GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία από τους μηχανικούς...

, ...στις 12 - 13 Μαρτίου για το ασφαλιστικό , Απαράδεκτο στο σύνολό του χαρακτήρισαν ομόφωνα το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό οι εκπρόσ...

,
...στις 12 - 13 Μαρτίου για το ασφαλιστικό
,
Απαράδεκτο στο σύνολό του χαρακτήρισαν ομόφωνα το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό οι εκπρόσωποι του τεχνικού κόσμου που συνεδρίασαν υπό τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιάννη Αλαβάνου το μεσημέρι. Η κυβέρνηση, τονίστηκε, ξεπέρασε κάθε όριο, υπερέβη την «κόκκινη γραμμή», καθώς με το σχέδιο νόμου κατέστησε φανερή την πρόθεσή της για συνολική απορρύθμιση του συστήματος ασφάλισης, την καταλήστευση των υγιών ταμείων και την ανατροπή - εκτός των ασφαλιστικών - και των εργασιακών δικαιωμάτων, τουλάχιστον σε ότι αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς, τους εργολήπτες και τους μελετητές. Ο τεχνικός κόσμος, που το δημιούργησε, το συντήρησε και το προίκισε με μια τεράστια περιουσία εδώ και εβδομήντα χρόνια, δεν προτίθεται να «συμμετάσχει στη κηδεία» του ΤΣΜΕΔΕ, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαβάνος.
Το Συντονιστικό Όργανο στο οποίο μετέχουν εκπρόσωποι των εργασιακών, κλαδικών και επαγγελματικών συλλόγων των μηχανικών αποφάσισε:
· 48ωρη απεργία όλων των μηχανικών, του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στις 12 και 13 Μαρτίου,
· 48ωρη αποχή από την εργασία όλων των εργοληπτών και μελετητών στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τις ίδιες ημέρες,
· Συνέχιση της αποχής των εκπροσώπων των μηχανικών από τις Επιτροπές και τα Συμβούλια σε όλη την Ελλάδα
· Συμμετοχή του τεχνικού κόσμου στις κινητοποιήσεις που θα αποφασίσει η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
· Παντεχνικές συγκεντρώσεις και πορείες με κατάληξη τη Βουλή.Το Συντονιστικό Όργανο των μηχανικών θα συνεδριάσει εκ νέου την προσεχή Τρίτη για να αποφασίσει περαιτέρω αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει στο ΤΕΕ ομάδα εγκρίτων νομικών στην οποία έχει ανατεθεί η μελέτη του σχεδίου νόμου με σκοπό την προσβολή του στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια. Την Τρίτη το μεσημέρι (14:00) το ΤΕΕ έχει καλέσει σε συνάντηση-ενημέρωση όλους τους βουλευτές μηχανικούς. Νωρίτερα, επίσης στο ΤΕΕ, θα συνεδριάσει το Συντονιστικό Όργανο των επιστημονικών φορέων και δημοσιογράφων, προκειμένου να εξετάσει τις περαιτέρω κοινές κινητοποιήσεις, ενώ στις 13:00 οι εκπρόσωποι τους θα δώσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου.
K. Π.

15 σχόλια

  1. 11.55
    Αυτοι κοροιδευουν τον κοσμακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολεοδομικό όργιο με πολλή μαύρο χρήμα

    Τι λέτε ρε κοπρίτες πόρνες των ΤΕΕ που θέλετε και
    Σύνταξη,
    εσείς ακόμα και τώρα στηρίζετε τους δυνάστες μαζί με
    όλα τα παράνομα ξενοδοχεία, νεοκλασικά. Βίλλες.
    παραλίες κλπ.
    και κλάσατε τους νέους, τους άνεργους, τους άπορους,
    τοις γυναίκες, τα παιδιά της άλλης Ελλάδας
    αυτοί οι πεταμένοι οι αβόλευτοι ,οι χαμάληδες ,
    οι μεροκαματιαρήδες, αυτοί
    πρέπει να σε πληρώσουνε τη σύνταξη σας!
    Γαμιέστε πρόστυχοι κοπρολάγνοι
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΣΑΣ ΜΑΖΙ

    Όταν γίνουν
    Καφρογέννησοις ευνουχισμένων ταύρων
    από μολυσμένες παρτουζιάρες των ΤΕΕ
    τότε αξία μπορείτε να διεκδικείτε μια
    μια επιδότηση για την σύσφιξη του
    πρωκτού σας.
    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμεις οι "αλλοι" που δεν εχουμε βουλευτες του επαγγελματος μας τι πρεπει να κανουμε ? Ποιος θα μας υποστηριξει ? ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2008.
    Μετα αναρωτιωμαστε γιατι παμε κατα διαολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η καθε συντεχνιακη "ELITE" ζοριζεται, και προστρεχει στα "κολληταρια" για υποστηριξη.

    Το ΦΟΥΡΝΕΛΟ δεν θα αργησει να'στε σιγουροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και πληροφορίες


    Οι ευθύνες για τις μείζονες κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις από την απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΗ, ανήκουν αποκλειστικά στην κυβέρνηση Καραμανλή.

    Καταστήματα, επιχειρήσεις και νοικοκυριά, πλήττονται από τις επιλογές της και μόνον. Επιλογές, που επιβεβαιώνουν την ανακολουθία της και αναδεικνύουν τον αντιλαϊκό και αυταρχικό χαρακτήρα των πολιτικών της, αυτή τη φορά στο ασφαλιστικό.

    Η κυβέρνηση της Ν.Δ., οφείλει να δώσει λύση τώρα. Να αποσύρει τις ρυθμίσεις που αυθαίρετα προωθεί, σε αντίθεση με τη θέση που είχε λάβει κατά την ψήφιση του Ν. 2773/99, ο οποίος ρυθμίζει το ασφαλιστικό καθεστώς των εργαζομένων στη ΔΕΗ και είχε ψηφιστεί με τη συμφωνία ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

    Αυτή είναι η κυβέρνηση της χαράς και δείτε που οδηγεί τον τόπο..
    Οι μήνες των είναι μετρημένοι..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή είναι πολύ εύκολο να βρίζει κανείς 80.000 μηχανικούς ως συντεχνία, αλλά λιγάκι δύσκολο φαίνεται φίλε μου να καταλάβεις τι παίζεται από την πλευρά της κυβέρνησης, καλό είναι πρώτα να ψάξεις να δεις από που προέρχονται τα χρήματα που έχει στα ταμεία του το ΤΣΕΜΔΕ και μετά να διαβάσεις το νομοσχέδιο που έφερε προς ψήφιση αυτή η κυβέρνηση που μόνο φιλελευθερη δεν είναι όπως το ΠΑΣΟΚ μόνο σοσιαλιστικό κόμμα δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης, προστάτης εμάς των ομοφυλόφιλων, μπροστά στην απειλή του να μείνει η χώρα στο σκοτάδι, έχει λύση και στο ενεργειακό.


    Όταν το ΠΑΣΟΚ έλθει στην κυβέρνηση, θα μου συνδέσει ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος στον κώλο, έτσι ώστε την ώρα που με γαμάνε να αποθηκεύεται η ενέργεια σαν ηλεκτρική. Τα γαμήσια που τρώω θα διασφαλίσουν την ενεργειακή επάρκεια της χώρας.


    Τέτοιες μεγαλοφυείς ιδέες του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου θα μας οδηγήσουν και πάλι στην κυβέρνηση.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι απατεώνες μηχανικοί πρώτοι στο κλέψιμο του ελληνικού λαού, ζητούν να μην μοιραστούν τα κλοπιμαία τους, με το ΙΚΑ των πληβείων. Το ίδιο ισχύει και για DEH, Ιατρούς και δικηγόρους. Αυτοί που παίρνουν τα φακελάκια, θέλουν να τα παίρνουν μόνοι, και η κλεψιά του λαού, κλεψιά και μόνον δική τους. Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΠΛΟΥΣΙΟ" ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ.....ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. APLI EROTISH GIA TUS SINADELFUS MIXANIKUS.
    OTAN SU KLEVUN TIS EISFORES POU EXEIS PLEIROSEI MIA ZOH DEN MPOREIS NA PROSFIGEIS KAPU;

    MIPOS MPOREI NA APANTISEI SE AYTH THN APLH EROTISH O ALAVANOS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΣΕΕ μου «ΥΠΕΞΑΙΡΕΙ»ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΑΣ Η ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ BLOG TOY AΠΟΛΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ http://apasxolisi.wordpress.com Με τον πιο ωμό , κανιβαλικό παράνομο καταχρηστικό ΤΡΟΠΟ καταστρατηγώντας τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ –ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ 2004 ΝΥΧΤΑ , ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ , ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ -ΝΑ «ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ» ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟ ΑΝΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 100.000 ΕΥΡΩ -ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ -ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ …. -ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΑ … ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ..ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ… ΒΑΛΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ … -ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας μη συγκρίνουμε τους Μηχανικούς με τους ΔΕΗτζήδες. Οι μεν πρώτοι βγαίνουν στη σύνταξη στα 50-55 με συντάξεις πρακτικά ίσες με τους πολύ υψηλούς μισθούς τους και τεράστια εφάπαξ, οι δε δεύτεροι βγαίνουν στη σύνταξη στα 65-70 (και αν) με πολύ χαμηλές συντάξεις και σχεδόν μηδενικά εφάπαξ. Νομίζω ότι καταλαβαίνει κανείς ότι οι Μηχανικοί έχουν υγιές ταμείο γιατί τους πίνουν το αίμα, σε αντίθεση με τους ΔΕΗτζήδες που έχουν υγιές ταμείο γιατί πολύ απλά οι μισθοί τους πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα πολυτεχνεια της ελλαδος πρέπει να διδασκουν στους φοιτητες τους και καποιο μαθημα εκμαθησης της διαφθορας ,διοτι δεν εξηγειται διαφορετικα το μεγαλο ποσοστο διεφθαρμενων μηχανικων. Είναι ο πιο διεφθαρμενος κλαδος της ελληνικης κοινωνιας οπου και αν παρεχει τις υπηρεσιες του.Ειτε είναι μηχανικος που ασχολειται με την εκδοση οικοδομικων αδειων (αυθαιρεισιες- καλυψεις ημιυπαιθριων χωρων) ειτε ως εργολαβος δημοσιων εργων( κακοτεχνιες-υπερκαλυψη προυπολογισμων) ειτε ως δημοσιος υπαλληλος . εδώ πια είναι το μεγιστο σημειο της διαφθορας.Δεν υπαρχει δημοσιος υπαλληλος μηχανικος που να μην εχει κατ’ελαχιστο 3 με 4 σπιτια εξοχικα μεχρι βιλες τεραστιες.Οι μηχανικοι του δημοσιου είναι τοσο διεφθαρμενοι που τα αρπαζουν από 10 μεριες.Στην επιβλεψη των εργων εχουν ταριφα 2% επι του προυπολογισμου του εργου και τα παιρνουν από τον εργολαβο σε κάθε πληρωμη του .Και γιαυτο εχουμε τις κακοτεχνιες και την μεγαλη κοστολογηση των εργων .Ειναι τοσο μεγαλο το κλεψιμο του δημοσιου χρηματος που ενώ εχουμε παρει από την Ευρωπαικη Ενωση με τα 3 πλαισια στηριξης πανω από 120 δις ευρω (οσο είναι το μισο ΑΕΠ της χωρας) και ακομη δεν εχουν τελειωσει οι δυο κυριοι οδικοι αξονες ΕΓΝΑΤΙΑ και ΠΑΘΕ .Δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα να πιαστουν οι κλεφτες μηχανικοι του δημοσιου αρκει να ερευνηθει η περιουσιακη τους κατασταση , αλλα η πολιτεια σκοπιμα εφαρμοζει ένα νοθο συστημα ποθεν εσχες που απαλλασει τους μηχανικους από το να δηλωνουν τα περιουσιακα στοιχεια των ενηλικων τεκνων τους και εκτος αυτου το ποθεν εσχες ενεργοποιειται μονο αν υπαρξει καταγγελια ,διαφορετικα συσσωρευονται οι ετησιες δηλωσεις ποθεν εσχες στα υπογεια καποιας εισαγγελιας. Το συνδικαλιστικο οργανο των μηχανικων του δημοσιου ο ΕΜΔΥΔΑΣ είναι τοσο διεφθαρμενο, που για να διεκδικησει μισθολογικες αυξησεις , μπλοκαρει τις δημοπρασιες των δημοσιων εργων κλεινοντας τις εισοδους των υπηρεσιων και εμποδιζοντας τους εργολαβους να προσελθουν στις δημοπρασιες ,και τις επιτροπες διαγωνισμου να επιτελεσουν το εργο τους , δηλαδη εμποδιζουν τους εαυτους τους να κανουν δημοπρασιες?? Εχει καταφερει λοιπον ο ΕΜΔΥΔΑΣ οι μηχ/κοι του δημοσιου οι αρχιτεμπεληδες και κλεφταραδες να παιρνουν εκτος μισθου δυο επιδοματα το 6%0 και το 7%0 που τους αποφερουν μηνιαιως περι τα 1100 €.Εκτος αυτου καταφεραν τον Αυγουστο του 2007 προεκλογικα να ξεγελασουν τον μηχ/κο υπουργο κ. Σουφλια και να παρουν μονο αυτοι από ολους τους δημοσιους υπαλληλους ημηρεσια εκτος εδρας αποζημιωση 70 € από 9€ που ηταν, δηλαδη πρωτοφανης αυξηση στα χρονικα του δημοσιου 678 %.Μαυτη την σκανδαλωδη αυξηση των οδοιπορικων θα εχουν φετος οι μηχανικοι μηνιαιως 1100 € κατ΄ελαχιστο αν κρατησουν τα καυσιμα των αυτοκινητων τους σε λογικα ορια και όλα αυτά χωρις εξοδα αφου ειτε πανε εκτος εδρας με το αυτοκινητο του εργολαβου ειτε ο ρργολαβος τους βαζει την βενζινη.Και φθανουμε στο σημειο αυτος ο αρχικλεφταρας μηχανικος του δημοσιου σημερα να εχει σαν νεοδιοριστος 3300 € καθαρα χρηματα , ναι κυριοι και κυριες καλα ακουσατε πρωτος μισθος του αρχιληστη 3300€ και βαλε τωρα ποσα κλεβει με τους εργολαβους μαζι από το ερμο το ελληνικο δημοσιο.Αυτα κυριοι που σας λεω είναι ακριβη στοιχεια και είναι σκανδαλο που ακομη ο λαος δεν τα ξερει και δεν ξυπνησε που να πιασει αμπαριζα τις δημοσιες υπηρεσιες και να τα κανει λυμπα την στιγμη που στον ιδιωτικο τομεα οι μισθοι κυμαινονται στα 600 €και με τον καθημερινο φοβο της απολυσης να επικρεμαται.Αυτοι λοιπον οι δημοσιοι υπαλληλοι είναι που πρωτοστατουν με περισσο θρασος σε ολες τις απεργιακες κινητοποιησεις για να μην χασουν τα κεκτημενα, δηλαδη εμ γαμουν εμ σκουζουν . Και εδώ δεν θα βρεις καμμια κομματικη διαφοροποιηση , όταν κλεβουμε δεν μιλαμε και θα μου πεις μετα εσυ ότι θελουμε αφθαρτους πολιτικους σαν τον Τσιπρα να φτιαξουν τον τοπο , ποιον Τσιπρα και μαλακιες , ξερετε τι ποσοστο εχει ο ΣΥΡΙΖΑ στον ΕΜΔΥΔΑΣ 12% όταν στο υπολοιπο ελληνικο λαο κατά τις τελευταιες εκλογες πηρε 5,04 % (εδώ φαινεται ένα άλλο στοιχειο ότι η διαφθορα είναι περισσοτερο αριστερη) Αυτά λοιπον με τον κλαδο των μηχανικων που κανουν και απεργιες σαν δεν ντρεπονται λιγο για να μη χασουν τα κεκτημενα . Ξερετε ; ότι ο μηχανικος του δημοσιου ο αρχικλεφταρας όπως αποδειξαμε παραπανω . ξερετε οτι παιρνει δυο συνταξεις μια από το δημοσιο και μια από το ΤΣΜΕΔΕ και ξερετε ότι εισφορα υπερ του ΤΣΜΕΔΕ πληρωνομε ολοι εμεις που παμε να κτισουμε εστω και ένα κουτετσι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3.300 ο νεοδιόριστος μηχανικός? Ανώνυμε, κι εγώ τέτοιος είμαι αλλά 3.300 ούτε στο όνειρό μου. Βγάλε κανα διχίλιαρο για να είσαι μέσα. Το κείμενό σου βρίθει από ανακρίβειες, ψέματα και από αδικαιολόγητο μένος. Δεν θα κάτσω τώρα να επιχειρηματολογήσω και να υπερασπιστώ το μισθό του μηχανικού, ούτε φυσικά και του γιατρού ή του δικηγόρου κάθε επιστήμονα. Ειδικά έναντι κάποιου όπως εσύ που πασιφανώς διακατέχεσαι από το ανεκπλήρωτο. Κάτι μου λέει πως είσαι Υποσυνάδελφος ΤΕΙτζής που προσπάθησες αλλά δεν τα κατάφερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση