GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ποιο κράτος πρόνοιας μιλάμε...

.. Kαλησπερα σε ολους . Eιμαι η Πηνελοπη ελ επαγ . Στο διαδίκτυο ειμαι σχετικα καινουρια. Δεν γνωριζω πολλα ουτε και ξερω πολλες ορολογιες. ...

..
Kαλησπερα σε ολους. Eιμαι η Πηνελοπη ελ επαγ. Στο διαδίκτυο ειμαι σχετικα καινουρια. Δεν γνωριζω πολλα ουτε και ξερω πολλες ορολογιες. Στη σελιδα σας επεσα τυχαια, δεν γνωριζα την υπαρξη της. Με εκνευριζει το γεγονος που η αγροτικη συνταξη κυμαινεται στα 400 ευρω και ολοι αυτοι οι εχοντες και κατεχοντες μιλουν για εκατομυρια. Η κορη μου παει λυκειο και δινω ενα καρο λεφτα για φροντιστιρια. Η μητερα μου ειναι καρκινοπαθης και προχτες πληρωσα μια αιματολογικη εξεταση 300 ευρω γιατι επρεπε να περιμενω 3 μηνες. Δεν μου αρεσει η λεξη καταγγελια αλλα για ποιο κρατος προνοιας μιλαμε;
Εχουμε φτασει σε κατασταση πληρους αποσυνθεσης. Ελεος πια. Ας λειτουργησει αυτο το συστημα που λεγεται δικαιοσυνη. Ακουμε καθε μερα για μιζες προμηθειες, ναρκωτικα, καταγγελειες και τιμωρια δεν υπαρχει.
Ο μεσος πολιτης δινει μαχη καθε μερα με τη δουλεια του, το σουπερ μαρκετ, το μελλον και αυτοι μιλαν για εκατομυρια λες και ειναι στραγαλια. Τι σκατα κανουμε; Γιατι δεν τους δινουμε τα παπουτσια στο χερι; Τελος παντων παρασυρθηκα. Δεν ξερω αν θα με διαβασει κανενας χριστιανος, εγω παντως ευχαριστω για τη φιλοξενια.
Απο Μακεδονία, γεια χαρα.

219 σχόλια

  1. Καλά τα λές αγαπητή Πηνελόπη αλλά πώς να αλλάξει κάτι; Όλο παράπονα είμαστε και στό τέλος παλι τους ίδιους ψηφίζουμε να μας κυβερνήσουν. Πως λοιπόν να λειτουργήσει το κράτος πρόνοιας; απο μόνο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιό κράτος πρόνοιας μαντάμ... εδώ έχουμε και γαμώ το κράτος δικαίου, Δικαίου βεβαίως βεβαίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πηνελόπη και αγαπητοί χρήστες του press gr πρέπει να αντιδράσουμε σε όλα αυτά και σε άλλα ,όπως το κλέψιμο των χρημάτων από τα ταμεία και η μεταφορά τους σε Λάτση Βαρδινογιάννη και λοιπούς πλούσιους.ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Η ΓΣΕΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ πιθνώς αυτή την εβδομάδα για το ασφαλιστικό.Να συμπαρασταθούμε στους κλάδους που έχουν προκυρήξει απεργίες ΔΕΗ ΟΤΑ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.Να μας βρει μπροστά της η επάρρατη δεξιά.ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Kαλησπερα σε ολους. Eιμαι η Πηνελοπη ελ επαγ. Στο διαδίκτυο ειμαι σχετικα καινουρια. Δεν γνωριζω πολλα ουτε και ξερω πολλες ορολογιες. Στη σελιδα σας επεσα τυχαια, δεν γνωριζα την υπαρξη της."

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Τόσο πολύ φαίνεται πως είμαστε μαλάκες μαντάμ ή μάλλον μεσιέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι πιο ευκολο να κλαις παρα να ζεις...λεει το τραγουδι.
    δεν ειναι ενδειξη ζωης το να χειριζεσαι αυνανιστικα το τηλεκοντρολ... αλλαζοντας καναλι.
    αντιδραω αρα υπαρχω πανω σε αυτο το πλαισιο πρεπει να συνεχισουμε...
    ας περιορισουμε τις εκτονωσεις τυπου
    comments στα blogs κι ας αντιδρασουμε εστω και λιγο...μπορει και να μας κανει καλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία Πηνελόπη,

    Να προσέχετε άλλη φορά τι ψηφίζετε, και εσεις και όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Η ΓΣΕΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ πιθνώς αυτή την εβδομάδα για το ασφαλιστικό."

    Karampa, όλο μαλακίες γραφεις. Τι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΣΥ μας λές, ναρκωτικά παίρνεις και τα γράφεις ;

    Όλοι πουλημενοι είναι (θαλεγα αλλη κουβεντα, αλλά μην με τουβαλίασουν και μενα ξαφνικά και δεν μου αρέσει ο Κορυδαλλος)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΑ δικαιοσυνη ο καλουσης η μπουρμπουλια η φυγοδικη τονια ηλια ,ο καταδικασμενος κεχαγιογλου ο πληρων 200.000 για εγγυηση να βγει λυκουρεζος ο γιοσακης.ΠΟΣΟ ΣΑΠΙΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. aδερφε ανώνυμε ότι είναι πουλημένοι οι γραφειοκράτες της γσεε αδεδυ σημαίνει ότι δε θα απεργήσουμε ότι δε θα κατεβούμε στην πορεία?Αντίθετα και θα κατεβούμε και θα πιέσουμε τους πουλημένους της ηγεσίας της πασκε για απεργίες διαρκείας.Οι εργαζόμενοι δεν κάθονται να φάνε τη χούντα της επάρρατης δεξιάς στη μάπα ,να μας πάρει τα λεφτά από τα ταμεία και να τα δώσει στους πλούσιους πχ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΦΑΙΝΠΝΤΑΙ ΧΑΜΕΝΑ...
    ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Καράμπα που το επίθετο σου παραπέμπει περισσότερο σε Μεξικανό παρά σε 'Ελληνα όταν ο Φιντελ Κάστρο εχει 550 εκατομμύρια ευρώ και θεωρείται κομμουνιστής τρομάρα του για ποια επαρατη δεξια μας μιλας?Δεξια και αριστερα δεν υπαρχουν πια αυτά τελειώσανε.Υπάρχει θέληση για το κοινό καλό και θέληση για την τσέπη μου.Στην πρώτη περίπτωση σε γράφει η ιστορία στη δεύτερη σε γράφουν οι εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παληκάρια! Εσείς που παίζετε τις IPs στα δάκτυλα, για πείτε μου πως θα κάνω αντίγραφο ασφαλείας για να φορτώσω μετά το SP2.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Υ.Γ. και να λοίπουν οι εξυπνάδες, ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πως να γίνουν όλα αυτα, οταν ενδιαφερόμαστε περισσότερο πόσο πήγε το ματς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, υποστηρίζοντας ετσι έμεσα τα συμφεροντα του Βρδινογιάννη και του Κόκκαλη. Οταν περισσότεροι συγκεντρώνονται σε ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι από ότι σε μια συγκέντρωση για το ασφαλιστικό, την ακρίβεια κ.α.Δεν φταει μόνο ούτε η ΓΣΕΕ,ούτε μόνο ΑΔΕΔΥ.Ελεγε ένα παλιό τραγούδι, ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ,ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ'ΧΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΡΒΟΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιλάμε, Μανδάμ, για το κράτος, το οποίο εσείς υπηρετήσατε, κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Εάν το φροντίζατε, θα ήταν ισχυρό. Εάν το μισούσατε και το διαβρώνατε, τότε είναι μάπα και βρίσκεται στά χέρια των πονηρών. Το κράτος, για να είναι "προνοίας", πρέπει οι πολίτες του να τού δίνουν πόρους καί να φροντίζουν να μήν το κλέβουνε οι πονηροί, τιμωρώντας αυστηρά τούς κλέφτες και όχι "παραπέμποντάς τους" στη Δικαιοσύνη!!..
    Πόσες εισφορές έχεις πληρώσει στή ζωή σου, γιά να παίρνεις 400 € σύνταξη ?
    Πόσες φορές έχεις καταγγείλει στίς αρχές τούς κλέφτες πού είδες να κλέβουν δίπλα σου ?
    Όπως θά δείς καί εδώ μέσα, πού είναι ένας αντιπροσωπευτικός χώρος απόψεων των πολιτών αυτής της Οπερέττας, αυτοί είναι δύο ειδών : Αριστερούληδες τεμπελχαναίοι δήθεν "δημοκράτες", πού ονειρεύονται ότι μέ εκλογές καί συλαλλητήρια θα κονομήσουμε ήθος καί πόρους, μόνο με αγώνα και χωρίς "δουλειά" καί
    οι άλλοι, καλοταϊσμένα φασισταριά τού κερατά, πού ετοιμάζονται να πολεμήσουν οι κουραμπιέδες και να πάρουν την πόλη με τα ROLEX.
    Κυρά μου, όσοι δέν ήμασταν ικανοί να κλέψουμε γιά να έχουμε, απλώς την πατήσαμε. Το κράτος, έναντι ευτελούς καί ιδιοτελούς ανταλλάγματος, το παραδώσαμεπαραδώσαμε στούς πονηρούς γιά να νομοθετούν κουκουλοραφεία "Ο ΔΑΦΕΡΜΟΣ" και να σκεπάζουν τις κλεψιές τους.
    Τουλάχιστον εσύ, πού είσαι και στην τιμημένη και πλούσια Μακεδονία (ο σιτοβολώνας της χώρας, παλιότερα), έχεις μιά ελπίδα να σωθείς : Είτε μείνεις εκεί, είτε κινηθείς λίγο βορειότερα. Αλλοίμονο σε μάς τούς νοτιώτερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωρε κουφαλες ψωρομπινεδες της τρισκαταρατης Αυριανης τι λαλειτε ωρε : μολις η βλαχα ξεβρωμισε απο την τυριλα αγχωθηκε για τον χαζομαλακα Καψαμπελη στο internet ?Οξω πουστρονια αποτην παραγκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΑΚΕΛΩΘΗΚΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ
    ΟΛΟΙ ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ....

    Η ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ...ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ


    ΒΟΛΟΣ7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΡΑΜΠΑ!
    Τράβα γαμήσου ρε μαλάκα! Το ΠΑΣΟΚ ρε μαλάκα δεν έφαγε τόσα χρόνια. Στο χρηματιστήριο ρε μουνί της λάσπης, σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με στελέχη της ΝΔ, λίγα χαθήκανε?
    Μαυρογιαλούρε που θα μιλήσης και για "επάρρατο δεξιά"!
    Χιλάδες εκατομύρια κόστισε ο "καινούργιος δρόμος" Τσακώνα Μεγαλόπολη και έφυγε με την πρώτη βροχή. Πήγε ο πούστης ο Λαλιώτης φυλακή? Τα λεφτά αυτά ρε μαλάκα δεν λείψανε από όλους μας και τώρα τα ξαναπληρώνουμε.
    Ο δρόμος Τρίπολης Κορίνθου ρε σκατόπουστα είναι σε κυκλοφορία από το 93-94. Τώρα ανοίγουν την δεύτερη σύραγγα και τα λεφτά, απ' την ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, έχουν δωθεί και είναι φαγωμένα από τα τέλη της 10ετιας του 80!
    Άντε λοιπον για βρούβες παλιομαλάκα και μην μιλάς για πράγματα που έγιναν χτες έξω από την πόρτα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. AGAPHTH MOY PINELOPI.

    TI KATAGGELIA NA KANEIS.

    TOYS EKANES THN MOYRH KREAS OLON AYTON.SHMERINON KAI XTESINON.

    OYNA FATSA OYNA RATSA.

    GIA POIO KRATOS PRONOIAS MILAS.

    GIA KRATOS PSIFO8IRIAS NA MILAS DIOTI TOTE MONO STIS PAMONES TON EKLOGON KSEROYN NA MILANE GIA KRATOS PRONOIAS KLP KLP KLP.

    PARTO XAMPARI.
    ZHS SE MIA XORA POY KANOYN KOYMANTO TA MEGALA AFENTIKA OI KATAXRASTES OI ERGOLABOI OI MIZADOROI OI TRAKADOROI OI KOUMPAROI OI OI OI OI KAI POTE MIA KYBERNHSH.
    OXI OTI DEN 8ELEI.
    DEN MPOROYN NA KANOYN TIPOTA NA TOYS KYNHGISOYN.

    EINAI PANTA YPO OLOI TOYS OXI TORA ALA PANTOTE ETSI HTAN.

    A! KAI KATI ALO PINELOPI MOY.
    NA PROSEXOYN TI PSIFIZOYME EMEIS OI ELLHNES.

    OSO XRONON EIMAI TORA DEN EXO AKOYSEI TIPOTA ALO MEXRI SHMERA PARA MONO:


    PAPANDREOY KAI KARAMANLH.

    ESY MHPOS AKOYSES TIPOTA DIAFORETIKO ???

    DEN NOMIZO. EKTOS KAI EAN EISAI 150XRONON KAI GNORIZEIS TON SOFOYLI TON METAKSA KLP.

    DEN PREPEI NA EXOYME PARAPONA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν θέλετε κατι να αλλάξει, μην ξεχάστε στις εκλογές να ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδες, ο λογος που οι κυβερνωντες θελουν να φιμωσουν τα μλογκς ειναι ακριβως αυτος. Μη τυχον και γεμισουν με Πηνελοπες και τοτε τι θα κανουν ? Θα προτεινα σε οσους δεν εχουν δει το φιλμ Ματριξ να το δουν και να το ξαναδουν μεχρι να καταλαβουν. Ολο το ζουμι ειναι να γινουμε πολλοι οσοι δεχτουμε να παρουμε το χαπι που δειχνει την αληθεια και οχι αυτο που δειχνει την απαθεια, το συστημα, το Ματριξ. Και κατι τελευταιο. Οσοι απο εσας απλα βριζετε μεσω των μηνυματων σας, απλα να γνωριζετε οτι μονο βριζοντας δεν κερδιζετε τιποτε. Αυτα για σημερα, παω να παρω...το χαπι μου !

    Alexandros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΝΟΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟΤΟΠΟ!

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΙΘΕΡΙΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΤΟΥ GRSex .com !!!

    ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΛΑΓΝΑ ΧΕΙΛΙΑ.

    GRSex .com - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΤΖΕΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απο τη Μακεδονια εισαι;;
    Ας καθοσουν στη χωρα σου.
    Εδω τοσα παιρνουμε,ρε μαθανε πως γαμιομαστε πλακωσανε και οι σλαυοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Οι φυλλάδες σήμερα προαναγγέλουν σκλήρυνση στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
    Άλλες το συνδυάζουν με μυστικά γκάλλοπ όπου φαίνεται καθαρά ότι οι νέες γυναίκες θα καταψηφήσουν μαζικά τη ΝΔ σε μεγάλο ποσοστό λόγω της ασφαλιστικής αφαίμαξης που τις θίγει καίρια.
    Αυτός ο πολύς ανεξάρτητος Λούλης δεν συμβουλεύει τον καταλληλότερο, ότι το ασφαλιστικό τους λειτουργεί ήδη με μαθηματική ακρίβεια σαν καθοδικός σωλήνας της συνολικής εκλογικής επιρροής του και της πολιτικής αξιοπιστίας του.

    ΣΚΟΠΙΑΝΟ
    Ο παλαιός των ημερών δεν λέει λέξη
    για την ταμπακιέρα,γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, πρώτα το προφίλ και τα κονέ της κόρης μου με τον γνωστό Πρετεντέρη και ύστερα η εχεμύθεια των κρίσιμων διπλωματικών διαπραγματεύσεων για τη μακεδονία
    όπως γράφει το αντί και πολλά blogs σήμερα.Ο εγγονός έκανε λένε τη διαρροή λές και είναι οικογενειακό τους πρόβλημα.
    Ο Αντώνης τι λέει για όλα αυτά,
    τίποτα.Μούγκα το αγόρι.
    Το όνομα θα το δώσουν ισχυροί τρίτοι, και με τσαμπουκά και θα καταπιούν τη γλώσσα τους οι ανέκαθεν λαλίστατοι της λαικής δεξιάς.
    Αυτό μάλλον θα είναι ''άνω Μακεδονία ''ή ''νέα Μακεδονία'' ή και κάτι ποιό χειρότερο που απεύχομαι για το δύσμοιρο αυτό τόπο και τα παιδιά του.

    ΒLOGS
    O λαλίστατος του Μπαιρακτάρη καταθέτει σεμνά νομοσχέδιο φίμωσης του ελληνικού ιστοχώρου κατά τα κελεύματα του άρχοντα της μιντιακής πληροφόρησης και αντιπάλου των νέων ελλήνων μπλόγκερς.Θα δέσει το διαδίκτυο όπως ο ζαχό έδενε στην ανέμη.
    Μακάρι γιατί έτσι σύντομα θα μας λείψουν τους βλέπω τρίτο κόμμα πίσω και από το Σύριζα.
    Ας μας πεί ο κ. λούλης ένα τσιτάτο τέλος πάντων.
    Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιά σου Πηνελόπη.Δεν είναι μόνο ότι τα πάντα είναι ανύπαρκτα θέλουν και να το παίζουν άγιοι.Τα μπλόκς που τους περιγελούν(επώνυμους) και τους συκοφαντούν είναι ένα αγκάθι στην εξουσία που θέλει να το βγάλει με τις ευλογίες των ανεγκέφαλων οπαδών της.Τόσοι τρελαμένοι εξέθεσαν τον εαυτό τους με βίντεο,ποιός το ξέρει ότι απαγορεύεται και αυτό;;;;Αυτό που έπρεπε να συμβεί είναι ότι οι εταιρίες έπρεπε να πάρουν μέτρα γιαυτό πριν το ρίξουν στην αγορά.Οποιος ήθελε να μην φαίνεται τι όνομα του στο μπλόκ εντάξει,αλλά όμως η εταιρία έπρεπε να έχει τα στοιχεία.Μιά απλή κίνηση των εταιριών και όλα θα ήταν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε φιλαράκο ανώνυμε γιατί βρίζεις?δε μπορούμε ήρεμα να πούμε την άποψή μας ή έχουμε τίποτα να μοιράσουμε?
    Για το πασοκ εγ'ω μπορώ να σου πω και χειρότερα πόσο μάλλον που είμαι από τους ληστεθμένους από το χρηματιστήριο με το οποίο η πασοκαρα μετέφερε τρισεκατομμύρια από όλους μας σε 100 οικογένειες.
    Τα λαμόγια του πασοκ που 20 χρόνια φάγανε και ήπιανε σε βάρος μα ς δε θα τα υπερασπίσω εφώ αφού και το κόμμα τους ακόμα τα έχει καταδικάσει
    Το επάρρατη δεξιά κολλάει στο ξύλο που έπεφτε πριν 2 χρόνια στους φοιτητές πχ που τους στριμώχνανε τα ματ στισ στοές και τους πατάγανε όπως κάνανε και το 50.Στο ότι ρίξανε εμπηστικές χειροβομβίδες πάνω στα κεφάλια των φοιτητ΄ων στις 8 μάρτη στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη με κίνδυνο να πάρουνε φωτιά οι νεολαίοι.Κολλάει στο ότι χάρισε φόρους στο μεγάλο κεφάλαιο μειώνοντας τη φορολογία από 45 τοις εκατό στο 20 και μετά μας λέει η επάρρατος ότι δεν υπάρχουν πόροι ,άρα όχι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.
    Δε γουστάρεις συλλαλητηρια και απεργίες?ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΙ ΡΕ ΚΟΛΛΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Αγαπητέ Καράμπα που το επίθετο σου παραπέμπει περισσότερο σε Μεξικανό παρά σε 'Ελληνα όταν ο Φιντελ Κάστρο εχει 550 εκατομμύρια ευρώ και θεωρείται κομμουνιστής τρομάρα του για ποια επαρατη δεξια μας μιλας...

    File 7 ekatommyria Euro exei o Themos pou exei tria xronia mia efhmerida...O Kastro me 50 xronia sthn exousia na mhn exei?...pote tha paysete na lete vlakies?...H CIA edwse ta stoixeia ayta? H' O alogoskoufhs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μόνο εμείς είμαστε η δύναμη.Εμείς που τη βγάζουμε με τρείς κι εξήντα,εμείς που τρέχουμε να βοηθήσουμε όποιον μπορούμε και όπως μπορούμε κι ας είμαστε στην εξαθλίωση ,εμείς ρε που δεν πουλιόμαστε για πέντε δεκάρες , και που η καρδιά μας είναι ΚΑΘΑΡΗ!!!!!!
    Φτάνει πια η αδικία και η καταπίεση,ΩΣ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ"
    συνθημα γραμμενο απο τους αναρχοαυτονομους ,στα προπυλαια, το 1984 ή 1985.

    σημερα, αγαπητε Κωστα Καραμπα, το συνυπογραφω και εγω. αν αφησουμε την υπερασπιση του κοσμου της εργασιας, στα σημερινα συνδικατα, οπως ειναι αυτα δομημενα, ειναι σαν να αφηνουμε τον λυκο να φυλαει τα προβατα.

    στα σημερινα, ξεφτιλισμενα, συνδικατα, στελεχωμενα απο επαγγελματιες συνδικαλιστες της καταστροφης, που οτιδηποτε αλλο, (κομματικο, επιχειρηματικο, προσωπικο), εκτος απο το συμφερον των εργαζομενων εκπροσωπουν, οι εργαζομενοι(στη μεγαλη τους πλειοψηφια), δεν εχουν καμια εμπιστοσυνη.
    μεγαλη κουβεντα θα πω, αλλα δεν γινεται αλλιως.
    ΡΗΞΗ!
    ΑΝΤΙ-ΓΣΣΕ, ΑΝΤΙ-ΑΔΕΔΥ, ΑΝΤΙ, ΑΝΤΙ, ΑΝΤΙ!
    χωρις ναβατζιλικι απο τις κωλοκλαδικες των κομματων. αυτοοργανωση των εργαζομενων, χωρις μπαμπαδες, μαμαδες και νονους απο τα "πανω".
    το ξερω ειναι πολυ δυσκολο εως ουτοπικο, αλλα δεν βλεπω αλλη λυση.

    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Antwnh Samara me olo to sevasmo vges mprosta kai pes mas thn alhtheia,poios tinaxe to Skopiano ston aera??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. έπεσες τυχαία στη σελίδα; Πλάκα με κάνεις;
    Εδώ έχει βουϊξει ο τόπος με το συγκεκριμένο μπλογκ. Πάντως αυτά που λες είναι σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΡΑΜΠΑ!
    Δεν είμαι φίλος σου ρε! Όταν δείχνω τα δόντια μου δεν γελάω. Δαγκώνω!
    Ναι, οχι, δεν λέω, έκανε κάτι και το ΠΑΣΟΚ αλλά η ΔΕΞΙΑ φταίει για όλα.
    Δεν μου λες ρε ξεχασιάρη, νεολαίοι δεν ήταν εκείνοι στα μαθητικά επεισόδια του 90-91 που εμποδίζανε τις πυροσβεστικές να σβύσουν τις φωτιές και καιγόντουσαν περιουσίες και ανθρώποι? Μήπως θυμάσαι να μας πεις πιο ήταν κόμμα που τους υπερασπιζόταν?
    Μήπως θυμάσαι ποιός μίλησε πρώτος για Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και μετά το πήρε πίσω?
    Φώναζαν μερικές χιλάδες φοιτητές για δωρεάν παιδία την στιγμή που οι πατεράδες τους είχαν ξοδέψει εκατομύρια για να είναι εκεί που είναι και αυτό σημένει ότι είναι σωστοί?
    Εκατομύρια μύγες τρώνε σκατά. Αποκλείετε να κάνουν λάθος, φάε κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πες τα ρε Πηνελόπη, άλλοι τη βγάζουν δύσκολα και σκέφτονται και το ευρώ και άλλοι μιλάνε για τα μύρια λες και είναι στραγάλια. Μπορεί ο κάθε βουλευτής και πολιτικός και μεγαλοδημοσιογράφος να τα βγάλει πέρα με 500, άντε και 700, ευρώ το μήνα; Που τόσο έχει μόνο ένα συνολάκι για μια δεξίωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αντε να το ξαναπώ. Δεν θα κουραστώ να το λέω. Ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Δημοκρατία.

    Δημοκρατία ΔΕΝ έχουμε. Ο κοινοβουλευτισμός ΔΕΝ είναι δημοκρατία. Γι' αυτό τα παθαίνουμε όλα.

    Συνδικάτα και Τοπική Αυτοδιοίκηση λειτουργούν κι αυτά με "κοινοβουλευτικό" μοντέλο.

    Πρέπει να βρούμε τρόπους να ελέγχουμε τους έχοντες την εξουσία. Κι ο κοινοβουλευτισμός ΔΕΝ μας δίνει αυτή την δυνατότητα.

    Εξού και τα χάλια που περιγράφει η Πηνελόπη.

    Βαρδάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ...

    ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ...

    ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...

    ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΣΕΕ Κ ΑΔΕΔΥ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ...

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ...

    άλλη μια απελπισμένη πολίτις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μπράβο ρε Βαρδάρη αυτή είναι η αλήθεια...

    Αριστοκρατία ειναι το πολίτευμα που μας χρειάζεται αλλά οταν λεμε αριστοι να εννοούμε άριστοι με την έννοια της λεξης...

    Μορφωμένοι, αδιάφθοροι, με όραμα κ αληθινή διάθεση προσφοράς κ προόδου... (κάτι που δεν υπάρχει)

    Άρα ας μείνουμε με τον κοινοβουλευτισμό στο χέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. KAΡΑΜΠΑ


    ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 3 υποτιθεται οτι ειναι οι εξουσιες σε μια δημοκρατια, νομοθετικη, εκτελεστικη, δικαστικη.

    Στην χωρα μας οι δυο πρωτες ειναι το ενα και αυτο, η τριτη δεν λειτουργει και εχομε στο κεφαλι μας την τεταρτη, τα ΜΜΕ.

    Για αυτο τον λογο δεν εχουμε δημοκρατια στην χωρα μας.

    Τι ψαχνετε μετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 10:18
    αυτο λεω και εγω.

    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όποιος θέλει να μάθει τι σημαίνει κράτος πρόνοιας ας πάει μια βόλτα στην Αυστραλία, όπου το κράτος είναι υποχρεωμένο ( και βρίσκει ) δουλειά σε όλους τους πολίτες του.

    Εδώ τους αφήνει να ψοφήσουν, αν δεν είναι λαμόγια, μειώνοντας την ανεργία με ψεύτικους δείκτες !

    Στην Βουλή μπαίνουν για μάσα, κονόμα, εξουσία κι ο αμόρφωτος και πανάσχετος( όχι αγράμματος ) λαός αποδέχεται χαλαρά το να παίρνουν σε 4 χρόνια 3000 ευρώ σύνταξη.

    Ψηφίστε ΚΚΕμλ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Λεβέντη ή κάτι μικρό.

    Μόνο αυτό έχετε, μόνο αυτό τρέμουν : Να μη γίνουν βουλευτές δηλαδή.

    Τα γράφω γιατί μπορεί και να διαβάζουν τώρα μέρες πού 'ναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Kyria Pinelopi opos vlepetai edo tous pidane xoris salio oles oi kyverniseis kai aftoi tsakononte gia tous prodotes tous ergatopateres pou epeita ginonte VOLEFTES (kai oxi vouleftes) kai gia ta kommata poio efage pio pola kai pio oxi
    doxa ton gerampi glytosa apo tin MPOURDELAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μ' αρέσει που ο Καράμπας κάνει λόγο για δάσκαλους και καθηγητές που δουλεύουν 7 μηνάκια το χρόνο και παίρνουν 1300 + μονιμότητα + τυχερά, το όνειρο κάθε νεοέλληνα δηλαδή!

    Ρε με τέτοιου είδους αγώνες δεν αλλάζει το σύστημα !

    Ξυπνάτε, ρε όρνιααααααααα !!!

    Υπάρχει κόσμος που υποφέρει πραγματικά εκεί έξω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλά τα λές αγαπητή Πηνελόπη όμως είμαστε συνυπεύθυνοι για αυτή την κατάντια. Κάθε φορά που έρχονται εκλογές πάμε και ψηφίζουμε Ν.Δ ή ΠΑΣΟΚ δηλαδή τα λαμόγια, τους κλέφτες, τους μαστρωπούς κ.λ.π Κανάνας μα κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπαίνει στην πολιτική και στα κόματα ειδικότερα δε εάν είναι επιτυχημένος και άξιος σε αυτό που κάνει. Στην πολιτική μπαίνουν οι κύριοι και οι κυρίες "ΤΙΠΟΤΑ" κόρες και υοί πολιτικών που αφού οι πατεράδες τους έφαγαν τον αγλέουρα λένε δεν τρώμε και εμείς? Μιά είναι η λύση: ανατροπή από εμάς του πολιτικού σκηνικού, ψήφο σε όλα τα μικρά κόματα ωστε να μην μπορούν να κυβερνήσουν και εμείς να προφυλαχθούμε να κυβερνηθούμε από τα καθάρματα της κοινωνίας. Οψόμεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πηνελόπη
    Ολοι τα ιδια λέμε και ακόμα χειρότερα..αλλα να..μόλις ερθουν οι εκλογες..κοιτάμε..ποιος θα μας δώσει περισσότερα...ποιος θα διορίσει το γιο μας..την κόρη μας..
    Τα τελευταία χρόνια τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζει ο ελληνας ειναι αυτά..
    Κια βεβαια αυτα έχουν να κάνουν με τα μεγάλα δύο κόμματα,για τα οποία η πλειοψηφία του λαού πιστεύει ότι μονο αυτά ειναι σε θέση να κυβερνήσουν.
    Τα μικρά κόμματα τα ψηφίζουν..όχι γιατι πιστεύουν σε ιδεολογίες..(μια μειοψηφία μόνο εμμένει στις ιδεολογίες) αλλα σαν αντίδραση..σαν ράπισμα στο εκάστοτε κόμμα που κυβερνά.Να σου θυμίσω την τελευταία προεκλογική περίοδο..ουτε προγράμματα ουτε ιδεολογίες ούτε τίποτα...ο προεκλογικός αγώνας επικεντρώθηκε...400 δινει το πασοκ...500 η ΝΔ...στα 60 σύνταξη το πασοκ στα 65 η ΝΔ..
    Σκατα δηλαδή..κατάλαβες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Συμφωνώ αγαπητή Πηνελόπη.Όταν για εμένα είναι πολυτέλεια το να είμαι κάτοχος υπολογιστή όταν εξαφανίζονται
    οικογένειες από τα χρέη αυτοί μιλάν για εκατομύρια ευρώ έτσι απλά λες και μιλάνε για στραγάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πηνελόπη και αγαπητοί χρήστες του press gr πρέπει να αντιδράσουμε σε όλα αυτά και σε άλλα ,όπως το κλέψιμο των χρημάτων από τα ταμεία και η μεταφορά τους σε Λάτση Βαρδινογιάννη και λοιπούς πλούσιους.ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Η ΓΣΕΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ πιθνώς αυτή την εβδομάδα για το ασφαλιστικό.Να συμπαρασταθούμε στους κλάδους που έχουν προκυρήξει απεργίες ΔΕΗ ΟΤΑ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.Να μας βρει μπροστά της η επάρρατη δεξιά.ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

    ΚΑΝΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ Η ΝΔ ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΛΑ ΒΡΟΜΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΞΑΠΛΑ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ.
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟΥΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟΣΑΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑΞΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η αξιοκρατία όταν αυτή θεωρείται συστατικό ενός κράτους δικαίου τιμωρεί.


    Αυτά από έναν πολίτη που η του επαγγελματική του αξία και εμπειρία αποσβένουν καθημερινά το κόστος για το ψωμί μου τρώει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αγαπητή Πηνελόπη,
    Ο λόγος για την κατασταση που περιγράφεις είναι ότι απλούστατα την ανεχτήκαμε. Την ανεχόμαστε εδω και πολλά χρόνια. Και φυσικά με τον καιρό όλο και χειροτέρευε, μέχρι που έφτασε εδώ που έφτασε.

    Ανεχτήκαμε να μας λένε οι πολιτικοί (όλων των παρατάξεων και χρωμάτων) ψέματα κατάμουτρα και εμείς να το ξεχνάμε και να μην τους φτύνουμε, οπότε το κάναν κι αυτοί κανονα, ανεχτήκαμε να περιμένουμε 3 μήνες ή να πηγαίνουμε στον ιδιωτικό τομέα, για μια εξέταση για την οποία έχουμε πληρώσει (αφού εκείνα τα 200-300 ευρώ που αφαιρούνται από τον μισθό μας κάθε μήνα, είναι για να καλύψουν και αυτά τα έξοδα) κι έγινε κι αυτό κανόνας.

    Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση που τώρα την βλέπουμε να ξεδιπλώνεται μπρόστα μας σε όλη της την ασχήμια. Και να σου πω και κάτι άλλο; Και που'σαι ακόμα! Έχουμε να δούμε... αν δεν βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε.

    Και μην ακούσω για κομματα και παρατάξεις ως λύση...γιατί θα ξεράσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κατά τα άλλα μας κυβερνά ο "καταλληλότερος" και ο Ελληνικός λαός τον ψηφίζει δυο φορές!
    Και τώρα πάει προς στα κόμματα διαμαρτυρίας για να διαμαρτυρηθεί!!

    Κι ύστερα φταίει ο φονιάς!

    Άσε , κοπέλα μου, μην ψάχνεις για σωτηρία στα αμέσως προσεχή χρόνια! Οι έλληνες δεν διδάσκονται από την ιστορία μία γιατί δεν τη διαβάζουν, μία γιατί είναι πολλοί οι βοκλεψάκηδες! Δώστους μέσο για να βρουν καρέκλα να κάτσουν -όχι να δουλέψουν- και να λένε συνέχεια πως για όλα φταίει το κράτος! Και μόνο τότε κάνουν μια σωστή δουλειά, μια σωστή θέλω να πω διαπίστωση, που ομολογούν πως για το χάλι μας φταίνε εκείνοι που τους έβαλαν στη τεμπελοκαρέκλα!! Εμείς οι άλλοι γιατί πάμε κοντά;


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σε ένα κράτος που δεν νοιάζεται κανένας πολιτικός για τον τοπο και τους ανθρώπους του,αγανακτησμένος και μπουχτισμένος απο 300 ηθοποιούς που εμείς οι ίδιοι τσακωνόμαστε για αυτούς και τους επικροτούμε κάθε τετραετία αντί να τους δώσουμε το όσκαρ της ανοιχτής παλάμης,ένα έχω να πω:

    ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΛΟΥΤΙΖΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

    Και ας μην βιαστούν τα κοματοσκυλα απο κάθε πλευρά να ορμίσουν.Ολοι ίδιοι είναι.Αριστεροι με δεξιές τσέπες,σοσιαλιστές με καπιταλιστικές ιδέες και δεξιοί με σοσιαλιστικούς προσανατολισμούς...

    Στις μέρες μας ολοι τους νοιάζονται για τις τσέπες τους.Ποιός αγαπητή Πηνελόπη νοιάστηκε για τα προβλήματα των απλών ανθρώπων ή για την ελλάδα μας

    ΚΑΝΕΙΣ

    Ακομα και οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με μ......ς στα παραθυρα των 8.00
    Κι οσο για ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
    ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ...
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ...

    ΞΥΠΝΑ ΚΟΣΜΕ


    ο αγανακτησμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Όρε αδέρφια να βοηθήσω και εγώ στον αγώνα σας για την άτιμη τούτη κοινωνία:

    click click space enter
    clicκ click backspace enter

    Επανέρχομαι στον αγώνα λίαν συντόμως.

    Η φύση με καλεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;
    ΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγαπητή Πηνελόπη αυτά θα συμβαίνουν,
    όσον υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν
    στις συγκεντρώσεις με τις κομματικές
    σημαίες και φιλούν τα χέρια των πολι-
    τικών!!!!!Πρέπει επιτέλους να ξυπνή-
    σουμε και να πάψουμε να είμαστε χει-
    ροκροτητές!!!! Μόνο τότε υπάρχει ελπί
    δα να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.
    Διαφορετικά οι κυβερνώντες θα μας θεω
    ρούν πρόβατα!!!!Πρέπει να ξυπνήσουμε
    βρεεεεεεεεεεέ!!!!!!Τότε θα αλλάξουν και αυτοί που μα κυβερνούν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Syrma:

    vlepw mia syzitisi stin ET3 kai kati ekane klik sto myalo mou:
    o yios Plevris ehei paromoia ekfora logou me tin kyria Louka

    Oles oi statistikes lene oti ta viasmena paidia dystyhws anaptyssoun paromoio provlima ws enilikoi kai paei soi to vasileio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. bla bla bla bla bla

    € € € €

    Money talks, bullshit walks, that is how life goes

    AGAMemon®

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ; ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΝΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΦΟΥΤ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ......

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΖΟΥΜΕ.

    ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ;

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ,ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤV MΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΣΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΑ.

    ΑΣ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΞΑΓΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αγαπητοί συμπολίτες καλησπέρα σας. θα ήθελα με την σειρά μου να θέσω ένα ερώτημα προς εσάς και τον εαυτό μου φυσικά. τελικά ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο αλήθεια? Η κυβέρνηση οι δημοσιογράφοι τα κώματα οι μεγάλο επιχειρηματίες? Ποιος? Θα μου πείτε μάλλον όλοι αυτή μαζί συγκυβερνούν, και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που τα πάντα μένουν στην αφάνεια. Διότι όλα τα μεγάλα θέματα φίλοι μου στην αφάνεια μένουν. Εκτός αν κάποιος παραστρατήσει ή δεν τους κάνει πια τα χατίρια. Τότε όλοι ή καλή κοινωνία που ζει στα βοριά προάστια στα κότερα και στη χλιδή ενώ ο λαός πεινάει ,ενοχλείτε και ξεσπαθώνουν και μοιάζουν με λυσσασμένα σκυλιά έτοιμα να κατασπαράξουν τα πάντα και τους πάντες στο διάβα τους. Ποιος αλήθεια μπορεί να τα βάλει με αυτήν την διεφθαρμένη φυλή τον νεοελλήνων! Η μήπως βρε πεδία δεν είναι Έλληνες και είναι από άλλον πλανήτη ! Γιατί αγαπητοί κυβερνόντες οι Έλληνες δεν μοιάζουν με τα χαρακτηριστικά που εσείς έχετε. οι Έλληνες είναι ωραίοι άνθρωποι, καλοσυνάτοι, φιλόξενοι, ειρηνικοί, δουλευταράδες, δημιουργικοί, έξυπνοι, φιλόδοξοι και αλλά τόσα που οι αιώνες έχουν δείξει. Εσείς μοιάζετε με αρπαχτικά πουλιά που σας νοιάζει μονό ή φωλιά σας και κανένας άλως. Είναι καιρός κύριοι να αναλάβετε της ευθηνές σας και να βγάλετε την Ελλάδα από το σκότος που πάτε να τη ρίξετε. Όσο ακόμα βεβαία νιώθετε Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μην κανιβαλιζουμε με αφορμη την περιπετεια της Μαριεττας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 11:30
    Ekei to epa8es ki esy e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ρε παμε καλα;Που ειμαστε,στο press-gr η σε κανενα γλυκαναλατο blog με ανουσιες αναλυσεις;Που πηγαν οι αποκαλυψεις;που χαθηκαν ολοι οισχολιαστες που τα'χωναν χωρις να υπολογιζουν κανενα;Αν εκλασαν ολοι μεντες με ενα γελοιο ντου που μπαζει νερα απο παντου,καθεστε τωρα εσεις και γραφετε πως θα αλλαξει το συστημα;Για να γινει αυτο ρε θελει ΜΠΟΛΙΚΑ @@@!κι οσα εχω εγω που ειμαι γυναικα αλλα τοσα εχουν και οι "ανωνυμοι" διαχειριστες του press που λουφαξαν.Η μαγκια στα δυσκολα φαινεται ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Όπως έχει η κατάσταση εδώ μέσα
    Αλλά πολύ περισσότερο εκεί παρά έξω -όπου ο ρεαλισμός λαμβάνει χώρα-
    στο μελλοντικό press.3567-gr τα παιδία των παιδιών των εγγονιών μας θα σχολιάζουν και θα οδύρονται για την αδικία και την αναξιοκρατία που θα πιστεύουν ότι υφίστανται από την τότε κακουργία και άδικη κοινωνία.

    Η κοινωνία δεν αλλάζει μέσα από το press-gr. Πάρτε το χαμπάρι. Για χαβαλέ και περιστασιακό εντερέϊνμεντ καλά είναι εδώ μέσα.

    Ελάχιστα μακριά από την οθόνη του υπολογιστή σας είναι η πραγματικότητα που σας περιμένει.

    Βελτιώστε τη ζωή σας. Γαλουχήστε τα παιδιά σας με αξίες που μάθατε άλλοι μικροί και άλλοι μεγαλύτεροι.

    Μάθετέ τα να ξεχωρίζουν το σωστό από το μη σωστό.

    Μάθετέ τα να ΣΕΒΟΝΤΑΙ το συνάνθρωπό τους ακόμη και αν δεν τον αγαπούν.

    Κάντε τους καλύτερους ανθρώπους.

    Τουλάχιστον προσπαθήστε.

    Η αλλαγή θα έρθει μέσα από την αλλαγή του καθενός. Από κανένα blog από καμιά τηλεόραση από καμιά εφημερίδα από καμιά κυβέρνηση διότι ζωτικά συστατικά αυτών είμαστε όλοι μας.

    Αν δεν αλλάξει η ποιότητα των συστατικών δεν αλλάζει τίποτε. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη για όλους εσάς που εναντιώνεστε κατά της υπάρχουσας κατάστασης αλλά δεν σας συμμερίζομαι απόλυτα.

    AGAMemnon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ναι ακριβως που ειναι οι αναρτησεις?αιντε συνεχιστε δεν μπορoυν να σας κανουν τιποτα.ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. εδω διαβαζουμε σχολια που μας ανοιγουν τα ματια και βαζουν τροχοπεδη σε καποιους που τους εχει ανοιξει πολυ η ορεξη(αυτοι που ενοχληθηκαν).δεν ειναι πανακεια ενα μπλογκ αλλα προφανως οταν γραφονται σημαντικες πληροφοριες βοηθανε ωστε να μην τελεστει το 'εγκλημα'.εγω δυστυχως δεν εχω τετοια πληροφορηση,αν εχω θα το καταγγειλω,γι αυτο λοιπον αυτοι που γνωριζουν πρεπει να συνεχισουν τις αναρτησεις και ας αφησει το αδερφατο στην ακρη τα περι συκοφαντιων.ασ κατσουν καλα για να μην ενοχλουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΚΛΟΓΗ. http://dimoklirokratia.gr/blog/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 12:11 eisai poli magas, amesos katalaves. 8es na milisoume; dose messenger

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  66. Θεέ μου τυφλώθηκα!


    Τι διαβάζω γαμώτο, τι;;;
    Είναι δυνατόν σε ανάρτηση με τίτλο ''Για ποιο κράτος πρόνοιας μιλάμε...'' να διαβάζω ότι... "εμείς οι Πολίτες φταίμε";;;

    Τι σας συμβαίνει παιδιά; Πάτε καλά; Το κράτος δεν είναι οι Πολίτες, οι πολίτες είναι μόνο η κοινωνία, το κράτος και η εξουσία, εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την κοινωνία και του Πολίτες! Πήραμε διαζύγιο, πως το λένε!

    Για να επανέλθουμε, λέμε να πάμε μια "όλα στο φως" αυτό το φως που φοβούνται, αυτό που χάσαμε, αυτό το φως που όσο η Δημοκρατία και η ελεύθερη έκφραση παραμένουν φυλακισμένες στα υπόγεια του Μαξίμου η στις κουκούλες έμμισθων προπαγανδιστών κονδυλογράφων, δεν θα δούμε ποτέ.

    click εδώ, όλα στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. poly sas paw....

    perastikos hmoun kai eipa na mpw na dw ti paizei ...


    kala e....// e re glentiaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Σε κατηγορούν που σχολιάζεις ανώνυμα στα blogs;

    Σε κατηγορούν που δεν αναφέρεις το όνομά σου;

    Για σένα φίλε blogger έψαξα και βρήκα την ακόλουθη διεύθυνση:

    http://users.hellasnet.gr/tilefos/ellinika.htm

    Περιέχει από μια μεγάλη γκάμα αρχαίων ελληνικών ονομάτων για να διαλέξεις αυτό που σε εκφράζει και να συνεχίσεις τον αγώνα σου απτόητος και να σταματήσουν οι υπόλοιποι να σε κατηγορούν που σχολιάζεις ανώνυμα.

    Πλέον όλοι μπορούν να αναφέρονται σε εσένα με το όνομά σου.

    «Ο Αρχιδάμων κατηγόρησε το Μάκη .. ο Αρχιδάμων παρέα με τον Αυνάν κατηγορούν ευθέως το Μάκη για συκοφαντία»

    Ο φίλος σας ο Αρχιδάμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μα έτσι μας θέλουν κυρία μου!

    Όπως είμασταν στον μεσαίωνα και μέχρι και πριν 50 χρονια.

    Πληβείοι, δουλοι, κακοπληρωμένοι, αδαεις, αγράμματοι.

    Μικρά και αναλώσιμα γρανάζια για να καλοπερνάνε οι ηθοποιοι, τραγουδιστές, δικηγόροι, μαφιόζοι, δημόσιοι υπάλληλοι, δημοσιογράφοι, κομματόσκυλα, παρατρεχάμενοι γλύφτες, μπάτσοι, γενίτσαροι ανθέλληνες, λαθρομετανάστες, τράπεζες, μασόνοι, ηλεπαρουσιάστριες, και πολλοί πολλοί άλλοι καρκίνοι.

    Αυτοι που εμεις κάνουμε αφεντικά μας και μας έχουν βάλει έναν πνιχτη τον οποίο τραβάνε όποτε κλωτσάμε παραπάνω.

    Με την μονη διαφορά οτι εγώ έπαψα να τους ψηφίζω εδώ και χρόνια και τους γράφω ομαδικά όπως και οποτε μπορώ, γιατί μόνο αυτο μπορουμε να κανουμε....Εκτός και αν αρχίσουμε να ληστεύουμε και εμείς τράπεζες ή να τους καίμε.

    Οι υπόλοιποι τι κάνουν δεν ξέρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!!

    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ!!

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 4 ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!


    ΓΙΑΤΙ ? ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Α, ξέχασα την αγγελοπουλαινα, τα βαρδινογιάννενα, τον μπόμπολα, τον κόκκαλη...

    Όλεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. eiste oloi pseutes...
    o laos pinaei...


    psifiste pasok gia ena kalitero mellon


    GIORGO GERA KAI ARISTERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΛΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΣ! ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΑΝ ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΔΡΑ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ,Η ΑΛΗΤΕΙΑ,Η ΑΡΠΑΧΤΗ,ΤΟ ΠΕΘΑΝΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΓΩ,ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΑ @@@ ΜΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΠ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ, ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ!ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΙ,ΜΑΓΓΙΝΕΣ,ΛΑΛΙΩΤΙΔΕΣ ,ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ(ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΙΤΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ--ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ) ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΜΕ(ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ?ΚΑΝΑΜΕ DEAL ΘΑΨΗΜΑΤΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ? ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ Ε? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΛΕΓΕΙΝ(ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΝ)!
    ΥΓ1:ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ?
    ΥΓ2:ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ SUPER MARKET ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ?
    ΥΓ3:ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΗΤΑΝ 20% ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ 50$ ΚΑΙ ΣΤΑ 100$ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ?
    ΥΓ4:ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ?
    ΥΓ5:ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΥΓ6:ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ(ΑΧ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ)?
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ











    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ










    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ













    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Πηνελοπη αμα θες να σου λυθουν τα Προβληματα πεστην στον ΑΝΔΡΕΑ (ξερεις αυτον τον κακασχημο)

    Αυτος θα σου λυσει τα προβληματα


    Μην τον βλεπεις ετσι...ειναι τσαχπινουλης

    χαχαχααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ Ο ΓΥΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ BLOGER ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ !!


    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΤΟΦΙΛΗ Η ΓΚΟΜΕΝΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ρε μωρα, κοφτε την πλακα με τον Καψερό τον Καψαμπέλη και ολα οσα του καταμαρτυρειτε. Πες ρε παιδι μου οτι ειχε απωθημενα ο ανθρωπος και και το μπλογκ τον ησυχαζε λιγακι και τον ισορροπουσε.
    Οταν βγαινει ο φτωχος στη TV αλλαζει το θεμα. Τον καταπινει και τον ξερναει.

    Γιατι ειχε πει ενας που το ειχε ψαξει το θεμα, οτι ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

    Αντε, να χαρειτε, οσο κι αν ειναι δυσκολο για τους ελληναρες που ακομη λατρευουν μπουζουκοτραγουδιαρηδες που διαφημιζουν τις φατσες τους με γιγαντοαφισσες στη Συγγρου... κατανοητο το κολλημα, αλλα ξεκολλατε με τα προσωπα και δειτε λιγο τον κοσμο απο τη μερια των συστηματων, της κυβερνητικης, της στατιστικης.

    εγω λεω οτι αυτο θελει το συστημα: να χτυπησει το ανταγωνιστικο μεσο, δινοντας του προσωπο. Και βρηκαν τον ζουζουνο τον Καψερο.

    φιλακια και μη τους καθεσαι ρε προσωπο των μπλογκερ :-)

    υπογραφη
    -ακομη μια περσονα μου-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΣΤΟΝ 1.59 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ!!!


    ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ??

    ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ??

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ










    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ













    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ

    1 Μάρτιος 2008 1:50 πμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πηνελοπη αμα θες να σου λυθουν τα Προβληματα πεστην στον ΑΝΔΡΕΑ (ξερεις αυτον τον κακασχημο)

    Αυτος θα σου λυσει τα προβληματα


    Μην τον βλεπεις ετσι...ειναι τσαχπινουλης

    χαχαχααχαχα

    1 Μάρτιος 2008 1:57 πμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ Ο ΓΥΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ BLOGER ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ !!


    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΤΟΦΙΛΗ Η ΓΚΟΜΕΝΑ???

    1 Μάρτιος 2008 1:59 πμ











    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ










    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ













    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ

    1 Μάρτιος 2008 1:50 πμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πηνελοπη αμα θες να σου λυθουν τα Προβληματα πεστην στον ΑΝΔΡΕΑ (ξερεις αυτον τον κακασχημο)

    Αυτος θα σου λυσει τα προβληματα


    Μην τον βλεπεις ετσι...ειναι τσαχπινουλης

    χαχαχααχαχα

    1 Μάρτιος 2008 1:57 πμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ Ο ΓΥΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ BLOGER ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ !!


    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΤΟΦΙΛΗ Η ΓΚΟΜΕΝΑ???

    1 Μάρτιος 2008 1:59 πμ










    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ










    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ













    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ

    1 Μάρτιος 2008 1:50 πμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πηνελοπη αμα θες να σου λυθουν τα Προβληματα πεστην στον ΑΝΔΡΕΑ (ξερεις αυτον τον κακασχημο)

    Αυτος θα σου λυσει τα προβληματα


    Μην τον βλεπεις ετσι...ειναι τσαχπινουλης

    χαχαχααχαχα

    1 Μάρτιος 2008 1:57 πμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ Ο ΓΥΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ BLOGER ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ !!


    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΤΟΦΙΛΗ Η ΓΚΟΜΕΝΑ???

    1 Μάρτιος 2008 1:59 πμ







    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ










    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ













    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ

    1 Μάρτιος 2008 1:50 πμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πηνελοπη αμα θες να σου λυθουν τα Προβληματα πεστην στον ΑΝΔΡΕΑ (ξερεις αυτον τον κακασχημο)

    Αυτος θα σου λυσει τα προβληματα


    Μην τον βλεπεις ετσι...ειναι τσαχπινουλης

    χαχαχααχαχα

    1 Μάρτιος 2008 1:57 πμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ Ο ΓΥΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ BLOGER ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ !!


    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΤΟΦΙΛΗ Η ΓΚΟΜΕΝΑ???

    1 Μάρτιος 2008 1:59 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Για ολες τις αποριες σας απαντηση θα βρειτε στο βιβλιο του μπαμπη τσακατκουκα(καθηγητης παλαιοντοφιλολογιας και παραμετρικης)¨ελληνισμος-σιωνισμος σημειωσατε ασσος και αλλες 666 προβλεψεις για σιγουρα κερδη¨και τι δεν περιεχει:
    1.Οι κινδυνοι του σιωνισμου και του μογγολισμου
    2.Η αποτελεσμτικοτερη θεραπεια για την τριχοπτωση αλλα και για τη malaria 16
    3.H πραγματικη ημερομηνια γεννησης της αννας βιση
    4.Η μυστικη τοποθεσια που κρυβεται το ταλεντο των διεθνων ελληνων ποδοσφαιριστων
    5.Τομυστικο της αθανασιας του κων/νου μιτσοτακη
    6.Η απαντηση στο ερωτημα αν η ντορα μπακογιανη ειναι ανθρωπος
    7.16 συνταγες για να μαγειρεψετε σαλιγκαρια
    8.101 ερωτικες στασεις κατευθειαν απο την αρχαια ελλαδα
    Το βιβλιο κοστιζει μολις 78 ευρω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. να κι ο μαλακας ο σεντονας ,αργησε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. SENTONAS STRIKES BACK!!

    ....MONO POY AFTI TI FORA TA SENTONIA EINAI POLY........

    APLYTAAAAAAAAAAA!!

    XAXAXAXAXA



    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ










    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ













    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ...10 ολοκληρα χρονια ειχαν δεσμο...Εκεινος Παντρεμενος βεβαια...ομως εσεις οι 4 το ξερετε.Το αποτελεσμα?...εγινε το μπαμ...!!(kραζατε τον ζαχοπουλο επειδη ηταν χοντρος ΕΜ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)

    Την εδιωξαν απο την δουλεια της...γιατι?

    Ρωτηστε τους 4!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ.


    ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

    1 Μάρτιος 2008 1:37 πμ

    1 Μάρτιος 2008 1:50 πμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πηνελοπη αμα θες να σου λυθουν τα Προβληματα πεστην στον ΑΝΔΡΕΑ (ξερεις αυτον τον κακασχημο)

    Αυτος θα σου λυσει τα προβληματα


    Μην τον βλεπεις ετσι...ειναι τσαχπινουλης

    χαχαχααχαχα

    1 Μάρτιος 2008 1:57 πμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ Ο ΓΥΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ BLOGER ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ !!


    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΤΟΦΙΛΗ Η ΓΚΟΜΕΝΑ???

    1 Μάρτιος 2008 1:59 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. 1:59

    grafeis:

    "Πες ρε παιδι μου οτι ειχε απωθημενα ο ανθρωπος και και το μπλογκ τον ησυχαζε λιγακι και τον ισορροπουσε.
    Οταν βγαινει ο φτωχος στη TV αλλαζει το θεμα. Τον καταπινει και τον ξερναει.

    Γιατι ειχε πει ενας που το ειχε ψαξει το θεμα, οτι ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ."


    symfono apolytos
    alla gia na vgike kati ton etroge

    (Sentonades, esas den sas diavazo re)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Για ολες τις αποριες σας απαντηση θα βρειτε στο βιβλιο του μπαμπη τσακατκουκα(καθηγητης παλαιοντοφιλολογιας και παραμετρικης)¨ελληνισμος-σιωνισμος σημειωσατε ασσος και αλλες 666 προβλεψεις για σιγουρα κερδη¨και τι δεν περιεχει:
    1.Οι κινδυνοι του σιωνισμου και του μογγολισμου
    2.Η αποτελεσμτικοτερη θεραπεια για την τριχοπτωση αλλα και για τη malaria 16
    3.H πραγματικη ημερομηνια γεννησης της αννας βιση
    4.Η μυστικη τοποθεσια που κρυβεται το ταλεντο των διεθνων ελληνων ποδοσφαιριστων
    5.Τομυστικο της αθανασιας του κων/νου μιτσοτακη
    6.Η απαντηση στο ερωτημα αν η ντορα μπακογιανη ειναι ανθρωπος
    7.16 συνταγες για να μαγειρεψετε σαλιγκαρια
    8.101 ερωτικες στασεις κατευθειαν απο την αρχαια ελλαδα
    Το βιβλιο κοστιζει μολις 78 ευρω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ας κλείσουμε τα σύνορα, ας σταματήσουμε τις οικονομικές και διπλωματικές μας σχέσεις και ας τους αφήσουμε να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν, κοροϊδεύοντας τους εαυτούς τους.

    Οφείλουμε να περάσουμε και από αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε, όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες και θα παραμείνουμε Έλληνες αν δεν ξεχνάμε από πόσες δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα, όμως στο τέλος πάντα βγήκαμε νικητές.

    Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.

    Μίκης Θεοδωράκης
    Αθήνα, 23/2/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, δηλαδή ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο μελλοντικός πρόεδρος, η κολοσσιαία πολεμική μηχανή έχει ήδη μπει μπροστά με στόχο την εξόντωση όλων όσων θεωρεί εχθρούς της. Ακόμη και αυτών όπως η Ελλάδα που δεν υπακούνε τυφλά τις εντολές της, Ιράν, Κορέα, Αραβικός κόσμος, μη υποτελείς και φυσικά άμεσα η Ρωσία και στο βάθος η Κίνα.

    Μετά θα έρθει η σειρά των « ατάκτων» της Νοτίου Αμερικής. Ένας άμεσος και θανάσιμος κίνδυνος, πολυπρόσωπος, πολυπλόκαμος σαν χταπόδι κάνει αργά αλλά σταθερά την εμφάνισή του στο προσκήνιο της παγκόσμιας ιστορίας. Σημερινός στοίχος είναι τα Βαλκάνια με κύριο σύμμαχο την «Μεγάλη Αλβανία», ξεκινώντας από το Κόσσοβο με συνεργάτες τους υπεύθυνους για μαζικές δολοφονίες U.C.K.

    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός πρωτοφανές για τη χώρα μας, μερικοί « επιστήμονες» επέλεξαν το αμφιθέατρο του Παντείου Πανεπιστημίου για να αναπτύξουν δημόσια την υποστήριξή τους σε ένα βασικό αίτημα της « Μεγάλης Αλβανίας», την κατάκτηση της Ηπείρου έως την Πρέβεζα, με την δικαιολογία ότι ανήκε στην Αλβανική Τσαμουριά, από όπου τους έδιωξαν με εγκληματικές πράξεις οι Έλληνες.

    Ασφαλώς πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια των Η.Π.Α, ώστε να μελετηθούν οι δικές μας αντιδράσεις και να προπαρασκευαστεί ψυχολογικά η εδαφική επέκταση της Αλβανίας μετά το Κόσσοβο και σε ένα μεγάλο τμήμα των Αλβανοφώνων των Σκοπίων και ακολούθως και σε δικά μας εδάφη.

    Από την άλλη μεριά η σύμπλευση της Τουρκίας με τις Η.Π.Α στο Κόσσοβο, που έσπευσε πρώτη αυτή να το αναγνωρίσει, προετοιμάζει το έδαφος για πονηρά σχέδια σε βάρος της χώρας μας με βάση όχι μόνον το Αιγαίο και την Κύπρο, αλλά κα τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, που ακολουθώντας το παράδειγμα του Κοσσόβου μπορεί να διεκδικήσει την δική της ανεξαρτησία.

    Η πολιτική ηγεσία των Σκοπίων φαίνεται ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα σχέδια των Η.Π.Α και για αυτό δείχνει αυτή την αλαζονική αδιαλλαξία.

    Και πράγματι σε αυτή τη φάση συμπορεύονται με την πολιτική που εκθέσαμε. Όμως τι θα κάνουν όταν ξεκινήσει η επόμενη φάση, αυτής της φολοαλβανικής τακτικής, οπότε το κρατίδιό τους θα κοπεί στη μέση, γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο αυτοί, όσο και οι ΗΠΑ, ότι μπορούν να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες, όμως φυλετικά είναι Σλάβοι και ως εκ τούτου κατατάσσονται ουσιαστικά στη χορεία των εχθρών των ΗΠΑ μαζί με την Ρωσία, τη Σερβία αλλά κα τη Βουλγαρία που και αυτή δεν πρέπει να έχει αυταπάτες.

    Έτσι γυρίζοντας σε εμάς τους Έλληνες θα πρέπει να δούμε ότι η κατάσταση όντως εξελίσσεται όπως εξελίσσεται και είναι παραπάνω από τραγική δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δεν πείθονται, όσες υποκλίσεις και αν κάνουν απέναντί τους οι ποικιλόμορφες αμερικανόφιλες ηγεσίες, και αυτό γιατί φοβούνται, μισούν τον λαό μας, για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι στη μεγάλη του πλειοψηφία απορρίπτει τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους, για αυτό θέλει να μας τιμωρήσει με κάθε τρόπο εκτός και αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να γονατίσουμε και να φιλήσουμε τα πόδια τους κάνοντας όρκους ότι από δω και στο εξής θάμασε καλά παιδιά και πειθήνια όργανα στην όποια πολιτική τους.

    Όμως αφού το παιχνίδι είναι για μας έτσι και αλλιώς χαμένο, τότε ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά. Ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά. Ούτε έχουμε συμμάχους, είμαστε εμείς και εμείς, ας φροντίσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και γιατί όχι χαρούμενοι, αφού θα έχουμε πάρει τη μεγάλη απόφαση να γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά ενωμένοι μπροστά στην προδοσία και την ασχήμια που χτυπάει την πόρτα μας.

    Γιατί είναι προδοσία η αναγνώριση του Κοσσόβου χωρίς την έγκριση της διεθνούς κοινότητας του ΟΗΕ, δηλαδή μιας επαρχίας που από αιώνες αποτελεί τμήμα της Σερβίας και τι θα νοιώθαμε εμείς αν μεθαύριο έπαιρναν με το έτσι θέλω τη μισή Κύπρο , την Θράκη ή την Ήπειρο;

    Όπως είναι ασχήμια να ανεχόμαστε να μας περιφρονούν και να μας εξυβρίζουν οχυρωμένοι κάτω από τα σκέλια των Αμερικανών οι Σκοπιανοί και εμείς να τους παρακαλάμε και να ζητάμε μεσολάβηση των Αμερικανών, χάνοντας κάθε μέρα όλο και πιο πολύ την αξιοπρέπειά μας και την υπερηφάνειά μας.

    Ας κλείσουμε τα σύνορα, ας σταματήσουμε τις οικονομικές και διπλωματικές μας σχέσεις και ας τους αφήσουμε να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν, κοροϊδεύοντας τους εαυτούς τους.

    Οφείλουμε να περάσουμε και από αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε, όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες και θα παραμείνουμε Έλληνες αν δεν ξεχνάμε από πόσες δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα, όμως στο τέλος πάντα βγήκαμε νικητές.

    Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.

    Μίκης Θεοδωράκης
    Αθήνα, 23/2/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αντε γαμήσου Μίκη.

    Πάνε κάνε παρέα στον Φιντέλ, με τις μαλακίες σας κρατήσατε 50 χρόνια τα έθνη χωρισμένα σε δύο στρατόπεδα.

    Μάθε πως η επιβίωση των εθνών εξαρτάται από τις συμμαχίες. Διάλεξες την κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση και πήρες τα αρχίδια σου.

    Τώρα φωνάζεις γιατί οι Σκοπιανοί έχουν το Θείο Σαμ για βοηθό. Εμ αφού εσύ ήσουν παιδάκι στα γόνατα του Θείου Στάλιν, τι θα κάνουν κι αυτοί.

    Μίκη, ο Φιντέλ σε προσκάλεσε για πούρο Αβάνας και Κουβανικό καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Πονεμένη Πηνελόπη έτσι είναι όπως τα λες και πολύ χειρότερα ! Για να στρώσει αυτό το οικοδόμημα των δημοσίων υπαλλήλων 1000000 και πλέον, βολεμένων που από αυτούς ζήτημα να βγάζουν τα λεφτά που παίρνουν 300000,kαι κλέβουν και το κόσμο θέλουν και γρηγοροσημα και φακελάκια κτλ ,χρειάζεται να το παραλύσουμε και να το φτιάξουμε ξανά από την αρχή! Όχι μόνο στο δρόμο για οικονομικά θέματα αλά και για τα υπόλοιπα κοινωνικά όσες φορές χρειαστεί μέχρι ν’ αρχίσουν επιτέλους να λειτουργούν οι θεσμοί και όχι να εξυπηρετούν!

    Tην Τέταρτη 5-3-08 όλοι στο άγαλμα του Μ .Αλεξάνδρου. Το ίδρυμα Ιωνος Δραγούμη διοργανώνει συλλαλητήριο για τ’ όνομα της Μακεδονίας! Ποτέ δεν είναι αργά έχουμε υποχρέωση στην ιστορία μας και στους προγόνους μας! Τέταρτη 5-3-08 ώρα 19.00 όλοι στη παράλια Θεσσαλονίκης!

    Παράκληση κάντε ένα θέμα ούτε μια εβδομάδα δεν μένει!

    Ελάχιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ορε παιδιά … λέτε να είναι έτσι τα πράγματα???

    http://press2-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ψηφίζουμε δεξιά και περιμένουμε να έχουμε κράτος πρόνοιας;Δε γνωρίζουμε ότι η συντηρητική παράταξη εκπροσωπεί παντού τα συμφέροντα του ιδιωτικού κεφαλαίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Eγώ θυμάμαι ότι όταν η ΝΔ στην αντιπολίτευση διοργανώνανε συλλαλητήρια και έλεγαν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι προδότες εάν υπάρξει ονομασία με τη λέξη Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων. Τώρα όπως και με τις ταυτότητες έχουνε μαντρώσει όλους τους βουλευτές και δεν μιλάει κανένας γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν τη πλειοψηφία και θα κοπούνε οι μάσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεε τα λεφτά τα έχουν φάει με τα δομημένα ομόλογα τα λαμόγια οι δεξιοί και οι λεγόμενοι αριστεροί δημοσιογράφοι το ξέρουν και δεν λένε τίποτα.

    Γράφηκε στις εφημερίδες, ότι ένα μόνο δομημένο ομόλογο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που αγοράστηκε από το διοικητή το κο Τσουπίδη (άλλος φίλος του καταλληλότερου) αντί 40.000.000 ευρώ, δηλαδή 13.630.000.000 δραχμές, έχει χάσει από την αξία του τα 36.000.000 ευρώ δηλαδή 12.267.000.000 δραχμές και δεν τρέχει τίποτα.

    Φανταστείτε τι έχει γίνει με τα άλλα δομημένα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ή ακόμα και στη Νιγηρία, οι υπεύθυνοι θα είχαν πάει φυλακή σε 24 ώρες αν είχαν γίνει αυτά με τα ομόλογα και όχι μόνο. Εδώ όλες οι υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο από τους προδότες του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Οι λεγόμενοι αριστεροί του Τσίπρα και της Παπαρήγας σε αγαστή συνεργασία με τα μεγάλα αφεντικά και υποστηρικτές τους (τους δεξιούς) έχουν αποδοθεί σε έναν ανελέητο, συκοφαντικό και υβριστικό αγώνα εναντίον του ΠΑΣΟΚ γιατί νομίζουν ότι μπορεί να αποσπάσουν ψήφους από το ΠΑΣΟΚ, χωρίς να έχουν κυβερνητική πρόταση εξουσίας, μόνο καταγγελτικό και υβριστικό λόγο.

    Αποτέλεσμα των ενεργειών τους αυτών είναι η ΝΔ να κυβερνάει ανενόχλητα και αυτοί να στηρίζουν αντικειμενικά και σταθερά το ‘καταλληλότερο’, σπέρνοντας συκοφαντίες για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του. Θα έρθει όμως η ώρα που πιστεύω ο κόσμος θα τους καταλάβει. Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ αργά όπως έγινε και το 1920 όταν στήριζαν το Γούναρη του Λαϊκού κόμματος, (έτσι λεγόταν η δεξιά τότε) αντί του Ελευθέριου Βενιζέλου, και οδηγήσουν τη χώρα σε νέα εθνική καταστροφή με τους διαχρονικούς συνεταίρους τους.

    Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ υπάρχει και θα υπάρχει προς χάριν του Έθνους και του λαού. Αυτοί θα εξαφανιστούν όταν ο λαός τους πάρει χαμπάρι και θα ψοφήσουν από το κακό τους
    .

    Πως να πάει μπροστά ό τόπος; Με δεξιά κυβέρνηση και την αριστερά να κάνει αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ λες και κυβερνάει αυτό;Eγώ λέω άντε και παίρνουν 5%-6% παραπάνω που αμφιβάλλω πάρα πολύ, τι θα γίνει σε τελική ανάλυση; Μήπως θα το πάρουν από δεξιούς ψηφοφόρους;
    θα κυβερνάει συνέχεια η ΝΔ, αφού οι δεξιοί οι περισσότεροι είναι σχέτη μασωνία και ψηφίζουν ότι και να γίνει, όπως γινότανε και μετά τον εμφύλιο. Αντικειμενικά αποτελούν δεκανίκι της δεξιάς με τη συμπεριφορά τους. Εξάλλου έχουν δείξει τις προθέσεις τους τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν. Έκαναν συγκυβέρνηση με τη ΝΔ το 1989 για να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ και διέλυσαν το τόπο. Αλλά θα τους καταλάβει ο κόσμος και θα τους τοποθετήσει εκεί που τους αξίζει. Στη γωνία. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και να την οδηγήσει στη πρόοδο και στην ευημερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. 7:47

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ - ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. o Miκης ήταν υπερβολικός.Να κάνουμε πόλεμο με τους σλαβομακεδόνες για το όνομα?Το πολύ πολύ βετο για την ένταξη σε εοκ και νατο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Το πρόβλημα είναι τι κάνουμε για τα εδώ ζητήματα.Δε γουστάρουμε το όνομα μακεδονία για τους βουλγαροσλάυους?ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. είναι λάθος τα συλλαλητήρια της χρυσής αυγής και του καρατζαφέρη για τη γιουγκοσλαυική μακεδονία.Σλαυομακεδόνες βουλγαλομακεδόνες ελλαδομακεδόνες και οι υπόλοιποι εργάτες ενωμένοι.Ούτε πόλεμος που λένε οι συνεργάτες της χρυσής αυγής ούτε συλλαλητήρια για το όνομα των γειτόνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Κυρία Πηνελόπη...εύχομαι μετά την ανακάλυψή σου αυτή (την σελίδα του press) να μήν ξαναψηφίσεις αυτούς που καταγγέλεις, αυτούς που μετά από 34 χρόνια διακυβέρνησής τους μας έκαναν συνταξιούχους των 400 ευρώ και μιζαδόρους των εκατομμυρίων ευρώ.

    ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!! http://greeksite-ese.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Κατά νόμο υπεύθυνος ..... ο κύριος Αλογοσκούφης

    http://press2-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΠΡΟΣ BLOOPERS:

    Γιατι κοψατε τα σχολια απο το βλογ σς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. H διακυβέρνηση της χώρας
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ όταν με την ψήφο μας επιτρέπουμε τα τελευταία 60 χρόνια στης ίδιες οικογένειες να λεηλατούν τον εθνικό πλούτο το φταίξιμο είναι δικό μας.
    NICK GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. H διακυβέρνηση της χώρας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ όταν με την ψήφο μας επιτρέπουμε τα τελευταία 60 χρόνια στης ίδιες οικογένειες να λεηλατούν τον εθνικό πλούτο το φταίξιμο είναι δικό μας.
    NICK GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ξυπνάνε οι έλληνες ή απλώς είναι μια παροδική αντίδραση;;; Για να δούμε, πάλι στις επόμενες εκλογές ή όταν είναι να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, θα κάτσετε στον καναπέ σας και θα ψηφίσετε τα γαλαζια και τα πράσινα κλεφτρόνια πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Στο Καστελόριζο, όπου πολιούχος άγιος είναι ο Δημ. Αβραμόπουλος, το τοπικό σπορ είναι η κλοπή δημόσιας γης και οικοπέδων που ανήκουν σε μετανάστες που έχουν σκορπιστεί στα πέρατα της οικουμένης. Μετά από δαιδαλώδεις συμβολαιογραφικές διαδικασίες και με την εμπλοκή πάσης φύσεως επιόρκων, τα οικόπεδα, στο μεθοριακό Καστελόριζο, πωλούνται σε αλλοδαπούς, για να οικοδομηθούν βεβαίως. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα…

    Πρώτο βιολί σ’ αυτό το έγκλημα φέρεται να είναι ο δήμαρχος του νησιού ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος. Το εκπληκτικό είναι ότι σύσσωμος ο πληθυσμός του Καστελόριζου στηρίζει το δήμαρχο και απειλούν ότι θα εγκαταλείψουν το νησί αν συνεχιστεί η εισαγγελική έρευνα και διωχθεί ο δήμαρχος και οι όλοι όσοι εγκλημάτησαν εις βάρος του δημοσίου και εις βάρος των συντοπιτών τους που δεν είναι εκεί για υπερασπιστούν τις περιουσίες τους.

    Εκτίμησή μου είναι ότι το Καστελόριζο δεν μπορεί να είναι μια και μεμονωμένη περίπτωση. Παρόμοιες καταπατήσεις, γεωκλοπές, και επιχειρήσεις νομιμοποίησης προϊόντων εγκλήματος πιστεύω ότι βρίσκονται σε εξέλιξη σε πολλά νησιά και άλλα μέρη της χώρας.

    Το θέμα όμως με το Καστελόριζο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω της καθολικής αντίστασης των κατοίκων ενάντια στο νόμο αλλά και της παράδοσης που θέλει το νησάκι αυτό να είναι το αγαπημένο όλων μας, αφού είναι κυριολεκτικά στο στόμα των Τούρκων.

    Αν όμως αποδειχτεί ότι στο Καστελόριζο συντελείται υπερ-απάτη, αν γίνει δίκη και βγουν στο φως όλα τα στοιχεία, λέω αν, τότε τι; Θα εκβιαστεί το κράτος να μην κάνει τίποτα; Να μην προασπίσει τα δικαιώματά του και τα δικαιώματα των ιδιοκτητών που παλεύουν ανυποψίαστοι στην άλλη άκρη της Γης;

    Αναρωτιέμαι, γιατί εκτός από δύο δημοσιεύματα στο in.gr, προσωπικά δεν είδα τίποτα άλλο. Τα κανάλια μέχρι στιγμής περιφρονούν το θέμα αυτό. Πιθανώς γιατί όλοι φοβούνται να πατήσουν το πόδι τους στο Καστελόριζο, που προφανώς αποτελεί “no man’s land”, ή/και γιατί, υπόθεση κάνω, ο πολύς Αβραμόπουλος πιέζει παρασκηνιακώς για να μη ρεζιλευτεί ο ίδιος.

    Για να δούμε λοιπόν, θα γίνει ποτέ δίκη Ελληνικής Πολιτείας vs. Κατοίκων Καστελόριζου; Θα μάθουμε ποτέ οι υπόλοιποι Έλληνες, οι πολλοί απατεώνες και οι λίγοι τίμιοι, τι, πως και ποιος; Αν αποδειχτεί η ενοχή ενός, πέντε ή και των χιλίων πεντακοσίων «ακριτών» τι θα γίνει;

    Και ένα τελευταίο ρητορικό ερώτημα: Αν υποθέσουμε ότι με κάποιο μαγικό τρόπο αποδίδεται δικαιοσύνη και ότι είναι εκατοντάδες οι ένοχοι και αν όλοι υποστούν τις συνέπειες και εκτίσουν πραγματικές ποινές θα αποδεκατιστεί το νησί, αλλά η φύση του θα σωθεί από την καταστροφή, τότε τι προτιμάτε;

    Να ερημώσει το Καστελόριζο αλλά να παραμείνει γραφικό κι απείραχτο ή να θριαμβεύσουν τα λαμόγια, να καταλυθεί κάθε έννοια κράτους και δικαιοσύνης και το Καστελόριζο να «αναπτυχθεί» σαν το Φαληράκι της Ρόδου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. για πιό κράτος μιλάτε
    όταν ψηφίζουμε τούς ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ για δημοτικούς και Νομαρχιακούς συμβούλους για ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ--ΝΟΜΑΡΧΕΣ----ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, τι περιμένετε να γίνει με τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων ή με το χρηματηστήριο, κ.λ.π.
    Πιστεύετε οτι μπορει να αλλάξει κάτι με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ --- ΛΑΔΩΜΑ.
    Μήν είμαστε αφελείς, ο λύκος δεν φυλάει πρόβατα,αλλά τα εξαφανίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΛΟΜΟΙΡΑ ΠΟΥΤΑΝ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Μωρή κυλότα ΚΑΡΑΜΠΑ-ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ τι τις θέλεις τις θέσεις αφού μωρή κότα δεν μπορείς να τις στειρίξεις!
    Ναι, όχι, μπορεί, ίσως και μισόλογα.
    Αφού μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη το πρόβλημά σου είμαι ή πατρίδα τι κωλογαμιέσε εκεί πέρα?
    Μέχρι και ο Λαζόπουλος μωρή λινάτσα που λέει το όνομα Τσίπρας και του τρέχουνε τα σάλια και πάλι διάβασε κα στείριξε το γράμμα του Μίκη.
    Έρχεσαι εσύ μωρή κουράδα και ζητάς να απεμπολήσουμε κυριαρχικά μας δικαιώματα στο όνομα τίνος και γιατί.
    Μόνο το όνομα είναι ρε μουνί της λάσπης?
    Χαρτονόμισμα βγάλανε με τον Λευκό Πύργο.
    Χάρτες μέχρι τον Πολύγυρο και μέχρι την Κατερίνη εκδίδει το Υποργείο Πολιτισμού του, γαμώ τον "πολιτισμό" τους, και συ μαλάκα είσαι πρόθυμος να παραχωρήσεις.
    Της μάνας σου του μουνί να παραχωρίσεις μαλάκα και του πατέρα σου τον κώλο. Χ'αζου τώρα πούστην γιατί θα σου γαμήσω ότι σου έχει μείνη αγάμητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Προς: 1 Μάρτιος 2008 12:12 πμ

    Οι βρισιές δεν είναι μαγκιά. Το σύστημα δεν το αλλάζουν οι βρισιές. Το σύστημα ΔΕΝ φοβάται τις βρισιές. Το σύστημα το αλλάζουν οι ιδέες. Το σύστημα φοβάται τις ιδέες. Και τις αποκαλύψεις...


    Προς: Σεντονά

    Δεν νομίζω ότι σε διαβάζουν πολλοί. Καταφέρνεις βέβαια να μας σπάζεις τα νεύρα. Είσαι μια ασχήμια σαν τις πολλές άλλες που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να τις υπομένουμε. Σε συμπονώ.


    Προς: http://dimoklirokratia.gr/blog/

    Κι ότι νόμιζα ότι ήμουνα ο μόνος που σκέφτεται έτσι. Κι έλεγα μήπως να πάω να κοιταχτώ. Αν πάντως είμαστε μόνο εμείς οι δύο που σκεφτόμαστε έτσι, ίσως πάλι να πρέπει να πάμε να κοιταχτούμε...(lol)


    Προς: 29 Φεβρουάριος 2008 11:04 μμ

    Χε χε, κινδυνεύεις να ρθεις κι εσύ μαζί μας για εξέταση... Πράγματι, αν τα κόμματα και οι παρατάξεις αποτελούσαν λύση, θα συζητούσαμε τώρα τέτοια ζητήματα? Σ' αυτό όμως που σπάω κι εγώ το κεφάλι μου είναι τι να κάνουμε για να αντιδράσουμε... Πως μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε περισσότερη δημοκρατία?


    Προς: 29 Φεβρουάριος 2008 9:59 μμ

    Αγαπητέ μου θα διαφωνήσω με όσα λες. "Αριστοι με την έννοια της λέξης"? Και ποιος θα κρίνει ποιος είναι άριστος και ποιος όχι? Κάποιος νέος Πλάτων? Οχι, εγώ δεν επιθυμώ να ζήσω στην Ιδανική Πολιτεία-Ματριξ του Πλάτωνα με τους "αρίστους" στο τιμόνι της. Δημοκρατία σημαίνει έλεγχος δημοκρατικός, δηλαδή λαϊκός. Οχι "άριστοι" και "πεφωτισμένοι" μεσσίες...Power to the people.

    Η "καχυποψία" είναι η βάση της δημοκρατίας. Σε επέλεξα για άρχοντα αλλά τρέμει η περδικούλα μου ότι θα τα πάρεις, θα τ' αρπάξεις, θα καταχραστείς την εξουσία σου. Γι' αυτό θα σε ελέγχω συνέχεια. Θα έχω το ένα μάτι μου πάνω σου...

    Κι όπως σωστά μου θύμισε ο http://dimoklirokratia.gr, στην αρχαία Αθήνα τουλάχιστον, η επιλογές των αρχόντων γινόταν με ένα σύστημα εκλογών και κληρώσεων. Ναι φίλοι μου. Οι παππούδες μας θεωρούσαν την κλήρωση δημοκρατικώτατη μέθοδο... Προφανώς για να γίνονται πιο δύσκολες οι ...προεκλογικές χρηματοδητήσεις (lol)

    Βαρδάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ρε φιλε 11,08 μην κάνεις τόσο πολύ σεξ ,ούρησε και λίγο.Σε ενδιαφέρει το όνομα μακεδονία και το πιστεύεις και τα παιρνεις στο κρανίο.Μπράβο σου αφού κάτι σε συναρπάζει.Δεν είναι σοβαρό το θέμα του ονόματος των βουλγαροσλάβων της γιουγκοσλαυικής μακεδονίας.Εάν αυτοί καλλιεργούν τον εθνικισμό και το μίσος ,θα πάμε εμείς να τους ακολουθήσουμε?Το μίσος και η κακία είναι ο λάθος δρόμος.Εσύ που είσαι και χριστιανός υποθέτω θα έπρεπε να μιλάς για την αγάπη και την καλοσσύνη.Η φυρομ δεν μας απειλεί.Η τουρκία ,μας απειλεί.Η κυβέρνηση του κωστάκη ,μας απειλή.Θέλεις να αγωνιστείς για το μονοπώλειο του ονόματος,αγωνίσου,αγόρι μου.ΧΑΛΑΡΩΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. την εξωτερικη πολιτικη τα τελευταια χρονια την κανουν ονοματα που τα εχουμε δει

    σε φωτογραφιες με τον κατακτητη,

    διπλα σε νταβαντζηδες (τσωρτσιλ)ερχομενοι απο εξωριστες κυβερνησεις ταχας

    απο στρατηγους που εχουν κατηγορηθει για προδοσια

    ολοι αυτοι επιβεβαιωνουν οτι το μηλο πεφτει κατω απο τη μηλια

    τα συλλαλητηρια ειναι σαν τις κοντρες μεσα στη βουλη, εκτονωνουν ΑΝΩΔΥΝΑ την ενταση του λαου, και κατευθυνομενα

    οσον αφορα την κοινωνικη πολιτικη , αυτη η λεξη μαζι με τις ΔΕΚΟ θα μπει στο αρχειο το κρατος θα κρατησει μονο εφορια και δικαιοσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Τείχη
    Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ
    μεγάλα κ’ υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη.

    Και κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ.
    Άλλο δεν σκέπτομαι: τον νουν μου τρώγει αυτή η τύχη·

    διότι πράγματα πολλά έξω να κάμω είχον.
    A όταν έκτιζαν τα τείχη πώς να μην προσέξω.

    Aλλά δεν άκουσα ποτέ κρότον κτιστών ή ήχον.
    Aνεπαισθήτως μ’ έκλεισαν από τον κόσμον έξω.

    Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Σκατά στον τάφο του αληταρά του Ζαχαριάδη του ανθρώπου που δολοφονώντας τον Βελουχιώτη παρέδωσε την Ελλάδα στους Άγγλους και στους δοσίλογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ας μην το φιλοσοφουμε τοσο,
    ηρθε η ωρα να δουμε την αληθεια στα ματια,
    μπορει να ειμαστε μικροι αλλα θα αντεξουμε στη κοντρα ,
    να μην τα περιμενουμε ολα απο τους αλλους,
    πρεπει να κανουμε κατι χωρις αλλο χασιμο χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Σαν να μου φαινεται εχουμε γινει "εξαρτημενοι" με το γαμημενο ιντερνετ και το κομπιουτερ..

    Σε οτιδηποτε σχολιο θα βγουμε εδω και θα πουμε την μαλακια μας ειτε εχει, ειτε δεν εχει καμμια σχεση με το αρχικο ποστ.

    Σε λιγο θα αρχισουμε να τους βριζουμε τους διαχειριστες που δεν βαζουν και αλλες "αναρτησεις" ..
    Ηδη αυτο το εχουν κανει μερικοι..

    Ευτυχως η "εξαρτηση" ειναι ηπιας μορφης,αλλιως μας εβλεπα ολους να τρεχουμε στα φαρμακεια για "απεξαρτηση"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ο Μάκης ξέρει το "Mυστικό Συνδυασμό" (Secret Combination)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ο Μάκης εχει DVD με τον Τακη Τσουκαλά να πανηγυρίζει για γκολ του Παναθηναικού εναντίον του Ολυμπιακού φορώντας φανέλα του Παναθηναικού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. καθε ποτε εχει μακη να τον δουμε?
    πρεπει ολα να ερθουν στο φως ,
    θελουμε αποκαλυψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ολοι αυτοι οι ανωνυμοι ποσο ευκολα καθυβριζουν ολους τους αλλους.ειναι ολοι μαλακες του κερατα με πολλα ψυχολογικα προβληματα που τα βγαζουν ανωνυμα εδω.η κοπελα εγραψε το παραπονο της.εσεις ολοι ανωνυμοι κομπλεξικοι πρεπει να μαλωνετε για πασοκ και νδ?καθηστε ολοι να βριζεστε και 1000 πονηροι να μαζευουν ολο το χρημα.αυτη ειναι η ελλαδα γιατι αυτοι ειναι οι πολιτες της.εκτος αν αυτοι οι ανωνυμοι ειναι οι βολεμενοι και απλως για τα ματια βριζουν.ολοι που κυβερνησαν αυτον τον τοπο ηταν και ειναι λαμογια.αυτοι ειναι η αληθεια.ολοι εχουν βολεψει και τα τρισεγγονα τους,υπουργοι,βουλευτες κυβερνητικοι παραγοντες.ελα στη γερμανια πηνελοπη να δεις πραγματικο κοινωνικο κρατος.γιατι εδω ο βουλευτης αν δεν ξαναψηφιστει θα παει για δουλεια σε οικοδομη,καθαρισμα και οτιδηποτε αλλο για να ζησει.δεν λυνει το προβλημα του με 4 χρονια στη βουλη.οσο για ολα τα αρχ____α που βριζουν ανωνυμα.ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

    ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?

    ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ?
    (oxi οτι δεν ειναι καλες..καθε άλλο..αλλα )
    Α πολύ λυπάμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Καλημερα.Ειναι σαφες οτι δεν ακούσατε χθες στη Βουλή τα λογια του κ.Παπανδρέου για τους blogger.Δεν ξερω τι ειχε στο νου του,αλλα αυτό που τελικά είπε ήταν…άστα να πάνε.Σας κανω copy paste απο το blog ΠΡΕΖΑ TV το εξής σχόλιο.
    “Τα μπερδεψε ο προεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους και του ΠΑΣΟΚ,
    Γιωργος Παπανδρεου,
    λεγοντας μεσα στο Ελληνικο Κοινοβουλιο,
    απο το βημα της Βουλης τα παρακατω ομορφα…
    “Η άρνησή σας για δωρεάν φορητούς υπολογιστές
    και δωρεάν Διαδίκτυο στους μαθητές εξηγείται
    από το ενδιαφέρον σας για ελεγχόμενη ενημέρωση,
    ελεγχόμενα μέσα,
    ελεγχόμενους εισαγγελείς(ωραια ως εδω)…
    Βλέπετε κάθε νέο με ηλεκτρονικό υπολογιστή
    ως έναν εν δυνάμει blogger…”
    Τι θες να πεις ρε Γιωργο,”εν δυναμει blogger”;;;
    Για λωποδυτες μας περασες,
    οι οποιοι απειλουν και εκβιαζουν δημοσια,
    διαφορα προσωπα,επειδη δεν μας αρεσει η φατσα τους;;
    Ή μηπως πιστευεις οτι εδω μεσα
    διοργανωνουμε τρομοκρατικες επιθεσεις,
    ή στηνουμε εταιρειες ωστε να τις εισαγουμε
    στο χρηματιστηριο
    για βγαλουμε μαυρο χρημα
    απο φουσκες μετοχες;;;
    Στις εκλογες του Σεπτεμβριου,δεν ειχες αμολησει
    ολα σου τα κομματοσκυλα στα blogs,
    ωστε να παρει το Πασοκ,
    κανενα ψηφο παραπανω;;;
    Τωρα ειμαστε “εν δυναμει bloggers”;;;

    Και ρωταω…
    Εκει στο Πασοκ,δεν εχετε καποιους
    που να γραφουν και να επιμελουνται τα κειμενα
    που διαβαζει ο προεδρος του κομματος σας,
    πριν βγει και αμολυσει τις κοτσανες του
    στη Βουλη των Ελληνων;;;
    Ελεος…”

    Αντίστοιχο σχόλιο έχω σημερα και στην στηλη της εφημερίδας με την οποία συνεργάζομαι.
    Γκάφα ολκής του κ.Παπανδρέου….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Η SPiRTO PRODUCTIONS σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ με θέμα την Υποθαλάσσια Αρτηρία Θεσσαλονίκης που θα γίνει τα πλαίσια του 10ου Documentary Film Festival Thessaloniki 2008.


    Α΄ προβολή 8/3/2008 Σταύρος Τορνές 19:30 (ακολουθεί συζήτηση)

    Β΄ προβολή 10/3/2008 Σταύρος Τορνές 14:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. καθημερινες δεν παιζει τιποτα καλο?

    σε αργιες ειναι δυσκολα να δεις TV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Δεν θα συμφωνησω με τη χυδαια γλωσσα που χρησιμοποιουν ορισμενοι. Οχι δεν ειμαι σεμνοτυφος. Καθε αλλο. Ομως το υβρεολογιο ειναι μια μορφη επιθεσης που δειχνει αδυναμια. Η καλλιτερη επιθεση μπορει να γινει με ευστοχα επιχειρηματα.
    Τωρα οσον αφορα το θεμα που εθιξε η Πηνελοπη. Συμφωνω απολυτα με οσους γραφουν οτι ειμαστε υπευθυνοι γιατι τους ψηφισαμε πανηγυρικα. Λιγο πριν τις εκλογες καημε ολη η Πελοπονησος και ψηφισαμε χωρις τη παραμικρη διαμαρτυρια. Ετσι τους δινουμε αλλοθι να ισχυριζονται οτι ειναι εκλεγμενοι με ισχυρη εντολη οπως διατεινονται. Να ψηφισουμε μικρο κομμα. Οχι για να κυβερνησει, αλλα σαν μια τουλαχιστον προσπαθεια διεκφυγης.
    Νομιζω ομως πανω απ' ολα οτι θα πρεπει ο κοσμος να βγει ξανα στα πεζοδρομια. Περιμενουμε στο καναπε μπροστα στη τηλεοραση τι και απο ποιους; Να βγουμε στους δρομους οχι οργανωμενοι απο τα κομματα. Αυτα ειναι ολα τα ιδια. Ουτε απο τα συνδικαλιστικα σωματεια. Αυτα ειναι αλωμενα. Οι προεδροι κοιταζουν πως θα βγουνε βουλευτες. Να βγουμε στο δρομο οργανωμενοι μεσω του διαδικτυου. Αυτη ειναι η λυση. Περιμενει πρωτοβουλιες. Εμπρος παρτε τις.
    Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. μην ξεχνάμε οτι τις ηγεσίες της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, τις εκλέγουν οι εκλεγμένοι απο τα πρωτοβάθμια σωματεία που ΕΜΕΙΣ εκλέγουμε...
    τι ξεπούλημα λοιπόν και πράσινα άλογα μιλάμε ?
    αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, να παραδεχθούμε οτι ενα μεγάλο ποσοστό εργαζομένων έχει αφεθεί στη μοίρα του, ΔΕΝ μετέχει στα συνδικαλιστικά του χώρου του, άλλοι ιδίως στον ιδιωτικό τομέα, δεν μπορουν να έχουν συνδικαλισμό γιατι θα τους πούν "περάστε απο το λογιστήριο" και για αυτό δεν κουνιούνται.
    Αν λοιπόν οι εκάστοτε συνδικαλιστικές ηγεσίες θεωρούνται απο κάποιους ξεπουλημένες, ΕΜΕΙΣ φταίμε !! Δεν μπορεί να παίρνει η μπάλα όλους που αγωνίζονται και λέγονται συνδικαλιστές επειδή κάποιος έφτασε να γίνει υπουργός !! γιατί στη θέση εκείνη δεν πήγε με πραξικόπημα, κάποιοι τον ψήφισαν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Τερενς..
    Κάνω paste το άρθρο απο το Κουρδιστο πορτοκάλι που το έστειλε κάποιος εκει..
    Μήπως δen ειναι ετσι τα πράγματα?
    Δεν θέλω να αθωωσω το Γιώργο Παπανδρέου..αλλα μήπως η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο?
    Ειδατε τι εγινε με το MEGA..


    "Εντύπωση μου κάνει η εμμονή σου με τον Γιώργο...
    Ο άνθρωπος μίλησε πρώτος από όλους τους πολιτικούς για laptop, internet, blog και το πλήρωσε ακριβά γιατί όλοι αυτοί που ζούνε στο μεσαίωνα σε αυτή τη χώρα (και είναι δυστυχώς οι περισσότεροι) λέγανε ότι «αρέσει στο παιδί να παίζει με τον υπολογιστή του» (http://www.youtube.com/watch?v=HkfFDlVoVmI)
    Ήταν ο πρώτος πολιτικός με ιστοσελίδα, και με προσωπικό blog.Ήταν ο μόνος αρχηγός που επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής στην κυβέρνηση για την υπόθεση του blogme σε ομιλία του στη Βουλή για την εξωτερική πολιτική (http://www.pasok.gr/portal/gr/0/40179/7/7/1/showdoc.html και
    http://www.papandreou.gr/papandreou/content/Document.aspx?d=6&rd=7739474&f=1650&rf=-568018414&m=8898&rm=12412859&l=2).
    Ήταν ο πρώτος αρχηγός που έδωσε διαδικτυακή συνέντευξη σε bloggers (http://vpod.tv/vrypan/350269).
    Είναι ο πρώτος αρχηγός που άνοιξε τις προσυνεδριακές διαδικασίες του κόμματός του στους bloggers
    (http://www.youtube.com/watch?v=e7rADqAOtUU)
    Και τώρα με το press-gr, είναι ο μόνος αρχηγός που βγήκε ξεκάθαρα και στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
    (http://www.youtube.com/watch?v=LFjEOojEydc) και από το βήμα της Βουλής σήμερα και τα έριξε χοντρά στην κυβέρνηση
    (http://video.google.com/videoplay?docid=6200957406903457793&hl=en).

    Μην παραπληροφορείς κι εσύ...Έχουμε τόσες εφημερίδες που το kάνουν.
    ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Μην παραπληροφορείς κι εσύ...Έχουμε τόσες εφημερίδες που το kάνουν.
    Αυτο ειναι του άρθρου δεν ειναι δικό μου σχόλιο..
    .....
    Οσο για σας καίτοι δεν σας πηγαινα γιατι ήσαστε πολύ δεξιός..παρ' όλα αυτα απο τοτε που βγήκε η ΝΔ βλέπω ότι κρατάτε μια στάση εξαιρετική..δεν μασάτε λόγια...δεν χαιδεύετε..και τα ρίχνετε..
    Και αυτο μου αρέσει..Και δεν σας κρύβω το πρωι παρακολουθω εσας..
    .....
    Και δεν σας γλειφω..την γνώμη μου λέω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. περί ανωνυμίας συνέχεια.
    πώς να βγείς και να καταγγειλεις δημόσια κάποιο σκάνδαλο όταν δεν είσαι σίγουρος για το ποιός τα παίρνει και δεν κινδυνεύεις να στη στήσουνε το βράδυ για να σου "αλλάξουνε τη γνώμη".
    Εγω προσωπικά είμαι γνώστης τεράτιου σκανδάλου στο μέρος μου ( δεν θα αναφερθώ εδώ για αυτό) και ξέρω οτι ΟΛΟΙ κάνουν τα στραβά μάτια για καταπατήσεις, παράνομες λειτουργίες επιχείρησης, αυθαίρετα κτίσματα κλπ απο έναν συγκεκριμένο μεγαλοεπιχειρηματία.. Τα έχει χώσει σε όλους και τον αφήνουν ήσυχο... απο αστυνομία ( εκεί να δείς τι γίνεται!) μέχρι νομαρχία, δήμο κλπ..
    Ουτε κόμματα ούτε πολλά χρώματα , μόνο το χρώμα του χρήματος...αλλωστε το έχει πεί και ο ίδιος "πληρώνω και κάνω τη δουλειά μου"
    Πώς λοιπόν να βγώ και να πώ επώνυμα ότι γνωρίζω,? αφου ούτε για τον εισαγγελέα δεν είμαι σίγουρος και άν το βράδυ μου τη στήσουνε μπορεί να είναι και μπάτσοι μαζί, που τους χάλασα τη δουλειά !!
    Αλλωστε το λάδωμα δεν αποδεικνύεται με στοιχεία, εκτός αν έχεις όλο τον κρατικό μηχανισμό μαζί σου !!!
    Πως να στηρίξεις κατηγορίες οτι ο τάδε τα πήρε, όσο και προφανές να είναι... όταν αναγκαστούν κάποιοι να διεξάγουν έρευνα θα έχει ένα αποτέλεσμα σαν αυτό με τη ζαρτινιέρα και τους μπάτσους στη Θεσ/κη.. πάλι καλά που η ΕΔΕ δέν έριξε ευθύνη στο Κύπριο φοιτητή που με το κεφάλι του χτύπησε τη ζαρτινιέρα και όφειλε να "την αποκαταστήσει στην αρχική της μορφή"
    Πως λοιπόν να μην παραμένεις ανώνυμος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ...καθώς όλοι οι Σημιτικοί, διατηρούν παλαιόθεν "συμπάθειες" με τους Μητσοτακικούς...
    Δείτε...www.apomesa.info

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Προς Βαρδάρη
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Οι βρισιές δεν είναι μαγκια.Αν όμως υποτεθεί οτι οι διαχειριστές του press πίστευαν αυτό που εκαναν(με ολα τα γνωστά λαθη τους)πού εξαφανίστηκαν τώρα;Αυτό εννοώ όταν λέω οτι θέλει @@@ την ώρα που όλοι στην πέφτουν,εσύ να συνεχίζεις αυτό που έκανες Διαφορετικά,εισαι τσάμπα μάγκας εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Και βέβαια έχουμε κράτος Πρόνοιας.
    Με τους σεισμούς του 99 λόγω ζημιών στα κτίρια του ΨΝΑ (Δαφνί) κάποιοι τρόφιμοι μεταφέρθηκαν σε χώρο στο Πικέρμι. Το κτίριο αυτό (ιδιοκτησίας αδελφού πρώην ********) δέχθηκε την πρόνοια του ιδρύματος και νομιμοποιήθηκε σε μιά μέρα (λόγω "ειδικών" συνθηκών).
    Συμπέρασμα το κράτος αυτό προνοεί για όλους όσους χρήζουν βοηθείας: πολιτικούς,δικαστικούς , διαπλεκόμενους, μεγαλο-κάτι (έμπορους - επιχειρηματίες - δικηγόρους - δημοσιογράφους - κλπ κλπ)
    Για τους υπολοίπους φτάνει το περίσσευμα εθνικής υπερηφάνειας.
    Νηστικοί μεν, υπερήφανοι δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. για ποιο κρατος μιλαμε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ?? Οσο μενουμε απαθεις τοσο θα υποφερουμε πρεπει να συντονιστουμε και να αγωνιστουμε μακρυα απο τις σημαιες των ΠΟΛΙΝΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Καρντάσενα Μαρίκα,περα απο το θεμα της γκάφας του κ.Παπανδρέου,ο ίδιος είναι αναμφβισβήτητα internetικός.Ειναι της τεχνολογίας και απο τους πολύ προωθημένους.Γι αυτο και έκανα το σχόλιο.Γι αυτο και μίλησα για γκαφα και οχι δόλο ή κακία.Αλλά να πάρει η ευχη να πάρει σε μια εποχη όπου τα blogg θελουν στηριξη και προσοχή,πρέπει κατι τετοιοι άνθρωποι να ειναι πολύ προσεκτικοι στα κειμενά τους.Οπως επίσης πολυ προσεκτικοιί και οι δημοσιογράφοι που επιλέγουν φράσεις απο τα κείμενα όσων μιλάνε για τα blogg.Μια κακή επιλογή μπορεί να φέρει πολλές παρεξηγησεις.
    Πάντως,ένα είναι το αιτούμενο.Να μην επιτρέψουμε στη κυβέρνηση να μπει λογοκριτικά στο διαδίκτυο.Λένε ότι απλά προσαρμόζουμε τη νομοθεσία μας στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή.Αν δεν δω τα τελικα κείμενα,δεν πιστεύω κανεναν και τιποτα.Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα.
    Ο καρντάσης Τέρενς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Πηνελόπη πότε θα ξαναρχ'ισεις τα δρομολόγια για Τήνο; Θα είσαι και φέτος στη γραμμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΘΕΛΕΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ? ΑΡΠΑΞΤΕ ΕΝΑ!

    Παρακατω, ενα μικρο αποσπασμα που αναρτηθηκε στο ΚουρδιστοΠορτοκαλι, και ειναι αναδημοσιευση απο την φυλλαδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ.

    ===
    Σχεδόν επτά στα δέκα ιστολόγια γράφονται από υψηλής μόρφωσης άνδρες κάτω των 30 ετών, κοινωνική ομάδα που ταυτίζεται ούτως ή άλλως με το προφίλ του μέσου έλληνα χρήστη του Διαδικτύου.
    ---

    Αυτα εδω, τα λεει καποιος Τουρκιμ ογλου στην εφημεριδα το ΒΛΗΜΑ.
    Μπορει να κανω λαθος, αλλα εχω την εντυπωση οτι οσοι ειναι τετοιας ηλικιας, δεν εχουν καμια σχεση με την κυρια που λεγεται Υψηλη Μορφωση.
    Νομιζω οτι παιζουν παιγνιδια κυριως, ή χαζευουν αμαξια, ή ψαχνουν κανα σχολιο ευρωπαϊκων ιστοσελιδων για παικταραδες στην Μπολτον, Παναθηναϊκος, Σελτικ, κλπ.
    Μπορει φυσικα να χαζευουν που και που καλλιγραμμες μοδελλες ή να εχουν χομπυ οπως τα καγκουρια...

    Οσοι κατοικουν σε μεγαλα αστικα κεντρα, τριγυρνανε σε νυχτερινα μαγαζια ή κοβουν απλως βολτες.
    Οι συνηθειες τους εξαρτωνται και απο το πορτοφολι τους ή απο αυτο των γονιων τους.

    Τιποτα απο τα παραπανω δεν προδιδει οτι γνωριζονται με την δεσποινιδα Υψηλη Μορφωση.

    Εν τουτοις, απαξαπαντες ξερουν οτι η Μακεδονια εχει πρωτευουσα την Θεσσαλονικη, κι οτι ο Αλεξανδρος ( ο αετος του Φιλιππου ) γεννηθηκε στην Πελλα...

    Ενα απο αυτα που δεν ξερουν, ειναι και το οτι το ΒΛΗΜΑ σχετιζεται με το ΜΗΓΚΑ. Το ΜΗΓΚΑ με τη σειρα του, πρεπει να τα παιρνει χοντρα, κατοπιν συμβολαιου, για να προωθει μια λυκοφιλια των Ελληνων με ασιατικα βοοειδη, για να ξεχασουμε τα αισχη τους. Προβαλλουν γνωστη τηλεσειρα, μηπως και μας κανουν να ξεχασουμε την Ιστορια.

    Αυτη την κωλοφυλλαδα δεν την παιρνει κανεις απο αυτους. Λετε αυτος ο γλυψειματιας Τουρκιμ ογλου να θελει να κανει την εφημεριδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ, αρεστη σε ανιδεους νεους, σε μια προσπαθεια να παγιδεψει καινουριους πελατες - μια και οι παραδοσιακοι αρχισαν να πεθαινουν?

    Εκανα ο,τι μπορουσα για να σας δωσω τροφη να σκεφτειτε.
    Βεβαιως, η αποστροφη μου ειναι απροκαλυπτη. Εαν δεν ειμαι αντικειμενικος, δειξτε το με τα σχολια σας. Οποια και να 'ναι αυτα, εγω δεν προκειται να αγορασω προϊοντα ανθρωπων μπλεγμενων με ανθελληνικες ενεργειες και πληρωμενους με "Μηδικο" χρυσαφι.
    Οι λιρες και τα δολαρια, εμενα ως Ελληνα και Ευρωπαιο, με αφηνουν αδιαφορο. Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τα Ευρω Βερολινου ή Μοναχου!

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. αμα ειναι για το ταμα ,να το κανονισουμε να παρω τη λαμπαδα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Καλά όλα οσα γράφουμε ρε παιδιά, καλά θα είναι μη χρησιμοποιούμε φρασεολογία που απωθεί όλους όσους δεν έχουν συνηθήσει να ακούν αυτές τις λέξεις. Αν στόχος μας είναι να ετοιμάσουμε ένα καλλίτερο αύριο για τα παιδιά μας έχουμε αν΄γκη όλους αυτούς που κάποιοι τους ονομάζουμε σεμνότυφους αλλά είναι άνθρωποι πράγματι σεμ΄νοί και χωρίς ιδιαίτερες ανυσηχίες. Τώρα αρχίζει να χτυπάει την πόρτα τους το άγχος για τα παιδιά τους. Αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι ο τρόπος λειτουργίας του κράτους μονο ζημιά προκαλεί σε μας τους μικρούς που φροντίζουν να μας εκμαυλίζουν με μικρορουσφέτια και με το χάπι της ελπίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ

    πρέπει να φωνάξεις πιο δυνατά.
    στα σχόλια μπορεί και να μην σε προσέξουν εκτός αν ο τέρενς σε βγάλει προς τα έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΟΛΑ ΤΑ BLOGS




    ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ



    ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ



    ΜΕ ΠΡΩΤΟ

    ΤΟ ΠΡΕΖΑ ΤV


    Α ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΠΑΛΙ



    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ


    ΧΕΣΜΕΝΑ ΑΠ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. απο τον Χρήστο Λουτράδη

    Λούμπεν ενημέρωση χαρακτηρίζει το Βήμα την ενημέρωση απο τα Blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Θα στενοχωρησω μερικους!

    Ο κοστα καραμπα ειναι πολυ μεγαλυτερο βλητο απο εσας τους υπολοιπους!

    Αυτα εχει η ζωη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ΣΥΓΓΝΩΜΗ!
    Μια διορθωση:
    Αντι το παρακατω...
    ------
    Θα στενοχωρησω μερικους!

    Ο κοστα καραμπα ειναι πολυ μεγαλυτερο βλητο απο εσας τους υπολοιπους!

    Αυτα εχει η ζωη!

    1 Μάρτιος 2008 2:12 μμ
    -----------

    Ο κοστα καραμπα ...
    ...ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ που εμφανιστηκαν εδω σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποτελεί την πρώτη επιστημονικά τεκμηριωμένη εξελικτική μετάλλαξη δεινοσαύρου σε ανθρωποειδές. Το φαινόμενο Μητσοτάκης ανατρέπει ριζικά τη Θεωρία του Δαρβίνου και δημιουργεί έντονο σκεπτικισμό σε διεθνείς ακαδημαϊκούς κύκλους βιολόγων και παλαιοντολόγων.

    Πληροφορίες για την εμφάνισή του δόθηκαν για πρώτη φορά με την αποκρυπτογράφηση του δίσκου της Φαιστού από Καναδούς μελετητές το 1993. Το φαινόμενο Μ. φέρεται να εμφανίστηκε στην Κρήτη λίγο μετά την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας και το συνακόλουθο τσουνάμι. Πιθανότατα ανασύρθηκε από το βάθος της θάλασσας όπου διέμενε μαζί με άλλα παρόμοια πλάσματα απομεινάρια της Ιουρασικής περιόδου, γεγονός, που επιβεβαιώνεται κατά τους θερινούς μήνες όταν για ελάχιστα λεπτά εξαφανίζεται υποθαλάσσια κατευθυνόμενος προς την αρχική του κατοικία. Κάθε ελπίδα, όμως, για παραμονή του εκεί εξανεμίζεται λίγο αργότερα όταν αναδύεται και πάλι στη θαλάσσια επιφάνεια. Το είδος Μ. έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής, με αυγά ή διχοτόμηση, όταν ζευγαρώνει με παρόμοια πλάσματα (βλ.λ. Μαρίκα Μητσοτάκη). Ορισμένοι απόγονοί του όμως (βλ.λ. Ντόρα) εικάζεται πως προέκυψαν με την διαδικασίας της εκβλάστησης, η έναρξη της οποίας σηματοδοτείται από μια μηχανική παλληνδρομική κίνηση των ώμων προς τα πάνω. Ως εκ τουτου διατηρούν αναλλοίωτα κοινά χαρακτηριστικά και μπορούν να επιβιώσουν στο ίδιο περιβάλλον. Τρέφονται καταναλώνοντας σάρκες από παρεμφερή όντα όπως η παλαιολιθική οικογένεια Papandreicus Americanensis ή η συνομοταξία πρωτοθηλαστικών Caramanlius Damalensis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Τί τσαμπουνάς ρε Τέρενς;

    Ποιά γκάφα ολκής;

    Εγώ βλέπω μια συγχωρδία, στην οποία πέρνεις μέρος, συκοφάντησης του ΓΑΠ.

    Οταν λέει στην κυβέρνηση ότι πίσω από το δωρεάν ίντερνετ στους μαθητές, η κυβέρνηση βλέπει τους μπλογκερς και γι'αυτό δεν υιοθετεί την πρόταση, μόνο ΗΛΙΘΙΟΣ θα μπορούσε να δεί ότι λέει ότι οι ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ είναι ύποπτοι.

    Είσαι βαλτός ή Ηλίθιος ΤΕΡΕΝΣ;

    Διάλεξε και να ξέρεις, πέρασε η εποχή που λέγατε τις παπαριές σας χωρίς να τα ακούτε.

    Θα μάθετε να αντιμετωπίζετε τον κόσμο με σεβασμό, θέλετε δεν θέλετε.

    Αν είχε την γνώμη ότι τα μπλόγκς είναι ύποπτα , τότε θα συμφωνούσε και με τον έλεγχο της ανωνυμίας.

    Λοιπόν για να τελειώνουμε με εξυπναδούλες.

    Εξήγησέ μας, από που έβγαλες εσύ ο μεγάλος αναλυτής ότι έκανε ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ.

    Το σκέφτηκες μόνος σου ή σου είπαν να κάνεις αυτή την δουλειά, που λέγεται συκοφαντική εμπέδωση της αλήτικης μηντιακής προπαγάνδας ότι το ΠΑΙΔΙ κάνει ΓΚΑΦΕΣ.

    Να τον σέβεσαι τον ΓΑΠ και πριν μιλήσεις γι'αυτόν να σκέφτεσαι καλύτερα.

    Κατάλαβέ το είστε "ύποπτοι" στα ΜΜΕ για υπηρεσίες στην ΔΙΑΠΛΟΚΗ και μείς εδώ δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας χαριστούμε.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. na ti elegan pron 2 xronia
    http://mesapola.blogspot.com/2008/02/press-gr_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Αγαπητε Τερενς ,Καρντάσι (το)
    Συμφωνω μαζί σου σε κεινο το σημείο που λες ότι πρέπει να ειναι πιο προσεχτικοί..πολιτικοι και δημοσιογράφοι..οταν αναφέρονται στο ιντερνετ..και τα σχετικά του..
    Ασε καρντάσι το τι μπαρούφα ακούσαμε απο τους μεγαλοδημοδιογράφους αυτες τις μέρες ,σχετικά με τα μπλογκ..παπαριες του κερατα..
    Επειδη δε έχω διαπράξει το άθλημα της δημοσιογραφίας για 10 χρόνια( σαν δεύτερη απασχόληση )..ξέρεις και ξέρω πολύ καλά πόσο εύκολο ειναι να αποκόψεις μία πρόταση απο μια παράγραφο και να αρχίσεις να γράφεις..ετσι για να περάσεις ότι εσυ θέλεις..
    Αυτο δεν το λέω για σένα..το λέω γενικα σαν ενα φαινόμενο πολύ συχνό..Ηθελημένα γινόμαστε απρόσεκτοι..
    Εν πάσει περιπτώσει σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου..μόνο που η κυβέρνηση θέλει να βάλει χέρικαι σε πολλα άλλα πράγματα..
    Ισως αυτοί που τη ψήφισαν να το γουστάρουν αλλα οι άλλοι που δεν..
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ..σε κατεκτημένα δικαιώματα και ελευθερίες..
    .........
    Ειρήσθω εν παρόδω..δεν θα ξεχάσω τα ρεπορτάζια σου στις λαϊκες ..με τους μαιντανους και τ'αγγουρια που ακρίβηναν ,τότε επι Πασοκ.. που έκανες τον καημένο τον Κουλούρη να τρέχει πρωι πρωι στις λαικες για να ελέγχει τις τιμες..Το Θυμάμαι και γελάω..
    H καρντασίνα Μαρικα η Σαλονικιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ

    μηπως κανεις και κανα σεμιναριο παλαιοντολογιας,
    δημοσιευεις μηπως τις επιστημονικες μελετες σου σε αναλογα περιοδικα?

    πρεπει να παρακολουθουμε τις εξελιξεις στην επιστημη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΔΙΣΤΥΧΩΣ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΩΤΙΡΙΑΣΜΟΣ , ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΩΣ ΖΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ , Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ , ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ,
    ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΗΤΩΡΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ !!!!
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. τώρα ανακαλύψαμε πως δεν έχουμε κράτος πρόνοιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΟΛΑ ΤΑ BLOGS




    ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ



    ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ



    ΜΕ ΠΡΩΤΟ

    ΤΟ ΠΡΕΖΑ ΤV


    Α ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΠΑΛΙ



    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ


    ΧΕΣΜΕΝΑ ΑΠ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ 1.59

    'εγραψες!
    (το ασιατικά βοειδή..νάλειπε μόνο)
    ================================

    Νομίζω, ότι ένας απο τους λόγους, που το "διαδραστικό διαδίκτυο" έχει κλονίσει "φυλλάδες" αλλά και ρεκλάμες είναι πως καταργείται πλέον την μπακαλική.

    Πλέον, δε μπορούν να μας μετρήσουν σαν τα πρόβατα στη στάνη.
    Ακόμη κι αν το προσπαθήσουν τι θα πουν..τι κατάταξη θα κάνουν στους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, ώστε να ακολουθήσει μετά εκπομπή παρουσίασης
    προφίλ-ΑΝΩΝΥΜΩΝ...

    Στη συνέχεια, πως θα διακριθούν οι oppinion-makers, ώστε να προσκληθούν,προβληθούν,αποφανθούν,
    χειραγωγηθούν και χειραγωγήσουν...

    Εκτός βέβαια κι αν προσέλθουν οικιοθελώς με κουκούλες...(καθότι ανώνυμοι και ψευδώνυμοι)

    Οπότε εκεί, κάθε κατηγοριοποίηση
    θα θεσμοθετηθεί.. και μετά άντε πάλι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....!

    ΜΟΝΟΚΕΡΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Ο Θρύλος των Καρπαθίων

    Το 1453 το πλάσμα Μ. επανεμφανίστηκε με τη μορφή ευγενούς Δραγώνου στην περιοχή των Καρπαθορωσικών συνόρων. Η φήμη του ως ακραιφνούς προστάτη του ελληνισμού και των αρχαιοτήτων έφθασε στην πολιορκούμενη Βασιλεύουσα και ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλιοκουβέντας έσπευσε να ζητήσει τη βοήθειά του. Το πλάσμα, που κυκλοφορούσε με το συμβατικό όνομα Μπλαντ ον Χις Τηθ(Blood on his teeth) αποχαιρέτησε την πανέμορφη σύζυγό του Βαρώνη Μάργκαρετ Θάτσερ και με ένα τάγμα μισθοφόρων και μισθοφάγων ξεκίνησε για την Κωνσταντινούπολη. Στα μέσα, όμως, της διαδρομής κατέφθασε το θλιβερό άγγελμα της πτώσης της Βασιλεύουσας και ο Μητσοτάκης απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στο Μωάμεθ τον Εμπαμέσα και, έχοντας ειδικότητα στις ονοματοδοσίες, του πρότεινε τη μετονομασία της πόλης σε Αϊστονπούλο δηλ. τουρκιστί Istanbul.
    Κατά την επιστροφή μην έχοντας τίποτε άλλο να κάνουν λεηλάτησαν δυο – τρεις χώρες και προσέφεραν τα λάφυρα στον ευαγή σύλλογο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων (Σ.Ε.Β). Στο διάστημα της απουσίας του η σύζυγός του έπαθε σμιγματοροϊκή αρθρίτιδα από το δάγκωμα λυσσασμένης γαϊδάρας και χρειαζόταν καθημερινές μεταγγίσεις αίματος. Έτσι το πλάσμα Μ. ανάγκασε όλους τους κατοίκους της περιοχής σε αφαίμαξη. Όσοι αρνούνταν να δώσουν αίμα απλά τους σούβλιζε, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την διατήρηση της ανάμνησής του για αιώνες ως αγαθού και δίκαιου ηγεμόνα παρά την αρχική του πρόβλεψη ότι "σε 10 χρόνια θα μ' έχουνε ξεχάσει!". Τελικώς η Βαρώνη Θάτσερ, όπως προηγουμένως και η λυσσασμένη γαϊδάρα, τίναξε τα πέταλα αφήνοντας το πλάσμα Μ. απαρηγόρητο. Αυτό συνέχισε να αναζητάει το πνεύμα της στους αιώνες ώσπου το ανακάλυψε στην πρώην Μεγάλη Βρετανία τη δεκαετία του 1980 και το ακολούθησε καταπόδας. Έτσι, γεννήθηκε ο θρύλος του απέθαντου Κόμη Δράκουλα [ο Μπραμ Στόκερ άλλαξε λίγο τα ονόματα, για να μην πέσει θύμα της τρομερής aerumna (λατινικός όρος που στα ελληνικά λανθασμένα αποδίδεται ως γκαντεμιά), που λεγόταν ότι συνόδευε τον Μητσοτάκουλα]. Ο ζοφερός πύργος που κατοίκησε ο Μητσοτάκουλας είναι στις μέρες μας τουριστικό αξιοθέατο, από τα πλέον δυσφημισμένα της Τρανσυλβανίας.

    Η παρουσία του με ανθρώπινη μορφή μεσά στον 20ο αιώνα

    Από τον Α' στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο - Πορεία Θριάμβου
    Παρά τα όσα ανακριβή υποστηρίζουν οι σύγχρονοι ιστορικοί το πλάσμα Μ. εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τη σημερινή του μορφή στη Ρωσική Αυτοκρατορία το 1917. Φήμες περί εμφάνισής του (συνοδευόμενου από την τρομερή aerumna) στο λιμάνι του Southampton στις 10 Απριλίου 1912, όπου αποχαιρετούσε φίλους του που ταξίδευαν με τον Τιτανικό παραμένουν ανεξακρίβωτες. Η εμφάνισή του στη Ρωσία προκάλεσε πανικό στη ρωσική κοινωνία και οδήγησε στην Οκτωβριανή Επανάσταση και τη δολοφονία της τσαρικής οικογένειας. Από εκεί, κρυμμένος στις αποσκευές της ρωσίδας μπαλαρίνας Όλιας Μίτρεβα, μετέβη στη Γερμανία, όπου η είδηση της έλευσής του απέληξε σε υποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων, ανάγκασε τη Γερμανική Αυτοκρατορία σε συνθηκολόγηση και τον Κάιζερ Γουλιέλμο σε παραίτηση.

    Μετά την ήττα των Κεντρικών Δυνάμεων η Οθωμανική Αυτοκρατορία ανέλαβε αντί της καταβολής πολεμικής αποζημίωσης τη φύλαξη του πλάσματος Μ. πράξη που οδήγησε στο διαμελισμό της. Μέχρι το 1922 ο Μ. φυλασσόταν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην περιοχή Αφιόν Καραχισάρ. Με την επέλαση των ελληνικών στρατευμάτων και την κατάληψη των φυλακών το πλάσμα κατάφερε να απελευθερωθεί. Η ηγεσία του ελληνικού στρατού, πληροφορούμενη την απόδραση, διέταξε άμεση υποχώρηση των δυνάμεων προς τα παράλια και έξοδό των ελληνικών πληθυσμών από τη Μικρά Ασία. Από το 1922 τα ίχνη του χάνονται με ορισμένους μελετητές να υποστηρίζουν την υπόθεση σύντομης παραμονής του στη Νέα Υόρκη λίγο πριν το οικονομικό Κραχ του 1929. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επανεμφανίστηκε στην ελληνική επικράτεια το 1936 με αποτέλεσμα την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης και την επιβολή της δικτατορίας Μεταξά προς αποφυγή περαιτέρω κοινωνικής αναταραχής. Την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου φέρεται να συμμετείχε σε διάφορες αντιστασιακές ομάδες από τις οποίες δεν επεβίωσε κανένα άλλο μέλος ώστε να το επιβεβαιώσει. Το 1985 οι πολιτικοί του αντίπαλοι προσπάθησαν να τον σπιλώσουν ως συνεργάτη του Γ’ Ράιχ. Η σκευωρία αυτή, όμως, κατέπεσε όταν οι Καγκελάριοι Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας στο πρώτο τους κοινό διάγγελμα ανακοίνωσαν ότι καμία κυβέρνηση δε θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Μητσοτάκη.





    Το τέλος του Πολέμου και η αρχή της καταστροφής

    Μεταπολεμικά προσπάθησε να σταδιοδρομήσει σε διάφορα πολιτικά κόμματα. Αλλά όπου σταδιοδρομούσε αυτός έπαυε να σταδιοδρομεί το κόμμα. Το 1964 για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια εξελέγη κεντρώα κυβέρνηση, στην οποία συμμετείχε και το πλάσμα Μ. Ένα χρόνο αργότερα προσπαθώντας, με τη γνωστή του ανιδιοτέλεια, για το καλό και την ενότητα του κόμματος κατάφερε να το διασπάσει με τη φιλότιμη βοήθεια του πανέξυπνου ελληνικής καταγωγής και Έλληνα Βασιλιά των Ελλήνων Constantinus von Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg και της καλοκάγαθης επίσης Ελληνίδας μητερούλας του Βασιλομήτορος Friederike Luise Thyra Viktoria Margarete Sophie Olga Cecile Isabelle Christa. Μετά την έκρηξη της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967 οι οπλαρχηγοί κατάφεραν να τον εκδιώξουν από τη χώρα και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που μετά τη Μεταπολίτευση δεν εκτελέστηκαν αλλά καταδικάστηκαν σε ισόβια.Το 1978 προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία δίνοντάς της μία νέα δυναμική και ωθώντας την στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εκλογές του 1981. Το 1984 εξελέγη αρχηγός του κόμματος σε μία απέλπιδα προσπάθεια ανάστασης της νεκρής δεξιάς. Τότε ξεκίνησε μία κόντρα μακράς διαρκείας με τον τότε πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και σιδερένιο αντίπαλό του Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία δεν έληξε παρά το 1989 όταν η νέα σύζυγος του Ανδρέα, Μιμή Λιάνη – Παπανδρέου σε μία κίνηση διαμαρτυρίας εμφανίστηκε γυμνόστηθη στα πρωτοσέλιδα όλων των ελληνικών εφημερίδων.





    Η Ελλάδα στα χέρια του - Τόσο μικρή και τόσο άτυχη

    Το 1990 έπειτα από τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και υπό την απειλή περιστρόφου εξελέγη πρωθυπουργός της Ελλάδος εγκαινιάζοντας μία περίοδο τόσο λαμπρή όσο και η τουρκοκρατία. Κατά το διάστημα της πρωθυπουργίας του κατέρρευσε το κομμουνιστικό μπλοκ, διαλύθηκαν η Σοβιετική Ένωση και η Γιουγκοσλαβία και ξέσπασε πόλεμος στο Ιράκ. Ως κατακτήσεις της διακυβέρνησής του χαρακτηρίζονται η προσθήκη του Οφιούχου ως 13ου ζωδίου στο ζωδιακό κύκλο και η επιτυχής προσπάθεια για διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 1996, η οποία τελικά στέφθηκε από αποτυχία. Το 1992 έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να τη βγει πρώτος στους Σκοπιανούς και να ονομάσει την Ελλάδα Μακεδονία (Πλην Λακεδαιμονίοις), λύνοντας το Σκοπιανό εν τη γεννέσει του. Έτσι έχοντας και την ψηφο των Σκοπιανο-Φυρομ-Βαρδαρο-Νοβομακεδόνων θα γινόταν ο πρώτος Πρωθυπουργός σε δύο χώρες.
    Δυστυχώς για το πλάσμα Μ., όμως, το 1993, μετά από αίτηση του Μπαγκλαντές να μετονομαστεί σε Αιτωλοακαρνανία, ο Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία, έριξε την κυβέρνηση και έδωσε στο πλάσμα Μ. τη μοναδική ευκαιρία να γραφτεί στο Λεξικό του Μπαμπινιώτη ως λεξιπλάστης και εφευρέτης του όρου διαπλοκή. Σημαντικότερη αντιστασιακή οργάνωση της περιόδου της διακυβερνήσεως του πλάσματος Μ. θεωρείτε η Ε.Α.Σ. (Ελληνικός Αλεξίπτωτος Σύνδεσμος), όπου έγραψε ιστορία με τις (ξεβρα-)κομματικές της διαδικασιές και το σύνθημα "Κλοτσιά-Κλοτσιά στον Γερμανοτσολιά", όπου επιχείρησε να ανασύρει στην επιφάνεια τις ψευδείς ικασίες περί συνεργασίας του πλάσματος Μ. με το Γ' Ράιχ.

    Σημαντική είναι η συνεισφορά του στην κατάκτηση του Γιούρο 2004 από την Εθνική ποδοσφαίρου αφού, ως γνήσιος πατριώτης, είχε μοιράσει μπλούζες με το πορτραίτο του στους φιλάθλους που εξεστράτευσαν εις Πορτογαλίαν, επι των οποίων ήτο γραμμένες γνήσιες ευχές-κατάρες που επηρέασαν όλους ανεξαιρέτως τους αντιπάλους.

    Τελος γνωστη ειναι η συμβολη του στην παιδεια, καθως με τις ευχες του για καλη επιτυχια στις φοιτητικες εξετασεις οι Ελληνες φοιτητες τον νοιωθουν παντα διπλα τους, αγρυπνο φρουρο που εγγυαται λαμπρα αποτελεσματα. Μαλιστα, λεγεται οτι συντομα ενας εξ αυτων των φοιτητων με την κωδικη ονομασια Immolator, συντομα θα ιδρυσει το πρωτο Mitsotakis Greek Fan Club.

    Η Αλήθεια και το Μέλλον


    Οι απανταχού συνομωσιολόγοι, άνθρωποι πολυάσχολοι και σοβαροί, ερευνούν διακαώς στίχους γνωστών προφητικών έργων, τα οποία λίγοι έχουν διαβάσει και ακόμη λιγότεροι έχουν καταλάβει. Εντούτοις, όλοι λίγο σε πολύ μπορούμε να κατανοήσουμε τα σημάδια, όταν αυτά αφελώς κάνουν την εμφάνιση τους. Μερικά είναι τόσο εμφανή που μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν και ολόκληρο βιβλίο, αν βέβαια είσαι ο Λιακόπουλος, ή στην χειρότερη ο Φουράκης.

    Τέλος πάντων, το βασικό είναι να είσαι Ε.Χ.Ο. απόγονος ένδοξων Ελληνικίων, πράγμα που σημαίνει ότι βαθιά στο υποσυνείδητο σου κρύβεται καλά κρυμμένο ένα ένδοξο παρελθόν όπου εσύ νικούσες του Άτλαντες, έφτιαχνες διαστημόπλοια, έχτιζες ναούς και οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια. Καλά είναι αυτά για αρχή. Τέλος πάντων, το βασικό είναι ότι μπορείς να εντοπίζεις εύκολα στην σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα σημάδια γνωστών προφητειών που προαναγγέλουν την μεγάλη έλευση του Κακού και την Κυριαρχία του επί της Γης.

    Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες που επηρέασαν την σύγχρονη ιστορία έχουν πολλάκις εντοπιστεί. Μόνον όμως το πλάσμα Μ. κατόρθωσε να φανεί παράλληλα στα λόγια του Ιωάννη, του Νοστράδαμου, των Ιεχωβάδων, του Λιακόπουλου, των Ελ, των Μάγιας, στην μαθηματική θεωρία του Terence McKenna, στην ελλειπτική τροχιά του Πλανητικού μας συστήματος και στην αναμενόμενη αντιστροφή των Πόλων της Γης. Η ύπαρξη του θα σημάνει και το τέλος του χρόνου.



    To Μακρινό Μέλλον (...ή και Μακρινο Παρελθόν) (A long time ago in a galaxy far away...)


    Το ον Μ. , πέραν των επίσημων καταγραφών που έχουν επιβεβαιωθεί απο έγκριτους ιστορικούς αναλυτές, εμφανίζεται και στις ιστορίες αλλων πολιτισμών, μεχρι και εξωγήινων!
    Πιό συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτες και καταγραφές του έγκριτου ιστορικού Τζορτζ Λούκας (Γεωργίου Λούκα), το ον Μ. εμφανίζεται, με πλήρες το μέγεθος της σκοτεινής και γκαντέμικης του δύναμης, σε εναν άλλο γαλαξία πολύ μακρινό από εμάς.

    Εμπλεκόμενος πάλι με τη πολιτική και προκαλώντας ένα χάος, καταφέρνει να πάρει άνετα και με ελάχιστη χρήση των δυνάμεων του (ελαφρύ κούνημα του ώμου και χαρακτηριστικό γέλιο)την εξουσία.

    Έτσι, αφού δημιούργησε και μαθητές, άρχισε να καταδειναστεύει το γαλαξία, χρησιμοποιώντας στρατους μασκαρεμένων βριλ. Εξαφανίστηκε όταν, έπειτα απο τη καταστροφή 2-3 πλανητών με τις γνωστές ευχές του (Το "Ντεθ Σταρ" είναι ένας μύθος για αποκρύψει τις πραγματικές του δυνάμεις), αντιμετώπισε έναν ειδικά εκπαιδευμένο "Tζενδάι". Οι θρύλοι λένε ότι ήταν ένας εκ των πρώτων Ελ. Έχοντας ανοσία προς τις καταστροφικές του δυνάμεις, αλλά και του πατέρα του, τον έδιωξε σε άλλους γαλαξίες...
    Την εμφάνιση του όμως κάνει στην μυθολογία και άλλων λαών. Στο διάβα του ανάμεσα στα άστρα γκρέμισε πολιτισμούς και κατέστρεψε αυτοκρατορίες κι όλα αυτά κατάλαμβανοντας θέσεις κλειδιά στην ιεραρχία των εξωγήινων κυβερνήσεων. Υποψίες κινεί η ομοιότητα του με γνωστό προδότη πρέσβη κατά την διάρκεια του πολέμου με τις Σκιές.

    Τώρα όπως καταλαβαίνετε, έχει περιλάβει τον δικό μας...


    Είπαν γι' αυτόν...
    “Παραιτούμαι....”


    - Βελζεβούλ, μόλις αντίκρυσε το Μητσοτάκη είς τας πύλας της κολάσεως
    “Ειναι ο Μεντορας μου.. Τον νοιωθω παντα διπλα μου”


    - Immolator
    “Δεν ήταν νησί, ήταν θεριό που κείτουνταν στην θάλασσα...”


    - Νίκος Καζαντζάκης, μικρός αδερφός του Στέλιου Καζαντζίδη
    “Ίσως ο πιο γοητευτικός άντρας που έχω γνωρίσει.”


    - Ζωζώ Σανπουτσάκη
    “Εσύ μου φέρνεις τύχη κι ό,τι κι αν τύχει θα σ'αγαπώ...”


    - Μαρινέλλα, στίχοι Εύης Δρούτσα
    “Αν είχα ανακαλύψει τον Μητσοτάκη πριν τους Αμερικανούς, θα είχα κερδίσει τον πόλεμο!”


    - Αδόλφος Χίτλερ, σε απόρρητη αναφορά για τα όπλα μαζικής καταστροφής
    “Κρειττότερον ἐστίν εἰδέναι ἐν μέση τή Πόλει φακιόλιον βασιλεῦον Τούρκων ἤ Μητσοτάκην ἐρχόμενον”


    - Μ. Δούκας Λουκάς Νοταράς, μόλις πληροφορήθηκε την πρόθεση του πλάσματος Μ. να παράσχει βοήθεια στην πολιορκούμενη Κων/πολη
    “You don't know the power of the dark side...”


    - Κ. Μητσοτάκης, προς πολιτικούς αντιπάλους

    “Ο καλύτερος συνέταιρος που είχα ποτέ!”

    - Κρίστοφερ Λη (Δράκουλας) προς τον δημοσιογραφο μιας εφημεριδας των Καρπαθιων
    “Ο Μητσοτάκης δεν είναι αυτός;!”


    - Καπετάνιος του Sea Diamond, τελευταία εγγραφή στο μαύρο κουτί του Sea Diamond
    “That's one small step for a man, but a giant leap ("πήδημα") for mankind...”


    - Ο Neil Armstrong για τα πρωτα βήματα του Μητσοτάκη ως παιδί
    “Το παιδί δεν είναι δικό σου... είναι του Μητσοτάκη...”


    - Η Rosemary στον άντρα της στη ταινία Rosemary's Baby - Τελικά ήταν του Πασχάλη





    Θύματα του Μητσοτάκη
    Τιτανικός:Ευχήθη στον Τιτανικό "καλό ταξίδι"

    Κέρρυ Κινγκ Κονγκ:Ευχήθη καλό σκαρφάλωμα στο Empire State Building

    Δίδυμοι Πύργοι:Ευχήθη "καλή συνέχεια"

    Ντάρθ Μόλ:Ευχήθη "και με την νίκη"

    Λούκιος Skywalker:Τον ρώτησε "πως πάει το χέρι ?"

    Χιροσίμα:Το Πλάσμα Μ. την επισκέφθηκε για διακοπές

    Χριστόδουλος:Έφαγε από τα χέρια του (του Μητσοτάκη)

    Δεινόσαυροι:Τους ευχήθηκε "Να ζήσετε"

    Δάση:Αερίστηκε :ρ

    Μικρή Αννούλα:Ήταν φιλιότσα του

    Πληγέντες του τυφώνα Κατρίνα:Φτερνίστηκε

    Ινδία:Μια στιγμή πριν το τσουνάμι είπε "Ωραίες παραλίες έχουν εδώ Μαρίκα."

    Πομπειήα: Υπέδειξε την τοποθεσία για την κτίση της πόλης.

    Μαρία Αντουαννέτα: Μετα απο ένα γεύμα που αποτελούταν κυρίως απο παντεσπάνι, προέβλεψε υγεία και μακροημέρευση στην ίδια και στον οίκο των Βουρβώνων στο θρόνο της Γαλλίας.

    Κυβέρνηση Καραμανλή : Ηταν ο πρώτος που ευχήθηκε καλή επιτυχία.

    Οικογένεια Μπούς: Σταθερός υποστηρικτής της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ο Πρετεντέρης χοντραίνει περισσότερο από σένα την ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ, χρεώνοντάς του ότι το έκανε ΟΧΙ από γνήσιο ενδιαφέρον και άποψη, αλλά για να πάρει ψήφους από τον ΤΣΙΠΡΑ.

    Ρε δε μας χέζετε κοπρόσκυλα, δεν μας χέζετε λέω εγώ.

    Εχετε πιάσει τα πόστα των ΜΜΕ και νομίζετε ότι θα μας ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ συνέχεια, κάνωντας το ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ;

    Τελείωσε η ασυλία σας πάρτε το χαμπάρι.
    Θα τιμωτηθείτε, είτε ζητήσετε συγνώμη είτε ΟΧΙ.

    Το έγκλημά σας δεν ξεπλένετε.

    Ο λαός προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που τον απασχολούν, ανεργία, ανέχεια, ακρίβεια, δημοκρατία και σείς, μας πριονίζετε συνέχεια οποιαδήποτε προοπτική;

    Είστε αχρείοι.

    Θα βγάλετε το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, συκοφαντική επίθεση στον Καραμανλή σε λίγο και τολμάτε και μιλάτε;

    Είμαστε βλάκες, αλλά όχι τόσο.

    Θα τιμωρηθείτε ούτως ή άλλως, γι'αυτό καλά κάνετε και επιτίθεστε στον ΓΑΠ, που θα σας αφήσει ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

    Είστε ξοφλημένοι.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ 1.59

    'εγραψες!
    (το ασιατικά βοειδή..νάλειπε μόνο)
    ================================

    Νομίζω, ότι ένας απο τους λόγους, που το "διαδραστικό διαδίκτυο" έχει κλονίσει "φυλλάδες" αλλά και ρεκλάμες είναι πως καταργείται πλέον η μπακαλική.

    Πλέον, δε μπορούν να μας μετρήσουν σαν τα πρόβατα στη στάνη.
    Ακόμη κι αν το προσπαθήσουν τι θα πουν..τι κατάταξη θα κάνουν στους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, ώστε να ακολουθήσει μετά εκπομπή παρουσίασης
    προφίλ-ΑΝΩΝΥΜΩΝ...

    Στη συνέχεια, πως θα διακριθούν οι oppinion-makers, ώστε να προσκληθούν,προβληθούν,αποφανθούν,
    χειραγωγηθούν και χειραγωγήσουν...

    Εκτός βέβαια κι αν προσέλθουν οικιοθελώς με κουκούλες...(καθότι ανώνυμοι και ψευδώνυμοι)

    Οπότε εκεί, κάθε κατηγοριοποίηση
    θα θεσμοθετηθεί.. και μετά άντε πάλι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....!

    ΜΟΝΟΚΕΡΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Oι άρχοντες φοβήθηκαν, μην πάθουνε ζημιά
    και την κουτάλα χάσουνε μαζί με τα ζουμιά
    .
    .
    .
    Bγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο
    Aυτοί που αποτελούνε τον εθνικό κορμό

    Τερενς και Πρετεντερης
    Να βελαξω η να γελασω?

    μπεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Γεγονος ειναι ότι πάνε να μας βγάλουν χαζούς ..καποιοι απο τους μεγαλομαλακοδημοσιγράφους..πχ σαν τον Μάκη..που χτες ακούγοντας το δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ,μου σηκώθηκαν οι τρίχες της ομορφης κεφαλής μου..
    Φρικιό έγινα λέμε τώρα με αυτα που ακουγα..
    Ο Μάκης..αφού ειδε ότι ο Θεμος θα τη βγάλει μάλλον στα μαλακα..τα πήρε τελειως μιλαμε στην κράνα..(τετοιο μισος ..τέτοια κακία..τέτοια εμπάθεια..μόνο σε εραστες που χωρίζουν έχω δει..
    ) και εκτός από κομιστη που έχει συναλλαγες με την κυβέρνηση..ΤΩΡΑ θα μας τον βγάλει και εκβιαστη του Ζαχόλουλου..Με το εξης γελειο σκεπτικο..
    1.Αφου η γυναικα του Ζαχόπουλου ειπε ότι ο αντρας της ..και να γινει καλα ο ανθρωπος..της ειπε οτι τον εκβιάζουν..
    2.Αφού ο Μυλωνας..ο μεγαλοσκηνοθετης,δήλωσε οτι ο φίλος του..ο κολλητός του στην επιστολή που του αφησε..μιλαει για εκβιασμο..
    3.Αφου η Τσέκου δήλωσε οτι δεν εκβίασε το Ζαχόπουλο γιατι το μετάνοιωσε..
    ΤΟΤΕ
    ο κομιστης ..ο Θεμος δηλαδή είναι ο εκβιαστης..
    Πωπω και γαμω τις λογικες να πούμε..
    .........
    Και ρωτάω εγώ η απλή τηλεθεάτρια που ακουσα όλα αυτα..
    Γιατι να ειναι ο Θεμος κι οχι καμια άλλη γκόμινα του μεγαλοεραστη Ζαχόπουλου?
    Γιατι αφού ηταν ο θέμος..λίγο πριν πηδήξει στο κενο ο Ζαχ΄΄οπουλος ,έβαλε το φίλου του το Μυλώνα να τηλεφωνήσει στο Μάκη?
    Γιατι να μην ειναι κάποιος απο το κόμμα ..για να τον κανει πέρα απο τον Καραμανλή..
    Γιατι να μην ειναι οι μυστικες υπηρεσίες για να τον στείλουνε σπιτι του..και να αδειάσει τη γωνιά απο τη ΝΔ..
    ....
    Τι σκατορεπορτάζια κάνουνε εκει?
    τι λογική έχουν ?
    Και να το γλείψιμο στο Μάκη..
    Ο σοβαρός..εγκεφαλικός Χατζηνικολάου άκουγε χωρίς να βγάλει λαλιά..ουτε μια ερώτηξις λέμε..
    Ο δε Τραγκας..μονο που δεν εσκυψε να του φιλησει τα πόδια του Μάκη..
    (Μάλλον θα έχει ραμματα για τη γούνα τους ο Μάκης..)
    Αηδίασααααααα
    Σιχαθηκαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Φοβάστε ΤΕΡΕΝΣ την μέρα που θα γίνει κυβέρνηση ο ΓΑΠ και καλά κάνετε.

    Εχετε κάνει τόση αλητεία τόσα χρόνια, σε βάρος του και σε βάρος ή και αδιαφορία για την πορεία του τόπου, που καλά κάνετε και φοβάστε.

    Μεχρι πρίν μερικά χρόνια, οι κομπίνες, μπαίναν σε συμψηφισμούς από την επόμενη κυβέρνηση και έτσι δεν κινδυνεύατε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    Τώρα όμως ΤΕΡΕΝΣ, υπάρχει ο "ανώνυμος Μπλόγκερ" που δεν θα σας συγχωρήσει τις απατεωνιές που στηρίξατε, όλα αυτά τα χρόνια.

    Δεν ντρέπεστε να συζητάτε σε στημένα πάνελ, που βγάζουν εκ των προτέρων μέσα από μια επίφαση "διαλόγου" τις απόψεις σας δικαιωμένες;

    Δεν ντρέπεστε.

    Αφού δεν ντρέπεστε, καιρός είναι να φοβηθείτε.

    Είμαστε σε πόλεμο ΤΕΡΕΝΣ. Δεν είναι αθώα τα παιχνιδάκια που παίζετε. Είναι εγκλήματα κατά της δημοκρατίας, είναι εγκλήματα κατά της θέλησης του λαού.
    Είναι εγκλήματα πυ τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός με ανεργεία, ανέχεια, που τα πληρώνει σε τέτοια πλήθη, που πλέον μετρούνται σε ΓΕΝΙΕΣ των 600 χθές των 400 σήμερα ευρώ.

    Αυτές οι γενιές , είναι ανώνυμες ΤΕΡΕΝΣ και δαγκώνουν. Τους ξεγελάσατε πολλά χρόνια, τώρα ετοιμαστείτε, πεινάνε. Πεινάνε πολύ και θα σας φάνε ΤΕΡΕΝΣ.

    Θα ανάβω σε όλους σας ένα καντήλι πάντως.

    Και όπως είπαμε. Μη τολμήσετε ξανά τενεκέδες να κάνετε επιθέσεις συκοφάντησης στον ΓΑΠ. Μη το διανοηθείτε.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Διορθωση..
    α.Ζαχόπουλος κι οχι Ζαχολουλος..
    β. γελοιο σκεπτικο.
    .....
    Ας όψεται η βαισύνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΠΡΟΣ marika i salonikia (3.12):

    Αν και Θεσσαλονικιά
    ασχολείσαι ακόμη με αυτούς;

    ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΙ;

    μπράβο μπράβο μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Γιατί οι Σαλονικοί έχουν άλλα σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθούν;

    Το Μακεδονικό ας πούμε;

    Καλά μάντεψα;

    Για πές μας, ποιό όνομα θα ήταν το σωστό;

    Σου κάνει το Γουαδελούπη;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Ευχαριστώ πολυ..για τα 3 μπραβο σου..
    Με συγκίνησες...

    Ειδες με τι ασχολούμαι ?

    Μηπως έχεις καμια καλυτερη ιδεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Μάλλον εμεις εδω ειμαστε άλλη χώρα ..
    και δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε με τους μεγαλοδημοσιογράφους..τους πολιτικους..την Τβ..
    Εκτός κι αν ο φίλος εννοει..να ασχολούμαστε με το που τραγουδά η Πρωτοψάλτη..τι έργο παιζουν στο ΚΘΒΕ..
    Αν θες σου λέω και γιαυτα...αλλα εδω ειναι πολιτκο μπλογκ αν δεν κάνω λάθος..κι οχι life style..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Λαος που επιβραβευει την κουτοπονηρια και το γλυψιμο(βλεπε Αυτια και Τερενς) ειναι καταδικασμενος να βλεπει τους αριστουχους και τα μυαλα της στην φυλακη (βλεπε Τσεκου) η στο εξωτερικο.


    μπεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Καλε μου Χωριάτη,
    Αυτη ειναι η δυναμη των blogg που κάποιοι πανε να τους βάλουνε χέρι.Να μπορείς να μου τα χωνεις στα ισα,να με απειλεις,να με προειδοποιείς,να βγάζεις ό,τι αποθημένο έχεις μέσα σου βλέποντας τη φάτσα μου.Καλό κάνει και η εκτόνωση και η κριτικη όσο άδικη κι αν είναι.Μόνο που στη δημοκρατια η κριτικη πάει παντού.Δεν καταλαβαίνω γιατι θα πρέπει να έχω στο απυρόβλητο τον ΓΑΠ?Δεν καταλαβαίνω τι σόι δικατορία ειναι αυτη να μην μπορεί να αγγίξει κάποιος πολιτικο αρχηγό ή το κόμμα του,με το φόβο ότι θα χάσει τη δουλειά του!!!Να σου πω κατι φίλε?Εγω απολύθηκα απο την εφημερίδα μου το 1988 επειδη αρνήθηκα να γράφω σχόλια για την προσωπική ζωη του Αντρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα.Δεν χρωστω σε κανέναν τίποτα.Πάλεψα μόνος μου και πάντα ειχα το θάρρος να λέω τί πιστεύω και να κάνω τη κριτικη μου στα ίσα χωρίς να φοράω φερετζε,όπως τόσοι άλλοι.Εντάξει.Καταλαβαίνω τη φανατίλα σου και την αγάπη σου για τον ΓΑΠ.Νέος είναι,έντιμος είναι -και το εννοώ- αλλά όχι αυτή η αδυναμία σου να γίνεται ανάθεμα για τους άλλους που δεν συμφωνούν μαζί σου.
    Και στο δια ταυτα.Ειτε συμφωνουμε με τον όποιο πολιτικό ή το όποιο κόμμα,αυτό που μας έφερε σήμερα να μπορουμε να ανταλλάσουμε τις απόψεις μας,είναι το blogg.Μαζί να το υπερασπιστούμε και μαζί να αντισταθουμε σε όποιον χαμένο θέλει να μας φυμώσει.Να μη χαθεί με τίποτα αυτη η μέγιστη ελευθερία.Τα λαμόγια δεν τους πειράζει που τα ακουνε στα καφενεία,τα πεζοδρόμια,τις διαδηλώσεις και όπουδηποτε αλλου.Τους ενοχλεί να τα διαβαζουν στα blogg...Τέτοιοι τενεκέδες είναι...Γιάυτό σου λέω Χωριάτη.Χώστα όπως το αισθάνεσαι.Και σε μενα φυσικά.Αλλά μη μου κόβεις το δικαιωμα να εχω την διαφορετικη άποψη.Κάτι θα μάθω απο σενα,κατι θα μαθεις απο μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Γιατί οι Σαλονικοί έχουν άλλα σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθούν;

    Το Μακεδονικό ας πούμε;

    Καλά μάντεψα;

    Για πές μας, ποιό όνομα θα ήταν το σωστό;

    Σου κάνει το Γουαδελούπη;

    Χωριάτης

    1 Μάρτιος 2008 3:27 μμ

    ===============================

    χωριάτη άστο.............
    με αυτό ασχολούνται οι συγχωριανοί σου ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Αγαπητέ Συμπολίτα Καράμπα
    Για όλα τα κακά που συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο φταίει η Δεξιά! Δεξιός ήταν ο προθυπουργός που επι κυβερνησής του την περίοδο 94 -00 τα ΜΑΤ ξυλοκοπούσαν συνεχώς τους συνταξιούχους στους δρόμους. Δεξιοί ήταν και οι αποδέκτες των ¨τουβλων¨του Κοσκοτά. Δεξιοί και οι Σοσιαλιστές με τους χλιδάτους γάμους στο Παρίσι και τις χρυσές μπομπονιέρες.Δεξιοί και οι υπεύθυνοι της αναδιανομής του Εθνικού πλούτου μέσω του χρηματιστηρίου το 99, Δεξιοί και αυτοί που στην δεκαετία του 80 και 90 εγκατέλειψαν τα προσφυγικά στην Νίκαια και μετοίκισαν στα Βόρεια προάστεια σε σπίτια 1000 τετραγωνικών, ενώ εσύ φίλε μου Καράμπα μένεις ακόμα στο διαμέρισμα των 80 τ.μ.και να ακούς το καζανάκι του γείτονα. Δεξιές κυβερνήσεις είχαμε μετά το 80 και για αυτό έχουμε και παιδεία και υγεία και ασφάλεια στα σπίτια μας και στο δρόμο. Σε δεξιό κόμα ανήκε και ο υπουργός που από το 1998 άρχισε να κατεδαφίζει τις συντάξεις. Δεξιός έίναι και ο ¨Εθνικός προμηθευτής¨. Δεξιός και ο Νεοφιλελεύθερος υπουργός οικονομικών το 95. Δεξιός και ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και αυστηρός κριτής των πάντων που ανέβηκε στην Ιποκράτειο Πολιτεία καπία μέρα να γράψει άρθρο εναντίον του Μακαρίτη Νάκου ( καταστροφέα του περιβάλλοντος) και κατέβηκε το βουνο με οικοπεδάκι 4 στρεμμάτων στην τσέπη άλλα χωρίς άρθρο. Πάντως αγαπητέ Καράμπα σε παρηγορώ με το γεγονός ότι τα παιδιά σου μαθητεύουν σε δημοκρατικό και προοδευτικό δημόσιο σχολείο,όπου μαθαίνουν προοδευτικές και δημοκρατικές ξένες γλώσσες (Πακιστανικά και Αλβανικά), ενώ στο Κολέγειο Αθηνών και Ψυχικού ( με 1000 ΕΥΡΩ δίδακτρα το μήνα) μαθητεύοθν τα παιδιά των νέων τζακιών της Δεξιάς που δομήθηκαν το 81-04 επί δεξιών κυβερνήσεων.
    Καλη σου νύχτα και καλή σου τύχη στην Ελλάδα, σε όση απομείνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. /Η marika i salonikia είπε...
    Μάλλον εμεις εδω ειμαστε άλλη χώρα ..
    και δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε με τους μεγαλοδημοσιογράφους..τους πολιτικους..την Τβ..
    Εκτός κι αν ο φίλος εννοει..να ασχολούμαστε με το που τραγουδά η Πρωτοψάλτη..τι έργο παιζουν στο ΚΘΒΕ..
    Αν θες σου λέω και γιαυτα...αλλα εδω ειναι πολιτκο μπλογκ αν δεν κάνω λάθος..κι οχι life style..

    1 Μάρτιος 2008 3:33 μμ

    =================================

    Το πολιτικό κατιναριό
    είναι το χειρότερο
    και το πιο επικίνδυνο
    γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Τέρενς, όχι συνδικαλισμούς. Οχι εξυπναδούλες.

    Θέλεις να μιλήσουμε καθαρά να το κάνουμε, αλλά όχι υπονοούμενα, που υποτίθεται ότι ερμηνεύουν ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΔΙΚΟΣ και ΣΥ αυτός που "ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΕΙ".

    Οχι αυτά τα κόλπα.

    Είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ μόνο με ένα πράγμα. Με την υποκρισία.

    Την υποκρισία που κρύβεται στην έκφραση συμπόνοιας και "κατανόησης", όταν αντί να πείς, ο ΓΑΠ είναι εναντίον του ΙΝΤΕΡΝΕΤ, λές ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ.

    Αυτή την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , τον πόνο που τάχα μου έχεις που ο ΓΑΠ έκανε ΓΚΑΦΑ, από σένα που έχεις διατελέσει και στέλεχος της ΝΔ, δεν την ΑΝΕΧΟΜΑΙ.

    Εγώ μπορώ να μιλήσω για ΓΚΑΦΑ, εσύ δεν ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ.

    Οι απειλές μου έχουν αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Να σας πούνε ότι ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ και είμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ.

    Θα ηττηθείτε Τέρενς και ο καθένας , ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΩ, πρέπει να τιμωρηθεί για όλες τις ΠΛΑΤΕΣ που έβαλε για να διχαστεί ο λαός και να είναι σε κατάσταση ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ γενικευμένης ΣΗΜΕΡΑ.

    Αποτύχατε, να κάνετε οτιδήποτε θετικό γι'αυτή την κοινωνία. Βοηθήσατε να της γαμήσουν τα πρέκια.

    Είναι τόσο πολλά τα θύματά ΣΑΣ που μετριούνται πλέον σε γενιές των 600 και των 400 ευρώ και προφητεύω , ότι θα τιμωρήσουν την "συμορρήτικη συμπαιγνία" σας στην πλάτη του.

    Τόσο απλά.

    Εγώ δεν απειλώ κανέναν. Σας φοβάμαι όλους. Πιστεύω ότι είστε ΟΧΙΕΣ διμούτσουνες, γι'αυτό και γράφω ανώνυμα, γι'αυτό και δεν τολμώ να γράψω όπως εσύ που δεν κινδυνεύεις από κανέναν επώνυμα.

    -------
    Ομως στο ερώτημα δεν απάντησες. Πως γίνεται ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΥΡΟΙ να βρήκατε την παρέμβαση του ΓΑΠ ως Γκάφα ή να υπαινίσεστε ότι την έκανε από "υποκριτικό και άγαρμπο ενδιαφέρον";

    Τί συμβαίνει Τέρενς;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Φιλε μου περι κατιναριου θα συμφωνησω μαζί σου..

    Αλλα οι σκεψεις κάποιου( οι δικες μου εν προκειμένω ) πάνω σε ενα θέμα που συζητειται δημόσια ..οπως στο καναλι ΑΛΤΕΡ,που εγινε η εν λόγω συζητηση που αναφερα με το Μάκη παραπάνω και τους άλλους...αποτελούν κατιναριο?
    Βλεπεις δεν εχω την πρόσβαση...κι ουτε τη θέλω ..να τα πω εξω απο τα δόντια...Γιαυτο και γουστάρω τα μπλογκ..κατάλαβες?
    Γιατι μπορω να πω τις σκέψεις μου ελευθερα ,βασισμένες πάνω σε λογικα
    επιχειρηματα..κι οχι κοτσομπολιά..
    Που λοιπον εσυ ειδες το κατιναριο?
    Μήπως θα ηταν καλύτερα αντι να μου προσάπτεις χαρακτηρισμούς...να απαντούσες με τα δικά σου επιχειρήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. χαχαχαχα αρε Τερενς ακομα δεν προλαβα να γραψω για κουτοπονηρια και αμεσως με επιβεβαιωσες...να σαι καλα!!!

    μπεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Τέρενς(είσαι άραγε ο γνωστός;)

    και

    Χωριάτη (εκ Γουαδελούπης)

    Ο ΓΑΠ πέρα απο την απόλυτα δημοκρατική του άποψη για το διαδύκτιο, έχει άποψη και ρόλο σημαντικό στα Εθνικά θέματα.

    ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ.

    Γιατί πετάτε τη μπάλλα αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Ο/Η marika i salonikia είπε...
    Φιλε μου περι κατιναριου θα συμφωνησω μαζί σου..

    Αλλα οι σκεψεις κάποιου( οι δικες μου εν προκειμένω ) πάνω σε ενα θέμα που συζητειται δημόσια ..οπως στο καναλι ΑΛΤΕΡ,που εγινε η εν λόγω συζητηση που αναφερα με το Μάκη παραπάνω και τους άλλους...αποτελούν κατιναριο?
    Βλεπεις δεν εχω την πρόσβαση...κι ουτε τη θέλω ..να τα πω εξω απο τα δόντια...Γιαυτο και γουστάρω τα μπλογκ..κατάλαβες?
    Γιατι μπορω να πω τις σκέψεις μου ελευθερα ,βασισμένες πάνω σε λογικα
    επιχειρηματα..κι οχι κοτσομπολιά..
    Που λοιπον εσυ ειδες το κατιναριο?
    Μήπως θα ηταν καλύτερα αντι να μου προσάπτεις χαρακτηρισμούς...να απαντούσες με τα δικά σου επιχειρήματα?

    1 Μάρτιος 2008 4:27 μμ

    ================================

    ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ(?) ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
    ΕΤΣΙ
    ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ (μονοθεματικής καθοδήγησης)
    ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.!!!
    Το ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟΥ αναπαραγουν ακόμη κι επιφανείς Πανδώρες στην εποχή μας...
    ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΙ ΟΥΣΙΑΣ ΟΜΩΣ Ο ΛΌΓΟΣ...
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ...ΟΥΔΕΝ!
    μόνο αποπροσανατολισμός...
    το δάχτυλο κι οχι το ΦΕΓΓΑΡΙ!

    αν σου αρκεί....ΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Και εκεί έχει απόλυτα δημοκρατική άποψη, που πλέον είναι και άποψη της Κυβέρνησης, αλλά κανείς ΤΕΡΕΝΣ ή Πρετεντέρης, δεν βγήκε να πεί ότι ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έκανε ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ με την αποδοχή στην αρχή της ΔΙΠΛΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ.

    Μήπως σε αδικώ και δώ Τέρενς;
    Είπες κάπου ότι η ΝΔ έκανε ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ με την αποδοχή της πρότασης Νίμιτς και αε αδικώ;

    Για να σου ζητήσω συγνώμη το λέω.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Και το λέω εγώ, που στην αρχή συμφώνησα με την ΝΔ και τον ΣΥΝ και διαφώνησα με το ΠΑΣΟΚ, που μιλούσε για μία ονομασία σύνθετη με γεωγραφικό προσδιορισμό.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Τι να σου πω ρε Χωριάτη.Εγω δεν έχω πόλεμο με κανεναν,παρα μονο με τον εαυτομου.Αλλά από πότε ρε φίλε αποκτησαμε σε μια δημοκρατια λαϊκα δικαστηρια?Ποιός είσαι εσυ που θα ...τιμωρήσειθς κάποιον ή θα ζητησεις τη ...τιμωρία του,επειδη δεν συμφωνείς μαζί του?Ξαναθυμηθηκες την εποχή της επέλασης των...πρασινοφρουρών?Δηλαδη ο ηύριος Χωροφύλαξ της επάρατης,με άλλο χρωμα?Απο μαύρο-μπλε,σε πράσινο?Και για ποιο συνδικαλισμό μου μιλας?Πού κολλάει αυτό?Πας καλά?Και πότε εγω είμουνα στέλεχος της ΝΔ?Ποτέ.Μου φαίνεται οτι δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα.Αλλο να εχεις μια ιδιολογικη πλατφορμα που πιστευεις κι άλλο να εισαι χωμενος κάπου.Αλλά και πάλι σου δίνω το δικαίωμα να μου τα χωνεις.Κριμα,μονο,που δεν μπορείς να μου τα πεις απο κοντά.Εγω θα το θελα.Μ αρεσει να βλέπω τον άλλον καταματα οταν κανω τετοιες κουβεντες στα ισα.Και να σου πω και κάτι?Δεν εχω προβλημα να γραψω το τηλεφωνο μου για να με καλέσεις απο απόκρυψη.Αν και μπορεις να βρεις ευκολα στο καναλι.Πες στο γραφειο μου οτι εισαι ο χωριατης και θα σου βγω με τη πρωτη.
    Και όσο για τον άλλο φίλο που αναρωτιέται αν ειμαι αυτός που...είμαι,ναι,είμαι.Τα λεω και δημόσια,τα λέω και εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΠΡΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗ
    θα πάς;
    ==========================

    Νομίζω, ότι ένας απο τους λόγους, που το "διαδραστικό διαδίκτυο" έχει κλονίσει "φυλλάδες" αλλά και ρεκλάμες είναι πως καταργείται πλέον την μπακαλική.

    Πλέον, δε μπορούν να μας μετρήσουν σαν τα πρόβατα στη στάνη.
    Ακόμη κι αν το προσπαθήσουν τι θα πουν..τι κατάταξη θα κάνουν στους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, ώστε να ακολουθήσει μετά εκπομπή παρουσίασης
    προφίλ-ΑΝΩΝΥΜΩΝ...

    Στη συνέχεια, πως θα διακριθούν οι oppinion-makers, ώστε να προσκληθούν,προβληθούν,αποφανθούν,
    χειραγωγηθούν και χειραγωγήσουν...

    Εκτός βέβαια κι αν προσέλθουν οικιοθελώς με κουκούλες...(καθότι ανώνυμοι και ψευδώνυμοι)

    Οπότε εκεί, κάθε κατηγοριοποίηση
    θα θεσμοθετηθεί.. και μετά άντε πάλι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....!

    ΜΟΝΟΚΕΡΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Χωριάτη πρέπει να κλείσω,γιατι παω γήπεδο.Για το θεμα της ονομασιας που μου λες,σε διαβεβαιωνω οτι ειμαι στη τσιτα με τα καμωματα της κυβερνησης.Συμφωνω με τον ΓΑΠ για το βετο,αλλά αναρωφτιεμαι αν θα το έλεγε ο ΓΑΠ αν ηταν στη θεση του Καραμανλή.Γιατι τα κόμματα της εξουσιας άλλα λενε οταν κυβερνουν κι άλλα οταν ειναι αντιπολίτευση.Μη ξεχνας οτι ειμαι γεννημενος στη Θεσσαλονικη και απορριπτω οτιδηποτε καπηλευεται τι ονομα της πατριδας μου.Συνθετο,διπλο...Λες και ειναι...ιππόδρομος!Αντε Χωριατη.Καλο σου βραδυ και ισως να τα ξαναπουμε απο δω.Αν θες παντως,ισχυει αυτο που σου έγραψα για το τηλεφωνο.Οπως και τοι email μου terens@alter.gr.Σου δινω το λογο μου οτι δεν έχεις να φοβηθείς τιποτα μετη χρηση του.Μπορεί μα έχεις στο μυαλό σου όπως γουστάρεις,αλλά ρουφιανος δεν υπήρξα ποτε στη ζωη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ................
    ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ(?) ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
    ΕΤΣΙ
    ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ (μονοθεματικής καθοδήγησης)
    ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.!!!
    .....
    Ακριβώς ..ότι πανε να μας πασάρουν απο την ΤΒ συζητάμε εδώ μεσα..και οχι μόνο..
    Αυτό το σκοπό ύπαρξης έχουν τα μπλογκ.. Και μεις συζητάμε για να μη μας περνάει ο καθε κατευθυνόμενος δημοσιογράφος ότι θέλει..
    Χτες ηταν το θέμα της Ζαχοπουλιάδας..αύριο κάποιο άλλο θέμα..
    ..........
    ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΙ ΟΥΣΙΑΣ ΟΜΩΣ Ο ΛΌΓΟΣ...
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ...ΟΥΔΕΝ!
    μόνο αποπροσανατολισμός...
    το δάχτυλο κι οχι το ΦΕΓΓΑΡΙ!.....
    ...........
    Δυστυχώς δεν ειμαστε εμεις ο λαος αυτος που καθορίζει τα θέματα και την προτεραιότητα τους στα δελτία ειδήσεων..Ετσι δεν ειναι?
    Αυτοι μας πλασάρουν θέματα..εμεις αντιδράμε..συζητάμε..για να μη μας παραμυθιάζουνε..
    Οσο για το αποτέλεσμα δεν μπορεις να το προεξοφλησεις ούτε εσυ ούτε εγώ γιατι κανενας μας δεν το ξερει..Απλα εδω μέσα και οπουδήποτε αλλου...συζητάμε ..γιατι κάτι θα πεις εσυ..κάτι θα πω εγώ..κάτι ο αλλος..κάτι θα περάσει μεσα μας...κάτι θα μας αλλάξει ενδεχομένως..
    και η χώρα μας χρειάζεται..εχει ανάγκη απο σκεπτόμενους ανθρώπους ,προβληματιζόμενους ..κι οχι φερέφωνα και φανατικίλες..
    Και που ξερεις..ισως υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα..
    Ανέκαθεν ο διάλογος και συζήτηση προσέφεραν κάτι ..
    Η μήπως εισαι και κατά του διαλόγου
    για οποιοδήποτε θέμα εκτός αυτών που εσυ ή εγώ κρίνουμε σαν άμεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    Δεν μίλησα για πρασινοφρουρούς.

    Τους σιχαίνομαι.

    Μίλησα για μια γενιά λεηλατημένων, που θα επελάσει και θα τα κανει, όλα λίμπα Τέρενς.

    Οχι δεν θα έχουν ιδεολογική αφετηρία, θα έχουν λαική οργή, απλά, για την λεηλασία της ζωής τους.

    Σου είπα και πάρα πάνω. Μισώ μόνο την υποκρισία. Δεν μισώ κανέναν άνθρωπο.

    Ομως εξεγείρομαι, τα παίρνω όταν προσπαθούν να με κοροιδέψουν. Αλλά μέχρι εκεί. Μετά τους λυπάμαι για το τί είναι "υποχρεωμένοι" να κάνουνε στην ζωή τους.

    -----
    Καλά ρε Τέρενς δεν ήσουν Δημοτικός σύμβουλος με τον Αβραμόπουλο ή τον Εβερτ, δεν θυμάμαι και καλά;
    Δεν ήσουν στέλεχος της ΝΔ;

    -----
    Δεν θα σε πάρω τηλέφωνο, δεν κοιτάζω στα μάτια, όσους δεν πιστεύω ότι μιλάνε ειλικρινά.
    Κοιτάζω μόνο τους αγαπημένους φίλους μου.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. XAXAXA AXAXA δεν εχουν καταλαβει ακομα τι ειναι ιντερνετ...χαχαχαχα

    υγ.Φιλε Χωριατη αν πας στην συναντιση παρε μαζι σου ενα στρινγκ και μια περουκα και φορεσετουτα πρωτα...χαχαχαχα


    μπεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Καλά ρε μπεεεεεε, με έχεις απογοητέυσει.

    Πίστεψες έστω και μια στιγμή, ότι θα πάω σε εκπομπή, σε συνάντηση, σε κομπρεμί, με οποιονδήποτε "υπαινιγμό", εκμετάλευσης, αρπάγματος, χωσίματος;

    Αν είναι δυνατόν.

    Στα λαγούμια του διαδικτύου, πάντα. Στα χαρακώματα της παράλληλης ζωής.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. 5.11

    άσε τη Γουαδελούπη
    και γύρνα πίσω.
    Σε χρειαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Μπέεεεεε, θα έρχονται, σιγά σιγά όλοι τους. Θα έρχονται.

    (Ο Τέρενς πάντως δεν ήρθε πρώτη φορά είναι η αλήθεια)

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Χωριατη ειδες που δεν τα θυμασαι καλα?Με τον Εβερτ κατεβηκα συνεργαζομενος απο το μικρο κομμα των Φιλευθέρων,που βγηκε μεσα απο το κομμα του Μαυρου οταν διαλύθηκε για να παιξουν το διπολο οι δυο συγχωρημενοι αρχηγοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Μετα κατεβηκα με τον Τριτση.Με τον Αβραμοπουλο ποτε.Είμουνα στο Ψυχικό με ανεξαρτητο συνδιασμό,αντάρτικο στη ΝΔ,με τη συμπραξη Συνασπισμου,κάποιων ΠΑΣΟΚ και ανενταχτων.Και κατι ακομα.Οποιος κατεβαίνει σε δημοτικες εκλογες,δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι στελεχος ενος κομματος.Και σε οτι αφορασ τους φιλους,τους δικους μου δεν τους επιλεγω με γνωμονα αν συμφωνουν μαζι μου.Τους επιλεγω με την ανθρωπια,την καλωσυνη,την ντομπροσινη και την εντιμότητα.Αντε γιατι θα χασω τη σεντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Δεν κρατάω στοιχεία Τέρενς, δεν μου χρειάζονται.

    Αφού νοιώθεις ότι δεν είσαι ΝΔ, δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω.

    Περιμένω πάντως να βγείς και να μιλήσεις για την ΓΚΑΦΑ ΚΑΣΡΑΜΑΝΛΗ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Ο/Η marika i salonikia είπε...
    ................


    Δυστυχώς δεν ειμαστε εμεις ο λαος αυτος που καθορίζει τα θέματα και την προτεραιότητα τους στα δελτία ειδήσεων..Ετσι δεν ειναι?
    =================================='

    ..λυπάμαι γλυκιά μου,
    εσυ πριν μας μιλούσες για τη θεματολογία της τηλεόρασης...
    τα στρίβεις τώρα;
    ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΠΙΑ
    εσύ όμως....στο μαγγανοπήγαδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Χωριατη για Καραμανλη σου απαντησα στις 5.03.Πιο ξεξαθαρος δεν μπορουσα να ειμαι.Να διαβαζεις ολα τα κειμενα και ολες τις λέξεις με προσοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Α καλα...εσυ έχεις κόλλημα φίλε μου..
    Και ακου να σου πω..ουτε το στριβω ουτε το γυρίζω..και οτι έχω να το πω το λεω..
    Εσυ τα γυρίζεις κατά πως θέλεις...
    Δικαίωμα σου..
    By the way ..καταλαβαίνεις ότι διαβαζεις? ή αδικα τα γράφω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Καλά, καλά. Φύγε τώρα θα χάσεις την σέντρα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Xωριάτη , Τερενς , ΚΛΠ

    Πέρα απο τις διαφορές, υπάρχουν και κοινές συνιστώσες σε θέματα εξωτερικής πολιτικής ΤΩΡΑ, ανάμεσα
    στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και στον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    Ισως αυτές οι συνιστώσες είναι κι ο πυρήνας της τρέχουσας Εθνικής πολιτικής αλλά και ΣΥΝΟΧΗΣ.

    ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Τερενς μην παρεις μαζι σου νερομπουκαλα και την παθεις οπως ο Πρετεντερης....σεμνα και ταπεινα εσυ!!!



    μπεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Καλε Χωριάτη..
    πες μου σε παρακαλω..επειδή κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι ειναι λαμόγια..και κατευθυνόμενοι...αυτο σημαίνει ότι όλοι ειναι?
    Δεν θέλω να κάνω το συνηγορο του Τερενς ..ουτε ανάγκη το έχει
    ΑΛΛΑ το βρίσκω κομμάτι αδικο να ορμάμε σε κάποιον γιατι ανήκει σε κάποια κάστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση