GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιές που τους άναψε το press-gr...

. Μπήκε στο χορό των ...καρφωμάτων και ο τρόφιμος του Αθανασούλη, Μαλέσιος! Του Γιάννη Πρωϊνού "Ο κόσμος ξέρει πού ζω και πώς ζω...&qu...

.
Μπήκε στο χορό των ...καρφωμάτων και ο τρόφιμος του Αθανασούλη, Μαλέσιος!

Του Γιάννη Πρωϊνού

"Ο κόσμος ξέρει πού ζω και πώς ζω..." δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Δημ. Τάξης του Σημίτη, Βαγγέλης Μαλέσιος, προσπαθώντας να βγάλει τον εαυτό του έξω από το σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens.
Ναι, ο κόσμος θυμάται ...Ζούσε δωρεάν στο σπίτι του Αθανασούλη, που έκανε δουλειές με το δημόσιο. Κι ο Σημίτης δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και τον έδιωξε.
Α, ρε φωτιές που τους ανάψατε εσεις του press-gr (αυτό γιατί δεν το αναφέρει κανείς;) αποκαλύπτοντας την εμπλοκή Γιάννου και Χρυσοχοΐδη, που τους ανάγκασε να καρφώσει ο ένας τον άλλον και στη συνέχεια τον Μαλέσιο.
Αντε και στους ...υπόλοιπους!

21 σχόλια

  1. χεστηκε η φοράδα στ αλώνι με τις αποκαλύψεις και τις διαψεύσεις....
    τελικά μετά το DVD που το έδειναν και δεν το είδε ποτέ κανείς θα υπάρχουν και οι μίζες που τις έδιναν και δεν τις πήρε ποτέ κανείς....
    τέτοια ανωτερότητα πια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχισαν τα ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ οι κότες οι τριλυρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένετε σε λίγο που τα Πασόκια θα τρώγονται σαν τα σκυλιά για το ποιός (δεν) τα πήρε από τη siemens...Ο γιωργάκης δεν θα παρεμβαίνει για να σώσει τα πρωτοπαλίκαρα του Μπένυ που θα "εκτεθούν"...Εκεί να δείτε ποσοστά το ΠΑΣΟΚ....Ε ρε γλέντια....Το πανηγύρι τώρα αρχίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγήκαν οι πονηρούληδες (Μαλέσιος κλπ)
    στην πιάτσα ...

    Βρε καλώς τα μάτια μας τα δυοοοο!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι κρίμα τέτοια τιμιότητα όπως αυτή των ελλήνων πολιτικών να πηγαίνει χαμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "είναι κρίμα τέτοια τιμιότητα όπως αυτή των ελλήνων πολιτικών να πηγαίνει χαμένη."

    Ιδίως των αρχι-υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Δόκτωρες. Αξιοι. Επαγγελματίες...Τους βγάζω το καπέλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το φάγωμα και ο τσακωμός στα πασόκια δε θα γίνει για το ποιος τα πήρε ή όχι, αλλά ποιος πήρε τα πιο πολλά.
    Γιατί είκοσι χρόνια, όλοι έχουν πάρει κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μαλέσιος την πλήρωσε τσάμπα για την υπόθεση Αθανασούλη εξαιτίας της κόντρας ΠΑΣΟΚ - Κουρή. Για όσους δεν γνωρίζουν Ο Μαλέσιος και ο Αθανασούλης γνωρίζονταν από τα φοιτητικά τους χρόνια στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ. Ο Αθανασούλης ήταν γραμματέας της ΠΑΣΠ στα ΚΑΤΕΕ τότε και ο Μαλέσιος μέλος του γραφείου Ν. ΠΑΣΟΚ ήταν μάλιστα και κουμπάροι. Ήταν τόσο αστεία η επιχειρηματολογία του Κουρή που για σκεφτείτε αν ήθελε να κάνει δουλειές ο Μαλέσιος με τον Αθθανασούλη δεν θα πήγαινε ο πρώτος να μέινει στο σπίτι του δευτέρου, ύπάρχουν τόσοι τρόποι ώστε να μην τους πάρει κανείς χαμπάρι. Ο Μαλέσιος αποφάσισε μετά από αυτό να μείνει εκτός ενεργού πολιτικής και σήμερα είναι διευθυντής κλινικής του ΕΣΥ σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Αυτά έτσι για να μη μένουν σκιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Δείχνει" Παπαντωνίου - Χρυσοχοΐδη
    06/02/2008

    ΕκτύπωσηE-mail Δείτε Ακούστε
    Στους κ. Παπαντωνίου και Χρυσοχοΐδη επιρρίπτει ευθύνες ο Ε. Μαλέσιος
    Μετά τον Γιάννο Παπαντωνίου και το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Ευάγγελος Μαλέσιος με γραπτή του ανακοίνωση υποστηρίζει ότι ήταν αναρμόδιος για τη λήψη των αποφάσεων σχετικά με την προμήθεια του περιβόητου συστήματος ασφαλείας C4I.

    Μεταξύ άλλων, ο κ. Μαλέσιος αναφέρει ότι από 23 Ιανουαρίου του 2003 έως τις 13 Μαρτίου του ίδιου έτους, όποτε το ΚΥΣΕΑ ανέθεσε το έργο της ασφάλειας στην κοινοπραξία SAIC – Siemens, υπεύθυνοι για τις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους ανάδοχους ήταν οι τότε υπουργοί Δημόσιας Τάξης κ. Χρυσοχοΐδης και Εθνικής Άμυνας Γ. Παπαντωνίου.

    "Δεν θα ξαναγίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος και η Ιφιγένεια της παράταξης σε θέματα πολιτικής ηθικής" καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαλέσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ησυχία! Οι διαπλεκόμενοι... διαβουλεύονται

    του Πάτροκλου Κουδούνη

    Και ξαφνικά... ησυχία! Κανείς δεν κατηγορεί κανέναν! Το κανάλι δεν επιτίθεται στον ”κομιστή”. Ο ”κομιστής” δεν ασχολείται με τον ”εκδότη”. Ο ”δημοσιογράφος” έπαψε να σταυρώνει τον ”κομιστή”. Και γίναμε όλοι ξανά ”μια ωραία ατμόσφαιρα”.

    Προφανώς η παλιοπαρέα συνειδητοποίησε ότι οι ενδοσυντεχνιακές μάχες δεν ωφελούν κανέναν. Και ως εκ τούτου ξεκίνησε το ”μεγάλο παζάρι”. Αυτό σημαίνει ότι άρχισαν τα ραντεβού για να ξαναμοιράσουν την πίτα.

    Αποκορύφωμα των εξελίξεων φέρεται να ήταν η μυστική συνάντηση που είχε παράγων της εφημερίδας ”ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” με μεγαλοπαράγοντα του ”καναλιού”.

    Τα ακριβώς διαμειφθέντα δεν τα γνωρίζω. Τολμώ, παρ’ όλα αυτά, να εικάσω ποιος έτεινε πρώτος τη χείρα του (με σκοπό τη χειραψία φυσικά). Μπορώ επίσης να συμπεράνω ότι προς το παρόν μάλλον εσυμφωνήθη εκεχειρία.

    Όλα αυτά, αγαπητοί μου, έχουν κάποια λογική. Από τη μία είδαν οι άνθρωποι ότι, επί του παρόντος, κανείς δεν μπορεί να καταγάγει νίκη αν τούτη δεν είναι πύρρειος. Από την άλλη, αδυνατούν να προβλέψουν (ή να σχεδιάσουν) μετά βεβαιότητος πού μας οδηγεί η αποδυνάμωση του δικομματισμού.

    Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι δύο μεγάλοι κινούνται πέριξ του 30% και οι δύο μικρότεροι πλησιάζουν το 9%. Το ”πρωτάθλημα” λοιπόν αποκτά νέο ενδιαφέρον, με τους μικρούς να δύνανται να παίξουν μεγάλη μπάλα. Οφείλουν λοιπόν και οι ”παράγοντες” να επανεξετάσουν τη στρατηγική τους μέσα σε περιβάλλον ηρεμίας.

    Ο λαός όμως δεν εκτιμά τις ανακωχές. Φάνηκε αμέσως από τις κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων. Τα νούμερα δεν δημοσιεύτηκαν ακόμη, αλλά οι πράκτορές μου με πληροφόρησαν ότι οι απώλειες μετριούνται σε δεκάδες χιλιάδες φύλλων.

    Δεν είναι φοβερό; H δύναμή τους είναι ευθέως ανάλογη του ”κανιβαλισμού” τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ SIEMENS

    1989-90
    ΟΤΕ 470.000 ψηφιακες παροχες

    1994
    ΟΤΕ 1000.000 ψηφιακες παροχες

    1997
    ΟΤΕ πενταετης προγραμματικη συμφωνια

    1998
    ΟΣΕ-Ναυπηγεια Σκαραμαγκα
    προγραμματικη συμφωνια για σιδηροδρομικο υλικο

    1999-2007
    προαστιακος σιδηροδρομος

    1992-2001
    ΜΕΤΡΟ
    προμηθειες τροχαιου υλικου και
    ηλεκτρομηχανολογικων υποδομων

    1990-2000
    συστηματα σηματοδοτησης και σημανσης

    1998-1999
    Συστηματα επικοινωνιων Ενοπλων δυναμεων ΕΡΜΗΣ

    C4I




    ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΤΗΛΕΑΝΑΚΡΙΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    SIEMENS?
    ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ ΟΙ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.



    ΘΕΜΟ-ΜΑΚΗ-ΣΤΑΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΤΡΕΜΗ

    ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ

    ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ?




    ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ
    ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ
    Η ΔΕΞΙΑ,ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ.
    ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ..ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ
    ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ
    ΜΕΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ

    6 Φεβρουάριος 2008 5:02 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    17 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΧΑΜΠΑΡΙ...

    ΛΟΓΙΚΟ
    ΕΚΤΙΖΑΝ ΟΦ-ΣΟΡ
    ΕΚΤΙΖΑΝ ΒΙΛΕΣ
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΜΙΕΖΕΝΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΑΗ ΤΡΕΜΗ ΤΖΙΜΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΕΛΑΤΟΛΛΑΣ ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΑΚΗΣ ΘΕΜΟΣ ..


    sofistis

    “Ονόματα αυτών πού δωροδοκήθηκαν” λέει το πρωτοσέλιδο της “Καθημερινής”.. Όχι δεν πρόκειται για τους ανωτέρω.. Αυτά είναι τα ονόματα των αστέρων της ελληνικής “δημοσιογραφίας” πού δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.. Επί πολλά χρόνια, τουλάχιστον από το 1997 μέχρι το 2006, ο Θεός της Ζίμενς έβρεχε μίζες αλλά οι “λειτουργοί” αυτοί της ενημέρωσης ήταν χωμένοι στη μπανιέρα τους..

    Εντάξει, ήταν βουτηγμένοι μέσα στη σαπουνάδα οι άνθρωποι και δεν είδαν και δεν άκουσαν.. Ρεπορτάζ γιατί δεν έκαναν όταν ..βγήκαν απ τη μπανιέρα;; Υπήρχε κάποιος ζωντανός οργανισμός σε αυτόν τον τόπο πού δεν πίστευε ότι φαγώθηκαν εκατομμύρια ευρώ για την Ολυμπιάδα; Τώρα, όπως γράφει η “Καθημερινή”, τα ονόματα αυτών πού λαδώθηκαν από τη Ζίμενς, για να αναλάβει το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών του 2004, θα βγουν σιγά-σιγά, άλλα στο φως και άλλα στο μισοσκόταδο.. Και τότε πάλι οι αστέρες της “δημοσιογραφίας” πού δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτα, ούτε καν ένα dvd έχουν δει στη ζωή τους, θα γίνουν και πάλι οι κήνσορες και θεράποντες της κοινωνίας.. Θα εκφωνήσουν πύρινα σχόλια κατά της διαφθοράς και θα ζητήσουν παραιτήσεις.. Αυτοί πότε θα παραιτηθούν; Υπάρχει ποτέ στην ιστορία έστω και μία παραίτηση μεγαλοδημοσιογράφου γιατί δεν ενημέρωσε ως όφειλε; Εστω μία απόλυση γιαυτόν τον λόγο;
    Στο εξής λοιπόν στα δικά μας “οκτάστηλα” θα δημοσιεύουμε μόνο τα ονόματα αυτών πού δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έκαναν ρεπορτάζ και δεν ενημέρωσαν ως όφειλαν και καλούμε όλους τούς φίλους της μπλογκόσφαιρας να κάνουν τό ίδιο

    4 Φεβρουάριος 2008 10:36 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗ,ΤΡΕΜΙΤΣΑ,ΜΑΚΟΥΚΟ,
    ΘΕΜΙΤΣΑ,ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ,ΤΣΙΜΑΚΟ ,ΣΤΑΗ
    ΝΕΑ,ΒΗΜΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΕΘΝΟΣ,Ε.Τ
    ΚΤΛ
    ΚΤΛ
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΙΑ SIEMENS ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ?

    ΞΕΡΩ..
    ΜΟΥΓΚΑ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ..
    ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΧΟΝΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιοι «μουτζούρωσαν» το Πασόκ;


    Τους «μουντζούρηδες» του κινήματος ψάχνουν στο Πασόκ και αν είναι δυνατόν αυτοί να αποκαλυφθούν πριν τους τσιμπήσει κανένας εισαγγελέας. Με δηλώσεις τους προς το περιβάλλον Παπανδρέου αλλά και δημόσια οι πρώην υπουργοί, που "θεωρητικά" εμπλέκονται, νίπτουν τας χείρας τους ή δείχνουν ο ένας τον άλλο. Ήδη έγιναν μπάχαλο σχετικά με το ποιος υπέγραψε για το C4I! Άνθρωπος δεν ξέρει αυτή τη στιγμή. Ο Χρυσοχοΐδης, πρώην Δημόσιας Τάξης πετά τη μπάλα στο Εθνικής Άμυνας το οποίο είχε λέει αναλάβει την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων.


    Γνώστες της περιόδου λένε ότι «η σύμβαση έχει την υπογραφή του Γιάννου, αλλά η διαπραγμάτευση έγινε από το υπουργείο Πολιτισμού και η σύμβαση υιοθετήθηκε με απόφαση του ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του Κ. Σημίτη»!



    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS

    Τι φοβάται το ΠΑΣΟΚ με την υπόθεση siemens; Γιατί κρατάει χαμηλούς τόνους σε όλα τα τελευταία σκάνδαλα της κυβέρνηδης της Ν.Δ και βάζει μπροστά τον εκπρόσωπο τύπου Γ.Ραγκούση
    να κάνει τυπικές δηλώσεις απλά για να πείσουν τον κόσμο ότι κάνουν αντιπολίτευση; Τι πραγματικά έχει γίνει στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της τελευταίας 15αετιας με την siemens; Πόσοι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ εμπλέκονται;




    Στις 12 Μαρτίου του 1996 η κυβέρνηση Σημίτη αναθέτει με τη σειρά της την προμήθεια από Siemens και Intracom άλλων 270.000 ψηφιακών παροχών. Υπουργός Οικονομίας είναι ο Γιάννος Παπαντωνίου, Οικονομικών ο Αλέκος Παπαδόπουλος, Μεταφορών και Επικοινωνιών ο Χάρης Καστανίδης.

    Ο Γιάννος Παπαντωνίου ως υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών και ο Χάρης Καστανίδης ως υπουργός Μεταφορών εγκρίνουν την προμήθεια ακόμα 338.000 ψηφιακών παροχών από τις δύο εταιρίες το Γενάρη του 1997. Πρόεδρος του ΟΤΕ είναι αυτήν την περίοδο ο Δημήτρης Παπούλιας.
    Στις 31 Δεκεμβρίου του 1997, σε συμμόρφωση με ευρωπαϊκή Οδηγία, λήγει η δυνατότητα των κρατικών εταιριών να αναθέτουν απευθείας τις προμήθειές τους. Στις 9 Δεκεμβρίου, η κυβέρνηση Σημίτη με υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών τον Γιάννο Παπαντωνίου και Μεταφορών τον Αναστάσιο Μαντέλη συνάπτει προγραμματικές συμφωνίες μεταξύ άλλων για την προμήθεια τριών εκατομμυρίων ψηφιακών παροχών συνολικού ύψους 370 δισ. δρχ.

    Οι συμβάσεις αυτές θα επεκταθούν κατά 100 δισ. δρχ. από την ίδια κυβέρνηση μετά τις εκλογές του 2000 με «τσάρο» τον Γιάννο Παπαντωνίου και υπουργό Μεταφορών τον Χρίστο Βερελή.





    ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ SIEMENS

    1989-90
    ΟΤΕ 470.000 ψηφιακες παροχες

    1994
    ΟΤΕ 1000.000 ψηφιακες παροχες

    1997
    ΟΤΕ πενταετης προγραμματικη συμφωνια

    1998
    ΟΣΕ-Ναυπηγεια Σκαραμαγκα
    προγραμματικη συμφωνια για σιδηροδρομικο υλικο

    1999-2007
    προαστιακος σιδηροδρομος

    1992-2001
    ΜΕΤΡΟ
    προμηθειες τροχαιου υλικου και
    ηλεκτρομηχανολογικων υποδομων

    1990-2000
    συστηματα σηματοδοτησης και σημανσης

    1998-1999
    Συστηματα επικοινωνιων Ενοπλων δυναμεων ΕΡΜΗΣ

    C4I






    Μίζες της Siemens ή χρήματα του φορολογούμενου πολίτη


    Κατ' αρχάς να διαλύσουμε μια παρεξήγηση που πάει να δημιουργηθεί: Τα χρήματα με τα οποία η Siemens φέρεται να δωροδοκούσε πολιτικούς, τεχνοκράτες και συνδικαλιστές στην Ελλάδα δεν είναι "οι μίζες που πλήρωνε η Siemens", όπως έγκριτοι συνάδελφοι τείνουν μηχανικά να επαναλαμβάνουν.




    Πού τα έβρισκε η Siemens; Και τι θαρρούν ότι είναι η Siemens; Φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει οικονομικά άπληστους υπουργούς και υφυπουργούς;


    Τα χρήματα προέρχονται από το υστέρημα του Ελληνα φορολογούμενου πολίτη. Αυτά είναι τα χρήματα που κάποιοι φρόντιζαν να ρέουν προς τη γερμανική εταιρεία ως Πακτωλός και η Siemens επέστρεφε σε αυτούς τους κάποιους ένα μικρό ποσοστό. Αρα τα χρήματα που κατέληξαν σε ...πολιτικές τσέπες είναι δικά μας και η Siemens τα σφετεριζόταν με τον γνωστό τρόπο των υπέρογκων και ανέλεγκτων συμβάσεων για προμήθειες του δημοσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ SIEMENS
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
    ΧΟΝΤΡΟΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΩΝ
    ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    4 Φεβρουάριος 2008 10:49 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ποιος χρηματοδοτει τους
    μπραβους της γενοπ-δεη?


    ποιος χρηματοδοτει τους
    μπραβους της γενοπ-δεη?


    ποιος χρηματοδοτει τους
    μπραβους της γενοπ-δεη?

    6 Φεβρουάριος 2008 4:17 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    EΛΕΟΣ!!!!!! ρε παιδιά. Τοσες μίζες, ζαχοπόυλειάδες και κυβερνητικές κρίσεις (πάντα)παίζουν. Ας ξεκολήσουμε απο τους παπάδες. Τον πολύ τον παπά τον βαριέται και το κυριελέσησον.....


    Κυριελέσησον

    6 Φεβρουάριος 2008 4:19 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ
    ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΤΚΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
    Η ΝΕΑ SIEMENS THΣ ΔΕΗ

    Βραβεία στα "λαμόγια" της ΔΕΗ...
    .
    Του Α. Αποστόλου
    .
    Δημοσίευμα από το paron:

    Ιδού οι «νταβατζήδες», κύριε πρωθυπουργέ. Ένας δικός σας, ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς, τους «δίνει» με ονόματα και διευθύνσεις Στημένοι είναι όλοι οι διαγωνισμοί που γίνονται στη ΔΕΗ! Και κατευθύνουν τα αποτελέσματα προς τον επιθυμητό ανάδοχο, αφού προηγουμένως έχουν αποκλεισθεί μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού και οι προδιαγραφές αποκλείουν τους ανεπιθύμητους
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΚΑ:
    Λ. Γεωργούλης βοηθός δ/ντής ΔΜΚΘ Η κόρη του Λώρα Γεωργούλη είναι προϊσταμένη Ελέγχου της ΜΕΤΚΑ από το 2004.
    Λ. Λαμπρόπουλος υπεύθυνος Έργων Β. Ελλάδος Νονός παιδιών του κ. Πάλλα γενικού δ/ντή ΜΕΤΚΑ
    Χρ. Αργυριάδης υπεύθυνος Έργων Ν. Ελλάδος. Ο κ. Πάλλας είναι νονός της κόρης του.
    Χρ. Μαυρογόνατος τομεάρχης ΔΜΚΘ. Η κόρη του Μαρία Μαυρογόνατου είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από το 2004.
    Ελ. Μπονατάκη μηχανικός ΔΜΚΘ, βοηθός κ. Γεωργούλη. Η αδελφή της Ευαγγελία Μπονατάκη είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από τις αρχές 2004.
    Γ. Μπαλάσης τομεάρχης ΔΕΘ ΑΗΣ Μεγ/πολης. Ο γιος του Αγγελής είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από το 2005.
    Καλ. Παπαπαναγιώτου τομεάρχης ΔΜΚΘ. Η κόρη της Ελ. Μπουτοπούλου είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από τέλος 2004.
    Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η προαγωγή του διευθυντή της ΔΜΚΘ κ. Α. Μιζάν, που κατά την τεκμηριωμένη άποψή μου ευθύνεται για όλες σχεδόν τις υποθέσεις οι οποίες έχουν οδηγηθεί στην ελληνική ή την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη, σε γενικό διευθυντή, με πραξικοπηματική συνεδρίαση του Δ.Σ. παρά τη δηλωμένη αντίθεσή μου.





    Δεν ανοίγουν και κανέναν λογαριασμό στη ΔΕΗ;By Factorx | February 6, 2008


    Στη Βουλή έρχεται η υπόθεση της ΔΕΗ, θριαμβολογεί ο Ελεύθερος Τύπος που βλέπει θύελλα αντιδράσεων από Αυτοδιοίκηση και τοπικούς φορείς και κινητοποιήσεις συνδικαλιστικών φορέων. Και φυσικά οι κ. Παπανδρέου και Αλαβάνος σπεύδουν να ρωτήσουν σχετικά τον Καραμανλή στη Βουλή. Σιγά μην χάσουν. Τώρα, γιατί έπιασαν τον ΕΤ τέτοιες ενεργειακές ευαισθησίες, ίσως μόνο ο …κ. Μυτιληναίος γνωρίζει. Δεν σας το έλεγα εγώ ότι οι δυο κυρίες της πολιτικής μας ζωής έχουν κοινούς συμμάχους; Και ότι θεωρούν και οι δύο τον Καραμανλή «παρελθόν»; Φυσικά καμία σχέση η Χαλυβουργική των άλλων Αγγελοπουλαίων που θέλει να συνεργαστεί με τη ΔΕΗ και τους Γερμανούς της RWE.


    Σε κανέναν δεν κόβει τόσο πολύ ώστε να προτείνει να ασχοληθεί κάποιος από τους εισαγγελείς και με τους λογαριασμούς των μελών του Δ.Σ της ΔΕΗ από το 1990 και μετά. Και ιδιαίτερα κάποιων που το παίζουν εκπρόσωποι των εργαζομένων. Θα μάθουμε κι εμείς που βρήκαν τα χρήματα οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι στο Δ.Σ για να αγοράσουν οχήματα αξίας 100. 000 ευρώ. Επίσης ενδιαφέρον θα είχε να άνοιγαν και οι λογαριασμοί στελεχών της ΔΕΗ στην δυτική Μακεδονία. Μπας και καταλάβουμε γιατί αυτή η εμμονή της ΔΕΗ να δίνει εργολαβίες απασχόλησης εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παπαντωνίου και...Σημίτη δείχνει ο Μαλέσιος



    Με πολυσέλιδή του ανακοίνωση ο Υφ. Δημοσίας Τάξης Β. Μαλέσιος λέει ότι δεν ξαναγίνει η Ιφιγένεια της παράταξης (είχε παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας όταν είχε ξανακατηγορηθεί) ενώ σε άλλο σημείο κάνει λόγο για απευθείας ανάθεση του έργου στην Siemens με υπεύθυνους το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (και άρα τον Γιάννο Παπαντωνίου) σε συνεργασία με τον... πολιτικό προϊστάμενο Κώστα Σημίτη. Ο ίδιος ο Μαλέσιος αρνείται κάθε εμπλοκή στην διαδικασία επιλογής και δηλώνει ρητά πως δεν προτίθεται να ξαναθυσιαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ

    1) “Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου”

    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )


    2) “Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως “διάδοχο γενιά”, έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;”

    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )


    3) “Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία”

    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )


    4) “Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς”

    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )


    5) “Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κάθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά γιατί το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Είναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι…”

    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )


    6) “Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας”

    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )



    7) “Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών”

    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )



    8) “Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις, και ορθώς, το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν; Γιατί, ενώ τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;”

    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )


    9) “Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο…”

    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )




    10) “Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία”

    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )





    Και αφου τελείωσαν οι 10 “εντολές”… και το κερασάκι…

    “Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!”

    ( Γιωργάκης Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να μην το κάνουμε άρλεκιν, για να μην ξεχνιόμαστε: με τον Ζαχόπουλο τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Oλα τα ειπαμε.....Αλλα....μια απλη ερωτηση....Θα πηγαινατε ποτε να μεινετε τζαμπα σε σπιτι αλλουνου;
    Καταλαβαινετε λοιπον περι τινος προκειται....Αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ''Oλα τα ειπαμε.....Αλλα....μια απλη ερωτηση....Θα πηγαινατε ποτε να μεινετε τζαμπα σε σπιτι αλλουνου;''

    ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ:ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ...'Η ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ''ΔΙΚΗ ΣΟΥ'' ΒΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΟΥΝΟΥ...
    ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ SIEMENS...ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΔΕΜΠΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση