GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη σύλληψη στο Αγρίνιο...

. Από το agrinio-culture.blogspot.com Σήμερα όπως πληροφορούμαστε από τοπικά blogs ( Ζαπαντοβράχωρο και Messolonghi News ) άνδρες της Δίω...

.
Από το agrinio-culture.blogspot.com

Σήμερα όπως πληροφορούμαστε από τοπικά blogs ( Ζαπαντοβράχωρο και Messolonghi News ) άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Αθήνα κατόπιν καταγγελιών και ενεργειών της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κυρίας Σοφίας Γιαννακά συνέλαβαν τον διαχειριστή του Αιτωλοακαρνάνικου Μπλογκ «Το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας» κ. Νίκο Μουρτζιάπη. Ο blogger οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου από το μεσημέρι και αυτή την ώρα πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με άγνωστες προς το παρόν κατηγορίες!!Συκοφαντική δυσφήμιση ή εκβιασμός (όπως με το press-gr);;; προφανως ο blogger θα κατηγορηθεί για κάτι απο τα δυο! Η ελευθερία του λόγου και της άποψης μάλλον στην Ελλάδα του 2008 πάει περίπατο!!! Και εμείς οι υπόλοιποι έχουμε δυο επιλογές μια είναι ο φόβος (όπως θέλουν αυτοί που μας εξουσιάζουν) και η άλλη είναι η αντίσταση! Πρέπει όλοι να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και να φωναξουμε όχι στη φίμωση των blogs !!!
--------------------------

22 σχόλια

  1. Είναι ακατανόητο να ονομαζουμε "ελευθερία του λόγου" τις ανώνυμες χυδαιότητες και ύβρεις. Σ΅λίγο θα αποκαλέσουμε κα ελευθερία ατομικής δραστηριότητας τον ...ξυλοδαρμό. Αλλο ελευθερία και άλλο η καθύβριση ανώνυμα κάποιων - με εμπάθεια, δείγματα ατομικής διαστροφής και με τόνους λάσπη. Πως εσείς το ονμάαζσετε αυτό εκυθερ'ια του λόγου δεν μπο΄ρω να το καταλάβω. Αλλο η αποκαλυψη σκανδάλων και άλλων και διαφορετικό να καθυβρίζεις κάποιονς (γαιδούρι, πούστη κλπ ...εύηχα) επειδή απλά διαφωνείς ενδεχόμενα πολτικά μαζί του. Η δεν έχεις επιχειρήματα νανατιτείνεις. Ημαρτον, πιά

    Liberal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑ 20.35
    ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ.
    ΤΙ ΑΠΟΨΕΙΣ!
    ΜΥΑΛΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη παρακολουθουσα το εν λογω μπλοκ μπορω να εχω αποψη.Οντως ειχε εναν περιεργο τροπο εκφρασης και αντιμετωπισης των πραγματων.Ισως ακομα ακομα να ηταν και υποκινουμενο για τους γνωριζοντες προσωπα και πραγματα.
    Σε καμια ομως περιπτωση δεν ηταν ανωνυμο.Οποιος θεωρουσε οτι θιγονταν θα μπορουσε να προσφυγει στη δικαιοσυνη.Απ'αυτο το σημειο ομως μεχρι το κατεβασμα της σελιδας και τη συληψη του ιδιοκτητη υπαρχει ενα σταδιο που λεγεται φασισμος.Μηπως ειναι αρχη για χειροτερα;Οτι δεν αρεσει το σβηνουμε απο το χαρτη;Ο Βολταιρος ελεγε¨"διαφωνω με οσα λες αλλα θα υπερασπισθω μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να τα λες¨"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γκιουλέκας δεν είναι αυτός που λένε "Ο Παρά Πέντε" από την σχετική κλίση που έχει σταθερά το κεφάλι του προς τα δεξιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω αλλά αν η εισαγγελία και αστυνομία έχει τόσες δυνάμεις ώστε κάτι που θα γράφει κάποιος για κάποιον σε ένα μπλογκς και να τρώει μήνυση και να συλλαμβάνετε αυτόφωρος καλά κάνετε έτσι λένε και οι είναι ο νόμοι σας; Αλλά μάλλον ζω σε άλλη χώρα κάτι καζίνα με φρουτακια, ξέρετε κουλοχέρηδες με κάτι μάγκες να παίζουνε κομπολογάκι απέξω από αυτά τσιλιαδόροι υπάρχουν δίπλα από το δημαρχείο Ηρακλείου Κρήτης. Εργάζονται συνέχεια 24 ώρες τα είδε κανείς μπάτσος; Δήμαρχος; Βουλευτής; Νομάρχης ,σδοε-υπεε, περιφερειάρχης, εισαγγελέας, τοπικοί δημοσιογράφοι, τίποτα στελεχάρες της κάθαρσης του πασοκ της νέας δημοκρατιας;του Ζυριζα, του Λάος, του Κ.Κ.Ε . η μήπως δεν κυκλοφορούνε στο κέντρο του Ηρακλείου κανείς τους; (ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΛΑΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ )
    ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΑΔΟΜΠΟΝΤΙΚΕΣ (Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑ ΣΕ ΛΑΔΙ)
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ,ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΙΣΕΙ ΚΩΛΟ ΤΟ ΙΚΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΟΠΟΥ ΝΑΝΕ. Α-ΒΡΟΜΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΙΑ Ο ΥΠΟΔΙΕΘΗΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΤΕ ΔΕΝ ΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΣ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝ ΒΡΩ??? ΕΝΑ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ .. ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ????????


    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ- ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. -ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ- ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ,,,,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΑΪΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ.

    ΕΝΤΑΞΗ ΤΑΤΟΥΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΗΣ ΠΟΣΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΠΑΡΕΣ; …

    Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος! επιγραφή στον τάφο του Ν. Καζαντζάκη
    Ήρωας, δεν είναι εκείνος που δεν φοβάται, μα εκείνος που, παρά τον φόβο του, προχωρά.
    Συγνώμη για την ορθογραφία έχω τελειώσει την ανορθογραφίας με άριστα
    Μπούζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σχόλιο σας έχει αποθηκευτεί και θα είναι ορατό μετά την έγκριση του ιδιοκτήτη του ιστολογίου.
    ..................................
    τι ειναι αυτο; βρεςς γρ, λογοκρησια;
    αντε μην ακουσετε και εσει .
    Μπουζουκας Τηλεμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και η βουλευτίνα του πασοκ στη μέση;

    όπoτε τη βλέπω μου έρχεται να πέσω με το κεφάλι στην τιβί!

    γιώργο, πάρε μέτρα!

    αφαίρεσέ της το ποντίκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απ' τη στιγμή που τα blog συκοφαντούν πολλές φορές καλά έκαναν και τον έπιασαν. Άλλο το προσφέρω ενημέρωση και άλλο το συκοφαντώ. Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα στο όνομα της δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. STO AGRINIO OI SHMITIKOI BIAZAN TA PAIDIA TOY LEYTERH
    H YPOUESH EINAI STA DIKASTHRIA
    H ASTYNOMIA TI KANEI GIA THN PAIDERASTIA STO AGRINIO??
    O POKOFYLLOS XRHSTOS TI JEREI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τον λευτερη κονδυλη τον εβγαλαν απο το σπιτι του αφου του βιαζαν τα παιδια kai tora stelnoyn albanoyw na ton kauarisoyn !!
    ο χρηστοσ κοκκινοβασιλησ τι γνωριζει??/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από ότι βλέπω το μόνο που έγραφε για τη συγκεκριμένη ήταν ότι στηρίζει κάποια συγκεκριμένη γραμμή σε σχέση με τον πρόεδρο του κόμματος.

    Εγώ περίμενα ότι είχε γράψει κάτι τουλάχιστον τρομερό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χριστιανός Ορθόδοξος. Παλαίμαχος Κατηχητής πτυχιούχος Αποστ. Διακονίας της Εκκλ. της Ελλάδος (δια χειρός Αρχιεπ. Ιερωνύμου Κοτσώνη). Χειροθετημένος Αναγνώστης (δια χειρός Επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη). Email: panag_michal@yahoo.gr
    natapoume.pblogs.gr
    ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ και ΓΚΕΙΜΠΕΛΣ σε μια συσκευασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χριστιανός Ορθόδοξος. Παλαίμαχος Κατηχητής πτυχιούχος Αποστ. Διακονίας της Εκκλ. της Ελλάδος (δια χειρός Αρχιεπ. Ιερωνύμου Κοτσώνη). Χειροθετημένος Αναγνώστης (δια χειρός Επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη). Email: panag_michal@yahoo.gr
    natapoume.pblogs.gr
    ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ και ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ δυο σε ένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΈΚΑΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ
    ΕΥΘΥΝΕΣ.ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΦΥΜΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ
    ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ.
    ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
    ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ. Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να κάνει απεργία πείνας και να μην πίνει ούτε σταγόνα νερό όσο τον έχουν στο κρατητήριο, όπως έκανε και ο Κύπριος ευρωβουλευτής όσες μέρες του στερούσαν την ελευθερία του οι Εγγλέζοι, μέχρι να του αποδώσουν την κατηγορία γραφτή και συναντήσει δικηγόρο.

    Όπια κατηγορία και να του αποδώσουν να ξεκινήσει από τους μπλόγκερ κίνημα με το άνοιγμα λογαριασμού για τα έξοδα υπεράσπισής του.

    Αλλά και να ζητήσει συγνώμη αν έχει παρ εκτραπεί, όχι για την ουσίες της διαφθοράς της διαπλοκής, αλλά για χαρακτηρισμούς υποκειμενικής αθυροστομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν κατάλαβα: τι είπε το παιδί; Μήπως έφτιαξε ιστοριούλα που έμπλεκε αθώους ανθρώπους σε βρωμοδουλειές; Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Γνωρίζω όμως πως οι χυδαιότητες, οι ύβρεις, οισυκοφαντίες δεν είναι ούτε κριτική ούτε άποψη που μπορεί να επιτρέπεται αφού κάποιον αθώο θίγει για λόγους που ο συκοφάντης ή υβριστής γνωρίζει. Είναι απλά και ανήθικο και παράνομο. Η δίωξη δικαιολογμένη, γιατί δε σου χρωστά τίποτα ο άλλος να του ταράζεις την προσωπική και οικογενειακή γαλήνη και να του αμαυρώνεις την κοινωνική του εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να κάνει απεργεία πείνας και να μην πίνει ούτε νερό όσο τον έχουν στο κρατητήριο, μέχρι να του αποδώσουν την κατηγορία γραφτή, όπως έκανε και ο Κύπριος ευρωβουλευτής όταν τον πιάσαν οι Εγγλέζοι.

    Όπια κατηγορία και να του αποδώσουν να ξεκινήσει από τους μπλόγκερ κίνημα με το άνοιγμα λογαριασμού για τα έξοδα υπεράσπισής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ....

    Περνώντας από το Σύνταγμα είδαμε τον πιστό αγωνιστή του ΠΑΣΟΚ τον Λευτέρη Κονδύλη από το Αγρίνιο να συμμετέχει με τον τρόπο του στις κινητοποιήσεις για το περιβάλλον : με την ντουντούκα έπαιζε λόγους του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Απότι γνωρίζουμε του είχε πει ο ίδιος ο Ανρέας Παπανδρέου να παίζει την φωνή του μετά τον θάνατό του και ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ δεν ξέχασε την επιθυμία του μεγάλου ηγέτη....
    Γι'αυτή του την πίστη στον Αντρέα Παπανδρέου ο Λευτέρης πλήρωσε ακριβά...κάποιοι αντίπαλοι του διάλυσαν την οικογένεια, του πήραν την περιουσία του, τα αμάξια του, τα παιδιά του τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο όταν αντέδρασε και τέλος του έκαναν έξωση από το σπίτι του για να τον αποτελειώσουν......(και τους ενημερώνουμε να τον αφήσουν ήσυχο...γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και έχουμε ράμματα για την γούνα τους)!!!!
    Ας ελπίσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης SKANDALO θα δώσουν λύση στα χρόνια προβλήματα του έντιμου αγωνιστή Λευτέρη Κονδύλη (ο οποίος γνωρίζει πολλά...για τους προδότες του ΠΑΣΟΚ) και θα σταματήσει τους πολλούς εσωκομματικούς διώκτες του Ανδρεοπαπανδρεικού Λευτέρη.....

    Το Περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή θέλει και ανθρωπιστική αλλαγή.....

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΑΚΡΑΤΙΚΟΙ - ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΙ

    31 Μάϊος 2008 4:52 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    periptosi paiderastias sto Agrinio??.


    Legetai xoris na to gnorizoume prokeitai giapi8ani periptosi paiderastias sto Agrinio. Pi8anon viazan paidia kapoioi se aytin tin poli...
    emleketai akougeta kapoios Rokofylos kai h gynaika tou Lalioti pou ypegrafe opos elegan os psyxiatros.....einai polloi mlegmenoi...mporei na ton ka8arisoun ton Leyteri...alla den 8a tous afisoume exoume ola ta stoixeia kai 8a pane eisaggelea..

    oloi sto Pasok toxeroun...

    31 Μάϊος 2008 7:24 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ....

    από ΑΝΤΙΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ 4:15μμ, Κυριακή 1 Ιουνίου 2008
    ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΙΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....

    ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΙΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΙΛΙΤΙΚΟΙ...

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ

    ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ:


    "Περνώντας από το Σύνταγμα είδαμε τον πιστό αγωνιστή του ΠΑΣΟΚ τον Λευτέρη Κονδύλη από το Αγρίνιο να συμμετέχει με τον τρόπο του στις κινητοποιήσεις για το περιβάλλον : με την ντουντούκα έπαιζε λόγους του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Απότι γνωρίζουμε του είχε πει ο ίδιος ο Ανρέας Παπανδρέου να παίζει την φωνή του μετά τον θάνατό του και ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ δεν ξέχασε την επιθυμία του μεγάλου ηγέτη....
    Γι'αυτή του την πίστη στον Αντρέα Παπανδρέου ο Λευτέρης πλήρωσε ακριβά...κάποιοι αντίπαλοι του διάλυσαν την οικογένεια, του πήραν την περιουσία του, τα αμάξια του, τα παιδιά του τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο όταν αντέδρασε και τέλος του έκαναν έξωση από το σπίτι του για να τον αποτελειώσουν......(και τους ενημερώνουμε να τον αφήσουν ήσυχο...γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και έχουμε ράμματα για την γούνα τους)!!!!
    Ας ελπίσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΆΝΔΑΛΟ θα δώσουν λύση στα χρόνια προβλήματα του έντιμου αγωνιστή Λευτέρη Κονδύλη (ο οποίος γνωρίζει πολλά...για τους προδότες του ΠΑΣΟΚ) και θα σταματήσει τους πολλούς εσωκομματικούς διώκτες του Ανδρεοπαπανδρεικού Λευτέρη....."



    Ανώνυμος είπε...
    periptosi paiderastias sto Agrinio??.

    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ???


    Legetai xoris na to gnorizoume prokeitai giapi8ani periptosi paiderastias sto Agrinio. Pi8anon viazan paidia kapoioi se aytin tin poli...
    emleketai akougeta kapoios Rokofylos kai h gynaika tou Lalioti pou ypegrafe opos elegan os psyxiatros.....einai polloi mlegmenoi...mporei na ton ka8arisoun ton Leyteri...

    oloi sto Pasok toxeroun...

    Ανώνυμος είπε...
    AKOYGETAI OTI STHN YPOUESH PAIDOFILIAS - PAIDERASTIAS AGRINIOY TO ONOMA TOY XRHSTOY ROKOFYLLOY...O XRHSTOS ROKOFYLLOS KAI O ADERFOS TOY ASELGOYSAN SE MAUHTRES !!!

    Ανώνυμος είπε...
    που τα βρηκε τα χρηματα η ΜαρίνΝα Οικονόμου η γυναικα του Λαλιωτη??? τι σχεση ειχε με το ΓΑΛΗΝΙΟ οπου οι εμποεοι ναρκωτικων "βαπτιζοντουσαν χρηστες??? Η Μαρίνα Οικονόμου έβαλε με πλαστες βεβαιώσεις τον Λευτέρη Κονδύλη το ψυχιατρείο???
    Ανώνυμος είπε...
    οταν η Νικολουλη εφτασε για το ΑΛΕΞ εξω απο τα γραφειο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ για τι την σταματησε η ΕΥΠ????
    ΘΑΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ !!!!
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τι ΝΔ και παπάρια...

    το ΠαΤΣόκ, ε, συγγνώμη λάθος, το ΠΑΣΤόκ, εεε... το ΧΑΣόκ, εεε, το ΠαΣόΚ των "εκσυγχρονιστών" να δείτε λογοκρισία. Οπως παλιά καλή εποχή με τον Υμηττό. Οπως Τουρκοβούνια. Οπως "κατάρριψη δορυφόρου". Στην μαλακία με αυταρχισμό, πάντα πρώτο.

    ...όπως αυτό το απόσπασμα ασχετίλας και αντιδημοκρατικών σπασμών, θαυμάστε:

    Η διαφορά ανάμεσα στην αποστολή π.χ. ενός email και στην ανάρτηση ενός σχολίου σε blog, είναι ακριβώς η διαφορά ανάμεσα στη δημόσια και την ιδιωτική σφαίρα του Διαδικτύου.

    ΥΓ:
    Πάντως αν ο διαχειριστής του εν λόγω blog είναι δημοσιογράφος, τότε εγώ είμαι αρχιμανδρίτης. Τόσο συμπυκνωμένη ανορθογραφία δεν έχω ματα-ξανα-μανα-δεί!!!
    ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ετυχα και διαβασα την υποθεση, ειμαι ψηφοφορος του ΠΑΣΟΚ και σιγουρα θα περιμενω εξηγησεις μιας και δεν ειδα κατι το "τρομερο" στο εν λογω μπλογκ.Ως ψηφορος περιμενω εξηγησεις, γιατι δεν εκπροσωπουν το ΠΑΣΟΚ.

    Καλο θα ηταν να αλλαξει αυτος ο ηλιθιος νομος και να μπει εστω μια συμβολικη ταριφα του ενος ευρω για εξυβριση ή ότι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. στο αγρινιο οι παιδεραστεσ λαμογια βουλευτεσ βιαζαν τα παιδια του λευτερη κονδυλα και τωρα τον απειλουν να τον σκοτωσουν
    ο χρηστοσ ποκοφυλλοσ τι γνωριζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση