GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς τηλεοράσεις για τρεις ημέρες...

.. ...αλλά το Press-gr θα λειτουργεί κανονικά . Με απόφαση που πήρε πριν από λίγο στη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβουλιο της ΕΣΗΕΑ, γι...

..
...αλλά το Press-gr θα λειτουργεί κανονικά
.

Με απόφαση που πήρε πριν από λίγο στη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβουλιο της ΕΣΗΕΑ, για το θέμα του ασφαλιστικού:
-Κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας για σήμερα από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα.
Επεκτείνει την αυριανή 24ωρη απεργία, που έχει, ήδη, κηρυχθεί -μέχρι τις 6 το πρωί της Πέμπτης- με νέα 24ωρη απεργία μέχρι τις 6 το πρωί της Παρασκευής ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ.
Την Παρασκευή οι εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν κανονικά.
Αυτό σημαίνει ότι απόψε, αύριο και την Πέμπτη δεν θα προβληθούν δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα.

Το Press-gr θα λειτουργεί κανονικά με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ειδήσεις από όλα τα μέτωπα!

25 σχόλια

  1. [quote]Χωρίς τηλεοράσεις για τρεις ημέρες..."[/quote]

    Kαι χαρά εμείς! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα ρε Αντρέα, άμα σου πούμε ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ αν θα λειτουργήσει το press-gr, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ κι αν δε λειτουργήσει, θα φταίμε εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... για να ησυχάσουμε απο τα παπαγαλάκια πρετεντέρηδες και ΣΙΑ, έστω για 3 μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΗΤΩΩΩΩΩ

    Επιτέλους θα ηρεμίσουμε από τους ΜΑΛΑΚΕΣ.

    Θα βρούμε την ησυχία μας και δεν θα μας λείψουν καθόλου γιατί και που υπάρχει αυτού του είδους η ιδιωτική τηλεόραση είναι σα να μην υπάρχει !!!!

    Απεργία διαρκείας προτείνω για να αποτοξινωθεί ο κόσμος από τη βλακεία, την ηλιθιότητα , την αμορφωσιά και το χαμηλό επίπεδο προσφοράς τους πρός όλους εμάς τους πολίτες που θεωρούν ότι είμαστε Ζώα και Μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς που πανηγυρίζετε για το φίμωμα της ειδησεογραφικής τηλεόρασης από τους απεργούντες δημοσιογράφους, για σκεφθείτε μήπως ΕΤΣΙ εξυπηρετείται καλύτερα το σύστημα...
    Θα ψηφιστούν πράγματα και θάματα εν κρυπτώ, ο κόσμος θα μάθει με καθυστέρηση 3 ημερών τι έγινε στις απεργιακές κινητοποιήσεις, κτλ κτλ .
    Όταν όλα θα έχουν κατακάτσει , θα βγουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι να εξηγήσουν στον κοσμάκη τι και πως θα τους έχουν δασκαλέψει...
    Και καλά κάποιοι θα έχουν ενημέρωση από internet μεριά, ο πολύς κόσμος θα φάει πάλι ότι θα του σερβίρουν τα κανάλια ξαναζεσταμένο!
    Έτσι τη θέλουμε την ενημέρωση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ 300 ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμείς να δεις τι λέμε ……! Αν…… δεν λειτουργήσει η τηλεόραση …..!
    Χεχεχεχεχεχεχεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Στ’ α ρ χ ι δ ι α μας …!!!!!!
    θα γλιτώσει ο κόσμος από λακιδες, μακιδες κτλ κτλ
    θα έλεγα και όλους τους λακέδες….!
    Ζήτω ο ……babis ………………!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ είναι η αταλάντευτη ενότητα που θα ξεκινάει από τη κορυφή και θα καταλήγει στη βάση του.

    Οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ μετέρχονται κάθε είδους συκοφαντία ,πολιτική αλητεία και τέχνασμα για να σπιλώσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

    Το αποτέλεσμα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται στο ότι η ΝΔ δεν υπολογίζει καν την αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύει τα πάντα, αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ανεξαρτήτως χρώματος θα δημεύσει τις περιουσίες τους, και ο νόμος θα ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες με τους ίδιους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα όπως πάντα..

    Η αγάπη (το δικό μου ποίημα)


    Η αγάπη είναι πούτσα / που τους κάνει όλους λούτσα.
    Τους μουσκεύει και τους βρέχει / κι ύστερα από λίγο τρέχει,
    πάει πέρα, σ' άλλους τόπους / συναντά νέους ανθρώπους
    και καθώς είναι μια πούτσα / και αυτούς τους κάνει λούτσα.
    Φεύγει, πάει μακριά / σαν τρελή αποκριά,
    μασκαρεύει το κεφάλι / και γυρνάει πίσω πάλι.
    Η αγάπη είναι πούτσα / και τους ξανακάνει λούτσα.


    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καί γιά τίς ηλιθιότητες τής μορφής "Τί ωραία χωρίς τηλεοράσεις τρείς μέρες", θά πρότεινα στούς επιχαίροντες να θάψουνε το κεφάλι τους στην άμμο νά μή βλέπουνε τίποτα. Είναι η καλύτερη επαναστατική πράξη για τούς άβουλους χοντρόκωλους.
    Βρέ ραγιάδες, υποκριτές, αλληλομισούμενοι προγονέμποροι, τεμπελχανάδες, οι δημοσιογράφοι και η τηλεόραση σάς φταίνε ? Τό μόνο αληθινό κάτοπτρο τής μούρης σας είναι καί γι' αυτό σάς ενοχλεί, η συνειδητοποίηση της ατομικής σας ασχήμιας σας ενοχλεί ! Άν η μούρη μας είναι κακάσχημη, τον καθρέφτη θά σπάσουμε ?
    Χάσαμε και τόν Χρστόδουλο! Όχι αυτόν, τόν άλλον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ PRESS!!!

    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΠΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΛΕΗ -- ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΥΣΑ--- ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έληξε η απεργία; Τα μαζέψαν τα σκουπίδια από τα παράθυρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα που οι δημοσιογράφοι απεργούν το κάνουν για να μη δείξουν πλάνα από από τις απεργιακές κινητοποιήσεις και για να αφήσουν την κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της, αυτές τις κρίσιμες μέρες, με την ησυχία της.

    Που κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι τα είχαν "κάνει πλακάκια" με την κυβέρνηση γιατί παρά τους υψηλότατους μισθούς που παίρνουν νοιάζονται και για το πότε και πόση σύνταξη θα πάρουν.

    Που αφού η κυβέρνηση τους έκανε τις χάρες που είπαμε, δε σταθηκαν δίπλα στους απεργούς για να της το "ξεπληρώσουν".

    Και που τώρα απεργούν ξανά ζητώντας να αποσυρθει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η κοινοπραξία "Σομπολική ΕΣΗΕΑ - ΝΔ ΑΕ" ανακοινώνει ότι θα τηρήσει προσεχώς τριών ημερών σιωπή στη μνήμη της σφαγής των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων.

    Παρακαλούνται οι καναλάρχες και μεγαλοδημοσιογράφοι όπως παραλάβουν τα εκπτωτικά κουπόνια για διακοπές στο Ντουμπάι και στις Μαλδίβες την επόμενη εβδομάδα από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ ΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KRIMA POY 8A MEINOYME XORIS TV.

    TI 8A KANOYME XORIS MONTELAKIA
    TI 8A KANOYME XORIS NA BLEPOYME TIS KYRIES KAI TOY KYRIOYS MODELAKIA.

    DISTIXIA POY MAS BRHKE.

    ASE DE POY TO KA8ESTOS TOYS EKSIPIRETHSE.

    BLEPETE TI 8A EKANAN OI PILOTIKOI MAS EAN DEN TOYS EKANAN THN XARH NA BGAINOYN SAN GLASTRES STA
    PARATHIRS.


    EGO PROTEINO NA PANE SE APERGIA DIARKEIAS NA MHN KSANADOYME KANENAN NA YSIXASOYME.

    TA SKOYPIDIA STHN TV EINAI PERISSOTERA APO TA SKOYPIDIA POY YPARXOYN STIS GEITONIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤV.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ε!.

    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.

    ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

    ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
    ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣ-ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.

    ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ
    ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ
    ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ .




    ΚΛΑΨ
    ΚΛΑΨ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν επιστρέψουν από την απεργία δε θα καταλάβουμε τη διαφορά, μια και δε τους ακούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χθές είχαμε μία ώρα διακοπή ρεύματος. Σήμερα είχαμε δύο ώρες γιατί όπως φαίνεται οι αντιδημοκράτες της ΔΕΗ ενέτειναν τον αγώνα τους καθώς βλέπουν ότι τα ψωμιά τους τελειώνουν και το ασφαλιστικό οδεύει προς ψήφιση. Δεν το πήραν χαμπάρι , ότι οι ψεύτικοι αγώνες ((Γιαλαντζί λέγαμε στο χωριό μου)) δεν έχουν αποτέλεσμα.Αυτοί οι τεμπελχανάδες της ΔΕΗ νόμισαν ότι θα τους περάσει και πάλι ο εκβιασμός όπως τα παλαιότερα χρόνια ,τότε που επί μέρες βύθιζαν την χώρα στο σκοτάδι και κέρδιζαν αυτοί για τον εαυτούλη τους υψηλούς μισθούς και συντάξεις.Τότε ο κόσμος ήταν πιο καθηστερημένος και ήταν πιο ανεκτικός και πιο αφελής , ως και βουλευτή έκανε έναν από αυτούς τους αγωνιστέ ς του κώλου, εκβιαστές του κερατά . τον θυμάστε εκείνον τον σπουδαίο άνδρα τον Πιπεργιά, επί εποχής του, μου είχε καεί μια τηλεόραση που μόλις είχα πάρει και τότε οι τηλεοράσεις κόστιζαν πολύ , σχεδόν μισό μισθό.Ευτυχώς φέτος δεν είχα καμμιά απώλεια, μόνο που κλείστηκα μια μέρα στο ασανσέρ και όταν βγήκα το μυαλό μου πήγε σαυτόν τον Γκαιμπελίσκο της ΓΕΝΟΠ τον Ρίζο , που αν τον τύχαινα μπροστά μου θα τον γαμούσα τον κολοπούστη .Πρέπει να το πάρουν χαμπάρι όλοι αυτοί οι βολεμένοι ότι το ασφαλιστικό πρέπει να λυθεί. Ολοι έχουν ομολογήσει ότι δεν πάει άλλο , σε λίγο τα παιδιά μας δεν θα παίρνουν σύνταξη, αν δεν γίνει κάτι.Το ασφαλιστικό θα ψηφισθεί , δεν γίνεται διαφορετικά είναι μάλιστα πολύ ήπιες οι διατάξεις του .Αλλωστε στους ασφαλισμένους μετά το 1993 δεν αλλάζει τίποτε ισχύει ατόφιος ο νόμος Σιούφα και Ρέππα. Ελάχιστους πριν το 1993 θίγει ο νόμος , αυτούς που βγαίναν πριν τα 60 στην σύνταξη, σιγά τα λάχανα και βγήκαν όλοι στους δρόμους.Ολοι σ’αυτήν την χώρα ζούμε και όλοι συμφωνούμε με τα μέτρα που περιλαμβάνει το ασφαλιστικό, πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ,άλλωστε αυτοί δεν κάνουν και τίποτε άλλο από το να αρνούνται τα πάντα, χωρίς ποτέ να προτείνουν κάποια λύση. Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτά τα στελέχη τα κυριλέ που έχει ποιον να πείσουν;Είναι πολύ συγκυριακή αυτή η αύξηση στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και οφείλεται στην κρίση που διέρχεται το ΠΑΣΟΚ, αλλά κάποτε θα τελειώσει.Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει ο κόσμος ότι αυτοί που αποτελούν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παιδιά του λαού ,αυτοί είναι όλοι τους βολεμένοι .Δεν ταιριάζει σ’αυτούς να πλευρίζουν τον εργάτη και τον φουκαρά ταλαίπωρο της κοινωνίας, ας είμαστε σοβαροί ,ο Κωνσταντόπουλος , ο Κουβέλης, ο Παπαγιαννάκης, ο Αλαβάνος, ο Δραγασάκης,ο Στρατούλης, ο Μαργαρίτης,ο Παπαδημούλης, ο Τσίπρας άσε αυτός ακόμη μικρός είναι, σας κάνουν αυτοί για φτωχολογιά, δηλαδή σας φαίνονται αυτοί οι άνθρωποι οικονομικά πιο κάτω από σας ;Πως τους κόβεται αλήθεια ; Δεν σας φαίνεται αλήθεια, με τις κουστουμάρες τους, τις γραβατάρες τους τα ωρολόγια τουςκαι με το ύφος του αλάνθαστου Πάπα που έχουν ,ότι φαντάζει λίγο αστείο αυτοί άνθρωποι του Κολωνακίου να μιλούν για τον εργάτη;Προχθές Ο κ. Λαφαζάνης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά το κλείσιμο της χωματερής από συνδιακαλιστές για να εμποδίσουν την αποκομιδή των σκουπιδιών , ο μεγάλος λοιπόν αυτός πολιτικός κ. Λαφαζάνης αντιλήφθηκε ότι οι εν λόγω συνδικαλιστές ,δεν είχαν πρόθεση να παρεμποδίσουν την αποκομιδή των σκουπιδιών, αλλά ήθελαν οι άνθρωποι απλώς να συνεδριάσουν στα γραφεία τους που είχαν λέει ο κ. Λαφαζάνης μέσα στο χώρο της χωματερής ??? Ελεος κ. Λαφαζάνη ποιον κοροϊδεύεις ; όλους εμάς τους Αθηναίους πολίτες που είδαμε με ανακούφιση ,μετά από τόσες μέρες να αρχίζει η αποκομιδή των σκουπιδιών από ομάδα ανθρώπων της καθαριότητας που έλυσαν την απεργία τους και να εμποδίζονται στην εργασία τους από άλλους που συνεχίζουν να απεργούν και σύ το μόνο που είδες ήταν ότι ήθελαν , να συνεδριάσουν στα γραφεία τους μέσα στη χωματερή? Γιατί κ. Λαφαζάνη πάντα οι θέσεις σου είναι τόσο προκλητικές ; Δεν έχεις καταλάβει ότι τέτοιες θέσεις επιδοκιμάζονται μόνο από ένα ποσοστό 4% του Ελληνικού Λαού; Κάνετε συνεχώς σκληρή κριτική για όλα τα θέματα που συμβαίνουν σ’αυτήν την κακομαθημένη πράγματι Ελληνική κοινωνία και πάντα βγάζεται έξω τους εαυτούς σας αυτοαποκαλούνενοι προοδευτικοί πολίτες . Μιλάτε για την διαφθορά που μαστίζει πράγματι την Ελληνική κοινωνία , αλλά και πάλι βγάζεται έξω τους εαυτούς σας. Να συμφωνήσουμε κάπου ότι το πιο διεφθαρμένο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας είναι το δημόσιο. Ξέρετε ότι στο Ελληνικό δημόσιο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποσοστό 13 % , όταν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολο του Ελληνικού λαού είναι 5% σύμφωνα με τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Τώρα αν αμφισβητείται το 13% σας προκαλώ να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις εκλογές συλλόγων υπαλλήλων του δημοσίου . Τι σημαίνει λοιπόν αυτό το 13% κ. Λαφαζάνη ; Σημαίνει ότι πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, όταν βγάζετε τους εαυτούς σας έξω απ’ όλα τα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας .Προσέξτε μήπως εσείς και οι όμοιοι σας είστε ένα από τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνία!Και πόσα άλλα παραδείγματα μπορώ να αναφέρω με αυτούς τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ &του ΚΚΕ αλλά ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι προκλητικοί όλα τα ξέρουν και δεν σέβονται τους ανθρώπους των δύο μεγάλων κομμάτων , που στο κάτω –κάτω τους θέλει το 80% του Ελληνικού λαού σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές.Από δω μπορώ να συμπεράνω ότι την Δημοκρατία αυτοί οι άνθρωποι δεν την πολυπιστεύουν μόνο λόγια είναι.Λαλίστατοι σε όλα , αλλά όταν γυιός στελέχους του Σύριζα πιάσθηκε σαν κοινός κλέφτης τραπεζών και κάτοχος πιστολιών διαφόρων διαμετρημάτων , κάνανε την πάπια και δεν μάθαμε βεβαίως, ποιος είναι ο πατέρας, αλλά ευτυχώς μάθαμε το γεγονός , διότι το ΜάΪο του 2007 ούτε και το γεγονός μάθαμε, για την κόρη πάλι στελέχους του Σύριζα, που έκανε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών. Κρύβονται οι μπαμπάδες των προοδευτικών, κρύβονται μην τυχόν τους μάθουν και δεν θα μπορούν να ασκήσουν το προσφιλές τους έργο της ύβρεως ,της συκοφάντησης της Δεξιάς , της υπεράσπισης των τρομοκρατών –κουκολοφόρων-ταραξιών-διαδηλωτών. Αυτά κύριοι είναι αλήθειες και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ,αλλά δυστυχώς το συνάφι της αριστερής υπερπλειοψηφίας στην δημοσιογραφία , δεν τα αναδεικνύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΕΡΤ γιατί δεν απεργεί? μηπως για να μην ξεχασουμε τις φατσες των 300?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ Η ......ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ 300 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ
    ΑΧ... ΤΙ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ .ΟΛΟ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    BABIS & TAKIS KAI SIA

    XA XA XA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επιτέλους ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ και ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ από τους εμπόρους της Βλακείας και της Ηλιθιότητας.

    Αναρωτιέμαι σε τι διαφέρουν τα ιδιωτικά κανάλια και οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε αυτά από τους εμπόρους Ναρκωτικών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ Π Α Ρ Α Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Η Σ Η !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση