπαθητικος ο πουστης...

    Ρε ουστ ρε

    Υ.Γ
    Ρε πρεσσ για καντο λιανα να καταλαβουμε και μεις.
    Συζητησε ο Καραμανλης με τον παπουλια.
    Εσεις ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ??
    Δυο τινα ειναι ενδεχομενα.
    Ειτε καποιος απο αυτους το διερευσε,ειτε εχετε κοριους στο προεδρικο μεγαρο..
    Εκτος αν εχετε τιποτε μαγικες ικανοτητες..

    Τι απο ολα αυτα συμβαινει??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το 2003, όταν ο τόπος διέθετε ακόμη κυβέρνηση και πρωθυπουργό, μια εφημερίδα έγραψε ότι ο τότε υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κατοικούσε σε ένα μικρό τριάρι, ιδιοκτησίας φίλου και κουμπάρου του επιχειρηματία, χωρίς να πληρώνει ενοίκιο.

    Πόσο είναι άραγε το ενοίκιο ενός διαμερίσματος 60-70 τ.μ. κάπου στην Πεύκη; Παρ' όλα αυτά, ο Σημίτης παραίτησε τον υφυπουργό προτού περάσει το μεσημέρι! Τώρα χρειάστηκαν τρεις εβδομάδες για να αποφασίσει ο Κουκοδήμος να ανεξαρτητοποιηθεί...

    Αλλά είπαμε: ήταν η εποχή όπου η χώρα διέθετε ακόμη κυβέρνηση και πρωθυπουργό, προτού προλάβει να γευθεί το καθεστώς της «μηδενικής ανοχής» που ασκεί σήμερα την εξουσία. Αν ασκεί κάτι...

    Πόσο θα αντέξει, λοιπόν, ο Καραμανλής με 151 βουλευτές; Η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή: Οσο του το επιτρέψουν!

    Πρώτον, όσο του το επιτρέψουν οι βουλευτές της ΝΔ. Διότι όπως εξελίσσονται τα πράγματα και ενώ πέρασαν μόλις τεσσερισήμισι μήνες από τις εκλογές, οι βουλευτές του δεν δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση να τον βοηθήσουν. Αλλοι από κουταμάρα. Και άλλοι από ιδιοτέλεια.

    Δεύτερον, όσο του το επιτρέψει η αντιπολίτευση. Διότι για να πέσει μια κυβέρνηση πρέπει κάποιος να τη ρίξει. Και ως τώρα η αδυναμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει το παραμικρό παραμένει το ισχυρό (ίσως και μοναδικό...) χαρτί του Καραμανλή.

    Ούτως ή άλλως, όμως, ο Πρωθυπουργός έχει περιέλθει σε μια ιδιότυπη ομηρεία. Ομηρος μιας οριακής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Ομηρος της αδυναμίας του να ελέγξει αυτή την οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Και όμηρος της αδυναμίας της αντιπολίτευσης να τον αμφισβητήσει. Πόσο μακριά μπορεί να πάει αυτή η βαλίτσα;

    Δεν θα πάει μακριά. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις είναι αδύνατον να κυβερνηθεί η χώρα επί τέσσερα χρόνια. Καλά καλά ούτε ως τις ευρωεκλογές του 2009 δεν θα μπορέσει να φτάσει. Και απομένει στον Καραμανλή απλώς να χειριστεί τα αυτονόητα:

    * Θα κυνηγήσει τον χρόνο ή τους αντιπάλους του; Θα προτιμήσει να πάει σε εκλογές ή θα αφήσει τα πράγματα να τον πάνε;

    * Θα πάει σε εκλογές όσο παραμένει ακόμη ο ισχυρότερος των αδυνάτων ή θα διακινδυνεύσει να αντιμετωπίσει τις κάλπες ως άλλος ένας αδύνατος μεταξύ πολλών;

    * Αρα θα πάει σε εκλογές το φθινόπωρο του 2008 (όταν παρέλθουν οι συνταγματικοί φραγμοί και επιτρέπεται εκ νέου η διάλυση της Βουλής) ή θα ρισκάρει να συρθεί ως την άνοιξη του 2009;

    Ούτε άλλη στρατηγική υπάρχει ούτε άλλες επιλογές. Αλλά αν ο όμηρος Καραμανλής έχει ακόμη έστω και αυτές τις επιλογές, είναι επειδή το ΠαΣοΚ του το επιτρέπει. Και επειδή οι βουλευτές του διαθέτουν (ακόμη) ένα στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «T ο ΠAΣOK προβληματίζεται εντονότατα για τα κίνητρα, τα αίτια και τους υποκινητές των νέων αποκαλύψεων σχετικά με τον παράνομο τζόγο στελεχών του στο Xρηματιστήριο». Aυτό αναφέρει επί ημέρες το πολιτικό ρεπορτάζ όλων των εφημερίδων. H δε προχθεσινή δήλωση του κ. Σημίτη δεν ήταν απλώς πολύ καθυστερημένη, αλλά και απαραδέκτως αμφίσημη. Στην ουσία οι ιθύνοντες του κυβερνώντος κόμματος δεν ενδιαφέρονται αν οι καταγγελίες είναι ακριβείς και στοιχειοθετημένες. Aν τα κατονομαζόμενα στελέχη της κυβερνήσεως και του ΠAΣOK είναι ένοχα και τιμωρητέα. Aλλά τους απασχολεί έντονα αν οι αποκαλύψεις προήλθαν από τη σύγκρουση συμφερόντων των επιχειρηματιών του «Aλτερ». Aν εντάσσονται στις εσωκομματικές έριδες του ΠAΣOK και στα συντροφικά μαχαιρώματα. Aν αποβλέπουν στην εξουδετέρωση των ευμενών εντυπώσεων που πέτυχε η κυβέρνηση με τη σύνοδο κορυφής και την ένταξη της Kύπρου στην E.E. Aν αποσκοπούν στην παραίτηση του K. Σημίτη και στην εκλογή νέου αρχηγού στο ΠAΣOK, κ.λπ., κ.λπ.

    Aυτή η απόπειρα «υπερβάσεως» του πραγματικού προβλήματος δηλώνει περισσότερο από κάθε τι άλλο τον πολιτικό παχυδερμισμό που έχει καταλάβει το ΠAΣOK, προφανώς λόγω της πολυετούς ασκήσεως και νομής της εξουσίας. Aυτή η απώλεια επαφής με την πραγματικότητα εκδηλώνεται σε δύο διαστάσεις. H πρώτη αφορά την αίσθηση ασυδοσίας και ατιμωρησίας των κυβερνώντων και η δεύτερη την πεποίθησή τους ότι ο απλός πολίτης διακατέχεται από ακρισία και αμνησία.

    Bάσει, λοιπόν, της δεύτερης διαστάσεως το μεγάλο σκάνδαλο του Xρηματιστηρίου είχε μόνο θύματα και όχι θύτες. Tα εκατομμύρια των μικροεπενδυτών «έπαιξαν και έχασαν». Oπως συμβαίνει στα ανά την επικράτεια καζίνο και γενικώς στα τυχερά παίγνια, που πολλαπλασιάσθηκαν επί «σοσιαλιστικού» ΠAΣOK. Aν η «υπεύθυνη» κυβέρνηση δεν μερίμνησε, όπως είχε καθήκον, να διασφαλίσει σε αυτό το «παιχνίδι» στοιχειωδώς τίμιους όρους, αν υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της εμφανίζονται αναμεμιγμένοι σε παράνομα κόλπα, στα οποία παγιδεύτηκαν οι μικροεπενδυτές και πλούτισαν οι ίδιοι, αυτό δεν έχει σημασία. Oι χαμένοι «ας πρόσεχαν», όπως παρατήρησε προ μηνών ο κ. Σημίτης…

    Aλήθεια, ποια ερμηνεία μπορεί να δοθεί στην παρατήρηση αυτή; Διότι η πλέον εύλογη είναι ότι στις ημέρες μας ο απλός πολίτης δεν πρέπει να απαιτεί από τους κυβερνώντες ήθος, δικαιοσύνη, προστασία. Aλλά να «τους προσέχει» και να αυτοπροστατεύεται από τις λαθροχειρίες, τις παγίδες και τις δολιότητές τους(!) Kαι μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?
    Η απάντηση είναι απλή. ΠΟΤΕ!!! Αντιθέτως, ώς ένδειξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο Ανδρέας χρησιμοποιούσε τα ΜΑΤ για να καταστέλονται με πιο αποτελεσματικά "εκπαιδευμένα" μέσα οι λαικές διαδηλώσεις, όπως πχ και το 1995 εναντίον των συνταξιούχων, όπου έπεσαν πολλές "ψιλές" στα "τιμημένα γηρατειά", όπως τα προσφωνούσε ο μεγάλος ηγέτης... Και βέβαια η δικαιολογία για τους..."δημοκρατικούς ξυλοδαρμούς επι Ανδρέα" ήταν πάντα να κατασταλεί ο... λαικισμός. Η λέξη καραμέλα για κάθε κυβερνητικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

    http://clubs.pathfinder.gr/pasokkateleth/488769

    (απομακρυνετε τα παιδια αν υπαρχουν.Μην παθουν κανεβα σοκ βλεποντας τον βρυκολακα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικα εκτος απο τους ελεεινους σκατοπασοκους πιστευει κανεις οτι η χωρα δεν εχει κυβερνηση??

    Μην μου πειτε!
    Υπαρχουν και τα .."αριστερα"!

    Αλλα η πλειοψηφια πιστευει οτι δεν εχομε κυβερνηση??

    Εγω να σας πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει "ανυπαρξια κυβερνησης"..

    Ανυπαρξια αντιπολιτευσης ΝΑΙ εχω διαπιστωσει.
    Και δεν αφορα μονο το μπραβογιοργο ,ουτως η αλλως ανεπαρκεστατο..
    Αφορα ολη την "αξιωματικη αντιπολιτευση"..
    Αυτα σε λιγο θα βγαλουν τα μαχαιρια και θα σφαχτουν..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10.01

    Ασε φιλε ...εισαι γνωστος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ 2 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ???

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΛΟΣ... ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΦΕΛΛΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ....

    Με απόφαση του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, θέσηΣυμβούλου στο εν λόγω υπουργείο αναλαμβάνει ο Υπ. Βουλευτής Αχαΐας Ν.ΔΔημήτρηςΤριανταφυλλόπουλος.Η συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε και επισημοποιήθηκε την προηγούμενηεβδομάδα - μετά από γόνιμες συζητήσεις - και ο Αχαιός Πολιτευτής ξεκινά τιςπροσεχείς ημέρες την άσκηση των καθηκόντων του.Αρχική και πιο σημαντική από τις αρμοδιότητες που ανέθεσε στονκ. Τριανταφυλλόπουλο κ. Υπουργός είναι η προώθηση και προβολή του Ε.Π.ΑΝ ( ΕπιχειρησιακόΠρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα) που συγχρηματοδοτείται από τηνΕυρωπαϊκή Ένωση, το Ελληνικό Δημόσιο και ιδιωτικούς πόρους, αφορά δε τοσύνολο των έργων του υπουργείου, την ενίσχυση των επιχειρηματιών τουτουριστικού κλάδου αλλά και την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος.Μέσα στην εβδομάδα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος θα έχει συνεργασία με τον ΓενικόΓραμματέα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ Σπύρο Ευσταθόπουλοπροκειμένου να ενημερωθεί για το βασικό αντικείμενο της θέσης του, για το οποίο η ηγεσίατου υπουργείου δίδει ιδιαίτερη βαρύτητα προκειμένου να αναπτυχθεί η χώραστον τουριστικό τομέα και να διαδοθούν στον επενδυτικό χώρο -στο εσωτερικόκαι εξωτερικό - οι ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα τουτουρισμού στην Ελλάδα".
    Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος με αφορμή την ανάληψη της θέσεως Συμβούλου στο Υπ.
    Τουριστικής Ανάπτυξης δήλωσε:
    "Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Άρη Σπηλιωτόπουλο για την απρόσμενη επιλογή
    του προσώπου μου σε μία τόσο σημαντική θέση στο υπουργείο του και θα
    καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του. Το
    Υπουργείο Τουρισμού, στο οποίο και θήτευσα για λίγους μήνες το 2006, με την
    σύστασή του και επί Υπουργίας του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, έχει ανοιχτούς
    ορίζοντες, βαρύ έργο και ουσιαστικούς στόχους. Το να είμαι ένας από τους
    συνοδοιπόρους συνεργάτες του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου είναι για μένα τιμή και
    βαρύτατη ευθύνη.
    Σαν Αχαιός πολιτικός, δίπλα σε έναν καταξιωμένο πολιτικό με σύγχρονες
    αντιλήψεις, μα πάνω απ’ όλα από την Αχαΐα, ελπίζω και θα προσπαθήσω να φανώ
    χρήσιμος και στο νομό μου, που και τις δυνατότητες και την ανάγκη
    τουριστικής ανόρθωσης έχει, με κινήσεις καλά μελετημένες, προσεκτικές και
    ουσιαστικές που χαρακτηρίζουν άλλωστε τον υπουργό. Οι περιπτώσεις του
    Αυτοκινητοδρομίου Πατρών , της Μαρίνας Πατρών και Αιγίου, του Χιονοδρομικού
    Καλαβρύτων, του Οδοντωτού Διακοπτού-Καλαβρύτων ,των παραλιών και οι ορεινών
    όγκων του νομού, των Μοναστηριών και Εκκλησιαστικών Μνημείων της
    περιοχής, της περαιτέρω ξενοδοχειακής υποδομής, της κατάρτισης και
    εκπαίδευσης του προσωπικού του κλάδου, της προβολής των πυροπλήκτων περιοχών
    της Αιγιάλειας, συναποτελούν πεδίον δράσης λαμπρόν, με όραμα, εργατικότητα,
    επιμονή και στενή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς".
    Ο Υπ. Βουλευτής παρά τα νέα του υψηλά καθήκοντα στην Αθήνα, θα καταβάλει
    κάθε προσπάθεια να παραμείνει κοντά στους ψηφοφόρους του και γενικά στους
    πολίτες της Αχαΐας, σεβόμενος την δύναμη που του έδωσαν, δηλώνοντας
    παρόν για τις επόμενες εκλογές με αποφασιστικότητα για είσοδό του στη Βουλή.
    Τα Πολιτικά Γραφεία του κ. Τριανταφυλλόπουλου σε Πάτρα και Αίγιο θα
    παραμείνουν ανοικτά με τον ίδιο και τους συνεργάτες του στην διάθεση του
    κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τζων
    Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μόνο το 29% των πολιτών πιστεύει ότι έχουμε κυβέρνηση.
    Αν δεν είχε κερδίσει ο ΓΑΠ την 11.11.07 , τώρα θα είχε πάει ο ΚΚ στο 22% .
    Ο χοντρός ''καταλληλότερος'' βασίζεται στην αδυναμία του Πασοκ.
    Μετά τις πρόωρες εκλογές ένα νέο κόμμα θα βγεί για να στείλει το Πασοκ στο μουσείο και να ξανα-αναστήσει την Δημοκρατική Παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10:10
    Papadimatos for President

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ε μαλλον ο Μάκης ο ξαδελφός του, θα έχει κανένα DVD του Άρη, οπότε αναγκάστηκε να τον πάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 4 Φεβρουάριος 2008 10:15 πμ

    Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μόνο το 29% των πολιτών πιστεύει ότι έχουμε κυβέρνηση.
    ==
    Δεν αποκλειεται.
    Ειναι ομως η δεν ειναι πλειοψηφια??
    Εγω ξερω οτι η πλειοψηφια υπερισχυει.
    Εστω η σχετικη πλειοψηφια οπως εδω.

    Και δηλαδη ,για ναχουμε καλο ρωτημα,το κωμα σου η πασοκοσκυλια με 2.300.000 ψηφους πηρε 172 εδρες καποτε..
    Για καντο μια αναγωγη επι τοις εκατο να δεις ποσο ειναι σε συνολο 7.500.000 ψηφοφορων..
    Να σου το κανω εγω.
    30,66%

    Να το θεσω και αλλιως??:
    ΠΟΤΕ στην Ελλαδα η στον κοσμο ολοκληρο κυβερνησε ποτέ η απολυτος πλειοψηφια??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εσάς την είδηση ποιός την έδωσε; Ο Παπούλιας, ο Καραμανλής ή ο Μάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΟΦΗΣΕ, ΡΙΞΤΕ ΑΣΒΕΣΤΗ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΛΑΚΟ"τζων", αυτό για σένα!

    Ελληνική σημαία στα χέρια των νεοναζί ΠΑΥΕΙ αυτομάτως να είναι Ελληνική σημαία.

    Γίνεται αυτόματα η σημαία των ΕσΕς, αυτών που εκτέλεσαν Ελληνες πατριώτες, έκαψαν χωριά, εφάρμοσαν τις μαζικές εκτελέσεις στο όνομα συλλογικών ευθυνών, εξολόθρευσαν δεκάδες χιλιάδες Ελληνες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Γίνεται αυτόματα η σημαία αυτών που φορώντας κουκούλες και ναζιστικά περιβραχιόνια κατέδιδαν στις γερμανικές δυνάμεις κατοχής του Ελληνες πατριώτες που έκαναν αντίσταση, και εκείνοι με τη σειρά τους του βασάνιζαν και τους εκτελούσαν. Είναι η σημαία αυτών των μαυραγοριτών που στην κατοχή πλούτισαν από τον πόνο και τον θάνατο των Ελλήνων, είναι η Σημαία εκείνων που δεν έδωσαν μάχες για την πατρίδα τους αλλά έμειναν πίσω κρυμμένοι σαν τα σκουλήκια τρεφόμενοι από τη σάρκα της Πατρίδας μας. Αυτά δηλαδή που έκανε και ο πατέρας του "τζων".

    Ελληνική σημαία στα χέρια των νεοναζί είναι βεβηλωμένη, μολυσμένη και έντονα μολυσματική. Η απολύμανση της από το μικρόβιο του ναζισμού μπορεί να γίνει μόνο με φωτιά.

    Οι νεοναζί της χρυσής αυγής δεν είναι Ελληνες κατά το πνεύμα, είναι προδότες του Ελληνισμού, είναι γερμανοτσολιάδες και ΕσΕς, ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται, ως εχθροί της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΣΥΧΟ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΔ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ?
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
    ΔΕΞΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12:10

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΤΖΩΝΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΤΑΤΑ.

    ΜΠΡΑΒΟ! ΑΚΌΜΑ ΚΙΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΣΤΑ ΕΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τ-Ζώ(ο)ν,

    Απέλαυσες την εκτίμηση όλων βλέπω...

    Με τις υγείες σου σκατοκαθίκι!

    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ston papaoulia pios to eipe na tou to pei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 4 Φεβρουάριος 2008 12:10 μμ

    ==
    Δεν με ενδιαφερει ουτε και μενα η σημαια που καψανε αυτα τα αναρχο-απλυτα,κατ αρχας.
    Δεν ειναι οτι δεν σεβομαι ενα συμβολο,αλλα οπως ταχουν καταφερει οι πασοκοσκυλαιοι με τους "γνωστους-αγνωστους" αυτο δειχνει πολυ .."προοδευτικο" ,αλλωστε ειναι τοσο συνηθισμενο που επαψε πια να αποτελει ειδηση..

    Κατα δευτερον δεν ρωτας καλυτερα τι εκανε ο πατερας της σ.Αλεκα στην κατοχη?
    Θαχε ενδιαφερον νομιζω.

    Πιασε μετα τον πατερα του αποβλητου του σημιτη και συνεχα με τον παππου του μπραβογιοργο.

    Πιο χρησιμα συμπερασματα θα βγαλεις ,πουστακο.

    Ασε τον πατερα μου ,ηταν μικρος τοτε ,ο παππους μου οντως υπεφερε απο τους γερμανους .
    Και μετα πηγε και στην Μακρονησο το 1945 οταν την ανοιξε ο γερο παπατζης (και "γερος της δημοκρατιας", μην χεσω, αποκαλουμενος)κωλοπαιδι..
    Ητανε κομμουνιστης, στο ΕΑΜ .
    Απλος ιδεολογος ,δηλαδη μαλακας.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ρε νουμερο που ηταν τοτε στα πραγματα ,ειναι οι ιδιοι που ψηφιζανε ζουμπιτοι Παπαδοπουλο ειναι οι ιδιοι που τωρα το παιζουν .."δημοκρατικοι" πασοκοσκυλαιοι..


    Ποιο απο σας θα γαμησω αποψε?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ε! πουστακια!

    Ενας ενας ,να σας προλαβαινω.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Α! πουστακια BLOOPER-ακια.

    Ολη η Ευρωπη εχει θεσπισει σαν γιορτη την μερα της απελευθερωσης τους απο τους γερμανους.

    Μονο εμεις δεν ξερουμε ΠΟΤΕ εγινε η απελευθερωση!
    Δεν ειναι καταπληκτικο?? Ε?

    Ξερουμε ομως ποτε ανατιναξαν την γεφυρα του γοργοποταμου οι "αντιστασιακοι" !
    Και το γιορταζουμε!
    Μια γεφυρα βεβαια που οι γερμανοι την ξαναστησαν σε 24 ωρες..
    Ξερουμε επισης οτι ο μανωλακης μια νυκτα κατεβασε τη γερμανικη σημαια!
    Πω πω κατορθωμα!

    Στη Γαλλια επισης γιορταζουν (και καλα κανουν) την πτωση της Βαστιλλης,την πτωση της μοναρχιας.

    Στην Ελλαδα ομως δεν την γιορταζουμε!
    Δεν ειναι καταπληκτικο?? Ε??

    Και ποτε εγινε η πτωση της μοναρχιας??Ε??

    Την 15 Ιουλιου του 1973!
    Η μηπως οχι?

    Αντιθετα γιορταζουμε την ανατροπη του Παπαδοπουλου απο τον Ιωαννιδη την 17η Νοεμβρη του 1973!!!
    Και μαλιστα την ονομασαμε και "επος του πολυτεχνειου"!!!

    Δεν ειναι καταπληκτικο?? Ε??

    Ποιο απο σας θα πηδηξω αποψε??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δηλαδή για να καταλάβω...

    Συζήτησαν Καραμανλής και Παπούλιας με απόλυτη μυστικότητα και κατέληξαν κάπου.


    Ο συγγραφέας της παραπάνω είδησης είναι:

    α) εξ'απορρήτων των Καραμανλή
    β) εξ'απορρήτων του Παπούλια
    γ) εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο παπάς;

    Διαλιέχτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συζήτησαν με απόλυτη μυστικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. πουστρο"τζων", το ποστάραμε αλλού, φάτο κι εσύ στη μάπα!

    Μονοπωλείς το πατριωτισμό των Ελλήνων εξευτελισμένε απόγονε της ντροπής τους; Καπηλεύεσαι αυτό για το οποίο οι άλλοι θα ντρεπόντουσαν να κάνουν λόγο;

    Την Ελληνική Σημαία πρέπει να την τιμάς όταν την σηκώνεις. Αν την βεβηλώνεις εκμεταλλευόμενος και καπηλευόμενος το αίμα τον αγώνα και τον θάνατο όλων όσων πολέμησαν για αυτή πρέπει να γίνεσαι μεζές με το κοντάρι οδοντογλυφίδα!

    Ξηγηθήκαμε;

    Ανήκω σε μια οικογένεια που έδωσε νεκρούς σε όλους τους πολέμους στο όνομα της πατρίδας, από την μικρασιατική καταστροφή μέχρι και τον β' παγκόσμιο. Καμία ανοχή σε αυτόν που κουβαλάει την τιμή του παππού μου για να καπηλευθεί την πατρίδα μου. Ειδικά όταν αυτός εκπροσωπεί την ιδεολογία κατά της οποίας αγωνίστηκαν οι προγονοί μου δίνοντας την ζωή τους για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι (έστω τόσο λίγο).

    Θα του βάλω το κοντάρι της σημαίας αποπίσω! Θρασύδειλε αλήτη, ηλίθιο κατασκεύασμα, απόγονε κουκουλοφόρων καταδοτών "τζων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ

    ΤΖΩΝΑΡΑ

    ΒΓΑΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙΜΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ.

    BLOOPERS ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Re, gia des re oi de3ioi pou ginane kai patriotes!

    Magkepse h bazelinh kai zhtaei mertiko apo to gamhsi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο τζων τον κολο κουναγε, του 'χωσαν το κονταρι!

    χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΟΛΛΑΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ

    ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΙΝΤΥ ΟΙ ΦΟΤΟΣΟΠΑΔΕΣ

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΗ ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 4 Φεβρουάριος 2008 1:36 μμ

    ==
    Καλα ,καλα..
    Δεν κατσω τωρα να ασχοληθω με τα ασυναρτητα σου..

    Η ερωτηση παραμενει:
    Ποιο απο σας τα πουστακια θα γαμησω αποψε??

    Μετα θα μου απαντησει και σε κατι ερωτηματα που εβαλα.
    Με το καλο η με το κακο.
    Δουλευω ζωστηρα εγω..


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Xrysos mezes...

    Psit, "Tzwn" , kati allo pou den ksereis apo tin istoria, einai to ti kanane tous koukouloforous dosilogous san kai sena, otan ksapostilame tous germanous apo ekei pourthane... Thes kai na gamiseis kiolas, ypokeimeno. Oute poutana den tha sou kathotane esena re, me tin glitsa pou kouvalas... Bravo bloopers, kala tou tapate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μου φαίνεται οτι τραβάει και τρίτο πήδημα ο πισινός σου σκατοκάθικο τζων.

    Βγάλε το κοντάρι και τα λέμε, βρωμιάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΟΛΛΑΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ

    ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΙΝΤΥ ΟΙ ΦΟΤΟΣΟΠΑΔΕΣ

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΗ ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ, ΤΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ?

    ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ BOURDELA.COM ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ COPY PASTE ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΚΕΙ.

    ΑΝΩΜΑΛΕ ΚΟΛΟΓΕΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 4 Φεβρουάριος 2008 2:08 μμ

    ==
    Εσυ με τα greeklish γνωριζομαστε??

    Λεω μηπως..

    Αμα ντρεπεσαι, μην το πεις..

    Και κοψε τα γαμημενα γκηκλισ αχρηστο υποκειμενο.
    Δεν ξερεις Ελληνικα?
    Ρωτα να σου πουμε μαιμουνι

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αστο τζων, δεν είναι η μέρα σου σήμερα. Οσο επιμένεις τόσο εξευτελίζεσαι περισσότερο.

    Cut your losses και κάνε την, δεν σε παίρνει βλαμμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Kανένας άλλος αγράμματος να επικροτήσει τις ασυναρτησίες των μπλούπερς υπάρχει;άντε να πει κι αυτός ένα μπράβο να τελειώνουμε με τις πορδούλες.
    Τζων μήν κολλάς,πάντα σωστός (με τον τρόπο σου)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 4 Φεβρουάριος 2008 2:17 μμ
    Cut your losses

    ==
    Ωπα! το ριξαμε στα Οξφορδιανα τωρα??

    I am loosing?
    Of what?

    You! get out son of a bitch

    john

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΡΙΧΤΑ ΤΖΩΝΑΡΑ!

    ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΗΡΘΑΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΜΕΓΑΣ ΠΟΡΔΙΛΑΟΣ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΣΕΣ, Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΣΚΙΝΙΣ, ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καθυστερημένοι bloopers, από που ακριβώς αντλείτε νομιμοποίηση να μας επιβαρύνετε τα γεννητικά όργανα με τα παραληρήματά σας και τις εμμονές σας; Ποσώς μας ενδιαφέρει τι έκανε ο προπάπος σας, από που κρατάει η σκούφια σας, κατά πόσο έχετε αγωνιστικές περγαμηνές κοκ. Έχετε το θράσσος να κάνετε και υποδείξεις ύφους, όταν το μπινελίκι το πηγαίνετε πρώτη-δευτέρα. Είστε από τους βασικούς πρωτεργάτες της πτώσης του επιπέδου εδώ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ", ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΚΛΠ

    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ, ΙΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Βρε α σιχτηρ που θα κανεις και υποδειξεις υφους στα παιδια.

    Δε βλεπετε τα χαλια σας και τα ναζιστικα σας? Και λιγα σας χωνουν ρε αλητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα 2.29, αλλά τα 'παιδιά' σου το παίζουν ΄παντογνώστες με υφάκι μεγατόνων και γράφουν με χειρότερο ύφος από αυτούς που τυπικά κατακρίνουν.

    Και ποιοι είμαστε 'εμείς' ακριβώς για να δούμε τα χάλια μας; Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά εδώ μέσα υπάρχουν πολλές αποχρώσεις απόψεων που δεν καλύπτονται από το υπεραπλουστευτικό δίπολο φασισμός-αριστερά. Αλλά μάλλον αυτό είναι ιδιαίτερα δυσνόητο για άτομα της υποστάθμης σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 4 Φεβρουάριος 2008 2:27 μμ

    ==
    Ειναι γιατι δυστυχως την Ιστορια που μας μαθανε την γραφουνε .."πρωωδευτικοι" μην χεσω..

    Οι .."αριστεροι" ειναι οι ..ηρωες!
    Ποιοι?!?!?
    Οι..αριστεροι!

    Τα πουλημενα τομαρια.
    Οι οσφυοκαμπτες ,οι ανθρωποι για ολες τις δουλειες ,οι αιμοβοροι φασιστες ,οι μισαλλοδοξοι που θα σφαζαν με ευχαριστηση οποιον εχει διαφορετικη αποψη απο αυτους...

    Οι αιμοβοροι αιμοδιψεις τυχοδιωκτες.
    Που δεν ξερουν καν τι παει να πει ηθικη ...δωστους ενα κομματι ψωμι και ειναι προθυμοι να σου ξεφουρνισουν ο,τι τους ζητησεις ...

    Αρκει αυτοι να βολευτουνε.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Από το blog του Νίκου Δήμου - για να βοηθήσουμε λίγο τη συζήτηση...

    Η σημερινή Ελλάδα


    Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

    «….αφού από το 1945 η αριστερά ασκεί πάνω στη χώρα την πολιτισμική της εξουσία, εκδίδει τις σημειολογικές της παρατηρήσεις και επιβάλλει τον τρόπο σκέψης, οποιοσδήποτε θέλει να διατυπώσει μια διαφορετική άποψη πρέπει να δηλώσει πίστη στις αξίες της. Δηλώστε αριστερός και θα σας επιτραπούν τα πάντα. Δηλώστε δεξιός και δεν θα σας παραχωρηθεί τίποτε.

    …Όλοι οι οπαδοί της στασιμότητας στη Ελλάδα, που αγωνίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διατήρηση των κεκτημένων, οφείλουν να υιοθετήσουν τον λόγο του κινήματος σε σημείο που ο αριστερισμός έγινε η γεροντική ασθένεια του σοσιαλισμού. Αυτή η καινούργια παρελθοντολατρεία, η τυλιγμένη στην γλώσσα των αβράκωτων, είναι αρκετά αποπροσανατολιστική σε πρώτη προσέγγιση, αφού ανακατεύει επαναστατικά συνθήματα με συντεχνιακές διεκδικήσεις. Κυρίως εκδηλώνει τον ίδιο τρόμο απέναντι στην πορεία του χρόνου και στις μεταμορφώσεις του κόσμου. (...)

    Έτσι βλέπουμε γέρους απόμαχους του Πολυτεχνείου, καταπονημένους αυλοκόλακες, που έχουν κάνει όλων των ειδών τους συμβιβασμούς, όλων των ειδών τις χαμέρπειες, να αναλαμβάνουν πάλι υπηρεσία και να ξαναβυθίζονται στον αντικαπιταλισμό της νιότης τους: ριζοσπαστισμός της ανδρανάπαυσης. Παντού, σε όλες τις μεσαίες τάξεις, ευδοκιμεί ο “μπολσεβικισμός του γλυκού νερού”. Δεν υπάρχει καλλιτέχνης, δημοσιογράφος, ηθοποιός που να μην θέλει να είναι ανατρεπτικός, ιδιαίτερα όταν επιδοτείται από το κράτος. (...) Ένα ολόκληρο τμήμα της διανόησης διακρίνεται για την άρνηση της προόδου, το μίσος για τη νεωτερικότητα, τις πεσιμιστικές προβλέψεις. Η ιερεμιάδα έχει γίνει κοινός παρονομαστής των ελίτ. (...)

    «Η Ελλάδα εισέρχεται στον παγκόσμιο καπιταλισμό μονάχα κάτω από το πρίσμα της αρνητικότητας, μέσα από μια πληθώρα αναθεμάτων. (...) Κάθε νεωτερισμός, οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί, τα βλαστοκύτταρα, οι νανοτεχνολογίες, γίνεται δεκτός με καχυποψία λες και φέρνει κάποιο διαβολικό αποτύπωμα. Οι διαδηλώσεις ενάντια στις εκπαιδευτικές ή συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις… απέδειξαν πως εκείνοι που σήμερα αποτελούν την εμπροσθοφυλακή του κόμματος του φόβου είναι οι νέοι, οι φοιτητές: μια ολόκληρη γενιά θα ήθελε να αρχίσει τη ζωή της με εξασφαλισμένο ένα επάγγελμα και μια σύνταξη! Οι Έλληνες φοβούνται τον κόσμο, φοβούνται τους άλλους, κι ακόμη περισσότερο φοβούνται τον φόβο τους. (...) Ενστικτώδης “καταστροφισμός”: ένα πιθανό κακό θεωρείται αυτομάτως σαν αναπόφευκτο και συνεπώς σχεδόν τετελεσμένο. Σήμερα μας σκανδαλίζουν τα ζεστά καλοκαίρια και οι κρύοι χειμώνες. Ο ουρανός μας χρωστάει ομαλές κλιματολογικές συνθήκες». (...)

    «Το κυρίαρχο φάντασμα στην αρένα της πολιτικής και της διανόησης είναι το φάντασμα της συνομωσίας: ένας κοινός σε όλους τρόπος σκέψης καταγγέλλει τους δράστες της σκευωρίας ενάντια στη Ελλάδα. Μια λέξη εκφράζει αυτό το συναίσθημα του τρόμου, μια λέξη που έχει γίνει αισχρή όπως ο φασισμός και η παιδοφιλία: η λέξη φιλελευθερισμός. Το τι εννοούμε με αυτόν τον όρο είναι πολύ μυστηριώδες. (...) Αν υπάρχει μια γενική θέση στη Ελλάδα, μια κοινή γλώσσα, αυτή είναι ο τρόπος με τον οποίο όλα ανεξαιρέτως τα στρατόπεδα, ακόμη και ο αρχηγός του κράτους καθυβρίζουν αυτή τη θεωρία. (...) Αυτό οδηγεί την άκρα Αριστερά, ως προς το θέμα του κοινωνικού προβλήματος, στο να ζητά περισσότερο την τιμωρία των προνομιούχων παρά τη βελτίωση της μοίρας των πάντων. Πρέπει να τιμωρήσουμε τους πλούσιους: οι φτωχοί θα κερδίσουν από αυτό μια συμβολική ικανοποίηση.

    Αυτή η αλλεργία απέναντι στον φιλελευθερισμό στρέφεται στη συνέχεια κατά των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτός είναι ο εχθρός μας, εννοείται συμβολικά, έστω κι αν τα δύο μας έθνη δεν πολέμησαν ποτέ μεταξύ τους.»

    ________________________________________________

    Το κείμενο αυτό γράφτηκε από τον Πασκάλ Μπρυκνέρ για την σημερινή Γαλλία (στο βιβλίο του: Η Τυραννία της Μεταμέλειας, εκδ. Αστάρτη). Ο Πάσχος Μανδραβέλης το ανθολόγησε στην χθεσινή Καθημερινή και εγώ το αντέγραψα, βάζοντας όπου Γαλλία, Ελλάδα (και όπου Μάης 68, Πολυτεχνείο).

    Να γιατί φωνάζαμε: «Ελλάς-Γαλλία – Συμ-μα-χία!».

    Αντίρρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ Η Ν,Δ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ

    ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΟΥΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΝΑΙ ρεεε ειμαι αδελφη μαρεσει να τον περνω!!!!

    Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. τζων

    4 Φεβρουάριος 2008 10:56 πμ

    Ότι θυμάσαι χαίρεσαι .
    Το Πασοκ επωφελήθηκε στις εκλογές του 1996 και 200 τον νόμο Κούβελα που είχε ψηφιστεί επειδή ο σατανικός Μητσοτάκης νόμιζε ότι η Ν.Δ. θα είναι πρώτο κόμμα εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.
    Το Πασοκ πήρε την 16.Σεπτ.07 , 2.727.000 ψήφους , ποσοστό 38% .
    Ζούμε σήμερα τον τρομερότερο , η τραγικότερο , πολιτικό συνδιασμό της μεταπολίτευσης .
    Πρωθυπουργός , Κωστάκης Καραμανλής .
    Αρχηγός αξιωμ.αντιπολίτευσης , Γιωργάκης Παπανδρέου .
    Δεν γράφω άλλο σχόλιο για να μην στενοχωρήσω τους όποιους λάτρεις Δυναστειών , επισκέπτονται σήμερα το μπλόγκ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τώρα που ξαναβλέπω την είδηση, μου' ρχεται στο μυαλό ο ανεκδιήγητος φαφουτο-Γεωργίου, λίγες μέρες πριν το euro-04, όταν όλο σημασία διακύρηττε στα κανάλια ότι η Ελλάδα δε θα βάλει ούτε γκολ. Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε "για να το λες εσύ, κα΄τι θα ξέρεις", χαμογέλασε πονηρά (όχι πλατύ χαμόγελο, ένεκα η ελλιπής οδοντοστοιχία) και το μάτι του έλαμψε.

    Μετά την κατάκτηση του τίτλου, μέσα στη γενική ευδαιμονία, κανείς δε θυμήθηκε τις μαλακίες του ... έτσι απλά.

    Κι έδω, αν δε γίνουν εκλογές, ο "συντάκτης" θα χρεωθεί με μια ακόμα επιτυχία, και τι επιτυχία!!! Από τα άδυτα του Προεδρικού Μεγάρου. Αν πάλι προκυρηχθούν εκλογές σε μια βδομάδα, θα επικρατήσει τέτοιο μπάχαλο που κανείς δε θα ασχοληθεί με την είδηση - γαλότσα ! Πιασ' τ' αβγό και κούρευτο δηλαδή.

    Άντε, και σ' ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 4 Φεβρουάριος 2008 2:43 μμ

    ==
    Χαζομαλακα!
    Ρε ξερεις να διαβαζεις??

    Λες η πασοκοσκυλια πηρε 2.727.000 ψηφους.
    Ωραια!

    Εγω βρηκα στο Ypes.gr/ekloges:
    Εγγεγραμμενοι: 9.921.000

    Για κανε μια αναγωγη επι τοις εκατο στο συνολο των ψηφοφορων και δες ποσο βγαινει.

    Και επειδη μαλλον δεν ξερεις, να σου την κανω εγω.
    2.727.000 Χ 100 : 9.921.000 =27,48%

    Το 38% που λες εσυ, ειναι επι των εγκυρων ψηφοδελτιων πιθανον.

    Και επειδη εψαξα αλλα δεν μπορεσα να το βρω ,ερωτηση:
    Σε ποιο σαιτ υπαρχουν τα αποτελεσματα σε αριθμο ψηφων?

    Αντε πες μου ,να κανεις και συ κατι χρησιμο στη ζωη σου .
    Με το να λες μαλακιες δεν κερδιζεις τιποτα

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ...πριν ξεκινήσει ο πόλεμος,
    πριν χωριστούμε σε στρατόπεδα,
    πριν αρχίσουμε να βαράμε,
    πριν αλληλοσπαραχτούμε,

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ!

    πυρ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ...πριν ξεκινήσει ο πόλεμος,
    πριν χωριστούμε σε στρατόπεδα,
    πριν αρχίσουμε να βαράμε,
    πριν αλληλοσπαραχτούμε,

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ!

    πυρ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γράφει ο κόπανος:

    ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΟΛΛΑΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ
    ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΙΝΤΥ ΟΙ ΦΟΤΟΣΟΠΑΔΕΣ
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΗ ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ.
    4 Φεβρουάριος 2008 2:03 μμ


    Δεν μας λες ρε κόπανε, κι αυτό, photoshop είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αντικειμενικα και με νηφαλιοτητα ηρθε η ωρα του Γιωργου Παπανδρεου. Η μοναδικη μας πλεον ελπιδα.

    babis




    Stick to the porn, babis....

    Η μόνη ώρα που δικαιούται ο ΓΑΠ είναι για να ξεκουμπιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΟΛΛΑΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ

    ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΙΝΤΥ ΟΙ ΦΟΤΟΣΟΠΑΔΕΣ

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΗ ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Με το να λες μαλακιες δεν κερδιζεις τιποτα

    τζων

    4 Φεβρουάριος 2008 3:04 μμ

    Το βασικό σου ελάττωμα είναι ότι πολύ απλόχερα χαρίζεις σε άλλους τα επίθετά σου.
    Είτε σου αρέσει είτε όχι 2.727.000 Έλληνες ψήφισαν την 16.9.2007 το Πα.σο.κ.
    Και άντε και γαμήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Για ακούστε εδώ μικρομέγαλα μπλουπεράκια,θα βρίζετε μόνο όταν σας βρίζουν!Δεν φταίει κανένας μας που η σελίδα σας έχει μηδαμινή επισκεψιμότητα,οι ακαταλαβίστικες αρλούμπες που γράφετε φταίνε.Μην έρχεστε λοιπόν στο Πρεςς για βωμολοχίες/εκτόνωση επειδή σας βάρεσε η μοναξιά.Οχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά την πάτησε και ο Αγιος που σας ανεβάζει κείμενα και τα διαβάζουν τρεις και ο κούκος.Ενώ εδώ άλλο πράμα,ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 4 Φεβρουάριος 2008 3:18 μμ

    Όλοι βλέπαμε τις επίμαχες σκηνές στην τηλεόραση .
    Δεν περιμέναμε να διαβάσουμε σήμερα τις εφημερίδες .
    Ξεκόλα , Ρουσσοπουλάκι . Σας πείραμε χαμπάρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 4 Φεβρουάριος 2008 3:38 μμ

    Είτε σου αρέσει είτε όχι 2.727.000 Έλληνες ψήφισαν την 16.9.2007 το Πα.σο.κ.
    ==
    Eπι συνολου 9.921.000 εγγεγραμμενων ψηφοφορων αναλφαβητε,
    που διαφωνησα εγω?
    Αλλα αν καποιος παρει 2.727.001 ψηφους ειναι πλειοψηφια.Τοσο απλα.
    Ασε δηλαδη που αμα θελουμε το πιστευουμε οτι στην Ελλαδα ζουνε τοσα πολλα ζωα.
    Πες μας την πηγη,που το βρηκες αυτο το νουμερο.

    Το 81 αναφερομουν εγω.
    Θυμαμαι χοντρικα πηρε 2.300.000 ψηφους σε συνολο 7.500.000 εγγεγραμμενων και 172 βουλευτες νομιζω.

    Και άντε και γαμήσου.
    ==
    Παρομοιως.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. @ 4 Φεβρουάριος 2008 3:40 μμ
    δυστυχώς σωστός

    ΑΓΙΕ ελα πίσω με το νέο σου προφιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Και άντε και γαμήσου.
    ==
    Παρομοιως.

    τζων
    4 Φεβρουάριος 2008 3:53 μμ

    Συγγνώμη αλλά δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ακόμη σε πονάει η συνουσία του Οκτώβρη 1981 . Ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα !!!!!!!!!
    Έχει τρέξει πολύ νερό στο Νεοδημοκρατικό ποτάμι έκτοτε .
    Την εποχή εκείνη είχατε έναν gentleman αρχηγό που ποτέ δεν το εκτιμήσατε τον Γεώργιο Ράλλη . Επί εποχή χοντρού καταλληλότερου ασχολείστε πως θα μαγειρέψετε τα εκλογοδικία . Στην αρχή για να βγεί βουλευτής ο ‘’θείος’’ μαζί με την ‘’Παρθένα’’ Φουντουκίδου και σήμερα πως θα βγάλετε βουλευτίνα το άλλο ‘’νούμερο’’ την Αθήνη .
    Συγχαρητήρια και εις ανώτερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Φίλε Προφήτη

    «Άρρωστος» είμαι και το βλέπεις, αλλά πίσω θα γυρίσω όταν αλλάξει η κατάσταση.
    Έχω δώσει όρκο τιμής.
    Κουράστηκα κιόλας μεταξύ μας…είναι και η οικογένεια που έχει στρώσει αλλιώς, καταλαβαίνεις.
    Σε ευχαριστώ.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 4 Φεβρουάριος 2008 4:04 μμ
    ==
    Χα! Καλα το φανταστηκα.
    Εισαι ο... μεταλλαγμενος ,ε??
    Βρε βρε..
    Στη αρχη δεν εδωσα βαση.
    Κατσε ρε πουστη να θυμηθουμε λιγακι τα παλια!!

    Την εποχή εκείνη είχατε έναν gentleman αρχηγό που ποτέ δεν το εκτιμήσατε τον Γεώργιο Ράλλη .
    ==
    Ητανε !
    Αλλα ειχε προβλημα στο "ρ" που ξεδιαντροπα εσεις ρε ρεμαλια το εκμεταλευτηκατε.
    Ειχε βγαλει η (γ)Αυριανη, επισημη της πασοκοσκυλιας τοτε, τα LACOSTE.
    Δεν ηταν δημαγωγος,μεγα μειονεκτημα εναντι ενος αδιστακτου λαοπλανου ,αδιαντροπου δημαγωγου που τον σιγονταρανε ανθρωποι του υποκοσμου μαλιστα,+ την HAMILTON.

    Επί εποχή χοντρού καταλληλότερου ασχολείστε πως θα μαγειρέψετε τα εκλογοδικία .
    ==
    Εδω εχετε εσεις την "πρωτια" και δεν θελω "ου"!(σου θυμιζει τιποτα αυτο?)

    σήμερα πως θα βγάλετε βουλευτίνα το άλλο ‘’νούμερο’’ την Αθήνη .
    ==
    Δεν το πιστευω ρε!
    Αληθεια?
    Ρε μηπως τοκανε επιτηδες ο καρατζαφερης ρε? εβαλε εναν ανυποτακτο για να εχει μετα να δωσει βουλευτη στην Ν.Δ ρε?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. τζων

    Ο Ράλλης ήταν ο real gentleman
    της Ελληνικής πολιτικής σκηνής!

    Τον Δρακουμέλ αυτό δεν το βόλευε βέβαια, λοιπόν ή, πές μας ότι είσαι και συ κουμπάρος του Δρακουμέλ.. ,
    ή άφησέ τον Ράλλη εκεί που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Εγώ λέω να πιάσουμε κουβέντα για τον Όθωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 4.33 προτιμώ τον Βούλγαρη,
    ή αλλιώς ΤΖΟΥΜΠΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 4 Φεβρουάριος 2008 4:29 μμ

    Ο Ράλλης ήταν ο real gentleman
    της Ελληνικής πολιτικής σκηνής!
    ==
    Ωχουουυυ! Ητανε ρε σου λεω.
    Αλλα οι πασοκοσκυλαιοι το .."ανακαλυψαν" αυτο, αφου τον φαγανε,διασυροντας τον με οσα σου ανεφερα και με αλλα τοσα ...
    ασε και θυμαμαι καλα την εποχη εκεινη.
    Ακομα και την επισκεψη του στο μουσειο του Λονδινου,την κατηγορησανε και γραφανε μια βδομαδα επιτιμητικα,ασε τοτε τι εγινε με το θανατο της Φρειδερικης..
    Ασε ρε ...

    Και ξερεις ποτε ακριβως οι πασοκοσκυλαιοι ανακαλυψανε οτι ο Ραλλης ητανε gentleman?
    Οταν παραιτηθηκε και ανελαβε ο Αβερωφ.
    Το τι του σουρνανε τοτε,αλλο πραγμα.
    Μετα οταν εφυγε ο Αβερωφ και ανελαβε ο Μητσοτακης ,τοτε παλι τα ιδια τι καλος ο Αβερωφ ,ενω ο μητσοτακης ειναι εφιαλτης και μετα,, πολυ μετα οταν φαγανε και τον μητσοτακη και ανελαβε ο Εβερτ τι καλος ο μητσοτακης κλπ κλπ

    Ασε παλιο το κολπο φιλε.
    Και η πασοκοσκυλια το βρηκε βολικο και επαιξε μεχρις σκασμου..

    Δεν πιστευω να σου λεω τιποτα καινουργιο ,ε??
    Αν ναι,τοτε μιλαω με απροσαρμοστο χαζοβιολη και χανω την ωρα μου..

    Τον Δρακουμέλ αυτό δεν το βόλευε βέβαια, λοιπόν ή, πές μας ότι είσαι και συ κουμπάρος του Δρακουμέλ..
    ==
    Ναξερες τι του εχω σουρει αυτουνου και στο σαιτ της Ν.Δ μαλιστα επωνυμα!

    ή άφησέ τον Ράλλη εκεί που είναι!
    ==
    Να αναπαυεται.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Τζων

    αφου έχεις τόσο καλή μνήμη,
    ανακάλεσε τι έκανε ο Δρακουμέλ
    για να αναλάβει την αρχηγία του κόμματος τότε!

    Η, καλύτερα πες,
    τι γεγονότα συνέβαιναν!

    ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. τζων

    Είσαι εβραίος και το παίζεις έλληνας για να μας τουμπάρεις, αισχρόστομε;
    Σε ξέρουμε άστα τα εβραίικα κόλπα της απελευθέρωσης από τον εμφύλιο των ευρωπαίων.
    Πήγαινε σήμερα να γιορτάσεις με τους εβραίους, στον δικό σαν Αντένα-Μέγα-Αλφα των βρωμερών φασιστών, Λαμπράκη, Βαρδινογιάννη, Ψυχάρη, Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. «Άρρωστος» είμαι και το βλέπεις, αλλά πίσω θα γυρίσω όταν αλλάξει η κατάσταση.
    Έχω δώσει όρκο τιμής.
    Κουράστηκα κιόλας μεταξύ μας…είναι και η οικογένεια που έχει στρώσει αλλιώς, καταλαβαίνεις.
    Σε ευχαριστώ.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. 4 Φεβρουάριος 2008 4:49 μμ

    ==
    Τιποτα.
    Απολυτως τιποτα αυτος ο ιδιος.

    Αρρωστησε ο Αβερωφ και οι ΝεοΔημοκρατες απλα πιστεψανε οτι ο Μητσοτακης ητανε ο μονος ικανος να αντιμετωπισει το καθικι τον ελληνοπολωνο μινεικο παπανδρεου,οντας και ο ιδιος το ιδιο καθικι!

    Καθικι εναντιον καθικιου!
    Κοινη πολιτικη κριση.

    Που ομως αποδειχτηκε λαθος.
    Ο ελληνοπολωνος μινεικο παπανδρεου ητανε καθικι ολκης και ο μητσωτος απλα φελλος..

    Τζαμπα την (κακο)φημη που ειχε.
    Αμα ητανε οποιοδηποτε αλλος το 89 θα ειχε παρει τις εκλογες με 60%.
    Αλλα μιλαμε ο τυπος ειναι φελλος.
    Τιποτα παραπανω απο ανακατωσουρας..
    Και ειναι και αρκετα ηλιθιος πιστευω.

    Ρε το βλημα ακομα πιστευει οτι τοτε τον βαλανε αρχηγο για να σωσει την Ελληνικη οικονομια!!
    Τοσο μαλακας ο ανθρωπος.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. τζων



    .......ΜΙΝΙΟΝ!!!!!!!! ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. .......ΜΙΝΙΟΝ!!!!!!!! ?????

    4 Φεβρουάριος 2008 4:58 μμ

    ==
    Μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.
    PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.PRESS VGALTO STI FORA TO SABBATO EKLEGEI GRAMMATEA I N.PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 4 Φεβρουάριος 2008 5:04 μμ

    ==
    Καλως το γαμημενο κωλοπαιδο που του γαμιεται η μαννα και δεν τον αφηνει να κανει μπανιστηρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Φίλε ΑΓΙΕ
    Γύρνα πίσω στην πατρίδα
    και την τι-βι,
    τις μουνούλες και τα ξέκωλα που τόσο αγάπησες...
    άσε το ξανθό και πέσε ξανά με τα μούτρα στο μελαχρινό,
    δεν βαρέθηκες να το παίζεις αυτοεξόριστος;
    Έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα κανείς ποτέ δεν θα καταλάβει τι λες μια και μπαρουφολογείς αενάως σε ότι γλώσσα και να μιλήσεις!
    Με εκτίμηση

    ο προφήτης Δανιήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. τι έγινε ρε παιδιά;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Το έχουμε ξαναπεί:

    Οταν δεν γράφουμε να ανησυχείτε!
    Σημαίνει ότι μαζευτήκαμε, είμαστε στο υπόγειο και κάνουμε ψαλίδια!

    με γειά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. τι έγινε ρε παιδιά;;;;;;

    4 Φεβρουάριος 2008 5:11 μμ

    --
    Δεν τομαθες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Σημαίνει ότι μαζευτήκαμε, είμαστε στο υπόγειο και κάνουμε ψαλίδια!

    με γειά σας!

    4 Φεβρουάριος 2008 5:17 μμ

    ==
    Τσιμπουκια ο τιγρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Σημαίνει ότι μαζευτήκαμε, είμαστε στο υπόγειο και κάνουμε ψαλίδια!

    με γειά σας!

    4 Φεβρουάριος 2008 5:17 μμ

    ==
    Τσιμπουκια ο τιγρης

    4 Φεβρουάριος 2008 5:18 μμ

    ================================

    Tζων

    το ανέκδοτο με τον τίγρη
    το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. το ανέκδοτο με τον τίγρη
    το ξέρεις;

    4 Φεβρουάριος 2008 5:22 μμ

    ==
    Οχι.
    Περιεχει και τσιμπουκια Blooper?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ελα μωρέ τώρα με τον τζων.

    Σαν το ανέκδοτο είναι ο κερατας!

    Αυτό με το λιοντάρι, "λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα", αυτός είναι ο τζων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Σας προτείνω να παραμείνετε στο υπόγειο, το οποίο αντανακλά και το επίπεδό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Allright men.
    Enough for today.

    tomorrow again.

    john

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS

    Τι φοβάται το ΠΑΣΟΚ με την υπόθεση siemens; Γιατί κρατάει χαμηλούς τόνους σε όλα τα τελευταία σκάνδαλα της κυβέρνηδης της Ν.Δ και βάζει μπροστά τον εκπρόσωπο τύπου Γ.Ραγκούση
    να κάνει τυπικές δηλώσεις απλά για να πείσουν τον κόσμο ότι κάνουν αντιπολίτευση; Τι πραγματικά έχει γίνει στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της τελευταίας 15αετιας με την siemens; Πόσοι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ εμπλέκονται;

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΤΡΕΜΟΥΝ..
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΖΕΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΙΕΡΕΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!
    ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!!
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΟΝΝΕΔ - ΜΑΤ - ΔΑΠ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. TI ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ
    ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΠΑΜΕ
    ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ?
    ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ?
    ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΜΙΕΖΕΝΣ?
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΑΟΣ
    ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΑΔΩΝΙΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
    ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ
    ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 80 ΝΑ ΜΗΝ
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. μπλα μπλα "παρακρατος της δεξιας"
    για να ξεχασουμε το "αριστερο παρακρατος της μιεζενς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ?
    TΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ
    ΝΕΚΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΣΤΟ "ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"?
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΨΗΝΕΤΑΙ..
    ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΕΙΝΑΙ?
    ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ
    ΕΙΔΗΣΕΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΑΓΙΕ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ!
    ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. O “τηλεδικαστής” Οικονομέας δίνει ανταπόκριση από το…..Ιράκ!!!

    Το εργαλείο ο Οικονομέας «σχολιάζοντας» τα χθεσινά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας μέσα από το θολό «δημοκρατικό» και «επαναστατικό» του βλέμμα.



    «Και τι δεν είδαμε.

    Η Κυβέρνηση να ξυλοφορτώνει αθώους και «δημοκρατικούς» πολίτες.

    Η Κυβέρνηση να επιτίθεται σε συμπατριώτες μας
    με το πρόσχημα της σύγκρουσης
    ακροαριστερών και ακροδεξιών ομάδων.
    Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος.
    Μας κοροϊδεύει η Κυβέρνηση».


    Η Mega-λειότητα του γελοίου και
    Η γελειότητα του Mega-εισαγγελείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. re john
    me vardia se exoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΣΤΡΟΦΗ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΙΑΔΑ ΠΕΡΝΑΜΕ
    ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΑΥΓΙΑΔΑ..
    ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
    ΜΕGA-λη ΦΟΥΣΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ..
    ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΕΖΕΝΣ.

    ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΕΖΕΝΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΑΗ ΤΡΕΜΗ ΤΖΙΜΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΕΛΑΤΟΛΛΑΣ ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΑΚΗΣ ΘΕΜΟΣ ..


    sofistis

    “Ονόματα αυτών πού δωροδοκήθηκαν” λέει το πρωτοσέλιδο της “Καθημερινής”.. Όχι δεν πρόκειται για τους ανωτέρω.. Αυτά είναι τα ονόματα των αστέρων της ελληνικής “δημοσιογραφίας” πού δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.. Επί πολλά χρόνια, τουλάχιστον από το 1997 μέχρι το 2006, ο Θεός της Ζίμενς έβρεχε μίζες αλλά οι “λειτουργοί” αυτοί της ενημέρωσης ήταν χωμένοι στη μπανιέρα τους..

    Εντάξει, ήταν βουτηγμένοι μέσα στη σαπουνάδα οι άνθρωποι και δεν είδαν και δεν άκουσαν.. Ρεπορτάζ γιατί δεν έκαναν όταν ..βγήκαν απ τη μπανιέρα;; Υπήρχε κάποιος ζωντανός οργανισμός σε αυτόν τον τόπο πού δεν πίστευε ότι φαγώθηκαν εκατομμύρια ευρώ για την Ολυμπιάδα; Τώρα, όπως γράφει η “Καθημερινή”, τα ονόματα αυτών πού λαδώθηκαν από τη Ζίμενς, για να αναλάβει το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών του 2004, θα βγουν σιγά-σιγά, άλλα στο φως και άλλα στο μισοσκόταδο.. Και τότε πάλι οι αστέρες της “δημοσιογραφίας” πού δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτα, ούτε καν ένα dvd έχουν δει στη ζωή τους, θα γίνουν και πάλι οι κήνσορες και θεράποντες της κοινωνίας.. Θα εκφωνήσουν πύρινα σχόλια κατά της διαφθοράς και θα ζητήσουν παραιτήσεις.. Αυτοί πότε θα παραιτηθούν; Υπάρχει ποτέ στην ιστορία έστω και μία παραίτηση μεγαλοδημοσιογράφου γιατί δεν ενημέρωσε ως όφειλε; Εστω μία απόλυση γιαυτόν τον λόγο;
    Στο εξής λοιπόν στα δικά μας “οκτάστηλα” θα δημοσιεύουμε μόνο τα ονόματα αυτών πού δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έκαναν ρεπορτάζ και δεν ενημέρωσαν ως όφειλαν και καλούμε όλους τούς φίλους της μπλογκόσφαιρας να κάνουν τό ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ
    ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Από πιτσιρίκο

    Από την ημέρα που ο κ. Ζαχόπουλος πήδησε από το μπαλκόνι, ο Μάκης έχει κάνει -μεταξύ άλλων- τα εξής: "έδωσε" τον φίλο του τον Θέμο. "Έδωσε" τον φίλο του τον Κουκοδήμο. Απειλεί συνέχεια να πατήσει κόκκινα κουμπάκια. Χωρίς να τον ρωτήσει κανείς, δηλώνει διαρκώς πως είναι τίμιος και πως δεν είχε ιδέα. Ζήτησε συγγνώμη από την Όλγα Τρέμη. Ζήτησε συγγνώμη από τον Θόδωρο Ρουσόπουλο. Υμνεί τον Χρήστο Λαμπράκη, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τον Μάκη- είναι ευπατρίδης και εθνικός ευεργέτης. Μετά απ' όλα αυτά, είμαι ο μόνος που έχει την εντύπωση πως ο Μάκης βρίσκεται σε τραγικά δύσκολη θέση και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον κώλο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ "ΒΗΜΑ" ΜΕ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"!
    Η...διαπλοκή των εφημερίδων και η κοροιδία μπροστά στα χέρια των αναγνωστών θα παιχθεί αύριο το πρωί με τις εφημερίδες "Πρώτο Θέμα" και "Βήμα" που αποφάσισαν να κάνουν ανακωχή και να μην βγάλει ο ένας το άπλυτα του άλλου στην φόρα. Το "Βήμα" που πρωτοστάτησε στους Ελβετικούς λογαριασμούς του Θέμου έχει μόνο μισή σελίδα με αναμασήματα για τον Θέμο και το "Πρώτο Θέμα" δεν γράφει κουβέντα για αυθαίρετα του Ψυχάρη και για επιδοτήσεις Λαμπράκη παρά μόνο κάποιες απόντες. Είναι φανερό στον αναγνώστη ότι έχει γίνει μυστική συμφωνία να μην χτυπάει ο ένας τον άλλον και να πέσουν οι τόνοι. Μέχρι νεωτέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΑΠΕΙΛΗ Ο ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

    Το "ΠΑΡΟΝ" εκτός από την εκδημία Χριστόδουλου και όλες τις παραμέτρους του, ασχολείται και με την υπόθεση Ζαχόπουλου και αναφέρεται στα όσα φέρεται να έχει πεί ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος που εισήχθη στο Αιγινήτειο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο "συνοδός" της κ.Τσέκου απειλεί θεούς και δαίμονες λέγοντας: "Θα πάρω κι' άλλους μαζί μου".

    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ?
    ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΟ.
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΟ C4I,TON EKTELEI Ο ΜΑΚΟΥΛΗΣ SAN OΡΓANO THS SIEMENS KAI KOKΚAΛH.
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΓΚΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΜΙΛΕΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΑΛΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΡΕΓΚΟΥΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ
    ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ.........
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. H AΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...

    ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ
    ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ..
    ΤΗΣ ΚΥΠ..ΤΩΝ DVD..ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ,ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.
    ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑ
    ΕΛΠΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΤΟ DVD
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ PRESS BLOG ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΕΙ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ 750 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???

    ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ....

    ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕGA KAI OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???????? ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?

    ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!

    4 Φεβρουάριος 2008 6:16 μμ






    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ PRESS BLOG ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΕΙ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ 750 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???

    ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ....

    ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕGA KAI OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???????? ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?

    ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!

    4 Φεβρουάριος 2008 6:16 μμ









    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ PRESS BLOG ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΕΙ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ 750 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???

    ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ....

    ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕGA KAI OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???????? ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?

    ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!

    4 Φεβρουάριος 2008 6:16 μμ







    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ PRESS BLOG ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΕΙ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ 750 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???

    ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ....

    ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕGA KAI OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???????? ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?

    ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!

    4 Φεβρουάριος 2008 6:16 μμ












    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ PRESS BLOG ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΕΙ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ 750 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???

    ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ....

    ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕGA KAI OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???????? ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?

    ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!

    4 Φεβρουάριος 2008 6:16 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ PRESS BLOG ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΕΙ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ 750 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???

    ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ....

    ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕGA KAI OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???????? ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?

    ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!

    4 Φεβρουάριος 2008 6:16 μμ








    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ PRESS BLOG ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΕΙ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ 750 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???

    ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ....

    ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕGA KAI OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???????? ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?

    ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!

    4 Φεβρουάριος 2008 6:16 μμ










    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ PRESS BLOG ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΕΙ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ 750 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???

    ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ....

    ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕGA KAI OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???????? ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?

    ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!

    4 Φεβρουάριος 2008 6:16 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. λοιπον μαγκες ενα θα σας πω !!!
    κλαιτε ολοι για χαβαλε και ψευτοδιληματα τυπου τι κοινωνια ειναι αυτη που ζουμε και τι κοσμο θα αφησουμε στα παιδια μας .
    πειτε μου ρε ποιος απο εσας δεν εχει μπει στον πειρασμο να ριξει μια ματια απο την κλειδαροτρυπα της τουαλετας ?
    ΠΟΙΟς ΑΠΟ σας εχει το σθενος να παραδεχτει οτι δεν θα εβαζε χερι σε ευρω που κυκλοφορουν ασυστολα μπροστα του ? αρα ολοι το ιδιο ειμαστε .......
    η μονη λυση θα ηταν μια μερα να ξυπνουσαμε και αντι για την τηλεοραση να ανοιγαμε ενα βιβλιο !!!!!!
    να αγοραζαμε ποδηλατο αντι για super car.....
    και να απαντουσαμε στην καλημερα της γιαγιουλας στην σταση του μετρο !!!!!
    ενα βοτσαλο κανει ενα μικρο κυματακι...ενας βραχος πιο μεγαλο.......και ενας σεισμος αλλαζει τους χαρτες !!!!!! ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ !!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση