GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον αγώνα νικητής ήταν...

...η χελώνα και προπονητής της ο Ιακώβου. . Από το http://bang-gr.blogspot.com .

...η χελώνα και προπονητής της ο Ιακώβου.
.
.

7 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΟΠΟΥΣΤΕΣ?ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα.


    “Ψηφίζουμε ΠΑΣΠ για Δημόσια, Ποιοτική Παιδεία”

    «Στην πολιτική δεν υπάρχει μονόδρομος. Υπάρχουν επιλογές απέναντι στα αδιέξοδα της συντήρησης, της ανεργίας, των σκανδάλων, της υπονόμευσης των θεσμών, απέναντι στην απαξίωση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης, που πλήττει κυρίως τη νέα γενιά», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας σε εκδήλωση της ΠΑΣΠ στη Νομική Αθηνών. Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου κάλεσε τους φοιτητές στις 9 Απριλίου να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα στις συντηρητικές δυνάμεις, ψηφίζοντας ΠΑΣΠ, προκειμένου να ενισχυθεί η δημόσια δωρεάν Παιδεία. Δεσμεύτηκε ότι, η αυριανή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές για ένα δημόσιο, ποιοτικό, εκπαιδευτικό σύστημα, παρουσιάζοντας πλαίσιο δεκαέξι προτάσεων του Κινήματος. Ειδική αναφορά έκανε στις Προγραμματικές προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους και την δίκαιη ανακατανομή του εισοδήματος. Αναφερόμενος στην χρήση απαγορευμένων ουσιών στον αθλητισμό, είπε "όχι στην εμπορευματοποίηση, επιδιώκουμε μιο άλλη σχέση της νεολαίας με τον αθλητισμό".

    To ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του Γιώργος Παπανδρέου στα βήματα της υπεύθυνης και με αρχές αντιπολίτευσης αποτελεί την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο όλων των Ελλήνων , για να ξεφύγουμε όλοι μας από το ζοφερό σκότος της διαφθοράς , της λαμογιας και της απάτης που έχει βυθίσει τη χώρα η κυβέρνηση του «καταλληλότερου» , των μεγαλοκαρχαριών και του άκρατου πλουτισμού των.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ (ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ)- ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ)- ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ (ΝΟΝΟΥΣ).

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΣΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    COMMENT BY: "Ο κακός λύκος που τρώει την κοκκινοσκουφίτσα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. taso, h kinezikh etairia, pou einai kai apo tis megalyteres, bghke kai eipe oti htan diko ths lathos. Ante pes mou esy gia pio logo mia megali etairia na pei kati tetoio an einai psemata. Gia na katadikasei ton eyato tis gia tous ellhnes a8lhtes kai ton iakwbou, poy oute kan tous gnwrizei, oute anagkh den tous exei??? parola ayta h eikona bgazei allo nohma...kai einai xioumoristiki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι ότι αν γνώριζαν για το ντόπινγκ θα το κοπανάγανε απο τα σπίτια τους σαν τα ποντίκια για να μην τους κάνουν έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας, για τον ΠΑΟ μας. ΌΛΟΙ εκεί για να αλλάξουμε την ιστορία, όλοι εκεί για να καταλάβουν οι αποτυχημένοι υπεύθυνοι ότι ο λαός του ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στείλε το μήνυμα παντού. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειπε καποιος οτι αμα ξερανε οτι ητανε ντοπε δε θα ειχαν κατσει να κανουνε τεστ.

    Απαντω:

    Αν δεν ειχαν κατσει να κανουνε τεστ θα αποδυκνυοταν περιτραναοτι ειναι ντοπε ενω τωρα που εκαναν το τεστ και βγηκανε ντοπε ειδατε τι ωραια που κανανε κατι τυπους σαν αυτον να πιστευουν οτι ειναι απο λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση