GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγαν για "κοινωνική εκδήλωση" που...

. ...δεν ήταν της Siemens, κατέθεσαν οι τρεις μάρτυρες -κλειδιά! . Στις καταθέσεις τους τα τρία στελέχη της Siemens (τα ονόματά τους απο...

.
...δεν ήταν της Siemens, κατέθεσαν οι τρεις μάρτυρες -κλειδιά!
.
Στις καταθέσεις τους τα τρία στελέχη της Siemens (τα ονόματά τους αποκάλυψε μόνο το Press-gr) φέρονται να λένε ότι το 2006 πληρώθηκαν χρήματα από την εταιρεία για έξοδα ...που δεν ήταν της εταιρείας. Υποστηρίζουν συγκεκριμένα ότι με εντολή του Μιχ. Χριστοφοράκου καλύφθηκαν τα έξοδα για μια "κοινωνική εκδήλωση" η οποία όμως δεν ήταν εκδήλωση της Siemens. To χρονικό διάστημα που έγινε η εκδήλωση και δόθηκαν τα χρήματα εντοπίθεται, από τους τρεις μάρτυρες, στα μέσα του 2006!
Εχει σημασία η ιδιότητα των δύο τουλάχιστον από τους τρεις μάρτυρες. Ο ένας (Μικές) ήταν προϊστάμενος του λογιστηρίου της εταιρείας και η δεύτερη (Τσάκαλου) ήταν ιδιαιτέρα γραμματέας του Μιχ. Χριστοφοράκου.
Η αξιολόγηση των καταθέσεων αυτών είναι πάντως μια πολύ σημαντική παράμετρος.
----------------------

2 σχόλια

  1. @πρεςς ΜΟΝΟ, ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ.

    Ο βλαμμένος 10.37 που του εγκρίνατε το πλαστογραφημένο "σχόλιο" ήρθε το πρωί και έκανε το studio-a συμπούρδελο με σεντόνια.

    Είναι ο grsex.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε φίλε από το Καφενείο,
    ψευτοδίλημμα είναι αυτό που βάζεις.
    Απλούστατα,ισχύουν και τα δύο!
    Έχουμε μετατρέψει το (μουσικό) πανηγύρι σε εθνική υπόθεση.
    Και διακρινόμαστε,όπως όλοι μπορούν να διαπιστώσουν!
    1 πρωτιά και 2 τρίτες θέσεις την τελυταία 4ετία,μας έχουν φέρει στην top-class του πανηγυριού!
    Είμαστε για τα πανηγύρια!
    Και με τη βούλα πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση