GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τ. Μαντέλης, του ΠΑΣΟΚ, εμπλέκεται...

, ...στην υπόθεση με τις μίζες της Siemens! . Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που φέρεται μπλεγμένος στην υπόθεση με τις μίζες της Siemens είναι...

,
...στην υπόθεση με τις μίζες της Siemens!
.
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που φέρεται μπλεγμένος στην υπόθεση με τις μίζες της Siemens είναι ο Τάσος Μαντέλης που διετέλεσε υπουργός Μεταφορών κατά την περίοδο 1996-2000. Ήταν ένα από τα στελέχη που -μέχρι εκείνη την περίοδο- βρισκόταν πολύ κοντά στον Κώστα Σημίτη. Βγήκε από την κυβέρνηση μετά τις εκλογές του 2000 ενώ στις εκλογές του 2004 δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί (στην Β' Αθηνών) βουλευτής.
Οι αναφορές που κάνει στον κ. Μαντέλη στο υπόμνημά του προς τον εισαγγελέα ο Γ. Σκαρπέλης (πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΟΤΕ που εμπλέκεται κι αυτός στην υπόθεση και του αποδόθηκε το ψευδώνυμο "Φραντς") δεν θεωρούνται άσχετες. Υπάρχουν πληροφορίες ότι υπάρχουν και ενδείξεις και χειρόγραφα σημειώματα που συνδέουν με τις μίζες πρόσωπο που συνδεόταν με τον τότε υπουργό Μεταφορών.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο κ. Μαντέλης δεν είναι ο μόνος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκεται στην όλη υπόθεση. Τουλάχιστον άλλος ένας, από τους "γνωστούς", έχει εντοπιστεί.
------------------------------------------

8 σχόλια

  1. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΕΟΠΑΠΑΝΔΕΪΚΟΣ??? ΜΟΝΟ ΣΗΜΙΤΟΦΥΛΑΚΑΣ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ-ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ -ΝΕΟΔΕΞΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ!!!ΑΥΤΟΙ ΜΩΡΕ!!ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΝΑΙ!!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΧΑΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!!!
    Ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ (ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ερώτημα είναι , ποιες η συνέπειες για τον κύριο Μαντελη και τους άλλους μαντελιδες ? θα πάει φυλακή ? θα του κατασχέσουν την περιουσία ? αρχι@@ τίποτα δεν θα γίνει ο Μαντελης θα περνάει καλά και θα τρώει τα κλεμμένα εις υγιαν τον κορόιδων , και αυτοί θα περνάν καλά και εμείς χειρότερα , τον Παπαδόπουλο και τον πατακο βρίζουν , που πέθαναν στην ψάθα, οι δικτάτορες , αλλά οι πολιτικοί που ζούνε μέσα στην χλιδή με τα κλεμμένα που αρπάζουν είναι δημοκράτες και δεν τους ακουμπά κανείς

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τάσος Μαντέλης είναι σήμερα σύμβουλος της κυβέρνησης του .... Καζακστάν !!!
    Έρημοι Καζάκοι ,τι θα πάθετε από τις συμβουλές του Τάσου ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καντε μια ερυνα για τις εκλογες του 2000 και του 2004 για τον κ ΜΑΝΤΕΛΗ
    ποσα εκλογικα τμηματα ειχε στην ΑΘΗΝΑ και μαλιστα στο κεντρο της ΑΘΗΝΑΣ και ποσα στην Β ΑΘΗΝΩΝ και θα εκλαγειτε με τα λεφτα που ξοδεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην γράφετε μαλακίες , ο Μαντέλης πρωτοβγήκε βουλευτής στην Κεφαλονιά τον Οκτώβρη του 1981 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μιλαμε για το 2000 και το 2004 οχι για το 1981.και αν βγηκε το 81 στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ τι σημασια εχει .προσωπικα θυμαμαι στην πανεπιστημιου μονο να εχει 4 εκλογικα κεντρα απο το Μ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ μεχρι την ΟΜΟΝΙΑ.αλλοι του ΠΑΣΟΚ δεν ειχαν ουτε ενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση