GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο μέτρα και δύο σταθμά!

. Οι πολιτικοί καταδίκασαν στην ενέργεια Βγενόπουλου αλλά σιωπούν για τις απειλές διώξεων κατά των bloggers... , Από τον politis-gr , Σύσσω...

.
Οι πολιτικοί καταδίκασαν στην ενέργεια Βγενόπουλου αλλά σιωπούν για τις απειλές διώξεων κατά των bloggers...
,

Από τον politis-gr
,
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας καταδίκασε την ενέργεια του κ. Βγενόπουλου να καταθέσει αγωγή κατά του κ. Τσίπρα με βάση τις διατάξεις περί συκοφαντικής δυσφήμησης δια του Τύπου.
Ως πολίτης φορολογούμενος, αλλά και επειδή η δράση και οι αρμοδιότητες των πολιτικών επηρεάζουν άμεσα τη ζωή μας, δικαιούμαι να διατυπώσω την απορία πώς αντιλαμβάνονται την έννοια της δικαιοσύνης οι ...νομοθέτες και αν θεωρούν τους εαυτούς τους ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο.
Ήδη στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών έχουν σταλεί 22 δικογραφίες και εκκρεμούν άλλες 100 κατά διαφόρων blogs με προεξέχουσα αυτή κατά του Press-gr.
Πώς είναι δυνατόν διάφοροι bloggers να απειλούνται με δυσβάσταχτες διώξεις και για αντίστοιχες περιπτώσεις όπου το ...αδίκημα (;) προέρχεται από πλευράς πολιτικών προσώπων, άπαντες να ποιούν την νήσσαν;
Είναι η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση στην οποία μεροληπτικά εφαρμόζεται ευνοϊκότερη ή δυσμενέστερη μεταχείριση σε σχέση με άλλους. άν ανοίξετε ένα Ελληνικό ερμηνευτικό λεξικό , η ανωτέρω πρόταση περιγράφει τον ορισμό της ρήσεως ... «Δύο μέτρα και δύο σταθμά».
Όλο το άρθρο στο
http://politis-gr.blogspot.com/
------------------------------------------------

13 σχόλια

  1. .



    http://rapidshare.com/files/95097643/Band_Of_Susans_-_Love_Agenda__1989_.rar




    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ..!

    ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΖΙΒΑΝΑΣ,ΤΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝ ΞΕΧΑΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΓΑΡΟ ΚΑ ΕΣΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑI ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι καλα...... θα περάσει καλα αυτος ο κυριος.........!
    ας τελειωσουν αυτες οι εμποροπανηγύρεις .....και θα τα πουμε ....αντε ρε να περασετε καλα με τον οβελία !χεχεχεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

    06.00 Χτυπάει ξυπνητήρι

    06.15 Πίπα

    06.30 Πρωινό ευχάριστο χέσιμο διαβάζοντας τα αθλητικά στην εφημερίδα

    07.00 Πρωινό: μπριζόλα με αυγά και καφέ ετοιμασμένα από γυμνή υπηρέτρια

    07.30 Άφιξη λιμουζίνας

    07.45 Μερικά ποτηράκια ουίσκι στο δρόμο προς το αεροδρόμιο

    09.15 Πτήση με ιδιωτικό jet

    10.30 Λιμουζίνα με σωφέρ με προορισμό το golf club (πίπα καθ'οδόν)

    11.45 Μεσημεριανό: Fast Food , 3 μπύρες

    12.15 Πίπα

    12.30 Γκόλφ

    14.15 Λιμουζίνα πίσω στο αεροδρόμιο (ουίσκι καθ'οδόν)

    14.30 Πτήση προς Monte Karlo

    15.30 Απογευματινή εκδρομή για ψάρεμα (οι γυναίκες συνοδοί είναι όλες γυμνές)

    17.00 Πτήση για το σπίτι, μασάζ από τις αδερφές Κανονίδου

    18.45 Χέσιμο, μπάνιο, ξύρισμα

    19.00 Ειδήσεις: O Michael Jackson δολοφονήθηκε, η μαριχουάνα και τα σκληρά πορνό νομιμοποιήθηκαν

    19.30 Απογευματινό: αστακός για ορεκτικό, Dom Perignon (1953), μεγάλο χυμώδες φιλέτο μπριζόλας ακολουθούμενο από κρέμα παγωτού επάνω στα στήθη της υπηρέτριας

    21.00 Κονιάκ Ναπολέων και πούρα Αβάνας μπροστά από τηλεόραση ( home -cinema ), αθλητικά: Ελλάδα-Γερμανία: 11-0

    21.30 Σέξ με 3 γυναίκες

    23.00 Μασάζ και μπάνιο σε πισίνα με πρόγραμμα whirlpool , με πίτσα και κρασί

    23.30 Πίπα για καληνύχτα

    23.45 Μόνος στο κρεβάτι

    23.50 Κλανιά 12 δευτερολέπτων η οποία αλλάζει τόνο κάθε 4 δευτερόλεπτα και ειδοποιεί τον σκύλο να βγεί έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΒΟΥΡΟΓΙΑΝΗΔΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ,ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΑΣΟΓΚΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΕ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΤΕΛΩΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΡΕΥΣΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ 2 ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ.



    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1

    Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΙΘΕΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΥΘΕΩΣ Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΓΛΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΜΕΤΟΧΩΝ. ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΟΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΛΙΓΕΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΟΠΟΤΕ Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ Ο "ΚΑΚΟΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ" (ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ) ΣΤΗΝ ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ "ΠΙΕΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΟΜ ΘΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ "ΑΡΩΓΗ" ΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ "ΚΕΡΔΙΖΕ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ (ΤΑΧΑ ΜΟΥ) ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΕ ΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ Μ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...¨Οτι δεν μπορούν να ελένξουν το πολεμούν.
    Δεν ξέρουν την δύναμη των Bloggers και αυτό τους φοβίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσφατα συνοδευσα τον πατερα μου σε κλινικη της Θεσ/νικης ,οπου υποβληθηκε σε εγχειρηση καταρακτη.
    Ενω η διαρκεια νοσηλειας ηταν 3 ωρες(12.οο-1500), συμφωνα με τον κανονισμο της κλινικης μας χρεωσαν μια ολοκληρη ημερα ,γι αυτο και μας
    ειπαν να παμε για παραλαβη του βιβλιαριου υγειας του ΙΚΑ την επομενη της χειρουργικης επεμβασης.
    Πηγα την επομενη στο λογιστηριο και μου ζητησαν 138,40 Ευρο.Δηλαδη
    Διαφορα σε νοσηλεια ΒΑ ΦΑΚ(16/4- 16/4) 80.00 Ευρο

    Αναλωσιμα Χειρουργειου 58.40 Ευρο
    Ρωτησα γιατι δεν γραφουν αναλυτικα στην αποδειξη ποια ειναι τα αναλωσιμα και η αρμοδια υπαλληλος σαφως ενοχλημενη απαντησε οτι αυτη ειναι η πολιτικη της κλινικης, αλλα απαιτειται και προσθετη εργασια γι αυτο,διοτι το προγραμμα του υπολογιστη δεν περιεχει τετοια ρυθμιση.Τελικα εγραψε τα αναλωσιμα αναλυτικα σε ενα προχειρο χαρτι και μου τα εδωσε.Ρωτησα και μου ειπαν οτι αυτα δεν αξιζουν 58.40 Ευρο.
    Στο ΙΚΑ μου ειπαν οτι μας χρεωσαν τη διαφορα του κρεβατιου.Δηλαδη το ΙΚΑ δικαιολογει π.χ δωματιο με 3 κρεβατια και η κλινικη μας εβαλε σε καλυτερο δωματιο
    Αρα πληρωσατε αυτη τη διαφορα(80 Ευρο) και σιγουρα σας εβαλαν και υπογραψατε γι αυτο.Πραγματι,ο πατερας μου ειχε υπογραψει,χωρις να το γνωριζω εγω,γιατι εφτασε πρωτος στην κλινικη,τον πηραν στο ιδιαιτερο με περισση ευγενεια μπλα μπλα...κλπ¨και τον εβαλαν και υπεγραψε.

    ΔΙΔΑΓΜΑ

    Σε αναλογη περιπτωση να ζητατε δωματιο που προβλεπεται απο την ασφαλεια σας,το Ταμειο σας.Εκτος και εαν θελετε να χαρισετε 80 Ευρο στην κλινικη.
    Να ζητατε να γραφουν πανω στην αποδειξη αναλυτικα ολα τα αναλωσιμα με την τιμη του καθενος.
    Να καταγγελετε το γεγονος στο ΙΚΑ,στον Εισαγγελεα,στην αρμοδια εφορεια και να κοινοποιειτε τις ενεργειες σας στο διαδικτυο και στα ΜΜΕ ηλεκτρονικα και μη.

    Επειδη θα κινηθω προς αυτη την κατευθυνση, παρακαλω ,αν καποιος εχει κατι να συμπληρωσει,να διορθωσει κλπ να το κανει οσο ποιο γρηγορα μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω φίλε ότι όπως όλη η αντιπολίτευση καταδίκασε τις νομικές ενέργειες του Βγενόπουλου, καταδίκασε και το δικαστικό κυνήγι των bloggers. Η διαφορά είναι ότι το κυνηγητό των bloggers το ευλόγησε η κυβέρνηση, κάτι που δεν έκανε με την υπόθεση Βγενόπουλου. Άρα μην τα ισοπεδώνουμε όλα, για την αντιπολίτευση δεν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά, για άλλα κόμματα υπάρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΕΤΟΥΣ 2007
    ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ
    ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΗΜΙΤΗ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Ο κ.ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΑΠΗΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΕ ΤΗΣ ΕΚΤ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ αφεντικού του ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ Ως ΤΣΑΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΑΓΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΘΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ από ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑΧΩΜΕΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΕΡΝΟ.
    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΣΤΑΤ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3% ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ 2,8%.
    ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΥ
    ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΗ- ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΊΣΕΩΝ (ΠΩΛΗΣΕΩΝ) ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ και ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ.
    Η ΥΦΕΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΦΑΛΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ 120 Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΗ
    ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΡΗΧΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΘΑΡΑ ΔΕ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΛΗΨΗΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    Ο ΜΠΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΛΗΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΟΥΣ ΑΤΑΧΤΩΣ ΕΡΡΙΜΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.
    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΖΗΤΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ- ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΡΥΠΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΙΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ - ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΘΑΣΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟΣ ΤΩΝ ΡΗΓΚΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΑΛΑΙΟ ΣΤΑ 150 Δ/ΒΑΡΕΛΙ.
    Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΙΝΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
    1. ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
    2. ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
    3. ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ.
    4. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΤΟΥ € ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ.
    5. ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    6. ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
    7. ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΝ ΚΕΡΔΟΚΣΟΠΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    8. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΑΡΙΣΜΕΝΗ
    ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ 2006.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΕΤΟΥΣ 2007
    ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ
    ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΗΜΙΤΗ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Ο κ.ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΑΠΗΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΕ ΤΗΣ ΕΚΤ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ αφεντικού του ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ Ως ΤΣΑΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΑΓΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΘΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ από ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑΧΩΜΕΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΕΡΝΟ.
    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΣΤΑΤ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3% ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ 2,8%.
    ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΥ
    ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΗ- ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΊΣΕΩΝ (ΠΩΛΗΣΕΩΝ) ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ και ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ.
    Η ΥΦΕΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΦΑΛΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ 120 Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΗ
    ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΡΗΧΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΘΑΡΑ ΔΕ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΛΗΨΗΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    Ο ΜΠΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΛΗΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΟΥΣ ΑΤΑΧΤΩΣ ΕΡΡΙΜΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.
    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΖΗΤΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ- ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΡΥΠΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΙΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ - ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΘΑΣΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟΣ ΤΩΝ ΡΗΓΚΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΑΛΑΙΟ ΣΤΑ 150 Δ/ΒΑΡΕΛΙ.
    Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΙΝΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
    1. ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
    2. ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
    3. ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ.
    4. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΤΟΥ € ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ.
    5. ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    6. ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
    7. ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΝ ΚΕΡΔΟΚΣΟΠΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    8. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΑΡΙΣΜΕΝΗ
    ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ 2006 ME ΟΛΙΓΟ ΜΕΛΟ ΕΝΟΨΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΕΤΟΥΣ 2007
    ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ
    ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΗΜΙΤΗ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Ο κ.ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΑΠΗΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΕ ΤΗΣ ΕΚΤ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ αφεντικού του ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ Ως ΤΣΑΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΑΓΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΘΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ από ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑΧΩΜΕΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΕΡΝΟ.
    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΣΤΑΤ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3% ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ 2,8%.
    ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΥ
    ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΗ- ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΊΣΕΩΝ (ΠΩΛΗΣΕΩΝ) ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ και ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ.
    Η ΥΦΕΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΦΑΛΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ 120 Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΗ
    ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΡΗΧΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΘΑΡΑ ΔΕ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΛΗΨΗΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    Ο ΜΠΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΛΗΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΟΥΣ ΑΤΑΧΤΩΣ ΕΡΡΙΜΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.
    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΖΗΤΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ- ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΡΥΠΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΙΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ - ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΘΑΣΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟΣ ΤΩΝ ΡΗΓΚΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 2 ΑΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΑΛΑΙΟ ΣΤΑ 150 Δ/ΒΑΡΕΛΙ.
    Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΙΝΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
    1. ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
    2. ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
    3. ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ.
    4. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΤΟΥ € ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ.
    5. ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    6. ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
    7. ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΝ ΚΕΡΔΟΚΣΟΠΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    8. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΑΡΙΣΜΕΝΗ
    ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ 2006 ME ΟΛΙΓΟ ΜΕΛΟ ΕΝΟΨΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση